سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در گفتگو با فرانس 24 اظهار داشت که توافق بر سر مسئله هسته ای در هفته ای اینده امکان پذیر است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در گفتگو با فرانس 24 اظهار داشت که توافق بر سر مسئله هسته ای در هفته ای اینده امکان پذیر است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی گفت: معتقدم، ممکن است به توافقی در هفته ی جاری دست پیدا کنیم اما من تنها می توانم از جانب خودمان سخن بگویم و از سوی طرف دیگر نمی توانم سخن بگویم.وی افزود: مذاکره کنندگان ایران با حسن نیت به مذاکرات می آیند.وزیر خارجه ایران اضافه کرد: ما به پیشرفت هایی رسیده ایم اما بی اعتمادی بسیاری از سوی ایران در خصوص رویکرد و رفتار اعضای  پنج بعلاوه یک وجود دارد.
 
 
 
 


بدون اشاره به دخالت های ریاض
جان کری افزود: ما از فعالیت های ایران در منطقه آگاهی داریم. ما توطئه هایی که به دست ایران روی می دهد را فراموش نمی کنیم ... ما از اینکه ایران در سوریه نیروی نظامی دارد نگران هستیم.
وزیر امور خارجه عربستان سعودی با طرح ادعای حضور نظامیان ایران در سوریه گفت: سوریه یک کشور اشغال شده است. ایران نیروهای نظامی خود را از سوریه خارج کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز و خبرگزاری فرانسه، سعود الفیصل در حالی این سخنان را مطرح می کند که عربستان سعودی هم اکنون یکی از مهمترین حامیان اعزام جنگجویان خارجی از مناطق مختلف جهان به سوریه برای جنگ علیه حکومت مرکزی این کشور است.

عربستان سعودی قبل از این نیز با اعزام هزاران نیروی نظامی خود به بحرین از فعالیت های حکومت این کشور در سرکوب معترضین مسالمت آمیز پشتیبانی کرده بود. نظامیان سعودی همچنان در بحرین حضور دارند.

سعودالفیصل این سخنان را در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با جان کری وزیر خارجه آمریکا در ریاض مطرح کرد.
وزیر خارجه عربستان سعودی همچنین اختلاف نظر میان ریاض و واشنگتن را تاکتیکی توصیف کرد و گفت: دو طرف خواهان پایان جنگ در سوریه و تشکیل دولت انتقالی در این کشور هستند. هر دو خواهان این هستیم که اطمینان یافته شود ایران سلاح هسته ای کسب نخواهد کرد و این ممنوعیت، واقعی باشد. ما توافق نظر داریم که منطقه، خالی از سلاح کشتار جمعی باشد. تاکیدات و اطمینان بخشی های آمریکا درباره اینکه ایران به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت را می پذیریم.
 
سعودالفیصل افزود: مذاکرات پیشنهادی برای پایان دادن به جنگ داخلی در سوریه بدون حضور مخالفان اسد امکان برگزاری ندارد.

جان کری وزیر خارجه آمریکا هم در این کنفرانس مطبوعاتی گفت اسد در مرحله بعدی نقشی در حکومت سوریه نخواهد داشت.
وی افزود: واشنگتن اجازه نمی دهد ایران به سلاح هسته ای دست یابد.

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا بارها تاکید کرده است که آمریکا به ایران اجازه نمی دهد به سلاح هسته ای دست یابد. این سیاست تغییر نمی کند. ما متعهد هستیم به دیپلماسی فرصت بدهیم. طرف ایرانی باید صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود را ثابت کند. ما نیز معتقد هستیم نبود یک توافق بهتر از وجود یک توافق بد است. اوباما هیچ یک از گزینه ها را در تعامل با مسئله هسته ای ایران مستثنی نکرده است.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: ما از فعالیت های ایران در منطقه آگاهی داریم. ما توطئه هایی که به دست ایران روی می دهد را فراموش نمی کنیم که از جمله می توان به توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا اشاره کرد. این فعالیت ها ما را نگران می کند. ما از اینکه ایران در سوریه نیروی نظامی دارد نگران هستیم. حزب الله لبنان نیز با حمایت ایران با سوریه همکاری دارد اما گام نخست، گام هسته ای است.

 

کارنی افزود که واشنگتن با توجه به نتایج انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران که به پیروزی حسن روحانی انجامید، به این جمع بندی رسیده است.آمریکا در واکنش به تظاهرات سالروز تسخیر سفارت آمریکا در تهران در روز 13 آبان اعلام کرد که اکثریت مردم ایران خواهان روابط بهتری با غرب اند.
به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت " هیل"  جی کارنی سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه روزانه خود با خبرنگاران در واکنش به سوالی درباره سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا در تظاهرات روز 13 آبان در تهران گفت که اکثریت مردم ایران خواهان ایجاد روابطی بهتر با غرب اند.
این مقام آمریکایی افزود که مردم ایران امیدوارند وضع اقتصادی کشورشان با ایجاد روابط بهتر با غرب بهبود یابد.
کارنی افزود که واشنگتن با توجه به نتایج انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران که به پیروزی حسن روحانی انجامید، به این جمع بندی رسیده است.کارنی با اشاره به سخنان اوباما درباره تاریخ طولانی بی اعتمادی بین ایران و آمریکا گفت که این مشکلات یک شبه قابل حل نیست و آمریکا در حال برداشتن گام های اعتماد ساز در روابط خودبا ایران است.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه تاکید کرد که واشنگتن به رویکرد دیپلماتیک خود در قبال ایران متعهد خواهد ماند.سخنان این مقام آمریکایی در حالی است که روز گذشته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل در اظهاراتی با اشاره به برگزاری تظاهرات سالانه 13 آبان در تهران به آمریکایی ها گفته بود که تظاهرات کنندگانی که در تهران شعار مرگ بر آمریکا سر دادند، نماد واقعی ایرانی ها هستند و از این رو آمریکا نباید تحریم های ضد ایرانی خود را کاهش دهد.
 
 
در این طرح جاسوسی، مکالمات نیروهای حفاظت و همراه رهبری شنود می شود که در آن گفتگویی برای یافتن یک جرثقیل جهت جابجایی یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی آتش نشانی وجود داشته است.
وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد این کشور به طور ویژه درباره جاسوسی آمریکا از سفر سال 1388 رهبر معظم انقلاب به استان کردستان پیگیری های جدی انجام خواهد کرد.

به گزارش عصر ایران، سخنگوی وزارت امور خارجه روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود  گفت: این پیگیری در ابعاد مختلف و در راس آن بعد سیاسی انجام خواهد شد.
 
مرضیه افخم اضافه کرد: امیدواریم سازوکارها و تلاش هایی که در سطح بین المللی برای مواجهه و مقابله با چنین رویدادهای غیرقانونی شروع شده است و ما نیز همگام با آنها هستیم، کمک کند تا فضاهای سایبری و الکترونیکی از جاسوسی هایی که هم حریم شهروندان جهان و هم حریم رهبران مختلف جهان را به طور بی سابقه مورد تعرض قرار داده است، مصون بماند.

پیش از این رسانه ها به نقل از اسناد فاش شده توسط ادوارد اسنودن همکار سابق سازمان های جاسوسی آمریکا نوشته بودند آمریکا از سفر آیت الله خامنه ای به استان کردستان در سال 1388 جاسوسی کرده بود.

مقام معظم رهبری در سفر به استان کردستان در سال 1388



به نوشته بی بی سی، براساس این گزارش ها، آژانس امنیت ملی آمریکا (ان.اس.ای) در سال 1388 سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان را از طریق ماهواره و ادوات جاسوسی پیشرفته 'با دقت تجسس و رصد' کرده بود.

سازمان امنیت ملی آمریکا در سال 1388 به هنگام اطلاع از خبر سفر آیت الله خامنه‌ای به استان کردستان، به سرعت پروژه جاسوسی هوایی و ماهواره‌ای با نام دِرِدنوت (Dreadnought) را به اجرا می‌گذارد.

در این ماموریت فوق پیشرفته، سازمان اِن.اس.اِی با همکاری سازمان اطلاعات جفرافیایی و نقشه آمریکا (اِن.جی.اِی) که بخشی از نهاد دفاعی آمریکا محسوب می‌شود و مرکز ارتباطات رسمی بریتانیا (آژانس شنود دولت بریتانیا)، برنامه‌ای را ترتیب می‌دهد تا علاوه بر رصد نقطه به نقطه سفر رهبری، به مکالمات راداری و سخنرانی‌های آیت الله خامنه‌ای هم از طریق ماهواره‌های جاسوسی خود دسترسی پیدا کند.

بر همین اساس، مجریان این طرح جاسوسی موفق می‌شوند تا مکالمات نیروهای حفاظت و همراه رهبری را شنود کنند که در آن مکالمه‌ای برای یافتن یک جرثقیل جهت جابجایی یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی آتش نشانی وجود داشته و همچنین گفتگوهای خلبانان و پرسنل پروازی به هنگام فرود و فراز گرفتن هواپیما و هلی‌کوپتر کاروان حامل رهبری را شنود کرده‌اند.



 در این گزارش ها آمده بود: هدف از این پروژه جاسوسی، پیش از آن که دستیابی به سخنرانی‌ها و برنامه سفر آیت‌الله خامنه‌ای بوده باشد، بیشتر به منظور تهیه "کدها اثرانگشت‌های ارتباطاتی و صوتی" و بررسی امکان گستردن یک تور شنودی بر فراز ایران برای استفاده در 'مواقع بحرانی' بوده است.

بر این اساس، "اثرانگشت‌های ارتباطاتی و صوتی" عنوان شده در این پروژه به سازمان های اطلاعاتی آمریکا اجازه خواهد داد تا بتوانند با استفاده از نرم‌افزارهای رهگیر و سیستم‌های شناسایی صوتی، علاوه بر تشخیص کدهای امنیتی و اصالت صوتی ارتباطات رهبری، مکالمات ماهواره‌ای و راداری را رصد کنند و در مواقع "بحرانی" به سخنان رهبری دسترسی پیدا کرده و صحت و سقم آنها را نیز بررسی کنند.

جاسوسی گسترده آمریکا از متحدان اروپایی اش سوژه روز بسیاری از رسانه های جهان شده است.

ساختمان مرکزی آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در مریلند آمریکا


در این اسناد افشا شده از سوی اسنودن  نشان می دهد که آژانس امنیت ملی آمریکا به طور گسترده به طور گسترده مکالمات تلفنی و مکاتبات اینترنتی رهبران کشورهای متحد خود را از جمله آلمان، فرانسه و اسپانیا را شنود می کرده است.

آلمان و برزیل متعهد شده اند قطعنامه ای در محکومیت این اقدامات آمریکا، به سازمان ملل متحد ارائه می کنند.
مقام معظم رهبری نیز به تازگی از جاسوسی آمریکا از سران کشورهای جهان به شدت انتقاد کرده بودند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد