سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


با نقشه "قاسم سلیمانی" در سامرا شکست خوردیم!
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۳
 
در پی شکست سنگین گروهک تروریستی «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به "داعش" در برابر ارتش عراق در سامراء، این گروهک در جدیدترین بیانیه خود مدعی شد که ارتش عراق با همدستی "سپاه قدس" و "سپاه بدر" توانستند در این جنگ پیروز شوند.
با نقشه
به گزارش جهان به نقل از شیعه آنلاین، در همین راستا «أبوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی "داعش" در عراق در این بیانیه گفت: ارتش عراق با نقشه و همدستی گروه "قاسم سلیمانی" توانست برما چیره شود و گرنه ما قرار بود اماکن دینی "رافضی"ها را با خاک یکسان کنیم!
وی در ادامه افزود: سپاه ایران مانع از آن شد که نقشه ما عملی شود. ما بزودی انتقام مجاهدین خودمان را از ایران می گیریم.گفتنی است، رسانه های عراقی از شکست سنگین نیروهای گروهک تروریستی "داعش" در سامرا خبر داده و اعلام کردند که بیشتر مناطق این شهر که به دست تروریست ها افتاده بود، پاکسازی شده است.



نگاهی به روند تأسیس جبهة النصرة و جدایی‌اش از داعش؛
القاعده در سوریه خودکشی می‌کند!
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۲
 
رقابت بر سر فرماندهی، تبدیل به درگیری‌های مسلحانه در سرزمین شام بین پیروان یک تفکر واحد گردید و صدها کشته برجای گذاشت. جریانی که امکان تبدیلش به یک «جنگ جهانی جهادی» وجود دارد، جنگی که هر دو طرفش «فرزندان مشروع سازمان القاعده»اند.
القاعده در سوریه خودکشی می‌کند!
جهان نیوز- گروه بین‌‌الملل: القاعده در حوالی ماه‌های جولای و آگوست ۲۰۱۱ وارد میدان سوریه شد تا جنبشی «جهادی» را تأسیس کند. ابومحمدالجولانی درحالی پا به خاک شام گذاشت که هشت نفر دیگر از عناصر «دولت اسلامی عراق» هم همراهش بودند. 

همگی از طرف ابوبکر البغدادی به شام فرستاده شده بودند. بذری که جولانی در شام کاشت به سرعت گسترش یافت تا جایی که در نهایت بین دو شاخه‌ی «القاعده‌ای» در سوریه کار به انشقاقی خونین کشید. آنچه می‌آید داستان کامل این جریان است، آنطور که منابع اسلام‌گرای مطلع نقل می‌کنند:

به نوشته‌ی رضوان مرتضی (کارشناس برجسته‌ی لبنانی در موضوع گروه‌های جهادی-تکفیری در روزنامه‌ی الاخبار)، اهالی «جهاد جهانی» در برخورد با بحران تازه متولد شده در سوریه دچار سردرگمی شده بودند. برای اینان، تصویر حوادثی که از ۱۵ مارس ۲۰۱۱ در سوریه آغاز شد، مبهم بود.در مراحل اول، از جایشان تکان نخوردند، فقط از دور صحنه را زیر نظر گرفتند تا بعدا موضعشان را مشخص کنند. البته این درباره‌ی همه‌ی عناصر «جهادی» صادق نبود. بسیاری از نیروهای «دولت اسلامی عراق»، آن هم بدون اذن «امیر» شروع کردن به رفتن مخفیانه از بین‌النهرین «برای جهاد در سرزمین شام». فرماندهان این سازمان عراقی، در این رفتن نیروها برای خود تهدیدی حس می‌کردند، تهدیدی که «می‌توانست موجب شکاف در سازمان و جداشدن نیروها از آن شود.» به همین جهت، امیر دولت اسلامی عراق، ابوبکر البغدادی، رفتن نیروهایش به سمت سوریه را حرام اعلام کرد و اعلام کرد که هر کس با این منع، مخالفت کند «سرباز جداشده [فراری]» محسوب می‌شود، چونکه «شرایط و اوضاع هنوز واضح نشده است و باید تأمل کرد». این تصمیم، موجب افزایش «بی‌قراری» در صفوف «مجاهدین» شد، در عین حال نتوانست جلوی رفتن قاچاقی برخی عناصر (البته خارج از چارچوب سازمان دولت اسلامی عراق) به سمت شام را بگیرد.

تصویر منسوب به ابومحمد الجولانی- هنگام دستگیری اش در عراق در سال 2008
http://www.jahannews.com/images/docs/files/000364/nf00364014-3.jpg

القاعده در سوریه زمینه‌ای نداشت، به استثنای برخی هسته‌ها که از قبلِ شروع حوادث تشکیل شده بودند و مأموریتشان فقط تهیه ملزومات لوجستیکی برای جهادی‌هایی بود که به سوریه وارد می‌شدند. این هسته‌ها عبارت بودند از افرادی که وظیفه‌شان تنها انتقال رزمنده‌های جهادی از سوریه به عراق بود و تهیه‌ی محل سکونت موقت و خانه‌ای امن برایشان در آن مدت. درگیری مستقیم با نیروهای امنیتی سوریه جزو وظایف تعریف شده‌ی این هسته‌ها نبود.

افزایش بی‌قراری در صفوف «جهادیون» مایل به نبرد در سوریه، مشاورِ البغدادی یعنی سرهنگ حجّی بکر را بر آن داشت که طرحی ارائه کند مبتنی بر تشکیل یک مجموعه‌ی غیرعراقی از جهادیون که به رهبری یک سوری به سمت سوریه راهی شوند. به این ترتیب، جلوی پیوستن عراقی‌ها به جبهه‌ی سوریه بدون اجازه‌ی قبلی گرفته می‌شد و دولت اسلامی عراق می‌توانست از جدانشدن نیروهای عراقی‌اش مطمئن گردد. در عین حال، رهبری جدید در شام این امکان را داشت که اعضای غیرعراقی هم در خارج جذب سازمان کند.

سرهنگ حجّی بکر
http://www.jahannews.com/images/docs/000364/n00364014-t.jpg

در همین راستا، شورای نظامی دولت اسلامی عراق، در حوالی جولای و آگوست ۲۰۱۱، ابومحمد الجولانی را همراه با هشت تن دیگر به سوریه فرستاد. یکی از این هشت نفر، مهم‌ترین مفتی حال حاضر جبهة النصرة یعنی ابوماریا القحطانی بود. مأموریت این افراد، آماده کردن زمینه‌ای مناسب برای تشکیل یک سازمان جهادی بود که امتداد دولت اسلامی عراق باشد. حمایت مالی و تسلیحشان هم منحصرا بر عهده‌ی دولت اسلامی عراق بود.

این ۹ فرستاده، در جای مشخصی مستقر نشدند. ولی هسته‌های اولیه‌ی این «عَلَم جهادی» در استان ادلب برپا شد. پس از آن به حلب و دیر الزور هم رفتند. و از این سه استان بود که «جبهة النصرة» کارش را شروع کرد و در همه‌ی سوریه انتشار پیدا کرد تا جایی که تبدیل به نوک پیکان اصلی مخالفین شد.

اکثر عملیات‌های نظامی‌ای که رزمندگان جبهة النصرة انجام می‌دادند طبق روش جنگ چریکی و عملیات‌های انتحاری بود. مشکل اصلی این جبهه در مرحله‌ی جذب نیرو بود، بعد از این که از این مرحله رد شد دیگر کارهایش روی روال افتاد. 

حمص، آخرین استانی بود که القاعده وارد آن شد. ۶ فرستاده از طرف جولانی به رهبری شخصی ملقب به «ابوالعیناء» به حمص رفتند و القصیر در ریف حمص را به عنوان مقر خود برگزیدند و شروع کردند به دعوت از مخالفین مسلح برای پیوستن به جبهة النصرة. جبهة النصرة در ابتدا چندان مقبول واقع نشد چراکه اکثر افراد مسلح در صفوف ارتش آزاد فعال بودند. این وضعیت ادامه داشت تا وقتی که بزرگترین عملیات انتحاری در تاریخ سوریه توسط جبهة النصرة انجام شد. در روز ۲۳ ژانویه ۲۰۱۳، شخصی سوری به اسم «ابو اسلام الشامی» یک ماشین محتوی ۲۰ تن مواد منفجره را در پادگان نظامی المشتمل در القصیر منفجر کرد و آن را کاملا ویران نمود. پس از این عملیات بود که تعداد افراد جبهة النصرة [در القصیر] به سیصد نفر رسید. این افراد در روستاهای منطقه‌ی قلمون مستقر شدند و امارتشان هم به عهده‌ی شخصی سوری به نام «ابومالک التلّة» گذاشته شد (همان کسی که فرمانده نبرد با ارتش سوریه و حزب‌الله در قلمون شد).

به گفته‌ی یکی از فرماندهان جبهة النصرة: «افراد وابسته به القاعده در مرحله‌ی اول پیش سوری‌ها مقبولیتی نداشتند. اسم القاعده باعث گریز و بیزاری اکثرشان می‌شد، اما عملیات‌های استشهادی نیروهای القاعده در ادامه، باعث تصحیح چهره‌شان شد.»

در ۲۴ ژانویه‌ی ۲۰۱۲، جولانی در پیامی، «مژده‌ی تشکیل جبهة النصرة لأهل الشام [جبهه‌ی یاری مردم شام] از مجاهدین شام در میدان‌های جهاد» را به «امت اسلامی» داد. کمتر از یک ماه بعد، در ۱۲ فوریه‌ی ۲۰۱۲ شیخ ایمن الظواهری در پیامی تصویری از «مجاهدین» در گوشه گوشه‌ی جهان خواست که به سوریه هجرت کنند. پس از این پیام بود که «هجرت جهادی» به شکل علنی آغاز شد. این دعوت ظواهری، تبدیل به سرچشمه‌ای شد که صدها رزمنده ‌را به صفوف جبهة النصرة رساند. ولی این، شمشیری دو دم به حساب می‌آمد چراکه آسان‌گیری جبهه در جذب نیرو باعث شد که ده‌ها نفر جاسوس هم وارد صفوفش شوند. جبهة النصرة هرکس از «انصار» را که مایل به آمدن بود می‌پذیرفت. این وصفی بود که به جهادیون سوری داده می‌شد. البته یکی از نیروهای جبهة باید تأیید می‌کرد که این شخص از جهت امنیتی پاک است.

پس از آن، این شخص تازه جذب شده وارد دوره‌های شرعی و نظامی می‌شد. اما «مهاجرین» (یعنی جهادیون غیرسوری) را باید یکی از افراد مورد اطمینان از کشور خودش تأیید می‌کرد. در ابتدا، بیعتی در کار نبود، بلکه فقط یک سری دوره‌های دینی برگزار می‌شد.

منابع اشاره می‌کنند که «اکثر جاسوسانی که اعدام شدند، برای دستگاه اطلاعاتی اردن کار می‌کردند». این امر فرماندهان جبهة النصرة را برآن داشت که «جذب افراد جدید و ورود مهاجرین به صفوف سازمان را متوقف کنند» با این توجیه که باید اولویت جذب را به سوری‌هایی که مایلند وارد سازمان شوند داد. به موازات این مسئله، برای اینکه سازمان‌هایی که از طرف سعودی‌ها تأمین مالی می‌شدند جهادیون مهاجر را جذب کنند، «ابوخالد السوری» مستقیما از طرف ایمن الظواهری مأمور نظارت بر «جنبش احرار الشام» شد.

ابوخالد السوری
http://www.jahannews.com/images/docs/files/000364/nf00364014-1.jpg

چندماه بیشتر از تأسیس جبهة النصرة نگذشته بود که آوازه‌اش در سوریه پیچید. و به رغم ارتباطش با القاعده در مرحله‌ی اول، خیلی‌ها نظرشان به روش کار جبهة النصرة جلب شده بود که با روش کار القاعده متفاوت بود، خصوصا در موضوع پوشاندن چهره‌ی کشته‌هایش (که در اثنای اجرای عملیات‌ای نظامی یا در انفجارها کشته می‌شدند) در فیلم‌ها. این در حالی بود که القاعده به کشته‌هایش افتخار می‌کرد. حتی برخی از سران مخالفین سوری، جبهة النصرة را به «مزدوری برای نظام سوریه» متهم کردند درحالیکه بعدا معلوم شد دلیل پوشاندن چهره‌ی کشته شدگان، محافظت از خانواده‌هایشان در مقابل دستگاه امنیتی سوریه بوده است.

در آن زمان، جبهة النصرة هنوز از ابوبکر البغدادی (به عنوان فرمانده کل) فرمان می‌برد، تا وقتی که امیر «دولت اسلامی عراق» از سرباز خودش یعنی امیر «جبهة النصرة» خواست که به یکی از هتل‌های ترکیه هنگامی که سران مخالفین [سکولار] سوری در آن جمع‌اند حمله کند. این ماجرا به نظر جولانی خیلی کار خطیری آمد و به امیرش پاسخ داد که چنین عملیاتی موجب خواهد شد که دروازه‌های ترکیه به روی جبهة النصرة بسته شود، و این یعنی متوقف شدن جریان پول و سلاح. 

تصویر منسوب به ابوبکر البغدادی- هنگام دستگیری اش در چند سال پیش
http://www.jahannews.com/images/docs/files/000364/nf00364014-2.jpg

رد شدن اوامر بغدادی از سوی جولانی چند بار دیگر تکرار شد تا جایی که امیر دولت، این نپذیرفتن‌ای امیر جبهة را «عصیان و شورش» تلقی کرد، ولی این مسئله را علنی نکرد. در راستای سنجش سرسپردگی سربازش، بغدادی در آپریل ۲۰۱۳ ادغام دولت اسلامی عراق و جبهة النصرة در یک سازمان واحد به اسم دولت اسلامی عراق و شام [داعش] را اعلام کرد، ولی جولانی عدم موافقتش با این ادغام را اعلام و پیوستن به این ساختار جدید را رد کرد [و در پیام صوتی‌اش به صراحت اعام کرد که در بیعت ایمن الظواهری و القاعده است نه کس دیگر].

این اختلاف، صفوف «جهادیون» را در سوریه به لرزه انداخت. جولانی، برای پیدا کردن حامی و یافتن پوشش و مشروعیت برای طرحش [یعنی استقلال از بغدادی] داوری درباره‌ی اختلاف را به «امیر جهاد جهانی» ایمن الظواهری موکول کرد که او هم امر به باقی ماندن جبهة النصرة‌ در سوریه و دولت اسلامی در عراق داد. بغدادی با این راه حل موافقت نکرد و خود را صاحب حق و جولانی را «خیانتکار» خواند.

درگیری بین این دو نفر، در همان حد نماند و تبدیل به درگیری‌ای بین «رهبران جهاد» در جهان شد. و رقابت بر سر فرماندهی، تبدیل به درگیری‌های مسلحانه در سرزمین شام بین پیروان یک تفکر واحد گردید و صدها کشته برجای گذاشت. جریانی که امکان تبدیلش به یک «جنگ جهانی جهادی» وجود دارد، جنگی که هر دو طرفش «فرزندان مشروع سازمان القاعده»اند: طرف اول، جبهة النصرة، مشروعیتش را از «رهبری تاریخی» یعنی الظواهری می‌گیرد و طرف دوم، «دولت اسلامی»، مشروعیتش را از ریشه گرفتنش از سازمان «القاعده‌ی بین‌النهرین» (به رهبری ابومصعب الزرقاوی) می‌گیرد و همچنین از سیطره‌اش بر مساحت جغرافیایی‌ای که به او امکان برپایی «امارت» برای اداره‌ی شئون مسلمین را می‌دهد و بر بقیه سازمان‌ها واجب می‌کند که نسبت به آن تمکین کنند.

خلاصه کنیم، امروز در سرزمین شام، القاعده با القاعده می‌جنگد.



منبع جدید ایران برای تامین هواپیما
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۱
 
مدیرعامل ایران‌ایر گفت: به محض برداشته شدن تحریم‌ها، ایران بی‌درنگ به حداقل ۱۰۰ هواپیمای مسافر‌ی نیاز دارد اما در صورت عدم لغو تحریم‌ها، ما به چین و روسیه به عنوان گزینه جایگزین مراجعه می‌کنیم.
به گزارش جهان به نقل از فارس، مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران‌ایر در گفت‌وگو با رویترز گفت: این شرکت به محض برداشته شدن تحریم‌ها، حداقل به ۱۰۰ هواپیمای مسافری نیاز خواهد داشت و راحت‌تر خواهد توانست با شرکت‌هایی که در طی دوره کاهش تحریم‌ها با این شرکت همکاری کرده‌اند، مبادلات تجاری داشته باشد.

فرهاد پرورش افزود: اما در صورت عدم دستیابی به یک توافق بلندمدت، ایران به روسیه و چین به عنوان گزینه جایگزین غرب مراجعه خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، ایران و گروه ۱+۵ در حال آماده شدن برای از سرگیری مذاکرات برای دستیابی به یک توافق جامع هستند.

پرورش در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همکاری با شرکت‌هایی که در دوره ۶ ماهه توافق موقتی ژنو با این شرکت همکاری داشته‌اند، آسان‌تر است، گفت: بله، مطمئنا اینگونه است.

وی اضافه کرد: از نظر من، اگر تحریم‌های صنعت هوانوردی برداشته شود، ما بی‌درنگ، حداقل به ۱۰۰ فروند هواپیما هم از نوع بدنه پهن و هم از نوع بدنه باریک احتیاج خواهیم داشت.

به نوشته این گزارش، شرکت‌های آمریکایی بوئینگ و جنرال الکتریک پیش از این اعلام کرده بودند که در تلاش هستند تا بر اساس توافق موقت ژنو که در ۲۰ جولای به پایان می‌رسد، قطعات هواپیما به ایران صادر کنند.

مدیرعامل ایران‌ایر توضیح داد: گروه ایرباس نیز در دوره کاهش موقتی تحریم‌ها با ایران همکاری داشته است.

سخنگوی ایرباس تایید کرد که این شرکت از آمریکا درخواست کرده است تا مجوز صادرات قطعات را به ایران را صادر کند.

این مقام ایرانی در ادامه مصاحبه گفت: ایرباس ای ۳۲۰ و بوئینگ‌های ۷۳۷-۸۰۰ باریک و جت‌های با بدنه پهن نظیر ای ۳۳۰ و ای ۳۵۰، ۷۷۷ و ۷۸۷ و شاید مدل ۷۴۷-۸ می‌تواند برای ایران‌ایر مناسب باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: شرکت هواپیمایی بامباردیر و شرکت برزیلی امبرایر، دو شرکتی هستند که برای به دست آوردن سهم سالانه ۱۰۰ میلیارد دلاری از بازار هواپیماهای مسافربری تلاش می‌کنند.

وی تاکید کرد: ما می‌توانیم با این شرکت‌ها کار کنیم. حتی اگر هواپیما به سرعت در دسترس نباشد، ما می‌توانیم به آسانی کرایه کنیم.

پرورش این برآورد را که ایران در نهایت به ۴۰۰ هواپیما نیاز دارد، تایید کرد و گفت: استراتژی ایران رقابت با شرکت‌های هوایی به سرعت در حال رشد حاشیه خلیج فارس است.

فرهاد پرورش در پاسخ سوالی درباره اینکه آیا ایران‌ایر قبلا با طراحان هواپیما در مورد نیازهای خود در صورت برداشته شدن تحریم‌ها مذاکره کرده است یا نه، توضیح داد: ما با تعداد زیادی از تولیدکنندگان هواپیما در ارتباط هستیم. پیش از این، این امر آسان نبود اما اکنون این کار برای هیچ طرف ممنوع نیست.

این مقام ایرانی در مورد اینکه آیا این مذاکرات شامل ایرباس یا بوئینگ بوده است، گفت: هر دوی این شرکت‌ها به دنبال حضور در بازار ایران هستند اما تولیدکنندگان دیگری نیز وجود دارند.
به نوشته این گزارش، اما سخنگوی ایرباس در این باره گفت: ما در حال انجام مذاکرات تجاری با ایران نیستیم.

سخنگوی شرکت بوئینگ نیز تصریح کرد: این شرکت یک مجوز موقتی برای فروش قطعات هواپیما به ایران دریافت کرده است. هرگونه مذاکراتی که ما با مقامات خطوط هوایی ایران داشته‌ایم کاملا با این مجوز و سیاست دولت آمریکا منطبق بوده است.

پرورش اضافه کرد: ما در ایران‌ایر امیدواریم که این مذاکرات به نتیجه مثبت برسد یا تمدید شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر مذاکرات در مورد کاهش تحریم‌ها شکست بخورد، چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت: از آنجایی‌که در ایران نیاز وجود دارد، صنعت هواپیمایی ایران مسلما به روسیه یا چین روی خواهد آورد.
پرورش افزود: تجریه نشان داده است که آنچه آنها در قبال ما انجام داده‌اند، موفق نبوده و اقدامات آنها چه از نظر تجربی و چه از نظر نظری، کارا نبوده است.مدیر عامل شرکت هواپیمایی ایران‌ایر افزود: دور زدن تحریم‌ها همواره از طریق دلالان صورت می‌گرفته است و البته آنها از این وضع سوء استفاده می‌کردند. این کار آسان نیست؛ اما همیشه راه‌هایی وجود دارد. ما برای برخی از قطعات تا ۲۰۰ درصد هزینه بالاتری پرداخت می‌کنیم.



مسجدی که بمب اتم آن را ویران نکرد!+تصاویر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۹
 
سربازان ژاپنی که در زیرزمین این مسجد پناه گرفتند از خطر بمباران جان سالم به در بردند.
به گزارش جهان به نقل از شبستان، کوبه (Kobe) اولین مسجد ساخته شده در ژاپن است. این مسجد در سال ۱۹۲۸ در ناکایاماته دوری، چو-کو ساخته شده است. کوبه به معنی دروازه خدا است.


این مسجد به سبک هندی سنتی و به دست "یان یوزف اشواگرا" (Jan Josef Švagr) ساخته شده است.

وبسایت «امیزینگ نوتز» نوشت: حمله اتمی آمریکا به دو شهر ناگازاکی و هیروشیما باعث شد منطقه کوبه نیز طی این حملات آسیب شدیدی دید و تا حد زیادی ویران شد.
مسجدی که بمب اتم آن را ویران نکرد!



مسجد کوبه همچنان استوار پس از حمله اتمی آمریکا به ژاپن

در حالی که ساختمان های اطراف مسجد کوبه تقریبا با خاک یکسان شدند، این مسجد مستحکم و پابرجا ماند، و تنها ترک هایی روی دیوارهای بیرونی اش ایجاد شد و شیشه های آن شکست. نمای بیرونی مسجد بر اثر بمباران سیاه شد.

سربازان ژاپنی که در زیرزمین این مسجد پناه گرفتند از خطر بمباران جان سالم به در بردند. این مسجد به پناهگاهی برای قربانیان جنگ تبدیل شد. پس از اتمام جنگ، برخی دولت های اسلامی هزینه تعمیر و نوسازی مسجد را بر عهده گرفتند.


این مسجد در یک حادثه دیگر نیز استحکام خود را ثابت کرده است. زلزله ای که در ساعت ۵:۴۶ روز ۱۷ ژانویه ۱۹۹۵ با نام زلزله "هانشین" رخ داد، تنها ۲۰ ثانیه به طول کشید، اما حدود ۶۴۳۳ نفر ژاپنی را به کام مرگ کشاند، که اکثرشان ساکنان شهر کوبه بودند. اما مسجد کوبه در این زلزله ویران نشد.


هندوستان تایمز ادعا کرد؛
مقامات ایرانی حاضر به تهیه سوخت هواپیمای نواز شریف نخست وزیر پاکستان در سفرش به تهران نشدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هندوستان تایمز نوشت: مقامات ایرانی حاضر به تهیه سوخت هواپیمای نواز شریف نخست وزیر پاکستان در سفرش به تهران نشدند.

به گزارش «انتخاب»، یک مقام ارشد هواپیمایی پاکستان گفت: مسئولان ایرانی حاضر به تهیه سوخت برای هواپیمای نواز شریف در فرودگاه تهران نشدند و هشدار دادند که تا زمان پرداخت بدهی هایشان هواپیما را تحویل نمی دهند.

براساس آنچه اعلام شده، مبلغ بدهی پاکستان بیش از 5 هزار دلار بوده است!

این مقام پاکستانی افزود: مسئولان ایرانی از عدم پرداخت بدهی توسط طرف پاکستانی ناراحت بودند.وی اضافه کرد: مسئولین پاکستانی با پرداخت بدهی ایران، اسلام آباد را از تحقیر شدن نجات دادند.






داعش شهر «رقه» در سوریه را به عنوان پایتخت موقت خود اعلام کرده است.داعش مناطق تحت کنترل خود را به مانند افغانستان به ولایت های متعدد تقسیم کرده است. هر ولایت دارای یک "امیر" و دادگاه اسلامی و شورای خدمات اسلامی است. کلیسای ارامنه هم به دفتر تبلیغ اسلام تبدیل شده است.
روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در گزارشی به فعالیت های شاخه القاعده در سوریه پرداخت.

به گزارش عصر ایران، در این گزارش آمده است: شاخه القاعده در سوریه، کنترل بخشی از خاک این کشور را در دست دارد. این گروه با نام "دولت اسلامی شام و عراق" معروف به "داعش"، شهر «رقه» در سوریه را به عنوان پایتخت موقت خود اعلام کرده است.

اعضای مسلح این گروه هم اکنون در چند سو در حال جنگ هستند. نیروهای ارتش سوریه، مخالفان مسلح لیبرال و اعضای جبهه النصره -دیگر گروه افراط گرای اسلامی- دشمنان داعش به شمار می روند.

یکی از ساختمان های اداری داعش در سوریه

جزئیات جالب از حکومت


داعش


داعش ابتدا در سال 2004 با نام "الدوله الاسلامیه فی العراق" (دولت اسلامی در عراق) فعالیت می کرد اما با بی ثباتی در سوریه در سال 2011، فعالیت خود را به این کشور توسعه داد تا با نام جدید "دولت اسلامی عراق و شام" به کارش ادامه دهد. تعداد نظامیان داعش حدود 6 هزار نفر برآورد می شود.

رنگ رسمی داعش هم به مانند شبکه القاعده، سیاه است. رنگ لباس، ساختمان ها، خودروها و پرچم آنها نیز سیاه است.

شاخه نظامی داعش عمدتاً‌ شامل شهروندان عراق، تونس و لیبی هستند. البته مسلمانان قفقاز در صف نخست انتحاری ها هستند زیرا ارتباط آنها با دین عاطفی است و همین موضوع سازماندهی و بکارگیری آنها برای عملیات های انتحاری را آسان می کند.

رهبری داعش در اختیار عراقی هاست چرا که دولت اسلامی در ابتدا در عراق تاسیس شد. القاعده عراق شامل تعداد زیادی از افسران ارتش سابق عراق در دوره ریاست جمهوری صدام حسین است.سوری ها در داعش جایگاهی ندارند و هیچ سمت ارشدی ندارند. در داعش به شهروندان سوریه اعتمادی نیست.

داعش مناطق تحت کنترل خود را به مانند افغانستان به ولایت های متعدد تقسیم کرده است. هر ولایت دارای یک "امیر" و دادگاه اسلامی و شورای خدمات اسلامی است. شورای خدمات اسلامی نقش و فعالیتی مثل شهرداری ها دارد.

مجازات های داعش در  ملاء عام

جزئیات جالب از حکومت

داعش دارای زندان هم هست. افراد نجات یافته از زندان ها و بازداشتگاه های داعش می گویند که شرایط این زندان ها غیرانسانی است و رعب و ترس در آنها از زندان های حکومت بشار اسد بیشتر است.

سازمان عفو بین الملل نیز در یکی از گزارش های خود نوشت: براساس گزارش های دریافتی، در زندان های داعش کودکانی حضور دارند که با شلاق های سنگین روبه رو شده اند.
یکی از شاهدان عینی هم از اعمال مجازات 90 ضربه شلاق بر نوجوان 14 ساله خبر می دهد.
 
شیوه های شکنجه هم در زندان های داعش متفاوت است. خفگی یکی از این شیوه هاست. بر سر زندان پلاستیکی می گذارند و آن را می بندد تا فرد دچار حالت خفگی شود و لحظاتی قبل از خفگی کامل و مرگ،کیسه پلاستیکی را باز می کنند. اتصال برق دیگر شیوه شکنجه است که زخم های بزرگی بر روی پوست انسان ایجاد می کند.   

خودرو با پلاک داعش در سوریه (با نام اختصاری : حکومت اسلامی)

جزئیات جالب از حکومت


ساختار حکمرانی


سیطره بر شهر الرقه در شرق سوریه، آغاز فعالیت گسترده و قدرت نمایی داعش در استقرار حکومت جدید در بخشی از خاک سوریه بود.
داعش پس از تصرف شهر الرقه به سرعت مراکز، ادارات و سازمان هایی را برای اداره مناطق تحت کنترل خود افتتاح و کلیسای ارامنه را به دفتر تبلیغ اسلام تبدیل کرد.

داعش همچنین برای برای مدیریت عملیات های نظامی، "شورای نظامی" و برای اداره مناطق تحت کنترل خود "شورای ویژه" تشکیل داده است.

"شورای نظامی" داعش مسؤولیت برنامه ریزی، مدیریت سران و عملیات های نظامی را برعهده دارد. در داعش، عملیات های نظامی به نام "غزوه"شناخته می شوند.


خودروی پلیس راهنمایی رانندگی داعش در سوریه
جزئیات جالب از حکومت

داعش در ابتدا سعی کرد با ارائه خدمات و کمک هایی به مردم، نظر مثبت آنها را به خود جلب کند اما به سرعت رفتارهای خشونت آمیز و مجازات گونه داعش علیه مردم، این برنامه آنها را ناکام گذاشت.

"هیات های شرعی" بخش دیگری از ساختار دولت داعش است که وظیفه ارشاد، تبلیغ و پیگیری فعالیت های رسانه ای و شورای امنیتی و سازمان اطلاعاتی که مسؤولیت حفظ امنیت سران داعش و حفاظت از داعش در برابر نفوذ دشمن  را برعهده دارد.

بخش رسانه ای داعش شامل دو موسسه رسانه ای "فرقان" و "اندلس" هم فعالیت های تبلیغی - رسانه ای را پیگیری می کند.


مجازات قطع دست القاعده در سوریه 
جزئیات جالب از حکومت

 
ریاست


در حال حاضر شیخ ابوبکر بغدادی، ریاست داعش را برعهده دارد. او جانشین ابوعمر بغدادی است. هر دوی آنها به عنوان جانشینان ابومصعب الزرقاوی رهبر مقتول القاعده عراق شناخته می شوند. الزرقاوی اهل اردن بود.

نام واقعی ابوبکر البغدادی، ابراهیم عواد ابراهیم البدری است. او به عنوان واعظ و امام جماعت مسجد در شهرهای سامرا، بغداد و فلوجه عراق فعالیت می کرد.

نیروهای نظامی آمریکا در سال 2004 وی را بازداشت کردند و او برای سه سال در زندان بود. پس از این او از زندان خارج و سازمانی تحت اسم "ارتش اهل سنت" را بنیان گذاشت و بعد از آن به القاعده پیوست.

شلاق زدن یک نفر در ملاء عام به دلیل تعطیل نکردن مغازه به هنگام نماز جمعه - سوریه

جزئیات جالب از حکومت


نیروهای داعش در سوریه
جزئیات جالب از حکومت


جزئیات جالب از حکومت


مراکز داعش در سوریه

جزئیات جالب از حکومت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد