سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

نیویورک تایمز:

                               این روزها ایران تمام فکر و ذکر عربستان شده / سعودی ها به شدت از اوباما خشمگینند

اسد الشامان، از موسسه مطالعات دیپلماتیک سعودی معتقد است اوباما هم از لحاظ اخلاقی و هم راهبردی در دچار اشتباه شده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این روزها ایران تمام فکر و ذکر عربستان شده / سعودی ها به شدت از اوباما خشمگینند
روزنامه نیویورک تایمز نوشت: عربستان سعودی بزودی نتیجه ی تمرکز بیش از حد خود بر ایران را می بیند که آن شکست این کشور از تهران است. سعودیها به تازگی تاکید کرده اند تا چه حد از رئیس جمهور آمریکا که نتوانسته است برای سرنگون کردن بشار اسد، متحد نزدیک ایران راهی بیابد، خشمگین اند.به گزارش «انتخاب»، اسد الشامان، از موسسه مطالعات دیپلماتیک سعودی معتقد است اوباما هم از لحاظ اخلاقی و هم راهبردی در دچار اشتباه شده است.
ایران که در بسیاری از مسائل منطقه ای حضور دارد، چالش بزرگی برای عربستان سعودی محسوب می شود. اما اینکه ایران به تمام فکر و ذکر عربستان تبدیل شده، موجب شده است توجه آن از دیگر موضوعات مهمی که خیلی داخلی تر هستند، منحرف شود. تروریست های داعش جدی ترین تهدید برای عربستان محسوب می شوند. در یک سال گذشته افراد وابسته به این گروه تروریستی مسئولیت حملاتی را که در استان شرقی عربستان، جایی که بیشتر شیعیان این کشور ساکن هستند، به عهده گرفته است. بیشتر قربانیان این حملات شیعیان بودند که کشته شدن آنها به تنش های فرقه ای در عربستان دامن زد.
نویسنده در ادامه نوشته است: ماه پیش به منطقه سفر کردم، کمی پس از آن که یک مرد مسلح مرتبط با داعش پنج نفر را در شهر سیهات کشت. روز چهارشنبه در همان شهر یک مرد مسلح دو نفر از نیروهای امنیتی سعودی را به قتل رساند. بسیاری از ساکنان شیعه که از دولت دور هستند، دچار وحشت شده اند. یک خبرنگار سعودی گفت: آنها احساس می کنند به خاطر اعتقاداتشان هدف قرار گرفته اند. در نسخه وهابی اسلام در عربستان که پایه های دولت محافظه کار و جامعه بر آن بنا شده است، شیعیان کافر شناخته می شوند و تبلیغات ضد شیعی بسیار رایج است.
دولت تلاش چندانی برای کاهش تنش ها انجام نداده است. در واکنش به این حملات، شیعیان خواستار اجرای قانونی ضد آنچه که آن را نژاد پرستی توصیف می کنند، شدند. اما شورای مشورتی، یک نهاد مشاوره ای که اعضای آن را پادشاه منصوب می کند، حتی اجازه نداد این درخواست مورد بحث قرار گیرد.
در زمینه مبارزه با تروریسم، واشنگتن به شاهزاده محمد بن نایف نمره خوبی می دهد اما بسیاری از مردم سعودی در اوج بی عدالتی سرکوب و به طور ظالمانه ای مجازات شده اند. به عنوان مثال علی محمد النمر به خاطر شرکت در یک اعتراض ضد دولتی در سال 2012 زمانی که تنها 17 سال داشت، به اعدام محکوم شده است.
به عنوان یک نشانه دیگر از اعتراض های سیاسی داخلی در برخی محافل به طور غیر رسمی صحبت از ایجاد سلطنت مشروطه مطرح می شود و دست کم یک پیشنهاد برای منشور سیاسی جدید نوشته شده است. یک فعال سیاسی با بیان این نکته که اگر به مردم در دولت نقشی داده نشود، راهی برای احیای حقوق آنها وجود نخواهد داشت، تاکید کرد آنها به دنبال انقلاب کردن نیستند بلکه خواهان تحولند.
برخی جوانان هم خواهان ایجاد اصلاحاتی در قوانین وهابی هستند که مقررات خفقان آوری به ویژه برای زنان به اجرا در می آورد اما ملک سلمان 79 ساله مانع پیشرفت اصلاحات سیاسی می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پرتیراژ‌ترین روزنامه روسیه در هشداری جدی به عربستان و قطر، از امکان حمله به این دو کشور عربی خبر داد.  
به گزارش شبکه العالم، پرتیراژ‌ترین روزنامه روسیه در هشداری شدید و صریح به عربستان و قطر، این دو کشور را در طراحی و هدایت حملات تروریستی دخیل دانست و از امکان حمله به این دو کشور عربی با استناد به منشور سازمان ملل متحد خبر داد.   
سایت «رأی الیوم» روز شنبه به نقل از روزنامه «پراوْدا،» مهم‌ترین و پرتیراژ‌ترین روزنامه روسیه گزارش داد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، سال ۱۹۹۹ تهدید به تعقیب و قتل تروریست‌ها حتی در سرویس‌های بهداشتی کرد، و او توانست با کشتن جنگ سالاران چچن، وعده خود را عملی کند.   
پراودا نوشت: حملات موشکی اخیر روسیه در سوریه که با بمب افکن‌های استراتژیک و زیردریایی‌ها اجرا شد، هشداری به کشورهای حامی تروریست‌ها بود.  
 پراودا افزود: پوتین درباره مبارزه با تروریسم گفت روسیه طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل، عمل خواهد کرد؛ ماده‌ای که به کشور‌ها حق دفاع از خود را داده است و سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، نیز در دیدار با همتای لبنانی گفت که مسکو این ماده را با همه روش‌های نظامی، دیپلماتیک و مالی اجرا خواهد کرد.  ماده ۵۱ منشور سازمان ملل به هر کشور ِعضو این سازمان حق دفاع از خود را در صورت حمله مسلحانه به آن کشور تا زمان وارد عمل شدن شورای امنیت برای برقراری صلح و امنیت بین المللی می‌دهد.   
این روزنامه روسی اعلام کرد: روسیه پس از حمله تروریستی هواپیمایش بر فراز شبه جزیره سینای مصر، می‌تواند از ماده ۵۱ برای کشاندن جنایتکاران به پای میز محاکمه یا درپیش گرفتن تدابیری دیگر علیه آنان (سرکوب) استفاده کند.   
پراودا، قطر را یکی از عاملان حملات تروریستی شبه جزیره سینا توصیف کرد و نوشت: در قطر و عربستان جنایتکارانی وجود دارند که حملات تروریستی را در سوریه و عراق طراحی و هدایت می‌کنند.  
 پراودا همچنین از محاکمه نشدن عربستان به علت دست داشتن در حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ابراز تعجب کرد و نوشت: روسیه پس از این نمی‌تواند این واقعیت را نادیده بگیرد که نزاع در سوریه و عراق، منافع حیاتی مسکو را به خطر می‌اندازد و دیگر به تروریست‌ها اجازه کشتار اتباع روس را نخواهد داد.  
 پراودا در پایان مقاله خود خواستار محاکمه سران قطر، عربستان و ترکیه شد و نوشت: زمان درخواست کردن از سازمان ملل برای تشکیل دادگاه بین المللی محاکمه سران ترکیه، قطر و عربستان به اتهام دست داشتن در تروریسم فرارسیده است.  
امیر فرزاد اسماعیلی:
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)گفت: پهپاد سقوط کرده خودی بوده و خودمان برای تمرین و تست آمادگی وضعیت آن را زدیم.

امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در حاشیه همایش «خط مقدم» که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، در جمع خبرنگاران، درخصوص سقوط هواپیمای بدون سرنشین در اطراف شوش، گفت: این پهپاد خودی بوده و خودمان برای تمرین و تست آمادگی وضعیت آن را زدیم.وی درباره انتشار برخی اخبار درخصوص شلیک موشک از ایران به سمت تروریست‌های در سوریه نیز افزود: اقدام روسها در برابر داعش اقدام است که باید زودتر انجام می‌شد، اما از فضای ایران برای شلیک موشک‌های روسی استفاده‌ای نشده که اگر می‌شد و هم اگر چنین چیزی بود باید به آن شلیک ائتلافی می‌گفتیم.
فرمانده قرارگا پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء با بیان این مطلب که آنها از فضای بین المللی استفاده کردند‌، تصریح کرد: پدافند هوایی اقدامات روسها را رصد می‌کند؛ پدافند هوایی هم بر روی مرزهای زمینی و هم بر پروازهای هوایی نظارت دارد.
امیر اسماعیلی در واکنش به خبری مبنی بر تحویل سامانه اس 300 به ایران تا دوماه دیگر، نیز گفت: سامانه‌های موشکی، راداری، شنود الکترونیکی و دیده‌بانی هوایی آنقدر در جمهوری اسلامی ایران توسط دانشجویان عزیزانمان و متخصصین پدافند هوایی طراحی شده که به نظر می‌رسد زیاد نباید دغدغه اس 300 و امثالهم را داشته باشیم اما ان شاءالله به آنچه تعهد شده عمل خواهد شد.منبع: تسنیم
معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت : در پی سلسله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی امروز سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان سیستان و بلوچستان و با همکاری مرزنشینان غیور در جوار مرزهای شرقی کشور، یک تیم تروریستی با ضربه اطلاعاتی، منهدم شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت : در پی سلسله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی امروز سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان سیستان و بلوچستان و با همکاری مرزنشینان غیور در جوار مرزهای شرقی کشور، یک تیم تروریستی با ضربه اطلاعاتی، منهدم شد.
به گزارش «انتخاب»، وی افزود : این تیم تروریستی که در راستای اهداف استکبار جهانی و متحجرین منطقه فعالیت می کرد قصد داشت با انفجار بیش از 150 کیلوگرم مواد منفجره در قالب 10 بمب ، مسیرهای مواصلاتی مرزی در مناطق عمومی راسک - ایرانشهر را ناامن سازد.
این مقام امنیتی افزود : با عنایت الهی ضمن انهدام این تیم تروریستی با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) عوامل ترور کارمندان ثبت احوال و معلمان استان نیز بازداشت شدند.وی گفت : همچنین با هوشیاری و اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) تیم تروریستی گروهک های ضدانقلاب که با هدف اقدامات تروریستی و خرابکارانه وارد کشور شده بود در آذربایجان غربی منهدم شد.
معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات تصریح کرد: مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات از این تیم تروریستی کشف شده است.
تلگرام که با رمزگذاری پیام‌های آنلاین و تمرکز بر حریم خصوصی به اپلیکیشنی محبوب در دنیای پیام‌رسانی بدل شده، حالا در پی فاجعه پاریس و بهره‌گیری تروریست‌های داعش از این سرویس، با دردسری بزرگ مواجه شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تلگرام که با رمزگذاری پیام‌های آنلاین و تمرکز بر حریم خصوصی به اپلیکیشنی محبوب در دنیای پیام‌رسانی بدل شده، حالا در پی فاجعه پاریس و بهره‌گیری تروریست‌های داعش از این سرویس، با دردسری بزرگ مواجه شده است.

به گزارش دویچه وله، در پی انتشار خبرهایی درباره احتمال سوءاستفاده تروریست‌ها از اپلیکیشن تلگرام برای هماهنگی حملات مرگ‌بار پاریس و نیز استفاده از کانال‌های عمومی این سرویس برای ارعاب و پروپاگاندا، حالا بار دیگر هم رمزگذاری پیام‌ها در دنیای آنلاین آماج انتقادات سیاستمداران قرار گرفته است. این انتقادها متوجه امکاناتی نظیر کانال‌های عمومی تلگرام نیز هستند. امکاناتی که می‌توانند تریبونی آزاد برای همه کاربران در هر نقطه‌ای از جهان باشند، از جمله شبکه‌های تروریستی و جنایتکارانی که از مدت‌ها پیش بهره‌گیری هوشمندانه از سرویس‌های آنلاین را آغاز کرده‌اند.

تلگرام در واکنش به انتقادات گسترده و فشارهای فزاینده سیاسی در روزهای پس از حملات تروریستی داعش در پاریس، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷۸ کانال عمومی مرتبط با "دولت اسلامی" را که به ۱۲ زبان فعالیت می‌کردند، کشف و بلاک کرده است.

با این حال پاول دوروف، بنیان‌گذار ۳۱ ساله این کمپانی که از حامیان سرسخت حریم خصوصی است، به تصریح گفته که «اگرچه کانال‌های عمومی تروریست‌ها مسدود شده، اما سیاست‌های این کمپانی در قبال پیام‌های خصوصی و رمزگذاری آنها تغییری نخواهد کرد» و تلگرام چت‌های خصوصی را "قلمرو خصوصی" کاربران می‌داند و به هرگونه درخواست دولت‌ها پیرامون این قلمرو خصوصی بی‌اعتنا خواهد بود.

مهم‌ترین ویژگی اپلیکیشن تلگرام، رمزگذاری تمام‌عیار و ته به ته (end-to-end) پیام‌های خصوصی است؛ این یعنی غیر از فرستنده و گیرنده پیام، هیچ شخص یا برنامه تجسسی در میانه راه، حتی روی سرورهای تلگرام، نمی‌توانند از هیچ راه و روشی از محتوای پیام‌های ارسالی باخبر شوند یا پیام‌ها را پس از ارسال بررسی کنند.

امکان تاسیس کانال‌های عمومی هم از دو ماه پیش در تلگرام فعال شده و به گفته متخصصان امنیتی از همان زمان در پی سرکوب حساب‌های کاربری داعش و حامیانش در توییتر، به مهم‌ترین پایگاه ارتباطی داعش برای انتشار خبرها و ویدئوهای مرتبط با این گروه تبدیل شده است. تلگرام برای داعش نه تنها پلت‌فرم مهمی برای ترویج عقاید و ارعاب عمومی است، بلکه فعالان رسانه‌ای این شبکه تروریستی از آن برای استخدام تروریست‌های بالقوه هم بهره می‌گیرند.آنها از طریق همین کانال‌های تلگرام برای نخستین بار اعلام کردند که مسئولیت حملات تروریستی پاریس با ۱۲۹ کشته و صد‌ها زخمی را برعهده می‌گیرند. در حادثه سقوط هواپیمای روسیه در مصر هم که ۲۲۴ کشته بر جای گذاشت، داعش از کانال تلگرام پیام خود را به جهان مخابره کرد.

پرونده‌ای سنگین علیه رمزگذاری داده‌ها و حریم خصوصی
موسسه تحقیقات رسانه‌ای خاورمیانه اعلام کرده که داعشی‌ها و برخی دیگر از گروه‌های تروریستی از جمله القاعده، علاوه بر بهره‌گیری از کانال‌های عمومی تلگرام، از پیام‌های رمزگذاری شده هم برای ارتباط میان اعضای این شبکه‌ها و هماهنگی حملات تروریستی استفاده می‌کنند.
از آنجایی که امکان رهگیری کاربرانی که از این رمزگذاری استفاده می‌کنند وجود ندارد، محافل امنیتی و اطلاعاتی با استناد به این تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها، در تلاش‌اند تا موانعی جدی بر سر راه رمزگذاری ته به ته و تمام‌عیار پیام‌ها ایجاد کنند.
امکان رمزگذاری تمام‌عیار پیام‌ها و داده‌ها علاوه بر تلگرام، از سوی سرویس‌هایی نظیر آی‌مسج اپل، واتس‌اپ، کریپتوکت و چندین سرویس دیگر هم ارائه می‌شود، اما علت استقبال داعشی‌ها از تلگرام احتمالا به این دلیل است که این کمپانی و سرورهای آن برخلاف بسیاری سرویس‌های مشابه، نه در آمریکا، که در برلین مستقرند.
برخی از سیاستمداران آمریکایی انگشت اتهام را به سوی ادوارد اسنودن نشانه گرفته‌اند. به اعتقاد آنها افشاگری‌های اسنودن درباره روش‌های گوناگون جمع‌آوری اطلاعات از سوی سرویس‌های امنیتی باعث شده که احاطه این سرویس‌ها بر تروریست‌ها از دست برود و "فضا برای آنها تاریک شود." جیمز وولسی، رئیس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) حتی گفته که «دستان اسنودن به خون (قربانیان حادثه پاریس) آلوده است» چرا که او با افشاگری‌هایش جامعه اطلاعاتی را تضعیف کرده و امکان رهگیری تروریست‌ها را از بین برده است.
با وجود بیش از یک میلیارد گوشی هوشمند مبتنی بر اندروید و iOS در جهان که امکان استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان را دارند، حالا سرویس‌های امنیتی در جست‌وجوی راهی برای نفوذ به این سرویس‌ها هستند. بسیاری از سیاستمداران در اروپا و آمریکا رمزگذاری را تهدیدی علیه امنیت ملی می‌دانند، چون کار ارتباط و هماهنگی را برای تروریست‌ها بسیار ساده و کار رهگیری و تجسس را برای سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی بسیار پیچیده و پرچالش می‌کند.

مقاومت تلگرام در برابر فشارهای سیاسی با تاکید بر حریم خصوصی
مجله "وایرد" به تازگی توانسته به سندی ۳۴ صفحه‌ای درباره امنیت دیجیتال دست پیدا کند که به عنوان راهنمای امنیتی از سوی بسیاری از اعضای شبکه تروریستی داعش مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر اساس اطلاعاتی که در این راهنما آمده، واضح است که تروریست‌ها همه تحولات دنیای آنلاین را موشکافانه رصد می‌کنند و از شکاف‌های موجود برای تقویت نیروهای خود بهره می‌گیرند.در این راهنما به داعشی‌ها هشدار داده شده که برای امن کردن ارتباطات دیجیتال خود از ابزارهایی نظیر کریپتوکت، تونل‌های تور، وایبر، کریپتوفون و بلک‌فون استفاده کنند و از ابزارهایی نظیر مپر (Mappr) هم برای گمراه کردن سرویس‌های اطلاعاتی درباره مکان‌هایی که در آن حضور داشته‌اند. گفته می‌شود داعشی‌ها حتی سرویس ۲۴ ساعته‌ای برای پاسخ‌گویی به سوالات امنیتی اعضای این شبکه تروریستی راه‌اندازی کرده‌اند.
با این همه، پاول دوروف، بنیان‌گذار تلگرام، می‌گوید «حراست از حریم خصوصی کاربران برای تلگرام اهمیت بیشتری نسبت به وقوع رویدادهای نامطلوبی نظیر تروریسم دارد.» به عبارت ساده‌تر، آنچه از تاکید بنیان‌گذار تلگرام بر حریم خصوصی برمی‌آید این است که امکان رمزگذاری ته به ته رایگان همچنان برای همه کاربران این سرویس بدون سانسور و فیلترینگ فراهم خواهد بود و در چنین سیستمی نمی‌توان راهی برای نفوذ و تجسس یافت یا حد و حصری برای آن تعیین کرد.
تلگرام می‌گوید ۶۰ میلیون کاربر فعال دارد و روزانه بیش از ۱۲ میلیارد پیام تلگرامی میان کاربران این سرویس رد و بدل می‌شود. حالا این اپلیکیشن به شمشیری دولبه تبدیل شده است؛ رمزگذاری تمام‌عیار پیام‌ها در این اپلیکیشن از یک‌سو برای کاربرانی که در سایه حکومت‌های توتالیتر و سرکوبگر زندگی می‌کنند امکان گردش آزاد اطلاعات و عبور از سد فیلترینگ را فراهم می‌کند و از سوی دیگر راه را برای جنایت‌های سازمان‌یافته تروریست‌ها هموار می‌سازد.
اما پاول دوروف با اطمینان می‌گوید که توقف رمزگذاری چاره کار نیست، چرا که تروریست‌ها در نهایت پایگاه امنی برای ارتباطات دیجیتال خود خواهند یافت و اگر این سرویس متوقف شود، آنها به سادگی به سرویس دیگری کوچ می‌کنند.
به نوشته روزنامه الدستور چاپ مصر، پلیس فدرال آمریکا (FBI) امروز (یکشنبه) اعلام کرد که داعش مسابقات کشتی کچ آمریکا را که قرار است امروز در شهر آتلانتا در ایالت جرجیا برگزار شود تهدید به حمله تروریستی کرده است. 
 
به گزارش روزنامه الدستور مصر، پلیس فدرال آمریکا با اعلام این خبر گفت: هرگونه تهدید از سوی گروهک تروریستی داعش جدی تلقی شده، حتی اگر بعضی از این تهدیدها واقعی و صحیح نباشد. پیش تر نیز گروه موسوم به «هکرهای ناشناس» با انتشار بیانیه ای نوشته بود که بر اساس اطلاعات به دست آمده از هکِ منابع داعش، این گروه تروریستی قصد دارد حمله تروریستی در سالن مسابقات کشتی کچ آمریکا انجام دهد.
گروه موسوم به «هکرهای ناشناس» با هک منابع داعش اعلام کرده بود که 50 درصد از کاربران شبکه اجتماعی توییتر در قطر حامی تروریست های داعش هستند و به این ترتیب قطر در این زمینه در میان کشورهای عربی در رتبه نخست قرار گرفته است.
این گروه، پس از آنکه داعش مسئولیت حمله های تروریستی به پاریس را پذیرفت، علیه داعش اعلام جنگ سایبری کرد.
گروه هکرهای ناشناس مدعی است، پنج هزار و پانصد حساب کاربری وابسته به داعش و هوادارانش در توییتر را در هفته گذشته مسدود کرده است. حمله داعش به پاریس در شامگاه جمعه 22 آبان، 132 کشته و بیش از 350 زخمی برجا گذاشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هواپیمای حامل، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا که قصد داشت از ترکیه عازم فیلیپین شود، برای رد نشدن از آسمان ایران، مجبور به تغییر مسیر شد.
اوباما برای شرکت در نشست گروه بیست به ترکیه سفر کرده بود و پس از آن به فیلیپین سفر کرد.در قسمتی از فیلمی که شب گذشته کاخ سفید منتشر کرد، نقشه مسیر سفر به وضوح نمایان شده است که در آن هواپیمای رئیس جمهور آمریکا برای اینکه از آسمان ایران رد نشود، تغییر مسیر داده است.


هواپیمای اوباما برای رد نشدن از آسمان ایران، تغییر مسیر داد+ نقشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد