سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های روز


رحمانی فضلی خبر داد: تعهدی که نیروی زمینی سپاه به ما داده این است که تا شهریور 93آن منطقه را تحت پوشش کامل امنیتی قرار دهد.
نجات مرزبانان ایرانی بدون مذاکره/ سپاه وارد می‌شود
به گزارش مشرق، یک‌هیأت ایرانی طی ۲ روز آینده به پاکستان می‌رود تا با مقامات این کشور درباره وضعیت ۵ مرزبان گروگان ایرانی گفت‌وگو کند.

وزیر کشور با اعلام این خبر تأکید کرد: مذاکره‌ای با گروهک تروریستی موسوم به جیش‌العدل انجام نمی‌شود و اگر لازم باشد عملیات امنیتی و نظامی انجام بدهیم کوتاهی نخواهیم کرد. 

عبدالرضا رحمانی فضلی در حالی چنین گفت که مقامات قضایی ایران، از پلیس اینترپل خواسته‌اند که این افراد را تحت‌تعقیب قرار دهند.

رحمانی فضلی که رئیس شورای امنیت کشور است، تأکید کرد: ما آنها را به رسمیت نمی‌شناسیم و قطعا با اقتدار با این مسئله برخورد می‌کنیم. ما به‌طور جدی هم از طریق دستگاه‌های انتظامی و دیپلماسی و هم از طریق دستگاه‌های نظامی پیگیر آزادی مرزبانان وطن هستیم.

مرزبان‌ها سالمند

در همین حال سیدباقر حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به پایگاه خانه ملت گفته است:‌ براساس اطلاعات واصله 5مرزبان ایرانی در سلامت کامل به‌سرمی‌برند. 

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان درباره پیشرفت اطلاعاتی دستگیری عوامل این گروگانگیری به مهر گفته است: عوامل این گروهک تروریستی به 2بخش تقسیم می‌شوند که تعدادی از آنها پاکستانی‌اند که دولت پاکستان در جهت مقابله و برخورد با آنها باید اقدام کند. بخشی از عوامل این گروهک نیز ایرانی هستند، هویت آنها شناسایی و به همراه اسناد و مدارک در اختیار دولت پاکستان قرار گرفته است.

مبارزه با تروریست‌ها در خاک پاکستان

اما چنان که رحمانی فضلی وزیر کشور تأکید می‌کند، برای انجام فاز عملیاتی علیه گروهک تروریستی موسوم به جیش‌العدل لازم است نیروهای ایرانی وارد مناطق جنوب غربی خاک پاکستان شوند؛ مناطقی که مقامات پاکستان خود از برقراری امنیت و جلوگیری از رشد گروه‌های تکفیری در این مناطق اعلام ناتوانی‌کرده‌اند.

وزیر کشور گفت: من هم برای مقامات پاکستانی و هم افغانستانی پیغام فرستادم که ما قدرت کنترل منطقه را داریم و حاضریم عمق خاک شما را از نظر امنیتی حفاظت کنیم. توقع ما از کشور مسلمان همسایه و دوست این است که با موضوع تروریسم و امنیت منطقه‌ای با جدیت و با مسئولیت برخورد کند.

هم‌اکنون لایحه موافقتنامه همکاری‌های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت پاکستان در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد. با تصویب توافقنامه امنیتی میان ایران و پاکستان، نیروهای مسلح ایران می‌توانند به‌صورت قانونی برای نابودی تروریست‌ها وارد خاک پاکستان شوند.

یک حفره 300کیلومتری

به گفته وزیر کشور و رئیس شورای امنیت کشور، اینکه یک گروه تروریستی در نقطه مرزی و از خاک کشور دیگری که ما هیچ کنترلی بر آن نداریم بیایند و در بین کوه‌های جنوب شرقی کمین بزنند و گروهی را که در حاشیه مرز عبور می‌کنند، شبانه به کمین خود بیندازند، از نظر عملیاتی ارزشی ندارد.

رحمانی فضلی معتقد است: جیش‌العدل یک گروه سازماندهی شده با هویتی نیست که بتواند طرف مذاکره ما باشد و ما آنها را به رسمیت بشناسیم. ما آنها را یک گروه تروریستی و از دسته اشرار می‌دانیم. این گروه هیچ پایگاه اجتماعی‌ای در منطقه ندارد و همه گروه‌های کشور این اقدام را محکوم کرده‌اند. آنها یک عده مزدور و جیره و مواجب بگیر هستند که از طریق حمایت از کاروان‌های قاچاق مواد‌مخدر ارتزاق می‌کنند.

این گروهک تروریستی، از یک حفره مرزی توانسته است برای بار دوم اقدام به گروگانگیری کند. در اقدام نخست این گروه با حمله به یک پاسگاه مرزبانی، 14مرزبان ایرانی را به شهادت رساند.

سپاه وارد می‌شود

منطقه اقدامات این گروهک تروریستی قطعه‌ای حدود 300کیلومتر در منطقه سراوان است که هنوز طرح انسداد فیزیکی و اجرای دیوار بتنی در آن اجرا نشده است.

رحمانی فضلی در این‌باره خبر داد: تعهدی که نیروی زمینی سپاه به ما داده این است که تا شهریور 93آن منطقه را تحت پوشش کامل امنیتی قرار دهد.

قرار است در این منطقه جاده مرزی و برجک‌های دیده‌بانی ساخته شود و اگر بعضی‌جاها هم لازم باشد به‌صورت فیزیکی مسدود شود. هم‌اکنون به‌دنبال این هستیم که منابع این طرح را تأمین کنیم. غیراز این قطعه 300کیلومتری، بقیه مرز شرقی را کاملا تحت مدیریت و کنترل داریم.

وزیر کشور ادامه داد: ما توانسته‌ایم درگیری‌ها را به نقطه صفر مرزی برسانیم و امکان ورود نیروهای اشرار به داخل تقریبا بسته شده است. او درباره اینکه چرا می‌گوید «تقریبا» گفت: امکان دارد عبوری قاچاقچی‌ها باشند بار ببرند و نیروی انتظامی و سپاه با آنها درگیر بشوند اما گروه اشرار مستقر در خاک ایران نداریم.منبع: همشهری



در کنگره مطرح شد:
کارشناسان در جلسه استماع کنگره آمریکا مدعی شدند حضور ایران در منطقه آمریکای لاتین، سبب تهدید امنیتی برای منطقه و تمام جهان شده است.

گروه جنگ نرم مشرق- کارشناسان در جلسه استماع کنگره آمریکا مدعی شدند حضور ایران در منطقه آمریکای لاتین سبب تهدید امنیتی برای منطقه و تمام جهان شده است.

پایگاه خبری واشنگتن فری‌بیکن در گزارشی آورده است: در جلسه کمیسیون فرعی روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا که سه‌شنبه گذشته برگزار شد، همچنین ادعا شد که حزب‌الله لبنان شبکه‌هایی در آمریکای لاتین تشکیل داده است که از آنها برای انجام فعالیت‌های خود بهره می‌جوید.

کارشناسان آمریکایی در این گزارش همچنین ادعا کردند که حزب‌الله لبنان از این شبکه‌ها برای همکاری با گروه‌های منطقه‌ای همچون گروه فارک کلمبیا استفاده می‌کند.

ادعاهای کنگره آمریکا درباره حضور ایران در آمریکای لاتین // در حال ویرایش

این گزارش در ادامه آورده است: خانم سلینا ریلویو Celina Realuyo استادیار امنیت ملی دانشگاه دفاع ملی آمریکا در این جلسه در ادامه ادعاهای غیرمستدل فوق، همچنین گفته است: «همگرایی گروه‌های تروریستی در منطقه آمریکای لاتین، موجب تهدید بزرگی به امنیت منطقه و کل جهان شده است.»

گزارش کمیسیون فرعی مجلس نمایندگان آمریکا در تناقض با گزارش سال گذشته وزارت خارجه این کشور در سال گذشته است که تهدید ایران و حزب‌الله لبنان در قاره آمریکا را اندک خوانده بود.

این گزارش می‌افزاید: داگلاس فرح Douglas Farah معاون ارشد مرکز برنامه آمریکایی مطالعات بین‌المللی و استراتژیک Center for Strategic and International Studies’ Americas Program نیز در این جلسه مدعی شده که ایران از کشورهای آمریکای لاتین به عنوان گریزگاه‌هایی برای دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌کند.



منابع دیپلماتیک غربی فاش کردند که کارشناسان اطلاعاتی و امنیتی آمریکایی و اروپایی هم اکنون در اردن حضور دارند که یکی از ماموریت‌های آنها تدوین طرح‌هایی برای تسهیل ورود یگان‌های ویژه آمریکایی و انگلیسی به سوریه است.

به گزارش مشرق، این منابع دیپلماتیک غربی در لندن به روزنامه اینترنتی رای الیوم گفتند: صحبت رابرت فورد سفیر سابق آمریکا در سوریه درباره تشدید درگیری‌ها در جبهه جنوبی این کشور و اظهارات ویندی شرمن دستیار وزیر خارجه آمریکا درباره وجود "طرح ب" دولت این کشور در صورت شکست اجلاس ژنو 2 درباره سوریه، اردن و منطقه مرزی آن با سوریه را به دروازه اصلی آمریکا و اروپا برای انتقال تجهیزات نظامی پیشرفته به مخالفان مسلح در سوریه تبدیل خواهد کرد.

این منابع افزودند: کارشناسان آمریکایی و اروپایی در زمینه‌های نظامی، امنیتی و اطلاعاتی هم اکنون عملا در اردن حضور دارند و طرح‌هایی را در دو راستا تدوین می‌کنند.

این منابع گفتند: این طرح‌ها از یک سو برای تسهیل بخشیدن به امر ورود گروهی از نیروهای ویژه آمریکایی و انگلیسی به سوریه برای از جمله مقابله با گروه‌های مسلح تندرو و جلوگیری از نزدیک شدن عناصر گروهک‌های مسلح تندروی جبهه النصره و دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) به مرز سوریه با فلسطین اشغالی است و براساس آن، حضور جنگجویان سوری در منطقه درعا و مجاورت آن به عناصر گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه محدود خواهد شد.

این منابع دیپلماتیک افزودند: این طرح‌ها از سوی دیگر برای نظارت بر مسلح کردن مخالفان و تدوین نقشه برای عملیات‌های رزمی آنها علیه مواضع نظام سوریه و مطمئن شدن از نرسیدن سلاح‌های پیشرفته به دست گروه‌های تندروی به اصطلاح جهادی در سوریه است.

این طرح‌ها از یک سو برای تسهیل بخشیدن به امر ورود گروهی از نیروهای ویژه آمریکایی و انگلیسی به سوریه برای از جمله مقابله با گروه‌های مسلح تندرو و جلوگیری از نزدیک شدن عناصر گروهک‌های مسلح تندروی جبهه النصره و دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) به مرز سوریه با فلسطین اشغالی است و براساس آن، حضور جنگجویان سوری در منطقه درعا و مجاورت آن به عناصر گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه محدود خواهد شد.
برپایه این گزارش، اعلام دولت آمریکا در ارایه یک میلیارد دلار به عنوان تضمین بدهی‌های اردن در جریان سفر عبدالله دوم شاه این کشور به واشنگتن، نشانه‌ای از توافق آمریکا و اردن است که در طرح جدید تحرکات نظامی در داخل خاک سوریه تجلی خواهد یافت.

انتظار می‌رود که دروازه اردن تنها راه عربستان برای دسترسی به مخالفان مسلح در سوریه، در صورت تصمیم ریاض برای مجهز کردن آنها به موشک‌های ضد هوایی باشد.

رای الیوم افزود: منطقه جنوبی در سوریه به اصطلاح یک "دولت کوچک" یا "منطقه کوچک امن" برای مخالفان مسلح در سوریه خواهد بود که عملیات نظامی خود را برای فرسودن نظامی دولت از آنجا آغاز خواهند کرد و محدوده این منطقه حائل یا دولت کوچک می‌تواند در هفته‌ها یا ماه‌های آینده گسترش یابد.

جان کری وزیر خارجه آمریکا اخیرا گفت: باراک اوباما رئیس جمهوری این کشور از همه ما خواسته است تا در مورد گزینه‌های متعددی بیاندیشیم که ممکن است (درقبال سوریه) وجود داشته یا نداشته باشد.

یک دیپلمات آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، به روزنامه القدس العربی گفت: طرح جایگزین مبتنی بر مسلح کردن دوباره مخالفان و هماهنگی عملیات نظامی آنها بویژه در جبهه جنوبی است که جبهه النصره و گروه داعش نفوذ کمتری دارند.

این دیپلمات آمریکایی افزود: هدف مورد نظر، شهر دمشق و از طریق کمک به گروه‌های مسلحی خواهد بود که کارشناسان آمریکایی و فرانسوی آنها را در اردن آموزش داده‌اند.منبع: فارس




این زن پیام های عاطفی را برای فرد ایرانی به نام "آریان آزاربار" ارسال کرده است. این ایرانی، بازرگان و مقیم مونترال کاناداست. او از سوی مقامات کانادا به تلاش برای دریافت اطلاعات محرمانه متهم شده و از ماه ها پیش تحت نظر دستگاه های امنیتی کانادا بوده است.
مقامات کانادا دو کارمند دولتی این کشور را به دلیل انتقال اطلاعات محرمانه به شهروند ایرانی بازداشت کردند. دولت کانادا ادعا می کند این شهروند ایرانی به دنبال کسب اطلاعات محرمانه بوده است.

به گزارش عصر ایران، یکی از دو نفر بازداشت شده در کانادا زنی به نام "ترینا کندی" کارمند اداره گذرنامه این کشور است و با فرد ایرانی ارتباط عاطفی پیدا کرده بود.

رسانه های کانادایی با نقل این خبر اضافه کردند: این زن پیام های عاطفی را برای فرد ایرانی به نام "آریان آزاربار" ارسال کرده است. این ایرانی، بازرگان و مقیم مونترال کاناداست. او از سوی مقامات کانادا به تلاش برای دریافت اطلاعات محرمانه متهم شده و از ماه ها پیش تحت نظر دستگاه های امنیتی کانادا بوده است.

نفر دوم بازداشت شده "فیلیپ پل" عضو پلیس کانادا و متهم به ارائه اطلاعات محرمانه به شهروند ایرانی مقیم مونترال است. این پلیس کانادایی از کار نیز بیکار شد.

روزنامه کانادایی "تورنتو سان" هم نوشت: خانم کندی اجازه نخواهد داشت وارد سامانه های اطلاعاتی ویژه در سازمان گذرنامه شود. همچنین ورود او به دفاتر دولتی کانادا نیز با محدودیت های زیادی روبه رو خواهد شد.

دیگر روزنامه کانادا به نام لابریس نیز اعلام کرد: خانم کندی از طریق پیامک برای آزاربار متن های عاطفی ارسال کرده بود.
این روزنامه اضافه کرد: کندی یکی از افراد تیم مبارزه با تروریسم کاناداست و به وی ماموریت نظارت بر آزاربار سپرده شد اما او با این شهروند ایرانی ارتباط عاطفی پیدا کرد



نخست وزیر اسرائیل: ایران تاکنون در مقابل توافق هسته ای ژنو، چیز ملموسی نداده است اما به میزان زیادی با کاهش تحریم ها روبه رو شد و اقتصادش نیز به همین دلیل قدرت گرفت.
بنیامین نتانیاهو گفت: ایران به هیچ سانتریفیوژی نیازی ندارد. 

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، نخست وزیر اسرائیل با تکرار سخنان قبلی اش درباره ایران اظهار داشت: تهران برای توسعه برنامه هسته ای صلح آمیز هیچ نیازی به سانتریفیوژ ندارد. 

نتانیاهو با درخواست نابودی قدرت ایران برای غنی سازی گفت: ایران نیازمند هیچ سانتریفیوژ برای توسعه برنامه هسته ای اش نیست. 

او که در ابتدای جلسه هفتگی کابینه اسرائیل در روز یکشنبه سخن می گفت ادامه داد: سیاست اسرائیل در برابر ایران واضح است. اسرائیل در برابر ایران در دو محور فعالیت می کند. نخست، کشف نقاب از سیاست های دشمنانه تهران. دوم، مطالبه نابودی قدرت ایران برای غنی سازی. زیرا این کشور برای تولید انرژی هسته ای برای مصارف غیرنظامی نیازمند فعالیت حتی یک سانتریفیوژ هم نیست. 

وی افزود: ایران به برنامه تحقیقات هسته ای اش و توسعه دستگاه های سانتریفیوژ ادامه می دهد. این کشور آمادگی دست برداشتن از حتی یک سانتریفیوژ را هم ندارد. ایران تاکنون در مقابل توافق هسته ای ژنو، چیز ملموسی نداده است اما به میزان زیادی با کاهش تحریم ها روبه رو شد و اقتصادش نیز به همین دلیل قدرت گرفت. 



امارات متحده عربی طی نامه ای از بان کی مون دبیر کل سازمان ملل درخواست کرده است که مسئله «اشغال جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی توسط ایران» در دستور کار و برنامه شورای امنیت سازمان ملل در سال 2014 قرار گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرگزاری کونا کویت نوشت: امارات متحده عربی طی نامه ای از بان کی مون دبیر کل سازمان ملل درخواست کرده است که مسئله «اشغال جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی توسط ایران» در دستور کار و برنامه شورای امنیت سازمان ملل در سال 2014 قرار گیرد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، لانا زکی نصیبه سفیر امارات در سازمان ملل طی نامه ای به بان کی کی مون گفت: مسئله جزایر سه گانه باید در برنامه و دستور کار شورای امنیت باشد تا این مسئله از طریق ابزار مسالمت امیز و مذاکرات مستقیم یا دادگاه بین المللی حل شود.

در ادامه این نامه آمده است: انجام این اقدامات در جهت حل و فصل پایدار، جامع و منصفانه این مسئله و دستیابی به صلح امنیت و ثبات منطقه بین المللی است.

ادعاهای امارات در مورد جزایر سه گانه در حالی مطرح می شود که مقامات وزارت خارجه ایران بارها بر جدایی ناپذیر بودن این جزایر تاکید کرده اند.




* دکتر فریبرز رئیس دانا
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 دکتر حسن روحانی درست نیست در شرایط فعلی با دیدن آمار مفاسد اقتصادی و هزاران یا شاید ده‌ها میلیارد دلار فساد اقتصادی دچار شگفتی شود. ایشان از آنجا که حقوقدان هستند و سال‌ها در مناصب مختلف حضور داشتند قاعدتا با ساختار اقتصادی و اداری ایران آشنایی کامل دارند. 

اختلاس‌هایی که قبلا صورت گرفته است اگر به نرخ روز حساب شود کمتر از رقم ده‌هاهزار میلیارد فساد صورت گرفته امروزه نیست. ضمنا ایشان به عنوان یک حقوقدان سالیان سال فرصت داشته است که به ریشه‌یابی علت فسادخیز بودن اقتصاد ایران بپردازد. اما ایشان مسیری را الان در اقتصاد ایران در پیش گرفته‌ است که دولت‌های پیش در پیش گرفتند.

 باید دانست تا وقتی دولت ساختار نظام اداری و اقتصادی کنونی را اصلاح نکند بی‌تردید اختلاس ترجیع‌بند نظام اقتصادی ایران باقی می‌ماند. مدت‌ها آقای هاشمی رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری خود در تریبون‌های مختلف از تروریست‌های اقتصادی و از مفسدان صحبت می‌کرد؛ کسانی که گران می‌فروختند و در بازار اخلال می‌کردند. در دوران سازندگی و حتی پیش از آن در زمان جنگ تحمیلی و زمانی که فرزندان محروم‌ترین افراد این جامعه برای کشورشان روی مین می‌رفتند تا جلوی ارتش متجاوز را بگیرند در همین سرزمین انواع و اقسام فساد اقتصادی رخ می‌داد.

 آیا با سخنرانی مقامات دولتی مفسدین متنبه شدند؟ چه کسانی بعد از جنگ با آن همه ثروت وارد کارزار اقتصادی شدند؟ این مفسدان در تمام دوران جنگ از نیاز مردم و از محدودیت‌های منابع سوءاستفاده کردند. کنترل توزیع کالا در آن زمان در انحصار کسانی بود که زمانی سر از این اتاق و آن اتاق درآوردند یا پست‌های مختلف گرفتند. فضای سیاست تعدیل ساختاری موجب شد که فساد اقتصادی در کشور بیشتر شود چرا که این سیاست توسط قطب سرمایه‌داری جهانی طراحی شده بود یعنی صندوق بین المللی پول و خزانه‌داری آمریکا؛ این سیاست‌ها در ایران اجرایی شدند و اجرای غلط سیاست‌های تعدیل اقتصادی موجب شد فاصله طبقاتی بیشتر از گذشته شود. 

کسانی که در دوران جنگ ثروت‌اندوزی کردند در این میدان جدید به سرمایه‌گذاری و رانت‌خواری پرداختند و متاسفانه این روند ادامه پیدا کرد حتی در برخوردهای قانونی با امثال فاضل خداداد و... نیز جامعه ایران شاهد حرکت این روند بود؛ چرا؟ چون سیستم اقتصادی ایران معیوب و فسادپرور است. 

در دوره‌های بعد هم مفاسد اقتصادی از این فرصت استفاده و نشو و نما کردند. سیاست غلط تعدیل ساختاری یعنی فرصت دادن به رانت‌خواری و همه جای دنیا هم نشان داده شده که منشأ انواع فسادها یا بستر رشد انواع فساد‌ها ساختار معیوب و تکامل نیافته اقتصادی و به تعبیر کارشناسان سیاست تعدیل اقتصادی است. 


مقداری دولت خاتمی به برخی از سیاست‌های غلط اقتصادی اعتراض کرد و سعی کرد مهار کند اما این دولت هم چون همان مسیر را طی می‌کرد و به نظام معیوب اقتصادی ایران توجه نداشت به جایی که می‌خواست، نرسید. دولت احمدی‌نژاد سیاست تعدیل ساختاری را با شدت بسیار زیادی جلو برد؛ این اشتباه است که می‌گویند دولت احمدی نژاد دولت عدلت‌محور یا به اصطلاح اقتصاددانان چپ گرا بوده است؛ این دولت در زمان خودش دولتی راستگرا و به شدت طرفدار سیاست تعدیل ساختاری بود. کارشناسان به واگذاری‌های انجام شده در دولت احمدی‌نژاد نگاه کنند و آن را با واگذاری‌های دیگر دولت‌ها مقایسه کنند. کارشناسان به بزرگ شدن بدنه رانت‌خوار جامعه در این هشت سال نگاه کنند و آن را با آمار و ارقام دولت‌های گذشته مقایسه کنند. اصل44 قانون اساسی در زمان او به شیوه‌ای غلط اجرا می‌شد و این اصل ابزاری شده بود برای سوءاستفاده طبقه‌ای از نوکیسه‌ که امروز بخشی از پرونده‌های افشا شده فساد آنها را در رسانه‌ها می‌بینیم.

 در زمان او بود که سازمان برنامه و بودجه منحل شد. اتحادیه‌های کارگری و طرفداران مبارزه با فساد اداری ضعیف شدند. در زمان او واردات کالا به صورت چشمگیر انجام شد و در همان زمان بود که امکان قیمت گذاری‌های متفاوت به وجود آمد. در زمان او بود که صندوق بین‌المللی پول به رئیس‌جمهور سابق تشویق‌نامه داد به خاطر خصوصی‌سازی و طبیعی بود که با این شرایط بستر برخی انحرافات اقتصادی در دوران دولت‌های نهم و دهم رشد پیدا کرد. دولت روحانی نباید تجربه اشتباهات گذشته را تکرار کند چراکه در صورت ادامه این مسیر در بر همان پاشنه خواهد چرخید. 





کد خبر: ۳۷۹۳۲۷
تاریخ انتشار:۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۸-16 February 2014
عضو کمیسیون تلفیق بودجه از تصویب درآمد 48 هزار میلیارد تومانی برای دولت خبر داد و گفت: این مرحله از اول سال آینده اجرایی خواهد شد.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه تبصره هدفمندی یارانه‌ها در مجلس و کمیسیون تلفیق بودجه 93 نهایی شد، اظهار داشت: پیشنهاد دولت از زبان آقای ابوترابی مطرح شد تا برای سال 93 درآمد 48 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شود که این موضوع با پیشنهاد اولیه دولت 3 هزار میلیارد تومان اختلاف دارد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 93 تصریح کرد: این 48 هزار میلیارد تومان نسبت به درآمدهای سال 91  نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان و نسبت به سال جاری 18 هزار میلیارد تومان تفاوت دارد.

به گفته این نماینده مجلس همچنین تشخیص پرداخت یارانه نقدی و یا غیرنقدی به خانوارهای هدف مطلقا با دولت خواهد بود.وی تاکید کرد: همچنین اجرای مرحله بعدی هدفمندی یارانه‌ها از اول سال بعد خواهد بود.

خودسوزی یکی از کارکنان صنعت نفت در هنگام بازدید رییس جمهور از وزارت نفت

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۳
یکی از کارکنان صنعت نفت در مقابل وزارت نفت اقدام به خودسوزی کرد که بلافاصله با آمبولانس عازم بیمارستان نفت شد.

به گزارش فارس، وی که ۵۸ سال دارد پس از ورود رئیس‌جمهور به ساختمان وزارت نفت اقدام به خودسوزی کرد که بلافاصله با آمبولانس عازم بیمارستان نفت شد. بر اساس این گزارش گفته می‌شود وی ۵۵ درصد سوختگی دارد و احتمالا به زودی برای ادامه درمان به یکی از بیمارستان‌های تخصصی منتقل خواهد شد.

فرد یاد شده یکی از کارمندان صنعت نفت در جنوب کشور بوده است.

رئیس‌جمهور صبح امروز به منظور بازدید و سخنرانی در جمع کارکنان و مدیران ارشد صنعت نفت به وزارت نفت رفته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد