سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

توهین مذاکره‌کننده ارشد آمریکا به مردم ایران؛
خانم شرمن با بیان اینکه ما به دنبال حذف تحریم‌های وسیع علیه ایران نخواهیم بود و تنها به ایران فرصت می‌دهیم برای از بین بردن نگرانی‌های ما، مدتی "استراحت" کند، در توهینی علنی به مردم کشورمان ادعا کرد که فریب و نیرنگ قسمتی از DNA ایرانیان است.
گروه سیاسی مشرق – در حالی که مسؤولان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت و بدون انحراف از مسیر صلح‌آمیز هسته‌ای به دنبال رفع نگرانی غیرمنطقی و غیر معقول غرب هستند و تا جایی پیش می‌روند که بعد از 34 سال با رئیس جمهور آمریکا به صورت تلفنی مذاکره می‌کنند ولی مسؤولان آمریکایی چنین نگرشی نسبت به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای ندارند و در کنار بی‌اعتمادی نسبت به حق قطعی کشور، اعتمادی نسبت به ایران و ایرانیان ندارند.

وندی شرمن معاون وزارت خارجه آمریکا، نفر سوم سیاست خارجی آمریکا و عضو ارشد مذاکره‌کننده آمریکایی در گروه 1+5، در اظهاراتی در کمیته سیاست خارجی سنا که در روزنامه آمریکایی "لس‌آنجلس تایمز" بازتاب یافته است، به صراحت و بدون هیچ سانسوری، تفکر و نگرش دولت آمریکا درباره مردم ایران را بازگو می‌کند.

شرمن در توهینی علنی به مردم ایران که در رسانه‌ها دیده نشد، اعلام می‌کند که ما به دنبال حذف تحریم‌های وسیع علیه ایران نخواهیم بود و تنها به ایران فرصت می‌دهیم برای از بین بردن نگرانی‌های ما، مدتی "استراحت" کند.

شرمن در ادامه می‌گوید: ما به طور دقیق رفتار تیم مذاکره‌کننده ایرانی را زیر نظر می‌گیرم و بعد از مذاکرات درباره روش‌ها و تحریم‌های بعدی بحث خواهیم کرد.

مذاکره‌کننده عضو ارشد آمریکا در 1+5 می‌گوید: فریب و نیرنگ قسمتی از DNA ایرانیان است.


سؤال این است که چگونه می‌شود به مسؤولان و سیاست‌های آمریکایی اعتماد کرد؟ آیا آمریکا با حسن نیت به دنبال مذاکره و رابطه با ایران است؟ آیا فریب، نیرنگ، بخشی از رفتار نهادینه‌شده در خوی آمریکاییان نیست؟

به نظر می‌رسد مسؤولان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران باید جواب گستاخی مقام آمریکایی را هر چه سریع‌تر، قاطعانه و با اقتدار بدهند و با استفاده از افکار عمومی و نفرت عمومی مردم ایران در 13 آبان به مقام‌های آمریکایی نشان دهند که ایران و ایرانی هیچ سابقه خوبی از نیرنگ، فریب و خوی وحشی‌گری آمریکایی‌ها در این 34 سال نداشته و نخواهد داشت.

 

صادرات نفت ایران به چین در ماه سپتامبر گذشته نسبت به ماه قبل از آن (آگوست) نیز به رقم 436 هزار و 300 بشکه در روز رسید و افزایش 9 درصدی را ثبت کرد.
صادرات نفت ایران به چین در ماه سپتامبر گذشته 24 درصد افزایش یافت.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، گزارش های رسمی گمرگ چین نشان می دهد چین در ماه سپتامبر گذشته، روزانه 475 هزار و 521 بشکه از ایران نفت خام وارد کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی (2012) بیانگر افزایش 24 درصدی است.

صادرات نفت ایران به چین در ماه سپتامبر گذشته نسبت به ماه قبل از آن (آگوست) نیز به رقم 436 هزار و 300 بشکه در روز رسید و افزایش 9 درصدی را ثبت کرد.

در بخش دیگری از گزارش گمرک چین نیز آمده است: چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران در 9 ماه نخست اول سال جاری میلادی (2013) به میزان 16.01 میلیون تن معادل 428 هزار و 160 بشکه از ایران نفت وارد کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی تاییدکننده افزایش 1.4 درصدی است.

چین بزرگترین واردکننده نفت و دومین مصرف کننده نفت خام جهان است.ایران هم اکنون روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت خام صادر می کند.
ایران در سال های پیش حدود 2.5 میلیون بشکه نفت خام صادر می کرد اما تحت فشارها و تحریم های یکجانبه اتحادیه اروپا و آمریکا، این رقم به حدود یک میلیون بشکه کاهش یافت.تحت فشارهای تحریم های آمریکا، ایران نمی تواند تمامی پول صادرات نفت خود را به دلار یا یورو دریافت کند.

 

نخست وزیر اسرائیل درباره فروپاشی سامانه تحریم ها علیه ایران نیز هشدار داد و گفت: هر گونه توافق جزئی با ایران، تهدیدی است که می تواند سامانه تحریم های بین المللی علیه ایران را در آستانه فروپاشی قرار می دهد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت فشارها علیه ایران همچنان باید باقی بماند.

به گزارش هشت صبح به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتانیاهو که در نشست هفتگی کابینه اسرائیل سخن می گفت افزود: هنگامی که عملکردی نمی بینیم و تنها شاهد حرف هستیم پس باید فشارها علیه تهران ادامه و حتی افزایش یابد.

وی ادامه داد: هر چقدر فشارها علیه ایران افزایش یابد؛فرصت ها برای تعطیلی برنامه هسته ای ایران افزایش می یابد.

نخست وزیر اسرائیل درباره فروپاشی سامانه تحریم ها علیه ایران نیز هشدار داد و گفت: هر گونه توافق جزئی با ایران، تهدیدی است که می تواند سامانه تحریم های بین المللی علیه ایران را در آستانه فروپاشی قرار می دهد.

او همچنین در اظهارات توهین آمیزی حکومت ایران را "یاقی" توصیف کرد و گفت نباید به چنین حکومتی مشروعیت داد.

از سوی دیگر، هیاتی از اسرائیل به واشنگتن سفر می کند تا از آخرین تحولات در مذاکرات میان گروه 1+5 و ایران درباره برنامه هسته ای اش آگاه شود.

این سفر در راستای دیدارهای دوره ای میان مقامات رسمی اسرائیل و آمریکا انجام می شود که هر شش ماه یک بار برای تقویت روابط میان دوطرف برگزار می شود.

منابع آگاه گفته اند این سفر با هدف کسب اطلاع اسرائیل از مسیر مذاکرات اخیر ایران و 1+5  در ژنو انجام می شود.

"یوفال اشتاینیتز" وزیر امور استراتژیک اسرائیل به همراه تیمی از مسؤولان دستگاه جاسوسی و دو وزارتخانه خارجه و دفاع این رژیم در این هیات اسرائیلی اعزامی به واشنگتن حضور دارند.

دفتر وزیر استراتژیک اسرائیل، دیدارهای این هیات در واشنگتن را "راهبردی " توصیف کرده است.

روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز قبل از این گفته بود تل آویو به صورت جداگانه از طریق آمریکا و هیات هایی از انگلیس، آلمان وفرانسه از محتوای مذاکرات اخیر میان ایران و گروه 1+5 در ژنو مطلع شده است.
ایران و گروه 1+5 در هفته های اخیر مذاکرات 2 روزه ای را در ژنو برگزار کردند.
گروه 1+5 متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، انگلیس، فرانسه ، چین و روسیه) به همراه آلمان در چند سال اخیر سلسله مذاکراتی را با ایران با موضوع برنامه هسته ای این کشور انجام می دهد.

 

 

رییس جمهوری روسیه و نخست وزیر هند روز دوشنبه در بیانیه مشترکی بر حق جمهوری اسلامی ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای تاکید کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از ریانووستی، در این بیانیه که در پایان مذاکرات ولادیمیر پوتین و مانموهان سینگ در کاخ کرملین امضا شد، آمده است: طرف های روس و هندی حق ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای مطابق با تعهدات بین المللی این کشور را به رسمیت می شناسند.سران روسیه و هند در بیانیه مشترک خود همچنین از ایران دعوت کرده اند با سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی بیشتر همکاری کند.پوتین و سینگ همچنین در بیانیه خود بر حمایت از حل و فصل جامع و نهایی وضعیت برنامه هسته ای ایران از راههای سیاسی-دیپلماتیک و مذاکره تاکید کردند.
 
 فرمانده نیروی هوایی روسیه در دیدار با فرمانده نیروی هوافضای سپاه، توانمندی های سپاه را بسیار بزرگ و جلوتر از زمان توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه سرلشکر خلبان ویکتورنیکولایویچ بوندارف فرمانده نیروی هوایی ارتش روسیه در دیدار با سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضا سپاه پاسداران در محل ستاد فرماندهی این نیرو با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های سپاه پاسداران اظهار داشت: نیروی هوافضای سپاه پاسداران ایران ظرفیت های بسیار بزرگی دارد و به توانمندی های بسیار بزرگ و چشمگیری رسیده است.
 
وی افزود: آنچه من امروز مشاهده کردم نمایانگر این موضوع است که سپاه خیلی جلوتر از زمان قدم برداشته است.
 
سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده نیز در این دیدار با اشاره به مذاکرات انجام شده با فرمانده نیروی هوایی ارتش روسیه اظهار داشت: موضوعات مورد علاقه طرفین به خوبی در این نشست مورد بحث قرار گرفت که نتیجه مذاکرات بسیار خوب ارزیابی می شود.
 
وی با اشاره به اهدای یک نمونه واقعی از پهپاد اسکن ایگل ساخت سپاه پاسداران به روسیه افزود: پهپاد ساخته شده توسط سپاه نماد بخشی از توانمندی فنی و تکنیکی ایران اسلامی است که امروز یک نمونه واقعی از آنرا به عنوان هدیه به سرلشکر ویکتورنیکولایویچ بوندارف و مردم روسیه تقدیم کردیم.
 
همچنین در این دیدار فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک حلقه فیلم مربوط به رصد هوایی و دریایی تجهیزات و شناورهای نیروهای فرامنطقه ای در خلیج فارس را جهت اهدا به وزیر دفاع روسیه به ویکتور نیکولایویچ بوندارف فرمانده نیروی هوایی ارتش روسیه تقدیم کرد.
 

عملیات "تروریستی" عامل اطلاعاتی ایران در سریال NCIS؛

وقتی سریال آمریکایی "مرگ بر ایران" سر می‌دهد

 

رئیس سازمان اطلاعاتی رژیم اسرائیل به‌طور مشکوک به قتل می‌رسد؛ قتلی که شواهد، آن را به

شخصی به نام آرش کاظمی که یک ایرانی است ربط می‌دهد. همچنین قهرمان اصلی داستان یعنی سرهنگ گیبز مأموریت می‌یابد برای پیگیری قتل افسری جوان که در ایران ماموریت داشته است به ایران سفر کند.
گروه جنگ نرم مشرق - طی سال‌های گذشته و با پیشرفت‌هایی که در زمینه‌ هسته‌ای برای ایران به وجود آمده،سیل عظیمی از فیلم‌ها و سریال‌های غربی موضوع خود را به ایران و برنامه‌های هسته‌ای ایران اختصاص داده‌اند.

سریال‌ها و فیلم‌هایی که هر روز و هر ساعت با بمباران مخاطبان خود به ایران هراسی در غرب دامن می‌زنند. از جمله­  این سریال‌ها، مجموعه­ پر مخاطب NCIS (Naval Criminal Investigative Service) می­ باشد؛ سریالی که به عنوان یکی از پر ببینده ترین سریال­های آمریکایی در ژانر جنایی و با محوریت سرویس تحقیقات جنایی نیروی دریایی ایالات متحده NCIS بوده و تولید آن از سال 2003 میلادی شروع شده است.

این سریال به عنوان مجموعه­ ای که تمامی مراحل ساخت و پخش آن توسط شبکه‌ی CBS آمریکا صورت گرفته و در حال حاضر فصل یازدهم آن توسط این شبکه پخش می‌شود، تاکنون موفق به دریافت جایزه‌های مختلفی شده است که از جمله آنها می‌توان به سه بار کاندیداتوری برای دریافت جایزه‌ی امی (Primetime Emmys) اشاره کرد که این خود گویای قدرتمندی این سریال برای جذب مخاطب است.

سریال NCIS تاکنون بیش از 20 میلیون ببینده در داخل آمریکا داشته است و توسط 41 کشور نیز پخش شده است به گونه‌ای که طبق نظرسنجی‌ها این سریال یکی از پر مخاطب‌ترین و محبوب‌ترین سریال‌ها در میان این 41 کشور بوده است.

از این رو این سریال را می‌توان به عنوان یک سریال تأثیرگذار در نظر گرفت که توانایی ایجاد عقیده‌ و تبیین رویکرد مردم بیش از 41 کشور جهان را برخوردار و افکار و عقاید ایشان را با ضریب نفوذ خود تحت شعاع خود قرار داده است.

عمق نفوذ این سریال در جوامع غربی به نحوی بوده است که اکنون بعد از گذشت بیش از ده سال از شروع به پخش آن، نسخه‌های فرعی متعددی از این سریال توسط شبکه‌های مختلف ساخته و عرضه شده است که از جمله معروف‌ترین آنها می‌توان به سریال NCIS: Los Angeles اشاره نمود.

اگر چه این دست سریال‌ها و مینی سریال­های فرعی خط مشی مشابه با سریال اصلی را دنبال می‌کنند، اما کثرت حضور و دفعات ساخت و نوع و گونه­ های مختلف آن نشاندهنده ضریب نفوذ و رغبت عمومی و مخاطب پذیر بودن آن  در جامعه است.
داستان سریال تلویزیونی NCIS درباره گروهی متخصص و حرفه‌ای از نمایندگان ویژه است که بازجویی‌ها و پژوهش‌های جنایی را در درون نیروی دریایی ایالات‌متحده و سازمان‌های وابسته به تفنگداران دریایی ایالات‌متحده مدیریت می‌کنند.
این سریال نیز همانند بسیاری دیگر از سریال‌های آمریکایی یک قهرمان اصلی دارد که دیگر شخصیت‌های سریال حول شخصیت وی شکل‌گرفته و به نمایش گذاشته می‌شوند. مأمور ویژه گیبز شخصی خون سرد و آرام است که گذشته‌ مرموز و مبهمی دارد. مردی با تدبیر که سرپرستی گروه NCIS را به عهده دارد.
اما شخصیت قابل تامل از اعضای تیم NCIS دختر جوانی به نام زیوا دیوید است.

زیوا دیوید به عنوان فردی که اصالتا جاسوس سرویس اطلاعاتی اسرائیل "موساد" بوده علقه ­ ویژه ای به یهود داشته و پدرش نیز رئیس سرویس اطلاعاتی اسرائیل معرفی می­ شود.

نقش زیوا دیوید در NCIS در راستای دکترین یهود تعریف می­ شود؛ مبتنی بر دکترین دفاعی یهود اصالت با تهدید است. بنابراین یهودیان همواره با نشان دادن تصویری آسیب خورده از خود این‌گونه به جهانیان القا می‌کنند که قوم و نژاد یهود در معرض تهدید و هجمه هستند.

قسمت دوازدهم از فصل دهم این سریال مانند بسیاری دیگر از قسمت‌های آن دارای عنوانی عبری است؛ نام این قسمت شیوا (Shiva) نام دارد.

شیوا (שבעה) در زمان عبری به معنی هفت روز خانه‌نشینی و عزاداری برای تازه در گذشتگان در فرهنگ یهودی می‌باشد؛ به این ترتیب شخص عزادار هفت روز را این‌گونه به عزاداری خانواده‌ی خود می‌پردازد.

در خط داستانی این قسمت شاهد آن هستیم که رئیس سازمان اطلاعاتی اسرائیل که در اصل پدر زیوا دیوید نیز می باشد به شکل مشکوکی به قتل می‌رسد؛ قتلی که شواهد آن را به شخصی به نام آرش کریمی که فردی ایرانی است ربط می‌دهد.

اکنون زیوا دیوید که پیش از این تمام اعضای خانواده اش به قتل رسیده بودند با به قتل رسیدن پدرش، آخرین عضو خانواده‌ خود را نیز از دست می دهد.به این ترتیب در قسمت دوازدهم از فصل دهم این سریال زیوا یوید از یک سو به دنبال گرفتن انتقام از ایرانی­ ها  به عنوان عامل به قتل رسیدن پدرش است و از سوی دیگر عزادار از دست دادن خانواده‌اش می‌باشد.

شیوا (שבעה) از این جهت به عنوان نام این قسمت برگزیده شده است که به مخاطب آن حس همیشه در مخاطره بودن قوم یهود و یهودیان را القا کند.

حسی که به علت استفاده از کاراکتر های ایرانی در این سریال به عنوان گروه معارض یهودیان به وضوح قابل مشاهده و قضاوت مخاطب را در جهت دهی پیکان این مخاطرات به سمت ایران نشانه می­ رود.

از آنجا که در یونان قدیم زن را گایا می خواندن زیرا زن را نماد سرزمین و عقیده می‌دانستند و همچنین در اسلام نیز این قاعده مطرح است به صورتی که در کتاب مقدس مسلمانان قران و در آیه 223 سوره‌ی مبارکه بقره بیان می‌شود نِساؤُکُمْ حَرْثٌ لَکُمْ یعنی زنان شما کشتزار شمایند؛ از این جهت در سینمای جهان زن را نماد عقیده‌ یک جریان و معرف یک سرزمین می‌دانند.
بر این اساس زیوا دیوید به عنوان شخصی که به کمک ایالات متحده آمده و همراه با نیروهای متخصص آمریکایی به حل و فصل معماهای جنایی می‌پردازد، معرف عقیده صهیونیستی است که به آغوش فرهنگ آمریکایی پناه برده است و برای بقای خود با آن همراه  می‌شود.

در سری مجموعه NCIS هموراه مسلمانان به شکل عام و ایرانیان به شکل خاص مورد اتهام قرار می‌گیرند این اتهامات گاهی شکل و بوی انفرادی به خود می‌گیرد به گونه‌ای که گروهی از مسلمانان مسئول حمله‌ تروریستی معرفی می‌شوند و گاه این اتهامات معطوف به یک دولت یا سازمان اسلامی و حتی ایران می‌گردد.

این‌گونه است که سریال NCIS تلاش می‌کند با به تصویر کشیدن اسلامی تروریستی در جهان پیام این دین الهی را که مبارزه با استکبار و حمایت از مظلومین جهان است زیر سؤال ببرد و این‌گونه به افکار عمومی جهان القا کند که بیداد خواهی ایرانیان در جهان بر ضد استعمارگری و جنایات اسرائیل یک حرکت ظالمانه و تروریستی است.

از سوی دیگر تلاش یهود بین الملل آن است که اقدامات ترورسیتی و جنایات اسرائیل را در ذهن مخاطب به عنوان یک اقدام دفاع از خود برای قومی که همواره در تهدید است القا کند.

همسو با این سیاست‌ها اگر چه پیش از این در فصل چهارم از سریال NCIS: Los Angeles شاهد مطرح‌شدن این دست اتهامات درباره‌ غیر صلح‌آمیز بودن و مشکوک بودن برنامه‌های هسته‌ی ایران بوده‌ایم اما با این همه در فصل یازدهم از سریال NCIS و در قسمت اول آن که اخیراً از شبکه‌ی CBS آمریکا پخش شده، شاهد تکرار اتهامات دروغین به ایران و نشان دادن تصویری مخدوش از ایران اسلامی می­ باشیم.

با این همه تلاش سریال NCIS و به طور کل رسانه‌های غربی تنها محدود به معرفی ایران به عنوان یک خطر هسته ­ا‌ی و عامل تروریسم برای جهان نمی‌شود، بلکه این رسانه‌ها در کنار این جوسازی‌ها تلاش می‌کنند تصویری عقب‌افتاده را از ایران به نمایش بگذارند.

در قسمت یکم از فصل یازدهم سریال NCIS قهرمان اصلی داستان یعنی سرهنگ گیبز مأموریت می‌یابد در پوشش مأمور DOD برای پیگیری قتل افسری جوان که در ایران ماموریت داشته است و اکنون بعد از به قتل رسیدن، سر جداشده‌ وی برای امریکا فرستاده شده است، به ایران سفر کند.


در این میان فارغ از داستان‌پردازی تکراری در مورد متهم ساختن ایران به موضوعات هسته­ ای و تروریسم، نکته‌ی حائز اهمیت تصویری است که این رسانه‌ها از ایران نشان می‌دهند؛ تصویری که نشان‌دهنده‌ دو موضوع اساسی در تفکر رسانه‌های آمریکا است:

نخست آن که رسانه‌های امریکا به دیده‌ وحشت به پیشرفت‌های روزافزون ایران می‌نگرند و برای فرار از وحشت خود و همچنین برای اغوای مخاطب غربی اقدام به نمایش در آوردن تصویری مخدوش از ایران می‌کنند.

و دوم آن که این رسانه‌ها می‌کوشند با عقب‌مانده نشان دادن ایران اسلامی این ترس را در مخاطب خود ایجاد کنند که حتی اگر از طرف ایران و مقامات ایرانی مطرح شود که ایران به دنبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ی است، این شک در دل مخاطب به وجود آید که آیا با این سطح عقب‌افتادگی و ناامنی در ایران می‌شود به این کشور اعتماد کرد تا به فناوری هسته‌ای دست پیدا کند؟

جوزف نای در کتاب قدرت نرم (Soft Power) در تشریح جنگ نرم می‌نویسد: « وقتی بتوانی دیگران را وادار کنی ایده هایت را بپذیرند و آنچه را بخواهند که تو می خواهی، در این صورت مجبور نخواهی بود برای هم جهت کردن آنها با خود، هزینه زیادی صرف سیاست هویج و چماق کنید. اغوا همیشه مؤثرتر از اکراه است و ارزش های زیادی مانند دموکراسی، حقوق بشر و فرصت های فردی وجود دارند که به شدت اغواکننده اند»
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد