سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

در آستانه برگزاری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، اخبار گوناگون و متنوعی درباره محتوای پیشنهادهای هر یک از دو طرف‌ ارائه می‌شود؛ اما در آخرین خبر، برخی منابع آگاه گزارش داده‌اند که آمریکا مجموعه‌ای از پیشنهاد‌های جدید را به ایران داده‌ که دربردارنده امتیازات مهمی برای ایران خواهد بود.
کد خبر: ۳۵۱۲۸۰
-
پیشنهادات جدید آمریکا به ایران در مذاکرات هسته‌ای
در آستانه برگزاری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، اخبار گوناگون و متنوعی درباره محتوای پیشنهادهای هر یک از دو طرف‌ ارائه می‌شود؛ اما در آخرین خبر، برخی منابع آگاه غربی گزارش داده‌اند که آمریکا مجموعه‌ای از پیشنهاد‌های جدید را به ایران داده‌ که دربردارنده امتیازات مهمی برای ایران خواهد بود.

به گزارش «تابناک»، در شرایطی که طرفین مذاکرات هسته‌ای روز سه‌شنبه ژنو اظهار می‌دارند که هنوز هیچ پیشنهاد رسمی میان دو طرف منتقل نشده، ‌برخی منابع آگاه غربی از ارائه پیشنهادهایی از سوی آمریکا به ایران خبر می‌دهند که تفاوت‌های مهمی با پیشنهادهای سابق دارد.

به گفته این منابع، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، موافقت اصولی خود را با ادامه ‌برنامه هسته‌ای ایران ‌ از جمله ادامه غنی‌سازی اورانیوم در سطح ۲۰ درصد‌ اعلام کرده است؛ بنابراین، هم‌اکنون آنچه دو طرف درباره آن دچار اختلاف نظر هستند، حجم اورانیوم غنی شده و نوع سانتریفیوژهای به کار رفته در تأسیسات هسته‌ای ایران است.

افزون بر این، اوباما مایل است تأکید ایران بر این موضوع را که برنامه هسته‌ای کشور صرفاً دارای مقاصد صلح‌آمیز است و ایران هرگز در پی دستیابی به بمب هسته‌ای بر‌نخواهد آمد ‌بپذیرد؛ محور اصلی این رویکرد، پذیرش فتوای مقام معظم رهبری در ممنوعیت سلاح هسته‌ای از سوی اوباما خواهد بود.
 
به این ترتیب، مهم‌ترین مسأله‌ای که هم‌اکنون باید درباره آن توافق شده، ادامه فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۲ ایران و در واقع شمار این سانتریفیوژ‌ها برای ایران است. حجم اورانیوم غنی شده‌ای که ایران می‌تواند ذخیره کند، موضوع دیگری است که باید درباره آن توافق شود.
 
 
با توجه به ضربه‌هایی که به محور مقاومت وارد کرده است:
مشخص نیست که مشعل با چه رویی می‌خواهد به ایران بیاید و در تهران نیز با چه استدلالی می‌خواهند از او استقبال کنند؛ اما آنچه مشخص است «آزموده را آزمودن خطاست». او دستش به خون صد‌ها جوان رعنای شیعه آلوده است.
کد خبر: ۳۵۱۱۸۹
-
لطفاً خالد مشعل را به «ایران» راه ندهیدچند روزی است که خبرهایی مبنی بر سفر رئیس دفتر سیاسی حماس به تهران شنیده می‌شود و آن گونه که از خبر‌ها بر‌می‌آید، وی قرار است در این سفر، «توضیحاتی چند» ‌به مقامات مسئول در ایران بدهد.

به گزارش «تابناک» از آخرین باری که خالد مشعل راهی ایران شد، دو سال می‌گذرد. او دو سال پیش به ایران آمد و به مانند همیشه، مورد استقبال گرم مقامات ایرانی قرار گرفت، اما آنچه او در این دو سال کرد و آنچه گفت، مصداق بارز «نمک خوردن و نمکدان شکستن» بود؛ امری نکوهیده و ناپسند که خود او در ‌این دو سال بهتر از همه، میزان این ناسپاسی را می‌داند.

خالد مشعل پس از سرنگونی محمد مرسی تاکنون حرفی نزده است. او در دوحه و در ویلایی که سران قطر به او داده‌اند زندگی می‌کند و دلداری‌های نخست‌وزیر خودخواه ترکیه هم نتوانسته او را از کنج عزلت بیرون بیاورد. مشعل که چند سال پیش در دانشگاه تهران به طور ضمنی از حمله ایران به رژیم صهیونیستی انتقاد کرده ‌و از ایرانی‌ها خواسته بود تا «اسرائیل را بر سر فلسطینی‌ها خراب نکنند» پس از آن همه خرابکاری در سوریه و وارد کردن اعضای حماس و گردان‌های قسام به درگیر‌ی‌های این کشور، اکنون که بوی شکست به مشامش رسیده، مسیر «بادبان» را عوض کرده و می‌خواهد با‌‌ همان زبان پر از تملقش به تهران بیاید که «گذشته‌ها گذشته» است و روابط تهران ـ غزه دوباره باید تجدید شود و آنچه روی داده، ‌یک سوء‌تفاهم بوده است!
 
لطفاً خالد مشعل را به «ایران» راه ندهید
بی‌گمان آنچه مشعل و برخی ‌اطرافیان او در این دو سال انجام دادند، «خیانتی» بزرگ نه تنها در حق محور مقاومت بود که شاید آن همه میهمان‌نوازی سوری‌ها را هم به باد هوا داد و باعث شد، ‌کسی دیگر به این جماعت اعتماد نداشته باشد.

مشعل در حالی راهی تهران می‌شود که هنوز «تیپ احفاد الرسول» ـ که با پول قطری‌ها و عضویت اعضای حماس تشکیل شد ـ در سوریه در حال نبرد با ارتش و ملت سوریه است.

خالد مشعل اندیشه آزادی فلسطین را به کناری نهاد و به اندیشه‌های پوسیده اخوان‌المسلمین تکیه کرد که حتی توان یک سال حکومت در مصر را هم نیافت و در ترکیه هم داد مردم این کشور را درآورده است. او گمان می‌کرد‌ با پیروزی اخوانی‌ها در مصر، دیگر نیازی به ایران و سوریه و حزب‌الله ندارد و در حالی فلسطین را واگذاشت و سرمست از پیروزی محمد مرسی در مصر «گونه‌های» گل‌انداخته‌اش را جلوی دوربین‌های تلویزیونی می‌آورد که در غزه کمبود شدید مواد غذایی، دارویی، سوخت و نرسیدن دلارهایی که قطر و عربستان تقبل کرده بودند، صدای مردم و کارمندان دولت حماس را درآورده بود و مرسی خود دستور تخریب تونل‌های غزه را صادر کرد.

متأسفانه در‌ دو سال گذشته، این رفتارهای زشت‌ و البته نه چندان دور از انتظار، از سران حماس سر زده و همین امر چند بار به علت رفتارهای مشعل تا مرز جدایی و چند‌دستگی پیش رفت.

ناگفته نماند که ‌وجود هزاران سند و مدرک، نشان می‌دهد اعضای حماس ‌کاملاً سازمان یافته راهی سوریه شده و علیه ارتشی که آن‌ها را برای نبردهای ۲۲روزه و هشت روزه علیه رژیم صیهونیستی آموزش داده ‌و موشک‌ و سلاح در اختیارشان گذاشته بود، وارد نبرد شدند.

گفتنی است، تاکنون بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی عضو حماس به دست ارتش سوریه به هلاکت رسیده‌اند که شوربختانه برخی از آن‌ها از افسران پلیس و فرماندهان گردان‌های قسام است. ‌‌شاید بتوان هر چیز را ‌فراموش کرد، ولی دور افتخار زدن مشعل و دیگر رهبران حماس با پرچم تروریست‌های سوری در غزه را نمی‌توان به هیچ عنوان ‌از یاد برد.

مشخص نیست که مشعل با چه رویی می‌خواهد به ایران بیاید و در تهران نیز با چه استدلالی می‌خواهند از او استقبال کنند؛ اما آنچه مشخص است، «آزموده را آزمودن خطاست». ابو ولید امتحان خود را پس داده و نشان داد که به جریان اخوانی بیشتر از جریان مقاومت اعتقاد دارد؛ بنابراین، بهتر است ‌راهی خیابان‌های قاهره شود و برای آزادی مرسی و محمد بدیع و خیرت‌الشاطر شعار دهد و کار نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی و آزادی قدس شریف را به اهلش بسپرد.

در این میان نخست از مقامات کشور ‌انتظار می‌رود که مشعل را به دلیل رفتارهای نامعقول و آگاهانه‌اش در برابر محور مقاومت که باعث به شهادت رسیدن صد‌ها جوان رعنای شیعه شده، به تهران راه ندهند و اگر قرار است ‌به تهران بیاید، در حد مدیرکل یکی از دفا‌تر وزارت خارجه از او استقبال شود و در پایان نیز تجدید رابطه با حماس را به برکناری او، موسی ابومرزوق و همه کسانی که در ‌این دو سال خون به دل محور مقاومت کردند، منوط کنند.

چنین افرادی به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند، چرا که سلاح‌های اهدایی ارتش سوریه را از خانه‌های خود بیرون کشیدند و در اردوگاه‌های یرموک و الحسینیه، نه تنها فلسطینی‌کشی کردند، بلکه صاحبان سلاح را هم از پای درآوردند و امروز در به در دنبال جایی هستند تا یک ‌بار دیگر دفتر و دستک خود را در آنجا راه بیندازند.

در پایان باید گفت، هیچ کشور عربی به دلیل رفتارشان در قبال دولت و مردم سوریه، حاضر به راه دادن به آن‌ها نیست، چرا که به شدت از خیانت آن‌ها می‌ترسند.

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هشت صبح یهودیان ایران در نامه‌ای به اوباما از او خواستند از فرصت فعلی برای بهبود روابط تهران - واشنگتن استفاده کند.

به گزارش "هشت صبح" به نقل از خبرگزاری فرانسه، یهودیان ایران در نامه‌ای خطاب به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از او خواستند از فرصت موجود و غیرقابل تکرار فعلی یعنی وجود رئیس جمهور معتدل در ایران برای اصلاح روابط واشنگتن - تهران استفاده کند.

این درخواست در قالب نامه سرگشاده مطرح شده است.

این نامه توسط همایون سامه‌یح نجف آبادی" رئیس انجمن کلیمیان (یهودیان) تهران نوشته شده است.

در این نامه آمده است: اگر آمریکا و جامعه بین الملل از این فرصت طلایی و غیر قابل تکرار استفاده نکنند در این صورت، وضعیت به سود همه کسانی خواهد بود که مخالف عادی سازی روابط میان ایران و آمریکا هستند.

در بخش دیگری از این نامه سرگشاده می‌خوانیم: چنین شرایطی باعث می‌شود افراد بدبین به راحتی در حسن نیت آمریکا ابراز شک و تردید کنند.

این نامه بعد از آن مطرح شده است که حسن روحانی رئیس جمهور ایران در سفر به نیویورک برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد مکالمه تلفنی نیز با همتای آمریکایی‌اش باراک اوباما انجام داد.

این نخستین مکالمه تلفنی میان سران ایران و آمریکا در 35 سال گذشته است.

روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا از سال 1980 تاکنون قطع شده است. هم اکنون سفارت پاکستان در واشنگتن و سفارت سوئیس در تهران حفاظت از منافع ایران و آمریکا را برعهده دارند.

بزرگترین اقلیت یهودی خاورمیانه، در ایران زندگی می‌کند.

تعداد یهودیان ایرانی 300 تا 350 هزار نفر است که هم اکنون 250 هزار نفر از آنها در اسرائیل، 80 هزار نفر در آمریکا و 10 هزار نفر آنها در ایران زندگی می‌کنند. بیشتر یهودیان ایرانی در شهرهای تهران، اصفهان و شیراز زندگی می‌کنند.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران برخلاف رئیس جمهور قبلی (محمود احمدی نژاد) از تکذیب هولوکاست خودداری کرده است.

دفتر ریاست جمهوری ایران و محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران نیز برای نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، سال جدید عبری را به یهودیان ایران و جهان تبریک گفتند.
 
 
 
 
عملیات روانی گالوپ در آستانه مذاکرات ایران با 5+1:
موسسه گالوپ در آستانه مذاکرات ایران با 5+1 در تازه ترین نظر سنجی خود مدعی شد یک سوم ایرانیان با این مساله که ایران قدرت اتمی خود را برای استفاده نظامی گسترش می دهد موافق هستند. این در حالی است که طبق این نظرسنجی اکثریت ایرانیان با این مساله موافق نیستند.
گروه جنگ نرم مشرق- موسسه گالوپ  در آستانه مذاکرات ایران با 5+1 در تازه ترین نظر سنجی خود مدعی شد یک سوم ایرانیان با این مساله که ایران قدرت اتمی خود را برای استفاده نظامی گسترش می دهد موافق هستند. این در حالی است که طبق این نظر سنجی اکثریت ایرانیان با این مساله موافق نیستند.
بر اساس آمار منتشر شده 34 درصد از مخاطبان این نظر سنجی با این گزینه که ایران قدرت هسته ای خود را با اهداف نظامی دنبال می کند موافقت کردند. 41 در صد از مخاطبان نیز با این گزینه مخالفت کرده و 25 در صد نیز گزینه "نمی دانم" را انتخاب کرده اند.
در مقابل 56 درصد افراد معتقدند ایران توانایی هسته ای خود را با هدف استفاده صلح آمیز دنبال می کند. در عین حال 21 درصد افراد با این گزینه مخالفت کرده و 24 درصد نیز پاسخ "نمی دانم" را برگزیدند.



در ادامه این نظر سنجی این سوال مطرح شده که چقدر به این مساله که مذاکرات کنونی به گزینه ای قابل قبول برای دو طرف منتهی شود امیدوار هستید؟ که سیزده در صد افراد گزینه بسیار امیدوار را انتخاب کرده اند و  45 درصد تا حدی امیدوار را انتخاب کرده، پانزده درصد نیز گزینه نه چندان امیدوار را انتخاب کرده اند.



نتایج این نظر سنجی بر اساس مصاحبه تلفنی با هزار نفر که بالاتر از 15 سال داشتند بدست آمده است و تاریخ آن نیز بین بیست و چهارم ماه می تا ششم ژوئن بوده است.با این حال به نظر می رسد انتشار این نظر سنجی در این موقعیت زمانی و در آستانه مذاکرات برای ایراد اتهام به ایران و نامطمئن نشان دادن افکار عمومی ایرانیان به نیت صلح آمیز هسته ای دولت ایران انجام شده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد