سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

منظور محسن رضایی از عامل سازمان سیا کیست؟

شناسه خبر: 1016818 سرویس: بین الملل
گودمن

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی روز گذشته خود به سفر یکی از عوامل سازمان سیا به ایران در ماه‌های گذشته در قالب یک هیئت دانشگاهی خبر داد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که روز سه‌شنبه برگزار شد به یکی از عوامل سازمان جاسوسی آمریکا اشاره کرد که در ماه‌های گذشته به تهران آمده است و گفت: اخیراً یکی از عوامل سازمان CIA که مسئول نفوذ در ایران شده که در آینده اسناد زیادی را از وی افشا خواهیم کرد، خردادماه به تهران آمده و از تمام دانشگاه‌ها بازدید کرده است. ایشان اولین کسی است که در فضای باز شوروی به آنجا رفت و بعد از برجام نیز به ایران آمده است.

رضایی اشاره به نام این عامل سازمان سیا نکرد اما پایگاه شبکه خبری بی‌بی‌سی در خردادماه به سفر این هیئت دانشگاهی به‌سرپرستی گودمن به ایران اشاره کرد و بی‌بی‌سی نیز دیروز در گزارش کاملی در این باره به سوابق گودمن اشاره کرده است.

بی‌بی‌سی در مطلبی در تاریخ 23 ژوئن 2015 (2 تیر) در مطلبی با عنوان "دانشگاه‌های آمریکا در سفری نمادین به تهران" به سفر یک هیئت بزرگ آکادمیک از آمریکا به ایران به‌سرپرستی دکتر "آلن گودمن" اشاره کرد.

در مطلبی که مؤسسه آموزش بین‌الملل درباره گودمن آورده علاوه بر سوابق دانشگاهی وی نوشته است: دکتر گودمن هماهنگ کننده گزارش‌دهی مدیر اطلاعات مرکزی به ریاست جمهوری در دولت"جیمی کارتر" بوده است.

بی‌بی‌سی همچنین نوشت 28 خرداد امسال مؤسسه آموزش بین‌المللی خبر داد که این مؤسسه سرپرستی گروهی از "نمایندگان ارشد آموزش عالی آمریکا" را در سفری به ایران به‌عهده داشته است.

این سفر یک هفته پیش از انتشار این بیانیه انجام شده و زمینه آن "گسترش گفتگوهای آموزشی و علمی" و افزایش "همکاری‌های دانشگاهی" دو کشور عنوان شده بود.

سرپرست گروه دکتر  آلن گودمن، رئیس مؤسسه آموزش بین‌المللی (IIE) بود که همراه دو نفر دیگر از اعضای این مؤسسه و 5 نفر از 5 دانشگاه آمریکا به ایران سفر کرد.

این گروه از 11 دانشگاه و 2 مؤسسه تحقیقاتی ایران در تهران، اصفهان و شیراز دیدن کردند.این در حالی بود که در اول تیرماه پایگاه سازمان صدا و سیما در مطلبی به سکوت خبری در این زمینه اشاره کرد و نوشت: پایگاه اینترنتی مرکز توسعه بین المللی دانشگاه ایالتی بال آمریکا اعلام کرد هیئتی از نمایندگان آموزش عالی آمریکا در روزهای ششم تا دوازدهم ژوئن (16 تا 22 خرداد) از ایران دیدن کردند.

مملکت مافیایی سعودی را بهتر بشناسید

عربستان از لبنان چه می‌خواهد؟

شناسه خبر: 1017162 سرویس: بین الملل
الحریری سلمان

متوسل شدن ریاض به توقف کمک به ارتش لبنان در حالی است که سابقه وعده های سعودی در این خصوص نشان می دهد که این کمک ها هرگز واقعیت نداشته و عربستان آن را دستاویز اهداف سیاسی و اقتصادی قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الاخبار، نظام مافیایی آل سعود برنامه موسوم به بخشش نظامی به لبنان را در حالی متوقف کرده است که این بخشش از اول هم خیالی بیش نیود و کسانی که باور کردند که عربستان به قول های خود عمل می کند از نفاق سران سعودی بی خبر هستند.

به عبارت بهتر عربستان از ابتدا نیز دروغ می گفت و بسیاری از کسانی که این موضع را پیگیری می کردند، می دانستند که قول عربستان چیزی جز خیالی باطل نیست که برخی لبنانی‌ها آن را باور کردند.

قول‌های دروغین سعودی

برای درک بیشتر بی اساس بودن قول های دروغین سعودی باید گفت که وعده کمک به ارتش لبنان در چارچوب اهداف سیاسی مشخصی مطرح است که هدف از آن سد کردن راه کمک های ایران بود به گونه ای که در نظر داشت با این کار دولت لبنان را هم در برابر تهران و هم در برابر ریاض در تنگنا قرار دهد به این معنی که اگر لبنان کمک سعودی را رد کند دستاویزی برای ریاض فراهم شود که با استفاده از آن لبنان را در زمینه های مختلف تحت فشار قرار دهد که امروز نیز شاهد آن هستیم و اگر آن را بپذیرد با این کار متحدان ایران در دولت لبنان در تنگنا قرار می گرفتند و کانون تنش بین گروههای لبنانی فراهم می شد.

پرواضح است که عربستان همواره در تلاش برای توطئه علیه عرب‌ها است در نتیجه دولت لبنان باید به عزت و شرافت این کشور و ملت آن متعهد بوده و تحت هیچ شرایطی از عربستان تقاضای کمک نمی‌کرد.

لحن قاطع وزیر سابق لبنان در پاسخ به تهدیدهای سعودی

در این میان اظهارات اخیر «وئام وهام » وزیر سابق لبنانی کاملا روشن و لحنی قاطع داشت به این معنی که وی اظهار داشت هر کس سعودی را پوشش خود قرار دهد، عریان است و سیاست سرفرودآوردن که «تمام سلام» در پیش گرفته است زشت بوده و شایسته لبنان نیست و در نهایت هیچ دستاوردی جز جنگ و دسته بندی برای لبنان نخواهد داشت و این همان هدف مورد نظر عربستان برای تضعیف مقاومت است تا به این ترتیب فرصت مناسبی را برای اسرائیل فراهم کند که بتواند بیش از پیش در مسائل لبنان دخالت داشته باشد.

نکته مهم تر اینکه این معامله خیالی هیچ تاثیری در توانمندی دفاعی و یا هجومی لبنان نخواهد داشت بلکه دستاویزی است که ارتش لبنان را ضعیف نگاه دارد به گونه ای که این وضعیت به نفع اسرائیل بوده و بتواند لبنان را هدف قرار دهد.

دست عربستان برای تونسی‌ها رو شده است

عربستان پیش از این نیز به تونس قول کمک‌های مشابه و اعطای هوایپماهای قدیمی از کارافتاده را داده بود که این امر موجب خشم توده‌های مختلف مردمی تونس شد زیرا تونسی ها عربستان و نظام مزدور آن را می شناسند و از نیت آن در قبال انقلاب خود با خبر هستند.

به هر حال نظام حاکم عربستان به این قول خود وفا نکرد و تونس را در بدترین شرایط در جنگ علیه تکفیری‌ها در نقاط مرزی تنها گذاشت به این معنی که نه تنها به تونس کمک نکرد بلکه گروههای تروریستی شکست خورده را راهی سوریه کرد که ثبات و امنیت آن را هدف قرار داده و دولت منتخب آن را سرنگون کنند.

بنابر اطلاعاتی که در خصوص مواضع سعودی در قبال لبنان در دست است، باید گفت که کمک‌های عربستان در طول دهه های گذشته چه در لبنان و یا سایر کشورها به واقعیت نپیوسته است بنابراین باید لبنان کمک ایران و یا هر کمک غیرمشروط دیگری را درخواست می‌کرد.

سوالی که در این شرایط مطرح است اینکه چرا دولت لبنان کمک ایران را رد کرد؟

سخنان نصرالله سرو صدا به پا کردن نیست

عربستان به خوبی می داند که «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان با عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی متفاوت است و متوجه است که سخنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان مبتنی بر برپا کردن  سرو صدای سیاسی و یا در راستای تلاش برای دسته بندی در لبنان نیست، بلکه نتیجه سیاست خصمانه عربستان در قبال ملت های عرب در بسیاری از کشورها از جمله بحرین، لبنان و یمن است.

همچنین عربستان به خوبی متوجه است که قرار گرفتن در صف اسرائیل و جنگ علیه عربها و نیز حمایت از طرح فروپاشی سوریه پس از عراق چیزی نیست که بتوان در مورد آن سکوت کرد.

عربستان از لبنان چه می خواهد؟

اقدامات ظالمانه اخیر عربستان برای تمام کسانی که رفتار آن را زیر نظر دارند این سوال را مطرح می کند که عربستان از لبنان چه می خواهد؟

سوال روشن تر اینکه پس از اینکه شورای وزیران بیانیه خود را اعلام کرده و تمام سلام به منظور بهبود اوضاع در خواست سفر به ریاض را مطر ح کرد چرا عربستان با این سفر مخالفت کرد؟

آیا ریاض منتظر از هم پاشیدگی دولت لبنان پس از صدور بیانیه مزبور بود یا اینکه از دولت انتظار داشت با اتخاذ موضعی روشن از حزب الله بخواهد به سرعت خاک سوریه را ترک کند آن هم پس از پیروزی های پی در پی که نیروهای ارتش سوریه در نبرد علیه گروههای تکفیری سعودی به ثمر نشاندند؟

نفرت ریاض از حزب الله

این در حالی است که همه از نفرت مملکت مافیایی سعودی از حزب الله با خبر هستند و می دانند که آرزو داشت اسرائیل در سال 2006 این حزب را از بین می برد.

آیا انتظار ریاض از دولت لبنان این بود که در پی حادثه سفارت عربستان در تهران با الگو گرفتن از برخی کشورهای عربی خلیج فارس روابط خود را با ایران قطع می کرد؟

اعلام جنگ عربستان علیه لبنان

دعوت عربستان از اتباع خود برای ترک فوری خاک لبنان و فشار بر سایر کشورهای عربی خلیج فارس به منظور اتخاذ موضع مشابه در واقع اعلام جنگ اقتصادی علیه لبنان بوده و به مثابه تلاش پیگیر برای جبران ناکامی ها در نبردهای داغ در یمن، عراق و سوریه است.

به هر حال جبران باسیل در برابر اصرار برخی طرفها برای سرفرود آوردن در برابر دشمن سعودی تسلیم نخواهد شد.

۲۰ نکته جالب از زندگی «هیلاری کلینتون»

شناسه خبر: 1016938 سرویس: رسانه ها
هیلاری کلینتون

"هیلاری رودهام کلینتون" متولد ۲۶ اکتبر ۱۹۴۷ ایالت "ایلینوی" آمریکاست. نام کامل وی "هیلاری دایان رودهام" است و همسر رییس جمهور اسبق امریکاست.

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،  "هیلاری رودهام کلینتون" متولد 26 اکتبر 1947 ایالت "ایلینوی" آمریکاست. نام کامل وی "هیلاری دایان رودهام" است و همسر رییس جمهور اسبق امریکاست.

1_ "هیلاری رودهام کلینتون" متولد 26 اکتبر 1947 ایالت "ایلینوی" آمریکا است.

2_ وی پس از پایان تحصیلات در کالج "ولزلی" در رشته علوم سیاسی در سال 1969 وارد مدرسه حقوق دانشگاه "ییل" شد.

3_ او در سال 1973 دکترای حقوق را از همین دانشگاه دریافت کرد.

4_ در دوران دانشجویی با بیل کلینتون آشنا شد و سال 1975 با هم ازدواج کردند.

5_ در سال 1974 در اوج رسوایی واترگیت، هیلاری به عنوان دستیار کمیته قضایی کاخ سفید مشغول به کار شد که پیرامون ریچارد نیکسون تحقیق می‌کرد.

6_ در سال 1980 بیل و هیلاری صاحب دختری به نام "چلسی" شدند.

7_ هیلاری به مدت 12 سال بانوی اول آرکانزاس بود.

8_ با انتخاب بیل کلینتون به عنوان رئیس جمهور آمریکا، هیلاری بانوی اول کشور شد.

9_ در سال 2000 هیلاری کلینتون به عنوان سناتور ایالت نیویورک انتخاب شد، او یکی از اولین زنان منتخب در مجلس سنای آمریکا بود.

10_ در اول دسامبر سال 2008 باراک اوباما رسما هیلاری کلینتون را به عنوان وزیرخارجه دولت خود معرفی کرد.

11_وی در واکنش به رسوایی بیل کلینتون با حاضر شدن در برنامه سی ان ان عنوان کرد: "من اینجا به عنوان زنی ضعیف که کنار همسرش می‌ماند حاضر نشده‌ام، من اینجا هستم چون عاشق همسرم هستم."

13_ وی از جمله سناتورهایی بود که در سال 2003 به جنگ عراق رای مثبت داد.

14_ هیلاری کلینتون اگر چه به دلیل زن بودنش و بر اساس قوانین مجامع فراماسونری نمی‌تواند عضو فراماسونری باشد، اما عضو سایر گروه‌های مخفی همچون ایلومیناتی و گروههای سری (Secret Society) است.

15_وی با گروه دیگری به نام "بیلدربرگ" ارتباط بسیار قوی و نزدیکی دارد. گروه بیلدربرگ که مخفی و ماسونی بودن آن بر اکثر محققان پوشیده نیست، یک گروه ماسونی بسیار قوی و قدرتمند است، به طوری که نبض تعداد زیادی از فعالیت‌های اقتصادی و رسانه‌ای دنیا را در دست دارد.

16_ هیلاری کلینتون به عنوان مامور مخفی سازمان سیا برای پاکسازی جنبش ضد جنگ در دانش "ییل" فعالیت می‌کرد.

17_ وزیر خارجه آمریکا از شرکای اصلی شرکت "رز لو"، مهره کلیدی در امور قاچاق دارو در خاورمیانه و شمال آفریقا است.

18_ گفته می‌شود که کلینتون طراح بحران و فاجعه "واکو"، (قتل عام فجیع گروه دیویدیان) بوده و از همدستان در کتمان حقیقت قتل "وینس فاستر"، معاون شورای ویژه کاخ سفید در دولت بیل کلینتون بود که مرگ او را خودکشی تلقی کردند.

19_ وی مدافع حقوق هم‌جنس‌بازان در سراسر جهان است.

20_منابع آگاه در آمریکا پیش از این خبر داده بودند که هیلاری کلینتون بیش از دو دهه است که سابقه همجنس بازی دارد، اما این خبر هنوز مورد تردید قرار نگرفته بود، اما با دفاع هیلاری از همجنس‌بازان، خبر همجنس باز بودن وی را مورد تایید قرار می‌دهد.

شورای همکاری خلیج فارس، حزب الله لبنان را یک گروه تروریستی دانست

شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد تصمیم گرفته است حزب الله لبنان را یک گروه تروریستی بداند.

به گزارش عصرایران، سایت رسمی شورای همکای خلیح فارس در اینترنت روز چهارشنبه این مطلب را را در سایت رسمی خود در اینترنت اعلام کرد.

6 کشور عربی جنوب خلیج فارس یعنی کویت، عربستان سعودی، بحرین، قطر، امارات و عمان عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند.

این اقدام در راستای اعمال فشار بر حزب الله لبنان به عنوان یک گروه هم پیمان ایران صورت می گیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد