سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

رییس جمهوری در اجتماع بزرگ مردم استان یزد با بیان اینکه «دولت یازدهم ارزش پولی ملی، ثبات بازار ملی و روند کاهنده تورم را باوجود کاهش شدید و کم سابقه درآمدهای نفتی حفظ نموده»، اطمینان داد که سال 95، سال شکوفایی و رونق اقتصادی ایران خواهد بود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس جمهوری در اجتماع بزرگ مردم استان یزد با بیان اینکه «دولت یازدهم ارزش پولی ملی، ثبات بازار ملی و روند کاهنده تورم را باوجود کاهش شدید و کم سابقه درآمدهای نفتی حفظ نموده»، اطمینان داد که سال 95، سال شکوفایی و رونق اقتصادی ایران خواهد بود.به گزارش «انتخاب»، یس جمهور عصر امروز در جلسه توسعه ظرفیت های سرمایه گذاری استان یزد حضور یافت و سخنانی به ترتیب ارائه نمود:  ما در سایه وحدت و برادری، گام به گام در مسیر جذب سرمایه داخلی و خارجی، رونق اقتصادی و اشتغالزایی بیشتر برای جوانان ایرانی پیش خواهیم رفت.رییس جمهوری همچنین به انتخابات هفتم اسفنده ماه اشاره کرد و با تأکید بر اینکه  «دولت آماده همکاری بیشتر با مجلس دهم در سال آینده است»، گفت: ایرانیان با خلق حماسه‌ای دیگر در هفتم اسفندماه دنیا را به حیرت وا داشتند و رأی ملت ایران در هفتم اسفندماه، رأی به عقلانیت، منطق و امید به آینده بود و امروز روز وحدت و اتحاد است.
رییس شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه «انتخابات هفتم اسفند، پیروزی یک جناح بر جناح دیگر نبود، بلکه در آن اخلاق بر بداخلاقی و اعتدال و میانه‌روی بر افراط پیروز شد»، گفت: امروز روزی است که باید با وحدت و اتحاد، دل‌ها را از کینه‌ها بشوییم و برای ساختن ایران سربلندتر و آبادتر دست به دست هم دهیم.
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سال 94 به دلیل رکود جهانی و کاهش کم سابقه بهای نفت، همه کشورهای صادرکننده نفت و از جمله ایران با مشکل مواجه شدند، گفت: البته دولت یازدهم با تدبیر، اثرات این کاهش درآمدها را مهار و به حداقل رساند و در همین دوره موفق شد ارزش پول ملی، روند کاهنده تورم و ثبات و آرامش را در بازار حفظ کند.وی در بخش دیگری گفت: یک فرد به اعدام محکوم شده است، خوب، پول های نفت کجا رفته است؟ چه کسانی حمایت کرده بودند؟ و چه کسانی اجازه فروش نفت به او داده بودند؟
وی اضافه کرد: باید ریشه را پیدا کرد وگرنه فساد از بین نمیرود.
حادثه در مقابل دوربین یک بانک اتفاق افتاده و در حال حاضر دادستانی ارومیه برای پیدا کردن مسببین حادثه و احقاق حقوق این روزنامه‌نگار ورود پیدا کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


حامد عطایی، روزنامه نگار و مدیرمسئول نشریه آینا نیوز در ارومیه در پی حادثه ای از سوی افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
به گزارش فارس، عطایی همان روزنامه‌نگار ارومیه‌ای است که در روزهای اخیر انتشار یک فیلم از سخنرانی قاضی‌پور یکی از نامزدهای انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی و راه یافته به مجلس از ارومیه خبر ساز شده و واکنشهای عمومی بسیار زیادی را به دنبال داشته است.
اما ظاهرا این موضوع برای وی دردسرساز شده و وی در میان بهت عمومی دچار یک حادثه عجیب شده است.
مصطفی زادگان مدیر مسئول نشریه فرهنگ شمس، یکی از دوستان حامد عطایی در گفت و گو با تابناک تهران با تشریح حادثه رخ داده گفت:‌ روز پنجشنبه هفته گذشته با آقای عطایی تماسی از سوی افراد ناشناس گرفته می شود و با دعوت مدیرمسئول آینانیوز به میدان انقلاب ارومیه، بعد از جر و بحث انتخاباتی افراد حاضر به ضرب و شتم شدید این روزنامه نگار با حضور زن و فرزندان وی پرداختند.وی با اشاره به اینکه دوربین های منطقه صحنه حادثه را ضبط کرده است افزود:‌ حادثه در مقابل دوربین یک بانک اتفاق افتاده و در حال حاضر دادستانی ارومیه برای پیدا کردن مسببین حادثه و احقاق حقوق این روزنامه‌نگار ورود پیدا کرده است.
مصطفی زادگان افزود: در این حادثه عطایی از چند ناحیه بدن از جمله گونه و گوش چپ دچار جراحت جدی شد و گفته می شود پرده گوش وی دچار پارگی شده و قدرت شنوایی خود را از دست داده است.وی افزود: با تماس مردم حاضر در محل حادثه بلافاصله پلیس ۱۱۰ در محل حاضر و به انجام تحقیقات محلی پرداخت.
پرونده شکایت این روزنامه نگار در دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل و قرار است معاون دادستان و قاضی ویژه پرونده جرایم انتخاباتی نسبت به این شکایت اعلام نظر نماید.
منبع: فارس
داستان بابک زنجانی از زمانی داغ شد که شایعه بدهی چندین میلیاردی وی دهان به دهان چرخید و بعدها رسانه ای شد. پس از مدتی، این شایعه ها در گزارش کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری شد و وزیر نفت نیز بدهی دومیلیارد دلاری او را تأیید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محسن اندرزگو؛ سرویس سیاسی «انتخاب»: بابک زنجانی نامی است که این روزها مترادف با اختلاس و تخلفات مالی شده است.  کسی که ناگهان ثروتی افسانه ای پیدا کرد و تبدیل به یک چهره ی مشهور در رسانه ها و همچنین محافل سیاسی، ورزشی، هنری و تجاری شد، اما ناگهان ستاره اقبالش افول کرد.

زنجانی که در دولت محمود احمدی نژاد ره صد ساله را یک شبه پیمود، اکنون تبدیل به آئینه عبرت برای کسانی است که می خواهند از راه های میانبر میلیاردر شوند. 

داستان بابک زنجانی از زمانی داغ شد که شایعه بدهی چندین میلیاردی وی  دهان به دهان چرخید و بعدها رسانه ای شد. پس از مدتی، این شایعه ها در گزارش کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری شد و وزیر نفت نیز بدهی دومیلیارد دلاری او را تأیید کرد.

در نتیجه  این میلیادر یک شبه، درست  درروز ۹ دی سال ۹۲ با حکم بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب بازداشت و به‌ اوین انتقال یافت.  حالا در روز های آخر اسفند اخبار از صدور حکم اعدامش حکایت دارد.

بابک زنجانی با نام کامل بابک مرتضی زنجانی پیش از دولت احمدی‌نژاد فعالیت‌های اقتصادی محدودی داشت اما در دولت سابق به یکی از بزرگترین سرمایه داران تاریخ ایران بدل شد. سرمایه دار افسانه ای که بعد ها تبدیل به  یکی از بزرگترین متهمان به فساد و رانت خواری در تاریخ ایران شد.  

از زندگی بابک زنجانی و چگونگی ثروتمند شدن، چندین روایت وجود دارد. نخستین روایت متعلق به خود بابک زنجانی است که در گفتگو با هفته­‌نامه «آسمان» تعریف کرده است و در آن  نقطه عطف زندگی اش را دوران  سربازی و رانندگی برای محسن نوربخش، رئیس وقت بانک مرکزی بیان کرده است.

به گفته زنجانی، او زمان  سربازی به اردکان اعزام شده است. در اردکان چون مرتب تر بود و تمیزتر می‌نوشت به قرارگاه فرماندهی منتقل شد. بعد از حدود ۱۳ تا ۱۴ ماه وی را به عنوان سرباز به بانک مرکزی تهران می‌فرستند. بابک زنجانی چندی بعد راننده محسن نوربخش، رئیس وقت بانک مرکزی می‌شود. او در آنجا غیر از رانندگی کار ثبت نامه‌ها را هم بر عهده می‌گیرد.

وی بعد از اتمام دوره سربازی به دلیل اینکه «صاحب چند کارت» برای دلالی بانک مرکزی بود تصمیم می‌گیرد در تزریق دلارهای بانک مرکزی برای کنترل بازار فعالیت کند.

این ادعاهای زنجانی اکثرا رد و تکذیب شده است. همچنین، بانک مرکزی اظهارات زنجانی در مورد اینکه او راننده دکتر نوربخش بوده را دروغ عنوان کرده است.

زنجانی بعد ها تصمیم می‌گیرد «سالامبور فروش» شود که به معنای فروش پوست گوسفند به خارج از ایران است. او پوست گوسفندان را می‌خرید، سپس دباغی کرده و آنها را به ترکیه می‌فرستاد.

زنجانی می‌گوید، در نخستین کانتینری که به ترکیه فرستاد هر «سالامبور» برایش نیم دلار تمام شد؛ اما آنها را در ترکیه به ۱۹ تا ۲۰ دلار فروخت و پولش یک‌باره چندبرابر شد. او کارش را با ۵ هزار پوست شروع کرد. اما بعد ها ناگهان مسیر زندگی زنجانی تغییر کرد.  او ناگهان در  دولت احمدی نژاد به بهانه دور زدن تحریم ها وارد بازی های اقتصادی پیچیده ای شد که منجر به یک شبه میلیاردر شدن وی شد.

امیرعباس سلطانی رئیس کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی می گوید: بابک زنجانی با ثبت حدود 60 شرکت خارجی و داخلی وارد عرصه اقتصادی کشور شد. بعد با تاسیس چندین بانک در کشورهای مالزی و تاجیکستان نیز از ابداعات زنجانی است.

رئیس کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس با اشاره به اظهارات زنجانی در دو سال گذشته در کمیسیون انرژی مجلس گفت: جلسه‌ای در بانک مرکزی و اتاق رئیس کل این بانک به همراه محمود بهمنی ریاست سابق بانک مرکزی و چهار وزیر دولت دهم تشکل می‌شود، که ما حصل آن تاییدیه 4 وزیر مبنی بر اینکه بابک زنجانی می‌تواند در معاملات بانکی کشور ورود کند شد.

بابک زنجانی کلکسیونی از انواع اتهامات را دارد،  از ارتشا و اختلاس گرفته تا بسیاری موارد دیگر که در نهایت منجر به گم شدن 2 میلیارد دلار از پول نفت مردم ایران شد. براساس اعلام وزیر نفت دولت روحانی و همچنین  نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اصل ۹۰، اتهامات این مرد بدهی بیش از دو و نیم میلیارد یورویی به وزارت نفت و بانک مرکزی و همچنین جعل اسناد بانکی است.

بعلاوه، پرونده بابک زنجانی حتی فراتر از مرز های ایران رفت، از یک طرف با بحث پرداخت رشوه به بانک ملی تاجیکستان مطرح شد و از طرف دیگر  رضا ضراب ایرانی الاصل  در ترکیه به اتهام قاچاق طلا دستگیر شد. بنابر گفته  ی امیرعباس سلطانی که عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی است، رضا ضراب در دادگاه گفته بود که مدیر تحت فرمان زنجانی بوده و هیچ اختیاری نداشته است.

البته گویا بابک زنجانی پیشتر هم سوابق نه چندان مطلوب مالی داشته است. منصور سلطانی راد، وکیل پرونده طلاق «ثریا اسدی»، همسر پیشین «بابک زنجانی» می‌گوید زنجانی چندبار به زندان رفته بود و اوایل سال ۸۸ بابت چک‌های برگشتی شرکت «سورینت قشم» به مدت سه ماه به زندان رفت. اما به قول همان ضرب المثل معروف که تخم مرغ دزد ، شترمرغ دزد می شود . بابک زنجانی از چند چک برگشتی ناگهان به میلیاردهای دلار اختلاس رسید.

نام زنجانی  با بسیاری از رانت خواری‌ها و تخلفات عظیم مالی در دوران دولت احمدی‌نژاد از جمله قراردادهایی با تامین اجتماعی، انتقال کانتینرهای طلا، فروش نفت ایران و میعانات گازی در خارج و عدم انتقال وجه آن و ... گره خورده است.

سلطانی بر این اعتقاد است  که بسیاری از مقامات بلند پایه دولت احمدی‌نژاد از جمله چند وزیر دولت احمدی نژاد در تخلفات وی سهیم بوده‌اند. وی گفته است:"زنجانی ۱۳ هزار میلیارد تومان بالا کشیده است، زنجانی ۱۳ پرونده تخلف مالی داشته و شناسنامه جعلی استفاده می‌کرده است، متأسفانه در دولت قبلی باوجود این تخلفات بازهم نفت را در اختیار او قرار می‌داده‌اند. زنجانی شرکت‌های بزرگ خود را نیز به نام افراد دیگری کرده و مدیرعاملان آنها اشخاص دیگری هستند، با همین ترفند توانسته کار کند که نتوانیم این شرکت‌ها را مصادره کنیم. زنجانی همه را سرکار گذاشته و هیچ راه حلی ارائه نکرده است."

بابک زنجانی که به گفته خود، دارای بیش از ۷۰ شرکت از جمله هولدینگ توسعه سورینت قشم، بانکی به نام «اولین بانک سرمایه‌گذاری اسلامی»در مالزی، هواپیمایی انور ترکیه، یک مؤسسه مالی اعتباری در امارات و بانک ارزش تاجیکستان است. زنجانی در مصاحبه با ایسنا خود را «سرباز بسیجی در جبهه اقتصادی» معرفی کرد و گفته بود که همه فعالیت‌هایش زیر نظر وزیر نفت و مسئولان وقت و «کاملاً شفاف» بوده است.

زنجانی علاوه بر فعالیت های اقتصادی به فوتبال هم علاقه داشت. او زمانی  مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه فوتبال راه‌آهن بود. حتی  در ۱۴ آذر ۱۳۹۲ در گفت و گویی با علی پروین اعلام کرد حاضر است ۲۰۰ میلیارد تومان نقد بدهد تا مالک باشگاه پرسپولیس شود. 

زنجانی در سینما نیز فعالیت‌هایی داشته که از آن جمله می‌توان به سرمایه گذاری در فیلم «هیچ کجا هیچ‌کس» به کارگردانی ابراهیم شیبانی و به مبلغ ۱٫۵ میلیارد تومان و امکانات دیگر استدیویی، بیلبورد تبلیغاتی و سی دی برای پخش در شبکه خانگی، اشاره کرد. وی همچنین مجموعه‌ای تحت عنوان یاسین فیلم یا سورینت فیلم تأسیس و ادعا کرد: «ما دوربین‌هایی را که به دلیل تحریم نمی‌توانستند وارد ایران شوند خریداری کردیم، در بخش صدابرداری و تدوین هم سیستم‌های جدیدی وارد کردیم.»

بعد از بحث های فراوان و جنجال های رسانه ای، زنجانی متعاقب شکایت عده‌ای از نمایندگان مجلس، در تاریخ ۹ دی ۱۳۹۲ بازداشت گردید. دستگیری زنجانی یک روز پس از دستور حسن روحانی صورت گرفت که به دولتش گفته بود با فساد اقتصادی خصوصاً در مورد کسانی که برای پر کردن جیب خود از تحریم‌ها سود برده‌اند، مبارزه کند. 

دو روز پیش از دستگیری زنجانی، محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد که بابک زنجانی بدهی ۲٫۶ میلیون یورویی خود بابت فروش نفت ایران را به دولت پرداخت کرده است.

با این حال، مدتی بعد، مصطفی افضلی‌فرد، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت که در ابتدا مسئولان بانک مرکزی ایران گمان کردند با توجه به اسناد و مدارک ارائه‌شده از جانب زنجانی، پول حاصل از فروش نفت در حساب این بانک می‌باشد؛ اما با بررسی بیشتر جعلی بودن این اسناد محرز شد و زنجانی متهم شناخته شد.

روز گذشته، محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که بابک زنجانی به جرم فساد فی الارض به اعدام محکوم شده است. به نظر می آید، داستان پر فرازو نشیب سرمایه داری که یک شبه میلیاردر شد با اعلام حکم افساد فی الارض به فصل های پایانی اش رسیده است. حال باید دید شنیدن حکم اعدام، زنجانی را مجبور به پرداخت بدهی های خود به وزارت نفت می کند یا نه.
سیدحسن نصرالله:
دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه، عربستان سعودی سعی دارد با پیش کشیدن مسأله شیعه و سنی، مقاومت علیه اسرائیل را تضعیف کند، از دشمنی همیشگی این کشور و همپیمانانش با مقاومت علیه اسرائیل، سخن گفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه، عربستان سعودی سعی دارد با پیش کشیدن مسأله شیعه و سنی، مقاومت علیه اسرائیل را تضعیف کند، از دشمنی همیشگی این کشور و همپیمانانش با مقاومت علیه اسرائیل، سخن گفت.

به گزارش «انتخاب»، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در مراسم بزرگداشت شهید «الحاج علی احمد فیاض» (الحاج علاء) در شهرک «انصار» در جنوب لبنان به سخنرانی پرداخت. این سخنرانی در شرایطی انجام می‌شود که عربستان سعودی به همراه کشورهای همسوی عربی، حملات سیاسی، امنیتی و رسانه‌ای شدیدی علیه حزب‌الله و کل کشور لبنان آغاز کرده و شورای همکاری خلیج فارس به رهبری عربستان، حزب‌الله لبنان را یک گروه تروریستی خوانده است.

در این مراسم پس از قرائت قرآن و اجرای سرود ملی لبنان و سرود مقاومت، سید حسن نصرالله سخنان خود را آغاز کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدای سخنان خود، شهادت الحاج علاء را به خانواده‌اش تبریک و تسلیت گفت و با یادآوری شهدای سوریه، یاد آن‌ها را گرامی داشت. مقاومت عامل حفظ لبنان است سید حسن نصرالله در بخش ابتدایی سخنان خود گفت: «علاء» در ابتدای جوانی به صفوف مقاومت لبنان پیوست و او کسی بود که تمام عمرش را در مبارزه گذراند و در نهایت نیز در میدان نبرد شهید شد. او کسی بود که در کنار حاج عماد مغنیه، قدرت بازدارندگی و عملیاتی مقاومت را بنا نهاد و مقاومت به یک قدرت واقعی تبدیل شد که دشمن اسرائیلی آن را در معادلات خود به حساب می‌آورد.

حسن نصرالله در ادامه با تأکید بر نقش مقاومت در منطقه و لبنان گفت: همه ما می‌دانیم که اگر همه ما دست روی دست می‌گذاشتیم و منتظر استراتژی عربی واحد می‌ماندیم، در حال حاضر اسرائیل کماکان در جنوب و پایتخت لبنان بود. اگر مقاومت لبنان نبود، در حال حاضر اسرائیل بر لبنان حاکم بود و جوانان لبنانی نیز در زندان‌ها بودند. دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر دشمنی کشورهای عربی با مقاومت، گفت: بیشتر کشورهای عربی که ما را تررویستی خوانده‌اند، ارتباطی با مقاومت ندارند نه ارتباط مالی و نه سیاسی به استثنای سوریه.

وی افزود: آنچه که کشور را حفظ می کند ارتش، ملت و مقاومت است. کسانی که انتظار دارند اتحادیه عرب یا اجماع عربی مانع اسرائیل از تجاوز علیه لبنان شوند و یا از لبنان دفاع کنند، در اشتباه هستند. سید حسن نصرالله تاکید کرد که در جنگ 33 روزه در سال 2006 از اتحادیه عرب و کشورهای عربی درخواست نکردیم که برای کمک به لبنان و مقاومت وارد عمل شوند. آنها نه تنها کمکی نکردند بلکه علیه مقاومت اقدام کردند و همین مساله درباره جنگ صهیونیست‌ها علیه غزه نیز تکرار شد.

 دبیرکل حزب‌الله لبنان، ادامه داد: ضمانت وجود چنین سازمان‌هایی حمایت از اسرائیل و بقای اسرائیل است. این مقاومتی که امروزه به تروریستی بودن متهمش می کنند؛ همانی است که کرامت و عزت عربی را به برخی باز گرداند.

سید حسن نصرالله اظهار داشت: از کسانی که درباره شرافت هویت و حقوق عربی سخن می‌گویند می‌خواهم این سوال را مطرح کنم که چه کسی به اندازه اسرائیل به عربیت، ملت عرب و ارتش‌های عربی اهانت کرده است؟  وی گفت: هنوز اشغال سرزمین‌های فلسطین ادامه دارد و قتل مردم در این کشور استمرار دارد و تجاوزات به مسجد الاقصی هر روزه شده است، در طی 67 سال گذشته چه کاری انجام دادید و اکنون چه می‌کنید؟

سید حسن نصرالله ادامه داد: هر نظام یا ارتشی که آماده نبرد با اسرائیل شد، رژیم سعودی از شیعه و سنی سخن گفت؛ آیا جمال عبدالناصر شیعه بود یا ملت فلسطین شیعه هستند؟ وی تصریح کرد که حزب‌الله لبنان محبوبیت خود در میان مردم جهان عرب و قداستش را از اتحادیه عرب به دست نیاورده و تمام انتقادات مردمی در جهان عرب از تصمیم اتحادیه عرب در تروریستی معرفی کردن حزب الله ناشی از این است. مقاومت در بوسنی و عراق حضور داشت حسن نصرالله، با یادآوری جنگ بوسنی گفت: در آن زمان دو دیدگاه در لبنان وجود داشت، عده‌ای که از سوی عربستان هدایت می‌شدند و البته به هیچ وجه نماینده اهل سنت نبودند؛ اعتقاد داشتند که باید انتقام بوسنی را از مسیحیان لبنان گرفت و پس از آن نیز چندین اقدام خرابکارانه و تجاوزکارانه انجام دادند، اما گروه دومی نیز بود که تفکر مقاومت محسوب می‌شد و آن‌ها به بوسنی رفتند.

وی در این باره افزود: ما سلاح و پول آن چنانی نداشتیم اما «الحاج علاء» و دوستانش به بوسنی رفتند و در آن‌جا به نبرد پرداختند و ما شهدای بسیاری را در بوسنی تقدیم کردیم، آیا این تروریسم است؟ نصرالله گفت: ما برای دخالت در تصمیمات سیاسی به بوسنی هرزگوین سفر نکرده بودیم، بلکه براساس اخلاق، دین و قانون برای کمک به مردم مسلمانی که هر روز قتل عام می شدند، می‌رفتیم.

وی افزود: چرا امروز حزب‌الله را متهم می‌کنند که مقاومت طایفه‌ای است آیا در بوسنی هرزگوین شیعیان بودند که از آنها دفاع کنیم؟ مسلمانان در بوسنی هرزگوین از اهل تسنن بودند و حاج علایی که مراسم امروز مناسبت گرامیداشت وی است، خانواده، مقاومت و سرزمین خود را به سمت بوسنی هرزگوین ترک کرد تا از آبروی برادران مسلمان ما در این کشور دفاع کند؟ با این وجود آیا ما طایفه‎‌ای عمل می کنیم؟ دبیرکل حزب‌الله در مورد حضور مقاومت در عراق نیز گفت: اشکال ورود حزب‌الله به عراق، چیست؟ حزب‌الله برای مقابله با چه کسی به عراق رفته است؟ برای مقابله با داعشی که همه دنیا آن را تروریستی می‌دانند؟ آیا باید برای این کار محکوم شویم؟

دبیرکل حزب الله با اشاره حضور داعش در عراق و حمایت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از تروریست‌ها تصریح کرد که سحر به خود ساحر بازگشته و حامیان عرب داعش به وحشت افتاده‌اند.
وی با اشاره به بی تحرکی و ناتوانی اتحادیه عرب و دیگر کشورهای عربی در حمایت از مردم عراق در زمان حمله تروریست‌های داعشی تصریح کرد که حزب‌الله لبنان برای کمک به ملت عراق (که به درخواست مرجعیت برای دفاع از خود و عتبات وارد عمل شده است) وارد این کشور شده و نیروهای حزب‌الله تحت فرماندهی نیروهای عراقی در حال نبرد با تروریست‌ها هستند.

سید حسن نصرالله اظهار داشت که نیروهای حزب‌الله برای دخالت در امور داخلی عراق (همانند سعودی‌ها در اکثر کشورهای عربی) وارد نشده‌اند بلکه برای کمک به مردم این کشور به عنوان یک وظیفه ملی اخلاقی و دینی وارد عمل شده و این روند ادامه می‌یابد.

وی در این باره افزود: امروزه چه کسی معادلات عراق را تغییر می‌دهد؟ مطمئنا خود مردم عراق، شما به رهبری آمریکا جمع شدید و یک ائتلاف تشکیل دادید، باید پرسید تا کنون چه کاری توانسته‌اید انجام دهید؟ سید حسن نصرالله در ادامه تصریح کرد که حمایت حزب الله از مردم عراق در نبرد با داعش تروریسم نیست، شهامت عربی بدان معنی است که هر فرد عربی برای دفاع از ملت عرب و مقدساتش وارد عمل شود و کسی که چنین نکند شهامت ندارد. عربستان به شدت خشمگین شده است.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد که امروز عربستان از لبنان خشمگین است. سوال این است که چرا عربستان خشمگین است؟ یک بار قبلا درباره این موضوع سخن گفتم و امروز نیز می‌گویم که من خشم عربستان را درک می‌کنم زیرا هر کسی که شکست می‌خورد، عصبی می‌شود و برای جبران شکست، هر کاری از دستش بر بیاید، انجام می دهد.

سید حسن نصرالله گفت: شما در سوریه ببیند که عربستان چقدر خشمگین است. ما با معارضان سوری درباره تمایل نظام سوریه به گفت‌و‌گو با آنها صحبت کردیم اما معارضان رد می‌کردند و این عربستان بود که در آن زمان بازی را مدیریت می‌کرد و در آن زمان یکی از امرای اردن جنگ و درگیری را مدیریت می‌کرد و اموال و سلاح به دست تروریست‌ها می‌رساند.

وی تصریح کرد: اما امروز بعد از گذشت پنج سال از آغاز بحران و درگیری سوریه می‌بینیم که اهداف عربستان و همپیمانان آن محقق نشده و این کشور  شکست بزرگی را متحمل شده است. آنها می‌خواهند ناتو و آمریکا را به این درگیری بکشانند و بر این باروند که آمریکایی‌ها در کنار آنها عمل می‌کنند اما نمی‌دانند که ایالات متحده همه جهان را در سناریوی خود به کار می‌گیرد.

سید حسن نصرالله در ادامه به تحولات یمن اشاره کرد و گفت: یمنی‌ها قبل از جنگ به گفت‌وگوی سیاسی خود در صنعاء پایان داده بودند، اما عربستان تصمیم به حمله نظامی علیه یمن گرفت و هزینه‌های که عربستان امروز پرداخت می‌کند، نتیجه جنگی است که علیه یمن راه انداخته است.

وی همچنین به حادثه حمله افراد مسلح به خانه سالمندان در عدن که در آن 16 نفر از جمله چهار پرستار زن هندی کشته شدند، اشاره و تاکید کرد که آیا در خانه سالمندان «کفار» حضور داشتتند که باید کشته می‌شدند؟. این منطق داعش است که به همراه نیروهای سعودی که زمین را در اختیار داعش و القاعده قرار دادند، دست به این اقدامات جنایتکارانه می زنند. آنها شکست خوردند و شکست خواهند خورد و این ملت یمن هستند که با مقاومت خود پیروز خواهند شد.

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به شکست‌های عربستان در منطقه گفت: عربستان در سوریه، یمن، لبنان و بحرین شکست خورده است. آن‌ها ما را مسؤول شکست‌های خود می‌دانند و البته دراین مسأله اغراق می‌کنند اما از آن‌ها تشکر می کنیم؛ اگر مشخص شود که حزب‌الله مسؤول شکست‌‌های سنگین عربستان در این کشورها است، خوب این افتخار بزرگی در دنیا و آخرت برای ما محسوب می‌شود اما آن‌ها مبالغه می‌کنند.

نصرالله افزود: سعودی‌ها از ما عصبانی شدند و خشمشان کل لبنان را در بر گرفت؛ چرا که می‌خواستند مردم لبنان نیز علیه حزب‌الله شوند؛ اما مردم لبنان می‌دانند که طرح عربستان در سوریه براندازی دولت و گماردن دست نشانده خود در آن کشور است، در یمن نیز همچنین است. همواره در میدان نبرد خواهیم بود وی این سؤال را مطرح کرد که اگر کسی نبود جلوی داعش و النصره در سوریه بایستد، در حال حاضر لبنان و مسیحیان و میانه‌روهای لبنان کجا بودند؟ باید گفت هر کسی که در سوریه علیه عربستان اقدام می‌کند، به نفع منافع لبنان قدم برداشته است.

وی با اشاره به قرار دادن نام حزب الله از سوی شورای همکاری خلیح فارس و وزرای کشور عرب در لیست گروه‌های تروریستی تصریح کرد که بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بدون اجماع عربی و با مخالف الجزایر، لبنان، عراق و تونس به تصویب رسیده است.

دبیرکل حزب الله در ادامه با بیان اینکه، اقدام دولت تونس در عدم همراهی با این بیانیه امری مهم و قابل اشاره است تصریح کرد که ما واکنش بزرگ ملت و احزاب تونس و روزنامه نگاران را در ادامه رییس جمهور و وزیر خارجه این کشور دیدیم.

وی ادامه داد: ما از مردم و رییس جمهور تونس تشکر ویژه می‌کنیم که حقیقت این مطلب را به نمایش گذاشتند ما از آنها چیزی نخواستیم و ما در حزب‌الله به این نتیجه رسیدیم که از کسی چیزی نخواهیم.

سید حسن نصرالله از حمایت دیگر کشورهای عربی از جمله الجزایر در سطح رسمی و حمایت مردمی در سراسر جهان عرب هم تقدیر کرد.

سید نصرالله در مودر اعتراضات مردم لبنان به تصمیم اخیر عربستان گفت: این فریادها خیلی ارزش دارد و با تظاهرات میلیونی که در گذشته انجام می‌شد بسیار تفاوت دارد، امروزه هر کسی علیه عربستان سخنی بگوید باید تاوانش را هم پس بدهد، یعنی مخالفت با تصمیمات عربستان هزینه دارد و آن‌ها به هیچ لبنانی یا عربی اجازه نمی‌دهند که حرفی بر خلاف میلشان زده شود.

سید نصرالله در مورد اعتراضات مردم لبنان به تصمیم اخیر عربستان گفت: این فریادها خیلی ارزش دارد و با تظاهرات میلیونی که در گذشته انجام می‌شد، بسیار تفاوت دارد، امروزه هر کسی علیه عربستان سخنی بگوید باید تاوانش را هم پس بدهد، یعنی مخالفت با تصمیمات عربستان هزینه دارد و آن‌ها به هیچ لبنانی یا عربی اجازه نمی دهند که حرفی بر خلاف میلشان زده شود.

وی همچنین، اعتراضات مردمی به این تصمیم را حاوی پیام واضحی به اسرائیل دانست و گفت: اسرائیلی که در دو موضع گیری جداگانه اعلام کرده است که فرصتی باری نزدیک شدن به کشورهای اهل سنت عربی به وجود آمده است، البته برخی دجال‌ها وجود دارند که می‌خواهند سخن من را تحریف کرده و بگویند که من از هم پیمانی بین اهل سنت و اسرائیل سخن گفته‌ام، نه من چنین چیزی را نمی‌گویم.

سید حسن نصرالله در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد که تحریک مذهبی، شاید بتواند ین مسلمانان و مسیحیان یا شیعه و سنی اختلاف بیاندازد، اما هرگز منجر به عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهد شد. ما همواره در میدان نبرد خواهیم بود، هرچند اتهامات نیز افزایش یابد، کلمه حق را علیه سلطان ستمگر، فریاد خواهیم زد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد