سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

وزیر اطلاعات گفت: مهم ترین تهدیدهای نرم و سخت کشور به ترتیب نفوذ دشمن و بیگانگان و تروریست های تکفیری هستند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 وزیر اطلاعات گفت: مهم ترین تهدیدهای نرم و سخت کشور به ترتیب نفوذ دشمن و بیگانگان و تروریست های تکفیری هستند.
به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی در پنجاه و نهمین همایش سراسری حراست کل کشور با اشاره به مسئله نفوذ دشمن و تبیین اهداف دشمن ازسوی مقام معظم رهبری گفت: دشمن همواره در صدد نفوذ و به دنبال آن، ضربه زدن به کشور بوده است، اما اکنون باتوجه به شرایط جدید با این خطر بیشتر مواجهیم.
وی از نفوذ به عنوان مهم ترین تهدید در عرصه جنگ نرم یاد کرد و افزود: ضرورت دارد هشدارهای راهبردی مقام معظم رهبری را در حوزه نفوذ به صورت علمی و پژوهشی مطالعه و بررسی و مبتنی بر آن عمل کرد تا با هوشیاری کامل، دچار غافلگیری نشویم.
علوی از تلاش عناصر دشمن و عوامل سرویس های اطلاعاتی برای استفاده از پوشش ها و ظرفیت های مختلف برای حضور و نفوذ گفت: وزارت اطلاعات با اشراف اطلاعاتی خود نقاط مورد هدف دشمن و اولویت‌های آنان برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نفوذ را به خوبی شناسایی کرده است.
وزیر اطلاعات همچنین تروریست های تکفیری را مهم ترین تهدید در عرصه جنگ سخت علیه جمهوری اسلامی خواند و با اشاره به انفجارهای اخیر در بیروت و پاریس تاکید کرد: اولویت های اصلی وزارت اطلاعات تامین امنیت کشور و مقابله با جریان تکفیری است که بحمدالله توفیقات خوبی داشته ایم و به مردم هم اطلاع رسانی نموده ایم.وی افزود: البته انفجارهای اخیر هشدار جدی به ما هم می باشد، که باید مورد توجه کارشناسی قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: انتخابات برای کشور ما مایه خیر و برکت و نماد مردم سالاری است و مشارکت حداکثری مردم، مشروعیت نظام را بیش از پیش در چشم جهانیان تثبیت می‌کند.
وی به مسئولین حراست دستگاه ها و وزارتخانه ها گفت: حراست ها باید نظارت داشته باشد تا در دستگاه های دولتی له یا علیه هیچ جریان یا کاندیدای موضع گیری نشود.علوی افزود: باید تلاش شود انتخابات در فضایی امن و آرام برگزار شود و پیش از هر چیز مواردی که می تواند به این فضا آسیب برساند شناسایی و تدبیر لازم صورت پذیرد.وی گفت: دشمن از فضای ملتهب در کشور به ویژه در ایام انتخابات سوء استفاده می کند و ما باید با اشراف و تسلط اطلاعاتی مانع رسیدن دشمن به اهدافش شویم.
بی بی سی:
نهادن گل در محل وقوع حملات در پاریس نوع تعامل فرانسوی ها با این مسئله بوده است. اکثر مردم فرانسه همچنان در شوک حملات روز جمعه بسر می برند. خیابانهای پاریس در تعطیلات آخر هفته تقریباً خالی است و در اکثر خیابانها فقط نیروهای امنیتی و ارتش مشاهده می شوند.
پاریس همچنان در شوک است / همه در فرانسه منتظر شنیدن جزئیات پشت پرده حملات اخیر هستند

بی بی سی نوشت: پاریس شوک زده همچنان در انتظار انتشار جزئیات بیشتری از اطلاعات مربوط به مهاجمان است.
به گزارش «انتخاب»، نهادن گل در محل وقوع حملات در پاریس نوع تعامل فرانسوی ها با این مسئله بوده است. اکثر مردم فرانسه همچنان در شوک حملات روز جمعه بسر می برند. خیابانهای پاریس در تعطیلات آخر هفته تقریباً خالی است و در اکثر خیابانها فقط نیروهای امنیتی و ارتش مشاهده می شوند.
پس از حملات که منجر به کشته و زخمی شدن صدها نفر شد دیری نپائید که گروه موسوم به داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت. این گروه با انتشار اطلاعیه ای به زبان فرانسوی و عربی مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت و اعلام کرد که هشت فرد مسلح با کمربند انفجاری و مسلسل این حملات را با دقت در چندین منطقه پاریس اجرا کرده اند.بی بی سی افزود: مناطقی که مورد حمله قرار گرفته است عموماً در مرکز پاریس واقع شده اند و شامل ورزشگاه پاریس و رستوران لوپوتیکامبوچ و لوکاغیون و لابال اکیپ و همچنین سالن اجتماعات باتاکلان هستند.
رئیس جمهوری فرانسه این حملات را اقدامی جنگی به شمار آورده است که نقشه آن در خارج از فرانسه طراحی شده و با همکاری توطئه گران در داخل اجرا شده است.برخی جزئیات مربوط به عاملان این حملات منتشر شده است. پلیس فرانسه گفته است گذرنامه سوری یکی از مهاجمان انتحاری را که به ورزشگاه حمله کرده بود در لباس او پیدا کرده است. یک منبع نزدیک به تحقیقات گفته است که یکی از مهاجمان مسلح در سالن اجتماعات باتاکلان فرانسوی بوده و پلیس فرانسه او را می شناخته است. پاریس شوک زده همچنان در انتظار انتشار جزئیات بیشتری درخصوص این حملات است.
آسوشیتدپرس:
با این حال، جزئیات اصلی این برنامه شامل وضعیت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه و تصمیم درباره این که کدام یک از گروه‌های مخالف تروریست محسوب می‌شوند حل‌نشده باقی مانده‌اند.
آسوشیتدپرس نوشت: دیپلمات‌هایی که در وین درباره سوریه گفتگو کردند درباره یک جدول زمانی برای انتقال سیاسی در این کشور با هدف پایان جنگ داخلی سوریه توافق کردند.به گزارش «انتخاب»، با این حال، جزئیات اصلی این برنامه شامل وضعیت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه و تصمیم درباره این که کدام یک از گروه‌های مخالف تروریست محسوب می‌شوند حل‌نشده باقی مانده‌اند.
در پایان گفتگوهای شنبه، جان کری وزیر خارجه آمریکا گفت طرف‌های مذاکره درباره تاریخ اول ژانویه به عنوان تاریخ آغاز مذاکرات میان دولت اسد و مخالفان توافق کرده‌اند.استفان دی‌میستورا، سفیر ویژه سازمان ملل در سوریه قرار است فورا کارتعیین ترکیب مخالفان برای مذاکره را آغاز کند.
براساس بیانیه مشترکی که سازمان ملل از طرف 19 کشور شرکت‌کننده صادر کرد، مذاکرات میان طرف‌های سوری با هدف برقراری یک دولت انتقالی «واقعی، فراگیر و غیرفرقه‌ای» که برنامه زمانی تدوین پیش‌نویس یک قانون اساسی جدید را تعیین می‌کند صورت می‌گیرد.
براساس این پیش‌نویس، آنگاه یک انتخابات آزاد و عادلانه در عرض 18 ماه برگزار خواهد شد.
دیپلمات‌ها درباره راه‌های برقراری آتش‌بس توافق داشتند اما درباره این که کدام گروه غیر از داعش و النصره مشمول این آتش‌بس خواهد بود اختلاف داشتند.براساس مفاد این بیانیه، حامیان هر گروه که مشمول آتش‌بس است مسوول اطمینان از پایبندی آن گروه به آتش‌بس خواهد بود.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت اردن بر فرایند شناسایی گروه‌هایی که تروریست خوانده خواهند شد نظارت می‌کند.
این فرایند پیش از آغاز فرایند سیاسی میان دولت و مخالفان تکمیل خواهد شد.
جان کری اذعان کرد شرکت‌کنندگان بر سر نقش اسد در انتقال سیاسی یا نقش آینده وی در دولت این کشور به هیچ توافقی نرسیدند.
آمریکا و متحدانش می‌گویند جنگ با بودن اسد در قدرت پایان نمی‌پذیرد اما روسیه و ایران تاکید دارند سوری‌ها باید درباره رئیس‌جمهور خود تصمیم بگیرند.شرکت‌کنندگان همچنین توافق کردند پیش از پایان سال در پاریس دیدار و پیشرفت صورت‌گرفته در آتش‌بس و نیز ترکیب هیات‌های مذاکرات صلح را بررسی کنند.
شبکه الحدث گزارش داد: گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه ای به طور رسمی مسئولیت حملات پاریس پایتخت فرانسه را برعهده گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شبکه الحدث گزارش داد: گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه ای به طور رسمی مسئولیت حملات پاریس پایتخت فرانسه را برعهده گرفت.
به گزارش «انتخاب»، گروه تروریستی داعش تاکید کرده است تا زمانی که حملات هوایی ادامه دارد، فرانسه روی آرامش نخواهد دید.
داعش همچنین در بیانیه رسمی خود اعلام کرد هشت فرد مسلح با کمربندهای انفجاری حملات پاریس را انجام دادند.
جمعه شب در حملات مرگبار تروریستی در پاریس، حدود 120 تا 150 نفر کشته شدند و با توجه به آمار بسیار بالای مجروحان، احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.پایگاه آمریکایی "سایت" که تحرکات گروه های تروریستی را در اینترنت زیر نظر دارد، به نقل از بیانه "داعش" اعلام کرد: "فرانسه هواپیماهای خود را به سوریه اعزام کرد تا کودکان و سالخوردگان را هدف قرار دهد؛ و امروز از همان جام تلخ در پاریس می‌نوشد."

گزارشی از حواشی و متن مفقود شدن رکن آبادی؛
یکی از خونبارترین مناسک حجی که در طی سال های گذشته برگزار شد، حج امسال بود.مراسمی که در آن هزاران حاجی با لباس احرام برای اجرای وظایف در منا به سمت پروردگارشان رفتند و جان خود را در این راه از دست دادند.در این بین زن،مرد،ایرانی، غیر ایرانی، همه و همه حضور داشتند ولی نکته ای که قابل تامل بود مفقود شدن چهره های دیپلماتیک و امنیتی کشورمان است.
گنج ایرانی در دستان کیست!؟
هفته نامه «طلوع صبح» نوشت: یکی از خونبارترین مناسک حجی که در طی سال های گذشته برگزار شد، حج امسال بود.مراسمی که در آن هزاران حاجی با لباس احرام برای اجرای وظایف در منا به سمت پروردگارشان رفتند و جان خود را در این راه از دست دادند.در این بین زن،مرد،ایرانی، غیر ایرانی، همه و همه حضور داشتند ولی نکته ای که قابل تامل بود مفقود شدن چهره های دیپلماتیک و امنیتی کشورمان است.در همان روزهای اولیه فاجعه منا تعداد زیادی از ایرانی های حاضر در عربستان ناپدید شده بودند ولی اندکی بعد با کمال تاسف جسد برخی از آنها پیدا شد.اما نکته ای که در این بین ذهن همه را به خود درگیر کرده است، ناپدید شدن یکی از دیپلمات های جمهوری اسلامی ایران به نام غضنفر رکن آبادی است.
فردی که همگان وی را در مراسم برائت از مشرکین مشاهده کرده بودند و گواهی بر حضور وی در این مراسم می دادند ولی رژیم سعودی ادعا می کرد که همچین فردی با این مشخصات به سرزمین حجاز پای نگذاشته است. اندکی بعد از ماجرا یکی از خبرگزاری های لبنان خبری را مبنی بر کشته شدن این دیپلمات سابق ایران در بیروت منتشر کرد که بلافاصله از جانب ایران تکذیب و رد شد.البته در این بین یکی دیگر از مفقود شدگان نیز حضور داشت که از چهره های امنیتی ایران به حساب می آمد و آن سردارعلی اصغر فولادگر بود.
مردی که سال های زیادی معاون سرلشکررحیم صفوی فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ودستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا است.مفقود شدن این دو چهره در میان حادثه منا فرضیه های زیادی را به اذهان مختلف مردم نشاند که شاید این افراد به دلیل جایگاه سیاسی و امنیتی که داشته اند، توسط موساد ویا نیروهای اطلاعاتی آل سعود ربوده شده اند.

تقویت فرضیه ربایش

این روند تا جایی بیشتر رنگ ربایش به خود گرفت که العربیه ادعای مطرح از جانب مسئولان آل سعود را دوباره مطرح کرد و خبرگزاری سعودی نوشت نام غضنفر رکن آبادی سفیر سابق کشورمان در لبنان در هیچیک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است. بر اساس بررسی های انجام شده نام رکن آبادی در میان اسامی حجاج ایرانی نیز دیده نمی شود.العربیه اینچنین تحلیل کرد:« در صورت تایید این خبر، حضور غضنفر رکن آبادی در مکه باید به شیوه نامعلوم صورت گرفته باشد و "غضنفر رکن آبادی" سفیر پیشین ایران در لبنان در راس ماموریت امنیتی در عربستان قرار گرفته و برای ادای مراسم حج با وجود پر بودن برنامه های کاری اش به عربستان اعزام شده است.به گزارش برخی از رسانه ها این ادعا در حالی مطرح شده است که رکنآبادی پس از به قدرت رسیدن دولت روحانی با پایان ماموریت خود از کشور لبنان بازگشته و بدلیل عدم واگذاری پست یا مسئولیت خاص در وزارت امور خارجه، در دانشگاه امام صادق(ع)مشغول به تدریس شده بود.در همین حال مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این ادعای دولت سعودی گفت: ایشان با گذرنامه عادی خود عازم سفر حج شده اند و اطلاعات دقیق پاسپورت مربوط به همه حجاج و از جمله وی در اختیار مراجع رسمی دولت سعودی می باشد. از این رو هیچگونه شائبه ای در خصوص اطلاعات و جزییات مربوطه و نحوه ورود وی به کشور عربستان وجود ندارد. سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: پاسپورت عادی آقای غضنفر اصل رکن آبادی همکار ما در وزارت امور خارجه ممهور به مهر روادید حج است و طبق اطلاعات واصله در شرایط کنونی به دلیل لزوم ارایه مدارک هویتی همه مفقودان، سوابق ایشان نیز که در فهرست اسامی مفقودان واقعه منا می باشند، در اختیار مقامات سعودی قرار گرفته و خبرسازی های موجود در خصوص این موضوع نادرست و ناشی از اغراض و اهداف دیگر است .

روزنه های امید

اوضاع تا حدودی پیچیده تر از قبل شد و گمانه زنی های ربایش این افراد نیز بیشتر از پیش شده بود. بعد از ادعاهای عربستان و بازگشت مسئولان حج به کشورمان، اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت به کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی کشورمان رفت و برای اعضای این کمیسیون گزارش فاجعه منا و جزئیات مفقود شدن رکن آبادی را توضیح داد. در این نشست غیرعلنی که قشقاوی،معاون ظریف نیز حضور داشته در رابطه با آخریم وضعیت رکن آبادی این چنین توضیح می دهد: آخرین اطلاعات همراهان آقای رکن‌آبادی حاکی از این است که مشاهده کرده‌اند ایشان زنده بوده و او را سوار آمبولانس کرده‌اند و برده‌اند؛ بنابراین باید وضعیت او سریع‌تر مشخص شود. در همین راستا علاءالدین بروجردی با اشاره به نشست فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست در خصوص منا با حضور اوحدی و قشقاوی، گفت: گزارشی که در این نشست مطرح شد، مشخص شد غضنفر رکن آبادی در جریان حادثه منا توسط آمبولانس عربستانی به بیمارستان منتقل شد.نماینده مردم بروجرد در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس شواهد، شاهدان عینی این ماجرا، ایشان را در حالی که در قید حیات بودند، با آمبولانسی به بیمارستان منتقل شده اما بعد از این ماجرا خبر موثقی از وضعیت او وجود ندارد.وی اظهار داشت: دولت عربستان در مقابل تمام مفقودین ایرانی مسئول است. اما با توجه به جایگاه سیاسی رکن آبادی در کشور و سابقه شان به عنوان سفیر جمهوری اسلامی در لبنان، دولت آل سعود باید به طور ویژه در خصوص وضعیت رکن آبادی پاسخگو باشد و مسئولیت را به جد بپذیرد.بروجردی با رد فرضیه شهادت رکن آبادی گفت: تا زمانی که دولت عربستان نتواند این فرضیه را ثابت کند و یا پیکر رکن آبادی را تحویل دهد، فرضیه ربایش او به عنوان فرضیه امنیتی قویا قابل پیگیر است.رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین در حال حاضر فرض شهادت ایشان پذیرفته نیست مگر عکس آن ثابت شود.

تلاش های وزارت خارجه

این سخنان ادامه داشت و در نهایت یک کمیته برای پیگیری وضعیت مفقودان تشکیل داد. این کمیته متشکل از وزارت امورخارجه و دیگر بخش های ذیربط در کشور است تا تعیین وضعیت قطعی یکایک مفقودان حادثه منا، به فعالیتش ادامه خواهد داد.بعد از گذشت مدت یک ماه از این فاجعه و تداوم بی خبری ازوضعیت مفقودان ایرانی،حسین امیرعبداللهیان،معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه از پیگیری تعیین سرنوشت 'غضنفر رکن آبادی' سفیر سابق ایران در لبنان از طریق سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی خبر داد.وی اظهار داشت: در جریان مذاکرات اخیر رییس سازمان حج و زیارت و سرکنسول کشورمان در جده با مقامات سعودی ، بار دیگر موضوع تعیین سرنوشت آقای رکن آبادی به صورت ویژه پیگیری شد.وی تصریح کرد: همچنین این موضوع برای چندمین به کاردار سعودی در تهران منتقل شده است.امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در سطح بین الملل نیز علاوه بر طرح موضوع تعیین سرنوشت دیپلمات سابق کشورمان در لبنان توسط وزیر امور خارجه کشورمان با مقامات سازمان ملل، از طریق صلیب سرخ جهانی نیز این موضوع پیگیری می شود.معاون وزیرامور خارجه تاکید کرد: عربستان نسبت به فاجعه منا مسئول است و باید همه تبعات آن از جمله تبعات حقوقی این فاجعه را متحمل شود.به گفته امیر عبداللیهان پیگیری های جمهوری اسلامی ایران تا تعیین وضعیت آخرین فرد مفقود فاجعه منا بدون هیچگونه اغماض و با جدیت تمام ادامه خواهد یافت.اما از طرف دیگر محمدجواد ظریف،وزیرامور خارجه کشورمان در همایش سفرا و کارداران طی سخنانی با ابراز تسلیت و همدردی با خانواده جانباختگان حادثه منا و با اشاره به جایگاه همکاران جانباخته در وزارت امور خارجه اظهار داشت : همکاران جانباخته از بهترین ، مخلص ترین و وظیفه شناس ترین همکاران در خانواده وزارت امور خارجه بودند که جایگاه و اهداف ارزشمندشان در مجموعه وزارت امور خارجه حفظ شده و ادامه خواهد یافت .وی گفت: ما و خانواده دکتر رکن آبادی منتظر بازگشت وی هستیم و امیدواریم هر چه زودتر سرنوشت ایشان برای ما مشخص شود .

گمانه های فامیلی و نزدیک به واقعیت

این سخنان ظریف نور امیدی را در دل دوستداران رکن آبادی و خانواده وی روشن کرد اما در سوی دیگر، برادر رکن آبادی معتقد است برادرش توسط موساد دزدیده شده است. مرتضی رکن آبادی در گفت وگو با «نسیم»، با بیان اینکه هیچ خبر جدیدی از وضعیت برادرم در دست نیست، گفت: اطلاعات بنده، رسانه ها و مسئولین کشور همگی در یک سطح قرار دارد. برادر سفیر سابق ایران در لبنان تصریح کرد: شاهد عینی که برادرم را زنده در آمبولانس دیده، از همکارانم بود و حتی به من گفت که برادرم را به همراه چند نفر دیگر از زائران ایرانی در حالی که زنده بود در آمبولانس قرار داده است و این تنها سرنخی است که از برادرم داریم. وی درباره ربوده شدن برادرش اظهار داشت: هیچ کس نمی تواند در زمان حاضر این مسئله را تایید و یا رد کند؛ ولی همواره ربوده شدن برادرم به عنوان یک گمانه مطرح است؛ چرا که سرویس های جاسوسی موساد و عربستان یکی بوده و دست در دست هم کار می کنند. برادر سفیر سابق ایران در لبنان در همین زمینه خاطر نشان کرد: دو سال پیش نیز سرویس های جاسوسی عربستان تصمیم به ترور برادرم گرفتند؛ و به نظرم حال برادرم در کشور عربستان و در چنگال آنها بوده و طبیعی است که آنها به راحتی از این فرصت نمی گذرند و نهایت استفاده را می کنند.این سخنان برادر رکن آبادی چندان هم دور از ذهن نبود چرا که سال 2013 میلادی در مقابل سفارت ایرانی ماجد الماجد، فرمانده سعودی‌تبار گردان عبدالله عزام اقدام به انفجار بمب کردند و در آن رایزن فرهنگی ایران را به شهادت رساندند و به نوعی سعی داشتند تا سفیر ایران را بکشند که دراین کار ناموفق بودند.

بازی صهیونیست ها با گنج ایرانی

اما در این میان صهیونیست ها نیز بیکارننشستند و شروع به هیاهو کردند.در همین زمینه پایگاه خبری لبنان 24 در گزارشی به سرنوشت نامعلوم غضنفر رکن آبادی، سفیر سابق ایران در لبنان پرداخت.این پایگاه در گزارش خود با عنوان "معمای رکن آبادی ادامه دارد ، اسرائیل از گنجی ایرانی و با ارزش خبر می دهد" نوشت: پس از گذشت حدود یک ماه از حادثه منا که 24 سپتامبر ( 2 مهر) در منا رخ داد و در پی حادثه ای که خبرگزاری فرانسه آن را "بدترین فاجعه در تاریخ مراسم حج" نامید، مقامات ایران بار دیگر درباره سفیر سابق خود در لبنان سخن گفتند و به دنبال سرنوشت پیچیده وی هستند.این پایگاه در ادامه گزارش خود نوشت: رکن آبادی، گنجی از اطلاعات بین المللی، به خصوص به علت ارتباطش با حزب الله در زمان حضورش در لبنان محسوب می شود. این رسانه ادامه می دهد:حسن قشقاوی، معاون وزیر خارجه ایران اعلام کرده احتمالهای زیادی درباره رکن آبادی مطرح است؛ از جمله ربوده شدن وی در عربستان و انتقالش به فلسطین اشغالی. وی همچنین گفته است تا زمانی که وزارت خارجه به سرنخ های دقیقی درباره این مساله نرسد، نمی توان به طور کامل آن را تأیید و یا تکذیب کرد.این پایگاه لبنانی در ادامه گزارش خود تصریح کرد: پس از اینکه روزنامه "یدیعوت آحارونوت" به تازگی مطلبی در خصوص وجود یک گنج ایرانی با ارزش در دستان اسرائیلی ها منتشر کرد، شبکه ایرانی العالم به نقل از برخی تحلیلگران اعلام کرد این خبر، ربوده شدن رکن آبادی را تفسیر می کند و چه بسا این گنج، همان رکن آبادی باشد. این در حالی است که محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران با اعلام اینکه رکن آبادی همچنان مفقود است، ابراز امیدواری کرده است وی سالم به کشور بازگردد.

بی اطلاعی قاضی عسگر ازرکن آبادی

اما حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی قاضی‌عسکر در حاشیه مراسم چهلمین روز درگذشت جان‌باختگان منا در پاسخ به اظهارات علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره پیدا کردن سرنخ‌هایی از رکن‌آبادی و همچنین گفته‌های محمدجواد ظریف در رابطه با انتظار برای بازگشت رکن‌آبادی اظهار کرد:‌ مطلب تازه‌تری نسبت به آنچه گفته‌ام وجود ندارد و من در جریان این اظهارات نیستم.وی درباره با اشاره به ادامه عملیات شناسایی اجساد مجهول‌الهویه‌ای که به کشور منتقل شده‌اند، اظهار کرد: حدود 10 پیکر از اجساد قبلی که به ایران منتقل شده بودند مجهول‌الهویه هستند که امیدواریم با انجام آزمایش‌های DNA تکیلف آن‌ها مشخص شود. همچنین با توجه به آغاز انجام عملیات تطبیق DNAها با اطلاعات در اختیارِ پزشکی قانونی عربستان، امیدواریم در روزهای آینده وضعیت مفقودان ایرانی روشن شود.

فرضیه ربایش دیپلمات

با تامل در اظهارات مقامات کشورمان و با بررسی روند اتفاق های چند دهه اخیر به نظر می رسد با توجه به جایگاه امنیتی که رکن آبادی و فولادگر در ایران داشته و با عنایت به رابطه نزدیک دیپلمات ایرانی(رکن آبادی) با حزب الله لبنان و نیز شانه خالی خردن مقامات آل سعود از زیر بار مسئولیت مفقودان، می توان این فرضیه را اعلام کرد که رکن آبادی و فولادگر نیز به سر نوشت حاج احمد متوسلیان و امام موسی صدر دچار شده است.باید منتظر ماند و دید که مقامات کشورمان برای برخود با این فرضیه احتمالی چه تدبیری اندیشیده اند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دبیرکل حزب‌الله لبنان حملات تروریستی در پاریس را محکوم کرد.

سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: ما جنایت تروریستی را که عناصر داعش در فرانسه مرتکب شدند، محکوم می‌کنیم.

وی افزود: ملت‌های منطقه ما به طور کامل تروریسمی را که گروه داعش در پاریس انجام داد، می شناسد و از نزدیک آن را درک کرده است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: دستگاه‌های امنیتی رسمی و همچنین مقاومت لبنان از همه چیز درباره دو حمله تروریستی که به تازگی در حومه جنوبی بیروت رخ داد، آگاهند. ما به طور قطع داعش مجرم و وحشی را مسئول این حملات می‌دانیم.

وی افزود: افرادی که از سوی نیروهای امنیتی لبنان در ارتباط با حملات تروریستی حومه جنوبی بیروت دستگیر شدند، به دست داشتن در این حملات اعتراف کردند. هویت یکی از عاملان انتحاری مشخص شده و سوری تبار است. در میان بازداشت‌شدگان هیچ فرد فلسطینی وجود ندارد.

سیدحسن نصرالله تأکید کرد: واکنش ساکنان حومه جنوبی بیروت بعد از حملات تروریستی جدید نشان‌دهنده پایبندی آنان به مبانی و اصول عقیدتی‌شان و نیز پایبندی به مقاومت است.

دبیرکل حزب الله گفت: داعش همواره در منطقه ما ملت‌های ما را به خون و خاک می‌کشد و لبنان یکی از همین کشورهایی است که ملت آن گرفتار تروریسم هستند و از این رو ملت لبنان بهتر از هر کسی می‌تواند درک کند که مردم فرانسه چه کشیده‌اند.‬‎ از این رو، بر خود لازم می‌دانیم این واقعه دردناک را محکوم کرده و آرزو کنیم که داعش و داعشی‌ها نابود شوند‬‎.

وی با اشاره به حادثه تروریستی برج البراجنه، ادامه داد: لازم می‌دانم برای شهدای حادثه تروریستی برج البراجنه دعای مغفرت و رحمت الهی و برای مجروحان شفای عاجل مسألت کنم‬. برای بازماندگان این حادثه هم آرزوی صبر و بردباری می‌کنم. به خانواده‌های شهدا هم اعلام می‌کنم به شما هم تسلیت می‌گویم و احساس درد شما را حس می‌کنم. از خداوند متعال برای شما صبر و بردباری و تحمل مسألت می‌کنم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: اکنون باید بگوییم که داعش به صورت حتمی مسئول اقدام تروریستی در برج البراجنه است؛ جنایتی که شبکه های داعش مرتکب شدند و بازداشت‌شدگانی که نزد دستگاه های امنیتی هستند، به ارتباط خود با داعش اعتراف کردند‬. آنچه که واضح است، این است که دو فرد انتحاری وجود داشتند و اسامی‌ که از سوی رسانه‌ها در آن روز اعلام شد، به هیچ عنوان صحت نداشته است. تاکنون، موفق شدند تنها هویت یکی از دو فرد انتحاری را به صورت کامل مشخص کنند و آن شخص تبعه کشور سوریه است اما هویت فرد انتحاری دوم، تاکنون مشخص نشده؛ هرچند نشانه‌های موجود حکایت از آن دارد که وی نیز تبعه کشور سوریه است.

وی با اشاره به دستگیری تعدادی از تروریست‌ها گفت: خبر مهم‌تر آن است که بخش اطلاعات و امنیت کل لبنان موفق شده است افراد مزدوری را دستگیر کند. هم‌اکنون عناصر اساسی مرتبط با جنایت برج البراجنه در اختیار بخش اطلاعات هستند و این موفقیت، تنها حقیقت ماجرا را فاش نکرده، بلکه این امر توانست راه را به روی جنایات و عملیات مشابهی که ممکن بود در روزها و هفته های آتی رخ بدهد، بست. تا این لحظه در بین بازداشت‌شدگان، هیچ تبعه فلسطینی وجود ندارد و بازداشت‌شدگان همه تبعه سوریه و لبنان هستند. اعضای این شبکه تروریستی از آپارتمان‌های متعددی در بیروت استفاده کرده‌ اند و یکی از این آپارتمان‌ها در داخل اردوگاه برج البراجنه واقع بود و این واحد ‌اپارتمانی از سوی نیروهای امنیتی لبنان مورد حمله قرار گرفت و گروه‌های ذیربط در داخل اردوگاه با نیروهای امنیتی کاملا همکاری کردند.

نصرالله با اشاره به اهداف دشمنان از انفجارهای تروریستی در لبنان گفت: یکی از مهمترین اهداف دشمن، ایجاد فتنه در لبنان است فتنه‌ای در تمام سطوح، هنگامی که این انفجارهای تروریستی رخ داد، شمار زیادی از مردم شهید شدند و در آن موقع خبرهای فرضی درباره اسامی‌ای تروریست‌های انتحاری اعلام شد و اعلام کردند که بین این اسامی، افراد فلسطینی و تبعه سوری وجود دارند. هدف از این مسئله در وهله نخست، ایجاد فتنه میان لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها بود تا از این طریق، بتوانند در اردوگاه‌های فلسطینی‌ها، فتنه ایجاد کنند و برای مردم ما در جنوب و منطقه بقاع مشکل ایجاد کنند.

دبیرکل حزب الله گفت: اکنون می‌توانم بگویم به لطف و برکت بیداری عمومی و هوشیاری مردم، و به برکت چنین محیطی که مورد حمله هم واقع شده، ملت لبنان به صورت کلی موفق شده‌اند این هدف دشمنان و این فتنه را خنثی کنند. مواضع محکومیت و مواضع جدی‌ای که از سوی برادران فلسطینی ما، خواه در گردان‌های مقاومت و خواه در جریان‌های فلسطینی درباره این واقعه اعلام شد و نیز اقدام ساکنان اردوگاه‌های فلسطینی و نخبگان فلسطینی که این واقعه را محکوم کردند در جهت خنثی سازی این فتنه بسیار کارساز بود.

سیدحسن نصرالله با اشاره به اهداف پشت پرده اسرائیل برای لبنان گفت: باید همواره، این مسأله را در ذهن و در گوش و در برابر چشممان داشته باشیم که اسرائیل و تکفیری‌ها، هدفشان ایجاد فتنه و جنگ داخلی در لبنان است که از این طریق هم به اسرائیل خدمت خواهد شد و هم به اهداف داعش کمک می‌کند و تمام تکفیری‌ها از آن سود می‌برند.

وی افزود: خطاب به فلسطینی‌ها در اردوگاه ها می‌گویم به ویژه گروه‌های فعال فلسطینی، آنها برای کمک به کنترل اوضاع تا جایی که امکان دارد باید نقش خود را ایفا کنند؛ چرا که معمولا سرویس های امنیتی لبنانی وارد اردوگاه های فلسطینی نمی‌شوند‬‎. همچنین لازم است و ضرورت دارد که بخواهیم و اعلام کنیم که کمک‌های بین المللی به لبنان برای کمک به اردوگاه‌ها و گرو‌ه‌های فلسطینی در چارچوب کمک‌های بشردوستانه و معیشتی از آنها ادامه یابد ‬‎و فقط به بررسی‌ها و نتیجه‌گیری‌های امنیتی بسنده نکنیم و باید آن زمینه‌ای که می‌تواند مشکل ایجاد کند را از بین ببریم تا محیط مناسب برای فراهم شدن بستر تروریستی ایجاد نشود.‬‎ هر آنچه را که درباره برادران فلسطینی گفتم، درباره برادران سوری هم منطبق است. نباید به آوارگان سوری تعرض شود؛ ولو آن که کسانی از این آوارگان در این ماجراهای تروریستی دست داشته باشند‬.

منبع: ایسنا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد