سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اضافه کرد: شماری از نیروهای "انقلابی" ایرانی در عراق وجود دارد. من هنوز اطلاعاتی از حضور واحدهای بزرگ نظامی ایران یا نیروهای زمینی ایران در عراق در دست ندارم.
ادعای پنتاگون: ایران به عراق نیرو فرستادوزارت دفاع آمریکا مدعی شد ایران به عراق نیروی نظامی فرستاده است.
به گزارش عصر ایران به نقل از شبکه آر تی روسیه، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مدعی شد ایران تعداد محدودی نیروی نظامی به عراق اعزام کرده است.به گفته پنتاگون، هدف از این اقدام ایران، کمک به عراق برای مقابله با افراد مسلح گروه داعش است. افراد مسلح گروه داعش نزدیک به القاعده در هفته های اخیر مناطق وسیعی را در شمال بغداد اشغال کرده اند. آنها به دنبال پیشروی به سمت بغداد و دیگر شهرهای عراق هستند که با مقاومت ارتش روبه رو شده اند.هم اکنون درگیری ها در شمال بغداد میان نیروهای ارتش و داعش ادامه دارد.ایران قبل از این اعلام آمادگی کرده بود در صورت درخواست مقامات عراقی، می تواند به این کشور برای مقابله با داعش، کمک کند.جان کِربی سخنگوی پنتاگون گفت: نشانه هایی وجود دارد که مشخص می کند شماری محدودی از نیروهای ایرانی در عراق حضور دارند. او در عین حال از توصیف وضعیت حضور این افراد در عراق خودداری کرد. 
کِری اضافه کرد: شماری از نیروهای "انقلابی" ایرانی در عراق وجود دارد. من هنوز اطلاعاتی از حضور واحدهای بزرگ نظامی ایران یا نیروهای زمینی ایران در عراق در دست ندارم. خبرگزاری فرانسه در این باره می نویسد: به احتمال بسیار این نیروها، اعضای سپاه هستند. قبل از این وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: 300 مشاور نظامی به عراق برای حفاظت از منافع خود به عراق اعزام می کند. 



لوموند در پایان تاکید می کند آمریکا و ایران به خوبی می دانند بدون ثبات در سوریه، شاهد ثبات دائمی در عراق نخواهند بود. به همین دلیل تحرکات باید در سطح این دو کشور باشد زیرا آنها یک محور را تشکیل می دهند.
روزنامه فرانسوی لوموند نوشت: توافق هسته ای ایران و آمریکا برای آرامش در سوریه و عراق ضروری است.
به گزارش عصرایران، روزنامه فرانسوی لوموند در سرمقاله خود نوشت: ایران و دشمن قدیمی اش آمریکا، دارای هدف واحد در عراق هستند. این هدف واحد، شامل تقویت حکومت بغداد و مقابله با حملات تکفیری هاست. لوموند: توافق هسته ای ایران و آمریکا پیش نیاز آرامش عراق
لوموند اضافه کرد: کاخ سفید و دولت تهران در برابر پیشروی نیروهای داعش در عراق واکنش مشابه داشتند. آمریکایی ها و ایرانی ها در برابر این رویداد آمادگی خود را برای کمک به دولت نوری مالکی نخست وزیر عراق برای دفاع در برابر حملات داعش اعلام کردند.
این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله اش این سؤال را مطرح می کند که "آیا انطباق منافع استراتژیک ایران و آمریکا به تسهیل مذاکرات هسته ای تهران منجر می شود؟ " سپس می نویسد: ایران و گروه 1+5 مذاکرات هسته ای خود را از روز دوشنبه گذشته از سرگرفتند. دو طرف تا پایان تیرماه آینده فرصت دارند به توافق نهایی برای حل مسئله هسته ای تهران دست یابند. توافقی که باید شامل دو بخش باشد اول تضمین نبود بُعد نظامی در برنامه هسته ای ایران و دوم: برداشتن تحریم های اقتصادی علیه ایران.لوموند افزود: دست یابی به توافق درباره برنامه هسته ای ایران می تواند منجر به عادی سازی تدریجی روابط آمریکا و ایران شود. چنین رویدادی می تواند عامل برقراری آرامش به ویژه در سوریه شود.این روزنامه فرانسوی معتقد است در صورت کسب توافق هسته ای، وضعیت جنگ سرد فعلی میان مسکو و اشنگتن نیز تغییر خواهد کرد. روسیه با همکاری ایران از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه حمایت می کند و آمریکا پشتیبان مخالفان اسد است. لوموند در پایان تاکید می کند آمریکا و ایران به خوبی می دانند بدون ثبات در سوریه، شاهد ثبات دائمی در عراق نخواهند بود. به همین دلیل تحرکات باید در سطح این دو کشور باشد زیرا آنها یک محور را تشکیل می دهند.


البغدادی و نمایندگان وی در ولایات بر موسسات رسانه ای ویژه این گروهگ تسلط دارد و ریاست موسسات رسانه ای را ابو الاثیر عمرو العبسی العسودی برعهده دارد و این موسسه از سوی نویسندگان و افرادی که امور الکترونیکی را پیگیری می کنند اداره می شود و بیشتر آنها از هسته های مخفی هستند و برخی نیز از طرفداران داعش و ده ها پایگاه رسانه ای حامی داعش اند که اکثر آنها از کشورهای حوزه خلیج فارس و شمال آفریقاست.
به گزارش مشرق، گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام که به اختصار داعش نامیده می شود یکی از خطرناکترین گروه های مسلح در عراق است اگر خطرناکترین نباشد.با وجود این که گزارش ها از این سازمان کم است اما البغدادی حاکم مطلق این گروهک است.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟

هنگام بحث درباره ساختار داعش باید به ابراهیم عواد ابراهیم البدری السامرایی معروف به ابوبکر البغدادی و مقام دینی وی که اجازه حکومت مستقیم و غیرمستقیم به این گروه را می دهد پرداخت.وی رئیس سیاسی یا اجتماعی گروهک نیست بلکه ولی امر گروه مسلحی است که تعداد آنها از 18 هزار نفر فراتر می رود و رهبر آنهاست و هدف تشکیل خلافت و حکومت اسلامی است.

البغدادی حاکم مطلق در گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام و امر و نهی کننده اصلی است.این گروهک به دست ابو مصعب الزرقاوی بنا شده است اما وظیفه بندی انجام نداد و ابوعمر البغدادی و ماموریت ها و وظایف داخلی این گروهک و هماهنگی و ارتباط میان تشکیلات آن را مشخص کرد.

البغدادی که در 19 آوریل سال 2010 به قدرت رسید کوشید که نقش مهاجران عرب در پست های اساسی را داخل گروهک کم کند و بیشتر آنها را به وظایف مشورتی، رسانه ای و جمع آوری کمک ها گماشته است.وی شورای نظامی تاسیس کرد و پست وزیر جنگ را حذف کرد و تعدادی از مسئولان در استان های دیالی و بغداد را عزل و از افسران ارتش سابق عراق در رده های امنیتی و اطلاعاتی بهره گرفت.

یکی از شالوده های اساسی گروهک داعش امنیت و اطلاعات ولایات، مجلس مشورتی وشورای نظامی و رسانه های آن شامل مرکز رسانه الفجر و موسسه فرقان، هیئت های شرعی و پست و بیت المال است.انتخاب سرکرده ها و امیران از سوی بغدادی در عراق و سوریه گماشته می شوند.البغدادی می تواند به شورای نظامی دستوراتی بدهد و تصمیمی ضد گرایشات خود را لغو کند.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟

برخی از شوراها و جزییات با یکدیگر مرتبط نیستند اما در عملیات های نظامی و نوع آن با یکدیگر رقابت می کنند.

شورای نظامی یکی از مهمترین هسته ای گروهک داعش است که رهبری آن را ولید جاسم محمد معروف به ابو احمد العلوانی و سه نفر از افسران رژیم سابق که همگی در سال 2006 وارد این گروهک شده اند تشکیل می دهند.انتخاب رئیس شورای نظامی به طور مستقیم از سوی بغدادی انتخاب می شود اما مجلس مشورتی درباره افراد آن مشورت می دهد اما نقش اساسی با البغدادی است.شورای نظامی از رئیس و سه عضو که ماموریت آنها برنامه ریزی و اداره امور نظامی در ولایات است و نتایج جنگها از سوی البغدادی دنبال می شود.

هیئت های شرعی

هیئت های شرعی از ارکان مهم گروهک داعش است و ریاست آن را ابو محمد العانی بر عهده دارد و در ایجاد حماسه و عاطفه نقش مهمی دارد.سخنان بغدادی، بیانیه ها و تفسیر فیلم ها و سرود های رسانه ای مربوط به داعش بر عهده این هیئت ها است.اعضای هیئت های شرعی از مهاجران عرب به ویژه سعودی هاست.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟

 هیئت‌های شرعی به دو بخش اصلی یکی قضایی و دیگری امر به معروف و نهی از منکر و ارشاد و جذب افراد به داعش و دعوت و پیگیری رسانه ای،اجرای احکام دینی مورد تفسیر این گروهک مانند حد و حل و فصل مشکلات میان اعضای داعش است.

مجلس مشورتی

ریاست این مجلس مشورتی را ابو ارکان العامری برعهده دارد و از وظایف آن  ارتباط برقرار کردن میان البغدادی و حاکمان ولایات و اعضای شورای نظامی است. افراد مجلس مشورتی تعداد آنها 9تا 11 عضو است و از رهبران شرعی تاریخی در گروهک است وانتخاب آنها از سوی البغدادی است و این شورا از بعد نظری امیر گروهک را در صورتی که به وظایف خود عمل نشود می تواند عزل کند اما عملا فاقد چنین قدرتی است.

شورای امنیت و اطلاعات

ریاست این شورا را ابو علی الانباری یکی از افسران اطلاعات ارتش سابق بر عهده دارد و مسئولیت امنیت اماکن اقامت بغدادی و موعد نقل و انتقالات آن را برعهده دارد این شرایط تصمیمات البغدادی را دنبال می کند و اجرای آن  از سوی حاکمان ولایات را مورد بررسی قرار می دهد.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟

 اعضای این شورا از سه نفر از افسران اطلاعاتی رژیم سابق است که البغدادی آنها را انتخاب می کند و همچنین امیر امنیتی هر ولایتی و همراهان آن است.این شورا بر روند اجرای احکام قضایی و اجرای حد، ممانعت از نفوذ و رخنه به گروهک داعش نظارت می کند.این شورا تیم های ویژه ترور های سیاسی،ربایش و جمع آوری پول در اختیار دارد و اقدامات مربوط به پست و هماهنگی میان ارکان داعش در همه ولایات را برعهده دارد.

رسانه‌ها

البغدادی و نمایندگان وی در ولایات بر موسسات رسانه ای ویژه این گروهگ تسلط دارد و ریاست موسسات رسانه ای را ابو الاثیر عمرو العبسی العسودی برعهده دارد و این موسسه از سوی نویسندگان و افرادی که امور الکترونیکی را پیگیری می کنند اداره می شود و بیشتر آنها از هسته های مخفی هستند و برخی نیز از طرفداران داعش و ده ها پایگاه رسانه ای حامی داعش اند که اکثر آنها از کشورهای حوزه خلیج فارس و شمال آفریقاست.

  درگیری و رقابت

شوراهای امنیت و اطلاعات، نظامی و هیئت های شرعی از ارکان قوی میان شوراهای داعش هستند و با یکدیگر در ارتباط هستند و همه به البغدادی مرتبط هستند.همه این سه شورا به البغدادی مرتبط هستند و از عراقی های ویژه هستند اما می توان کسانی که در این شوراها قرار دارند را به سه دسته تقسیم کرد اول کسانی که طالب امارت هستند و شبیه ترین به محمد الجولانی هستند و آنها را می توان در کمین البغدادی  و قاتلان احتمالی وی دانست. دوم بخش امنیتی و نظامی وابسته به رژیم سابق و اینها بیشترین وفاداری را به البغدادی دارند و بیشترین سود را از نزدیکی با وی می برند و دسته سوم متحیر و متعرض هستند اما سکوت انتخاب کرده اند و منتظر اولین فرصت برای جدایی هستند اما بدون درگیری.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟

 

می توان گفت که رقابت میان حاکمان ولایات در داعش به شکل مستقیم بر ترسیم خط مشی داعش در توسعه جغرافیایی و انسانی موثر است.تشکیلات به علت تسلط نظامیان و تیم های امنیتی ضعیف هستند و این به سیطره البغدادی بر هر موضوعی مربوط می شود.در واقع ارتباطات شخصی عامل اصلی انتخاب پست گرفتن است.البغدادی معمولا به نادیده گرفتن رهبران تاریخی داعش متهم می شود و اینکه به ارتباطات شخصی و قرابتی که در روزهای ابو عمر البغدادی بنا گذاشته است توجه می کند.

توان مالی داعش

داعش از توان مالی بالایی پس از حوادث سوریه و الانبار برخوردار شده است منابع مالی آن چاه های نفتی در شرق سوریه، صدقات، اعانات کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپایی است.البغدادی به حمایت القاعده به رهبری ایمن الظواهری نیازی ندارد و همین عدم وابستگی سبب تمرد بر الظواهری و خروج بر وی شد.

سرکرده های برجسته داعش

مهمترین سرکرده داعش ابراهیم عواد ابراهیم البدری السامرایی معروف به ابو دعا و ابو عواد یا ابوبکر البغدادی است که میان الرقه سوریه و استان های مرزی میاان عراق و سورهی در روستای العکیدات جابجا می شود.

سرکرده دوم فاضل احمد عبدالله الحیالی هماهنگ کننده امور امارت عراق معروف به ابو معتز یا ابو مسلم الترکمانی العفری است که در نینوا است و بر نبردهای موصل که شب دهم ماه ژوئن جاری شروع شد نظارت دارد.

عدنان اسماعیل نجم البیلاوی معروف به ابو عبدالرحمن یا ابو اسامه و سروانی در ارتش رژیم سابق است که در شب پنجم ژوئن جاری در موصل در منطقه المزرعه کشته شد و سبب شد که نام یورش به موصل انتقام از بیلاوی نام بگیرد.

چهارمین سرکرده داعش والی الانبار و عضو شورای نظامی داعش به نام عدنان لطیف حمدی السویداوی معروف به ابو مهند السویداوی یا ابو عبد السلام و سرهنگ ارتش رژیم سابق است.

پنجمین سرکرده داعش والی استان های جنوب فرات مرکزی به نام احمد محسن خلف الجحیشی معروف به ابو فاطمه.

ششمین سرکرده موفق مصطفی محمد الکرموش مسئول مالی امارت عراق معروف به ابو صلاح.

هفتمین سرکرده محمد حمید الدلیمی معروف به ابو هاجر العسافی هماهنگ کننده امور پستی میان استان هاست که میان استان های عراق جابجا می شود.

سرکرد هشتم داعش  مسئول هماهنگ کننده امور بیوه زنان،خانواده کشته شدگان و اسیران این گروهک به نام عوف عبدالرحمن العفری معروف ابو سجی است.

نهمین سرکرده مسئول ویژه امور پستی و مسول خزائن به نام فارس ریاض النعیمی معروف به ابو شیماء است.

دهمین سرکرده مسئول امور مواد منفجره و بمبگذاری به نام خیری عبد محمود الطائی معروف به ابو کفاح است.

10سرکرده اصلی داعش چه کسانی هستند؟ 

 سرکرده های بعدی این گروهک شوکت حازم کلاش الفرحات معروف به ابو عبدالقادر مسئول روابط عمومی، عبدالله احمد المشهدانی معروف به ابو قاسم مسئول مهاجران عربی  و انتقال عوامل انتحاری، بشار اسماعیل الحمدانی مسئول امور اسیران در زندان ها و معروف به ابو محمد، عبد الواحد خضیر احمد مسئول امنیتی معروف به ابو لوی یا ابو علی، نعمه عبد نایف الجبوری والی کرکوک و معروف به ابو فاطمه هستند.

شانزدهمین سرکرده رضوان طالب حسین اسماعیل الحمدونی معروف به ابو جرناس والی استان های مرزی و به دنبال آن وسام عبد زید الزبیدی معروف به ابو نبیل والی صلاح الدین و هیجدهمین سرکرده احمد عبدالقادر الجزاع معروف به ابو میسره یا ابو عبدالحمید است.

در واقع گروهک داعش پس از اینکه مناطقی از الانبار را در پایان سال 2013 اشغال کردند معروف شدند و پس از اشغال موصل دومین شهر عراق و در 405 کیلومتری بغداد و دامنه نفوذ خود به استان های کرکوک، صلاح الدین و دیالی خطر آنها کاملا احساس شد.

منبع: فردا





روایتی از افسرانی که خیانت کردند؛
از چند ماه پیش گزارش هایی به مقامات عراقی رسیده بود که حاکی از وقوع اتفاقات نگران کننده و ارتباط برخی افسران ارتش با جریان‌های خارجی برای براندازی در این کشور است.
گزارش‌هایی که چند ماه پیش تحولات عراق را پیش‌بینی کردند  /آماده انتشارگروه بین‌الملل مشرق - منابع خبری با اشاره به یورش نیروهای تروریستی داعش به شهر موصل و تسلط بر بخش‌های زیادی از این شهر اعلام کرد که با وجودی که تماسهای مقامات بغدادی با تلفن های افسران عالی رتبه و معمولی پلیس موصل نشان می‌دهد که اوضاع تحت کنترل است، اما این شهر به تصرف نیروهای داعش درآمد. 

نتیجه این اتفاق یک موضوع بود. ژنرال علی گیدان فرمانده نیروهای زمینی ارتش عراق و سپهبد عبود کنبر معاون رئیس ستاد ارتش عراق چندین ساعت از تماس با بغداد خودداری کردند تا در نهایت به اقلیم کردستان عراق رفته و اعلام کردند که در برابر داعش نخواهند ایستاد
، البته ساعتی نگذشت که به بغداد بازگشتند تا کار خود را دنبال کنند، گفته می شود که آنها از طریق فرودگاه بغداد این کار را کرده‌اند و کسی آنها را بازداشت نکرده است. 

این در حالی است که هیئت نظامی قضایی در عراق به دنبال محاکمه افسرانی است که در ایستادگی در برابر عناصر مسلح سستی از خود نشان دهند.  

این سلسله اتفاقات به تنهایی نمی‌تواند آغاز حوادث موصل باشد، قطعا سیاستمداران بغداد نیز روایت واحدی از حوادث ندارند، اما یک منبع مشخص پیگیری کننده این اتفاقات می گوید که بغداد از ماههای قبل گزارش های واضح و مفصلی را از تماس‌ها بین برخی افسران عراقی و دولت های منطقه‌ای و غربی دریافت کرده است. علاوه بر اینها آمادگی های لوجستیک نیز در مرزهای سوریه و عراق انجام شده و این آمادگی ها تنها منحصر به مرزهای کردستان عراق نمی شود.  

گزارش مذکور تاکید کرده که اطلاعاتی که به مقامات عراقی رسیده، نشان می دهد که عراقی‌ها با این اطلاعات با جدیت برخورد نکرده‌اند، بلکه بر عکس سعی کردند خیلی سریع هیئت هایی که این گزارش‌ها را آورده بودند را نسبت به وقایع این کشور مطمئن کنند و از وفاداری افسران عراقی نسبت به مقامات سیاسی و تعهد مقامات سیاسی به سلسله فرماندهی یگان‌های نظامی صحبت می‌کردند. 
گزارش‌هایی که چند ماه پیش تحولات عراق را پیش‌بینی کردند  /آماده انتشار
پایگاه خبری العهد نوشت: به نظر می رسید که هیئت های خارجی از توضیحات طرف‌های عراقی قانع نمی‌شدند، به همین علت سعی کردند دایره افراد مطلع از این گزارش‌ها را افزایش دهند، اما بار دیگر با رد کامل این گزارش ها از سوی مقامات سیاسی عراق مواجه شدند.  

این گزارش علاوه بر اطلاعات امنیتی که با خود داشت، نشان می‌دهد که تماس‌هایی بین افسران عراقی و برخی مقامات منطقه‌ای برگزار شده است، این گزارش اسامی و وقایع موجود در این تماس ها را نیز به همراه داشت و عناصری که در این اتفاقات دست دارند را با طرف های منطقه‌ای فاش کرده بود و اسامی برخی از افسران و نظامیان عراقی که با داعش همکاری می کنند و وارد این گروه تروریستی شده‌اند را نیز در خود داشت. 

تمامی این عناصر از بعثی‌هایی بودند که به گروه عزت الدوری معاون رئیس شورای فرماندهی انقلاب و نفر دوم رژیم بعث عراق اضافه شدند، آنها در این سازمان مأموریت‌های امنیتی و نظامی را در تیم داعش بر عهده گرفتند.
 آنها با همبستگی با عناصر تروریستی وابسته به گروه های افراط گرای فعال در شمال عراق سهم زیادی در تشکیل قدرت ضربه زننده داعش و ترساندن عراقی‌ها و سوری‌ها داشتند.  

با رخ دادن این اتفاقات به نظر می رسد که میزان غافلگیری مقامات عراقی بالا بوده است، تا حدی که تنها سقوط موصل بود که  باعث شد آنها از خواب غفلت بیدار شوند و نشست‌های متوالی را برای کاستن از خسارت‌های این اتفاقات و مهار کردن شوک ناشی از آن برگزار کردند. 

گزارش‌هایی که چند ماه پیش تحولات عراق را پیش‌بینی کردند  /آماده انتشار
مرجعیت دینی در عراق نقش تاثیرگذاری بر تشویق جوانان عراقی به داوطلب شدن و کمک به ارتش برای مقابله با تکفیری‌ها داشت، شاید علت این فتواها از آن رو بود که می دانستند تصمیم های مقامات سیاسی با این سرعت و تاثیرگذاری نخواهد بود ، بویژه بعد از اینکه برخی فراکسیون‌های پارلمانی از نشستی که قرار بود برای اعلام حالت فوق‌العاده در کشور برگزار شود، فرار کردند . این نشان می داد که برخی مقامات عراقی با اقدامات تروریستی که در موصل دنبال می‌شد، همخوانی داشتند.  
طرف‌های ذیربط در تحولات عراق بویژه در محور مقاومت شامل حزب‌الله لبنان و سوریه و ایران و هم پیمانان بین‌المللی این جبهه شامل روسیه و چین به صورت فشرده ای با مقامات این کشور در تماس هستند و تحولات امور این کشورا دنبال می کنند. 
آنها در توافق‌های ضمنی پیام‌هایی را در حمایت از دولت عراق در مقابله با تروریسم تکفیری به بغداد ارسال کردند. منابع متعدد اعلام کردند که در سایه ادامه هماهنگی‌ها بین تمام طرف‌ها و مقامات عراقی هیچ نیازی به برگزاری نشست‌های ویژه نیست و تمامی  تصمیمات از سوی مقامات عراقی اتخاذ می شود، این در حالی است که تمامی حمایت‌ها در راستای تعهدات بین المللی به وحدت و تمامیت ارضی عراق به این کشور صورت خواهد گرفت.  

گزارش‌هایی که چند ماه پیش تحولات عراق را پیش‌بینی کردند  /آماده انتشار
این منابع در مورد وجود برخی اطلاعات در زمینه نیاز به دخالت نظامی یا پشتیبانی خارجی تاکید کردند که به اندازه کافی نیروهای مبارز داوطلب در داخل عراق وجود دارد که بتوان ارتش شبیه به یگان‌های دفاع ملی در سوریه تشکیل داد، یگان‌هایی که می توانند به ارتش عراق در عملیات های خود علیه داعش کمک کنند و دیگر هیچ نیازی به حمایت‌های خارجی نباشد.
این در حالی است که نیروهای مقاومت از سالها پیش نیز در برابر اشغالگری آمریکایی‌ها ایستادگی کرده و عملیات های بی‌سابقه‌ای را بر ضد آنها انجام داده‌اند، گروه هایی که همچنان از شعارها و عنوان‌ها برای خود استفاده نمی کنند و آمادگی کامل نظامی برای ورود در این درگیری ها را دارند.  
از سوی دیگر تهران نیز از زبان حسین امیر عبداللهیان معاون امور عربی و آفریقایی وزارت خارجه ضمن رد حضور نیروهای نظامی ایرانی در عراق اعلام کرده که نیروهای مسلح عراقی به خوبی  می‌توانند در برابر تروریست ها ایستادگی کنند. حسن روحانی رئیس جمهور ایران نیز با نوری مالکی همتای خود تماس گرفته و در زمینه تازه ترین تحولات منطقه‌ای در عراق و راهکارهای از بین بردن ریشه تروریست‌ها با وی رایزنی کرده است.  

گزارش‌هایی که چند ماه پیش تحولات عراق را پیش‌بینی کردند  /آماده انتشار
روحانی در این تماس تلفنی از همدلی و وحدت عراقی‌ها برای مبارزه با تروریسم و خشونت استقبال کرده و به نقش مرجعیت در این زمینه بویژه مرجعیت شیعی و شخص آیت الله سیستانی اشاره کرد، چرا که تاکید ایشان بر ضرورت مشارکت همگانی در مقابله با تروریسم باعث شد تا ملت عراق در مقابله با جنایت ها و عملیات قتل و کشتار تروریست‌ها در عراق بسیج شوند.  



گروهک تروریستی داعش اعلام کرد: «رافضی»ها بدانند، که هدف ما تخریب نماد شرک آلود در نجف، کربلاء و سامرا است. بدانید که بعد از تخریب این نمادها در عراق به ایران خواهیم آمد و مشهد ایران را با خاک یکسان خواهیم کرد.
به گزارش گروه بین الملل مشرق، در چند روز گذشته گروهک تروریستی - تکفیری داعش، در تهدیدات گسترده ی خود مدعی شده بود که قصد دارد عتبات عالیات در عراق را با خاک یکسان کند، از این رو بسیاری از محبین اهل بیت علیهم السلام از تمامی نقاط جهان به عراق آمده اند تا که از مراقد شریف دفاع و حمایت کنند.

تهدید دوباره داعش علیه ایران+تصاویر

* قادسیه صدام تکرار خواهد شد

 تهدید دوباره داعش علیه ایران+تصاویر

 گروهک «داعش» امروز در صفحات توئیتر خطاب به تمامی شیعیان نوشت: «رافضی»ها بدانند که هدف ما تخریب نماد شرک آلود در نجف، کربلاء و سامرا است. بدانید که بعد از تخریب این نمادها در عراق به ایران خواهیم آمد و مشهد ایران را با خاک یکسان خواهیم کرد.
در پایان، «داعش» از تمامی مسلمانان درخواست کرد که برای تطهیر زمین از «رافضی»ها بسیج شوند، تا هر چه سریعتر اسلام اصیل در جهان جریان یابد.
تکفیری ها بر اساس فتوای شیوخ وهابی، علاقه و عزیز داشتن فرزندان پیامبر (ع) و در دل داشتن محبت آنها و ابراز آن را شرک و بت پرستی می دانند. بسیاری از علمای اسلامی و حتی جامعه شناسان و روان شناسان تلاش کرده اند با توضیح و استدلال به تکفیری ها تفهیم کنند که بوسیدن پیراهن یوسف توسط یعقوب یا احترام گذاشتن پیامبر به سنگ سیاه کعبه به علت منسوب بودن به ابراهیم نبی شرک و بت پرستی نیست. اما تمام زحمات علما بی نتیجه بوده و وهابی هایی که نعلین چرمی و کهنه عبدالعزیز، بنیانگذار حکومت آل سعود را در محفظه ای تزئین شده نگهداری می کنند و آن را عزیز و متبرک می دانند، همچنان دوست داشتن و حب اهل بیت پیامبر و درخواست از آنها برای دعا و شفاعت نزد پروردگار را بت پرستی می خوانند.

تهدید دوباره داعش علیه ایران+تصاویر

اگرچه حمله به ایران و تخریب حرم فرزند پیامبر خیال خام و دور از دسترس وهابی ها و حرامیان است و آنها دو هفته قبل طعم دست درازی به مقدسات شیعه در سامرا را چشیده اند، اما وحشیگری آنها در نینوای عراق چندان بعید نیست و به احتمال زیاد بزودی تمام آثار باستانی و تاریخی تمدن بین النهرین را همانند مجسمه های بودا در بامیان افغانستان تخریب خواهند کرد.
بزرگان تکفیری ها در عربستان، طی سال های اخیر بیش از نود درصد بناهای تاریخی این کشور را به همین بهانه ها نابود کرده اند، اما دانشمندان و علاقمندان به تاریخ و فرهنگ، امیدوارند بناها و آثار تاریخی که همچنان زیر خاک هستند، از جمله آثار قوم عاد دور از دسترس وهابی ها بماند.منبع: شبکه خبر




روایتی از تحولات خاورمیانه و مواضع نظام جمهوری اسلامی؛
غربی ها در ارتباط با امنیت خاورمیانه 2 دیدگاه را مطرح می کنند. دیدگاه اول عامل ضد امنیتی است که در آن خاورمیانه را یک اژدها می داند و سر این اژدها نیز ایران است که کشورهایی مانند اسرائیل و عربستان معتقدند این سر باید جدا شود.
سرویس سیاسی «فردا»- امیر قربانی- این روزها فجایعی که تروریست های داعش در کشور عراق به وجود می آورند حتی صدای جامعه جهانی و سازمان ملل را که معمولا در مواجهه با چنین مواردی سکوت اختیار می کند را هم درآورده و سبب شده تا کشورهای مختلف موضع گیری های نسبتا سفت و سختی را در برابر تحرکات این گروه تروریستی در منطقه خاورمیانه اتخاذ کنند.  
 در این بین شکی نیست که هدف داعش پیش از آنکه کشورگشایی باشد، کشتار شیعه و از بین بردن نسل شیعیان کشور عراق و حتی خاورمیانه است. داعش که مولود تروریست و حامیان تروریست است تا دیروز سوریه را هدف آماج حملات خود قرار داده بود و بعد از کشتار هزاران غیر نظامی بی گناه در این کشور، امروز به عراق یورش برده و هیچ شکی نیست که اگر قدرت نظامی این گروه در حدی بود که توانایی حمله نظامی به ایران را داشت، در این زمینه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی کرد.  
 از سوی دیگر بسیاری از تئوریسین های جنگی دنیای امروز بر این مسئله واقف هستند که کشورها برای جلوگیری از ضرر و زیان های وارده از جنگ احتمالی، ایستادگی در قبال دشمنان را به خارج از مرزهای سرزمینی خود هدایت می کنند و این همان اقدامی است که امروز آمریکایی ها انجام داده اند. تئوریسین های جنگی آمریکایی مدت هاست که کشورهای منطقه خاورمیانه را برای خود تهدیدی جدی می پندارند. از همین رو به این نتیجه رسیده اند جنگ را از قاره آمریکا به این منطقه کشانده و به همین منظور نیز حمایت های مادی، نظامی و تسلیحاتی را از رژیم صهیونیستی انجام می دهند.  

 
در مقابل اما ایران نیز از سال ها پیش بر لزوم ایستادگی منطقه ای تکیه کرده و همواره جزو اصلی ترین حامیان محور مقاومت در منطقه بوده است. در طول سال های بعد از جنگ تحمیلی که در مرزهای غربی و جنوب غربی کشور شکل گرفت، ایران به توانمندی های بسیاری در زمینه تسلیحات نظامی دست یافت و به همین منظور نیز در طول سال های اخیر در منطقه در کنار مقاومت های حزب الله، حماس، سوریه و امروز نیز در کنار مقاومت مردم عراق ایستاده است.  
 این ایستادگی در شرایطی است که غرب نیز در پی قطع نخاع مقاومت برآمده است. غربی ها در ارتباط با امنیت خاورمیانه 2 دیدگاه را مطرح می کنند. دیدگاه اول عامل ضد امنیتی است که در آن خاورمیانه را یک اژدها می داند و سر این اژدها نیز ایران است که کشورهایی مانند اسرائیل و عربستان معتقدند این سر باید جدا شود. اما نگرش دیگر به مقوله امنیت در خاورمیانه از سوی غرب به نام نظریه اختاپوس مطرح می شود که بازوهای قوی در منطقه دارد و باید این بازوها را قطع کرد. از همین رو حاکم شدن نظریه اختاپوس به جای اژدها باعث شد سیستم امنیتی برای کنترل خاورمیانه دنبال بومی سازی ناامنی در این منطقه برآیند و به جای اینکه یک سوی درگیری ها همواره غرب باشد و القاعده با آمریکا و اروپا مبارزه کند، القاعده با رویکردهای خود منطقه درگیر شود. از همین روست که امروز به جای جنگ مستقیم ایران و آمریکا شاهد نبرد گروه های تروریستی در سوریه و عراق هستیم.  
 
هشیاری رهبر معظم انقلاب در غفلت مسئولین کشور 
 
همین چند سال پیش بود که رایس، وزیر امور خارجه آمریکا در دوران ریاست جمهوری بوش بعد از کنار رفتن از این جایگاه دست به افشاگری بزرگی زد و عنوان کرد که " ما هر برنامه ای که در منطقه خاورمیانه طرح ریزی و پیاده می کردیم، با یک سخنرانی رهبر ایران از بین می رفت." این اظهار نظر اما بعدها و در ماجرای یورش تروریست ها به سوریه شکل و شمایل کامل تری به خود گرفت. حمایت قاطع نظام جمهوری اسلامی ایران از کشور سوریه در قبال حملات تروریست ها به این کشور در شرایطی شکل گرفت که در آن دوران دولت وقت به ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد  با تکیه بر تئوری بیداری انسانی مطرح شده از سوی اسفندیار رحیم مشایی، در قبال مسائل سوریه سکوت اختیار کرد. 
 از سوی دیگر اما اظهارات ضد و نقیض دیگری نیز از سوی مسئولان کشورمان مطرح شد که یکی از بارزترین آنها ماجرای سخنرانی جنجالی هاشمی رفسنجانی در خصوص مسائل کشور سوریه در سواد کوه بود. هاشمی در این سخنرانی عنوان کرد "مردم سوریه در این ۲سال آسیب‌های فراوانی دیده‌اند، زندان‌ها مالامال از مردم است و دیگر ورزشگاه‌ها را بدل به زندان کرده‌اند، بیش از ۱۰۰ هزار نفر کشته و میلیون‌ها آواره وضعیت اسفبار سوریه را بیش از پیش نمایان می‌کند. مردم از طرف حکومت خودشان مورد حمله شیمیایی واقع شده‌اند و حالا هم باید منتظر حمله خارجی‌ها باشند." این اظهار نظر در شرایطی مطرح شد که در فاصله کمتر از یکسال هاشمی رفسنجانی این بار با توجه به شرایط حاکم بر کشور عراق و تحرکات گروه تروریستی داعش، سخنانی را بر علیه این گروه تروریستی که تا پیش از این بر علیه دولت سوریه فعالیت می کردند و امروز به عراق رهسپار شده اند، انجام داد.  
 هاشمی روز گذشته در خصوص این گروه تروریستی گفته است "یک گروه تروریستی که برخاسته از عقاید افراطی است، امنیت و آسایش ملتی را بر هم زده است. وی داعش را مولود نامبارک جهل و تندروی دانست که آبروی اسلام و مسلمین را در معرض خطر قرار داده‌ و بیان داشت: برای این گروهک تروریستی شیعه و سنی مطرح نیست، بلکه قتل انسان‌ها و غارت اموال مردم موجب ارضای روحی آنان است.  هاشمی با تقبیح و محکومیت این جنایات اعلام خطر مراجع را برخاسته از درک عمق مسائل خواند و گفت: عقلای اسلامی نگذارند عده‌ای کج‌فهم و زیاده‌خواه، آبروی مسلمانان را ببرند." 
 در این خصوص اما پیش از این سلیمی نمین، کارشناس مسائل سیاسی کشور در گفتگویی که با خبرنگار «فردا» داشت عنوان کرد "آقای هاشمی، خاتمی و حتی متاسفانه آقای روحانی درباره سوریه مواضعی همسوی نظام نداشتند. مواضع همه این آقایان در کنار مواضع احمدی نژاد در موضوع سوریه یکی بود و می گفتند که ما نباید در ماجرای سوریه از دولت قانونی سوریه حمایت کنیم و باید بگذاریم این دولت سرنگون شود. شما می دانید اگر دولت سوریه سرنگون می شد چه فاجعه ای رخ می داد؟ یعنی جریان پرمسئله سلفی ها که الان در سوریه اسرائیل و غرب پشت آن هستند بعد از سوریه به عراق می آمد و شیعه عراق را قتل عام می کرد و بدین ترتیب یک دشمنی بین فرقه های اسلامی ایجاد می کرد. دشمنی بین فرقه های مسلمانان نیز یعنی بهترین هدیه به اسرائیل. این به نظر من مسئله کمی نبود که آقایان هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام علیه دولت سوریه و عدم حمایت ایران از این دولت صحبت کردند، هم آقای احمدی نژاد در جمع های مختلف مانند جمع سفرا این مسئله را بیان کردند." 
 در این بین اما سکوت دولت قبل در قبال تحولات سوریه و اظهارات ضد و نقیض برخی مسئولین کشور در شرایطی رخ داد که رهبر معظم انقلاب از همان ساعات اولیه آغاز وقایع سوریه به لزوم حمایت از محور مقاومت در منطقه و دولت قانونی سوریه تاکید کردند. مواضع مقام معظم رهبری در جریانات و تحولات سال های اخیر خاورمیانه و رصد مسائل امنیتی منطقه خاورمیانه از سوی رهبر جهان اسلام به قدری ظریف و هوشمندانه بیان و مطرح شد که امروز تمامی منتقدان داخلی و خارجی را وادار به اعتراف نیز کرده است.  
 البته پیش از این نیز سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان نیز در اظهاراتی عنوان کرده بود: سوریه سلامتی خود را باز خواهد یافت و به راه حل سیاسی خواهد رسید؛ به ویژه اینکه محور جنگ ضد سوریه به بن‌بست رسیده است. پس از شکست توطئه ضربه زدن به مقاومت و هدف قرار دادن ایران، تصمیم گرفتند که علیه سوریه توطئه کنند. از نظر ما توطئه ضد سوریه از توطئه‌ای که در ژوئیه 2006 ضد حزب‌الله طرح‌ریزی شد، کمتر نبود؛ این توطئه برای براندازی نظام (سوریه) بود آن هم به دلیل گزینه‌های سیاسی این کشور در حمایت از مقاومت در عراق، فلسطین و لبنان و غیره. آن‌ها خواستند که سوریه هزینه این گزینه‌ها را بپردازد به همین دلیل ما در کنار این نظام ایستادیم. حضور حزب‌الله در سوریه چیزی بیشتر از یک ضرورت و عمل به واجب بود؛ اگر ما به سوریه نمی‌رفتیم لبنان به یک عراق دیگر تبدیل می‌شد. 
 در پایان باید گفت آنچه سبب شده تا خاورمیانه و محور مقاومت در سال های اخیر علاوه بر عدم شکست پذیری به پیروزی هایی در مقابل صهیونیست، غرب و گروهک های تروریستی دست یابد همین هشیاری و رصد ویژه تحولات منطقه از سوی رهبر معظم انقلاب است. 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد