سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

شمخانی: امنیت در مرزها خط قرمز ایران است

کریم سنجاری وزیر کشور و عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق صبح روز یک‌شنبه با علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد.
کد خبر: ۶۱۴۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳ 14 August 2016
کریم سنجاری وزیر کشور و عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق صبح روز یک‌شنبه با علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، علی شمخانی در این دیدار با اشاره به تاریخچه روابط برادرانه و سازنده جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های کردی در عراق اظهار کرد: روند پشتیبانی و حمایت ایران از اقلیم کردستان در چارچوب راهبردهای دولت مرکزی عراق مسیری غیرقابل تغییر بوده که همواره به ویژه در شرایط سخت و بحرانی متوقف نشده است.

وی با قدردانی از  نقش ارزنده مسعود بارزانی رییس اقلیم کردستان در ایجاد و توسعه روابط میان ایران و اقلیم کردستان از وی به عنوان سیاستمداری هوشمند و مبارزی خستگی‌ناپذیر یاد کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اتخاذ مواضع مشترک و مبتنی بر اتحاد و انسجام میان گروه‌های مختلف کردی در چارچوب عراق متحد را ضامن تقویت ساختار سیاسی و اقتصادی اقلیم کردستان عنوان کرد و افزود: تجربیات سال‌های اخیر و ظهور و ایفای نقش تروریسم تکفیری به عنوان تهدید مشترک همه اقوام و ادیان در عراق نشان داد که امنیت پایدار در این کشور صرفا با تقویت عراق یک‌پارچه و متحد قابل تامین است.

شمخانی با اظهار نگرانی در خصوص افزایش برخی تحرکات ضدانقلاب سنتی در مرزهای مشترک ایران و اقلیم کردستان که با حمایت و پشتیبانی سرویس‌های جاسوسی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای انجام می‌شود افزود: امنیت پایدار در مرزها، خط قرمز جمهوری اسلامی بوده و نیروهای نظامی و امنیتی کشور با هرگونه تحرکی که تهدیدکننده مرزهای کشور باشد به شدت برخورد خواهند کرد.

وی بحران امنیتی جاری در عراق را مانع اصلی رشد و توسعه اقتصادی به عنوان مهم‌ترین نیاز مردم مظلوم این کشور عنوان کرد و اظهار کرد: ارتقاء شرایط امنیتی در اقلیم کردستان و همکاری مشترک برای حراست از آرامش در مناطق مرزی امکان توسعه همکاری‌های اقتصادی مشترک را فراهم خواهد کرد.

نماینده مقام معظم رهبری گفت: بدخواهان و دشمنان عراق با پشتیبانی آشکار و پنهان از جریان تروریسم تلاش می‌کنند ضمن درگیر کردن منابع مالی و انسانی عراق در مبارزه با تروریسم، امکان بازیابی نقش سیاسی، امنیتی و اقتصادی این کشور به عنوان قدرتی منطقه‌ای را محدود کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی موفقیت‌های چشم‌گیر دولت و مردم عراق در سرکوب جریان تروریسم را نشان روشنی از ظرفیت‌های کم نظیر این کشور در مقابله با تهدیدهای عظیم امنیتی دانست و افزود: بهره‌گیری هوشمندانه از ساختارهای سیاسی و قانونی به منظور غلبه بر چالش‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی تنها مسیر حفظ و تقویت عراق متحد و یک‌پارچه است.

هم‌چنین کریم سنجاری وزیر کشور و عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق نیز در این ملاقات با تشکر از حمایت‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران از اقلیم کردستان در زمینه‌های امنیتی، سیاسی و اقتصادی تاکید کرد: ایران در طول تاریخ، دوستی مطمئن و صادق برای ما بوده است و تداوم مودت و برادری با این کشور اولویت غیرقابل تغییر ماست.

وی با تاکید برحساسیت ویژه اقلیم کردستان برای حفظ امنیت و ثبات در مرزهای مشترک با ایران افزود: به هیچ گروهی اجازه شرارت در مناطق مرزی ایران را نخواهیم داد و با بسیج مجموعه توانمندی‌های نظامی و امنیتی خود با اخلال‌گران در مرزهای مشترک مقابله می‌کنیم.

سنجاری مهم‌ترین اولویت اقلیم کردستان عراق را مبارزه قاطع با تروریسم تکفیری و ریشه‌های آن عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان هم پیمان استراتژیک عراق تاکنون نقش محوری در هماهنگ سازی ظرفیت‌های بومی برای مقابله با تروریسم داشته است و تداوم ایفای این مسولیت در پاک‌سازی کامل عراق از فتنه تروریسم تکفیری بسیار تعیین کننده است.

سرورهای تلگرام در راه ایران

مدیرعامل دیتاسنتر ابری گفت: پس از اینکه تلگرام ملزم به انتقال سرور به ایران شد هم‌اکنون دولت ایران چند ارائه دهنده خدمات دیتاسنتری خصوصی ایرانی را برای انتقال سرور به ایران تعیین کرده است.
کد خبر: ۶۱۴۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱ 14 August 2016
مدیرعامل دیتاسنتر ابری گفت: پس از اینکه تلگرام ملزم به انتقال سرور به ایران شد هم‌اکنون دولت ایران چند ارائه دهنده خدمات دیتاسنتری خصوصی ایرانی را برای انتقال سرور به ایران تعیین کرده است.

به گزارش فارس، دیتا سنتر کلود (مرکز داده ابری) افرانت امروز با حضور وزیر ارتباطات افتتاح شد.
قاسم‌زاده مدیرعامل افرانت در این مراسم از فراهم شدن مقدمات انتقال سرور تلگرام به ایران خبر داد.
وی گفت: سرورهای توزیع شده یکی از استانداردهای معمول دنیاست و اگر محدودیت‌های تحریم نبود شرکت‌هایی مثل گوگل از سالها پیش سرورهای خود را در ایران مستقر کرده بودند.
قاسم‌زاده گفت: هم‌اکنون که برای برخی شرکت‌ها از جمله تلگرام انتقال سرور به ایران الزامی شده و تا پایان سال باید سرور خود را در ایران مستقر کنند، دولت ایران چند شرکت از جمله افرانت را برای میزبانی انتقال سرورهای تلگرام به ایران تعیین کرده است. 

خطر "پوکه مون گو"؛ ایران و پنتاگون بالاخره در یک مساله به تفاهم رسیدند!

با وجودی که ممنوعیت پوکه مون گو در آمریکا تنها منجحصر به ساختمان وزارت دفاع است اما نگرانی دو طرف در ایجاد محدودیت برای این بازی مشترک است و آن موضوع "امنیت ملی" است.
پس از فیلترینگ بازی اینترنتی "پوکه مون گو " در ایران بنا به دلایل امنیتی، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز انجام این بازی را بنا به دلایل امنیتی در داخل ساختمان وزارت دفاع ممنوع کرده و حالا این بازی در ایران و ساختمان وزارت دفاع آمریکا بنا به یک دلیل مشترک که امنیتی خوانده شده است، ممنوع شده است.
به گزارش عصر ایران وب سایت استرالیایی " کوتاکو " با توجه به این مساله نوشته است ، ایران و پنتاگون همواره" چشم در چشم " هم موضع گرفته اند اما به صورت خنده داری در روزهای گذشته یک مساله این دو نیروی مقابل هم را در کنار هم قرار داده است و آن ممنوع کردن بازی پوکه مون گو بنا به دلایل و نگرانی های امنیتی است.
اخیرا روزنامه واشنگتن تایمز آمریکا نوشت به دلیل نگرانی های جاسوسی، وزارت دفاع آمریکا انجام بازی در داخل ساختمان پنج ضعلی این وزارت خانه را ممنوع کرده است. البته شدت این ممنوعیت در آمریکا قابل مقایسه با ایران نیست و تنها منحصر به یک ساختمان است در حالی که در ایران این بازی به طور کلی فیلتر شده است، اما نگرانی هر دو طرف برای ممنوعیت این بازی مشترک است و آن نگرانی های امنیت ملی است.
واشنگتن تایمز نوشت در اواسط ماه گذشته میلادی (جولای) بخشنامه ای به همه پیمانکاران و مقامات دفاعی آمریکا فرستاده شده که در آن خطرات بازی پوکه مون گو و ریسک های امنیتی آن تشریح شده است. نگرانی پنتاگون از این است که افرادی با بازی در داخل ساختمان این وزارت خانه از داخل اتاق ها و اسناد موجود در آنها اطلاعات دقیقی به بیرون درز دهند.
در روزهای گذشته البته شرکت های بیشتری نیز بنا به دلایل امنیتی مشابه انجام این بازی را محدود و ممنوع کرده اند. شرکت فولکس واگن در بخشنامه ای انجام این بازی از سوی کارمندان خود را در اوقات کاری ممنوع اعلام کرده است. این شرکت دلیل این اقدام را درز اطلاعات و پروژه های محرمانه این شرکت دانسته است.
همچنین کمیسیون ملی ارتباطات در تایلند نیز هشدار داده ممکن است انجام این بازی را در سطح ملی و در تمام این کشور ممنوع کند.
 بر اساس اعلام کمیسیون ملی ارتباطات تایلند در صورتی که  انجام این بازی در داخل و اطراف معابد، اماکن دولتی و دیگر مکان های امنیتی و حساس تایلند ممنوع و محدود نشود ممکن است این کمیسیون تا زمان تنظیم یک پروتکل امنیتی برای این بازی در سرتاسر کشور، این بازی را فیلتر کند.
بازی پوکه مون گو در چند هفته ای که از انتشار آن می گذرد توانسته با جلب توجه اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان در سرتاسر جهان، اقبال عمومی بی سابقه ای کسب کند.
مجازات ملوان آمریکایی به خاطر عذرخواهی از ایران
ستوان دیوید نارتکر ارشد ترین افسر 10 ملوان آمریکایی به خاطر عذرخواهی از ایران در فیلمی که پس از دستگیری آنها در تلویزیون دولتی ایران پخش شده است، مورد مجازات قرار گرفته است.
نیروی دریایی آمریکا یک ستوان نیروی دریایی این کشور را به دلیل نقض قوانین رفتاری این نیرو در جریان دستگیری 10 ملوان آمریکایی در ژانویه سال جاری از سوی نیروی دریایی سپاه، مجازات کرد.
به گزارش عصر ایران به نقل از فاکس نیوز ستوان " دیوید نارتکر" ملوان نیروی دریایی آمریکا که در جریان بازداشت از سوی نیروی دریایی سپاه در مقابل دوربین تلویزیون با اقرار به اشتباه در ورود به آب های ایران از این اقدام ابراز پشیمانی و عذرخواهی کرده بود، از سوی نیروی دریایی آمریکا به خاطر این رفتارش مورد مجازات قرار گرفته است.
دو تن از مقامات نیروی دریایی آمریکا این مطلب را در مصاحبه با نشریه " ناوی تایمز" که به درج اخبار نیروی دریایی آمریکا می پردازد، گفته اند.

ستوان نارتکر 30 روز پس از صدور حکم مجازاتش حق تجدید نظر خواهی دارد

مجازات فرمانده ملوانان آمریکایی به خاطر عذرخواهی از ایران
آنها به حکم ستوان دیوید نارتکر اشاره ای نکرده اند اما گفته اند او به صورت " غیر قضایی" مجازات شده است و یک ماه فرصت دارد تا درخواست تجدید نظر بدهد.
این ستوان نیروی دریایی آمریکا روز چهارم آگوست (11 روز پیش) در دادگاهی در مقابل  دریادار " فرانک مورنئو " حاضر شده است تا اتهامات خود را استماع کند.
ستوان دیوید نارتکر ارشد ترین افسر تیم 10 نفره نیروی دریایی آمریکا بود که در روز 12 ژانویه سال جاری دو قایق آنها در آب های سرزمینی ایران از سوی نیروی دریایی سپاه توقیف شد. این ملوانان کمتر از یک روز (15 ساعت) در بازداشت سپاه بودند و پس از اقرار به ورود اشتباهی به آب های ایران و معلوم شدن اینکه قایق آنها در اثر نقص فنی به طور اشتباهی وارد آب های سرزمینی ایران شده اند، آزاد شدند.
پس از آزادی این ملوانان فیلمی از ماجرای دستگیری آنها در تلویزیون دولتی ایران به نمایش در آمد که جنجال زیادی در آمریکا به پا کرد. در صحنه ای از این فیلم دیوید نارتکر فرمانده این گروه از ملوانان آمریکایی با اقرار به اشتباه در ورود به آب های ایران ، گفته بود: این اشتباه ما بود و ما به خاطر آین اشتباه عذرخواهی می کنیم."
این ملوانان پس از آزادی و انتشار فیلم دستگیری شان، متهم به وادادگی و عدم رفتار بر اساس استانداردهای نظامی گری و قوانین نیروی دریایی آمریکا شدند و چند تن از آنها توبیخ و تنزیل درجه شدند . درگزارش هیات تحقیق نیروی دریایی آمریکا که پس از این حادثه منتشر شد نیز این ملوانان متهم شدند که در جریان بازداشت شان اطلاعات زیادی به ایرانیان داده اند.با وجود این اتهامات اما فرمانده این گروه از ملوانان آمریکایی ماه گذشته در مصاحبه ای گفت ،در آن زمان که در کوران دوره آمادگی ها برای اجرایی شدن توافق برجام بود، او بر این گمان بوده که ایجاد تنش با ایران خواسته باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا نیست و او با همین برداشت، خواسته است تا این ماجرا به خیر و خوشی ختم شود.
نگرانی سعودی‌‌ها از گسترش روابط تهران-اسلام آباد
سعودی ها که سالها با اسلام اباد روابط نزدیک داشتند و همواره این گمانه زنی مطرح می شد که احتمال دریافت بمب اتمی از سوی عربستان از پاکستان وجود دارد اکنون از نزدیکی پاکستانی ها به ایران نگران شده اند از همین رو از طریق نشریه خود شایعاتی را علیه ایران مطرح می کنند.
کد خبر: ۶۱۴۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۲ 14 August 2016
 سعودی ها که سالها با اسلام اباد روابط نزدیک داشتند و همواره این گمانه زنی مطرح می شد که احتمال دریافت بمب اتمی از سوی عربستان از پاکستان وجود دارد اکنون از نزدیکی پاکستانی ها به ایران نگران شده اند از همین رو از طریق نشریه خود شایعاتی را علیه ایران مطرح می کنند.
به گزارش خرداد، الشرق الاوسط با انتشار گزارشی به نقل از "کریم بخش" یکی از نمایندگان پاکستانی هشدار داده است که تهران درصدد است با هدف تاثیرگذاری در عرصه سیاسی از طریق تاثیرگذاری بر چهره های سیاسی و مذهبی و موسسات خیریه شیعه اهداف خود را به پیش ببرد.
این نماینده توضیح داده که ایران در سال گذشته کمک هزینه تحصیل چهار هزار دانش آموز پاکستانی را تامین کرده است. این نشریه در ادامه ادعاهای خود می نویسد:"ایران اتاق عملیاتی را در زاهدان در 500 کیلومتری مرز پاکستان تشکیل داده است. ایران هم چنین دفتر فرهنگی فعالی در کویته دارد که از طریق آن مواد غذایی و کمک های مالی به خانواده ها ارائه می دهد تا حمایت آنان را جلب کند.
این نشریه در ادامه اشاره می کند که در فاصله سال های 2002 تا 2013 میلادی ایران 54 دانشگاه در پاکستان ساخته است که بسیاری از دانشجویان شیعه پاکستانی را به سوی خود در تمام تمام رشته ها ها جذب کرده است. این نشریه در ادامه ابراز نگرانی خود افزوده است:"بیش از پنج شبکه تلویزیونی نزدیک به ایران در پاکستان فعال هستند. پس از سال 2006 میلادی ایران یک گروه مشابه حزب الله لبنان را برای آموزش شیعیان پاکستانی در منطقه قبیله ای "پاراچینار" تشکیل داد. پس از بحران سوریه هزاران شیعه پاکستانی در تیپ زینبیون در دمشق مشغول فعالیت بوده اند".
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد