سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی ایران و

رهبر انقلاب در دیدار اعضای خبرگان:

هر وقت به زمانی که برای پایان مذاکرات معین شده نزدیک می شویم لحن طرف مقابل بخصوص امریکاییها، تندتر، سخت تر و خشن تر می شود.

اعضای مجلس خبرگان امروز با رهبر انقلاب دیدار کردند.

اهم سخنان ایشان را در ادامه می خوانید:

- تیمی که رئیس جمهور برای مذاکرات تعیین کردند افراد خوب،امین و دلسوزی اند که دارند برای صلاح کشور تلاش میکنند.

- البته من نگرانم چون طرف مقابل اهل حیله‌گری، خدعه و خنجر از پشت زدن است‬‌.

-مسئولین امریکا بمناسبت اینکه یک دلقک صهیونیست آنجا رفته و حرفهایی زده برای اینکه خود را کنار بکشند مطالبی گفتند اما ایران را هم متهم به تروریسم کردند. این حرف خنده آور و این اظهارات سخیف و مشمئزکننده است‬‌.

تیم مذاکرات خوب،امین و دلسوزی اند و برای صلاح کشور تلاش می کنند

- هر وقت به زمانی که برای پایان مذاکرات معین شده نزدیک میشویم لحن طرف مقابل بخصوص امریکاییها، تندتر، سختتر و خشن تر میشود، این جزء شگردها و حیله های اینهاست.

-نامه سناتورهای امریکا نشانه فروپاشی اخلاق سیاسی در نظام امریکاست، دولتها طبق مقررات بین‌المللی به تعهدات خود پایبندند و با تغییر دولت در کشورها نقض تعهد نمیکنند‬‌.

-شخصیت، سوابق و لواحق آیت الله یزدی نشان میدهد که انتخاب ایشان برای ریاست خبرگان مناسب و بجاست/ یاد آیت الله مهدوی را که علاوه بر مجاهدات قبل و بعد از پیروزی انقلاب، مظهر یک روحانی اثرگذار و عالم عامل بودند، گرامی میداریم.

- اسلام‌هراسی نتیجه عکس میدهد و اسلام را در کانون پرسش مردم و جوانان دنیا قرار خواهد داد/ باید اسلام ناب را که اسلام طرفدار مظلوم و ضد ظالم، اسلام طرفدار عقلانیت و ضدقشریگری و تحجر، اسلام متعهد و حاضر در متن زندگی است معرفی کرد‬‌.

متن کامل سخنان رهبری در این دیدار به این شرح است:

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج شنبه) در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان، تحقق «اسلام کامل» را خواست پروردگار متعال و هدف اصلی نظام جمهوری اسلامی خواندند و با اشاره به ضرورت ارائه اسلام ناب در مقابل تلاش مستکبران برای ترویج اسلام هراسی در میان ملتها تأکید کردند: در بررسی علل و راه حلهای چالشهای موجود، باید از سطحی نگری پرهیز کرد و با ریشه یابی مسائل، به مدیریت منطقی آنها پرداخت.
ایشان با اشاره به شخصیت، سوابق و خدمات آیت الله یزدی، انتخاب رئیس جدید خبرگان را انتخابی مناسب و بجا خواندند و خاطرنشان کردند: این انتخابات، بسیار متین، و بدون حاشیه های رایج برگزار شد و می تواند الگویی برای دیگر دستگاهها باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به آیات متعدد قرآن مجید توجه به همه ارکان و احکام دین را، مطالبه اسلام برشمردند و تأکید کردند: در معارف اسلامی، چیزی به نام دین حداقلی نداریم و باید تحقق همه اجزاء اسلام و تحقق کامل دین مبین را هدف قرار داد و در این مسیر تلاش و حرکتِ رو به پیشرفت انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت همه ابعاد اسلام در «صورت و سیرت» آن افزودند: حفظ «سیرت اسلام» یعنی در همه ظرفیتهایی که حرکت عمومی کشور، مردم و مسئولان را شکل می دهد، اسلام، هدف و آرمان قرار گیرد و برای رسیدن به آن برنامه ریزی رو به کمال بشود و همه در این مسیر حرکت کنند.
ایشان قلدرهای جهانی را معارض اصلی حرکت به سمت تحقق اسلام کامل برشمردند و افزودند: ترویج اسلام هراسی بوسیله دستگاههای تبلیغاتی و سیاسی صهیونیستها، نشانه هراس آنها از نابودی منافع نامشروعشان است.
رهبر انقلاب با اشاره به برخی سخنان دشمنان نظام که می گویند دنبال تغییر رفتار جمهوری اسلامی هستیم نه تغییر نظام، افزودند: تغییر رفتارِ نظام، یعنی ملت ایران از لوازم حتمی حرکت به سمت تحقق آرمانهای خود و اجرای اسلامِ کامل کوتاه بیاید و این هدف، در واقع همان تغییر نظام و نابودی سیرتِ دین در حرکت عمومی نظام اسلامی است که این بار، از این طریق دنبال می شود.
ایشان پرهیز از برخورد منفعلانه با پدیده «اسلام هراسی» را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: اسلام هراسی در حقیقت ترجمه هراس و سراسیمگی زورگویان بین المللی از اسلام سیاسی و اسلام حاضر در متن زندگی ملتهاست که ملت ایران با انقلاب اسلامی پرچمدار ایجاد، تثبیت و تقویت آن شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، تبدیل اسلام هراسی از تهدید به فرصت را کاملاً ممکن دانستند و افزودند: تلاش بیوقفه برای ترساندن ملتها و جوانان از اسلام، این پرسش را در کانون توجه افکار عمومی جهان قرار می دهد که علت این همه هجوم و حمله به اسلام چیست؟
رهبر انقلاب پاسخ صحیح به این پرسش را از طریق ارائه اسلام ناب به ملتها، دربر دارنده برکات بی پایان برشمردند و افزودند: باید همه توان خود را در این راه بکار بگیریم.
ایشان در تبیین ویژگی های اسلام ناب، خاطرنشان کردند: طرح اسلام طرفدار مظلوم و ضد ظالم، جوانان را در هر جای جهان، به ابتهاج و هیجان می آورد و به آنان می فهماند اسلام در حمایت از مظلومان و بی پناهان، برنامه عملی دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای، اسلام طرفدار عقلانیت، ضد «قشری گری و تحجر» و ضد اوهام و خرافات را از دیگر ابعاد اسلام ناب برشمردند و افزودند: باید اسلام متعهد در مقابل لاابالی گری، اسلام حاضر در متن زندگی مردم در مقابل اسلام سکولار، اسلام رحمت به ضعفا و اسلام جهاد با مستکبران را به جهان معرفی کنیم و از این طریق، پروژه اسلام هراسی دشمنان را به فرصتی برای جلب توجه ملتها به اسلام ناب تبدیل نماییم.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به چالشهای موجود میان ایران و آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله موضوع هسته ای، افزودند: باید با پرهیز از سطحی نگری، چالشها و مشکلات موجود را ریشه یابی کرد و از این طریق به راه حل منطقی دست یافت.
ایشان به عنوان یک مثال عینی، به صدمات ناشی از تحریم ها اشاره و خاطرنشان کردند: موشکافی دقیق، آشکار می کند که علت آسیبهایی که بخاطر تحریم متحمل شده ایم، وابستگی کشور به نفت و اقتصاد دولتی و عدم حضور مردم در متن اقتصاد است.
رهبر انقلاب با طرح سئوالاتی مهم افزودند: آیا اگر اقتصاد کشور و زندگی ملت را به درآمد نفتی وابسته نمی کردیم و با پرهیز از ادامه اشتباه اوایل انقلاب مبنی بر دولتی شدن همه مسائل، مردم را حقیقتاً وارد فعالیتهای اقتصادی می کردیم دشمن می توانست با تحریم نفتی و تحریم دستگاههای دولتی، این آسیبها را وارد آورد؟
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر مسائل را اینگونه ریشه یابی و علاج کنیم، مشکلات حل می شود و نگاهمان به محبت دشمن نخواهد بود.
رهبر انقلاب با اشاره به کارآیی این نگاه عمیق و منطقی در مدیریت چالشهای آشکار و پنهان با زیاده خواهان جهانی از جمله مسئله هسته ای افزودند: تیم هسته ای که رئیس جمهور محترم انتخاب کرده انصافاً خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند و در حال کار و تلاشند اما با وجود این برادرانِ خوب، من نگرانم، چون طرف مقابل حیله گر و اهل خدعه و نیرنگ است و از پشت خنجر می زند.
ایشان با اشاره به یک اشتباه رایج مبنی بر اینکه اشخاص قدرتمند، نیازی به حیله گری ندارند افزودند: برخی فکر می کنند امریکا با این قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی، احتیاجی به نیرنگ و موذیگری ندارد اما برخلاف این تصور، امریکایی ها به حیله و فریب نیاز فراوانی دارند و الان هم همینگونه عمل می کنند و این واقعیت، ما را نگران می کند.
رهبر انقلاب با تأکید بر مراقبت از شگردهای امریکایی خاطرنشان کردند: امریکایی ها همیشه در آستانه زمان تعیین شده برای پایان مذاکرات، لحن خود را سخت تر، تندتر و خشن تر می کنند تا اهداف خود را محقق کنند که باید مراقب این حیله بود.حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان سخیف و مشمئز کننده امریکایی ها در هفته ها و روزهای اخیر افزودند: یک دلقک صهیونیست در آنجا سخنانی گفت، مقامات امریکایی هم برای اینکه خود را کنار بکشند مطالبی گفتند اما در همان مطالب، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کردند که واقعاً حرف خنده آوری است.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکایی ها و هم پیمانانشان در منطقه، خبیث ترین و جرارترین تروریستها یعنی «داعش» و امثال آن را ایجاد کردند و همچنان آنها را حمایت می کنند آن وقت اینگونه کارها را متوجه ملت ایران و نظام اسلامی می سازند!
رهبر انقلاب حمایت صریح دولت امریکا از دولت جعلی صهیونیست ها را یادآوری کردند و افزودند: واشنگتن از دولتی که رسماً به اقدامات تروریستی معترف است به زشت ترین شکل ممکن حمایت می کند و در عین حال جمهوری اسلامی را متهم می سازد.
رهبر انقلاب نامه اخیر سناتورهای امریکایی را حاوی نشانه های متعدد فروپاشی اخلاق سیاسی در نظام امریکا برشمردند و افزودند: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.
رهبر انقلاب همچنین با بزرگداشت یاد مرحوم آیت الله مهدوی کنی او را عالمی عامل و دارای مجاهداتی تأثیرگذار خواندند و غفران و رحمت الهی را برای آن عالم فقید مسئلت کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری گزارشی از برگزاری هفدهمین اجلاس مجلس خبرگان بیان کرد.
آیت الله یزدی، بررسی روند مذاکرات هسته ای و مسائل داخلی کشور، تاکید بر لزوم تحقق عملی اقتصاد مقاومتی و پرهیز از شعار زدگی، ارائه گزارش از جایگاه اسلام در شرایط کنونی جهان و مسئله اسلام‌هراسی در غرب و نگرانی از برخی مسایل فرهنگی را از جمله مهمترین محورهای مباحث، نطق‌ها و مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاسیه اخیر بیان کرد.

آمریکا: برخی تحریم ها علیه ایران از طریق قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شده اند به همین دلیل این موضوع نیازمند اقداماتی برای لغو آنهاست ولی ...

وزارت خارجه آمریکا: متن توافق هسته ای را به قطعنامه شورای امنیت تبدیل می کنیموزارت خارجه آمریکا اعلام کرد در صورت دست یابی به توافق هسته ای با ایران، متن توافق، تبدیل به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهد شد.
به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، جین ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت قرار است متن توافق هسته ای با ایران به شورای امنیت ارائه شود .وی افزود: این اقدام طبیعی است زیرا اعضای دائم شورای امنیت همان هایی هستند که با ایران در حال مذاکره هستند. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا توضیح داد: زمان و روند برداشتن تحریم های ایران هنوز مشخص نشده است.ساکی ادامه داد: برخی تحریم ها علیه ایران از طریق قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شده اند به همین دلیل این موضوع نیازمند اقداماتی برای لغو آنهاست ولی زمان و راه های این اقدام هنوز تعیین نشده است.قبل از این هم رویترز به نقل از شماری از مقامات غربی نوشت: هم اکنون ایران و گروه 1+5 در حال مذاکره برای تهیه قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل با هدف رفع تحریم های مربوط به برنامه هسته ای علیه ایران هستند.هم اکنون ایران و گروه 1+5 در حال مذاکره برای دست یابی به توافق بر سر مسئله هسته ای تهران هستند.گروه 1+5 شامل پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد  (فرانسه، آمریکا، چین، روسیه و بریتانیا) به علاوه آلمان است.
جب بوش گفت: به گمان من ما باید به یک توافق دو حزبی در زمینه مسایل اصلی سیاست خارجی آمریکا برسیم چون اختلاف در سیاست خارجی سیگنال هایی منفی به جهان می فرستد و برای آمریکا خوب نیست.
جب بوش فرماندار سابق فلوریدا و یکی از نامزدهای احتمالی حزب جمهوریخواه برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا در سخنانی نامه اخیر سناتورهای جمهوریخواه به ایران را از سرناچاری و ناامیدی سناتورهای جمهوریخواه دانست.
به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان  ان بوش که جمعه شب در یک گردهمایی در ایالت نیوهمپشایر سخن می گفت بدون اظهار نظر صریح درباره نظرش درباره نامه اخیر 47 سناتور خطاب به مقامات ایران گفت: این نامه از روی ناامیدی سناتورهای جمهوریخواه نوشته شده است.

جب بوش در جمع هوادارانش در نیوهمپشایر

او بدون پاسخ به این سوال که آیا او نامه را تایید می کند یا نه؟ گفت: او سناتور نیست ولی در عین حال در انتقاد به مذاکرات جاری بین ایران و گروه 1+5 گفت:" هیچ گفت و گو و مباحثه ای (بین دولت اوباما و جمهوریخواهان) درباره گفت و گوهای هسته ای صورت نمی گیرد.
بوش برای توجیه و دفاع از اقدام جمهوریخواهان در ارسال نامه سرگشاده به ایران از اقدام نانسی پلوسی رییس دموکرات وقت مجلس نمایندگان آمریکا در سفر به سوریه در زمان ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش (برادرش) مثال آورد و گفت آن سفر نیز بدون تایید و در مخالفت با سیاست خارجی کاخ سفید دوره بوش انجام شد.
بسیاری در آمریکا نامه 47 امضایی را به دلیل زیر سوال بردن سیاست خارجی دولت اوباما به باد انتقاد گرفته اند و جمهوریخواهان در واکنش به این انتقادات تلاش می کنند با آوردن مثال هایی از اقدامات مشابه دموکرات ها در گذشته، این اقدام را مسبوق به سابقه نشان دهند.
جب بوش در عین حال تاکید کرد بهترین راه برای جمهوریخواهان حمایت از سناتور باب کورکر جمهوریخواه – رییس کمیته روابط خارجی سنا- برای تصویب طرحی تازه به منظور اعمال تحریم های احتمالی علیه ایران در صورت عدم انجام این کشور به تعهدات هسته ای  است. بر اساس این طرح که با انتقاد دولت اوباما و حزب دموکرات مواجه است، هر گونه توافق نهایی هسته ای منوط به تایید و تصویب کنگره شده است.
جب بوش گفت:" به گمان من ما باید به یک توافق دو حزبی در زمینه مسایل اصلی سیاست خارجی آمریکا برسیم چون اختلاف در سیاست خارجی سیگنال هایی منفی به جهان می فرستد و برای آمریکا خوب نیست.
او در عین حال توپ را به زمین باراک اوباما انداخت و رییس جمهور آمریکا را مسئول اصلی تشدید اختلافات بین جمهوریخواهان و دموکرات ها بر سر مسایل سیاست خارجی دانست و گفت این مسئولیت اوباما است که در این زمینه پیش قدم شود در حالی که او چنین احساس مسئولیتی ندارد.
اوباما در تازه ترین انتقاد خود از این نامه روز گذشته در مصاحبه  با یک شبکه خبری "wise news" بار دیگر با تکرار انتقادات خود از این نامه جنجالی گفت :او به جای سناتورها از ارسال این نامه شرمنده است.
اوباما با بی سابقه خواندن این اقدام ، گفت: من به جای آنها خجالت کشیدم، آنها به آیت الله هایی که به گفته خودشان دشمن ما محسوب می شوند نامه فرستاده اند و گفته اند با رییس جمهور ما معامله نکنید چون قابل اعتماد نیست و نمی تواند بر توافقش پای بند بماند.
مقامات غربی گفته اند که قدرت های جهانی (گروه 1+5) در آرامش و سکوت،‌ در حال انجام رایزنی هایی درباره صدور قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای لغو تحریم های ایران هستند.
مذاکره ایران و 1+5 برای صدور قطعنامه رفع تحریم ها در شورای امنیتمقامات غربی به رویترز گفته اند هم اکنون رایزنی هایی درباره صدور قطعنامه در شورای امنیت برای لغو تحریم های سازمان ملل مرتبط با برنامه هسته ای ایران در حال انجام است.
به گزارش عصرایران،‌ خبرنگار رویترز از مقر سازمان ملل متحد در نیویورک نوشت: مقامات غربی گفته اند که قدرت های جهانی (گروه 1+5) در آرامش و سکوت،‌ در حال انجام رایزنی هایی درباره صدور قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای لغو تحریم های ایران هستند. این قطعنامه شورای امنیت در صورت امضای توافق هسته ای میان ایران و 1+5 صادر خواهد شد.
رویترز افزود: با این اقدام، لغو توافق هسته ای احتمالی ایران و آمریکا توسط کنگره آمریکا سخت می شود.
یک مقام غربی که خواست نامش منتشر نشود در این باره توضیح داد: اگر با ایران به توافق هسته ای برسیم در این صورت ما می خواهیم به سرعت وارد موضوع تحریم های سازمان ملل متحد علیه ایران شویم.
هم اکنون ایران و گروه 1+5 در حال انجام مذاکرات متوالی برای دست یابی به توافق بر سر برنامه هسته ای تهران هستند.
براساس هماهنگی قبلی ، دو طرف تا روز 10 فروردین آینده برای دست یابی به توافق نهایی هسته ای مهلت دارند.گروه 1+5 شامل 5 عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، روسیه، فرانسه،‌بریتانیا و چین) به علاوه آلمان است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون چند قطعنامه تحریم علیه ایران به دلیل موضوع هسته ای اش تصویب کرده است.علاوه بر این قبلا خبرهایی منتشر شده بود که ایران و گروه 1+5 قصد دارند متن توافق هسته ای را در قالب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل تصویب کنند.
چند روز پیش 47 نفر از سناتورهای جمهوری خواه کنگره آمریکا با نگارش نامه ای خطاب به سران ایران هشدار دادند هر توافق هسته ای میان ایران و آمریکا تنها تا زمان حضور باراک اوباما در کاخ سفید ( سال 2017 ) معتبر خواهد بود و رئیس جمهور جمهوریخواه بعدی آن را لغو می کند.
 مقامات غربی به رویترز می گویند: در صورت صدور قطعنامه ای ازسوی شورای امنیت سازمان ملل در باره توافق هسته ای ایران و 1+5، این قطعنامه به لحاظ قانونی الزام آور خوهد بود و هر گونه اقدام‌ آتی علیه توافق هسته ای از سوی جمهوری خواهان آمریکا سخت و پچیده خواهد شد.مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در هفته آینده در لوزان سوئیس از سرگرفته می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد