سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز ایران

 

 
قطار باری ترکیه‌ای که در نزدیکی مرز ایران قرار داشت به دلیل حادثه‌ای نامعلوم از ریل خارج شد و به خطوط ریلی ایران نرسید.

به گزارش ایسنا، در طول ساعات گذشته شایعاتی مبنی بر به وقوع پیوستن یک حادثه برای قطار باری ایران در مرز مشترک با ترکیه منتشر شد که براساس اطلاعات ارائه شده از سوی مدیر کل روابط عمومی شرکت راه‌آهن این قطار نه به شرکت‌های ایرانی وابسته بوده و نه در خاک ایران با حادثه روبه‌رو شده است.

صادق سکری با بیان این مطلب به ایسنا گفت: یک قطار باری ترکیه که در حدود 150 کیلومتری مرز مشترک با ایران قرار داشت، ساعتی قبل به دلیل حادثه‌ای نامعلوم با مشکل مواجه شد و واگن آن از ریل خارج شد.

وی ادامه داد: برخلاف برخی شایعات این قطار ایرانی نبوده و حتی در نزدیکی مرز دو کشور نیز با حادثه روبه‌رو نشده است.

مدیر کل روابط عمومی راه‌آهن در پاسخ به این سوال که آیا این حادثه تروریستی بوده است نیز اظهار کرد: هنوز در این رابطه اطلاعاتی منتشر نشده، اما با توجه به این‌که این قطار در نزدیکی مرز ایران نیز قرار نداشته است مسوولان ترکیه باید در رابطه با آن توضیح ارائه کنند.


منبع: ایرنا

3 نکته درباره دادگاه مهاجمان سفارت عربستان

عصر ایران - دادگاه متهمان حمله به سفارت عربستان با محاکمه 21 نفر از دستگیر شدگان برگزار شد و متهمان معمم این پرونده هم قرار است به زودی در دادگاه ویژه روحانیت محاکمه شوند.

در این باره نکاتی چند قابل توجه است:

1 - قبل از هر چیز باید تصمیم قوه قضائیه برای برگزاری علنی جلسات دادگاه را ستود. دستگاه قضا می توانست با توجیهات مختلف، دادگاه را غیرعلنی و مردم را از روند آن بی خبر نگه دارد ولی کار درست را انجام داد و همان طور که رسیدگی به پرونده های عموم مردم اصولاً علنی است، عدالت را در این باره هم رعایت کرد و مهاجمان سفارت را به طور علنی محاکمه کرد.

 شفافیت در پرونده های اینچنینی که ابعاد اجتماعی و سیاسی خاصی دارند، ارزش مضاعف دارد.

2 - مروری بر اظهارات متهمان در این دادگاه نشان می دهد که آنان عمدتاً پیاده نظام یک جریان هدایت شده بودند که حتی از درک مسائل اولیه سیاست و منافع ملی نیز عاجر بودند. مثلاً متهم ردیف اول در دفاعیاتش گفته: "رفته بودم از مردم غزه که عموماً شیعه هستند دفاع کنم!"
حال آن که اساساً موضوع به غزه و فلسطین مربوط نبود بلکه به اعدام شیح نمر در عربستان مرتبط می شد و اهالی غزه هم عموماً اهل سنت هستند و تجمع هم در حمایت از شیعیان عربستان بود.
یعنی این متهم - که تازه متهم ردیف اول هم هست - کل ماجرا را اشتباه فهمیده بود.

3 نکته درباره دادگاه حمله کنندگان به سفارت عربستان

اظهارات بقیه متهمان نیز نشان می داد که عمدتاً افرادی ناآگاه با سطح تحلیل نازل بودند. مثلاً یکی از آنان گفته که فکر می کرده این تجمع مجوز دارد چون خبرش را در کانالی دیده که 40 هزار عضو داشته است! یا آن دیگری گفته "مگر تجمعات خودجوش هم مجوز می خواهد؟"

دفاعیات این متهمان نشان می دهد که آنان هر چند در صورت اثبات نهایی اتهام شان مجرم اند و باید مجازات شوند ولی در نهایت امر، آلت دست بوده و توسط دیگران هدایت می شده اند. این بخش از اظهارات یکی از متهمان را بخوانید:
"برادران عزیز ما را ترغیب می‌کردند که به جلو برویم و لفظ بی‌غیرت را به کار می‌بردند... دست‌های پشت پرده را شما می‌دانید."

جمله اخیر را می توان کلیدی ترین و مهم ترین سخن در جریان دادگاه نامید؛ به راستی آیا قرار است فقط پیاده نظام و عاملان حمله به سفارت عربستان محاکمه و محکوم شوند یا اراده ای هم برای برخورد قانونی و محاکمه علنی آمران و طراحان این حمله  یا همان "دست های پشت پرده" نیز هست؟ عدالت، البته چنین اقتضا می کند.

یافتن آمران و تحریک کنندگان نیز بسیار ساده است. هم، نوع و شماره پلاک خوروهایی که افراد را آورده بودند ثبت شده است، هم آن کانال های تلگرامی که اعضای خود را دعوت به این تجمع غیرقانونی کرده بودند معلوم اند و هم عقبه مهاجمان قابل دسترسی است. فقط می ماند اراده ای برای اصلاح امور که امیدواریم قوه قضائیه ، همان طور که تا کنون در این پرونده خوب جلو آمده، این مسیر صحیح را ادامه دهد و عنوان "خاتمه دهنده به خودسری ها" را به خود اختصاص دهد و انقلاب و نظام و مردم را از این آفت مستمر، نجات دهد.

اگر با طراحان برخورد نشود، باید منتطر حوادث مشابه در آینده بود زیرا طراحان و آمران، همواره این توانایی را دارند که عده ای جوان ساده اندیش را خام کنند و بازیچه بازی های سیاسی شان کنند.

فراموش نکنیم که رهبر معظم انقلاب، پیش از این، بارها و بارها و به صراحت و تأکید از چنین حرکت هایی ابراز ناخرسندی کرده و خواستار توقف این خودسری ها شده اند. لذا برخورد با آمران، قطعاً و حتماً اجرای منویات رهبری است و مردم نیز از آن حمایت خواهند کرد.

3 - در دادگاه، برخی از متهمان در دفاع از خود جملات مضحکی مانند این گفته اند که چرا پلیس به ما باتوم نزد که متفرق بشویم؟!
 شاهدان عینی گزارش می دهند که ابتدا تعداد کمی در برابر سفارت جمع شده بودند که با ممانعت پلیس مواجه شدند ولی ناگهان خودروهای متعددی افراد زیادی را در برابر سفارت پیاده کردند که خارج از حد تصور برای چنین تجمعی بود. این خارج از حد تصور بودن، البته صرفاً ناظر به تعداد نیست بلکه بسیاری از آنان، مجهز به دهها کوکتل مولوتف دست ساز بودند که ناگاه حمله کردند و نه تنها سفارت را به آتش کشیدند، بلکه تعدادی از اعضای پلیس نیز دچار سوختگی شدند.

وانگهی، اگر آن گونه که می گویند پلیس برخورد نکرده، پس چه کسی این ها را بازداشت کرده و تحویل قوه قضائیه داده است؟ معلوم است که پلیس برخورد و دستگیر کرده و الّا آقایان که با پای خودشان به دادگاه نیامده و خود را تسلیم نکرده اند.

گذشته از این، نکته ای که می توان سربسته بدان اشاره کرد، این است که در ماجرای بازگشایی سفارت انگلیس در ایران بعد از برجام، عده ای می خواستند به سفارت حمله کنند و با مضروب کردن اعضای هیأت دیپلماتیک انگلیس، به برجام ضربه بزنند ولی پلیس همه مهاجمان را کنترل و تعدای شان را دستگیر کرد و مانع از یک افتضاح بین اللملی شد؛ آیا وقتی پلیس جلوی این فاجعه را گرفت، از پلیس قدردانی شد یا رفتار دیگری با آن شد؟! اگر متهمان آن ماجرا که توسط پلیس دستگیر شدند، به جای آزاد شدن، مانند متهمان سفارت عربستان محاکمه می شدند، قطعاً پلیس در ماجرای سفارت عربستان با قدرت و انگیزه بالاتری وارد می شد و حادثه بدین شکل رقم نمی خورد.

به هر روی، محاکمه عوامل حمله به سفارت عربستان، اقدام مبارکی در راستای منافع ملی و منویات رهبری برای جلوگیری از هرج و مرج است که باید آن را به فال نیک گرفت و حمایتش کرد.

سازمان حج: اعزام آزاد برای حج شایعه است/ مردم فریب نخورند

رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: اعزام‌های آزادبر حج شایعه است و مردم برای سفر به سرزمین وحی فریب این وعده‌ها را نخورند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: اگر تبلیغاتی مبنی بر اعزام های آزادبر وجود دارد توصیه می کنیم مردم به دلیل عشقی که به زیارت دارند به دنبال این وعده های اغواکننده و وعده های خالی از واقعیت این موسسات نروند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اشرافی که به موضوع دارم تاکید می کنم که اعزام های آزادبر حج کار سخت و شاید غیرممکن است.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در سال های گذشته حتی دیپلمات های ما که دارای گذرنامه ایرانی هستند امکان سفر از کشور محل ماموریت خود را در خارج کشور به مناسک حج نداشتند.

اوحدی با تاکید بر شایعه بودن موضوع آزادبرها تصریح کرد: ویزای عربستان سعودی الکترونیک است و در این قالب اصلا امکان گرفتن ویزا از کشور ثالث وجود ندارد زیرا درگاهی که باز می شود خاص آن کشور است.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در همه جای جهان عرف است که وقتی کشوری حاضر نیست کمترین امکانات و تضمینی را در خصوص تامین امنیت حتی در حد یک جمله بدهد، دولت ها و وزارت امور خارجه به اتباع خود توصیه می کنند که به کشور موردنظر سفر نکنند.

وی افزود: همین چند روز پیش نیز  دولت آمریکا طی بیانیه ای از اتباع آمریکایی خواست به دلیل وجود تهدید امنیتی به جده عربستان سفر نکنند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین در واکنش به ادعای اعزام ارزان قیمت به عتبات عالیات از سوی برخی دفاتر  گفت: برخی از این دفاتر خود را تحت نظارت سازمان حج و زیارت اعلام می کنند که صحیح نیست.

اوحدی افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ دفتر دارای مجوز سازمان حج و زیارت در سراسر کشور وجود دارد که ما فقط از طریق همین دفاتر نسبت به ثبت نام عتبات عالیات اقدام می کنیم.

وی گفت: کسانی را می شناسیم که به دلیل اعزام از طریق این دفاتر خدمات وعده داده شده را دریافت نکردند و به دلیل عدم پرداخت هزینه های هتل و سایر هزینه ها متأسفانه در کشور عراق متوقف شده اند که هم برای کنسولگری ایران، هم برای سازمان حج و زیارت و هم برای خود زائران و خانواده هایشان ایجاد زحمت کرده است.

رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: بیش از ۲۰ نفر از زائرانی که با کاروان های غیرمجاز به کربلا مشرف شدند به دلیل انجام نشدن تعهدات کاروان برایشان مشکل پیش آمده است و هم اکنون در زندان های عراق به سر می برند.

اوحدی با تاکید بر اینکه تجاوز به حریم قانون به معنای تجاوز به حق الناس است، گفت:  ما به عنوان سازمان حج و زیارت اجازه نخواهیم داد به حریم قانون و حق الناس در حوزه اعزام زائران تجاوز شود اما در این راه قطعا به کمک مردم نیاز داریم.

وی با رد ادعای این کاروان ها مبنی بر ارزان تر تمام شدن سفر، گفت: مجموع هزینه ها را حساب کنید همان مبلغ یک میلیون و چهارصد یا یک میلیون و پانصد هزار تومانی می شود که سازمان حج و زیارت از زائران دریافت می کند با این تفاوت که کاروان های حج و زیارت، پوشش تأمین امنیت، خدمات درمانی و پوشش بیمه ای دارد؛ پس چه نیازی هست که متقاضیان به دنبال پلاکاردهای تبلیغاتی این دفاتر برویم.

رئیس سازمان حج و زیارت  تاکید کرد: با کمک نیروی انتظامی و قوه قضائیه با این دفاتر غیرمجاز برخورد می شود.

مادر شهید صیاد شیرازی به فرزند شهیدش پیوست

 معاون بهداشت و درمان اداره کل بنیاد شهید خراسان رضوی از درگذشت مادر شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، در ظهر روز دوشنبه خبر داد.

مادر شهید صیاد شیرازی به فرزند شهیدش پیوست

به گزارش ایرنا، خانم شهربانو شجاع که از تاریخ 20 تیرماه امسال به علت مشکلات ناشی از کهولت سن در بیمارستان شمس الشموس 550 ارتش در مشهد بستری شده بود، از یک هفته قبل به حالت کما رفته بود.شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، فرزند نخست بانو شجاع، روز شنبه 21 فروردین 1378 در حالی که به قصد عزیمت به محل کار خود از منزل خارج شده بود مورد سوءقصد یکی از اعضای گروهک تروریستی منافقین قرار گرفت که پس از انتقال به بیمارستان به خیل شهیدان پیوست.
منبع: ایرنا
سازمان انرژی اتمی: نامه اعتراضی ایران به آژانس
 بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که نامه رسمی اعتراض به درز اطلاعات محرمانه کشورمان، امروز دوشنبه به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه می‌شود.

کمالوندی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: چند روز پیش آسوشیتدپرس مطلبی ارائه کرد که نشان داد بخش‌هایی از برنامه بلندمدت غنی‌سازی و طرح و توسعه کشورمان که قبلا در اختیار آژانس قرار گرفته بود در آن گزارش آمده است.

وی گفت: البته کل سند بیرون نیامده اما بخش‌هایی از آن منتشر شده که در این موضوع دو مطلب حائز اهمیت است؛ نخست حفاظت از اسناد محرمانه کشورهای مختلف است که در اختیار آژانس قرار می‌گیرد و انتظار می‌رود به خوبی از آن نگهداری کند.

کمالوندی افزود: البته این یکی از اسناد ماست که در اختیار آژانس قرار داده‌ایم ما اسناد مهم‌تر بسیاری هم در اختیار این نهاد بین‌المللی قرار داده‌ایم که مرتبط با فعالیت‌های کشورمان است و البته این فقط منحصر به ایران نیست، بلکه کشورهای دیگر عضو را نیز شامل می‌شود.

معاون حقوقی و امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی گفت: ما وقتی پروتکل الحاقی را امضا می‌کنیم حتی اگر برجام هم در میان نباشد، این اطلاعات باید به آژانس داده شود و آژانس نیز متقابلا موظف به حفاظت از این اطلاعات است.

وی افزود: وقتی بخشی از این اسناد و اطلاعات درز می‌کند پرسش مطرح این است که چه کسی و برای چه این کار را کرده است؛ ما فعلا ظنمان به آژانس و افرادی است که در آژانس به این مدارک دسترسی دارند.

کمالوندی تاکید کرد: بر این اساس علی القاعده باید از این مدارک محرمانه مراقبت کند.

وی گفت: اما از آنجا که بخش‌هایی از اطلاعات ما درز کرده، ممکن است افرادی بیرون از آژانس باشند که از این اطلاعات مطلع بوده باشند و با اهداف خاص خودشان به نظر می‌رسد اعمال فشار به دولت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی را پیگیری می‌کنند.

کمالوندی افزود: افرادی معتقدند که در فرایند برجام، دولت آمریکا و دولت‌های اروپایی بازنده بوده‌اند و برای اثبات این موضوع درصدد دستیابی به مدارکی برآمدند که بگویند پس از سال دهم از اجرای برجام، ایران ظرفیتش افزایش می‌یابد و در سال پانزدهم عملا به ظرفیت بالای صنعتی می‌رسد.

وی گفت: البته کلیات این موضوع به نحوی است که از ابتدا قرار بود ما در برنامه بلندمدتی به سطح صنعتی برسیم، اما در جزئیات اطلاعاتی هست که نباید افشا شود، اطلاعاتی که ما در اختیار آژانس قرار دادیم و درز آن با این اهداف خاص بوده است که باید بیشتر آن را بررسی کرد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: در قدم نخست بنا داریم نامه‌ای از طریق دفتر نمایندگی‌مان در وین و از طریق نماینده دائم خود در قالب یادداشت اعتراض به آژانس ارائه و مراتب ناخرسندی کشورمان را به درز اطلاعات محرمانه اعلام کنیم.

کمالوندی گفت: باید ببینیم آژانس در این باره چه می‌گوید اما علی القاعده باید در این خصوص توضیح دهد.

وی افزود: البته ما مشکلی نداریم که این سند افشا شود وگرنه افشای این سند افتخاری برای کشورمان است و معلوم می‌کند که برجام با چه سرانجامی در حال پیگیری است.

کمالوندی تاکید کرد: اصل محرمانه ماندن اسناد برای ما مهم است، زیرا اگر افشای اطلاعات واسناد محرمانه باب شود سندهای محرمانه دیگری نیز وجود دارد که انتشار آن از نظر فنی و امنیتی به مصلحت نیست وباید جلو این رویه گرفته شود و به همین علت به آژانس اعتراض می‌کنیم.

* لزوم بازنگری در روش‌های آژانس برای حفظ اطلاعات محرمانه


معاون حقوقی و امور بین‌الملل و سخنگوی سازمان انرژی اتمی بر لزوم بازنگری در روش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ایجاد دسترسی به اسناد و اطلاعات محرمانه کشورهای عضو و حفاظت از آن تاکید کرد.

کمالوندی درباره اینکه چه تضمینی وجود دارد که اسناد و اطلاعات محرمانه کشورمان در آژانس بار دیگر افشا نشود؟ گفت: ما در پادمان، پروتکل و توافقاتی مانند بیانیه مشترک آقایان صالحی و آمانو بر اهمیت محرمانه ماندن اسناد خود نزد آژانس تاکید کرده‌ایم.

وی افزود: به هر حال وقتی با آژانس ارتباط داریم باید برخی اسناد را به آنان ارائه کنیم، اما آژانس نیز از نظر منشور وظایفی دارد و طبق قرارداد پادمانی که با کشورها امضا می‌کند در خصوص حفظ اسناد و اطلاعات محرمانه آنان متعهد می‌شود.

کمالوندی تاکید کرد: این اسناد ارزش صنعتی، تجاری و امنیتی دارد و نباید در اختیار غیر قرار گیرد؛ به نظر می‌رسد ما و کشورهایی که پروتکل الحاقی را اجرا می‌کنیم اطلاعات بیشتری در اختیار آژانس قرار بدهیم به همین علت باید حتما سازوکارهایی برای حفاظت از اسناد ایجاد شود.

وی افزود: باید از آژانس بخواهیم در روش‌هایش برای دسترسی کارشناسان مختلف به اطلاعات محرمانه و کارشناسانی که بعضا ممکن است با موضوعات مرتبط نباشند بازنگری کند و تذکرات لازم را به کارشناسانش بدهد.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: البته وقتی در این موضوعات به آژانس تذکر داده‌ایم، همواره بیان می‌کنند که دوره‌هایی آموزشی برای کارمندانشان برگزار می‌کنند اما به هر حال وقتی آژانس به اطلاعات سطح بالا دسترسی دارد باید بتواند سازوکارهایی داشته باشد تا از این اسناد و اطلاعات محرمانه نگهداری کند.

کمالوندی تاکید کرد: ما باید حساسیت خودمان را نشان دهیم و به این رویه اعتراض کنیم به همین علت دوشنبه نامه اعتراضی به آژانس تحویل می‌دهیم و باید دید آژانس چه توضیحی درباره درز اطلاعات محرمانه ما دارد ما نیز باید فکر کنیم چه سازوکارهایی برای صیانت از اسناد و اطلاعات محرمانه خود داشته باشیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی همچنین درباره ارائه اطلاعات محرمانه مربوط به برنامه بلندمدت هسته‌ای کشورمان به کمیسیون مشترک مرتبط با برجام و احتمال پیگیری درز اطلاعات از طریق این کمیسیون گفت: حتما آقای عراقچی در جلسه کمیسیون مشترک می‌تواند این موضوع را مطرح کند و آنجا نیز باید تذکر داده شود.

وی افزود: البته در روز اجرای برجام وقتی درباره این برنامه صحبت می‌شد، ما مطلبی را به طور کتبی در کمیسیون مشترک نداده‌ایم، بلکه اطلاعات را برای آنان اصطلاحا شیر کردیم یعنی مشارکت در اطلاعات بود و یادم نمی‌آید که اصلا این کمیسیون دبیرخانه‌ای داشته باشد که بخواهد اسناد را نگهداری کند.

کمالوندی گفت: آنان در جریان اطلاعات و برنامه کلی ما بودند و طبعا ممکن است یادداشت‌هایی برداشته باشند و یکی از کشورها یا یکی از افراد به هر دلیل بخواهد بخشی از اطلاعات را بیرون داده باشد، البته مهم این است که کل اطلاعات و اسناد افشا نشده است.

وی افزود:‌ این نشان می‌دهد که افرادی که این کار را کرده‌اند می‌دانند کار درست نیست اما با انتشار بخشی از اطلاعات می‌خواهند بگویند برخلاف آنچه تبلیغ می شود برنامه هسته‌ای ایران در طول 15 سال ایستا نمی‌شود و پس از 10 سال از اجرای برجام شرایط فرق می‌کند.

معاون سازمان انرژی اتمی درباره اظهارات اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مبنی بر لزوم اقدامات امنیتی برای صیانت از اسناد و اطلاعات محرمانه کشورمان گفت: سازمان انرژی اتمی در خصوص اقدامات حفاظتی یکی از بهترین سازمان‌هاست و از نظر نرم افزاری و سایبری وضع خوبی داریم.

کمالوندی افزود: با توجه به خرابکاری‌هایی که درتاسیساتمان مواجه بودیم تجربیاتی اندوختیم که از آن استفاده می‌کنیم و اکنون از نظر سخت افزاری وضع خوبی داریم و از نظر حفاظت از دانشمندان ساز و کارهای مناسبی در اختیار ماست.

وی گفت: در خصوص مسائل سایبری و هم حفظ اسناد در داخل سازمان انرژی اتمی برنامه خوبی داریم و الان به خوبی حفاظت می‌شود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد:‌ فقط پس از اینکه اسناد به هر دلیل با توجه به برنامه‌های پارلمانی یا پروتکلی تحویل آژانس می‌شود نگرانی‌هایی داریم.

کمالوندی گفت: کسانی که در ابتدا اساسنامه آژانس را می‌نوشتند متوجه این موضوع بودند که یکی از این وظایف نهاد بین‌المللی طراحی ساز و کارهای لازم برای جلوگیری از درز اطلاعات است.

وی افزود: البته اسناد فقط بار امنیتی ندارد بلکه بار صنعتی نیز دارد و از نظر حقوق مالکیت ارزش‌هایی دارد که نباید در اختیار غیر قرار گیرد.

کمالوندی تاکید کرد‌‌:‌ اگر قرار است آژانس به اطلاعات حساس کشورمان و دیگر کشورها دسترسی داشته باشد باید با ایجاد ساز و کارهای لازم از آن به خوبی صیانت کند.

وی اضافه کرد: در خصوص کشور ما افراد ذی مدخل متعددی وجود دارد که هر یک منافع خاص خود را دارد و ممکن است به هر طریق در پی این باشند که به اسناد دسترسی پیدا کنند به همین علت وقتی اطلاعات ما ارائه می‌شود باید با حساسیت و دقت بیشتری از آن محافظت کنند و صرفا به عنوان موضوع کلی به آن نگاه نکنند.

کمالوندی با تاکید در این باره به آژانس تذکر می‌دهیم، افزود:‌ در موارد متعدد گذشته نیز در این خصوص به آژانس تذکر داده‌ایم البته نمی‌خواهم بگویم که این اطلاعات از آژانس درز کرده است، زیرا در جایگاهی نیستیم که این را بگوییم اما بالاخره باید یک جایی را مسئول بدانیم و با  توجه به اینکه اسناد در آژانس نگهداری می‌شود طبعا این نهاد مسئولیت دارد.

وی گفت: البته آژانس ممکن است بگوید که این سند به طور کامل افشا نشده و فقط بخشی از اطلاعات و مبتنی بر گمانه زنی است؛ ممکن است گمانه زنی هم باشد، اما چون همین بخش از اطلاعات افشا شده، درست است به نظر می‌رسد افرادی با اهداف خاص در پی درز این اطلاعات بوده باشند.

معاون سازمان انرژی اتمی افزود:  ممکن است این افراد قصد داشتند به کشورمان صدمه بزنند اما به یقین، به ویژه در این موضوع خاص به کشورمان صدمه‌ای وارد نمی‌شود حتی اگر کل این سند منتشر شود در این صورت تازه این سند افتخاری برای مذاکره کنندگان کشورمان است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد