سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

سردار سرتیپ حسین دهقان،وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز در صدر یک هیئت بلند پایه دفاعی وارد فرودگاه بغداد شد و از سوی ارتشبد بابکر زیباری رئیس ستاد مشترک ارتش عراق مورد استقبال قرار گرفت.

کد خبر: ۵۰۱۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵ - 18 May 2015
سردار سرتیپ حسین دهقان،وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز در صدر یک هیئت بلند پایه دفاعی وارد فرودگاه بغداد شد و از سوی ارتشبد بابکر زیباری رئیس ستاد مشترک ارتش عراق مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، سردار دهقان در این سفر که به دعوت رسمی دکتر خالد متعب یاسین العبیدی وزیر دفاع جمهوری عراق صورت گرفته است، علاوه بر مذاکره با همتای عراقی خود، با رئیس جمهور، نخست وزیر، وزرای کشور و امورخارجه، رئیس و اعضای کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق و برخی دیگر از شخصیت های سیاسی این کشور دیدار و پیرامون مسائل مورد علاقه دوجانبه، منطقه ای و بین المللی گفتگو خواهد کرد.

گسترش همکاری های دفاعی – امنیتی، بررسی راه های هم‌افزایی بیشتر جهت مبارزه قاطع با تروریسم و ایجاد امنیت، ثبات و آرامش در منطقه از مهمترین اهداف سفر وزیر دفاع کشورمان به عراق است.

قرار است تا ساعتی دیگر مراسم استقبال رسمی و دور نخست مذاکرات وزرای دفاع دو کشور برگزار شود.

گفتنی است این سفر در پاسخ به دیدار دکتر خالد متعب یاسین العبیدی وزیر دفاع جمهوری عراق از تهران در دی ماه سال گذشته صورت گرفته است.

وزیر جنگ اسرائیل: اگر لازم باشد در قبال ایران تصمیماتی مانند حمله به هیروشیما می گیریم 

   

اظهارات موشه یعلون مربوط به شرکت وی در کنفرانسی است که دو هفته پیش در آن شرکت کرده و درباره سوالی« درباره نحوه مقابله با تهدید ایران»، ضمن یادآوری اقدام آمریکا در حمله اتمی به ژاپن در جنگ دوم جهانی گفته بود گاه لازم است چنین تصمیم هایی گرفته شود.
به گزارش مشرق، اظهارات موشه یعلون مربوط به شرکت وی در کنفرانسی است که دو هفته پیش در آن شرکت کرده و درباره سوالی« درباره نحوه مقابله با تهدید ایران»، ضمن یادآوری اقدام آمریکا در حمله اتمی به ژاپن در جنگ دوم جهانی گفته بود گاه لازم است چنین تصمیم هایی گرفته شود.

در این کنفرانس که حزب دست راستی فعال حقوقی اسرائیل با نام شورات هادین برگزار کننده آن بود، از عملکرد اسرائیل در جنگ های چند ساله اخیر که به گفته منتقدان، به جان غیر نظامیان اهمیتی داده نشده بود، دفاع کرد.

یعلون گفت در صورتی که «حملات دقیق و حساب شده» نتوانند باعث رسیدن به هدف های نظامی شوند، اسرائیل ممکن است تدابیری فوق العاده ای در نظر داشته باشد که جان غیر نظامیان را با خطر روبرو می کند. وی به تصمیم هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا برای حمله اتمی به ژاپن در جنگ دوم جهانی اشاره و در عین حال تصریح کرده است «ما هنوز به چنین مرحله ای نرسیده ایم».

یعلون گفت می توانم برداشتن برخی گام های دیگر را نیز در نظر داشته باشم. شکی نیست که می بایست اطمینان یابیم بعد از تصمیم گیری یا انجام عملیات، در برابر آینه بایستیم (بتوانیم از خود دفاع کنیم). شکی نیست که باید اطمینان یابیم این یک ضرورت نظامی است. باید سود و زیان آن را در نظر بگیریم ولی در نهایت، ممکن است گام هایی خاص را برداریم.

وی گفت به یاد دارم که زمانی از ترومن پرسیده شد بعد از حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی چه حسی داشت، حمله ای که به کشته شدن دویست هزار نفر انجامید. وی گفت زمانی که من از افسران خود شنیدم که جای گزین این حمله، جنگی طولانی با ژاپن است، این تصمیم را تصمیمی اخلاقی یافتم. البته ما هنوز در چنین مرحله ای نیستیم ولی این چیزی است که من درباره اش صحبت می کنم. گام های خاصی که احساس کنیم با حمله دقیق و حساب شده یا چیزی مانند آن نمی توانیم به دست آوریم.

منبع: انتخاب

نتانیاهو:" ما مخالف این توافقیم و تنها ما هم نیستیم که مخالف این توافق هستیم. رسیدن به یک توافق خوب هسته ای ضروری و ممکن است."

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل می گوید هنوز برای جلوگیری از دست یابی ایران و جامعه و جهانی به یک توافق به گفته او بد هسته ای ، دیر نشده است.
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه نتانیاهو که دیروز (یکشنبه) در جریان مراسمی به مناسبت اشغال اراضی فلسطینی پس از پایان جنگ 6 روزه سال 1967 سخنرانی می کرد، با اشاره به این موضوع گفت:" هنوز برای جلوگیری و به عقب انداختن توافقی که مسیر دست یابی ایران به سلاح هسته ای را هموار خواهد ساخت، دیر نشده است."او افزود:" ما مخالف این توافقیم و تنها ما هم نیستیم که مخالف این توافق هستیم. رسیدن به یک توافق خوب هسته ای ضروری و ممکن است."نتانیاهو در حالی از پایان نیافتن امیدهایش به منظور سنگ اندازی در مسیر توافق هسته ای سخن به میان می آورد که در روزهای گذشته رسانه های اسراییلی به نقل از برخی منابع از ارزیابی های وزارت امور خارجه اسراییل درباره نهایی شدن توافق هسته ای با ایران و عدم امکان جلوگیری از آن سخن به میان آورده اند و به نظر می رسد سخنان دیروز نتانیاهو درباره دیر نشدن امکان جلوگیری از توافق هسته ای پاسخی غیر مستقیم به این گزارش های رسانه های اسراییلی است.
روزنامه "یدیوت آهارنوت"در این زمینه با انتشار گزارشی نوشته است در حالی که به نظر می رسد دولت آمریکا آماده ارایه امتیازهایی به اسراییل به منظور راضی کردن تل آویو به توافق هسته ای است و نیز در حالی که طبق برآورد وزارت خارجه اسراییل کنگره آمریکا و لابی صهیونیستی دیگر امکان جلوگیری از توافق هسته ای را ندارند، ظاهرا همچنان نتانیاهو ترجیح داده است دست از سیاست مخالفت با توافق هسته ای برندارد.
این روزنامه نوشت دولت اوباما مایل است همچنان که متحدان عربی در منطقه را با دادن امتیازهایی از جمله ارایه سپر دفاع موشکی و اطمینان از تامین امنیت آنها در نشست کمپ دیوید با این توافق همراه سازد، دولت نتانیاهو را نیز با ارایه برخی امتیازها از جمله فروش هواپیمای فوق پیشرفته اف 35 با توافق هسته ای همراه سازد.
بر اساس این گزارش با نشست کمپ دیوید و اعلام حمایت کشورهای عربی از توافق هسته ای گروه 1+5 با ایران، این تنها دولت نتانیاهو است که همچنان مخالف توافق هسته ای است و دولت تل آویو بهتر است به جای مخالفت لجوجانه از شرایط استفاده کرده و با گرفتن امتیازهایی از واشنگتن دست از مخالفت با توافق هسته ای ایران بردارد.
قرار است طبق تاریخ اعلام شده در 30 ژوئن (10 تیر 1394) توافق نهای هسته ای بین ایران و گروه 1+5 امضا شود.

                            افسر ارشد موساد: تل‌آویو در حمله ایران مبدل به شهر سوخته می‌شود 
یک کارشناس موساد و ارتش رژیم صهیونیستی در برآوردی اذعان کرد در حمله احتمالی ایران به تل‌آ‌ویو هزاران نفر به هلاکت رسیده و تخریب‌های فراوانی به همراه خواهد داشت.
به گزارش مشرق، یک روزنامه صهیونیستی به نقل از یکی از کارشناسان هسته‌ای اسرائیل اذعان داشت که ایران قادر است با حمله هسته‌ای تل‌آویو را به «شهری سوخته» مبدل کند.

به گزارش وبگاه اسرائیلی«عروتص شواع» دکتر «ماتی اوفک» افسر ارشد اطلاعاتی ارتش اسرائیل و موساد در این باره با ارائه جزییاتی از نمونه‌ای حمله هسته‌ای و الکترو مغناطیسی ایران اظهار داشت که چنین حمله‌ای غیرمترقبه بوده در صورت وقوع در بعد‌اظهر و در آزاد راه «ایالون» که هزاران دستگاه خودرو در آن منطقه وجود دارند، موجب مرگ هزاران نفر خواهد شد.

دکتر افک که هفته گذشته در نشست ویژه‌‌ای در تل‌آویو در زمینه بررسی نحوه نبردهای آتی سخنرانی می‌کرد،گفت در بررسی‌های جدید آمریکا که تاکنون رسانه‌های نشده نشان می‌دهند 20 کیلو تن مواد هسته‌ای به فوریت 75 هزار نفر را خواهد کشت. 2 بمب هسته‌ای نیز با 15 کیلو تن مواد منفجره قادر است 115000 هزار نفر را بکشد.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته هم اینک بمب هسته‌ای به کابوس اسرائیل در سال‌های اخیر مبدل شده است. همچنین علاوه بر تخریب تل‌آویو در اثر حمله هسته‌ای، بخش‌های بسیاری از این شهر در حمله هسته‌ای خواهند سوخت زیرا گازهای موجود در باک خودروها آتش خواهند گرفت. همچنین ساختمان‌های بلند شهر نیز سقوط کرده و عابرین خیابان‌ها به شکل وحشتناکی مجروح خواهند شد.

این کارشناس اطلاعاتی موساد در ادامه گفت:« ضربات ناشی از حملات الکترو مغناطیسی یا "EMP" سامانه‌های دفاعی و رایانه‌ها تا شعاع 30 کیلومتری را نابود خواهند کرد. این که گفته می‌شود ارتش اسرائیل قادر به دفاع از بخش‌های الکترونیکی خود در برابر حملات الکترو مغناطیس هستند باید گفت که انفجارهای ناشی از بمب‌های الکترو مغناطیسی با از کار انداختن سامانه‌های ارتباطی،تلفن‌های همراه و خطوط ثابت تلفن کاملا سامانه ارتباطی اسرائیل را نابود خواهند کرد.»

افک در خاتمه گفت که ایران توانایی چنین حملاتی علیه اسرائیل را دارد اما تنها 2 مورد است که مانع از انجام آن شده است . یکی تحریم‌های غرب و دیگری ترس از حملات ثانویه اسرائیل است که آن نیز باعث کشته شدن میلیون‌ها ایرانی می‌شود.

اما در همین زمینه یک وبگاه آمریکایی نیز با هشدار به سبک سری آنانی که قصد حمله به ایران را دارند، نوشت:ایران بسیار بزرگ است، پیش از هر اقدامی به عواقب آن فکر کنید.

وبگاه تحلیلی «سایکالجی تودی» در تحلیلی به قلم دکتر «جفرسون ام فیش» در زمینه «عواقب هرگونه سبک سری برخی کشورهای منطقه یا دیگران در تعرض به ایران» نوشت: اگر تلاش در مذاکرات هسته‌ای جهت حصول توافق با ایران به شکست بیانجامد، رویارویی بین طرفین پیش‌بینی می‌شود اما بهتر است قبل از هرگونه تصور در مسیر در افتادن در جنگ با این کشور به وسعت ایران نظر شود. ایران جمعیتی حدود 77.2 میلیون نفر دارد که بیش از 2 برابر جمعیت عراقی است که ما اخیرا در نبرد با این کشور بودیم.

نویسنده در ادامه با قیاس جمعیت ایران با دیگر کشورها نوشت:ایران حتی از انگلیس با 64.1 و فرانسه 66.6 میلیون نفر جمعیت بیشتری دارد و از این لحاظ با آلمان که 80 میلیون نفر جمعیت دارد برابری می‌کند. ایران همانند عراق و برخلاف کشورهای اروپایی نزدیک خط استوا است و 1٬648٬195کیلومتر مربع وسعت داردکه این خود 4 برابر وسعت عراق می‌باشد. با توجه به قیاس این کشور باید گفت ایران به تنهایی برابر با 3 کشور انگلیس، فرانسه و آلمان بوده و حتی می‌توان گفت که بزرگتر نیز می‌باشد.

این وبگاه تحلیلی در خاتمه نوشت: هزینه مالی و جانی هرگونه نبرد علیه ایران حداقل چندین برابر نبرد علیه عراق خواهد بود.

منبع: فارس
 یک مقام سابق موساد (دستگاه اطلاعات خارجی اسرائیل) فاش کرده است که شاپور بختیار، آخرین نخست‌وزیر رژیم پیشین ایران، از ماموران این سازمان در تهران خواسته بود که امام خمینی را ترور کنند.
 
به گزارش بی بی سی، یوسی الفر، تحلیلگر امور ایران در موساد در مقطع انقلاب ۱۳۵۷، در کتاب تازه خود می‌گوید که شاپور بختیار از الیز زفریر، مقام اطلاعاتی ارشد اسرائیل در تهران، درخواست کرده بود که ماموران اسرائیلی امام خمینی را بکشند. 
 امام خمینی در آن مقطع در فرانسه به سر می‌برده است. 
 به گفته یوسی الفر این درخواست به مقام‌های عالی موساد در تل‌آویو منتقل و در آنجا به بحث گذاشته شد.  الفر می‌گوید که رئیس وقت موساد در جلسه‌ای که در این باره برگزار شد، گفت به دلایل "اخلاقی" مایل نیست که این گزینه عملی شود اما می‌خواهد نظر دیگر مقام‌های موساد را بشنود. 
 یوسی الفر در آن جلسه به مقام‌های عالی موساد گفت به دلیل کمبود اطلاعات درباره امام خمینی به دشواری می‌توان درخواست شاپور بختیار را عملی کرد. الفر می‌گوید: "واقعا از اینکه از آن درخواست حمایت نکردم پشیمانم."  پیش از این و در سال ۲۰۰۹ الیز زفریر فاش کرده بود که شاپور بختیار از او درخواست کرده که در مورد امام خمینی "کاری بکنند" اما موساد این درخواست را رد کرد. 
 ایران و اسرائیل در زمان شاه رابطه گرمی داشتند اما بلافاصله پس از انقلاب ایران روابط میان ایران و اسرائیل قطع شد و دو طرف موضع تخاصم‌آمیزی نسبت به یکدیگر گرفتند.  
سلطان نفت داعش چگونه شکار شد؟
واحدهای عملیات ویژه آمریکا در یک عملیات ویژه به شرق سوریه در اوایل روز شنبه یکی از رهبران داعش و چند شبه نظامی دیگر را کشته، همسر این رهبر داعشی را دستگیر و یک زن 18 ساله ایزدی راکه به گفته پنتاگون به‌عنوان برده در اسارت داعش قرار داشت، آزاد کردند.

به گزارش دنیای اقتصاد، در این عملیات که نیویورک‌تایمز آن را «موفقیت‌آمیز» ارزیابی می‌کند، گروهی از نیروهای ویژه «دلتا» از داخل هلیکوپترهای سیاه رنگ «Hawk » و هواپیماهای آسپری وی 22 به پایین پریده و وارد سوریه شده و پس از درگیری با تکفیری‌های داعش، رهبر این گروه را کشتند. فردی که از او به‌عنوان رهبر داعش نام برده می‌شود «ابوسیاف» نام دارد. یک مقام نظامی آمریکایی او را «امیر نفت و گاز» یا «مسوول نفت و گاز» داعش توصیف کرده است.

عملیات نظامی آمریکا در خاک سوریه


ابوسیاف در زمره رهبران میانی در سازمان تروریستی داعش است و احتمالا به زودی جانشین او هم معلوم می‌شود. این عملیات در زمانی صورت می‌گیرد که نیروهای تکفیری داعش رمادی در عراق را عرصه تاخت و تاز خود قرار داده‌اند. نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «این نشان می‌دهد که مبارزه علیه این گروه در عراق و سوریه حالتی سیال دارد.» مقام‌های نظامی آمریکایی می‌گویند در این عملیات هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی آسیب ندیدند. پنتاگون می‌گوید: «این عملیات کارآمدی نیروی دلتا را نشان می‌دهد. همچنین اطلاعات آمریکا از رهبران در سایه داعش را نیز بهبود می‌بخشد.»اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، روز شنبه ۲۶ اردیبهشت خبر کشته شدن ابوسیاف را به دست کماندوهای آمریکایی اعلام کرد. به گفته او ابتدا قرار بوده ابوسیاف در یک عملیات شبانه‌ در شرق شهر «الامر» به اسارت گرفته شود، ولی وی مقاومت می‌کند و کماندوها او را می‌کشند. به گفته کارتر، همسر ابوسیاف در این عملیات بازداشت و به عراق منتقل شده است. او متهم است که در فعالیت‌های تروریستی خلافت خودخوانده نقش مهمی داشته است.
برخی کارشناسان معتقدند آمریکا با یک تیر دو نشان می‌زند. ایالات‌متحده معتقد است رهبران داعش آزادانه میان عراق و سوریه در رفت و آمد هستند. بر همین اساس، این کشور برای زمین گیر کردن داعش در عراق می‌کوشد تا رهبران این گروه در سوریه را هدف قرار دهد. فارغ از درستی یا نادرستی این نظر اما دیدگاه دیگری هم وجود دارد که می‌گوید آمریکا از مبارزه با داعش در عراق ناامید شده است؛ چرا که از یکسو نیروهای امنیتی عراق از مقابل داعش می‌گریزند و هزینه‌های مادی و آموزشی را که ایالات‌متحده صرف بهبود عملکرد ارتش عراق کرده، به هدر داده‌اند و از سوی دیگر، این ناامیدی خود را در قالب «عملیات‌های صِرفِ هوایی» و بعضا «انفعال» یا «عدم به‌کارگیری نیروی زمینی در مقیاس وسیع» در مبارزه با داعش نشان داده است.
نکته جالب توجه در حمله آمریکا به شرق سوریه و کشتن ابوسیاف این است که رئیس پنتاگون می‌گوید این عملیات به دستور بارک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا و به توصیه مشاوران امنیتی او «و با موافقت کامل دولت عراق و نیز لحاظ کردن حقوق بین‌الملل صورت گرفته است.» اینکه برای حمله به سوریه از دولت عراق اجازه گرفته شده باشد از عجایب عالم دیپلماسی است. برنادت میهان، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه این عملیات در منطقه الامر در شرق سوریه انجام شده گفت: «رئیس‌جمهوری پس از مشاوره با تیم امنیت ملی و همچنین اطمینان از موفقیت این عملیات، دستور اجرای آن را صادر کرد.» به گفته این مقام کاخ سفید، عملیات نیروهای آمریکایی با موافقت کامل دولت عراق انجام شده و هیچ‌گونه هماهنگی با حکومت بشار اسد صورت نگرفته و اطلاعاتی در اختیار این رژیم گذاشته نشده است. برنادت می‌گوید: «ما به اسد هشدار دادیم که هیچ دخالتی در تلاش‌های ما نداشته باشد.»
یک مقام وزارت دفاع آمریکا به نیویورک‌تایمز می‌گوید: مبارزان داعش سعی داشتند «زنان و کودکان را به‌عنوان سپر مورد استفاده قرار دهند» اما نیروهای دلتا «با استفاده از شلیک بسیار دقیق» کوشیدند تا «زنان و کودکان را جدا کنند». این مقام وزارت دفاع آمریکا می‌گوید این عملیات تن به تن و شدید بود. نیروهای آمریکا پس از نبردی شدید وارد ساختمان محل سکونت ابوسیاف شده و او را به همراه همسرش «ام سیاف» دستگیر کردند. همسر او به عراق فرستاده شد. نیویورک‌تایمز می‌نویسد عملیات علیه ابوسیاف پس از ماه‌ها جمع‌آوری اطلاعات، رصد اطلاعاتی از سوی سیا و پنتاگون، تصاویر ماهواره‌ای، هواپیماهای جاسوسی و ابزارهای استراق سمع میسر شد.
اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، در بیانیه‌ای کشتن ابوسیاف را «ضربه بزرگ» دیگری بر پیکر داعش عنوان کرد. ابوسیاف در تامین منابع مالی برای داعش نقش مهمی داشت. او با در اختیار داشتن مسوولیت فروش نفت و گاز داعش، این مواد ارزشمند را برای تامین منابع مالی برای عملیات‌های گروه تحت امرش تهیه می‌کرد. مقام‌های آمریکایی می‌گویند فقط نیروهای داعش کشته شدند و هیچ گزارشی از کشته شدن غیرنظامیان در دست نیست. یک مقام آمریکایی به شرط فاش نشدن نام می‌گوید واحدهای عملیاتی آمریکا پس از این عملیات به عراق بازگشته و همراه خود تعدادی لپ‌تاپ، تلفن همراه و وسایل دیگر را به عراق بازگرداندند که می‌تواند در جمع‌آوری اطلاعات جاسوسی از این گروه مفید باشد.با وجود انتقال همسر ابوسیاف به عراق اما اشتون کارتر می‌گوید: «ام سیاف نقش مهمی در فعالیت‌های این گروه داشت و ممکن است در فرآیند به برده گرفتن افراد هم نقش داشته باشد.» یک مقام ارشد آمریکایی می‌گوید ام سیاف شهروند عراق است و مقام‌ها به دنبال اخذ دستور برای نگه‌داری او در زندانی در عراق هستند تا روند بازجویی از او آغاز شود. مقام‌های آمریکایی به نیویورک‌تایمز می‌گویند اگر ابوسیاف زنده بود او را برای بازجویی ابتدا به عراق و سپس به ایالات‌متحده می‌بردند تا فرآیند قضایی در مورد او انجام گیرد. «دیوید تامسون»، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی می‌گوید براساس منابع موثق، ابوسیاف تباری تونسی داشت که در سال 2003 به عراق مهاجرت کرده بود. در آن سال اولین موج جهادیون به عراق مهاجرت کردند و «العراقی» نامیده شدند و همین باعث ابهاماتی در مورد ملیت‌شان شده بود.
عملیات ترور ابوسیاف در حالی انجام شد که پیش‌تر سه عملیات از سوی نیروهای ویژه دلتا با شکست مواجه شده بود. در اولین عملیات، نیروهای دلتا برای آزادی «جیمز فولی» به یک پالایشگاه نفتی فرود آمدند اما پس از درگیری با داعش دریافتند که هیچ گروگانی برای آزادی وجود ندارد. فولی سپس از سوی داعش سر بریده شد. دومین مورد در 25 نوامبراست که باز نیروهای عملیات ویژه در نزدیکی غاری در یمن که هم مرز با عربستان است فرود آمدند اما اثری از «لوک سامرز» عکاس و خبرنگار آمریکایی نبود. اما این نیروها موفق به نجات 8 گروگان شدند و 7 تکفیری را کشتند. چند روز بعد بار دیگر نیروهای دلتا قصد آزادی سامرز را داشتند که با پایانی تراژیک مواجه شد: داعش او را سر برید. با این حال، عملیات روز شنبه در کارنامه پنتاگون به‌عنوان عملیاتی موفقیت‌آمیز ثبت شد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد