سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


نامه نمایندگان اصفهانی به روحانی در انتقاد از دفن «ریچارد فرای» در اصفهان

جمعی از نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حسن روحانی، خواستار جلوگیری از دفن ریچارد فرای در این شهر شدند.

خبرگزاری فارس: نامه نمایندگان اصفهانی به روحانی در انتقاد از دفن «ریچارد فرای» در اصفهان

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس‌، جمعی از نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به حسن روحانی رئیس‌جمهور نسبت به دفن ریچارد فرای در این شهر انتقاد کرده و خواستار جلوگیری از این اقدام شدند.

متن این نامه بدین ‌شرح است:

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب حجت الاسلام دکتر روحانی

سلام علیکم

احتراماً ضمن عرض تبریک به‌مناسبت سال جدید و تشکر از زحمات حضرت‌عالی و همکاران محترمتان

با توجه به مسائل مطرح‌شده پیرامون انتقال احتمالی جسد جاسوس آمریکایی ریچارد فرای و طراحی دفن ایشان در اصفهان، به اطلاع می‌رساند با توجه به فضای فرهنگی و اعتقادی و سیاسی اصفهان و طرح این موضوع در اجتماعات مذهبی به‌خصوص در نمازجمعه این هفته اصفهان توسط حضرت آیت‌الله مهدوی نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس خبرگان و امام جمعه موقت استان و عکس‌العمل شدید مردم شریف استان و جریحه‌دار شدن غیرت دینی و ملی مردم، انتظار می‌رود حضرت‌عالی با تدبیر خود دستوری لازم به وزارت خارجه و اطلاعات و میراث فرهنگی صادر فرمایند که به هیچ عنوان تن به این ننگ دیپلماتیک و تحمیل زورمدارانه ندهند که با عکس‌العمل شدید کنترل نشده مردمی مواجه خواهید شد.

و اگرچه ریشه‌های این تحمیل در دولت‌های قبلی ایجاد شده ولی در شرایط فعلی اصلاً نباید این تحمیل را پذیرفت لذا ما نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با ارسال این نامه تکلیف اولیه خود را به‌نمایندگی افکار عمومی مردم همیشه مبارز و غیرتمند و متدین استان انجام داده و هشدار لازم را ارائه و در آینده متناسب با عملکرد دولت وظایف خود را قاطعانه انجام خواهیم داد.

این نامه به امضاء حجت‌الاسلام احمد سالک، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، حسن کامران، مجید منصوری، علی ایران‌پور، حجت‌الاسلام موسوی لارگانی، نیره اخوان، حمیدرضا فولادگر رسیده است.

ــ رونوشت: دفتر مقام معظم رهبری، ستادکل نیروهای مسلح، وزیر امور خارجه، وزیر اطلاعات، شورای هماهنگی ائمه جمعه کشور،‌ امام جمعه اصفهان آیت‌الله طباطبایی، استاندار اصفهان، ائمه جمعه موقت استان: آقایان میردامادی و مهدوی، شورای شهر اصفهان، شهردار اصفهان



یوال اشتینیتز با اشاره به سخنان اخیر کری گفته است: اسراییل به هیچ عنوان نمی تواند توافقی را بپذیرد که زمان دست یابی ایران به سلاح هسته ای را بین چند ماه تا یک سال نگه دارد.
رژیم اسراییل سخنان اخیر جان کری وزیر خارجه آمریکا در جلسه کمیته روابط خارجی سنای این کشور درباره توافق هسته ای با ایران را غیر قابل قبول خواند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز " یوال اشتاینیتز" وزیر امور استراتژیک در کابینه اسراییل در مصاحبه امروز (دوشنبه) با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ضمن غیر قابل قبول خواندن اظهارات اخیر کری درباره برنامه هسته ای ایران، این سخنان را شوک آور و نگران کننده خواند.

جان کری هفته گذشته در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس سنا با اشاره به اینکه آمریکا و قدرت های جهانی به دنبال توافقی با تهران هستند که زمان دست یابی ایران به سلاح هسته ای را به 6 ماه تا 1 سال برساند، مدعی شده بود این بازه زمانی کمتر از مدت 2 ماه، برای ایران است.

ایران هر گونه تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای را رد کرده و بر حق غنی سازی اورانیوم خود در چارچوب فعالیت های هسته ای صلح آمیز تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی هسته ای تاکید دارد.

یوال اشتینیتز با اشاره به سخنان اخیر کری گفته است:" اسراییل به هیچ عنوان نمی تواند توافقی را بپذیرد که زمان دست یابی ایران به سلاح هسته ای را بین چند ماه تا یک سال نگه دارد."

این مقام اسراییلی همچنین افزود: چنین توافقی علاوه بر نگه داشتن ایران در آستانه کسب سلاح هسته ای کشورهایی چون عربستان، مصر، الجزایر، امارات و ترکیه را ترغیب به فعالیت های غنی سازی اورانیوم به منظور رقابت با ایران خواهد کرد."



در آلمان، فروش تسلیحات به کشورهای خارجی به دلیل سابقه حکومت نازی ها و نقش شرکت های اسلحه سازی در تغذیه جنگ های جهانی اول و دوم، مسئله حساسی است.
اعتراض یک وزیر آلمانی به استبداد حکومت سعودی، مانع از فروش تانک های آلمانی به عربستان شده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، یک روزنامه آلمانی نوشت: قرارداد فروش صدها دستگاه تانک آلمانی به عربستان سعودی به احتمال زیاد لغو خواهد شد. دلیل این اتفاق، مخالفت "زیگمار گابرییل" وزیر اقتصاد آلمان با این قرارداد است.

رسانه های آلمانی نوشته اند عربستان سعودی تلاش می کند نزدیک به 800 دستگاه تانک از نوع لیوبارد -2 ساخت آلمان را خریداری کند.
رویترز می نویسد: به دلیل حساسیت قراردادهای اسلحه، هنوز هیچ مقام رسمی آلمانی درباره سرنوشت این قرارداد اظهار نظر نکرده است.

روزنامه آلمانی "بیلد آم زونتاگ" در این باره نوشت: عربستان سعودی در چند سال اخیر به دنبال کسب این تانک ها از شرکت "کراوس ماوای ویگمن وراینمیتال" به ارزش 25 میلیارد دلار است.
 
روزنامه آلمانی به نقل از منابع دولتی اضافه کرد: با وجود اختلاف نظر در میان اعضای دولت آلمان، صادرات اسلحه از این کشور انجام نخواهد شد.

فروش تسلیحات به کشورهای خارجی در آلمان به دلیل سابقه حکومت نازی ها در این کشور و نقش شرکت های اسلحه سازی در تغذیه جنگ های جهانی اول و دوم، مسئله حساسی است.

برای صادرات اسلحه از سوی آلمان به یک کشور خارجی، شورای امنیت ملی آلمان که صدراعظم و وزیران اقتصاد، دفاع، توسعه و خارجه در آن عضو هستند موافقت کند.

گابرییل قبل از این به رسانه ها گفته بود: صادرات این حجم زیاد از سلاح برای آلمان، شرم آور است.

وزیر اقتصاد آلمان گفته است به دلیل اینکه عربستان سعودی دارای حکومت استبدادی است موافق صادرات سلاح به این کشور نیستم.قبل از این قرار بود در ابتدای ماه مارس گذشته نخستین بخش از محموله این تانک ها به تعداد 150 دستگاه را از آلمان وارد کنند اما هنوز مجوزی برای صادرات این تسلیحات صادر نشده است.




در بحث از هزینه‌های نظامی کشورهای مختلف، باور عمومی و رایج همواره این بوده که قدرت‌های بزرگ جهانی، کشورهایی هستند که بیشترین هزینه‌ها را در حوزه نظامی صرف می‌کنند؛ اما شاید دانستن این نکته جالب باشد که بر پایه آخرین گزارش‌های منتشره، سه کشور از همسایگان ایران، در میان پانزده کشوری هستند که بیشترین هزینه نظامی را در سطح جهان صرف می‌کنند.
کد خبر: ۳۹۲۹۸۳
تاریخ انتشار:۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵-14 April 2014
سه همسایه ایران، در میان 15 کشور دارای بالاترین هزینه‌های نظامیدر بحث از هزینه‌های نظامی کشورهای مختلف، باور عمومی و رایج همواره این بوده که قدرت‌های بزرگ جهانی، کشورهایی هستند که بیشترین هزینه‌ها را در حوزه نظامی صرف می‌کنند؛ اما شاید دانستن این نکته جالب باشد که بر پایه آخرین گزارش‌های منتشره، سه کشور از همسایگان ایران، در میان پانزده کشوری هستند که بیشترین هزینه نظامی را در سطح جهان صرف می‌کنند.

به گزارش «تابناک»، مؤسسه تحقیقات بین‌المللی صلح استکهلم، نتایج بررسی‌های خود درباره هزینه‌های نظامی در کشورهای ‌جهان را منتشر کرده که بر پایه آن، عربستان سعودی، ترکیه و امارات، در میان پانزده کشوری هستند که در سال ۲۰۱۳ بیشترین مبالغ را در حوزه نظامی هزینه کرده‌اند. 

بر پایه این گزارش، مجموع هزینه‌های نظامی در سراسر جهان در سال گذشته میلادی، ۱.‌۷۵ تریلیون دلار بوده که نسبت به سال پیش از آن، حدود ۲ درصد کاهش داشته است؛ اما این کاهش، بیشتر ناشی از کاهش هزینه‌های نظامی کشورهای غربی بوده و در مقابل، دیگر کشور‌ها شاهد افزایش هزینه‌ها در این حوزه بوده‌اند، به گونه‌ای که در صورت در نظر نگرفتن آمریکا، مجموع هزینه‌های نظامی در جهان ۱.‌۸ درصد افزایش داشته است. 

در این راستا، پس از آمریکا که همچنان پیشتاز هزینه‌های نظامی در سطح جهان است، کشورهای چین، روسیه و عربستان سعودی قرار دارند. به این ترتیب، در سال گذشته، عربستان با پشت سر گذاشتن انگلیس، ژاپن و فرانسه، به جایگاه چهارم در این زمینه دست یافه است. چین، روسیه و عربستان سعودی از جمله ۲۳ کشوری هستند که از سال ۲۰۰۴ تاکنون، هزینه‌های نظامی خود را به بیش از دو برابر افزایش داده‌اند. 

کاهش ۷.‌۸ درصدی هزینه‌های نظامی ایالات متحده در سال ۲۰۱۳، ناشی از پایان جنگ در عراق، آغاز خروج نیروهای این کشور از افغانستان و همچنین کاهش کلی بودجه این کشور بوده که در سال ۲۰۱۱ به تصویب کنگره رسیده است. 

از سوی دیگر، ‌تدابیر ریاضتی اقتصادی در کشورهای اروپای غربی و مرکزی نیز عامل کاهش این هزینه‌ها در مناطق مذکور بوده است. 

«سام پترو فریمن»، رئیس مرکز تحقیقات هزینه‌های نظامی مؤسسه صلح استکهلم می‌گوید، هرچند در برخی موارد، افزایش هزینه‌های نظامی در کشورهای در حال توسعه، نتیجه رشد اقتصادی این کشور‌ها بوده، ‌در بسیاری از موارد این عامل در نتیجه افزایش درآمدهای حاصل از فروش منابع طبیعی، سلطه حاکمان اقتدارگرا و یا تشدید رقابت‌های تسلیحاتی منطقه‌ای رخ داده است. 

در این گزارش اشاره می‌شود که هزینه‌های نظامی در منطقه خاورمیانه، در سال گذشته ۴ درصد افزایش داشته و به رقم ۱۵۰ میلیارد دلار رسیده است. در این میان، عربستان سعودی با افزایش ۱۴ درصدی هزینه‌ها در این زمینه، رقم ۶۷ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است. مؤسسه صلح استکهلم اشاره می‌کند که این امر، در نتیجه تشدید رقابت‌های این کشور با ایران در سطح منطقه و همچنین تلاش برای ایجاد نیروهای نظامی وفادار به خود برای جلوگیری از وقوع تحولات مشابه انقلاب‌های عربی در منطقه صورت گرفته است.
 
از سوی دیگر، هزینه‌های نظامی بحرین نیز در همین مدت ۲۶ درصد افزایش داشته که انگیزه آن به احتمال قوی، تلاش برای بقای رژیم حاکم در مقابل اعتراضات مردمی شکل گرفته در این کشور بوده است. البته عراق نیز در سال ۲۰۱۳ هزینه‌های نظامی خود را ۲۷ درصد افزایش داده که دلیل آن تلاش برای احیای نیروهای نظامی داخلی و بومی در شرایط خروج آمریکا از این کشور عنوان شده است. 
اما در میان همسایگان ایران، دو کشور دیگر، یعنی امارات و ترکیه نیز به میان پانزده کشور دارای بالا‌ترین هزینه نظامی در سطح جهان راه یافته‌اند. در این راستا، ترکیه توانسته با گرفتن جای کانادا، به جایگاه چهاردهم دست یابد و امارت نیز جایگاه سابق خود را در رده پانزدهم نگه داشته است. 
بنابراین، آمریکا، چین، روسیه، عربستان سعودی، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، هند، کره جنوبی، ایتالیا، برزیل، استرالیا، ترکیه و امارات، کشورهایی هستند که جایگاه اول تا پانزدهم را از نظر هزینه‌های نظامی از آن خود کرده‌اند.


هایده العامری که سابقا از هواداران صالح المطلق، معاون امور خدماتی نخست وزیر عراق بوده است با نوشتن یک یادداشت سیاسی، انتقادات تندی را متوجه این شخصیت حامی منافقین و مخالف نخست وزیر عراق کرده است.
کد خبر: ۳۹۲۹۶۰
تاریخ انتشار:۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸-14 April 2014
یک روزنامه‌نگار و نویسنده عراقی از کمک‌های مالی هنگفت گروهک تروریستی منافقین به معاون نخست وزیر عراق پرده برداشت.

به گزارش ایسنا هایده العامری که سابقا از هواداران صالح المطلق، معاون امور خدماتی نخست وزیر عراق بوده است با نوشتن یک یادداشت سیاسی، انتقادات تندی را متوجه این شخصیت حامی منافقین و مخالف نخست وزیر عراق کرده است.

العامری با حمله به المطلق، وی را سمبل فساد معرفی کرده و از او به دلیل ایفای نقش فعال در تخریب فهرست العراقیه و شکستن کمر اهل سنت عراق انتقاد کرده است.

این روزنامه نگار با انتقاد از کم‌رنگ شدن حمایت‌های المطلق از منافقین نوشت: المطلق زمانی ۲۰۰ هزار دلار از مجاهدین خلق (منافقین) دریافت می‌کرد اما اکنون که دریافت‌های میلیونی دارد، آنها را فراموش کرده است.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، العامری با اشاره به شبکه ماهواره‌ای وابسته به المطلق با نام «البابلیه» نوشت: برادر المطلق این شبکه را به یک شبکه تبلیغاتی برای دعانویسان و ساحران و طب گیاهی تبدیل کرده است و تا چندی پیش ماهانه ۲۰۰ هزار دلار از مجاهدین خلق در دوبی تحویل می‌گرفت علی رغم اینکه هزینه‌های البابلیه در ماه از رقم ۵۰ هزار دلار تجاوز نمی‌کرد.

صالح المطلق، رییس جبهه الحوار عراق که از مخالفان عمده نوری مالکی است، اصلی‌ترین سیاستمدار حامی گروهک منافقین در عراق است و بارها در نشست‌های این گروهک در پادگان اشرف شرکت داشته است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد