سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

برگ های برنده ایران مقابل رژیم سعودی

خبرگزاری میزان- قابلیت ها و برگ های برنده جمهوری اسلامی در مقابل اقداماتی که آل سعود علیه ایران انجام می دهد تا چه حد و اندازه است؟ آیا این برگ های برنده می تواند سعودی ها را سرجایشان بنشاند؟به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان مقایسه ایران و عربستان بسیاری از زوایای پنهان احاطه همه جانبه بر رژیم سعودی را در همه زمینه ها و پایه ها اثبات می کند. مهمترین ویژگی جمهوری اسلامی ایران در مقابل عربستان، سابقه 8 سال دفاع مقدس مقابل همه کشورهای عربی منطقه است که از صدام حمایت همه جانبه می کردند اما در پایان جنگ، پیروز این میدان نبرد نابرابر انقلاب اسلامی و مردم ایران بود.
تجربه 8 سال جنگ و دفاع مقدس توشه بسیار کاربردی برای مقابله با هر تهدیدی از سوی دشمنان است که می تواند آنها را وادار به عقب نشینی کند همانطور که همین پشتوانه تاکنون از تعرض و تعدی رژیم اسرائیل و آمریکا هم جلوگیری کرده و آنها را به واهمه انداخته است.
تعداد جمعیت بیشتر جمهوری اسلامی در مقابل جمعیت اندک عربستان یکی دیگر از عواملی است که ظرفیت بالایی را برای ایران برای استحکام مواضع خود در اختیار دارد. عربستان اکنون نزدیک به 30 میلیون نفر جمعیت دارد که درمقابل جمعیت 80 میلیونی جمهوری اسلامی ایران ضعف مهمی برای آل سعود به حساب می آید.علاوه بر آن درصد همراهی مردم عربستان با رژیم حاکم یک نقطه ضعف شدید برای آنها است، چرا که درصد همراهی مردم ایران در انتخابات گوناگون نشان داده است که اکثریت قاطع مردم پای انقلاب اسلامی ایستاده اند و حاضر به دست برداشتن از آرمان های آن نیستند. این هواداری در حالی وجود دارد که همه شبکه های گوناگون تلویزیونی و خبری غربی - عربی هر آنچه در توان دارند، علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته اند که اگر ذره ای از آنها علیه رژیمی همچون آل سعود به کار گرفته می شد در کمترین زمان ممکن سرنگون گشته بود.
راز ماندگاری و اقتدار جمهوری اسلامی ایران وجود مردم سالاری دینی و ولایت فقیه با پشتوانه عظیم مردمی در آن است که کشوری را نمی توان یافت که چنین ویژگی منحصر به فردی را داشته باشد.
از سوی دیگر با وجود نظام اسلامی، نیروهای مسلح مردمی یکی دیگر از ویژگی هایی است که با کوله باری از تجربه پربها هر نیرویی را از اندیشه حمله نظامی به سرزمین ایران اسلامی بر حذر می دارد.
تجهیزات بومی، سلاح های ساخت داخل کشور، موشک های دوربرد با ویژگی های منحصر به فرد، پدافند هوایی قوی و هوشمند، نیروی زمینی پر تعداد و مجهز، نیروی هوایی و دریایی جابرکف و از همه مهمتر وجود نیروهای مسلح با ایمان که وفادار به نظام و انقلاب اسلامی هستند که اگر جنگی علیه کشورمان اتفاق بیفتد، این ویژگی همچون دوران 8 سال دفاع مقدس بروز و نمود می یابد.
همه این مسائل، درونی است و تنها بخشی از عوامل داخلی برای مقابله به تهدیداتی است که ممکن است در صورت وقوع تهدید عملیاتی شود. چند روز پیش بود که دومین شهر موشکی زیر زمینی نیروی هوا فضای سپاه پاسداران رونمایی شد و قطعاً فیلم این شهرک را سران آل سعود دیده اند.
اما عواملی هم در بیرون از مرزهای کشور وجود دارد که می توان در کنار توانمندی های داخلی، ابزاری برای پاسخ به تهدیداتی باشد که آل سعود علیه ایران عملیاتی خواهد کرد.
فرمانده کل قوا در هشداری که به آل سعود پس از فاجعه منا دادند فرمودند؛«جمهوری اسلامی ایران تاکنون از خود خویشتن‌داری نشان داده و رعایت ادب اسلامی و حرمت برادری در دنیای اسلام را کرده است اما این را بدانند که دست ایران، برتر از خیلی ها است و امکانات بیشتری هم دارد و اگر بخواهد در مقابل عناصر اذیت کننده و موذی عکس العمل نشان دهد، اوضاع آنها خوب نخواهد بود و در هیچ صحنه هماوردی، حریف نخواهند شد.»
این دست برتر ایران در مقابل عناصر موذی و اذیت کننده به خاطر همان مسائلی است که یادآوری شد و آن هم تنها بخشی از برتری های جمهوری اسلامی ایران در مقابل دشمنان است.جمهوری اسلامی ایران اکنون محور اصلی مقاومت اسلامی در منطقه است. حمایت ایران از حزب الله لبنان این حزب رسمی در این کشور را به عنوان نیرویی قوی در مقابل رژیم اسرائیل قرار داده است. وجود چنین نیرویی باعث شده است تا سران اسرائیل دست از پا خطا نکنند چون به خوبی می دانند که هزاران موشک بر سر آن فرو خواهد ریخت.
حمایت ایران از ملت و دولت سوریه یکی دیگر از عواملی است که دست برتر ایران را مقابل آل سعود نشان می دهد. همچنین عراق، کشوری که با جمهوری اسلامی ایران روابط استراتژیک دارد و البته این کشور هم زخم خورده آل سعود است.
در آن سوی غرب آسیا جنگی وجود دارد که باعث شده است وجهه نداشته آل سعود هر چه بیشتر از بین برود. جنگ بسیار نابرابر است اما تاکنون مقاومت مردم و ارتش یمن، آل سعود را از رسیدن به هدف بازداشته و حتی آن را غیر ممکن کرده است. بیش از 10 ماه حملات ارتش سعودی و ائتلافی که تشکیل شده است، تنها جنایات جنگی را به ثمر رسانده و دیگر ثمری نداشته است.
هزینه زیاد برای ادامه جنگ با مردم یمن و تلفات سنگینی که به ارتش ائتلاف با محوریت رژیم سعودی وارد شده است، ضعف بسیار شدید آنها را در مقابل نیرویی قوی، کارکشته، مردمی، مجهز و مقتدر نشان می دهد و ثابت می کند که اگر رفتارهای موذیانه آنها باعث رنجش شود، نمی توانند هماوردی کنند.در صورتی که آل سعود هوس کند با جمهوری اسلامی ایران دست و پنجه نرم کند، سیاست ایران هم در منطقه تغییرات اساسی خواهد کرد. از جمله در یمن دیگر اینگونه که شرایط وجود دارد نخواهد بود و حمایت های جمهوری اسلامی ایران از مردم یمن هم به طور اساسی تغییر خواهد یافت.
دست برتر ایران در هدف قرار دادن تأسیسات نفتی رژیم سعودی یکی دیگر از برگ های برنده برای جمهوری اسلامی است. این تأسیسات در تیررس موشک های دوربرد و حتی میانبرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارند و در صورتی که آل سعود دست از پا خطا کند، همه این تأسیسات زیر بارانی از موشک از بین خواهد رفت. حال تصورش را بکنید، آل  مانند نوزادی که وابستگی شدید به شیر دارد، آل سعود هم چنین حالتی دارد و اگر استخراج و صادرات نفت عربستان قطع شود، مرگ تدریجی اما سریع به سراغ آن می آید.
اما عقل و منطق جمهوری اسلامی ایران بسیار فراتر از عقل و منطقی است که سران سعودی از خود بروز داده و می دهند، مقامات و مردم کشورمان به خوبی می دانند اگر جنگی میان ایران و عربستان اتفاق بیفتد، جنگی خواهد بود که به نفع رژیم اسرائیل تمام خواهد شد و بهره آن را کشورهای غربی و اروپایی خواهند برد. به همین خاطر تاکنون مدارا کرده و از بروز چنین جنگی جلوگیری کرده است.
و اما اگر آل سعود، آمریکا را دلسوز خود می داند به توصیه ها و هشدارهای او هم گوش کند و دست از پا خطا نکند. گرچه وزیر دفاع سعودی گفته است؛ما جنگ با ایران را اصلا پیش بینی نمی کنیم، و هر کسی که درصدد این مسئله باشد، کسی است که عقل درست و حسابی ندارد. زیرا جنگ بین ایران و عربستان سعودی آغازگر فاجعه ای بزرگ در منطقه است، مطمئناً ما اجازه نمی دهیم چنین چیزی رخ بدهد.
البته جرأت چنین جسارتی در وجود سران سعودی دیده نمی شود چون اگر چنین جرأتی در میان دشمنان ایران اسلامی وجود داشت، پیش از این رژیم اشغالگر اسرائیل دست به این کار می زد.هنگامی که یک شاهزاده سعودی به نام طلال بن عبدالعزیز می گوید؛ ایران می تواند ظرف 24 ساعت عربستان را نابود کند، قطعاً همینطور است بلکه در زمان بسیار کمتر از 24 ساعت!
نسخه رئیس جمهور فراری از کشور برای انتخابات اسفندماه ایران
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی میزان، ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور اسبق و فراری از کشور در یکی از سایت های ضد انقلاب، یادداشتی درباره ایران منتشر کرده است.

بنی صدر در این مقاله تحت عنوان "چرا باید انتخابات را تحریم کرد؟"، خواهان تحریم انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در اسفند ماه شد.

بنی صدر که بود؟

بنی‌صدر در اولین انتخابات ریاست جمهوری که در 5 بهمن 1358 و به فاصله کمتر از یک سال پس از پیروزی انقلاب برگزار شد، توانست با حدود 11 میلیون رأی سایر رقیبان خود از جمله شهید محمد حسن آیت‌، صادق قطب‌زاده‌، دریادار مدنی‌، کاظم سامی‌، صادق طباطبایی‌، داریوش فروهر و حسن حبیبی را پشت سر گذاشته و به عنوان اولین رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب گردد.

ریاست جمهوری بنی‌صدر رسماً از 15 بهمن 1358 که وی در برابر امام خمینی (ره) سوگند یاد کرد، آغاز شد. در مراسم تنفیذ، امام(ره) طی سخنانی فرمودند: «من از آقای بنی‌صدر می‌خواهم که مابین قبل و بعد از ریاست جمهوری در احوال روحی‌شان تفاوتی نباشد». ایشان افزودند: «تنفیذ و نصب اینجانب و رأی ملت مسلمان ایران محدود است به عدم تخلف ایشان از احکام مقدسه اسلام و تبعیت از قانون اساسی‌».

آغاز ریاست جمهوری بنی‌صدر را می‌توان سرآغاز اختلافات جدی وی با خط امام و آرمانهای انقلاب اسلامی دانست؛ اختلافاتی که سرانجام به عزل بنی صدر از ریاست جمهوری و فرار وی از کشور انجامید.

اقدامات فتنه انگیز بنی صدر

در دوران حضور بنی‌صدر در جایگاه ریاست جمهوری شاهد اقداماتی از وی بودیم که وی را در برابر جریان اصلی انقلاب به رهبری حضرت امام قرار می داد. بنی صدر خود تلاش می‌کرد تا با ایجاد جریانی انحرافی در راستای تضعیف خط اصیل انقلاب گام بردارد و در این مسیر از ترفندهای زیر بهره می‌جست:

.1ایجاد جنگ روانی علیه نیروهای انقلاب, 2. ایجاد اختلاف و دودستگی بین مسئولین, 3. همسویی با گروهکهای معاند, بالاخص منافقین, 4.همگرایی با بیگانگان, 5. فرصت سوزی در جایگاه مهمی چون ریاست جمهوری و فرماندهی کل قوا

بنی‌صدر در مدت تصدی قدرت در کشور تلاش نمود تا با اقدامات و تصمیمات خود زمینه های انزوا و در محاق قرار گرفتن جریان خط امام را فراهم آورد تا بتواند به پشتوانه جریانی که در پشت سر خود از مخالفین و معاندین انقلاب به راه انداخته بود؛ قدرت مطلقه در کشور را در راه رسیدن به اهداف ضد دینی خود بدست گیرد. او در این مسیر منافع انقلاب و کشور و ملت را فدای قدرت‌طلبی و جناح بازی خود قرار داد و  اقداماتی به نفع دشمنان داخلی و خارجی انقلاب انجام داد که بی‌شک پرونده‌ای خیانت‌آمیز از وی برای ارزیابی در تاریخ به جای گذاشته است. تاکید بر اثبات وجود ارتباط مستقیم بین وی و دستگاههای جاسوسی بیگانگان، در اصل خیانت وی تفاوت چندانی به وجود نمی‌آورد، چرا که پرونده سیاه او مملو از اقدامات نابخردانه و خیانت آمیزی است که هریک برای اثبات خیانت وی کافی است.

هر چند با بررسی اولیه اسناد به جای مانده از لانه جاسوسی به طور مشخص آغاز ارتباطات بنی صدر با مامورین سازمان سیا قابل اثبات است و امروز هم با پرده برداری از چهره منافقانه وی بیش از پیش عنصر دستگاههای امنیتی بودن او نمایان شده است.

نظر بشار اسد درباره سردار سلیمانی

سفیر ایران در سوریه تصریح کرد: از نظر آقای اسد، سردار سلیمانی اسطوره نجات است و هم‌زمان، اسطوره رعب و وحشت برای جریان‌های مقابل.

به گزارش ایسنا محمدرضا رئوف‌شیبانی، سفیر ایران در سوریه با اشاره به حضور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به عنوان نماینده مستشاری ایران در سوریه تصریح کرد: بدون تردید سردار سلیمانی مهم ‌ترین فردی بود که در سخت ‌ترین شرایط یعنی زمانی که سوریه در آستانه تسخیر توسط گروه ‌های تروریستی و سقوط دمشق بود، به داد این کشور رسید. وی درمورد ابعاد نگاه رئیس جمهور سوریه به مقوله حضور این سردار ایرانی در جبهه‌ های مقاومت سوریه گفت: از نظر آقای اسد، سردار سلیمانی اسطوره نجات است و همزمان، اسطوره رعب و وحشت برای جریان ‌های مقابل.

وی که با خبرنگار «حوزه» گفت‌وگو می‌کرد، به اوضاع وخیم چهار شهرک شیعه نشین سوریه پرداخت و اظهار داشت: فوعه و کفریا از هفت ماه گذشته در محاصره کامل است. قبلاً به هیچ عنوان اجازه ورود آذوقه و مواد دارویی نمی ‌دادند تا اینکه توافقنامه الزبدانی در مقابل فوعه و کفریا به امضا رسید.

این دیپلمات ایرانی افزود: روند اجرایی قیود بعدی آن که عبارت است از "انتقال مجروحین و 10 هزار نفر از اهالی فوعه و کفریا"، "خروج خانواده‌ های مسلحین از زبدانی"، "ارسال کمک ‌های انسانی، دارو و تجهیزات پزشکی به این دو شهرک شیعه نشین" و ... مقداری زمان برد. رئوف ‌شیبانی همچنین درمورد اوضاع نبل و الزهرا نیز خاطرنشان کرد: پیش ‌تر، ارسال مساعدات به فوعه و کفریا از طریق هوا انجام می‌ شد که با گشایش دالان امداد رسانی توسط سازمان ملل، ان‌ شاء الله که از طرف گروه‌ های تروریستی مشکل تراشی نشود و بتوانیم این دو شهرک شیعه نشین را نیز به صورت منظم امداد رسانی کنیم.

وی ادامه داد: فرق امداد رسانی به نبل و الزهرا نیز این است که امکان امدادرسانی مستقیم وجود ندارد و معمولاً از طرق هوایی انجام می‌پذیرد.

سفیر ایران در سوریه در بخش دیگر این گفت‌وگو به تشریح فعالیت‌ کشورهای عضو ائتلاف 1+4 پرداخت و گفت: ائتلاف 1+4 یعنی همکاری چهار کشور "ایران، روسیه، سوریه و عراق" و جنبش "حزب الله لبنان" برای نابودی تروریسم در سوریه.

رئوف ‌شیبانی اضافه کرد: سوریه در این ائتلاف وجه اصلی به حساب می‌آید، چراکه قرار است تمام اقدامات در خاک این کشور انجام شود و سربازان سوری، قوای نظامی این ائتلاف را تشکیل می‌دهند. حزب الله نیز رزمندگان خود را به عنوان نیروهای کمکی به این سوریه اعزام کرده است.

وی با بیان اینکه عراق در حقیقت حضور مستقیم نظامی ندارد، تاکید کرد: بغداد صرفاً در مقام مستشاری و به عنوان یک عضو حاضر در اتاق عملیات مشترک حضور دارد. چون چند میدان نبرد داریم، عراق هم دچار این گرفتاری و مشکل تروریسم است. یعنی در حقیقت، وجود و حضور عراق برای مراحل بعد از عملیات سوریه است.

این دیپلمات ایرانی همچنین در مورد نقش ایران و روسیه در این ائتلاف اظهار داشت: فرماندهان نظامی ایران به عنوان مستشار به پیاده نظام‌ها (ارتش سوریه و نیروهای مقاومت) آموزش‌های نظامی می‌دهند و روسیه نیز نیروی هوایی خود را مامور پشتیبانی از حملات زمینی علیه تروریست‌ها کرده است.

متن کامل پرسش و پاسخ این گفت‌وگو به شرح زیر است:

*در ابتدای بحث، دورنمایی از بحران سوریه ارائه بفرمایید.

نبرد میدانی در سوریه طی سال‌های گذشته که از بحران آن می ‌گذرد، فراز و نشیب‌ های فراوانی داشته است. در حقیقت، تحولات جنگ چهار ساله سوریه را می‌توان در سه مقطع بررسی کرد. در مقطع اول، "پیشروی جریان‌های معارض و مسلح و گروه‌های تروریستی و افراطی" را داشتیم، در مقطع دوم، شاهد "بازسازی جایگاه و روحیه ارتش سوریه" بودیم و در سومین مقطع، "ابتکار عمل در میدان نبرد و تغییر معادلات جنگ به نفع نیروهای نظامی ارتش و دولت سوریه" پیش‌ روی ما است.

البته در مقطع سوم، کشورهای حامی گروه ‌های تروریستی با افزایش ارسال تجهیزات نظامی و اعزام نیروهای مزدور با جنسیت ‌ها و تابعیت‌ های مختلف از اقصی نقاط جهان به خاک سوریه، سعی در تغییر توازن میدان به نفع تروریست‌ها را داشتند. در این مقطع، شاهد شکل‌گیری و اعلام موجودیت گروه تروریستی داعش بودیم.

داعش پیشروی‌های قابل توجهی را داشت، از یک طرف به سمت عراق سرازیر شد و از طرف دیگر مناطقی را در داخل سوریه به اشغال خودش در آورد.

در این مرحله، ما شاهد این هستیم که عملاً میدان و میدان‌ داری از دست آن گروه‌ های کوچک مسلح مردمی سوریه خارج شده و کاملاً سکان‌ داری صحنه نبرد در جبهه مخالفین به دست داعش افتاده است.

*حمایت‌ های غرب و کشورهای مرتجع منطقه چه تاثیراتی بر رشد این پدیده شوم گذاشته است؟

بدون شک، یکی از اسباب و دلایل رشد تروریست‌ ها در سوریه، حمایت کشور های مرتجع پیرامونی سوریه بود. در ادامه نیز سیاست ‌های اشتباه غرب و بعضاً حمایت ‌های قابل توجه آنان، این وضعیت را بحرانی تر کرد.

*تشکل موسوم به ائتلاف جهانی علیه داعش کجای این پازل قرار داشت؟

ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا، یک جریان نمایشی بود و هدف از تشکیل آن، حفاظت از لایه‌های داعش بود.

* چه لایه‌هایی؟

اگر بخواهیم هرم داعش را بررسی سریعی انجام دهیم، باید آن را به سه لایه بیرونی، میانی و درونی تقسیم کنیم.

لایه بیرونی (لایه اول) از دستگاه‌ های امنیتی کشورهای بلوک غرب تشکیل شده است، لایه میانی (لایه دوم) عبارت است از حمایت‌ های مالی و لجستیکی برخی کشور های عربی معلوم الحال و لایه درونی (لایه سوم) را می ‌توان تروریست‌ های موجود از زمان اشغال افغانستان تا پیش از سال 2011 عنوان کرد. پس ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا برای حفظ سلامت این سه لایه داعش تشکیل شده بود.

این امنیت که تضمین شد، داعش از کشور های مختلف، از آسیای میانه گرفته تا اروپا عضو گیری کرد و سپس این تروریست‌ ها به سوریه سرازیر شدند.

ائتلاف آمریکایی چون خودش در پیدایش داعش به نوعی دخیل بود، یک حرکت نمایشی را اجرا کرد، صرفاً به خاطر اینکه در مقابل افکار عمومی منطقه و بعضاً آمریکا زیر سوال نباشد.

در جریان فعالیت‌ های این ائتلاف، اگرچه جنگنده‌های‌شان برخی مواضع تحت سیطره داعش را بمباران می‌ کردند، اما باز هم شاهد پیشروی‌های روز افزون این گروه تروریستی در عراق و سوریه بودیم.

*موضع کشورمان در مقابل این سیاه‌نمایی چه بود؟

در حقیقت، جمهوری اسلامی از ابتدای بحران سوریه با نگاهی دقیق و کارشناسانه مبتنی بر قرائت درست از تحولات، به عنوان حامی دولت سوریه اتخاذ موضع کرده و وارد بحران سوریه شده بود و اعلام کرد که پشت پرده این ائتلاف، چیزی نیست به جز توطئه علیه محور مقاومت.

ایران با تمام توان برای مبارزه با تروریسم وارد صحنه‌های نبرد در عراق و سوریه شد و عملکرد قابل توجهی را از خودش نشان داد.

بغداد در آستانه سقوط بود و به اعتراف دوست و دشمن، اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، ما اکنون شرایط متفاوتی را در عراق یا اقلیم کردستان شاهد بودیم.

*چه شد که ائتلاف 1+4 شکل گرفت؟

وقتی جنگنده‌های ائتلاف ناکارآمدی و حمایت‌های خود از تروریسم را به نمایش گذاشتند؛ اذهان عمومی جهان از وضعیت موجود در منطقه ابراز نگرانی کرد. ائتلاف حتی در برخی جبهه‌های نبرد که نیروهای سوری با تروریست ‌های داعش درگیر بودند، به بهانه بمباران مواضع تروریست ‌ها، امکانات نظامی را روی سرشان می‌ریختند(!).

در این مقطع، مجدداً تغییر توازن در میدان احساس و خطر تروریسم روز افزون شد. در همین حال، عامل روس وارد میدان شد که توازن قوا را به شکل قابل توجهی تغییر داد و بعدها هم رسماً عملکرد ائتلاف 1+4 در رسانه‌ های مختلف جهان بازتاب یافت.

*تا کنون منبعی رسمی اهداف ائتلاف 1+4 را شرح نداده است و فقط برخی رسانه ‌های غربی در مورد آن حدس و گمانه زنی کرده‌ اند. لطفاً در این زمینه توضیحات تکمیلی را ارائه فرمایید.

ائتلاف 1+4 یعنی همکاری چهار کشور "ایران، روسیه، سوریه و عراق" و یک جنبش "حزب الله لبنان" برای نابودی تروریسم در سوریه.

سوریه در این ائتلاف وجه اصلی به حساب می ‌آید، چراکه قرار است تمام اقدامات در خاک این کشور انجام شود و سربازان سوری، قوای نظامی این ائتلاف را تشکیل می ‌دهند. حزب الله نیز رزمندگان خود را به عنوان نیروهای کمکی به سوریه اعزام کرده است.

فرماندهان نظامی ایران به عنوان مستشار به پیاده نظام ‌ها (ارتش سوریه و نیروهای مقاومت) آموزش ‌های نظامی می ‌دهند و روسیه نیز نیروی هوایی خود را مامور پشتیبانی از حملات زمینی علیه تروریست‌ ها کرده است.

*پس نقش عراق در این ائتلاف؟!

عراق در حقیقت حضور مستقیم نظامی ندارد.

*عصائب اهل الحق، کتائب حزب الله، حرکة نجباء، کتاب سید الشهدا(ع)، کتائب امام علی(ع) و دیگر گروه ‌های مقاومت عراقی در قالب مدافعان حرم در سوریه حضور دارند.

منظور از عراق، دولت آن است. بغداد صرفاً در مقام مستشاری و به عنوان یک عضو حاضر در اتاق عملیات مشترک حضور دارد. چون چند میدان نبرد داریم، عراق هم دچار این گرفتاری و مشکل تروریسم است. یعنی در حقیقت، وجود و حضور عراق برای مراحل بعد از عملیات سوریه است.

* تفاوت دو ائتلاف "1+4" و "مبارزه علیه داعش به سرکردگی آمریکا" را در چه می‌دانید؟

ائتلاف آمریکایی دارای مشروعیت نیست، این درحالی است که ائتلاف 1+4 کاملاً در صحنه بین‌الملل دارای وجاهت قانونی است و دولت سوریه رسماً از آن دعوت به عمل آورده است.

همچنین ائتلاف ما مبتنی بر قطعنامه‌ های سازمان ملل و شورای امنیت است.

دومین تفاوتی که 1+4 با ائتلاف آمریکایی دارد این است که فرقی میان تروریسم بد و تروریسم خوب قائل نمی ‌شود و تمام مواضع جریانات تروریستی که مورد حمایت خارجی هستند را هدف قرار می‌ دهد.

تمام صاحب نظران نیز معترفند که ائتلاف 1+4 بهتر از ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا عمل کرده است و همان طور که رسانه ‌ها نیز در حال پوشش آن هستند، هر روز رزمندگان مناطق جدیدی را از تروریست‌ ها باز پس‌ می ‌گیرند.

این ائتلاف موجب آن شد که توازن معنوی و روانی به نفع جبهه مقاومت و ارتش سوریه تغییر کند و ما بلافاصله بعد از اولین عملیات زمینی که انجام شد، شاهد فرار تروریست ‌های زیادی بودیم و همچنین ساکنانی که بالاجبار در آن مناطق زیر سیطره نیروهای تروریستی بودند، مناطق را تخلیه کردند و به سمت نیروهای دولتی سوریه پناه آوردند.

یکی از علل مؤثر در موفقیت این ائتلاف، این است که عملیات هوایی همزمان و با هماهنگی دقیق با عملیات زمینی انجام می‌ شود.

*این روزها، اخبار ضد و نقیضی از شهرک‌ های شیعه نشین "فوعه"، "کفریا"، "نبل" و "الزهرا" در سوریه منتشر می‌ شود. مایلیم اطلاعات دقیق ‌تر را از زبان شما بشنویم.

فوعه و کفریا از هفت ماه گذشته در محاصره کامل است.

*پس خبر ورود آذوقه و مواد دارویی به این دو شهرک صحت ندارد؟

قبلاً به هیچ عنوان اجازه نمی‌ دادند تا اینکه توافقنامه الزبدانی در مقابل فوعه و کفریا به امضا رسید.

ماده اول این توافق‌ نامه که آتش بس باشد بین دو طرف اجرا شد و بر اساس آن نمی‌ بایست در الزبدانی، فوعه و کفریا درگیری صورت می‌ گرفت.

روند اجرایی قیود بعدی آن که عبارت است از "انتقال مجروحین و 10 هزار نفر از اهالی فوعه و کفریا"، "خروج خانواده‌ های مسلحین از زبدانی"، "ارسال کمک ‌های انسانی، دارو و تجهیزات پزشکی به این دو شهرک شیعه نشین" و ... مقداری زمان برد.

برخی از گروه ‌های تروریستی که در فوعه و کفریا بودند، خیلی زیر بار اجرای چنین توافقی نمی‌ رفتند، ولی از یک ماه گذشته مرحله ارسال مساعدت ‌های انسانی به فوعه و کفریا شروع و در جریان آن، ده‌ ها کامیون مواد غذایی و بعضاً دارویی به این دو شهرک شیعه نشین ارسال شد.

بندهای دیگر این توافق نامه نیز به مدیریت جمهوری اسلامی و نمایدگانی از شیعیان سوریه و با نظارت سازمان ملل در حال پیگیری است.

در مجموع، آن روند خشن و خطرناکی که علیه مردم مظلوم و بی ‌پناه فوعه و کفریا شکل گرفته بود و روزانه شاهد اصابت خمپاره‌ ها و موشک ‌های دست ‌ساز و صنعتی بودیم؛ اکنون متوقف شده است.

*نبل و الزهرا چطور؟

نبل و الزهرا نیز به همین صورت. پیش ‌تر، ارسال مساعدات به فوعه و کفریا از طریق هوا انجام می ‌شد که با گشایش دالان امداد رسانی توسط سازمان ملل، ان ‌شاء الله که از طرف گروه‌های تروریستی مشکل تراشی نشود و بتوانیم این دو شهرک شیعه نشین را نیز به صورت منظم امداد رسانی کنیم.

فرق امداد رسانی به نبل و الزهرا نیز این است که امکان امداد رسانی مستقیم وجود ندارد و معمولاً از طرق هوایی انجام می ‌پذیرد.

البته امکانات، مواد غذایی و دارو از برخی کانال ‌های زمینی به این دو شهرک انتقال داده می‌ شود که بدلیل شرایط امنیتی و محرمانه بودن این اطلاعات، از بیان آن معذورم.

*در حال حاضر، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به سمبل مقاومت و اسطوره نجات در اذهان عمومی و رسانه‌های جهان تبدیل شده است و هر اقدامی حتی کوچک منتسب به او، بازتابی بسیار گسترده دارد. تاثیرات حضور این شخصیت برجسته در سوریه را چگونه ارزیابی می ‌کنید؟

خداوند سردار سلیمانی را سلامت بدارد. حضور ایشان در ایشان در جبهه ‌های مقاومت سوریه قطعاً تاثیرات بزرگ روانی دارد.

حاج قاسم خودش را سرباز مقاومت می‌ داند و ابتکار عمل‌ هایی که در طول این مدت در رزم‌آوری نظامیان سوری انجام داده، نزد دوست و دشمن کاملاً محسوس است.

* می‌توان ادعا کرد که اگر وجود چنین شخصیتی نبود، اکنون سوریه به یک مخروبه تبدیل می‌شد؟

بله، صد در صد. بدون تردید سردار سلیمانی از اصلی ‌ترین عناصری بود که عراق را در برابر تروریست ‌ها نجات داد. ایشان مهم ‌ترین فردی بود که در سخت ‌ترین شرایط یعنی زمانی که سوریه در آستانه تسخیر توسط گروه‌ های تروریستی و سقوط دمشق بود، به داد آن رسید.

*در آخرین سوال، نظر آقای بشار اسد در مورد سردار سلیمانی را می ‌دانید؟

رئیس جمهور سوریه با تمام مردم منطقه نسبت به سردار سلیمانی هم نظر است. از نظر آقای اسد، سردار سلیمانی اسطوره نجات است و همزمان، اسطوره رعب و وحشت برای جریان ‌های مقابل.

این مصداق بارز تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ است. ایشان نمونه مجسم یک انسان متکامل است و بحمدلله چنین شخصیت ‌هایی در جمهوری اسلامی ایران بسیار داریم.

به برکت انفاس روحانی امام خمینی(ره) و مدیریت و حکمت عالی مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی شخصیت ‌های بسیاری نظیر سردار سلیمانی را تربیت کرده است که در هر مقطعی خودشان را نشان می‌ دهند.

منبع: ایسنا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد