سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

 

تجار ایرانی در دوبی امیدوار شده اند که نشانه های آب شدن یخ های دیپلماتیک موجب لغو تحریم های اقتصادی شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رویترز طی گزارشی با عنوان "میلیاردها دلار در خطر؛ بازندگان و برندگان اقتصادی آب شدن یخ های روابط ایران و غرب" نوشت: تجار ایرانی در دوبی امیدوار شده اند که نشانه های آب شدن یخ های دیپلماتیک  موجب لغو تحریم های اقتصادی شود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این خوشبینی محتاطانه در دوبی که به طور سنتی مرکز بزرگ تجارت ایران است، منعکس کننده ی چشم انداز وسوسه انگیزی برای تاجران سراسر جهان است. پیشرفتی به سوی توافقی در خصوص مسئله هسته ای که به ایران اجازه ورود مجدد به تجارت جهانی و سیستم اقتصادی را می دهد.

حسین اسرار حقیقی موسس شورای تجارت ایران در دبی گفت: ما به اعضایمان پیشنهاد می کنیم که خود را آماده ی لغو احتمالی برخی از موانع تجاری بین امارات و ایران کنند.

برخی از تجار برنامه و طرح دومی برای افزایش انتقال محموله به ایران در صورت کاهش بیشتر تنش ها دارند.

اسرار حقیقی اضافه کرد: برای مثال تاجری که محموله ی برنج می خرد، باید اماده باشد که میزان آن را تا 20 درصد افزایش دهد و البته این افزایش باید بر اساس شرایط صورت بگیرد.

با جمعیتی بالغ بر 75 میلیون، ایران بزرگترین اقتصادی است که از اوایل دهه 1990 به نظام جهانی بازمی گردد.

عماد مشتاق تحلیلگر امور ایران در شرکت «نواه پیتال» لندن می گوید: ایران، یک جمعیت جوان تحصیلکرد با نیازهای زیاد از پالایشگاه گرفته تا کارخانه های شیمیایی و مسکن است. این فرصت اقتصادی بزرگی محسوب می شود.

میزان فرصت های اقتصادی بدان معنی  است که فشارهای سیاسی برای لغو تحریم ها می تواند در پایتخت کشورهای غربی به شدت افزایش پیدا کند.

به نوشته ی رویترز، اما  بازگشت مجدد ایران بازندگانی هم خواهد داشت.

برخی از تجار در طول دروه ی تحریم های چندین سال گذشته به پول و سود خوبی رسیده اند که شامل برای از افراد داخل و خارج ایران هم می شود. آنها ممکن است علیه بازگشت مجدد کشور لابی کنند.
 
 
 
 
یکی از مدرسان این کلاس ها، یک زن نظامی با درجه گروهبانی است. او تا سن 8 سالگی در ایران می زیست و سپس به اسرائیل مهاجرت کرد به همین دلیل زبان فارسی را به خوبی بلد است.
یک رسانه اسرائیلی در گزارشی به جزئیات آموزش زبان فارسی در یکی از واحدهای سازمان های جاسوسی این رژیم پرداخت.

به گزارش عصر ایران، شبکه دوم تلویزیون اسرائیلی اعلام کرد: هم اکنون زبان فارسی در یکی از پایگاه های سازمان جاسوسی اسرائیل تدریس می شود. تدریس زبان فارسی شامل ترانه ها، ضرب المثل های عامیانه، حدس و گمانه ها، کنایه ها، اشاره ها و اصطلاح های این زبان نیز می شود.

شرکت کنندگان در این کلاس های آموزشی، جوانان کم سنی هستند که سعی می کنند زبان فارسی را به خوبی بیاموزند. در این کلاس ها آنها می آموزند که چگونه مفهوم و معنی کلمات و جملات و لهجه ها و معانی آنها را در ایران را درک کنند.

یکی از مدرسان این کلاس ها، یک زن نظامی با درجه گروهبانی است. او تا سن 8 سالگی در ایران می زیست و سپس به اسرائیل مهاجرت کرد به همین دلیل زبان فارسی را به خوبی بلد است.

تصویری از یکی از کلاس های آموزش زبان فارسی در سازمان های جاسوسی اسرائیل


او می گوید: اعضای واحد 8200 که ایمیل ها و مکالمات داخل ایران را تحت بررسی قرار می دهد درباره کلماتی آموزش می بینند که حتی برخی افراد فارسی زبان در ایران نیز ممکن است معنی آنها را درک نکنند زیرا برخی کلمات و جملات در زبان فارسی دارای معانی دیگری هستند.

این درجه دار ارتش اسرائیل که با نام اختصاری "ک" در این گزارش از او یاد می شود اضافه می کند: ما می خواهیم به روح زبان برسیم نه فقط به خود زبانی که مقامات ایرانی به وسیله آن سخن می گویند زیرا آنچه ما نیاز داریم درک کلمات در گویش های عامیانه و لهجه است یعنی معنی کلمات در لهجه های عامیانه را باید دریافت کنیم.در بخشی از این گزارش نیز آمده است: شرکت کنندگان در کلاس های آموزش زبان فارسی، گوشی هایی را بر روی گوش خود قرار می دهند و حتی به ترانه های فارسی نیز گوش می دهند تا معنی این کلمات و جملات را درک کنند زیرا به عنوان مثال یکی از افسران ایرانی در یکی از ایمیل های خود از کلمات یکی از ترانه ها استفاده می کرد ولی منظور  او این ابود که اتفاقی روی خواهد داد.

 
از بیش از دو سال پیش و همزمان با اوج گیری درگیری ها در سوریه، عربستان سعودی خود را به عنوان یکی از مهمترین حامیان گروه های شورشی مخالف دولت مطرح کرد. اکنون اخبار حاکی از آن است که در پی ناکامی طرح های قبلی برای براندازی دولت اسد، سعودی ها طرح جدیدی را برای این کشور تدوین کرده اند که این بار مستقیماً زیر نظر عوامل نظامی و اطلاعاتی وابسته به خود انجام خواهد گرفت.
کد خبر: ۳۵۰۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۴ - 08 October 2013
طرح جدید سعودی‌ها علیه دولت سوریه افشا شد
از بیش از دو سال پیش و همزمان با اوج گیری درگیری ها در سوریه، عربستان سعودی خود را به عنوان یکی از مهمترین حامیان گروه های شورشی مخالف دولت مطرح کرد. اکنون اخبار حاکی از آن است که در پی ناکامی طرح های قبلی برای براندازی دولت اسد، سعودی ها طرح جدیدی را برای این کشور تدوین کرده اند که این بار مستقیماً زیر نظر عوامل نظامی و اطلاعاتی وابسته به خود انجام خواهد گرفت.

به گزارش «تابناک»، عربستان سعودی که از عملکرد آمریکا در موضوع سلاح های شیمیایی سوریه و انصراف واشنگتن از حمله به سوریه به شدت ناراضی است، در حال ایجاد یک ائتلاف جدید از نیروهای شورشی افراطی وابسته به خود در سوریه است تا ضمن تلاش برای براندازی اسد، با «ارتش آزاد سوریه» نیز که وابسته به آمریکاست مقابله کند.

به نوشته خبرگزاری «یونایتد پرس»، علاوه بر این مورد، عربستان سعودی در پی شکل دادن به نوعی «بیداری سنی» است تا بر اساس آن، اهل سنت سوریه را به نفع خود و علیه دولت بشار اسد بسیج کند.

یونایتد پرس در این زمینه به نقل از «مایکل ویس»، تحلیلگر مسائل خاورمیانه می نویسد ریاض ساز و کارهایی اساسی را اتخاذ کرده تا به واسطه آن، از طریق فعال کردن شبکه ای از شورشیان سلفی تندرو که اکنون زیر یک چتر جمع شده اند، به طور کلی با نفوذ آمریکا در میان مخالفان سوری مقابله کند.

وی می افزاید: «سعودی ها 50 بریگاد و چند هزار نیروی ستیزه جو را در مجموعه ای گرد آورده اند که رهبری آن با زهران علوش، رهبر گروه لواءالاسلام است که قدرتمندترین گروه شبه نظامی سلفی به شمار می رود». علوش در عربستان سعودی در رشته علوم اسلامی تحصیل کرده و پدرش عبدالله نیز یک روحانی سلفی در عربستان است.

این اقدام همچنین واکنشی به تشکیل اتحادی است که هفته گذشته میان 13 گروه افراطی سوری، از جمله جبهه النصره (مهمترین گروه وابسته به القاعده) صورت گرفت و در این چارچوب، عربستان تلاش دارد این گروه از شورشیان «جهادی» را در سوریه منزوی نماید.

اساس طرح سعودی ها، بر در اختیار گرفتن کنترل گروه های شورشی ناراضی است که بسیاری از آن ها از فقدان رهبری قوی رنج می برند. عربستان سعی دارد با متحد کردن این گروه ها، از آن ها یک نیروهای قدرتمند در مقابل اسد بسازد.

یونایتد پرس اشاره می کند که مسئولیت اصلی طراحی و اجرای این نقشه، شاهزاده «بندر بن سلطان»، رئیس سازمان اطلاعات سعودی ها و برادر وی، شاهزاده «سلمان» است که معاونت وزیر دفاع عربستان را بر عهده دارد. بندر، کلیدی ترین شخصیت در راهبرد سعودی ها نسبت به سوریه است که اساس آن را تقابل با نفوذ ایران در این کشور تشکیل می دهد.

برای رسیدن به این هدف، بندر بن سلطان از تلاش برای کنار زدن قطری ها نیز در سوریه ابایی نداشته؛ به طوری که گفته می شود کمک های وی در رسیدن شیخ تمیم به امارت قطر و کناره گیری شیخ حمد نقش داشته است.

به هر حال، یونایتد پرس اشاره می کند که همه این موارد، به معنای فاصله گرفتن بیش از پیش ریاض از اتحاد راهبردی خود با ایالات متحده است که در سال 1945 و پس از دیدار فرانکلین روزولت، رئیس جمهور آمریکا با ملک عبدالعزیر بن سعود پایه گذاری شده بود. 

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: قیمت هر کیلو هروئین در ایران 5 هزار دلار است که این میزان در صورت انتقال مواد به آمریکا به 32 هزار دلار می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی مویدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر عصر سه شنبه در مراسم ملاقات رئیس پلیس کشور با سفرا و نمایندگان سازمان بین المللی مستقر در تهران اظهار داشت: در سال 2012، 154 هزار هکتار زمینهای کشور افغانستان زیر کشت مواد مخدر قرار داشت که متاسفانه این میزان در سال جاری میلادی به 175 هزار هکتار افزایش یافته است و آمارها بیانگر افزایش سالانه کشت خشخاش در افغانستان از سال 2001 به بعد است.

وی ادامه داد: در آن زمان سالانه 185 تن مواد مخدر تولید می شد که این آمار در سال گذشته به 6500 تن افزایش یافت یکی از مهمترین دلایل موثر در افزایش کشت، انحلال پلیس امحای خشخاش در کشور افغانستان است. افزایش قیمت مواد مخدر به ویژه تریاک در سالهای اخیر باعث شده است زمین های کوچک کشاورزی نیز زیر کشت مواد مخدر قرار گیرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر افزود: مسیر قاچاق مواد مخدر از افغانستان به سمت شمال این کشور و آسیای میانه تغییر یافته است و ایران در همسایگی بزرگترین تولید کننده مواد مخدر قرار دارد اگر مبارزه ایران نباشد سایر کشورها به مساله اعتیاد و مواد مخدر مبتلا می شوند.

به گفته وی امروز هر کیلو تریاک در مرزهای ورودی ایران 400 دلار است که در مرزهای غربی 1700 دلار فروخته می شود، این در حالی است که قیمت عمده فروشی هروئین در مرزهای ایران 5000 دلار، در ترکیه 17 هزار دلار، در آلمان 28 هزار و 100 دلار و در آمریکا 32 هزار دلار است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر افزود: در سال 2011 میلادی پلیس ایران 93 درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر داشته که این آمار در سال جاری میلادی به 135 درگیری افزایش یافته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به استفاده از سگهای مواد یاب اشاره کرد و افزود: این سگها در سال 2011 میلادی 42 تن 500 کیلوگرم مواد مخدر در سال 2012 میلادی 38تن 676 کیلوگرم مواد مخدر و در شش ماهه نخست امسال نیز 28هزار و 991 کیلوگرم کشف کردند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد