سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

مسائل باقیمانده فقط جزئیات حاشیه ای و یا فنی برای مشتاقان به فعالیت های هسته ای نیست. من فکر می کنم که این مسائل دارای شاخ و برگ های سیاسی مهمی است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جزئیات مهمِ حل نشده در توافق هسته ای با ایران چیست؟

روزنامه وال استریت ژورنال در تحلیلی نوشت: برخی از جزئیات حل نشده در توافق هسته ای، از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش «انتخاب»، کارول لی در تحلیلی برای این روزنامه آمریکایی نوشت‌: کاخ سفید در هفته های آینده، در چند جبهه یک استراتژی را برای مهار جبهه مخالف باراک اوباما پیش خواهد برد تا توافق هسته ای با ایران را تا پایان ماه آینده تضمین کند. ولی به نظر می رسد برخی از چالش های بسیار دشوار برای دولت اوباما بعد از تکمیل مذاکرات به وجود آید، یعنی زمانی که این توافقنامه تحت فشارهای داخلی در ایران و آمریکا در معرض از هم پاشیدن قرار بگیرد.

اوباما تاکنون موفق شده است که مخالفان این توافق در کنگره را مهار کند و متحدان خود در خاورمیانه را متقاعد سازد که اجازه دهند این مذاکرات به مسیر خود ادامه دهد. اما هنوز جزئیات کلیدی بسیاری باقی مانده است که باید تا زمان ضرب الاجل سی ام ژوئن حل و فصل شود. این جزئیات بویژه در زمینه بازرسی ها، برداشته شدن تحریم ها و توانایی های هسته ای آینده است که مشخص خواهد کرد آیا رئیس جمهوری می تواند همین پویایی خود را برای رسیدن به یک توافق نهایی حفظ کند.

گری سیمور(Gary Samore)یک کارشناس هسته ای در علوم و مطالعات بین المللی مرکز بلفر دانشگاه هاروارد که زمانی هم یکی از مقامات در دوره اول دولت اوباما بود و در مرکز مطالعات بین المللی وودرو ویلسون سخنرانی می کرد، گفت: جزئیات باقی مانده می تواند به آسانی هم برای حامیان احتمالی این توافق یک دلیل خوبی ارائه دهد که به حفظ این توافق رای دهند و هم می تواند به مخالفان این رویکرد موضع قدرتمندتری برای مخالفت با آن بدهد.

وی در ادامه گفت: مسائل باقیمانده فقط جزئیات حاشیه ای و یا فنی برای مشتاقان به فعالیت های هسته ای نیست. من فکر می کنم که این مسائل دارای شاخ و برگ های سیاسی مهمی است.

مخالفان در کنگره، از اولین چالش های کاخ سفید خواهد بود، در حالی که قانونگذاران این فرصت را خواهند داشت تا توافقنامه نهایی با ایران را بررسی کنند. در طولانی مدت نیز دردسرهای احتمالی که ایران در اجرای توافق ایجاد خواهد کرد و تنش های طولانی مدت ژئوپلیتیک در منطقه می تواند این توافق را در معرض خطر قرار دهد.

در این هفته، همچنین سئوالات جدیدی درباره این مسئله مطرح شد که آیا ایران می تواند خود را با شرایط سختی که باراک اوباما گفته است تنها در صورت وجود آنها، توافق نهایی را خواهد پذیرفت، وفق دهد. گزارش منتشر شده آژانس بین المللی انرژی اتمی، دیده بان هسته ای وابسته به سازمان ملل، حاکی از این است که ایران در طول مذاکرات با آمریکا و دیگر قدرت های جهانی، ذخایر سوخت هسته ای خود را تا حدود بیست درصد افزایش داده است.

مقامات دولت آمریکا گفته اند که این مسئله، تلاش ها برای رسیدن به یک توافق نهایی را به خطر نمی اندازد و این که ایران بندهای توافقنامه موقت را که تا سی ام ماه ژوئن اعتبار دارد، نقض نکرده است. اما این گزارش نگرانی ها در میان منتقدان این توافق را تشدید کرده است.

سناتور باب کورکر، جمهوری خواه از ایالت تنسی و رئیس کمیته روابط خارجی آمریکا روز چهارشنبه به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: سئوال این است که آیا آنها با این کار یعنی با افزایش میزان سوخت هسته ای خود آن هم در حالی که مذاکرات هسته ای ادامه دارد،‌ می خواهند خودشان را در موضع بهتری قرار دهند یا اینکه آنها نمی خواهند به این مسئله توجه نشان دهند.

کورکر در ادامه ابراز امیدواری کرد تا زمانی که ایران خود را با درخواستها برای کاهش ذخایر سوخت خود منطبق نکرده است، توافقنامه نهایی مانع برداشته شدن تحریم ها شود.

اوباما همچنین با چالش دیگری در اجرای توافقنامه نهایی با ایران مواجه است و آن هم کاهش عصبانیت همسایگان ایران است که معتقدند این توافقنامه ایران را قدرتمندتر می کند. هر اتفاقی که منجر به شعله ور تر شدن تنش ها در منطقه شود، می تواند واکنش کنگره را برانگیزد و آنها تحریم های بیشتری علیه ایران اعمال کنند و این مسئله ممکن است ایران را به نقض بندهای توافقنامه سوق دهد!

مارتین ایندیک(Martin Indyk)معاون اجرایی رئیس موسسه بروکینگز در جلسه استماع سنا در روز چهارشنبه اظهار داشت: به عنوان یک مکمل توافق، باید آمریکا یک استراتژی در منطقه خاورمیانه برای مقابله با فعالیت های بی ثبات کننده ایران، طراحی کند.
عجیب است که از بیش از تقریبا یک سال که داعش ایجاد شده است،‌ این مناقشه مطرح شده که داعش ساخته دست کیست و از آنجا که ما در زمان گمراه سازی رسانه‌ای و سیاسی بسیار بزرگی قرار داریم، باید بگوییم زمانی که دو انفجار در عربستان رخ داد، این اتهام را مطرح کردند که ایران در پشت داعش قرار دارد، آیا منطقی است که ایران که به اشاعه تشیع و امور مربوط به شیعه متهم است،‌ در پشت داعش قرار داشته باشد؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سید حسن نصرالله:  در جنگ آتی، میلیون‌ها اسرائیلی آواره می‌شوند

دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد: تمام شد آن زمانی که اسرائیل خانه‌های ما را تخریب می‌کرد و خانه‌های خودشان سالم باقی می‌ماند؛ در جنگ آتی، میلیون‌ها اسرائیلی آواره خواهند شد. وی همچنین تصریح کرد که داعش منشأ آمریکایی،‌ عربستانی و پاکستانی دارد.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان امروز (جمعه) در آغاز سخنرانی خود به مسلمانان میلاد حضرت صاحب الزمان عج را تبریک گفت.

مانورهای رژیم صهیونیستی اذعانی به قدرت‌های مقاومت است

وی خاطرنشان کرد، چند روز قبل، رژیم صهیونیستی مانوری را در جبهه داخلی برگزار کرد که نام آن "نقطه تحول 8" بود. جبهه داخلی همواره از جنگ‌ها دور بود، اما در جنگ ژوئیه درگیری‌ها در داخل خاک دشمن صورت گرفت. به خاطر این مانور، تعدادی از مسئولان اسرائیلی بیرون آمدند و تهدیدهایی را علیه لبنان مبنی بر منفجر کردن مکان‌ها در لبنان و آواره کردن لبنانی‌ها مطرح ساختند، اول این که این بخشی از جنگ روانی است که ما به آن عادت کرده‌ایم، جنگ روانی بخشی از سلاح دشمن برای به شکست کشاندن ملت‌های عربی بوده است، این رژیم تا به این لحظه که تشکیل شده است، بر پایه کشتارهای دسته جمعی و قتل‌ها ایجاد شده است و لبنانی‌ها و ملت‌های منطقه به یاد می‌آوردند که دشمنی به نام اسرائیل است که این ماهیت خصمانه‌ی آن است و از طریق سخنان این ماهیت خود را نشان می‌دهد.

سید حسن نصرالله خطاب به ارتش رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: برای شما مشخص شد که شما ارتشی هستید که شکست خورد و به همین دلیل دست به این مانور زدید و این مانور اذعان کاملی به این امر است که مقاومت قدرت‌هایی دارد که به تمامی این مناطقی که در آن رزمایش‌ها برگزار می‌شود، می‌تواند برسد.

در جنگ آتی، میلیون‌ها اسرائیلی آواره می‌شوند

وی در ادامه گفت: تمام شد آن زمانی که اسرائیل خانه‌های ما را تخریب می‌کرد و خانه‌های خودشان سالم باقی می‌ماند، این مساله در سال 2006 پایان یافت و آنچه که رخ می‌دهد، بزرگ‌تر از رخدادهای 2006 خواهد بود و من به صورت آشکارا به اسرائیل می‌گویم که اگر جنگ آتی بر لبنان تحمیل شود، مقاومت میلیون‌ها اسرائیلی را آواره می‌کند.

سید حسن نصرالله تصریح کرد: این مساله‌ای شفاف و قطعی است و رهبران و مردم اسرائیل این مساله را می‌دانند و این تهدیدها چیزی را نه به جلو و نه به عقب نخواهد انداخت، نه از جنگ با شما و نه از تهدیدهای شما هراسی نداریم، اگر فکر می‌کنید که ما به نبرد در القلمون مشغول هستیم، باید بگویم که این مساله چیزی را تغییر نخواهد داد و آنها باید بترسند و من به مردم لبنان می‌گویم که از این تهدیدها نترسید.

دبیرکل حزب الله لبنان در مورد عرسال و القلمون نیز عنوان داشت: ظرف چند هفته اخیر،‌ پرونده‌ای به قوت در لبنان مطرح شد که نام این پرونده منطقه عرسال و بلندی‌های عرسال و اشغال این منطقه از سوی تروریست‌ها بود.

آزادسازی عرسال برعهده ارتش لبنان قرار دارد

وی افزود: ما در مورد مساله این منطقه به صورت شفاف عمل کردیم،‌ من تاکید می‌کنم که ما به این امر فکر نکردیم و برنامه‌ ریزی نکردیم و کسی از ما نگفت که می‌خواهیم وارد منطقه عرسال شویم، بلکه همیشه می‌گوییم که این منطقه اشغال شده است و مسئولیت آزادسازی آن بر عهده دولت و ارتش لبنان قرار دارد.

وی افزود: ما تمام ویژگی‌های موجود در این منطقه را می‌شناسیم، در مورد مساله بلند‌ی‌های عرسال ما بسیار شفاف بودیم و در مقابل نمونه‌ای از نفاق سیاسی و گمراه‌سازی سیاسی و سیاسی کاری خبیثانه ایستادیم، افرادی بودند که نبردی را ایجاد کردند که نام آن منطقه عرسال بود و خارج شدند تا از آن دفاع کنند، آنها گمان می‌کردند که حزب الله می‌خواهد وارد منطقه عرسال شود و این درست نیست و یک نفاق است.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: ما تصمیم نداریم وارد منطقه عرسال شویم و این مساله بر عهده ارتش و دولت قرار دارد و من از تمام کسانی که از این مساله برای ایجاد ارتش‌های طائفه‌ای استفاده می‌کنند، می‌خواهم تا دست از این اقدام بردارند.

وی افزود: مساله در مورد منطقه عرسال از مناقشه سیاسی خارج شده است و به عهده فرمانده ارتش لبنان قرار گرفته است و لبنانی‌ها خواهان ارتشی هستند که این مسئولیت ملی و بزرگ و بسیار مهم را بر عهده بگیرد.

سید حسن نصرالله عنوان داشت: آنچه که باعث تعجیل امور در القلمون شد، حمله افراد مسلح به مراکز ارتش سوریه و نیروهای مقاومت بود، این تجاوز مستقیم میدانی بود که باعث تعجیل در نبرد القلمون شد و این چیزی است که تقریبا در بلندی‌های عرسال رخ داد، ما مهاجم نیستیم بلکه به دنبال آزادسازی بوده و ما نیروهای مقاومت هستیم.

مقاومت پیشروی‌های بسیاری را حاصل کرده است

وی گفت: آنچه که باعث تعجیل در نبرد در بلندی‌های عرسال شد، حمله جبهه النصره به بلندی‌های یونین بود و این نبرد ادامه دارد و پا برجا است و ما توافق کردیم که این نبرد خود بیانگر خود باشد. ده‌ها کیلومتر از اراضی اشغال شده با تلاش نیروهای مقاومت آزاد شدند. همچنین پیشروی‌های گسترده و مهمی در بلندی‌های فلیطا حاصل شده است که باعث شد دستاوردهای روزهای اخیر عملا و بدون مناقشه به دست نیروهای مقاومت حاصل شود و مقاومت در حال حاضر چه در بلندی‌های القلمون یا در بلندی‌های عرسال دست بالاتر را داشته باشد.

سید حسن نصرالله عنوان داشت: ما گفتیم که اگر دولت از مسئولیت خود شانه خالی کند، مردم بلعبک و الهرمل مسئولیت خود را رها نخواهند کرد و عشایر عملا آمادگی خود را برای ایستادگی و جانفشانی اعلام کرده‌اند. ما در این مرحله به همبستگی و حمایت نیاز داریم، ما نیازی به نیرو نداریم، چرا که ما به قدر کافی نیرو جهت رسیدن به هدف خود داریم، آنچه که نیاز داریم، همبستگی است.

وی عنوان داشت: نبرد بلندی‌های عرسال ماموریت ارتش لبنان را تسهیل خواهد بخشید و بارهای ارتش را کمتر خواهد کرد. نبرد بلندی‌های عرسال آغاز شده است و ما به زمانی معین پایبند نیستیم و می‌خواهیم با کمترین تلفات انسانی ممکن به هدف خود برسیم و عجله‌ای نداریم.

دولت لبنان منتظر تغییرات در منطقه نباشد

وی در خصوص دولت لبنان نیز گفت: امیدوار هستم که مسئولان و دولت مسائل را جدی بگیرند و هرکس که منتظر تغییرات در یمن یا در عراق یا در منطقه است، دچار توهم شده است و بر روی سرابی حساب باز کرده است و وقت خود را تلف می‌کند.

مضحک است که اندیشه تاسیس داعش به من نسبت داده شود

دبیرکل حزب الله لبنان درخصوص داعش نیز گفت: عجیب است که از بیش از تقریبا یک سال که داعش ایجاد شده است،‌ این مناقشه مطرح شده است که داعش ساخته دست کیست و از آنجا که ما در زمان گمراه سازی رسانه‌ای و سیاسی بسیار بزرگی قرار داریم، باید بگوییم زمانی که دو انفجار در عربستان رخ داد، رسانه‌ها این اتهام را مطرح کردند که ایران در پشت داعش قرار دارد، آیا منطقی است که جمهوری اسلامی ایران که به اشاعه تشیع و امور مربوط به شیعه متهم است،‌ در پشت داعش قرار داشته باشد؟

وی گفت: این سخن مبتنی بر هیچ شاهدی نیست و با عقل و منطق ضدیت دارد و متهم کردن بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه به این که در پشت داعش قرار دارد، امری تعجب آور است. از مسائل مضحک است که اندیشه تاسیس داعش اندیشه‌ی من بوده باشد. این کلام بسیار سخیف است. برای یادآوری می‌گویم که داعش در اصل، القاعده در عراق بوده است که عمر البغدادی و دیگران رهبری آن را برعهده داشتند، به صورت کاملا شفاف، داعش همان القاعده است که به دلیل اختلاف بر سر رهبری میدان در سوریه از آن جدا شد.

داعش منشأ آمریکایی‌، عربستانی، پاکستانی دارد

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: همه دنیا می‌داند که پایه و اساس القاعده همان آمریکا، عربستان و سازمان اطلاعات پاکستان است و این مساله در کتاب‌ها و تالیفاتی که در مورد این مساله صحبت می‌کند، وجود دارد.

وی افزود: داعش منشأ آمریکایی، عربستانی و پاکستانی دارد و آمریکا به این امر اذعان کرده است و تمام جهان این گونه رفتار می‌کند که داعش یک خطر و تهدید است که نه فقط مسیحیان و اقلیت‌ها بلکه تمام جهان را تهدید می‌کند و اگر لبنان بخشی از این جهان باشد، طبیعتا داعش خطری علیه لبنان است و همین این داعش در مرزهای ما حضور دارد.

وی افزود: داعش در این جا در بلندی‌های عرسال در داخل لبنان حضور دارد و به همین دلیل امیدوارم که همگی به شناسایی دشمن کمک کنیم، کسی که حقیقتا با داعش می‌جنگند، به این امر متهم شده است که داعش را تاسیس کرده است که این طرف‌ها ایران و سوریه هستند، این در حالی است که دیگران کار داعش را در رسانه‌ها تسهیل می‌بخشند و نفت آن را می‌خرند و به آن پول می‌دهند.

موضع ما در محکوم کردن تجاوز به یمن تغییر نخواهد کرد

دبیرکل حزب الله لبنان درخصوص تجاوز به یمن نیز تصریح کرد: از این تجاوز 72 روز گذشته است، این تجاوز بسیار آشکار است و اگر کسی حتی به صورت واقع بینانه به این امر اعتراض کند، نظام سعودی با تمام ابزارهای خود برای ساکت کردن تمامی صداها تلاش‌ می‌کند و عربستان نمی‌خواهد که کسی دهانش را برای محکوم کردن این تجاوز حتی با یک کلمه باز کند و از آن انتقاد کند.

وی عنوان داشت: ما در هر لحظه این تجاوز وحشیانه آمریکا و عربستان به مردم یمن را محکوم می‌کنیم، این موضع تا زمانی که این تجاوز ادامه داشته باشد، تغییر نخواهد کرد. چشم انداز این تجاوز چیست؟ تخریب و کشتار وخون ریزی مردم نشانه‌ای برای قدرت نیست. آنها هیچ یک از اهدافی که اعلام کرده‌ بودند، محقق نساختند. سقف‌های بالایی از مطالبات را عبد ربه منصور هادی، (رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن) مطرح می‌کرد و می‌گفت که در مذاکرات مشارکت نخواهد کرد، اما می‌بینیم که او در حال حاضر مجبور شده است که به ژنو برود، چرا که هیچ راه حلی در مقابل او وجود ندارد.

بلومبرگ منتشر کرد:
افسر سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی با دستیار نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن دیدار کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جزئیات مذاکره بی سابقه اسرائیل و عربستان در مورد ایران / «ایران سعی دارد بر خاورمیانه مسلط شود و باید جلویش را گرفت»

المیادین گزارش داد: افسر سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی با دستیار نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن دیدار کرد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، انور ماجد عشقی با «دوری گلد» یکی از دستیاران بلندپایه بنیامین نتانیاهو در همایشی در پشت درهای بسته که شورای روابط خارجی آمریکا آن را در واشنگتن میزبان آن بود، دیدار کرد.

بلومبرگ نیز نوشت: دیدار این افسر سابق اطلاعاتی سعودی با دستیار بلندپایه نتانیاهو، ادامه پنج دیدار سری پیشین بین دو طرف از ابتدای سال 2014 تاکنون بود.

این دو در جریان کنفرانسی در اندیشکده شورای روابط خارجی در واشنگتن فاش کرده اند که نمایندگان دو کشور دیدارهای محرمانه ای برای بحث درباره "دشمن مشترک خود ایران" داشته اند.

بلومبرگ افزود: هدف از این دیدارها توافق درباره مسایل منطقه بین اسرائیل و عربستان به ویژه در تنگنا قرار دادن ایران است.

به نوشته این نشریه، انورعشقی ایران را دشمن ستیزه جو توصیف کرد. دو طرف در این دیدار درباره راهبرد مشترک سیاسی و اقتصادی برای محدود کردن ایران در منطقه گفتگو کردند.

طرف اسرائیلی هم در این دیدار بر گرم شدن روابط بین دو طرف تاکید کرد.

شیمون شاپیرا از شرکت کنندگان در این نشست ها که یک ژنرال بازنشسته اسرائیلی است به خبرنگار بلومبرگ گفت: ما به این نتیجه رسیدیم که مشکلات مشترکی داریم، چالش های مشترک و پاسخ های مشترکی داریم.

بنابه این گزارش شاپیرا این مشکلات را فعالیت های ایران در منطقه دانست و گفت که دو طرف درباره راه های سیاسی و اقتصادی برای مهار ایران بحث کرده اند اما جزئیاتی ارائه نداد.

بلومبرگ نوشت: درحالی که این دو نفر نمایندگان دولت هایی با خصومت تاریخی هستند اما پیام آنها یکی بود:‌ ایران سعی دارد بر خاور میانه مسلط شود و باید جلویش را گرفت.

این دو چه گفتند؟

نور ماجد عشقی ژنرال بازنشسته عربستان سعودی در سخنانی در شورای روابط خارجی از لحنی هشدار دهنده برای توصیف تهران استفاده کرد. او جمهوری اسلامی را کشوری مهاجم خواند که در اقدامات تروریستی دست دارد . این سعودی گفت تهران تحت هدایت رژیمی قرار دارد که سرنگونی آن به نفع خاورمیانه خواهد بود!

عشقی این سخنان را در دیدار با دوری گلد Dore Gold - که به زودی مدیر کل وزارت خارجه اسرائیل خواهد شد - بیان کرد. گلد گفت:« حضور ما در حال حاضر در این جا بدان معنا نیست که ما همه اختلافاتمان را حل و فصل کرده ایم و اما امیدواریم بتوانیم طی سال های پیش رو همه آنها را حل کنیم.»

شیمون شاپیرا ژنرال بازنشسته اسرائیلی نیز در گفتگو با بلومبرگ اعلام کرد:« ما دریافته ایم که با همان مشکلات و همان چالش ها و همان پاسخ ها رو به رو هستیم.»

 او همچنین گفت ریاض و تل آویو به بررسی راهبردهای سیاسی و اقتصادی پرداخته اند تا بتوانند به فعالیت های منطقه ای ایران آسیب بزنند. در حالی که همواره گمان میرفت اسرائیل و عربستان سعودی با یکدیگر رابطه دارند اما مهمترین شواهد در این ارتباط نخستین بار در سال 2010 فاش شد.

یاکوو هاداس Yacov Hadas معاون سابق مدیرکل وزارت امور خارجه اسرائیل به تشریح دلایل گرم شدن روابط بین اسرائیل و کشورهای عربی منطقه خلیج ( فارس) پرداخت. در اسناد منتشر شده آمده است:« کشورهای عربی منطقه خلیج (فارس) به سبب درکشان از روابط نزدیک اسرائیل با آمریکا به نقش اسرائیل ایمان دارند و اما در عین حال این احساس را دارند که می توانند برای مقابله با ایران بر روی اسرائیل حساب کنند.»

این در حالی است که آمریکا و دیگر اعضای پنج بعلاوه یک در حال برگزاری مذاکرات هسته ای هستند. عربستان سعودی و اسرائیل هر دو از مخالفان سرسخت برداشته شدن تحریم های اعمال شده علیه ایران هستند . در همین حال عربستان سعودی به کمک های آمریکا برای عملیات بمباران علیه جنبش کمیته های مردمی یمن نیاز دارد.

ضرب الاجل دست یابی به توافق نامه جامع هسته ای در حال نزدیک شدن است . اگر اوضاع بر اساس این طرح پیش برود یعنی تهران اجازه داشته باشد به صورت تدریجی به توسعه انرژی هسته ای برای اهداف صلح آمیز بپردازد ، نگرانی ها در این باره می تواند سبب نزدیک تر شدن اسرائیل و عربستان سعودی شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
استانداری ذی قار از مرگ وزیر خارجه دوره صدام و معاون نخست وزیر نظام سابق عراق خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه سومریه نیوز، عادل دخیل، معاول اول استان دار ذی قار امروز (جمعه) از فوت طارق عزیز، معاون نخست وزیر نظام سابق عراق بر اثر نابسمان شدن اوضاع جسمانی‌اش خبر داد.

دخیل گفت: مدیریت زندان الناصریه طارق عزیز 79 ساله را به دلیل سکته قلبی به بیمارستان الحسین در مرکز الناصریه انتقال داد و وی بعد از ظهر امروز جان داد.

دادگاه عالی کیفری عراق در 26 اکتبر 2012 حکم اعدام با چوبه دار تا مرگ طارق عزیز را درخصوص پرونده از بین بردن احزاب دینی صادر کرد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که در سوم مه 2011 حکمی مبنی بر حبس ابد او در پرونده از بین بردن بارزانی‌ها صادر شده بود.

طارق عزیز که نام اصلی‌اش میخائیل یوحنا است، در سال 1936 در نزدیکی شهر موصل از یک خانواده کاتولیکی متولد شد و تنها مسئول مسیحی در نظام سابق بود.

او پس از این که سکانداری وزارت خارجه را در هنگام حمله عراق به کویت در سال 1991 برعهده داشت، در عرصه بین الملل نمود پیدا کرد. او سخنگوی دولت بود و از آنجا که به خوبی به زبان انگلیسی صحبت می‌کرد، هموراه در رسانه‌های غربی دیده می‌شد. پس از ورود نیروهای آمریکایی به بغداد، طارق عزیز خود را در 24 آوریل 2003 به نیروهای آمریکایی تحویل داد.
گزارشها حاکی است نیروهای ارتش یمن در مرزهای یمن و عربستان سعودی با پیشروی در خاک عربستان ده کیلومتر از خاک این کشور را به تصرف درآوردند و به سمت منطقه صبیه در حال پیشروی هستند . همچنین موشکهای ارتش یمن شبکه مخابرات پایگاه المحازیف در نجران را هدف قرار دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ارتش یمن 10 کیلومتر از خاک عربستان را تصرف کرد
حصاد الیوم طی گزارشی اعلام کرد نیروهای یمنی ده کیلومتر از خاک عربستان را به تصرف درآوردند.

به گزارش «انتخاب»، در حالی جنگنده های عربستان سعودی حملات هوایی و بمبارانهای خود را شب گذشته به صنعا پایتخت افزایش یمن دادند که نیروهای ارتش یمن پیشرویهایی در خاک عربستان سعودی داشتند و یکی از پایگاههای نظامی جیزان را هدف موشکهای خود قرار دادند و شبکه مخابرات این منطقه را منهدم کردند و در منطقه صامطه واقع در غرب صبیا نیز درگیریهای شدیدی با نیروهای عربستانی داشتند.

گزارشها حاکی است نیروهای ارتش یمن در مرزهای یمن و عربستان سعودی با پیشروی در خاک عربستان ده کیلومتر از خاک این کشور را به تصرف درآوردند و به سمت منطقه صبیه در حال پیشروی هستند . همچنین موشکهای ارتش یمن شبکه مخابرات پایگاه المحازیف در نجران را هدف قرار دادند.

از سوی دیگر نیروهای انصار الله یمن و کمیته های مردمی توانستند منطقه الیتمه وابسته به استان الجوف، را پس از درگیریهای شدید از دست افراد مسلح حزب الاصلاح و هواداران عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن خارج کنند و این منطقه را به طور کامل به تصرف درآورند.

عربستان سعودی تروریستها را به این منطقه اعزام کرده بود و از آنها حمایتهای مالی و تسلیحاتی می کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی از ساعت 9 و 30 به وقت محلی - 12 به وقت تهران - مذاکره با همتای امریکایی خود وندی شرمن را برای ادامه نگارش متن توافق جامع آغاز کردند.

وندی شرمن که از روز نخست این دور از مذاکرات - پنج شنبه - در وین حضور داشته در تماسی تلفنی با جان کری گزارش کاملی از روند مذاکرات را به وزیر خارجه امریکا داده است.

عراقچی و روانچی روز پنج شنبه با همتایان اروپایی، روس و چینی خود به طور جداگانه دیدار و درباره روند نگارش متن توافق جامع رایزنی کردند.

همزمان با نشست معاونان وزیران خارجه ایران و امریکا، تیم های کارشناسی هم کار بر روی ضمائم را ادامه می دهند. این گفت و گو ها به ریاست حمید بعیدی نژاد و استفان کلمنت انجام می شود.
نشست عمومی با معاونان وزیران خارجه کشورهای 1+5 آغازگر برنامه های هیات مذاکره کننده ایران در ششمین دور از مذاکرات برای نگارش متن توافق بود. این نشست به ریاست عراقچی و اشمید انجام شد.
ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه امریکا شب گذشته گفت که «مسائل باقی مانده در راه رسیدن به توافق عبارتند از دسترسی و زمان بندی کاهش تحریم ها در قبال اجرای اقدامات متقابل هسته ای از سوی ایران.»وی افزود: «مبنای کار، همانطور که ایرانی ها هم قبول کرده اند، چارچوب مورد توافق در لوزان است و بر آن اساس، مذاکره کنندگان در حال برگردان محورهای موجود در این بیانیه به جزئیات مربوط به دسترسی ها و بخش سیاسی توافق هستند.»
بهای سنگین ماجراجویی؛
نشریه آمریکایی "Defense one" در مطلبی مدعی شد اگر ایران یک موشک خودکار به سمت عربستان سعودی یا سایر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس شلیک ‌کند، این کشورها کمتر از چهار دقیقه فرصت دارند تا قبل از اصابت موشک کاری کنند.
عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد
گروه بین‌الملل مشرق - عربستان سعودی مانند مورچه‌ای شورشی است که تصمیم به مقابله با فیل ایرانی گرفته است، چرا که ایران آن را از عرصه ژئوپلتیک خود که به نیابت از آمریکا و اسرائیل در اختیار داشت، دور کرده است. عربستان سعودی خطرات ماجراجویی‌های بی‌فایده خود در منطقه را درک نمی‌کند، ماجراجویی‌هایی که مسئولان آمریکایی آن را متهورانه می‌خوانند، چرا که می‌دانند جنون آل سعود در کنترل ایران موفقیت‌آمیز نخواهد بود و بیش از اینکه بتواند رفتار متحدان ایران را تغییر دهد ، به تخریب عربستان منجر خواهد شد.

علت جنون عربستان و مأیوس شدن از اربابان آمریکایی، احساس نزدیک شدن ریاض به پایان نقش خود در منطقه بعد از شکست در سوریه و عراق است، آنهم در شرایطی که آمریکا و متحدان غربی آن به جای مبارزه با ایران به علت قدرت روزافزون و گزینه‌هایی که در اختیار دارد، ناگزیر به ورود به مذاکره با تهران به بهانه پرونده هسته‌ای شده اند.

آنچه که امروز عربستان سعودی در منطقه اعلام کرده و انجام می دهد، ماجراجویی‌های بی معنی و بیهوده در وقت تلف شده است که تا حد زیادی به دست‌ و پا زدن خروس ذبح ‌شده قبل از سقوط وحشتناکش شبیه است، تمام تحولات اتفاق ‌افتاده در سوریه و عراق و یمن که خونریزی و ویرانی گسترده از آن شکل گرفته، مفسر این مطلب است.

وقتی که حزب‌الله لبنان موفق شد نقش اسرائیل به عنوان قلعه پیشرفته غرب و قدرت‌های منطقه‌ای را به انزوا بکشاند، مبارزان مقاومت در سوریه و عراق و یمن نیز نقش عربستان سعودی را به عنوان نماینده و وکیل حفظ منافع غرب و امنیت اسرائیل در منطقه به چالش کشیدند. به ‌این ‌ترتیب عربستان سعودی به علت نتایج مصیبت بار ماجراجویی‌های خطرناکش برای شکست دادن دشمنانِ واشنگتن و تل‌آویو با ابزار تروریسم، به سرباری برای غرب  تبدیل شده است.
 
احمد الشرقاوی تحلیلگر مسائل منطقه‌ای در مقاله‌ای در پایگاه خبری پانوراما الشرق‌الاوسط نوشت: جنگ یمن همچنین پوششی که آل سعود برای خود ایجاد کرده بود را از بین برد و همه متوجه شدند که عربستان سعودی ارتش عقیدتی قوی و فرماندهی جنگی حکیم و با تدبیر همراه با  دیدگاه‌های استراتژیک عاقلانه‌ای ندارد. این جنگ نشان داد که عربستان شایستگی رهبری یک منطقه حساس مملو از نابسامانی‌ها را آنهم فقط به این علت که پول در اختیار دارد و تصور می‌کند عوامل قدرت را برای خود کسب کرده است، ندارد.

عربستان در تلاشی احمقانه سعی دارد این توهم را به خورد جهان بدهد که بزرگ‌ترین  قدرت منطقه‌ای است. ریاض اخیرا با پیروی از روش بازاریابی  سیاسی، رشوه های  به ‌ویژه واشنگتن پرداخت می‌کند تا آنها مجموعه شواهد نشان دهنده قدرت این نظام را برجسته زیادی را به مراکز مطالعاتی و رسانه‌ها و لابی‌های و مراکز تصمیم‌سازی در کشورهای غربی و کنند. این موضوع باعث شده اوباما عربستان را به عنوان پلیس منطقه معرفی کند. این در حالی است که اوباما در اظهاراتی در برابر مجموعه بلومبرگ در آغاز سال 2014 اذعان کرد که ایران قدرتی برتر با دیدگاه‌های استراتژیک جهانی و نه تنها منطقه‌ای است. دشمن قبل از دوست می‌داند که پروژه تهران کاملاً متناقض با پروژه آمریکا و ابزارهای آن در منطقه است و ایران نیازمند حمایت و به رسمیت شناخته شدن این موضوع از سوی کسی نیست.
 
از مجموعه عناصر قدرتی که غرب در تبلیغات برای عربستان جهت رهبری منطقه در پیش گرفته است، تمرکز بر موارد زیر است:
-    انتقال قدرت به نسل جدید، به دوره حاکمیت کبوترها (اعتدالگرایان) پایان داد و زمینه ساز حکومت شاهین ها (افراط گرایان) شد که با سیاست‌های قطعی قواعد بازی در منطقه را تغییر دادند. این ادعا کاملاً غلط است چرا که کسی که در معادلات منطقه‌ای حاکم است، ایران و متحدان آن هستند و عربستان سعودی تنها با حمایت اربابان خود در واشنگتن و تل‌آویو در اشاعه قتل و ویرانی و کشتار و هرج‌ومرج موفق بوده است، البته این رفتار نیز تا زمان محدودی جواب می‌دهد و پیشرفت‌های بی‌سابقه‌ای که رسانه‌های عربستان سعودی در این راستا مطرح می‌کنند، انداختن تیری در تاریکی بر ضد تمامی محاسبات عاقلانه است.

عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد
-    تمامی شاخص‌ها نشان می‌دهد که ما به زودی شاهد بازگشت توطئه‌های منطقه‌ای به عاملان آنها خواهیم بود، چرا که تروریسمی که بین لیبی و سوریه و لبنان و عراق و یمن در تردد است، از کنترل خارج شده و مانند قارچ به تمامی دولت‌های منطقه و جهان از جمله عربستان سعودی رسیده است. تلاش آمریکا برای تشکیل ائتلافی متشکل از 60 کشور که با درخواست عربستان و شیخ‌نشین‌های حاشیه خلیج فارس صورت گرفته ناشی از وحشت آنها نسبت به رسیدن داعش به اتاق خواب آنها است، در اینجا حتی لازم نیست از جنگ قدرت بین شاهزادگان سعودی و اوضاع نابسامان و در آستانه انفجار مردم این کشور صحبت کنیم که هشدارهای پایان عصر جاهلیت در خلیج فارس را مطرح می‌کند.

-    حضور حرمین شریفین در عربستان سعودی باعث شده این کشور به نماد اسلام اهل تسنن در دنیا تبدیل شود، چرا که اکثریت مسلمانان اهل تسنن هستند، البته این ارتباطی با واقعیت مسائل ندارد، ‌چرا که اهل تسنن این حماقت را مرتکب نمی‌شود که وهابیت را مذهبی سنی به شمار آورد، اکثریت اهل تسنن امروز وهابیت را نسخه‌ای مخدوش از مذهب سنی می دانند که محمد بن عبدالوهاب آن را از ظواهر فقه حنبلی برداشت کرده و با آموزه‌های ابن ‌تیمیه در راستای افراط‌گرایی و مبالغه های بیشتر آمیخته است. در نتیجه وهابیت تکفیری هیچ ارتباطی با اسلام اعتدالگرای اهل تسنن ندارد.

به همین علت تاریخ آل سعود مملو از تخریب آثار اسلامی در مکه و مدینه و تلاش آنها برای تخریب مرقد مطهر پیامبر اکرم در اوایل دهه 20 قرن گذشته میلادی است. این در حالی است که سرویس‌های اطلاعاتی روسیه هفته گذشته فاش کردند که آمریکا و عربستان سعودی توطئه‌ای برای موشک باران بیت‌الله الحرام در مکه داشتند تا از این طریق حوثی ها را به شعله‌ور کردن جنگ مذهبی گسترده در منطقه متهم کنند. این اطلاعات مشروعیت میزبانی مقدسات اسلامی را از عربستان سعودی می‌گیرد.

-    عربستان سعودی یکی از اعضای گروه 20 به شمار می‌آید، البته این موضوعی بی‌معنی است چرا که توان مالی عربستان بر اساس درآمدهای نفتی است نه تولید و قدرت بالای اقتصاد صنعتی. آمریکا این کشور را در درون این مجموعه قرار داده تا از آن باج‌خواهی کند و اموال نفتی آن را در مسیر بهبود اقتصاد بحران زده خود به کار گیرد.

ریاض برخلاف سایر اعضای این گروه که اقتصاد و توان مالی‌ را در مسیر رفاه ملت‌هایشان هزینه می‌کنند، به ملت خود و ملت‌های عربی و اسلامی تنها به اندازه ای کمک می‌کند که از گرسنگی نمیرند. سرویس‌های اطلاعاتی غربی اذعان دارند، تمامی مؤسسات انسان ‌دوستانه که تحت عنوان مؤسسات خیریه برای کمک به ملت‌های فقیر در عربستان سعودی تأسیس‌شده نیز پوششی برای تأمین مالی گروه‌های تروریستی است. تازه‌ترین این مؤسسات صندوق حمایت از ملت یمن با ارزش 274 میلیون دلار است که تمامی این اموال برای تأمین مالی گروه‌های تروریستی القاعده و اخوانی در حضرموت هزینه شده است.

تجربه نشان داده که پول ممکن است بتواند کشورها را خریداری کند،‌اما نمی‌توانند محبت ملت‌ها و احترام جهانی را تضمین کند. سیاست‌های خصمانه عربستان سعودی بر ضد ایران و روسیه و ونزوئلا و الجزایر باعث شده است که این کشور به دولتی مطرود تبدیل شود که به دستور اربابان آمریکایی از نفت خود برای توسعه قدرت تسلیحاتی و نه اخلاقی استفاده می‌کند. این در حالی است که سلاح نفت تأثیر قابل توجهی در معادلات ندارد، چرا که ایران و روسیه منابع درآمد مهمی غیر از نفت در اختیار دارند.

توجه به این نکته لازم است که یمن اگر از وابستگی رهایی ‌یافته و استقلال و تصمیم‌گیری مستقل خود را به دست آورد،‌ بر اساس منابع گسترده نفتی که در اختیار دارد می‌تواند غنی‌ترین کشور عربی باشد،‌ منابعی که اگر بیشتر از انبارهای نفتی عربستان سعودی نباشد، کمتر از آن نیست. این یکی از مهم‌ترین عوامل جنگ آمریکا بر ضد یمن است که عربستان به‌ صورت نیابتی آن را دنبال می‌کند.

- «عربستان سعودی متحدان بین‌المللی قوی دارد» این یک ادعای غیردقیق است، چرا که تمامی ائتلاف‌های عربستان چه با آمریکا یا اسرائیل یا غرب و حتی با مصر و افغانستان و دیگر کشورها مبتنی بر مساوات نیست،‌ بلکه غرب عربستان را حامی نفتی و بانکی خود می‌داند که تنها برای فرسایش دیگران قابل استفاده است. آل سعود مزدوران غرب در منطقه هستند و در برابر تمام این‌ها غرب از ظلم آن و فساد آنها و مطالبات مردمی برای تحقق دموکراسی و حقوق بشر در این کشورها چشم‌پوشی می‌کند. کار به جایی رسیده که حتی مصر و افغانستان نیز از آل سعود باج خواهی می کنند.

عربستان را نمی‌توان دولت قانونمند و مؤسساتی معرفی کرد، این ‌نکته‌ای مضحک برای غرب و مصیبت‌بار برای ملت عربستان است،‌ حتی ملت‌های عربی و اسلامی نیز با تمسخر و حقارت به این موضوع نگاه می‌کنند. کسانی که برای ملت خود سرمایه‌گذاری نمی‌کنند، قدرت واقعی در اختیار ندارند و مستحق احترام نیستند.

- عربستان ناوگان گسترده ای از سلاح‌های پیشرفته، جنگنده‌ها و موشک‌ها و ... در اختیار دارد. این سخنی تقریباً درست است. چرا که تسهیلاتی که به انبارهای این کشور رسیده، در مقایسه با هزینه‌ای که در طول 10 سال گذشته در این راستا انجام داده (حدود 200 میلیارد دلار ) تنها به اندازه یک چهارم ارزش واقعی این سلاح‌ها است. باقیمانده این اموال برای رشوه دادن و خرید موضع مثبت در در مورد نظام فاسد عربستان پرداخت شده است. معامله‌های تسلیحاتی باب نامشروع غارت و سرقت ثروت‌های عربستان سعودی بدون نظارت یا محاسبه را فراهم آورده است.
عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد

اشتباهات مصیبت‌بار
امروز همه می‌دانند که عربستان سعودی هیچ دیدگاه و پروژه ملی و اسلامی و حتی هیچ استراتژی امنیتی و نظامی خاصی در اختیار ندارد، این کشور بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند به عنوان یک نظام مستقل در جغرافیای منطقه از خود پایداری نشان دهد،‌ بنابراین نمی‌توانیم نام آن را یک دولت بگذاریم. به همین علت است که ریاض سیاست‌ها و منابع مالی ملت خود را برای اجرای پروژه‌های آمریکایی و اسرائیلی در منطقه متمرکز کرده، پروژه‌هایی که از براندازی قومیت عربی در زمان جمال عبدالناصر و تلاش برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی در گام‌های اولیه به دست امام خمینی آغاز شده و تا تخریب دولت عراق و تمامی مؤسسات آن در زمان رژیم صدام و براندازی دولت لیبی و تبدیل کردن آن به کانون صادرات سلاح و تروریسم جهت نا امن کردن منطقه ادامه پیدا کرده است.

این اقدامات با تلاش برای براندازی دولت سوریه و مؤسسات آن به اوج خود رسید اما وقتی عربستان در این کشور شکست خورد ، اقدام به تجاوز به یمن کرد تا بستر مناسبی برای جنگ فرقه‌ای در منطقه ایجاد کند که خشک و تر را با هم بسوزاند. عربستان با این اقدامات به دنبال خدمت به پروژه‌ای خطرناک است که تمامی امت اسلام را هدف قرار داده و نمی‌خواهد چیزی از آن باقی بماند. از این رو است که امروز همه علت واقعی اعلام جنگ نیابتی عربستان سعودی بر ضد ایران را می‌دانند و یقین دارند که این جنگ، جنگ بر ضد اسلام و تمامی مسلمانان است.

همه این موارد امروز شناخته شده است و نیاز به شرح و استدلال برای پذیرش آن نیست،‌اما بزرگ‌ترین و مصیبت بارترین جنایت نظام‌ آل سعود این است که سرمایه گذاری برای بقای دیکتاتورهای منطقه را به جای ملت‌ها انتخاب کرده است، آل سعود انقلاب‌های عربی در مراکش و تونس و لیبی و مصر و بحرین و یمن را به شکست کشانده و در راستای خدمت به سلطه‌طلبی آمریکا و نگرانی از امنیت اسرائیل در سایه بیداری ملت‌های عرب  آنها را از رویکرد مسالمت‌آمیز خود منحرف کرد، به این ترتیب عربستان شایسته نفرت و تحقیر عمومی است، چرا که کسی که باد می‌کارد، ‌توفان درو می‌کند و این سنت زندگی است.

عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد
آمریکا از حمایت عربستان دست برداشته است
نکته مهمی که الان به آن می رسیم، این سوال است که ابزارهای قدرتی که آمریکا برای حمایت از خود در برابر طوفان آینده در دست دارد، چیست؟ مقامات عربستان می‌دانند که نقاط قوت آنها در شرایط آغاز انقلاب مردمی بر ضد رژیم مرتجع و فاسد و مستبد سعودی نمی‌تواند از آنها محافظت کند، علاوه بر این که انتصابات پادشاه جدید عربستان سعودی و تغییرات انجام شده در قدرت، اختلافات و مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده که نشان از نزدیک بودن انفجار داخلی در خاندان حاکم عربستان است، به این ترتیب عربستان سعودی به چندین کشور تقسیم شده و عربده‌ کشی آن برای منطقه از بین خواهد رفت و هیچ نامی از آن در منطقه و جهان باقی نخواهد ماند. تجزیه عربستان برای از بین بردن تروریسم یک ضرورت جهانی است، ‌قبل از اینکه رویکردهای تروریستی،  کشتار در اروپا و آمریکا و آسیا را آغاز کنند.

به همین علت باراک اوباما امضای توافق‌نامه دفاعی استراتژیک با عربستان سعودی را رد کرده و صراحتاً به مقامات آل سعود گفته است که زمان آن فرا رسیده که خارهایی که با دست خودتان در منطقه کاشته اید را جمع‌آوری کنید و از موجودیت خود با ارتش خود دفاع کنید. بیشترین کاری که آمریکا می‌تواند برای شما انجام دهد، فروش سلاح و موشک‌ها و آموزش نظامیان فرسوده شما و کمک‌های اطلاعاتی به شما است،‌ آمریکا نمی‌تواند با خون شهروندان خود از شما دفاع کند. زمان این استراتژی‌ها دیگر به سر آمده است.

هنگامی که مقامات آل سعود در مورد واکنش آمریکا نسبت به حمله احتمالی ایران و عربستان سعودی سؤال کردند، ‌اوباما سخن مشهور خود را مطرح کرد و گفت:‌خطرات موجود بر ضد شما از سوی ایران نیست، بلکه از داخل کشور شماست ، چرا که شما حقوق و مطالبات ملت‌ خود را نادیده گرفته‌اید،‌ تا جایی که هیچ گزینه ای غیر از پیوستن به القاعده و امثال آن در نزد آنها باقی نمانده است.

طبعاً این سخن به مزاج آل سعود خوش نیامده و آنها دولت و سیاست‌های اوباما را مورد انتقاد قرار دادند و به دنبال آن هستند تا در محافل جمهوری‌خواهان آمریکایی پاسخ ‌هایی برای خود بیابند و معضل خود با ایران را حل کنند، اما این پاسخی نیز قاطع و برای آل سعود غافلگیر کننده بود.

عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد
چهار دقیقه تا بازگشت عربستان به عصر جاهلیت
کالین پاول وزیر جنگ آمریکا در دوره ریاست جمهوری جورج بوش پسر به سعودی‌ها گفت:‌من به شما توصیه می‌کنم که از ماجراجویی‌های خود دست بردارید، چرا که در برابر ایران دست‌بسته هستید. جنگ شما با ایران به این معنا است که عربستان سعودی تنها طی چند ساعت به دوره قبل از صنعتی شدن باز خواهد گشت.

رسانه‌های آمریکایی اوایل هفته گذشته اظهارات کالین پاول را به این صورت نقل کردند، وی در این زمینه افزوده است: ما نمی‌توانیم در این مدت مانع از تخریب زیرساخت‌های عربستان سعودی به دست ایرانی‌ها شویم، به این ترتیب دیگر سعودی‌ها خط تلفنی پیدا نخواهند کرد که با ما گفت‌وگو کنند.

این مطالب را نشریه الکترونیکی  آمریکایی (Defense one) در روز 26 ماه گذشته میلادی منتشر کرد، این گزارش که طبعا در راستای سیاست‌ ایران‌هراسی محافل آمریکایی دنبال می‌شود، مدعی است که اگر ایران یک موشک خودکار به سمت عربستان سعودی یا سایر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس شلیک ‌کند، این کشورها کمتر از چهار دقیقه فرصت دارند تا قبل از اصابت موشک کاری بکنند.

آمریکایی‌ها که به نظر می‌رسد به دنبال بازاریابی برای تسلیحات راداری خود هستند، تأکید دارند که برای بهترین اقدام جهت جلوگیری از فرود این موشک‌ها در ابتدا باید محل پرتاب موشک شناسایی شود و سپس موشک در جریان حرکت به سمت مقصد از سوی رادار رهگیری شود و اطلاعات مربوط به مسیر حرکت آن به یگان رهگیری برسد تا این رادار در مرحله آخر نقش خود را [در انهدام موشک] انجام دهد.


عربستان چگونه در چهار دقیقه به عصر جاهلیت باز می‌گردد
نویسنده در ادامه این مقاله تأکید می‌کند: آنچه ما ذکر کردیم دیدگاه‌های آمریکایی‌ها است و این موضوعات ارتباطی با تفکر ایرانی‌ها ندارد، چرا که ایرانی‌ها هرگز به کسی تجاوز نمی‌کنند و جز در صورت تجاوز دیگران به خود حتی به این موضوعات فکر هم نمی‌کنند. پروژه ایران که عربستان دشمنی با آن را آغاز کرده همان طور که همه می ‌دانند مبتنی بر خاستگاه‌ های دینی و اخلاقی است. همکاری بین دولت‌های عربی و اسلامی منطقه برای ایجاد سامانه امنیتی و نظامی جهت حمایت از همه ملت ها و تکیه بر منافع ملت‌ها با بستر ارتباطات در هم‌ تنیده اقتصادی و تجاری بین دولت‌ها و ایجاد پروژه‌های فرهنگی جهت تقریب بین دیدگاه‌ها و از بین بردن نگرانی‌ها و انجام پروژه‌های علمی و تکنولوژیکی جهت استفاده جوانان و کمک آنها برای توسعه امکانات و مقدرات کشورها از جمله ایده‌های ایران برای مناسبات منطقه‌ای است، دیدگاه‌هایی که در خدمت وحدت و قدرت و بازدارندگی امت اسلامی است و آن را از تسلط غربی‌ها آزاد کرده و به قدرت تأثیرگذار جهانی در روند تاریخ و تمدن تبدیل می‌کند.

در همین راستا ایران مانند گذشته دست خود را به سمت عربستان سعودی دراز کرده است، اما عربستان با  رفتارهای دیوانه‌وار و تجاوز بی‌فایده خود با این رویکرد مقابله می کند‌، چرا که بر سراب تکیه کرده است.

اگر رژیم عربستان سعودی سر عقل نیامده و به ماجراجویی‌های خود ادامه داد و گمراهی اش را به پایان نرساند، سرنوشت قطعی آن نابودی است، چرا که خداوند مهلت می‌دهد، اما ظالم را رها نمی‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد