سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

سردار وحیدی:
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی با بیان اینکه اطلاعات دقیقی از کمک امریکا به گروه های تروریستی در عراق و سوریه داریم، گفت: منطقه شرق ایران و آسیا محلی است که می‌خواهند این گروهای تروریستی را به آنجا منتقل کنند.
به گزارش مشرق، سردار احمد وحیدی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی طی سخنانی در همایش ملی آمایش دفاعی امنیتی مناطق کویری و بیابانی ایران با اشاره به وضعیت امروز منطقه و تهدیدات پیرامونی کشور اظهار داشت: اقدامات خصمانه و کینه توزانه دشمن برای ما یک امر مشخص است و اگر این تهدیدات در گذشته در سطح فرامنطقه‌ای بود، امروز در سطح منطقه هم این موارد را می‌بینیم و این یک واقعیت است.

وحیدی افزود: البته اینکه می‌توانند علیه ما دست به کاری بزنند یا نه، مسئله دیگری است و ما هم باید ببینیم که چه کارهایی می‌توانیم بکنیم.
 
وزیر سابق دفاع با بیان اینکه اطلاعات دقیقی از کمک امریکا به گروه های تروریستی در عراق و سوریه داریم، گفت: منطقه شرق ایران و آسیا محلی است که می‌خواهند این گروهای تروریستی را به آنجا منتقل کنند.
 
وی همچنین به وجود پایگاه های امریکا و دیگر دشمنان ایران دشمنان در همسایه‌های شرقی اشاره کرد و افزود: سواحل عمان نیز می‌تواند یکی از محل‌های اولیه هرگونه تهدیدی علیه ایران باشد.
 
سردار وحیدی تصریح کرد: امروز آوردگاه نبرد گسjرده شده و رشد تکنولوژی می‌تواند موجب بروز جنگ‌های نوینی شود.
 
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی تاکید کرد: در آمایش دفاعی-امنیتی باید توجه ویژه ای به منطقه بیابانی و کویری در شرق کشور و نیز قابلیت گسترش در عمق و ایجاد لایه‌های دفاعی و تاخیری داشته باشیم.
 
وی با تاکید بر لزوم توجه به یکپارچگی سرزمینی، گفت: باید تحرک سریع و انعطاف پذیری نیز به عنوان یک موضوع مهم، مد نظر قرار بگیرد و این مناطق (کویری و بیابانی) بتوانند در امر دفاع، خوداتکا باشند.
دفاع و حضور مردمی و پدافند غیر عامل و پشتیبانی از سواحل مکران موضوع دیگری بود که وزیر سابق دفاع بر آن تاکید کرد.
 
سردار وحیدی ادامه داد: ما باید مجموعه قدرتهایی که می‌تواند یک دفاع همه جانبه را در این مناطق صورت دهد بازشناسی و ایجاد کنیم و لازم است لیستی از فعالیتها در حوزه دفاع همه جانبه تهیه شود تا بتوانیم دفاع نظامی را پشتیبانی کنیم.
 
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی، تمدن اسلامی-ایرانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز دیگر چیزی به نام تمدن عربی و عثمانی مطرح نیستند چون آنهاتمدن غرب را پذیرفته‌اند و خودشان هم هیچ داعیه ای ندارند.
 
وی تصریح کرد: ما بدنبال تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم که برخی از زیرساخت‌های آن نیز محقق شده و برخی دیگر را هم باید ایجاد کنیم.
 
سردار وحیدی اظهار داشت: این یک موضوع دست یافتنی است که ایران با نگاه به شرق (هند و پاکستان) تمدن نوین خود را ایجاد کند.
 
وزیر سابق دفاع گفت: ما پایین‌ترین نرخ رشد جمعیت را در بین کشورهای اسلامی را داریم و این یک فاجعه برای کشور است.
 
وی ادامه داد: برخی ادعا می‌کنند که کشور ما کشش جمعیت بیشتر را ندارد در حالیکه فائو اعلام کرده ایران قابلیت تامین 500 میلیون جمعیت را داراست.
 
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی اضافه کرد: دورنمایی که رهبری تعیین کردند، 150 تا 200 میلیون جمعیت است که باید برای اسکان آنها اقدامات لازم صورت گیرد.
 
سردار وحیدی گفت: ما امروز شاهد یک عدم تعادل جدی در حوزه های مختلف در شرق و غرب کشور هستیم که این موضوع نیز باید رفع شود.
منبع: فارس

آمریکن انترپرایز عنوان کرد:
این اندیشکده آمریکایی می‌نویسد: حمایت ارتش از سپاه برای دفاع و گسترش انقلاب اسلامی در خارج، پیامدهای چشمگیری برای میزان و قابلیت قدرت سخت ایران در غرب آسیا به همراه خواهد داشت.

گروه جنگ نرم مشرق- اندیشکده آمریکایی «آمریکن انترپرایز» در مطلبی تحت عنوان «ارتش در سوریه: تغییری بنیادین در قدرت سخت ایران» به حضور نیروهای ارتش جمهوری اسلامی در سوریه پرداخت.

این اندیشکده با اشاره به افزایش اعزام عناصر ارتش ایران برای مبارزه در سوریه طی چند ماه گذشته، نوشت: «ارتش به طور تاریخی بر دفاع از سرزمین ایران متمرکز بوده است،‌ و هیچ تائید یا سندی بر اعزام ارتش به منطقه جنگی از زمان پایان جنگ ایران و عراق در سال 1988 وجود ندارد».

این گزارش با استناد به صحبت‌های فرمانده ارشد ارتش، این اعزام را بیانگر تغییری بنیادین در چهره دفاعی قبلی ارتش می‌داند و در این رابطه می‌نویسد: «به نظر می‌رسد رهبر ایران و فرماندهان نظامی این کشور تصمیم گرفته‌اند اهداف عناصر ارتشی را بازتعریف کنند تا به طور فعالانه از سپاه پاسداران در مامورت خود در دفاع و گسترش انقلاب اسلامی در خارج حمایت کند. چنین تغییری پیامدهای چشمگیری برای میزان و قابلیت قدرت سخت ایران در غرب آسیا (خاورمیانه) به همراه خواهد داشت».

اندیشکده آمریکایی با بیان بی‌اطلاعی از اینکه چه کسی دستور داده تا ارتش وارد نبرد شود و اینکه چطور ارتش در داخل ساختار نظامی حامیان اسد در سوریه ادغام شده، به اظهارات اخیر فرماندهان ارتش در این رابطه اشاره ‌کرده و در تحلیل آن نوشت: «این اظهارات نشان می‌دهد که کادر افسری ارتش در داخل ساختار بزرگتری از فرماندهی و کنترل سپاه در سوریه ادغام می‌شود. این اعزام مهم است، نه فقط به این خاطر که نشان می‌دهد ارتش می‌تواند در خارج مستقر شده و مبارزه کند،‌ بلکه بدین دلیل که نشان‌دهنده قابلیت نادیده‌ سپاه در اجرای عملیات‌های مشترک با تعداد محدودی از نیروهای ارتشی است».

ارتش در سوریه: تغییری بنیادین در قدرت سخت ایران
این گزارش با استناد به صحبت‌های فرمانده ارشد ارتش، این اعزام را بیانگر تغییری بنیادین در چهره دفاعی قبلی ارتش می‌داند

«آمریکن انترپرایز» مدت زمان اعزام افسران نیروی زمینی سپاه به سوریه جهت انجام عملیات‌های مهم را مدت محدودی (30 الی 60 روز) دانست و با استناد به مصاحبه امیر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش، نوشت: «نیروهای ارتش ظاهرا در داخل الگوی اعزامیِ بزرگتر سپاه ادغام می‌شوند و نه ایجاد ساختار نظامی موازی و مجزای زمینی. فرمانده ارتش بیان داشت که نیروهای ارتش تحت فرماندهی ارتش در سوریه عمل نمی‌کنند، بلکه تحت سازمانی بی‌نام هستند که دارای فرماندهی مستقلی در عملیات‌های نظامی در این کشور است. صالحی احتمالا به نیروی قدس سپاه پاسداران اشاره داشته است، که نهایتا مسئول عملیات‌های نظامی ایران در سوریه و نیز عراق است. دیگر فرماندهان ارتش نیز اظهار داشته‌اند که نیروهای ارتش "در کنار" نیروهای سپاه در حال مبارزه در سوریه هستند».

این گزارش در ادامه به اطلاعات مربوط به شهدای ایران در سوریه اشاره می‌کند و بر اساس این اطلاعات نتیجه می‌گیرد که حداقل برخی از نیروهای ارتش در سپاه و حتی در خط مقدم ادغام شده‌اند؛ اندیشکده آمریکایی سپس با استناد به یکی از خبرگزاری‌های داخلی مدعی شد که نیروهای ویژه ارتش و نیروهای عملیاتی سپاه قدس در حال انجام عملیات در شهرهای الحضر و زیتان واقع در جنوب آلپو (حلب) هستند و در این رابطه نوشت: «قرار دادن نیروهای ارتش تحت فرماندهی سپاه معقول به نظر می‌رسد، چرا که تمامی نیروهای ایرانی واقع در جنوب آلپو احتمالا وابسته به شبکه‌های لجستیکیِ از قبل موجودِ سپاه در زمین هستند. با این حال، این موضوع نشان‌دهنده تمایل و توانایی مدیریت درون سرویسی بین دو سازمان است».

ارتش در سوریه: تغییری بنیادین در قدرت سخت ایران
«آمریکن انترپرایز» همکاری ارتش و سپاه در سوریه را نشان‌دهنده تمایل و توانایی مدیریت درون سرویسی بین دو سازمان می‌داند

«آمریکن انترپرایز» ارتش ایران را در حال پیروی از مدل کادرـ‌تیپ (brigade cadre) در سوریه دانست و بیان داشت که سپاه از این مدل به هنگام استقرار نیروهای زمینی در طول حملات پاییز و زمستان در اطراف شهر آلپو استفاده می‌کرد.

این اندیشکده در انتها با استناد به مصاحبه فرمانده نیروهای زمینی ارتش جمهوری اسلامی که اظهار داشت نیروهای ارتشی موجود در سوریه مشتمل بر «نیروهای خدماتی از واحدهای مختلف» هستند تا یک واحد کامل، نوشت: «کلیه واحدهای ارتش به سوریه فرستاده نمی‌شوند. احتمالا افسرها بر اساس زبان یا دیگر مهارت‌های خاص انتخاب شده‌اند که مورد نیاز نیروهای سپاه بود».

 

                                       
در حالی چند روز پیش خبر آزمایش موشک بالستیک 2 هزار کیلومتری با خطای 8 متر منتشر شد که وزیر دفاع برخ از جزئیات این ازمایش را تکذیب کرد. اما علت این تکذیب چه بود؟
جهان نیوز - پژمان پورجباری: همه‌چیز از آنجا آغاز شد که در پی آزمایش موشکی موفق و دقیق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اواخر سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در 8 اردیبهشت فرمودند: "ذهنی که می‌تواند یک موشک درست کند که این موشک دو هزار کیلومتر طی می‌کند و با کمتر از ده متر خطا به هدف می‌رسد؛ این چیز کوچکی است؟ بنده خواستم مثال بزنم".
 
هنوز چند روزی فرمایش رهبر انقلاب نگذشته بود که سردار علی عبدالهی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح در جشنواره علمی و تحقیقاتی باقرالعلوم در 20 اردیبهشت به آزمایش موشک بالستیک 2 هزار کیلومتری با خطای 8 متر در هفته‌های گذشته اشاره نمود و این خبر به‌ سرعت در رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر شد اما ساعاتی نگذشت که سردار دهقان وزیر دفاع اعلام کرد که ما آزمایش موشک دو هزار کیلومتری با این میزان خطا نداشته‌ایم. به‌عبارت دیگر وزارت دفاع، وقوع آزمایش موشکی جدیدی را تکذیب نکرد اما خبر سردار عبدالهی را تکذیب نمود. به راستی علت این تکذیب با توجه به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی چه می‌توانست باشد؟
 
عکس منتشر شده در رسانه های غربی از پایگاه فضایی امام خمینی(IKSLC)
 
واقعیت این بود که چند روز قبل از اظهارات سردار علی عبدالهی، وزارت دفاع روسیه خبر از وقوع آزمایش موفق موشکی جدید ایران در ساعت دو بعدازظهر روز 31 فروردین داده بود. خبری که آژانس اطلاعات دفاعی امریکا با تائید آن عنوان کرد که این موشک از پایگاه فضایی امام خمینی(IKSLC) با موفقیت شلیک‌شده اما در مرحله سوم محموله‌ای را در مدار فضا قرار نداده است و احتمالاً تنها آزمایشی 2 مرحله‌ای از موشک جدید ایران است؛ بنابراین طبیعی به نظر می‌رسید که هرگونه نسبت داشتن شلیک موشک 2000 کیلومتری با دقت 8 متر در رسانه‌ها تکذیب شود چراکه آزمایش موشکی اخیر به دور از چشم رسانه‌ها، در واقع ماهیتی فضایی داشت.
 
تشریح جزئیات پایگاه پایگاه فضایی امام خمینی(IKSLC) در مقایسه با یک پایگاه فضایی غربی
 
این اخبار نهادهای نظامی و اطلاعاتی روسیه و امریکا در حالی بود که فرمانده معظم کل قوا مقتدرانه فرموده بودند: «اینکه بعضی‌ها بیایند بگویند "فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست"، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته‌شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته‌شده باشد، خیانت است... سپاه که پیشرفت‌های موشکی خودش را نشان می‌دهد، نه‌فقط مایه‌ی افتخار و مباهات ایرانی‌ها است، بلکه وقتی این موشک‌های سپاه با این دقّت و با این زیبایی آزمایش می‌شود، خیلی از ملّت‌های آزادی‌خواهِ دُوروبَر ما که دلشان از آمریکا و از رژیم صهیونیستی خون است، خوشحال می‌شوند. وقتی این‌ها انجام می‌گیرد، ما بیاییم این‌ها را بکوبیم و بگوییم آقا! امروز دیگر روز موشک گذشته! نه، روز موشک نگذشته. دشمن دائم در حال به‌روز کردن خود و آماده کردن خود است، ما اینجا ساده‌لوحانه خودمان را عقب بکشیم و بگوییم نه!.» 
بنابراین به نظر می‌رسد که بیست روز پس از این فرمایشات و در آستانه 13 رجب و سالگرد تأسیس سپاه پاسداران، آزمایش موشکی بسیار حساسی در ایران به وقوع پیوسته که در میان اخبار ضد و نقیض داخلی، ابعاد آن پنهان مانده است. بنابر اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌های غربی این موشک یا همان ماهواره‌بر چهار موتوره ارتقاءیافته سیمرغ، ظاهراً برخلاف سایر پرتاب‌های فضایی ایران، از پایگاه فضایی امید سمنان صورت نگرفته است؛ بلکه برای نخستین بار، از پایگاه فضایی پیشرفته امام خمینی(ره) در 3 کیلومتری پایگاه فضایی امید، پرتاب شده است و مقدمات مونتاژ و آماده سازی آن در روزهای پایانی سال گذشته صورت گرفته است. رسانه‌های غربی مدعی هستند که کار ساخت این پایگاه فضایی جدید با سازه‌های عظیم و سکوی 45 متری، قبل از شهادت حسن تهرانی مقدم در سال 1390 به‌عنوان مغز متفکر برنامه موشکی ایران، آغازشده است. 

این خبر رسانه‌های غربی در حالی است که دکتر منوچهر منطقی رئیس مرکز ملی فضایی ایران در مهرماه سال گذشته خبر از طراحی و ساخت ایستگاه پرتاب ماهواره امام خمینی(ره) به‌عنوان یکی از مدرن‌ترین ایستگاه‌های فضایی جهان داد که مأموریت آماده‌سازی و پرتاب ماهواره‌برهای سنگین را بر عهده دارد که قرار بود اواخر سال گذشته به طور آزمایشی بهره‌برداری شود. 

برای قراردادن ماهواره سنجش از دور طلوع 1 که چندی است در دولت اعتدال به خاطر اعتمادسازی در برجام به تأخیر افتاده است، می‌بایست 2 آزمایش در این مرکز جدید فضایی صورت می‌گرفت تا درنهایت با پرتاب 3 مرحله‌ای، این ماهواره به مدت یک سال و نیم در مدار 500 کیلومتری زمین قرار بگیرد و اطلاعات و تصاویری با دقت 25 متر در اختیار کشورمان قرار دهد؛ بنابراین احتمال می‌رود پایگاه فضایی امام خمینی(ره) و ماهواره‌بر سیمرغ که مقدمات ساخت آن به قبل از شهادت حسن طهرانی مقدم بر می‌گردد، اکنون با اولین پرتاب آزمایشی خود به بهره‌برداری مقدماتی رسیده و ایران را در سال جاری، در آستانه قرارگرفتن درمیان 10 کشور برتر جهان در پرتاب ماهواره‌برهای سنگین قرار داده است. 
اما آنچه غم‌انگیز و مایه تأسف است، اتخاذ سیاست تأخیر و سکوت دولت تدبیر و امید در به ثمر رساندن و تکمیل دستاوردها و نوآوری‌های فضایی در فضای پسابرجام است که اوج آن را در پیام‌های توئیتری آقای هاشمی رفسنجانی و دکتر حسن روحانی شاهدیم.
 این سیاست تأخیر و سکوت، شواهدی از برجامی موشکی را آشکار می‌سازد که دولت تدبیر و امید آن را به ظرافت در اسناد بالادستی پنج سال آینده کشور تعبیه نموده است و برخلاف سیاست‌های ابلاغی برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی که بر ارتقای توان بازدارندگی از طریق "توسعه‌ی توان موشکی و فناوری‌ها و ظرفیت تولید سلاح‌ها و تجهیزات عمده‌ی دفاعی برترساز با توان بازدارندگی و متناسب با انواع تهدیدات" تأکید شده است، در اقدامی بی‌سروصدا و هوشمندانه توسط دولت، در احکام چند کلمه‌ای برنامه ششم توسعه در حوزه دفاعی به‌جای کلمه "توسعه توان موشکی" قیدشده است "توسعه و افزایش توان تولیدی موشکی". این عبارت بدان معنا است که در دوران پسابرجام، فقط افزایش ظرفیت تولید موشک در پنج سال آینده مورد توجه قرار گرفته است و ارتقای متوازن توان کمی و کیفی برای بازدارندگی برترساز و هرگونه تحقیق و توسعه غیرمعطوف به ظرفیت کمی تولید، به محاق رفته است.
 با این توصیف در فضای پسابرجام، توسعه و ارتقاء توانمندی فضایی و موشکی که به‌شدت به هم وابسته هستند را تنها در سایه سکوتی سنگین و مظلومانه باید رصد و فهم کرد. در فرایند برجام موشکی، ملت ایران و مستضعفان جهان از این قدرت نرم باورساز و آنچه که به فرمایش امام خامنه‌ای مایه‌ی افتخار، مباهات و دلگرمی آن‌هاست، محروم‌ می شوند و فقط سرویس‌های نظامی و امنیتی استکبارند که متوجه و البته محرم اسرار پسابرجامی خواهند بود؛ درست همان‌طور که در برجام هسته‌ای شاهد آن بودیم. متاسفانه در قرنی که آن را قرن فضا نامیده‌اند، ملت ایران سیاست تاخیر و سکوت در برجام موشکی را در توئیت آقای حسن روحانی به نظاره نشسته است، آنجا که اخیراً نوشته شد: "توانمندی نیروهای مسلح ما را دیگران [مستکبران] متوجه می‌شوند، بیان و تکرار آن [برای مستضعفان] ضرورتی ندارد."
پالس‌هایی برای تشدید فشار بر ایران؛
دیدار فرزند یکی از شخصیت‌های نظام با اعضای فرقه بهاییت حکایت از برنامه سران این تشکیلات در سرزمین‌های اشغالی و ستاد جنگ تبلیغاتی آن دارد تا از حربه «جنجال‌سازی» و «مظلوم‌نمایی» استفاده کند و در اجرای فرمان از پایتخت‌های غربی، به این بهانه فشارهای بین‌المللی و حقوق بشری را بر ایران افزایش دهد.

گروه بین‌الملل مشرق - در روزهای اخیر، اقدام جنجال برانگیز و تابوشکنانه فرزند یکی از چهره‌های شناخته شده انقلاب اسلامی، در دیدار با یکی از سران فرقه بهاییت، و انتشار گسترده تصاویر این دیدار، و همچنین پافشاری فرد مورد نظر بر درستی کار خویش، بار دیگر بهانه ای به دست تشکیلات رهبری این فرقه، مستقر در سرزمین‌های اشغالی و ستاد جنگ تبلیغاتی آن داد تا از حربه «جنجال سازی» و «مظلوم نمایی» استفاده کند و در اجرای خطوط دیکته شده از پایتخت‌های غربی، به این بهانه فشارهای بین المللی را بر ایران افزایش دهد. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، پایه همه دعاوی رهبری بهاییت برای مظلوم نمایی و امتیاز گیری، تحت فشار و تبعیض و ظلم قرار گرفتن از سوی جمهوری اسلامی به دلیل عقاید و باورهای «دینی» بوده است. وقتی این ادعا، در کنار ادعای دیگر، یعنی «عدم مداخله پیروان بهاییت در سیاست» مطرح می شود، برد رسانه ای و تاثیرگذاری بیشتری هم پیدا می کند. در سطور پیش رو، بدون ورود به محتوای این فرقه و «دین» نبودن آن(که در آینده به ان خواهیم پرداخت)، تنها به بررسی برخی سوابق از پیوندهای بهاییت، به عنوان یک تشکیلات متمرکز و به شدت سازماندهی شده، با رژیم صهیونیستی می پردازیم، تا نوری بر صحت دعاوی مطرح شده بیاندازیم.

درباره پیوندهای تاریخی میان بهاییت و صهیونیزم جهانی مقالات و پژوهش های زیادی توسط متخصصان فن نگاشته شده است. شواهد تاریخی و برخی تقارن های آشکار میان این دو پدیده، فارغ از بررسی اسناد و شواهد، خود سوالات جدی را درباره قرابت و خویشاوندی این دو در ذهن ناظر آگاه برمی انگیزد.

«عبدالبهاء»، معروف به «عباس افندی»، پسر بهاء الله(موسس فرقه بهایی)، در جریان جنگ جهانی اول، به واسطه نفوذ و تشکیلاتی که در خاک فلسطین پیدا کرده بود، در اجرای پروژه اسکان یهودیان در خاک فلسطینف کمک های قابل توجهی به بریتانیایی ها کرد که از حامیان و حتی بانیان جنبش بابیه و بعد بهاییت محسوب می شدند.

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
عبدالحسین نوری معروف به «بهاء الله»

مرکز صهیونیزم یهودی و بهاییت، هر دو در سرزمین اشغال شده فلسطین واقع است، یکی در اورشلیم و یکی در «عکا». هر دوی این فرقه ها به شیوه خود توجیه گر امپریالیزم و مورد حمایت امپریالیزم هستند(که در ادامه به آن خواهیم پرداخت). هیچ گاه از زبان رهبران صهیونیزم و بهاییت نسبت به یکدیگر انتقادی شنیده نشده است.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
عباس افندی معروف به عبدالبهاء

همسر کانادایی الاصل «شوقی افندی»، سومین رهبر بهاییت(معروف به باغبان امر خداوند)، زمانی که در 1961 عضو ارشد هیات 9 نفره رهبری بهاییان بود، گفت:


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
شوقی افندی، نوه عبدالبهاء و سومین رهبر بهاییت

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
مری ماکسول، معروف به روحیه همسر شوقی افندی و از رهبران بهاییت

«اگر بتوانم انتخاب کنم، ترجیح می دهیم که این آیین جدید در «سرزمین جدید»رشد کند(اسراییل). در واقع، باید بگویم که آینده ما و اسراییل به هم پیوسته و شبیه حلقه‌های یک زنجیر است.»


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
بهاءالله در جمع پیروانش

حقیقت این است که سرزمین اشغالی تحت کنترل صهیونیست‌ها، بهشت بهاییان است. هر چه قدر مسلمانان، و با درجات کم‌تر مسیحیان، در اسراییل تحت فشار، آزار و تبعیض هستند، بهایی ها راحت و آسوده و مبسوط الید زندگی می کنند.

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
باغ های بهایی و قبر باب در حیفاء

مکان های به اصطلاح مقدس بهاییان، معاف از مالیات است و توسط ارتش و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی حافظت می‌شود، در حالی که اماکن مقدس مسلمین و حتی مسیحیان مورد بی حرمتی و تخریب مداوم قرار دارد.

زمین‌های فلسطینی‌ها که صاحبخانه و ذی‌حق هستند، توسط نظامیان صهیونیست غصب می‌شود، ولی همین زمین‌های غصبی از دهه ها پیش توسط ارتش به توسعه اماکن مورد احترام بهاییان اختصاص داده شده است.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم

بهاییان مدعی اند که بر اساس آموزه‌های «بها الله» در سیاست دخالت نمی کنند، لیکن به طور مداوم در حال محکوم کردن «نقض حقوق بشر» در کشورهای ناهمسو با منافع آمریکا و اسراییل هستند. با این حال حتی یک مورد اعتراض از رهبران بهایی نسبت به نقض حقوق بشر توسط اسراییل، آمریکا یا سایر دولت های غربی در تاریخ ثبت نشده است. رهبران بهایی از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی همواره روابط نزدیک با بدنام ترین سیاستمداران این رژیم داشته اند، لیکن همچنان بر عدم مداخله خود در سیاست تاکید می کنند!


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
قبر بهائ الله در عکا

در حالی که بهایی ها مرتبا شعار «جدایی دین از سیاست» را به عنوان یکی از مبانی اعتقادی فرقه خود مطرح می کنند، خود از حامیان سرسخت یک دولت اساسا شکل گرفته بر مبنای مذهب، به نام دولت صهیونیست اسراییل هستند.

آرمان نهایی بهاییت، تشکیل یک حکومت جهانی یکپارچه به رهبری «بیت العدل اعظم» واقع در حیفاء در سرزمین اشغالی است که 9 عضو آن در فرقه بهایی معصوم و بری از خطا شناخته می شوند و به هیچ کس جز وجدان خود و خداوند جوابگو نیستند! آرمان حکومت جهانی، به مرکزیت اورشلیم مبنای اعتقادی صهیونیزم هم هست!


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
ساختمان موسوم به «بیت العدل اعظم» واقع در حیفاء

اولین بار، «الکساندر تورنانسکی»، افسر، تئوریسین نظامی و شرق شناس روس (که بارها ماموریت های دیپلماتیک در کشورهای غرب آسیا، از جمله ایران انجام داده بود) کتاب اصلی بهاییان موسوم به «کتاب اقدس» را به یک زبان غیر عربی، یعنی روسی، ترجمه و منتشر کرد(1898) و خدمت بزرگی به فرقه بهاییت برای تبلیغات و عضوگیری در کشورهای غیراسلامی انجام داد. تورنانسکی که ریشه در یکی از خاندان های قدیمی یهودی لیتوانی و لهستان داشت، یکی از شخصیت های مورد احترام بهاییان است. این اقدام، درست یک سال بعد از برگزاری اولین «کنفرانس جنبش صهیونیزم» در شهر بازل سوئیس انجام گرفت که در آن ایده تشکیل کشوری یهودی مطرح شد.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
اعضای بیت العدل کذایی که در تصمیمات خود مصون از خطا انگاشته می شوند!

عباس افندی(عبدالبهاء) از 1909 تا 1912 رهبران صهیونیست های اسراییل را به مقر تشکیلات خود در «کوه کرمل» می پذیرفت. از چهره های مهمی که با شوقی افندی در ارتباط بودند، «اسحاق بن زِوی» و همسرش بودند. اسحاق بن زوی بعد از تاسیس غیرقانونی رژیم صهیونیستی در 1948، دومین رییس جمهور این رژیم شد(به مدت 10 سال). شواهدی از روابط عبدالبهاء با خاندان «روچیلد»، یعنی مهم ترین حامی و سرمایه گذار طرح انتقال یهودیان به فلسطین، و از متنفذترین خاندان های صهیونیست حال حاضر، نیز وجود دارد.

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
اسحاق بن زِوی، دومین رییس رژیم صهیونیستی

این روند در زمان جانشین عباس افندی، یعنی شوقی افندی هم ادامه یافت و حتی روابط دوجانبه گرم تر هم شد.

همسر شوقی افندی، «روحیه ربانی» (با نام اصلی مری ماکسول و اصلیت کانادایی) در کتاب زندگی نامه همسرش چنین نوشت:

«یکی از اولین اقدامات(جنبش استقلال یهودیان-صهیونیزم)، زمانی که هنوز جنگ ها ادامه داشت، قرار دادن اعلانی روی معبد بهاءالله بود-واقع در عکا که نسبت به معابد حیفا دورافتاده تر محسوب می شد- که طبق این اعلان این معبد یک «مکان مقدس» محسوب می شد که رفتار محترمانه با ان از سوی همه یهودیان تضمین شده بود.»

وقتی اسحاق بن زوی به ریاست جمهوری رسید، در آپریل 1954 با همسرش به دیدار شوقی افندی در عکا رفت. دیداری که منجر به روابط گرم میان آن دو شد. خود شوقی افندی کمی بعدتر به دیدار رییس جمهور و همسرش در اورشلیم رفت.

در 6 دسامبر 1955، شهردار صهیونیست حیفاء، «آبا خوشی» از عبادتگاه بهاییان در ویلمت ایالت ایلینوی امریکا بازدید کرد و مورد استقبال «آملیا کالینز»، نایب رییس شورای بین المللی بهاییان و «هوراس هالی»، دبیر کل مجمع معنوی ملی بهاییان امریکا قرار گرفت.

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
آبا خوشی، شهردار وقت حیفاء
از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
آملیا کالینز، یکی از ایادیان امرالله!

در 1959، دو سال بعد از مرگ شوقی افندی، هیات 9 نفره رهبری بهاییان، موسوم به «ایادیان امرالله» با رییس جمهور رژیم صهیونیستی، اسحاق بن زوی دیدار کردند.

«زالمان شازار»، رییس جمهور بعدی اسراییل در بهار 1964 دعوت «بیت العدل اعظم» بهاییان را برای بازدید رسمی از معبد باب و باغ های بهایی در کوه کرمل پذیرفت. در این مراسم، همسر شازار و شهردار حیفا و همسرش هم حضور داشتند.
از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم

کمی بعدتر، هیاتی شامل ایادیان امرالله و اعضای بیت العدل اعظم این بازدید را در دیدار با شازار در کاخ ریاست جمهوری رژیم صهیونیستی (بیت هناسی) در اورشلیم پس دادند.

از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم

«حیم هرتسوگ»، ششمین رییس جمهور اسراییل، در 21 اکتبر 1984 به دعوت رسمی بیت العدل از مرکز جهانی بهاییان در عکا دیدار کرد.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم

«اسحاق رابین»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم در 13 ژوئن 1994 به بازدید مرکز جهانی بهاییت رفت تا از نزدیک در جریان پروژه‌های ساخت و توسعه این مرکز قرار بگیرد. معمار ارشد و مدیر این پروژه، فردی به نام «فریبرز صهبا»، در این دیدار راهنمایی اسحاق رابین را بر عهده داشت و «آلبرت لینکلن»، نایب دبیرکل «جامعه بین المللی بهاییان» هم انان را همراهی می کرد.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم
فریبرز صهبا در نشان دادن یکی از پروژه‌های بهاییان به اسحاق رابین در جریان بازدید رابین از مرکز جهانی بهایی

وزیر خارجه وقت اسراییل، «شیمون پرز» و شهردار وقت حیفاء، «عمرام میتزنا»، هر کدام جداگانه در همان سال دیدار مفصلی از بیت العدل انجام دادند و ناهار را هم میهمان رهبران بهایی بودند. شیمون پرز در دیدار خود مراسم ادای احترام به معبد باب را هم به جا آورد.


از ادعای عدم مداخله در سیاست تا پیوند تاریخی با صهیونیزم

در می 1994 هم «آمنون روبینشتاین»، وزیر فرهنگ و اموزش رژیم صهیونیستی مهمان رهبران بهایی در بیت العدل بود.

سخاوت اسراییلی در خدمت بهاییت

وقتی شوقی افندی در دهه 1950 تصمیم گرفت مرکزیت فرقه بهایی را در سرزمین های اشغالی تثبیت کند، رایزنی های خود را با مقامات صهیونیست آغاز کرد. رژیم اسراییل برای تحقق پروژه شوقی افندی و طرح های او موسوم به «برنامه ده ساله»، همه زمین ها و املاک متعلق به غیربهاییان را در کوه کرمل خریداری یا مصادره کرد و در اختیار بیت العدل گذاشت. پول هنگفتی صرف خریداری زمین و ساخت وساز برای برپایی مشرق الاذکار بهاییان در حیفاء شد که بدون شک بخش عمده ان را دولت اسراییل تامین کرد. این هزینه ها، شامل خرید باغ های بزرگ و وسیعی در دامنه کوه کرمل می شد که در طول سالیان بعد به توسعه ساختمان ها و مراکز متعلق به رهبری فرقه اختصاص یافت. مجموعه زمین هایی که در 1954 برای ایجاد مرکز جهانی یهودیان در اختیار «ایادیان امر الله» قرار گرفت بین 300 تا 400 هزار متر مربع بود.

دولت اسراییل نه تنها در همان دهه 1950، تشکیلات مرکزی بهاییت را در سرزمین های اشغالی به رسمیت شناخت و جایگاه معنوی بالایی برای آن قایل شد، که شاخه ها و موسسات بین المللی آن را هم تایید کرد. این یکی از مهم ترین عوامل توسعه نفوذ و مرکز بهاییت مستقر در سرزمین های اشغالی در کشورهای دیگر جهان بود.

اصولا وقتی «شورای بین الملل بهاییت»، به عنوان شاخه اجرایی بیت العدل در 1951 تاسیس شد، یکی از مهم ترین وظایف آن ارتباطات مستمر با وزرارتخانه ها، و اعضای کابینه اسراییل و مقامات شهری حیفاء و عکا بود.

تشکیل «اداره بهاییت» در وزارت امور مذهبی اسراییل، به رسمیت شناختن آیین ازدواج بهایی، معاف کردن دانش اموزان بهایی از رفتن به مدرسه در اعیاد و مناسبت های بهایی، معافیت املاک و اموال بهاییان از مالیات و عوارض گمرگی و.... همه شواهدی از حمایت همه جانبه مقامات صهیونیست از تشکیلات مرکزی بهاییت در قلمرو تحت کنترل این رژیم بوده و هست.

در پیام «هیات ایادیان امرالله» به مناسبت مرگ «شوقی افندی» در ژانویه 1958، آشکارا می توان همدلی و همراهی میان اورشلیم و عکا را دید:

" امواج اخلاص و همدردی عمیق و تاثر، از طرف مقامات دولت اسراییل و مردم آن، جامعه بهایی را در بر گرفت. از رییس جمهور، تا نخست وزیر و اعضای کابینه، تا شهروندان ساده، احترام و تسلیت خود را نثار کردند؛ همواره دولت اسراییل پاسخگوی(ما) است..."

آماری از بیشترین هزینه نظامی جهان

یک پایگاه خبری تحلیلی در گزارشی تاکید کرده که از منظر میزان درآمد سرانه به هزینه‌های نظامی در جهان، عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و آمریکا در صدر لیست قرار دارند.
کد خبر: ۵۸۹۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰ - 16 May 2016
یک پایگاه خبری تحلیلی در گزارشی تاکید کرده که از منظر میزان درآمد سرانه به هزینه‌های نظامی در جهان، عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و آمریکا در صدر لیست قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه انتشار خبرها درباره صرف هزینه‌های هنگفت نظامی در جهان، یک پایگاه خبری تحلیلی غربی لیستی از کشورهایی که بیشترین میزان مخارج نظامی در جهان را می‌کنند، ارائه داد.

در حالی که خاورمیانه از یک سو درگیر سیاست‌های مداخله‌جویانه و نظامی آمریکا،‌ رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی است و از سوی دیگر از مشکل ناامنی و تروریسم رنج می‌برد، یک پایگاه خبری تحلیلی غربی گزارشی از کشورهایی که بیشترین بودجه برای مخارج نظامی صرف می‌کنند، منتشر و به نام این سه اشاره کرد.

نکته جالب توجه در گزارشی که پایگاه خبری تحلیلی «اینترنشنال اسپکتیتر» (International Spectator) منتشر کرده، آن است که بیشترین هزینه‌ نظامی در جهان بر حسب میزان درآمد سرانه به ترتیب از آن عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

پس از این سه، انگلیس،‌ روسیه، فرانسه و چین در رده‌های بعدی لیست کشورهایی هستند که بر حسب میزان درآمد سرانه، هزینه‌های نظامی بیشتری در جهان صرف کرده‌اند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد