سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


به باور بیشتر ‌تحلیلگران، وقایع اخیر در منطقه خاورمیانه، از نقش فعال ایران در مبارزه با داعش گرفته تا تحولات رخ داده در یمن، زمینه توسعه نفوذ منطقه‌ای ایران را فراهم کرده است؛ اما این موضوع آنچنان اسباب نگرانی آل سعود را فراهم کرده که در اقدامی از سر استیصال، از سازمان فلسطینی حماس خواسته‌اند در روابط خود با ایران تجدیدنظر کند.
کد خبر: ۴۵۸۶۶۴
تاریخ انتشار:۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸-16 December 2014
به باور بیشتر ‌تحلیلگران، وقایع اخیر در منطقه خاورمیانه، از نقش فعال ایران در مبارزه با داعش گرفته تا تحولات رخ داده در یمن، زمینه توسعه نفوذ منطقه‌ای ایران را فراهم کرده است؛ اما این موضوع آنچنان اسباب نگرانی آل سعود را فراهم کرده که در اقدامی از سر استیصال، از سازمان فلسطینی حماس خواسته‌اند در روابط خود با ایران تجدیدنظر کند.
 به گزارش «تابناک»، عربستان سعودی از سازمان فلسطینی حماس ‌خواسته در روابط خود با ایران تجدیدنظر کند تا در ازای آن، سعودی‌ها به برداشته شدن محاصره غزه کمک کنند. این درخواست در تماس یک مقام اطلاعاتی سعودی با رهبران حماس مطرح شده است. 
پایگاه اینترنتی «الرای»، وابسته به گروه حماس در این زمینه می‌نویسد، عربستان سعودی به تازگی پیامی سرشار از عصبانیت را برای رهبران حماس فرستاده و در آن نسبت به نزدیکی این سازمان با ایران هشدار داده است. در این راستا، یک مقام ارشد اطلاعاتی سعودی ضمن برقراری تماس با رهبران حماس، از آن‌ها خواسته همه ارتباطات خود را با ایران قطع کنند. در مقابل، عربستان وعده اعمال فشار قابل توجه برای برداشته شدن محاصره اقتصادی غزه را داده است. 
منابع عرب فلسطینی که با الرای گفت‌و‌گو کرده‌اند، اظهار داشته‌اند، ‌رهبران حماس در حال بررسی موضوع هستند و هنوز واکنش رسمی به درخواست عربستان نشان نداده‌اند. این در حالی است که تنها یک هفته پیش، هیأتی از حماس برای دیدار با مقامات ایرانی و در راستای بهبود روابط با ایران، راهی تهران شد.
 به هر حال، این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که طی ماه‌های اخیر، عربستان سعودی ضمن احساس نگرانی از توسعه نفوذ جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه، نشان داده که به هر اقدامی برای ضربه زدن به منافع ایران و جلوگیری از گسترش بیش از پیش این نفوذ متوسل می‌شود. 
طی این چند ماه، دو واقعه به طور خاص و با شدت بیشتری بر رویکرد عربستان در این زمینه تأثیر گذاشت که یکی، پیروزی حوثی‌ها در یمن و چشم انداز وقوع تحولی جدی در این کشور و دیگری، نقش فعال ایران در مبارزه با داعش در عراق بود که در عمل، سبب شد نقش رهبری ایران در هدایت مبارزات علیه داعش، به طور ضمنی مورد پذیرش کشورهای غربی نیز قرار بگیرد. 
اکنون به نظر می‌رسد مجموعه این شرایط کار را برای عربستان سعودی به جایی رسانده که حاضر است با یک سازمان همسو با «اخوان المسلمین» ـ که عربستان همواره آن را دشمن خود دانسته ـ ارتباط برقرار و در ازای وعده حمایت، آن را به دور شدن از ایران ترغیب کند. البته همین موضوع که عربستان سعودی ـ که ادعای رهبری جهان اسلام را مطرح می‌کند ـ از ابزارهای لازم برای فشار بر رژیم اسرائیل جهت برداشتن محاصره غزه برخوردار است، ولی تاکنون کاری برای فلسطینی‌ها نکرده، نکته دیگری است که در جای خود بسیار قابل توجه است!

حمله طالبان به یک مدرسه در پیشاور پاکستان/شمار قربانیان به ۱۳۰ نفر افزایش یافت/ ادامه درگیری میان نیروهای امنیتی و طالبان در محل حادثه

مقامات پاکستانی از کشته شدن ده‌ها دانش‌آموز در حمله طالبان به یک مدرسه در شمال غربی شهر پیشاور خبر دادند.

خبرگزاری فارس: حمله طالبان به یک مدرسه در پیشاور پاکستان/شمار قربانیان به ۱۳۰ نفر افزایش یافت/ ادامه درگیری میان نیروهای امنیتی و طالبان در محل حادثه

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتدپرس، افراد مسلح با حمله به مدرسه ارتش در پیشاور مرکز ایالت خیبر پختونخوا تعدادی از دانش آموزان این مدرسه را گروگان گرفتند.مقامات پاکستانی از کشته شدن 84 دانش آموز در حمله طالبان به یک مدرسه در شمال غربی شهر پیشاور خبر دادند.منابع غیررسمی، تعداد قربانیان تا کنون 104 نفر گزارش کرده اند که از میان آنها 84 نفر دانش آموز هستند.این درحالیست که ممکن است تعداد کشته شده‌ها افزایش یابد.

«پرویز ختاک» سروزیر ایالت پیشاور گفت که حدود همین تعداد دانش آموز نیز مجروح و زخمی شده اند که مقامات بیمارستانی حال برخی از آنها را وخیم گزارش کرده‌اند.

 

به گفته این مقام پاکستانی همه کشته شده ها دانش آموز هستند با این حال مقامات بیمارستانی پیش از این اعلام کردند که حداقل یکی از قربانیان معلم و یک نفر نیز مقام امنیتی بوده است که در میان کشته شده‌ها هستند.ختاک خبر داد که نبرد با مهاجمان در محل وقوع حادثه همچنان ادامه دارد. شاهدان عینی به خبرگزاری رویترز گفته اند که صدای تیراندازی سلاحهای سنگین شنیده شده و بالگردهای ارتش پاکستان در اطراف مدرسه محل درگیری در حال پرواز هستند.براساس گزارشها، مهاجمان انتحاری ابتدا حدود 500 دانش آموز را به گروگان گرفته بودند که نیمی از آنها آزاد شده‌اند اما پلیس میگوید که هنوز مشخص نیست چه تعداد دیگر گروگان در دست مهاجمان گرفتار هستند.آخرین اخبار حکایت از آن دارد که 300 تا 400 دانش‌آموز در اختیار عاملان انتحاری طالبان است.این شدیدترین حمله طالبان پاکستان به غیرنظامیان طی ماههای گذشته بوده است. حمله در ساعات ابتدایی امروز سه شنبه آغاز شد. پلیس پیشاور می‌گوید که بلافاصله پس از حمله نیروهای امنیتی در منطقه حاضر شده و به درگیری با مهاجمان طالب پرداختند. تصاویری که تلویزیون پاکستان پخش کرده حکایت از محاصره منطقه محل درگیری توسیط پلیس دارد.دانش اموزان این مدرسه در مقطع تحصیلی اول تا دهم درس می‌خوانند و کمتر از 15 سال سن دارند.سخنگوی طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله در پاسخ به عملیات ارتش پاکستان در مناطق قبیله ای علیه طالبان انجام شده است. وی تصریح کرده که هدف از این حمله آن بوده که «ارتش رنج ما را درک کند.»به نوشته خبرگزاری روسی اسپوتنیک، منابع امنیتی گفته‌اند که برخی از تروریست‌ها موفق به فرار از محل این عملیات تروریستی شده‌اند.نواز شریف نخست وزیر پاکستان طی پیامی حمله طالبان به این مدرسه را یک «تراژدی ملی» خواند.اسپوتنیک گزارش داده که تاکنون 3 ساختمان در مدرسه هدف قرار گرفته از تروریست‌ها تخلیه شده و عملیات در این خصوص ادامه خواهد یافت.شاهدان عینی از ادامه درگیری‌ها بین طالبان پاکستان و ارتش این کشور در پیشاور خبر می‌دهند. گزارشها حاکیست که در این درگیری تا کنون 5 نفر از مهاجمان نیز کشته شده‌اند.براساس آخرین آمارها، تاکنون 130 نفر کشته شده و بیش از 200 نفر مجروح شدند. اکثریت مطلق کشته شده‌ها کودک(دانش آموز) هستند.

 

 

حامد شهبازی
هارون مونس؛ «گرگ تنها» که بازیچه سناریوی جدید غرب شد

نکته‌ای که باید در حادثه سیدنی به آن توجه کرد، سابقه اختلالات روانی هارون مونس است و این موضوع که سازمان‌های اطلاعاتی غربی از افراد دارای اختلالات روانی به عنوان آلت دستی برای پیشبرد اهداف و دست زدن به عملیات‌های تروریستی و عملیات‌های روانی بهره می‌گیرند.

خبرگزاری فارس: هارون مونس؛ «گرگ تنها» که بازیچه سناریوی جدید غرب شد

برای پاسخ به این پرسش باید به جزییات حادثه گروگانگیری در سیدنی استرالیا دقت کرد که طی آن فردی به نام هارون مونس کارکنان و مشتریان کافه‌ای را در سیدنی به گروگان گرفت. این گروگانگیری پس از 16 ساعت با عملیات نیروهای دولتی خاتمه یافت و طی این عملیات شخص گروگانگیر و دو غیرنظامی کشته و یک مامور پلیس زخمی شدند.

این رویداد در حالی به سرعت در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت که تمامی اخبار بر دو نکته تاکید وافر داشتند: نخست اینکه این فرد ایرانی تبار بوده و دوم، این فرد دارای اختلالات روانی، سابقه مشارکت در قتل همسر سابق، چند مورد تعرضات جنسی و جرایمی دیگر بوده است.

گرچه ایرانی تبار بودن این فرد در ساعات نخستین رویداد دستاویز مناسبی را برای دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای غرب به منظور حاشیه‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران فراهم کرد اما واکنش سریع مقامات و رسانه‌های ایرانی به منظور افشای این واقعیت که فرد مذبور در داخل ایران نیز پرونده قضایی داشته و تحت تعقیب بوده و اطلاعات مورد نیاز در اختیار مسئولان استرالیایی قرار گرفته، سناریوی به میان کشیدن جمهوری اسلامی ایران و مرتبط کردن آن با مسائل تروریستی –که همواره در دستور کار رسانه‌ها و دولتهای غربی قرار دارد- خنثی کرد.

جالب آنکه هارون مونس برای دستگاه قضایی استرالیا فردی شناخته شده بوده و حتی تونی ابوت نخست وزیر این کشور خطاب به خبرنگاران درباره بی ثباتی روانی و سابقه خشونت وی سخن گفته بود. مونس نیز به «گرگ تنها» مشهور است؛ اصطلاحی که در غرب به افرادی اطلاق می شود که به تنهایی و بدون طراحی سناریویی دقیق دست به اقدامات تروریستی و جنایتکارانه می زنند.

اما نکته‌ای که باید در حادثه سیدنی به آن توجه کرد سابقه مونس به داشتن اختلالات روانی است و جالب آنکه در اکثر حوادث مشابه که طی آن فردی مسلح اقدام به گروگانگیری کرده، بررسی سوابق نشان داده که فرد مظنون سابقه اختلالات روانی داشته است و این موضوع که سازمانهای اطلاعاتی غربی از افراد دارای اختلالات روانی یا کسانی که به دلیل ناتوانی‌های مالی و شکست‌های خانوادگی و مواردی از این دست، به عنوان آلت دستی برای پیشبرد اهداف و دست زدن به عملیاتهای تروریستی و عملیاتهای روانی بهره می گیرند اکنون کاملا مسجل شده است.

در مهرماه سال 1390 رسانه‌های آمریکایی از دستگیری فردی ایرانی تبار به نام «منصور ارباب سیر»-یک فروشنده خودروهای دست دوم- خبر دادند که بنا بر ادعاها، تلاش داشت با به کار گیری یک گروه قاچاق مواد مخدر مکزیکی بمبی را در رستورانی در واشنگتن قرار دهد و زمانی که «عادل الجبیر» سفیر عربستان در واشنگتن در آن رستوران حضور یافت، منفجرش کند.

بررسی‌ها نشان داد که وی نیز دارای اختلالات روانی بوده و دوستان ایرانی و آمریکایی منصور ارباب سیر همگی بر یک نکته مشترک تاکید داشتند؛ حواس پرتی و بی نظمی منصور ارباب سیر. مشکلی که به گفته بعضی از آنها باعث جدایی همسر اولش از او شد. جالب آنکه رسانه‌های آمریکایی با دست زدن به جنگ روانی گسترده و به میان کشیدن جمهوری اسلامی ایران در استفاده از ارباب سیر تلاش داشتند با طراحی سناریوی جدیدی ایران را تحت فشار قرار دهند اما بدون یافتن سند و مدرکی مبنی بر دست داشتن ارباب سیر در توطئه‌ ترور سفیر عربستان که اجرای آن نه تنها توسط فرد روان پریشی چون ارباب سیر بلکه توسط یک گروه از زبده‌ترین نیروهای امنیتی نیز به سادگی قابل انجام نبود، بتدریج از سروصدای بلند شده درباره این پرونده کاسته شد؛ پرونده‌ای که قرار بود عربستان سعودی حتی آن را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح کند. بعدها خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه ارباب سیر به 25 سال زندان محکوم شده است. با توجه به سابقه آمریکا در استفاده از کوچکترین حربه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران، اگر پرونده ارباب سیر از خروجی‌های لازم برای دولت آمریکا برخوردار بود، بعید بود که بسرعت روند آن طی شده و بایگانی شود.

در قبال بهره‌گیری دستگاه‌های اطلاعاتی وامنیتی غربی از افراد دارای سابقه روان پریشی و اختلالات روانی می توان به گزارش دیده بان حقوق بشر در ماه اوت 2014 اشاره کرد که سازمانهای مبارزه با تروریسم در آمریکا از مسلمانان دارای اختلالات روانی برای دست زدن به اقدامات تروریستی بهره گرفته اند. بر این اساس یک مامور اف بی آی با ریختن طرح دوستی با مردی به نام «رضوان فردوس» از طریق نفوذ به مسجد محل حضور وی به دنبال سوءاستفاده از وی بود و با وجود آنکه اف بی آی طی تحقیقات به این نتیجه رسید که فردوس دارای بی ثباتی روانی است، مامور این سازمان تلاش کرد اعتماد وی را جلب کرده و با افزایش رابطه دوستی میان این دو، مامور اف بی آی، فردوس را به طرحریزی نقشه‌ای به منظور منفجر کردن پنتاگون و کاخ کنگره آمریکا، متقاعد کرد. ماموران مواد منفجره تقلبی در اختیار فردوس قرار دادند اما فردوس با نزدیک شدن به زمان انجام عملیات دچار فشار عصبی شدید شده و کنترل خود را از دست داد و این توطئه ناکام ماند اما اف بی آی که به هدف خود رسیده بود چندی بعد فردوس را به اتهام در اختیار داشتن موادی که در اقدامات تروریستی مورد استفاده قرار می گیرند، وی را محکوم کرده و فردوس در حال حاضر مجبور به سپری کردن 17 سال زندان محکومیت خود است.

نمونه‌ای دیگر از سوء استفاده دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی غربی از افراد دارای اختلالات روانی پرونده فردی به نام «شواهر متین سراج» است که از سوی اف بی آی فردی دارای ناتوانی ذهنی شدید توصیف شده که بیشتر وقت خود را صرف بازی‌های ویدیویی در خانه مادری خود می کرده است. یک مامور مخفی اف بی آی با ادعای اینکه دارای بیماری‌ای است که مشابه بیماری پدر فوت شده سراج است تلاش کرد با تحریک احساسات، وی را به دام افکند و بتدریج این مامور موفق شد ایده یک حمله تروریستی –بمبگذاری در ایستگاه قطار زیر زمینی- را به وی تحمیل کند. حتی گزارشهای اف بی آی نیز در این باره اشاره به این واقعیت دارند که سراج به هیچ وجه با مشارکت در این توطئه موافق نبوده است.

بهره‌گیری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی غربی از افرادی دارای سابقه اختلالات روانی از جمله شیوه‌هایی است که برای توجیه اقدامات به اصطلاح ضد تروریستی، تبلیغات سیاه علیه کشورها، لشکرکشی‌ها، ایجاد محدودیتها برای اقلیتهای مذهبی به ویژه مسلمانان، تخریب وجهه مسلمان و دیگر اقلیتها مورد استفاده طولانی بوده است.

در قبال پرونده هارون مونس ذکر این نکته ضروری است که وی پیش از این به دلیل سابقه‌ رفتارها و جرایمش برای دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی استرالیا شناخته شده بوده و جالب آنکه در موارد مشابه در کانادا و آمریکا نیز مظنونان به دست داشتن در اقداماتی که از سوی مقامات تروریستی تلقی شده، برای دستگاه‌های ذی‌ربط  به عنوانت «عوامل دردسر ساز» شناخته شده و البته دارای سابقه اختلالات روانی بوده‌اند اما چرا از آنها جلوگیری نشد؟

در دو حمله به اصطلاح تروریستی در کانادا که طی آن «مارتین احمد رولیو» و «مایکا زهاف بیبیو» به عنوان عاملان جنایت دست داشتند، پاسپورتهایشان از سوی مقامات کانادایی به احتمال اینکه ممکن است برای پیوستن به داعش، سفر کنند ضبط شده بود.

حال چرا افرادی که از سوی دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی «خطر» محسوب می شوند و زیر ذره‌بین هستند، در انجام عملیاتهای خود موفق می شوند تردید برانگیز است. کشورهای غربی و آمریکا که با سیستمهای پلیسی و تجهیزات پیشرفته که در فیلمهای سینمایی به ویژه در هالیوود از پس هر دشمنی بی می آیند چگونه در جلوگیری از فردی شناخته شده و دارای پرونده از دست زدن به گروگانگیری یا جنایات مشابه، عاجز هستند؟ کشورهای غربی از هر ابزار و وسیله‌ای برای پیشبرد اهداف خود بهره می گیرند؛ از افراد روان پریش گرفته تا کودک خردسال.

شاید هارون مونس، ارباب سیر دیگری باشد که باید نقش خود را در سناریوی طراحی شده از سوی دستگاه‌های امنیتی بازی کند و پس از آنکه به مهره‌ای سوخته تبدیل شد پرونده‌اش به مانند بسیاری دیگر بایگانی شود. یک هارون مونس بی جان نه تنها دیگر خطری محسوب نمی شود بلکه تا مدتها خوراک خبری خوبی برای انحراف افکار عموم از مسایل به مراتب مهم‌تر در دنیا باشد؛ جنایات و شکنجه‌های سازمان سیا که پرونده‌ سیاهش حتی مردم خود آمریکا را دچار بهت کرده است، کشتار مردم بی گناه سوریه و عراق توسط عمال و دست نشانده‌های غرب. بازی با کارت هارون مونس فعلا در دستور کار است.


شب گذشته در حالی این رسانه ها با این دو کلید واژه در حال حمله به ایرانیان و شیعه بودند که بخش های خبری و سیاسی رسانه ملی،مثل اغلب اوقات در چنین زمان هایی به مسکوت گذاشتن اصل ماجرا مشغول بود.
کد خبر: ۴۵۸۸۳۰
تاریخ انتشار:۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳-16 December 2014
واقعه گروگان گیری در سیدنی استرالیا برای ما ایرانی ها در ابتدا مثل هر واقع گروگان گیری دیگری،دلهره آور بود و ایرانیان هم مثل هر ملت صلح طلبی، حس همدردی و آرزوی پایان مسالمت آمیز آن را برای گروگان ها داشتتند. اما پس از ساعاتی،برای ما ایرانیان،حادثه سیدنی دیگر یک گروگان گیری ساده نبود؛چرا که خبرگزاری ها گروگان گیر را یک ایرانی معرفی می کردند!  

به گزارش «تابناک»، از زمانی که خبر اولیه ایرانی بودن گروگان گیر،منتشر شد تا زمانی که این خبر تایید شد،رسانه های ایرانی در شوک، به سر می بردند که جریان چیست و ماجرا از کجا سرچشمه گرفته است.  

مجموعه ای از رسانه هایی که احتیاج به معرفی ندارند،یک راست به دنبال معرفی این حادثه به عنوان یک توطئه علیه ایران و ایرانیان رفتند. عده ای حتی آن را وسیله ای برای تحت الشعاع قرار دادن حماسه اربعین تلقی کردند و عده ای هم تحلیل های دیگری داشتند.  

آنچه در این میان رسانه های ایران به ویژه بخش های خبری و سیاسی رسانه ملی نادیده گرفتند،جریان های خبری بود که پس از انتشار خبر ایرانی بودن گروگان گیر در رسانه های بین المللی شکل گرفت. اینکه این حادثه توطئه بود یا نه یک اتفاق معمولی دیگر مهم نبود. مهم این بود که رسانه های بین المللی استفاده خود را از این حادثه بردند و بخش های خبری و سیاسی رسانه ملی سکوتی خفه کننده در پیش گرفته بودند.  

رسانه های بین المللی و رسانه های فارسی زبان مخالف جمهوری اسلامی ایران هم چون «بی بی سی» فارسی و « من و تو»، با محوریت دو کلید واژه ایرانی بودن، و روحانی شیعه بودن،اخبار و گزارش های متعددی را درباره این واقعه مخابره کردند.  

تردیدی نیست که برای یک رسانه غربی یا اپوزسیون مخالف نظام، این دو کلید ویژه بیشترین تاثیر را در بین مخاطبان افکار آنان در راستا ایران هراسی دارد. شب گذشته در حالی این رسانه ها با این دو کلید واژه در حال حمله به ایرانیان و شیعه بودند که بخش های خبری و سیاسی رسانه ملی،مثل اغلب اوقات در چنین زمان هایی به مسکوت گذاشتن اصل ماجرا مشغول بود. 

آن هم در مورد یک تبعه ایرانی که از کشور مهاجرت کرده و تغییر مذهب داده و انواع و اقسام جرائم را مرتکب شده بود و در لوای پرچم داعش این گروگان گیری را انجام داده بود. باز هم البته جای شکرش باقی است که وزارت خارجه به سرعت این گروگان گیری را محکوم کرد.  

بخش های خبری و سیاسی رسانه ملی که در این زمان هم فضا را در اختیار رسانه های غربی و اپوزسیون قرار داد تا آنان برای مخاطب فارسی زبان و غیر فارسی زبان در این باره تولید محتوا کنند و خط خبری خود را القاء کنند. 

به نظر می رسد انفعال و عدم تصمیم گیری به موقع در معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما،فرصت ها را در عرصه رسانه ها برای،کلیت نظام سیاسی به تهدید تبدیل می کند و اغلب اوقات معاونت سیاسی در اغلب اوقات نقش نوش داروی بعد مرگ سهراب،برای حوادث مهم مرتبط با نظام سیاسی کشور، را بازی می کند. 

در حال حاضر در اغلب مسائل حساس در عرصه سیاست داخلی و بین المللی،مخاطب فارسی زبان داخل و خارج کشور،چشم امیدی به اطلاع رسانی دقیق،جریان سازی حقیقی و گرفتن امواج خبری از رسانه های غربی، از سوی بخش های سیاسی و خبری رسانه ملی ندارد. 

اکنون که موسم تغییر و تحول فرا رسیده است،شاید تغییراتی در این معاونت بتواند خون تازه ای را در رگ های کم تحرک و  بی تحرک، بخش های سیاسی و خبری رسانه ملی،تزریق کند. 
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد