سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

یک گزارش تغذیه ای

غذاهای تند عمر را طولانی می‌کند
علمی و آموزشی  1:7:12 1394/05/21
945-17680-5 کد خبر

یافته‌های پژوهشی جدید در دانشکده سلامت عمومی دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد رابطه‌ای معنادار بین غذاهای تند و طول عمر وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ محققان می‌گویند مصرف یک یا دو بار ادویه‌های تند مانند فلفل قرمز در هفته خطر مرگ را تا 10 درصد کاهش می‌دهد.

همچنین افرادی که به طور روزانه غذای تند می‌خورند میزان خطر مرگ در آنان تا 14 درصد کاهش می‌یابد.

به نوشته سایت اینترنتی ساینس، با مصرف غذاهای تند میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی، بیماری‌های تنفسی و سرطان پایین می‌آید.

نویسندگان این تحقیق اشاره‌ای به علت و اثر ادویه‌های تند نکرده‌اند اما خاطرنشان می‌کنند که وجود ماده‌ای موسوم به "کپسی سین" (capsaicin) در انواع فلفل‌های قرمز دارای خاصیت آنتی‌اکسیدان و اثرات ضدالتهابی است.

پروفسور لو کی در این باره می‌گوید: یافته‌های این پژوهش در نوع خود بی‌نظیر است.

وی می‌افزاید: تا آن جا که ما اطلاع داریم این مطالعه برای نخستین بار وجود رابطه معنادار بین مصرف غذاهای تند با میزان مرگ و میر را بیان می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد