سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز ایران

حکم اعدام بابک زنجانی ابلاغ شد

حکم دو متهم دیگر این پرونده هنوز به وکلای آن‌ها ابلاغ نشده است، ابتدا باید پروسه ابلاغ حکم متهم ردیف اول طی شود و پس از آن حکم دو متهم دیگر به وکلای آن‌ها ابلاغ خواهد شد.
 وکیل بابک زنجانی از ابلاغ حکم موکلش به وی خبر داد.
به گزارش ایلنا، رسول کوهپایه‌زاده، با اعلام خبر ابلاغ حکم بابک زنجانی به وی عنوان کرد: صبح امروز حکم موکلم از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به بنده ابلاغ شد. در واقع از امروز پروسه ابلاغ حکم بابک زنجانی آغاز شده است، چراکه حکم صادر شده ۳۱۸ صفحه است و ما باید از آن یادداشت‌برداری کنیم و چون یادداشت‌برداری از این صفحات زمان‌بر است، وقتی همه آن را یادداشت کردیم از آن روز حکم ابلاغ شده تلقی می‌شود و از آن زمان ما ۲۰ روز برای اعلام اعتراض خود فرصت داریم.
وکیل بابک زنجانی با اشاره به مفاد حکم، یادآور شد: اصل حکم‌‌ همان چیزی است که پیش از این از سوی سخنگوی قوه قضاییه اعلام شده بود و بر اساس آن هر سه متهم پرونده به اتهام فسادفی‌الارض به اعدام محکوم شده بودند. در حال حاضر نیز حکم ابلاغ شده به ما، حاکی از رای به افساد فی‌الارض و اعدام برای بابک زنجانی است.
او افزود: حکم دو متهم دیگر این پرونده هنوز به وکلای آن‌ها ابلاغ نشده است، ابتدا باید پروسه ابلاغ حکم متهم ردیف اول طی شود و پس از آن حکم دو متهم دیگر به وکلای آن‌ها ابلاغ خواهد شد.
هزینه های نظامی جهان به 1.7 هزار میلیارد دلار رسید
بودجه نظامی سال 2015 عربستان در مقایسه با بودجه نظامی این کشور در سال 2006 دو برابر شده است.
موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم (SIPRI) در تازه ترین گزارش خود که روز سه شنبه منتشر شده است، از افزایش یک درصدی هزینه های نظامی جهان در سال 2015 در مقایسه با سال 2014 خبر داد.هزینه های نظامی جهان به 1.7 تریلیون دلار رسید

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش جدید موسسه صلح استکهلم آمده است هزینه های نظامی جهان برای نخستین بار در طی سال های اخیر در سال 2015 به مدد عواملی چون جنگ با داعش و بحران های خاورمیانه و تجاوز نظامی عربستان سعودی به یمن به میزان 1 درصد در مقایسه با سال 2014 افزایش یافته و به 1.7 تریلیون دلار رسیده است.
در این گزارش در تشریح علل افزایش هزینه های نظامی جهان به موضوعاتی چون توسعه طلبی های نظامی چین در دریای جنوبی چین و الحاق شبه جزیره کریمه از سوی روسیه به قلمروی این کشور و حمایت مسکو از جدایی طلبان اوکراین به عنوان دیگر علل افزایش هزینه های نظامی جهان در سال 2015 اشاره شده است.
بنا بر این گزارش برای کارخانه های سازنده تجهیزات نظامی جهان حملات هوایی به مواضع داعش در عراق و سوریه و حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری عربستان به مواضع گروه انصار الله در یمن، به معنای فروش بیش از پیش میلیاردها دلار تجهیزات نظامی است.
در این گزارش آمده است ایالات تحده آمریکا در سال 2015 با بودجه نظامی 596 میلیارد دلاری و چین با 215 میلیاد دلار در جایگاه نخست و دوم بیشترین بودجه نظامی جهان قرار گرفته اند و پس از این دو کشور عربستان سعودی با 87.2 میلیارد دلار بودجه نظامی در جایگاه سوم قرار گرفته است.
بودجه نظامی سال 2015 عربستان در مقایسه با بودجه نظامی این کشور در سال 2006 دو برابر شده است.
همچنین بر اساس گزارش موسسه مطالعات صلح بین المللی استکهلم برای نخستین بار از سال 2011 بودجه نظامی جهان در سال 2015 شاهد رشد بوده است.
در این گزارش آمده است دولت عراق نیز در سال 2015 بودجه نظامی معادل 13.1 میلیارد دلار داشته است و بودجه نظامی این کشور در سال 2015 در مقایسه با بودجه نظامی این کشور در سال 2005 – سال آغاز بازسازی ارتش عراق – 5 برابر رشد داشته است.
در گزارش موسسه مطالعات صلح استکهلم به تلفات غیر نظامی حملات یک سال گذشته عربستان سعودی و امارات به یمن و استفاده این کشورها از جنگ افزارهای تولید آمریکا علیه غیر نظامیان یمنی به عنوان یک چالش جدی حقوق بشری دولت ایالات متحده آمریکا در زمینه فروش بیشتر تجهیزات نظامی به کشورهای عربی منطقه خاورمیانه اشاره شده است.
موسسه صلح استکهلم پیش بینی کرده است با تدوام بحران های خاورمیانه از جمله با ادامه جنگ در یمن و جنگ علیه داعش بازار خرید تجهیزات نظامی در سال 2016 نیز به داغی سال 2015 باشد.
محاکمه یک سنگاپوری در آمریکا به اتهام فروش قطعات بمب به ایران
او متهم است که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸ میلادی حدود شش هزار قطعه ممنوع را خریده و در پنج محموله به ایران فرستاده است.
دولت آمریکا یک شهروند سنگاپور را به اتهام نقض قوانین صادراتی‌اش علیه ایران از اندونزی مسترد و در واشنگتن دادگاهی کرده است.

به گزارش اعصر ایران به نقل از بی بی سی، لیم یونگ نام (معروف به استیون لیم)، ۴۲ ساله، متهم است که هزاران قطعه الکترونیکی حساس منتقل کننده فرکانس‌های رادیویی که در ساخت بمب کاربرد دارد را به ایران فروخته است.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی است که ۱۶ مورد از قطعات الکترونیکی مذکور پیش‌تر در بمب‌های کنار جاده‌ای در عراق کشف شده است.

متهم که در سال ۲۰۱۴ میلادی در اندونزی بازداشت شده بود حالا به پلیس فدرال آمریکا (اف بی‌آی) تحویل داده شده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند لیم یونگ نام روز دوشنبه (چهارم آوریل) در دادگاهی در واشنگتن، پایتخت، حاضر شده است.

او متهم است که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸ میلادی حدود شش هزار قطعه ممنوع را خریده و در پنج محموله به ایران فرستاده است.

مایکل استاینباک، از مقامات ارشد پلیس فدرال روز دوشنبه گفت: «صادرات غیرقانونی فن آوری‌های آمریکا به شدت برای امنیت ملی ایالات متحده زیان بار است.»

بنا بربیانیه وزارت دادگستری آمریکا، متهم در سال ۲۰۰۹ میلادی به مقامات فدرال گفته بود که در صادرات غیرقانونی به ایران دست نداشته است.

این پرونده همچنین چند متهم دیگر دارد، از جمله شرکت ایرانی مجتمع الکترونیک پایا که به گفته مقامات آمریکایی قطعات الکترونیکی را از لیم یونگ نام خریده است.

مقامات قضایی آمریکا می‌گویند مدیرعامل مجتمع الکترونیک پایا، نیز یکی دیگر از متهمان پرونده است.
فرمانده کل سپاه: برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد/برجام اگر به عنوان یک الگو تلقی شود، نشانهٔ کوتاهی فکر و خود تحقیری است
ما از جنگ استقبال نمی‌کنیم.
 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به آمادگی‌های همه جانبه سپاه برای مقابله پیروزمندانه و قاطع با تهدیدات دشمنان تأکید کرد: سال‌ها است با فرض جنگ گسترده با آمریکا و متحدانش، قدرت ساخته‌ایم.

به گزارش عصر ایران به نقل از  سپاه نیوز،  سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در اولین جلسه شورای عالی فرماندهان سپاه در سال ۹۵ با تبیین مسائل جاری کشور و تحولات منطقه و نقشه‌ها و ترفندهای جدید جبهه دشمن علیه انقلاب و نظام اسلامی و چگونگی مقابله با آن‌ها اظهار کرد: حفظ ظرفیت بقا در انقلاب اسلامی متناسب با شرایط منطقه و کمک به پیشرفت آن، اساس پاسداری غیرمحافظه کارانهٔ ما از انقلاب اسلامی است.

اهم سخنان سردار جعفری را در ادامه بخوانید:

- هاضمهٔ انقلاب اسلامی عظیم‌تر از بحران‌هایی بوده که به آن تحمیل شده است چه جنگ، چه ترور‌ها، چه تحریم‌ها، چه فتنه ۸۸ و چه تحولات سیاسی نظیر روی کارآمدن دولتی مثل دولت اصلاحات و مجلسی مانند مجلس ششم؛ اما تاریخ انقلاب نشان می‌دهد هرکس به دنبال استحاله نظام و توقف انقلاب اسلامی بوده، ماهیت انقلاب اسلامی او را مضمحل و بی‌اعتبار کرده است.
فرمانده کل سپاه: برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد/برجام اگر به عنوان یک الگو تلقی شود، نشانهٔ کوتاهی فکر و  خود تحقیری است
- در مسیر انقلاب متأسفانه بزرگانی حتی در مقیاس جانشینی حضرت امام رحمه الله، که بدلیل فقدان درک و موقعیت ممتاز انقلاب و تحریک پذیری از سوی عناصر بیگانه و ضدانقلاب از مسیر انقلاب که توسط رهبری انقلاب تعریف شده بود منحرف شدند، اما انقلاب اسلامی قدرتمند‌تر از گذشته و به دور از تعلق به اشخاص، شکافتن مسیرهای جدید در جغرافیاهای دوردست را رقم زده و می‌زند.

- تفکرات سیاسی که در تعارض با انقلاب اسلامی و مسیر حق باشد پایدار نمی‌ماند، این تفکرات حتی اگر هم در مقطعی تشکیل دولت و مجلس بدهند پس از مدتی با اراده مردم از جغرافیای سیاسی کشور و انقلاب کنار گذاشته می‌شوند.


-  برجام هسته‌ای اگر به عنوان یک الگو تلقی شود، نشانهٔ کوتاهی فکر و نوعی خود تحقیری است. افرادی هم که امروز از سریال برجام‌ها سخن می‌گویند، ناخواسته‌ همان مسیر ضدانقلاب را در پیش گرفته‌اند و می‌خواهند مردم بزرگ ما را تحقیر نمایند.

- نتیجهٔ تفکر ارزش گذارانه به تعامل با جهان بدون محاسبات انقلابی، ایستادگی و مقاومت برای تحقق اهداف و مصالح نظام و کشور، غربزدگی مزمن خواهد بود.

- برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد. هرچند مقاومت هسته‌ای ملت ایران که دشمن را مجبور به تغییر استراتژی ساخت، یک افتخار بود اما این مقاومت با بخشی از نتیجه آنکه برجام بود متفاوت است.

- برجام یک نسخهٔ دیپلماسی است که با فرجام نامعینی که بخش اعظم آن تعهدات دشمن بدعهد و کینه توز است، نمی‌تواند مدل رفتار حاکمیتی نظام در موضوعات دیگر قلمداد شود.

-  مقاومت هسته‌ای مربوط به شجاعت انقلابی رهبری عزیز در هدایت انقلاب و مواجهه با تهدید نظام سلطه، مجاهدت علمی دانشمندان در آزمایشگاه‌ها و تأسیسات هسته‌ای، صبر انقلابی مردم، ایستادگی برابر تحریم‌ها و بالاخره مربوط به پیوند ناگسستنی مردم و رهبری است.

- در سالهای دور و نزدیک، ما هرگز به برجام‌های دیگر فکر نمی‌کنیم و به غلبه بر دشمن و خاموش کردن صداهای تهدیدآمیز آنان و ایستادگی روی اصول و ارزشهای انقلابیمان می‌اندیشیم.

- مردم ما با اکراه این برجام را پذیرفتند مگر این برجام تاکنون چه نتایجی برای مردم داشته که برجام‌های دیگری را بپذیریم؟ مردم ما، روحیه و تفکر انقلابی را هرگز با روحیه و تفکر انفعالی عوض نمی‌کنند، اگر این گونه بود این قدر شهید نمی‌دادیم، در حالی که هنوز کاروان شهداء در راه است و نوای آنان هر روز شنیده می‌شود.

- سال‌هاست ما با فرض جنگ گسترده با آمریکا و متحدینش قدرت ساخته‌ایم و همهٔ ظرفیت‌ها و توانمندی خود را برای پیروزی‌های قاطع در برابر چنین دشمنانی گسترش داده‌ایم. ما قبل از آنکه برای گزینه‌های سیاسی و دیپلماتیک آماده باشیم برای گزینهٔ نظامی آماده شده‌ایم.

-ما از جنگ استقبال نمی‌کنیم، اما به گزینهٔ نظامی اگر پیش آید، مانند هشت سال دفاع مقدس به عنوان یک فرصت نگاه می‌کنیم و آمریکا هم مثل گذشته هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

- موشک‌هایمان که دقیق‌تر و ویرانگر‌تر شده‌اند بیش از پیش تکثیر خواهند شد و موضع آمریکایی‌ها انفعالی و ناشی از شدت وحشتی است که از توان و آمادگی‌های موشکی سپاه پیدا کرده‌اند لذا دشمنان باید در این وحشت بمانند و دست و پا زدنهای بیشتر، آن‌ها را سریع‌تر در باتلاق خود ساخته‌شان فرو خواهد ‌برد.

-رژیم‌هایی نظیر عربستان، بحرین و مانند آن‌ها، مظهر عقب ماندگی سیاسی مدرن هستند و سپاه برای پاسخ به گستاخی‌ها و رفتار سفیهانهٔ آن‌ها، که ناشی از تکیه به قدرت آمریکاست با طراحی و برنامه‌ریزی، آمادگی‌های لازم را ایجاد کرده و منتظر دستور می‌باشد.


- ما از زیبا‌ترین واقعیت شرق مدیترانه یعنی حزب الله لبنان با جان و دل حمایت و دفاع خواهیم کرد و مطمئن هستیم مسلمانان و آزادگان جهان واکنش قدرتمندی به تروریست نامیدن حزب الله - این فخر دنیای اسلام و عرب - به رژیم‌های عربی در آستانهٔ زوال داده و آن‌ها پیامد رفتار جاهلانهٔ خود را دریافت خواهند کرد.

- ما مردم فلسطین و یمن را تنها نخواهیم گذاشت و شمشیر انصار الله به یاری خدای بزرگ برنده‌تر خواهد شد.

-  ارزیابی‌ها نشان می‌دهد حرکت نهادهای مسئول و دستگاههای اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی ضعیف و غیرقابل قبول بوده و نیازمند جهش‌های جدی در این عرصه می‌باشند.

- سپاه همهٔ توان و ظرفیت‌های ممکن را برای مشارکت در اقتصاد مقاومتی در اختیار دولت قرار داده و خواهد داد. ما مشکلات اقتصادی مردم را درک می‌کنیم. لذا همکاری با دولت در این عرصه را یکی از اولویت‌های اصلی سپاه و بسیج می‌دانیم.

- متأسفیم بیش از دو سال از فرمان و تأکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بر اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌گذرد و هنوز اقدام عمده و اساسی‌ای در این رابطه صورت نگرفته است.
جزئیات قرار‌داد‌های دارویی ایران با شرکت‌های بزرگ خارجی
در حال حاضر 70 درصد از بازار دارویی کشور توسط تولید داخل تامین می‌شود و داروهای وارداتی یا مشابه داخلی ندارند یا تولید داخل نمی‌تواند نیاز کشور را تامین کند که در این زمینه قرار‌دادهایی با شرکت‌های بزرگ خارجی برای تولید دارو در ایران بسته شده که رییس اتحادیه وارد‌کنندگان دارو جزئیات این قرار‌دادها را تشریح کرد.

ناصر ریاحی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که در سال گذشته حدود یک میلیارد دلار دارو به کشور وارد شد، اظهار کرد: این رقم نسبت به سال 1393 کاهش 30 درصدی داشت که البته در کنار آن مقدار کمی دارو نیز به صورت فوریتی به کشور آمد که آمار دقیقی از آن در دست نیست.

وی افزود: میزان قاچاق دارو به کشور را نیز نمی‌توان به صورت آماری مطرح کرد، اما تخمین زده می‌شود در سال گذشته 200 میلیون دلار دارو از مبادی غیررسمی به کشور وارد شده باشد.

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو با اشاره به بازار 11 هزار میلیارد تومانی مصرف دارو در کشور،اظهار کرد:در حال حاضر تعرفه های واردات دارو 35 درصد است و برای سال جاری افزایش پیدا نمی کند، چرا که این مقدار نقطه اپتیمم تعرفه است و اگر تعرفه از 35 درصد بیشتر شود برای قاچاقچی صرف می کند که دارو را به صورت قاچاق وارد کشور کند.

ریاحی با بیان اینکه سقف واردات دارو در حدود یک میلیارد دلار در سال جاری نیز باقی خواهد ماند،ادامه داد: داروهایی که به کشور وارد شده یا مشابه داخلی ندارد یا تولیئد داخل نمی تواند پاسخگو نیاز بازار باشد و در این زمینه خود دکتر دیناروند هم معتقد است که این مقدار نقطه بالانس واردات است و نمی‌توان آن را کاهش داد.

وی با بیان اینکه پس از لغو تحریم‌ها قراردادهای متعددی با شرکت‌های دارویی دنیا بسته شده است، گفت: یکی از مشکلات کشور ما تعدد قوانین، تناقض و عدم شفافیت آن‌هاست که در صورتی که این مشکلات حل شود، شرکت‌های بسیاری علاقه‌مند به حضور در ایران هستند.

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو با اشاره به قرارداد یک شرکت اتریشی با شرکتی ایرانی برای اتمام کارخانه نیمه کاره تولید دارو، ادامه داد: این شرکت پیش از این داروهای خود را در هند تولید کرده و به افغانستان، تاجیکستان، گرجستان و ایران صادر می‌کرد که آن طور که گفته می‌شود، مرحله اجرای این قرارداد آغاز شده و تولید داروهای این شرکت در ایران انجام می‌شود.

ریاحی در همین زمینه، گفت: یک کمپانی بسیار بزرگ آلمانی در زمینه سرم که بخش عمده‌ای از صادرات خود را به عراق انجام می‌داده است نیز قرادادی را با یکی از شرکت‌های سرم سازی ایرانی امضا کرده و قرار است در آینده نزدیک در ایران اقدام به تولید سرم کند.

به گفته وی، کمپانی "سانوفی" فرانسه که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان دارو در دنیاست نیز قرار است به تولید داروهای خاص در ایران اقدام کند.

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو، همچنین از قرارداد شرکت نوو دانمارک با شرکتی ایرانی برای ساخت کارخانه‌ای با هدف تولید انسولین و داروهای مربوط به بیماری قند خبر داد و گفت: قرارداد دیگری نیز برای پالایشگاه خون به امضا رسیده که بر اساس آن یک کمپانی آلمانی که بیش از 80 درصد از سهم بازار ایران را دارد، برای این موضوع به ایران می‌آید.

ریاحی با بیان اینکه در صورت رفع مشکلات قوانین کشور، پتانسیل زیادی برای سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه دارو، وجود دارد، اظهارکرد: این شرکت‌ها بیشتر به این دلیل وارد ایران شده‌اند که سهم زیادی از بازار ایران داشته‌اند می‌خواهند با رفع تحریم‌ها بازار خود را از دست ندهند.
منبع: ایسنا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد