سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

تغذیه و سلامتی



دیابت و قهوه!

تراز: نتایج یافته‌های اخیر نشان می‌دهد افزایش مصرف قهوه، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

به گزارش تراز به نقل از ایسنا،‌ تحقیقات اخیر نشان داده کسانی که مقدار بیشتری قهوه بدون افزودنی مصرف می‌کنند خطر ابتلای آنها به دیابت نوع ۲، حدود ۱۱ درصد کاهش می‌یابد. اما در افرادی که کمتر قهوه مصرف می‌کنند احتمال ابتلا به این دیابت حدود ۱۷ درصد بیشتر است.

در این مطالعه هزاران نفر به مدت چهار سال مورد بررسی قرار گرفتند. یافته‌ها همچنین نشان داد کسانی که میزان بیشتری حدود سه فنجان یا بیشتر در روز مصرف قهوه داشتند احتمال ابتلایشان به این بیماری ۳۷ درصد کمتر از کسانی بود که روزانه تنها یک فنجان قهوه می‌نوشیدند. این مطالعه همچنین نشان داد کسانی که مبتلا به بیماری‌های قلبی، کلسترول و فشارخون بالا یا سرطان بودند از بین افرادی بودند که قهوه کمتری مصرف می‌کردند. بنابراین اگر شما عادت به مصرف قهوه دارید و پزشکتان به شما اجازه نوشیدن آن را داده اگر کمی بیشتر از این نوشیدنی استفاده کنید نه تنها ضرری ندارد بلکه مفید هم هست و می‌توانید در این باره با پزشکتان نیز مشورت کنید.

به گزارش ایسنا به نقل از دیابتیزکِر، در واقع قهوه نوشیدنی گرمی است که هیچ گونه ماده افزودنی ندارد. به علاوه برخلاف بسیاری از کافی شاپ‌ها که احتمالا شکر زیادی در قهوه می‌ریزند، شما می‌توانید با رعایت نکات زیر قهوه‌ سالم بنوشید:
۱. قهوه سیاه مصرف کنید.
۲. اگر قهوه سیاه بسیار تلخ است، از شیرین کننده‌های سالم و جایگزین شکر استفاده کنید.
۳. مقداری شیر به قهوه‌تان اضافه کنید.




تأثیرات ماست بر شخصیت انسان!!!

منبع : اخبار و مقالات صنعت

تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ایرلندی نشان می‌دهد، باکتری روده که مشابه باکتری موجود در ماست است، بر شیمی مغز تأثیر گذاشته و به شکل‌گیری شخصیت انسان کمک کرده است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، باکتری روده بر شیمی مغز اثر می‌گذارد و این بدان معناست که خوردن ماست می‌تواند به شادتر شدن افراد کمک کند.

این باکتری همچنین به شکل‌گیری شخصیت انسان کمک کرده و بخش کلیدی در توسعه شخصیت اولیه انسان محسوب می‌شود.

محققان دانشگاه کورک در خصوص نحوه دقیق اثرگذاری این باکتری بر مغز تردید دارند، اما این ایده مطرح شده است که عصب واگ – عامل ارتباط معده و مغز- در این فرآیند دخالت دارد.

به گفته محققان، باکتری روده به تعامل بیشتر انسان‌های اولیه با یکدیگر کمک کرده و این مسئله شانس تکثیر باکتری را افزایش داد.

در این مطالعه، موش‌هایی که مقادیر مشخصی محصولات پروبیوتیک مصرف کردند، با کاهش نشانه‌های اوتیسم و سطح اضطراب مواجه شدند.

محصولات پروبیوتیک از جمله ماست پروبیوتیک به ازدیاد باکتری روده منجر شده و به همین علت، یک ابر ماده‌غذایی با قابلیت برطرف کردن مشکلات روده از جمله کولیت، اسهال و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته می‌شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد