سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

 

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

العربیه خبر داد
عربستان بر ریاست مرکز تحقیقات اوپک تکیه زد/ تشدید رقابت عراق و ایران بر سر دبیرکلی

ریاست بر مرکز تحقیقات اوپک که دومین مقام بزرگ این سازمان است با رای اعضا به عربستان رسید.

خبرگزاری فارس: عربستان بر ریاست مرکز تحقیقات اوپک تکیه زد/ تشدید رقابت عراق و ایران بر سر دبیرکلی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری العربیه نمایندگات 12 عضو کشورهای صادر کننده نفت در نشستی که اخیرا در مقر این سازمان برگزار شد،ریاست مرکز تحقیقات اوپک را به عربستان واگذار کردند.براساس این گزارش در این نشست عمر عبدالحمید به عنوان رئیس تحقیقات اوپک انتخاب شد. یک مقام آگاه در خصوص انتخاب عربستان برای این سمت گفت: با این انتخاب ایران و عربستان دیگر تنشی در خصوص دبیرکلی اوپک نخواهند داشت.این گزارش اضافه می کند: هم اکنون رقابت دبیرکلی بین ایران و عراق است به طوری که دبیرکل اوپک بالاترین مقام مسئول در این سازمان است که می تواند برنامه این سازمان را در تولید و صادرات تنظیم و ابلاغ کند.سال گذشته براساس قانون دوره دبیرکلی البدری به پایان رسید اما تنش میان عربستان و ایران بر سر دبیر کل جدید موجب شد تا دبیر کلی البدری تا پایان سال 2013 میلادی تمدید شود، در عین حال با انتصاب عربستان در سمت جدید رقابت بین ایران و عراق افزایش یافت که باید منتظر ماند و دید کدام کشور درنهایت به عنوان دبیرکل اوپک انتخاب می شود. 

 

گزارش فارس از متن و حاشیه روز دهم نمایشگاه کتاب تهران
ناگفته‌های سردار/ چرا کتاب هاشمی جمع شد/ تناقض آمار آقای وزیر و معاونش

دهمین روز نمایشگاه کتاب در حالی سپری شد که دومین و آخرین جمعه این نمایشگاه بود و جمعیت زیادی برای خرید و بازدید از نمایشگاه کتاب روانه مصلای امام خمینی(ره) شده بود.

خبرگزاری فارس: ناگفته‌های سردار/ چرا کتاب هاشمی جمع شد/ تناقض آمار آقای وزیر و معاونش

خبرگزاری فارس- گروه فرهنگ و ادب: دهمین روز نمایشگاه کتاب در حالی سپری شد که آخرین جمعه این نمایشگاه بود و جمعیت زیادی برای خرید و بازدید از نمایشگاه کتاب روانه مصلی امام خمینی (ره) شده بود. ضمن این که حضور برخی شخصیت‌ها نظیر محمد سعیدی‌کیا نامزد ریاست‌جمهوری دوره یازدهم، آیت‌الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، محسن رفیق دوست از شخصیت‌های سیاسی و نیز جمعی از اهالی ادب در نمایشگاه حضور داشتند.

* رفیق‌دوست: ناگفته‌هایی دارم که قطعا منتشر می‌کنم

عصر روز گذشته محسن رفیق‌دوست اولین وزیر سپاه جمهوری اسلامی که کتاب خاطراتش با عنوان «برای تاریخ می‌گویم» را سوره مهر منتشر کرده به نمایشگاه کتاب آمد و گفت: همکاران من در سپاه و سایر نظامی‌های کشور با مطالعه خاطراتم عنوان کردند که 95 درصد آن‌ها نو و جدید است.

وی با اشاره به اینکه در زمان جنگ مأموریت من و همکارانم این بود که کسی از بیشتر کارهای روزانه جنگ خبردار نشود افزود: حتی رئیس مجلس کنونی که در آن زمان معاون بنده بود نیز در آن زمان اعلام کرد که 90 درصد خاطرات شما برای من تازگی داشت از این رو تصمیم دارم که با همکاری آقای علامیان کتاب دوم که شامل خاطراتم از ده سال دوم انقلاب است را بنویسم.راوی کتاب برای تاریخ می‌گویم ضمن اشاره به اینکه موارد بسیاری در این کتاب آمده بود که در ممیزی حذف شد در پاسخ به فارس درباره اینکه آیا موارد حذف شده را هم روزی منتشر خواهید کرد گفت: قطعا این کار را خواهم کرد و در این راستا کتابی چاب می‌کنیم.

* چرا کتاب هاشمی رفسنجانی از نمایشگاه کتاب جمع شد؟

روز گذشته ایسنا خبر داد کتاب «صراحت‌نامه» که گفت‌وگویی با اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلح نظام بود از نمایشگاه کتاب جمع‌آوری شده که علی اسماعیلی در این باره گفت: این موضوع به این دلیل بوده است که گاهی مواردی به نقل از شخصیت‌ها آورده می‌شود و ما برای این‌که بتوانیم به آن کتاب برای عرضه در نمایشگاه کتاب مجوز بدهیم، مجبوریم این‌گونه نقل قول‌ها را از مراکز ذی‌صلاح استعلام کنیم تا ببینیم نقل قول‌ها با واقعیت تطبیق دارند یا خیر؟ مسأله‌ی این کتاب هم به خاطر این موضوع بوده است.

او توضیح داد: ضوابط حضور کتاب در نمایشگاه تعریف شده است و هر کتابی که از وزارت ارشاد مجوز چاپ بگیرد و از طریق اداره‌ی کتاب اعلام وصول شود، می‌تواند در نمایشگاه حضور پیدا کند.اسماعیلی درباره‌ی کتاب «صراحت‌نامه» نیز گفت: مراحل اعلام وصول و استعلام این کتاب نیز طولانی نشده و کارهای آن در دست اقدام است.او همچنین در پاسخ به این سؤال که این کتاب یک بار منتشر و عرضه شده است‌، اظهار کرد: کتابی که در اداره‌ی کتاب اعلام وصول نشده باشد‌، طبق مقررات، اجازه‌ی عرضه پیدا نمی‌کند.

* توصیه‌های اهالی ادب به سیاسون

عصر روز جمعه بالاخره کتاب «فیض بوک» ناصر فیض به نمایشگاه کتاب رسید که مراسمی نیز برای آن برگزار شد. در این جلسه یوسفعلی میرشکاک و محمد حسین جعفریان حضور داشتند که توصیه‌ های آنان برای اهل سیاست جالب بود.جعفریان با مخاطب قرار دادن سیاسیون ابراز داشت: دوستان سیاسی و سیاستمنداران بدانند شاعران طنز و طنزپردازان حوزه ادبیات و هنر دشمن آنها نیستند اگر شاعر طنز جان فدا می‌کند و از واکسن طنز استفاده کرده و پیش از سایرین موارد را تذکر می‌دهد در واقع اشاره می‌کند که فکر درمان باشیم.

* تناقضات در آمار وزیر ارشاد و سرپرست معاونت فرهنگی!

در روز جمعه وزیر ارشاد و علی اسماعیلی هر کدام آمارهایی از نمایشگاه کتاب را ارائه دادند. در این روز علی اسماعیلی درباره آمار بازدیدکنندگان روز پنج‌شنبه 92.02.19 در دیداری که با آیت‌الله صدیقی داشت گفت: دیروز حدود یک میلیون نفر از نمایشگاه کتاب تهران دیدن کردند و به لطف خدا خون از دماغ کسی جاری نشد. امسال ما هیچگونه مشکل امنیتی و حادثه پیش‌بینی نشده نداشتیم. (به نقل از خبرگزاری مهر) (اینجا را ببینید)

 

این آمار در حالی ارائه شد که کمیته روابط عمومی و اطلاع‌رسانی نمایشگاه کتاب در پیامکی این آمار را 720 هزار نفر عنوان کرده بود.

 

 

 

البته این تمام تناقضات روز گذشته نبود. چرا که خبرگزاری مهر به نقل از وزیر ارشاد اعلام کرد که در نمایشگاه کتاب امسال برای بن کارت دانشجویی حدوداً 250 هزار دانشجو ثبت‌ نام کردند.(اینجا) در حالی آقای علی اسماعیلی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی این آمار را 158 هزار و 415 عنوان کرده است.

 

ادعای جدید رسانه های آمریکا:

ایران از روسیه برای سوریه S300 خرید

گزارش‌های اطلاعاتی اسرائیل حکایت از آن دارد که سامانه ی روسی اس 300 در آینده ی نزدیک به دست سوری ها می رسد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه های آمریکایی وال استریت ژورنال و نیویورک تایمز از فروش اس 300 به سوریه برای مقابله با حملات اسرائیل خبر دادند.

به گزارش سرویس بین الملل انتحاب، گزارش‌های اطلاعاتی اسرائیل حکایت از آن دارد که سامانه ی روسی اس 300 در آینده ی نزدیک به دست سوری ها می رسد.

به گقته ی مقامات آمریکایی، کاخ سفید در حال تجزیه و تحلیل گزارشات اطلاعاتی اسرائیل در مورد تصمیم روسیه برای تحویل اس 300 به سوریه است.

محموله ی خریداری شده توسط سوریه، چهار سامانه اس-300 است که شامل شش سکوی موشک انداز و 144 موشک با برد دویست کیلومتر می شود.

با خرید این سیستم‌ها، دفاع ضد هوایی ارتش سوریه بسیار قدرتمند خواهد شد و می تواند در مقابل حملات مشابه اسرائیل در چند هفته ی اخیر ایستادگی کند.

بر اساس گزارشات نهادهای اطلاعاتی اسرائیل، محموله نخست در این معامله ممکن است در سه ماه آینده به سوریه تحویل گردد و بقیه معامله تا آخر سال میلادی جاری تکمیل شود.

بنابرادعای برخی از منابع اطلاعاتی اسرائیل، به دلیل وضعیت ناگوار اقتصادی سوریه، ایران پول معامله ی اس 300 را پرداخت کرده است.

این ادعا در حالی مطرح می شود که رسانه های آمریکایی گزارش داده اند، سوریه پیشاپیش قسط‌های پرداختی برای این معامله به مبلغ کلی 900 میلیون دلار را از طریق بانک روسی تجارت خارجی روسیه، بانک "وب"، به این کشور پرداخته است.
 
 
 
 

پیغام آیات عظام سیستانی و وحید به آیت الله هاشمی در مورد انتخابات

همزمان با افزایش درخواست های عمومی برای کاندیداتوری آیت الله هاشمی در انتخابات، دو تن از آیات عظام تقلید در پیام های جداگانه ای ، نظر مثبت خود را در مورد کاندیداتوری هاشمی اعلام کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

همزمان با افزایش درخواست های عمومی برای کاندیداتوری آیت الله هاشمی در انتخابات، دو تن از آیات عظام تقلید در پیام های جداگانه ای ، نظر مثبت خود را در مورد کاندیداتوری هاشمی اعلام کرده اند.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ محمد هاشمی، برادر و رییس دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی که به تازگی برای سفر زیارتی به کشور عراق سفر کرده بود با آیت الله العظمی سیستانی نیز دیدار داشته است.

 آیت الله سیستانی در این دیدار کوتاه با برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی از او می خواهد تا پیغام ایشان را به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برساند که «حضور ایشان در انتخابات ریاست جمهوری ایران در راستای رونق امور مسلمین و به نفع شیعیان ایران و جهان است» در این دیدار آیت الله سیستانی حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی را مثبت ارزیابی کرده اند.

از سوی دیگر آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید در قم که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم کمتر به مسایل سیاسی ورود پیدا کرده، دیداری با علی مطهری نماینده مردم تهران داشته است.

به گزارش «انتخاب» ؛ این دیدار که به درخواست علی مطهری انجام شده به منظور مشورت با آیت الله وحید خراسانی درباره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است.

علی مطهری در این دیدار بر لزوم حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات پیش رو تاکید می کند و آیت الله وحید خراسانی نیز حضور آیت الله هاشمی در انتخابات را اتفاقی مثبت برای کشور ، نظام و مردم می خوانند.

خبرهای قطعی دیگری در مورد نقل قول حضرات آیات وحید و سیستانی و همچنین یکی دیگر از مراجع تقلید در مورد کاندیداتوری آیت الله هاشمی وجود دارد که «انتخاب» ترجیح می دهد این اخبار، در صورت صلاحدید از سوی دفاتر حضرات یا دفتر آیت الله هاشمی منتشر شود.
 
 
 

تلاش مضحک مسعود رجوی برای سنگ اندازی در مسیر کاندیداتوری آیت الله هاشمی!

طبعاً رجوی علاقمند است، امروز برخی گروهها اعلام کنند «درخواست رجوی برای کاندیداتوری هاشمی، نشاندهنده ی اشتباه بودن کاندیداتوری هاشمی است، چون یک رهبر تروریست های منافقین، خواستار حضور او شده است»!!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین در بیانیه ای که نشان از تلاش او برای عدم کاندیداتوری هاشمی است، خواستار کاندیداتوری رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام شد!

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ تلویزیون موسوم به "سیمای آزادی" رسانه سازمان تروریست مجاهدین خلق (منافقین) متن پیامی را از قول "مسعود رجوی" سرکرده این گروهک جنایتکار، منتشر کرده است.

این ترروریست در پیام خود به هاشمی توصیه می کند در انتخابات شرکت کند.

سرکرده گروهک تروریستی منافقین، در این اقدام مضحک خود تلاش کرده تا با طرح کاندیداتوری هاشمی، فضای داخلی را علیه آیت الله هاشمی تهییج کرده تا برخی گروه های داخلی، با استناد به پیام این تروریست، بهترین بهانه را برای عدم کاندیداتوری هاشمی آماده کنند.

طبعاً رجوی علاقمند است، امروز برخی گروهها اعلام کنند «درخواست رجوی برای کاندیداتوری هاشمی، نشاندهنده ی اشتباه بودن کاندیداتوری هاشمی است، چون یک رهبر تروریست های منافقین، خواستار حضور او شده است»!!

این اتفاق البته خیلی زود و کاملاً عامدانه از سوی برخی سایت ها ، افتاده است. یکی زا همین سایت های داخلی با اشاره به پیام رجوی تروریست نوشته است: «حال در عین شگفتی و تعجب، باید دید که در موقعیت کنونی کدام انگیزه، گروهک جنایت پیشه منافقین را بر آن داشته است تا به صورت رسمی از آقای هاشمی رفسنجانی برای اعلام کاندیداتوری دعوت کند؟!»

متاسفانه این ترفند قدیمی و مضحک، بهترین بهانه را در داخل مهیا می کند تا برخی گروه ها برای عدم کاندیداتوری هاشمی - آنهم در 9 ساعت باقیمانده برای ثبت نام - بهترین بهانه را تبلیغ کنند!

البته مشخص نیست، فردی چون مسعود رجوی که سالهاست خود را پنهان کرده ، از او خبری نیست و حتی برخی از مرگ او خبر می دهند، چگونه در آخرین شب ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری، سرو کله اش پیدا شده است!
 
 
 
 

آیت الله هاشمی در حال بررسی کاندیداهاست/ احتمال ثبت نام در آخرین دقایق

درحالیکه کمتر از 5 ساعت به پایان فرصت ثبت نام ها باقی مانده است، هنوز خبر دقیقی از ثت نام آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

درحالیکه کمتر از 5 ساعت به پایان فرصت ثبت نام ها باقی مانده است، هنوز خبر دقیقی از ثت نام آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات نیست.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ برخی منابع مطلع می گویند آیت الله همچنان در حال بررسی کاندیداهاست و در صورتی که فرد مطمئنی ثبت نام نکند، او در آخرین دقایق در ستاد انتخابات حضور پیدا می کند.

این منابع مطلع، تنها دلیل تاخیر هاشمی برای ثبت نام را «بررسی کاندیداها» می دانند.

البته این خبر قطعی نیست و همچنان احتمال عدم ثبت نام نیز وجود دارد.

این درحالیست که درخواست ها و فشارها برای کاندیداتوری هاشمی، به شدت افزایش یافته است.

در همین حال، معاون وزیر نفت دولت سازندگی گفت:مطابق آخرین خبری که از "محمود هاشمی رفسنجانی" برادر "آیت‌الله هاشمی" کسب کردم ،وی گفته که با توجه به درخواست مردم "آیت‌الله هاشمی" امروز برای ثبت نام وارد وزارت کشور می‌شود
 
 
 
 
 
 
وزیر دفاع ایالات متحده:
در شرایطی که مقامات رژیم صهیونیستی همچنان به تهدیدهای خود درباره اقدام نظامی علیه ایران ادامه می‌دهند و مقامات آمریکایی نیز تأکید دارند، «همه گزینه‌ها روی میز است»، چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی متفاوت، ضمن تأکید بر ضرورت یافتن راهکار سیاسی برای ایران و سوریه، به محدودیت‌های قدرت آمریکا در خاورمیانه اذعان کرده است.
کد خبر: ۳۱۸۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
در شرایطی که مقامات رژیم صهیونیستی همچنان به تهدیدهای خود درباره اقدام نظامی علیه ایران ادامه می‌دهند و مقامات آمریکایی نیز تأکید دارند، «همه گزینه‌ها روی میز است»، چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی متفاوت، ضمن تأکید بر ضرورت یافتن راهکار سیاسی برای ایران و سوریه، به محدودیت‌های قدرت آمریکا در خاورمیانه اذعان کرده است.

به گزارش «تابناک»، چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا، اظهار داشته مسائل موجود در خاورمیانه، از جمله برنامه هسته ای ایران و بحران سوریه، نیازمنده راهکار‌های «سیاسی» هستند، نه نظامی.

خبرگزاری «رویترز» که سخنرانی امروز هیگل را منتشر کرده، می‌نویسد وی با بیان اینکه «نظم قدیمی» در منطقه خاورمیانه در حال محو شدن است، تأکید کرده، ایالات متحده برای آنچه «ترویج اصلاحات دمکراتیک در منطقه» خوانده تلاش می‌کند؛ اما در عین حال، اذعان کرده که به محدودیت‌های قدرت آمریکا نیز آگاه است.

به باور رویترز، این اظهارات بیش از هر چیز بازتاب دهنده رویکرد محتاطانه دولت اوباما نسبت به استفاده از نیروی نظامی در قبال چالش‌های موجود در منطقه است. هیگل تأکید کرده این گونه چالش‌ها باید از طریق «ائتلافی از منافع مشترک»، که شامل رژیم اسرائیل و دیگر متحدان آمریکا در منطقه است، حل و فصل شود.

هیگل که در مؤسسه سیاستگذاری خاور نزدیک واشنگتن سخن می‌گفت، اظهار داشت: «رشته مشترکی که در بافت خاورمیانه تنیده شده، این است که پایدارترین و مؤثرترین راهکار‌ها برای چالش‌های منطقه، سیاسی هستند، نه نظامی».

وی افزود: «نقش آمریکا در خاورمیانه، بر ادامه تلاش برای نفوذ و شکل دادن به روند رویدادها ـ با استفاده از ابزارهای دیپلماتیک، اقتصادی، انسان دوستانه، اطلاعاتی و امنیتی و در هماهنگی با متحدانمان ـ استوار است».

وی همچنین با اشاره به اینکه خیزش‌های جهان عرب، عرصه سیاسی خاورمیانه را تغییر داده، اظهار داشته: «نظم قدیمی در خاورمیانه در حال محو شدن است و آنچه جایگزین آن خواهد شد، هنوز به روشنی مشخص نیست... با تداوم این روند، بی ثباتی در منطقه ادامه خواهد یافت و ما باید خود را با آن تطبیق دهیم».

با این حال، هیگل چشم انداز ثبات در منطقه را بر نتیجه‌گذار سیاسی در مصر، لیبی و سوریه متکی دانسته است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت رفتار احتیاط آمیز آمریکا در منطقه گفته: «ایالات متحده در روند شکل دادن به نظم جدید درگیر خواهد بود؛ اما باید به گونه ای عاقلانه درگیر این روند شویم... این امر نیازمند درکی روشن از منافع ملی و محدودیت‌های ما و درک صحیح پیچیدگی‌های این منطقه غیرقابل پیش بینی، متناقض نما و در عین حال امیدوارکننده از جهان است».

هیگل در بخش دیگری از سخنان خود، این نکته را تأیید کرده که درگیری‌ها در سوریه، حالتی «طائفه‌ای» پیدا کرده و ضمن ابراز نگرانی از موضوع تسلیحات شیمیایی سوریه، درباره خطر گسترش تنش‌ها به بیرون از مرزهای این کشور هشدار داده است. با این حال، وی درباره «خط قرمز» آمریکا در سوریه سخنی نگفته است.

پس از پایان سخنرانی هیگل نیز هنگامی که از وی درباره سوریه سوال شد، تأکید کرد دولت آمریکا تا زمانی که همه شواهد را جمع آوری نکرده، ‌هیچ کاری ‌نخواهد کرد تا از این راه، از اشتباهات اطلاعاتی که به جنگ 2003 در عراق منجر شد، جلوگیری کرده باشد.

وی افزود‌: «صادقانه باید گفت که احتمالاً همه ما امروز اندکی نسبت به پیش عاقل‌تر شده‌ایم و و هنگامی که ‌کاری کنیم، این واقعیت همیشه هست که شاید پیامدهایی ‌داشته باشد و نتایج ناخواسته‌ای از آن حاصل شود... البته انفعال نیز پیامدها و نتایج ناخواسته خود را خواهد داشت».

به هر حال، سخنان هیگل را می‌توان از چند جنبه بسیار مهم ارزیابی کرد. از یک سو، وی با صراحتی کم سابقه، با سخنان خود احتمال استفاده آمریکا از نیروی نظامی را در منطقه در آینده ای نزدیک رد می‌کند و با تأکید بر ضرورت همراهی این کشور با متحدانش از جمله رژیم اسرائیل، در واقع تأکید می‌کند که متحدان آمریکا نیز در این زمینه باید با سیاست محتاطانه آمریکا هماهنگ شوند.

از سوی دیگر، تأکید هیگل بر شکل‌گیری نظم جدید در منطقه، محدودیت‌های قدرت آمریکا و ضرورت در پیش گرفتن رویکرد عاقلانه، بیانگر آن است که با توجه به شکنندگی اوضاع در منطقه، دولت آمریکا به شدت نسبت به پیامدهای هر گونه افزایش تنش نگران است و تلاش دارد تا حد امکان از چنین کاری دوری کند.

به هر حال، این سخنان تأییدی بر اظهارات تحلیلگرانی است که بر این باورند با وجود برخی اظهارات دولتمردان آمریکایی در تعیین «خط قرمز» برای ایران و یا مواضع سناتورهای جنگ طلب این کشور، اوباما نسبت به اسلاف خود دیدگاه متفاوتی نسبت به ابزارهای قدرت آمریکا و نحوه به‌کارگیری آن‌ها دارد.

جالب آن که خود هیگل نیز در پایان سخنانش طعنه‌ای به سناتورها زده و با اشاره به اینکه خود وی نیز در زمان سناتور بودنش با صراحت به موضع‌گیری می‌پرداخت، گفته اکنون باید با دقت بیشتری مراقب کلماتش باشد و افزود‌: «دیگر نمی‌توانم مانند قبل، آنطور غیرمسئولانه سخن بگویم».
 
 

قبرس یک ایرانی را تحویل آمریکا داد / تهران سفیر خود را فراخواند

 

وزیر خارجه قبرس به رویترز گفت: ایران تلاش کرد با اعمال فشارهای سیاسی علیه قبرس، مانع از تحویل دادن شهروند ایرانی به آمریکا شود. ما در قبرس از تصمیمات دادگاه پیروی می کنیم.
دولت قبرس یک شهروند ایرانی را تحویل آمریکا داد و ایران هم در اعتراض، سفیر خود را از قبرس فراخواند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، وزیر امور خارجه قبرس اعلام کرد که ایران سفیر خود را از این کشور فراخوانده است.
این موضوع در اعتراض به اقدام قبرس در تحویل دادن یک شهروند ایرانی به آمریکا صورت گرفت.

این شهروند ایرانی به عنوان فرد مظنون به نقض تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران، توسط مقامات قبرس تحویل آمریکا داده شد.

قبرس یک جزیره کوچک در شرق دریای مدیترانه و در نزدیکی ترکیه، سوریه و لبنان قرار دارد.

"ایوانیس کاسولیدس" وزیر خارجه قبرس روز پنجنشبه (به وقت محلی) در کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن اضافه کرد: از نیکوزیا (پایتخت قبرس) یادداشتی را دریافت کردم که ایران تصمیم گرفت سفیر خود در قبرس را برای مشورت و رایزنی به تهران فرابخواند. چرا؟ زیرا یک شهروند ایرانی به دلیل تلاش برای خرید و نقض تحریم تسلیحاتی علیه ایران، تحویل داده شد.
وی همچنین به رویترز گفت: ایران تلاش کرد با اعمال فشارهای سیاسی علیه قبرس، مانع از تحویل دادن شهروند ایرانی به آمریکا شود. ما در قبرس از تصمیمات دادگاه پیروی می کنیم.
یک منبع دیپلماتیک در نیکوزیا هم گفت که شهروند ایرانی پس از انجام همه اعتراضات و درخواست های تجدیدنظر حقوقی در دادگاه های قبرس، دو هفته پیش تحویل آمریکا داده شد.
این منبع افزود: اتهامات این مظنون ایرانی شامل خرید و انتقال کالا و مواد تحت تحریم برای ایران است. هنوز هویت این شهروند ایرانی مشخص نشده است. به احتمال بسیار این ایرانی در آمریکا محاکمه خواهد شد.
دولت قبرس در سال 2009 از کشف و توقیف یک محموله بزرگ تسلیحاتی غیرقانونی مرتبط با ایران خبر داده بود. در همان مقطع زمانی وقوع انفجار در این محموله تسلیحاتی در قبرس باعث شد بزرگترین فاجعه در زمان صلح این جزیره روی بدهد و بزرگترین نیروگاه تولید برق قبرس نابود شود.
مقامات قبرس مدعی بودند این محموله تسلیحاتی از ایران در مسیر انتقال به سوریه بود که توقیف شد.
 
وزیر خارجه فرانسه هشدار داد:" در صورتی که جامعه بین الملل نتواند تحرک پرقدرت ایران برای حمایت از نیروهای بشار اسد در سوریه را متوقف کند در این صورت چه سرنوشتی برای آینده ما در تضمین عدم دسترسی ایران به سلاح هسته ای به وجود می آید؟
وزیر امور خارجه فرانسه گفت که پرونده هسته ای ایران با درگیری ها در سوریه مرتبط است.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت روزنامه الحیات چاپ لندن، لوران فابیوس معتقد است که "سطح دخالت ایران در سوریه، بسیار زیاد است" و  به گفته او  "میان پرونده هسته ای ایران و رویارویی ها در سوریه، ارتباط وجود دارد".

وزیر خارجه فرانسه هشدار داد:" در صورتی که جامعه بین الملل نتواند تحرک پرقدرت ایران برای حمایت از نیروهای بشار اسد در سوریه را متوقف کند در این صورت چه سرنوشتی برای آینده ما در تضمین عدم دسترسی ایران به سلاح هسته ای به وجود می آید؟

فابیوس که با روزنامه فرانسوی لوموند گفتگو می کرد ادامه داد:" در صورت ادامه فاجعه سوریه، این مسئله به یکی از بدترین فاجعه های سیاسی و انسانی در ابتدای قرن تبدیل می شود. اگر درگیری ها در سوریه را متوقف نکنیم خطر تجزیه این کشور، افراط گرایی برای دو طرف نزاع و بی ثباتی همه بخش های منطقه وجود دارد. منطقه ای که از اساس خود نیز ناپایدار است.

وزیر خارجه فرانسه با توصیف سوریه به دیگ بخار افزود: در حال حاضر دیگ بخار سوریه و پرونده هسته ای ایران که باهم مرتبط اند؛ بزرگترین تهدید برای صلح هستند.

وی اضافه کرد: به تنهایی نمی توانیم بحران سوریه را حل کنیم اما در حال فعالیت دائمی هستیم و قصد داریم در چهار رویکرد حرکت کنیم. نخست: ادامه فعالیت ها برای راه حل سیاسی. آمریکا باید به صورت کامل، به حرکت درآید و گفتگوها با روسیه را افزایش دهد. ما از مدت ها پیش برگزاری نشست ژنو -2 را پیشنهاد کردیم تا در ادامه نشست ژنو در سال 2012 برگزار شد؛ برگزار شود. نشستی که ممکن بود موفقیت آمیز باشد.

دوم: افزایش حمایت ها از مخالفان معتدل حکومت اسد در ائتلاف ملی سوریه. آنها باید فراگیری بیشتری داشته باشند؛ یکپارچه تر شوند و به طور شفاف حقوق همه بخش های نژادی - مذهبی و دینی سوریه را پس از تغییر حکومت  تضمین کنند. در همین راستا پیشنهاد می کنیم جبهه النصره یکی از گروه های مرتبط با القاعده و حاضر در میدان مخالفان حکومت اسد، از سوی سازمان ملل متحد به عنوان گروه تروریستی توصیف شود.

سوم: باید با شرکای اروپایی خود ممنوعیت صادرات سلاح را علیه دولت سوریه بررسی کنیم. چهارم باید فعالیت ها برای نتیجه دادن تحقیقات و برنامه های خود برای مقابله با احتمال استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی را افزایش دهیم. باید به سرعت حرکت کرد . هم اکنون نشانه هایی از این موضوع وجود دارد ولی کاملا تایید شده و نهایی نیستند. ما این مسئله را بیشتر بررسی می کنیم.

طرح ویژه دولت کانادا برای دور زدن فیلترینگ در ایران: "دیپلماسی دیجیتال" !

 

 

وزیر خارجه کانادا همچنین در اظهارات خود گفت که غرب چهار سال پیش در جریان وقایع پس از انتخابات ایران تنها تماشاگر بود و نتوانست از حقوق معترضان در ایران حمایت عملی کند.
دولت کانادا در جریان یک کنفرانس به نام " گفتگوی جهانی درباره آینده ایران " که در دانشگاه تورنتو برگزار شد اعلام کرد برای گسترش آزادی اینترنت در ایران و کمک به مردم این کشور برای دور زدن فیلترینگ و ایجاد شبکه های اجتماعی بحث و گفتگوی آزاد ،کمک می کند.

به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه  گلوب اند میل کانادا "جان برد" وزیر خارجه کانادا روز گذشته در جریان این کنفرانس که با بودجه 250 هزار دلاری وزارت خارجه کانادا برگزار شد ، با اعلام این موضوع گفت: دولت اوتاوا می خواهد با دور زدن فیلترینگ های دولت ایران با  مردم ایران به طور مستقیم ارتباط برقرار کند.

بنا به اعلام وزیر خارجه کانادا این طرح که مدت اجرای آن دو ساله تعریف شده است در نظر دارد ارتباطات مردم ایران را از طریق شبکه های اجتماعی و اینترنتی همچون فیسبوک و توییتر تقویت کند.

وزیر خارجه کانادا همچنین در اظهارات خود گفت که غرب چهار سال پیش در جریان وقایع پس از انتخابات ایران تنها تماشاگر بود و نتوانست از حقوق معترضان در ایران حمایت عملی کند.

خانم " جانیس اشتین " مدیر کالج روابط بین الملل در دانشگاه تورنتو نیز در سخنرانی خود در این کنفرانس ، در توصیف این طرح گفت که این نخستین"دیپلماسی دیجیتال" است که دولت کانادا در آن مشارکت می کند و هدف اولیه آن این است که مردم ایران را به گفتگو و اظهار نظر وادارد."

مقامات دولت کانادا می گویند هدف آنها از ارایه طرح " گفتگوی جهانی" امکان ارایه بحث های آزاد در مورد مسایلی چون حقوق بشر و مسایل اقتصادی جدی است
 

نظر اسراییل درباره انتخابات ایران: برای ما چیزی عوض نخواهد شد

 

هانگبی با اشاره به نادرست بودن برخی تحلیل ها مبنی بر تغییر سیاست های هسته ای ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری ، گفت در ایران سیاست های استراتژیک از سوی رهبری نظام اتخاذ می شود و انتخابات و رییس جمهور آینده تاثیری در برنامه هسته ای ایران نخواهد داشت.
یکی از محرم ترین افراد نزدیک به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تصمیم نهایی اسراییل برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران در سال 2013 گرفته خواهد شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه " اسراییل هایوم" زاچی هانگبی رییس سابق کمیته روابط خارجی پارلمان اسراییل (کنست) و یکی از نزدیک ترین مشاوران سیاسی نتانیاهو در سخنرانی روز پنج شنبه خود در موسسه مطالعات خاور نزدیک در واشنگتن گفت : تصمیم برای حمله به ایران تا پایان سال 2013 گرفته خواهد شد و به سال 2014 موکول نخواهد شد.

وی گفت :" از نظر من اسراییل سرنوشت خود را به دستان آمریکا نخواهد داد و تصمیم به حمله به ایران تا پایان سال جاری میلادی اتخاذ خواهد شد و به سال بعد موکول نخواهد شد."

این مقام رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه لحظات بسیار حساس است و ایران روز به روز به خط قرمز اسراییل نزدیک تر می شود گفت که مساله تعیین کننده برای تصمیم گیری اسراییل به منظور حمله به ایران میزان ذخائر اورانیوم غنی شده ایران خواهد بود، اگر این میزان به اندازه ساختن یک بمب اتمی باشد ، از نظر اسراییل ایران خط قرمز را عبور کرده است.

هانگبی افزود:" ما داریم به لحظات سرنوشت سازی نزدیک می شویم که طرف های اصلی و بازیگران مهم باید تصمیم خود را (برای جنگ یا مصالحه) بگیرند."

هانگبی افزود:" بحث کردن بر سر این مساله که آیا ایران پیشتر خط قرمز اسراییل را رد کرده است یا نه اهمیت زیادی ندارد، چون امسال باید تصمیم نهایی گرفته شود ؛ نه بعد از سال 2014."

هانگبی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته دولت اوباما شدید ترین فشارهای تحریمی را علیه ایران به مورد اجرا گذاشته ، افزود :اما هیچ نشانه ای از اینکه این فشارها منجر به تغییر سیاست و رویکرد دولت ایران شده باشد، وجود ندارد.

وی افزود:"ما داریم به نقطه غیر قابل بازگشت در برنامه هسته ای ایران نزدیک می شویم و باید امسال یا حداکثر تا آغاز سال 2014  تصمیم نهایی گرفته شود."

هانگبی با اشاره به نادرست بودن برخی تحلیل ها مبنی بر تغییر سیاست های هسته ای ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری ، گفت در ایران سیاست های استراتژیک از سوی رهبری نظام اتخاذ می شود و انتخابات و رییس جمهور آینده تاثیری  در برنامه هسته ای ایران نخواهد داشت.

هانگبی در ادامه افزود که تل آویو نمی تواند آینده امنیت خود را به دیگران بسپارد ، حتی اگر آن دیگری نزدیک ترین متحد یعنی آمریکا باشد.
 
با کاندیداها تا انتخابات
وی پیش از ورود به ساختمان وزارت کشور دقایقی را در جمع هواداران که شعار «یا اباالفضل» سر می دادند سخن گفت و سپس برای ثبت نام به همراه همسر ، برادر و افرادی مانند محسن روح الامینی وارد وزارت کشور شد.
محسن رضایی ، متفاوت ترین ثبت نام را در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انجام داد تا حضورش در وزارت کشور ، تبدیل به نمایش قدرت او در انتخابات پیش رو باشد.

به گزارش عصرایران ، رضایی امروز بعد از نماز جمعه ، از دانشگاه تهران ، با پای پیاده به سمت خیابان فاطمی و وزارت کشور حرکت کرد و به دنبال او ، حامیانش با سردادن شعارهایی ، کاندیدای خود را تا ستاد انتخابات کشور مشایعت کردند.

 تعداد حامیان رضایی به حدی بود که ماموران حفاظت وزارت کشور درهای وزارتخانه را بستند و تدابیر ویژه امنیتی در ستاد انتخابات کشور اتخاذ شد.

ثبت نام محسن رضایی در انتخابات

ثبت نام محسن رضایی در انتخابات







وی پیش از ورود به ساختمان وزارت کشور دقایقی را در جمع هواداران که شعار «یا اباالفضل» سر می دادند سخن گفت و سپس برای ثبت نام به همراه همسر ، برادر و افرادی مانند محسن روح الامینی وارد وزارت کشور شد.

رضایی همچنین همزمان با ثبت نام ، بیانیه ای را در جمع خبرنگاران قرائت کرد.

متن کامل بیانیه انتخاباتی رضایی به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد

 ملت عزیز و شریف ایراناینک که ایران عزیز در نتیجه یک رویارویی نابرابر در مقابل شدیدترین تحریمهای اقتصادی غرب و برخی سوء تدبیرها و ناکارآمدیهای مدیریتی در داخل، دست و پنجه نرم می کند، برای عبور از این شرایط، نیازمند خلق حماسه ها یی بزرگ هستیم که از دل یک آسیب شناسی صادقانه، درک درست و واقع بینانه از شرایط کنونی کشور و حرکت جمعی برآمده از خیزشی همدلانه برای پیشرفت آینده ایران بزرگ اسلامی و ملت سرافراز مان بیرون آید. در جمهوری اسلامی، اقدمات عظیم و البته اشتباهات بزرگی  صورت گرفته است. دست یابی به استقلال و آزادی، کسب قابلیت بازدارندگی و بسط نفوذ ایران در منطقه، بخشی از موفقیت ها و کم توجهی به جان و مال و آبروی مردم، توجه بیش از حد به سیاست و امنیت و رضاییآماده نساختن نسلهای جوان برای مدیریت کشور و اداره جامعه از جمله اموری است که مورد غفلت واقع شده است. زمان آن فرا رسیده است که  اشتباهات را سریعا جبران و موفقیتها را به حوزه های نوین گسترش و تداوم بخشیم.

درک درست شرایط امروز ایران خصوصاً از سوی دولت مردان، نخبگان، تصمیم سازان و تصمیم گیران، امری اجتناب نا پذیر و عدم شناخت دقیق وضعیت کنونی، موجب تحمیل هزینه های جبران ناپذیر دیگر و هدر دادن فرصت های بزرگ فرا روی ملت عزیز ایران است. وضعیت و شرایط ایران امروز دست خوش تغییرات بزرگی شده است. منطقه ای که ما درآن زندگی می کنیم از ابعاد مختلف متحول شده است. رویارویی ما با غرب پس از سال ها فراز و نشیب به شرایطی تعیین کننده رسیده است.

مطالبات و علائق جامعه و جوانان ما تغییر کرده است. این تغییرات فرصتهای عظیم  و در عین حال تهدیداتی بزرگ پیش روی ما قرار داده است. امروز نه روز ساده اندیشی و نه روز ماجراجویی و شعاردادن و دشمن را دست کم گرفتن،  بلکه  روز خردورزی، تدبیر و عقلانیت در اداره امور است. در شرایط کنونی سپردن مدیریت اجرایی کشور به دست نامحرمان طلبکار و نااهلان پر مدعا ، کشور را به سوی پرتگاه کشانده و فشارهای شدیدتری را بر مردم صبور ایران تحمیل خواهد کرد. اکتفا کردن به دستاوردهای حداقلی و نادیده گرفتن ظرفیت بزرگ ملت ایران و جوانان دیگر جوابگوی آینده ی ما نیست . اینجانب به عنوان فرزند انقلاب  ازنخبگان، علما، اندیشمندان، و بزرگان ایران اسلامی می خواهم که به داد ملت ایران و نظام اسلامی برسید و اجازه ندهید افکار کوچک و مقاصد بچه گانه وکینه توزیهای جناحی بی حاصل، بیش از این به جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران آسیب وارد کند.

  ملت عزیز ایران؛ در شرایط حاضر همان گونه که یاس و نا امیدی بیانگر انحرافی بزرگ است، توجیه وضع موجود نیز بزرگترین آسیب و مانع بروز توانمندیهای ملی ما ست. تدبیر، اقتدار، شجاعت، صداقت و توان اجرایی و عملیاتی بالا در اداره امور کشور، نیاز ضروری امروز ایران بزرگ است. دست یافتن به چنین قابلیتی، مستلزم تحول درشیوه اداره حکومت و جامعه بوده که آنهم  بدون نوسازی درجمهوری اسلامی و در نتیجه یک جنبش اجتماعی توحیدی در مردم، امکان پذیر نیست. اگر چنین خیزش و جنبش مهمی را با هم شکل دهیم، شاهد  ظرفیت سازی انسانی، مدیریتی و اداری جدیدی در جامعه و اداره کشور خواهیم بود.

ما معتقدیم با بازگرداندن مردم به صحنه مدیریت و اداره امور کشور، سالهای آینده سال های پیروزی ملت ایران است و هیچ چیزی جای آنرا نمی گیرد. سال های پیروزی صداقت و عشق بر قدرت طلبی، عوامفریبی و ثروت اندوزی است . سال های کارآمدی مجدد نظام اسلامی در زندگی، اقتصاد و اخلاق است.


  از نظر اینجانب برخی از سازوکارهای تحقق قابلیتها و ظرفیتهای جدید در جامعه و حکومت بدین قرار است:
1. جمهوری اسلامی در بعد سیاسی از جمله سیاست، امنیت و دفاع قدرت اول منطقه و جزء ده قدرت برتر جهان است. ولی همواره از دو مساله مهم رنج می برد که آسیب آن متوجه مردم و نظام است؛ اولاً؛  از بعد زندگی، اقتصاد و اخلاق پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشته ایم. این معضل سبب عدم توازن و موجب نارضایتی درجامعه شده است. ثانیاً؛ نظام مدیریتی و اجرایی جمهوری اسلامی پا به پای افزایش قدرت خود از عقلانیت، مدیریت مطلوب و خرد جمعی برخوردار نبوده است. فرصتها و تهدیدات جدیدی فراروی آن هویدا شده است که تدبیر و برنامه ریزی متناسب با این فرصت ها و تهدیدها صورت نپذیرفته است. بنابراین نیارمند تحول در دو حوزه مهم زیر می باشیم:

 الف- دولت آینده به لحاظ تجربه ، توانمندی، اقتدار و کارآمدی، ظرفیت اداره ایران بزرگ را داشته باشد. درایت، عقلانیت جمعی، داشتن برنامه راهبردی و برخورداری از قدرت پیش بینی حوادث مهم و حیاتی، از ویژگیهای مدیریت آینده و نوین کشور است. برای تحقق این اصل مهم، ما با کمک شما مردم، یک دولت فراگیر را تشکیل خواهیم داد که درآن، یکپارچگی همراه با حفظ علایق و سلایق مختلف رعایت خواهد شد. ساختار اداری کشور را متناسب با مسئولیتها و استفاده ازهمه توانایی های شما مردم عزیزدر نقاط مختلف کشور، اصلاح خواهیم کرد. هرکسی را در جای خود و متناسب با توان، تخصص و تجربه اش بکارمی گیریم. به رشوه خواری، فساد اداری، پارتی بازی و تبعیض پایان می بخشیم. به منازعات بی حاصل سیاسی خاتمه داده و هماهنگی لازم را در مدیریت کشور بوجود می آوریم. خوبیها و نقاط قوت دولتهای قبلی را ادامه و اقدامات اشتباه آنها را بدون از دست دادن فرصت کنار می گذاریم. بسیاری از تجارب و نیروهای کارآمد آنها را سرمایه ملی می دانیم و از توان و مشورت آنها در راستای تحرک بخشیدن به پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محسن رضایی


 ب- تولید ثروت و فرهنگ که پشتوانه واقعی سیاست و اقتدار کشور و زندگی مردم است، با حرکتی کند ولاک پشتی روبروست و به هیج وجه جوابگوی شرایط امروز و آینده ما نیست. ما نیازمند یک اقدام جهشی و انقلابی دراقتصاد کشور هستیم. به تعبیر دیگر اگر جمهوری اسلامی نتواند در مسابقه تولید ثروت و فرهنگ ازکشورهای دیگر خصوصا رقبای منطقه ای پیشی بگیرد، در حوزه های دیگر نیزشکست خواهد خورد. اگر سهم مناسبی از بازارهای داخلی، بین المللی  و تجارت منطقه ای  را دراختیار نداشته باشد، قدرت سیاسی و نظامی خود را هم از دست می دهد.  به منظور دستیابی به جایگاه مطلوب، با کمک نسل جوان و تجربه نسلهای گذشته، به نوسازی اقتصاد ملی خواهیم پرداخت.
آنرا به تعمیرگاه عقلانیت، تخصص و تجربه جهانی برده و به دست توانمند علم و اندیشه می سپاریم و نوسازی شده و کارآمد به ملت ایران تقدیم می نماییم.
2. امروز در نتیجه تشدید تحریمها و البته بیش از آن سوء مدیریت و ناکارآمدی در عرصه مدیریت اجرایی و اقتصادی، شاهد کاهش چشمگیر ارزش پول ملی هستیم. ارزش داراییهای مردم طی کمتر از یک سال به یک سوم تقلیل یافته است. ارزش یک هزار تومان مردم به سیصد تومان رسیده است. اینجانب با کمک تعدادی از متخصصین با تجربه در حوزه اقتصاد، با طراحی یک برنامه عملیاتی، در مدت زمان کوتاهی ضمن توقف سقوط ارزش پول ملی که آنرا در حد دفاع از مرزهای کشور مهم می دانیم، در آینده نزدیک پول ملی مردم ایران را به یکی از معتبرترین پولهای منطقه و حتی دنیا مبدل خواهیم ساخت.

3. جامعه ما نیازمند یک جنبش اجتماعیِ توحیدی است که فرهنگ و اقتصاد را با کمک آن ساخته و زندگی آرمانی و مطلوبی برای مردم پدید آوریم. چنین جامعه ای دور از دسترس نیست. این جنبش بر دو پایه ارزشهای الهی و مردم استوار است. ارزشهای الهی فطرت توحیدی مردم را بیدار و زندگی آنها را متحول می سازد. فساد، ظلم، تفرقه، نزاع و بی تفاوتی را ازجامعه دور می کند. تولید ثروت و فرهنگ بدون چنین نهضتی امکان پذیر نیست و بدون تولید ثروت و فرهنگ هم زندگی مناسبی برای مردم و اقتدارپایداری برای حکمرانی بوجود نمی آید. اما تولید ثروت و فرهنگ نیازمند استقرار نظم سیاسی پایدار و نظام اجتماعی کارآمد است . در کشور ما  اولی به مقدار زیادی استقرار یافته اما دومی درابتدای راه است.


 جنبش اجتماعیِ توحیدی می تواند آن نظم مورد نظر و مطلوب را مستقر نماید و به تحول اساسی در نهادهای اجتماعی مانند خانواده، مالکیت، فرهنگ کسب و کار، نهاد دولت، آزادی و حقوق شهروندی، منجر شده و سبک زندگی و الگوی پیشرفت را تغییر دهد. متاسفانه خلأ چنین تحولی در سالهای اخیر توسط سیاست پر شده است. بسیاری از امور غیر سیاسی به سیاست زدگی دچار شده اند.

حتی دین و اخلاق نیز سیاست زده شده است. از ورزش گرفته تا اقتصاد و فرهنگ و هنر و حتی علم، همگی دچار طاعون سیاست زدگی گشته است. درحقیقت خلأ دین در امور غیر سیاسی را سیاست پر کرده و بجای بعد سوم اسلام یعنی اسلام اجتماعی نشسته است. در سالهای آینده حداکثر تلاش خود را برای تحقق یک جامعه توحیدی که به کاستی های موجود پایان بخشد، به کار خواهیم بست. جامعه توحیدی جامعه امید، نشاط و سر زندگی است.


4. جنبش اجتماعیِ توحیدی ملت ایران، ضمن آنکه به یک انقلاب اقتصادی و تحول فرهنگی منجر می شود، به اصلاحات سیاسی نیز توجه ویژه دارد. اصلاحات سیاسی با هدف پاکسازی حوزه ها و امور غیر سیاسی از سیاست زدگیها، تقویت نهاد آزادی و مردمسالاری، تقویت و تحکیم رفتار قانونی و قانون مداری و برخورد محکم و البته همگانی با قانون شکنی صورت می پذیرد.

آزادیخواهی یک گرایش، تلاش و خواسته مطلوب و مورد احترام است اما نهاد آزادی یک مجموعه ارزشها، هنجارها، قواعد و مقررات است که تازمانی که پیاده نشود، آزادی شعاری بیش نخواهد بود. اینجانب سازوکار تشکیل و تقویت چنین نهادی را در دولت آینده پیش بینی نموده ام
5. کشور ما نیازمند یک تجدید نظر اساسی در شیوه مدیریت کشور است. تمرکززدایی و واگذاری اختیارات کافی به استانها، شای.

سته سالاری واقعی و قراردادن افراد در سرجای خود، برقراری نظم، حسابرسی و نظارت دقیق بر امور، تلاش برای ریشه کن ساختن فساد و رشوه خواری که به معضل بزرگی در سیستم اداری تبدیل شده است و رواج فرهنگ عذرخواهی و جبران خسارات ناشی از سوء مدیریرت و ناکارآمدی، از مهم ترین برنامه های ما در دولت فراگیر آینده است.

در کنار چنین تحولی، نیازمند داشتن یک برنامه جامع و عملیاتی با تاکید براقتصاد می باشیم. اقتصاد تک محصولی و دولتی ایران نه تنها کشور را آسیب پذیر نموده بلکه در بهترین شرایط، زندگی مناسبی را برای مردم بوجود نمی آورد. ما اقتصاد ایران را چند محصولی و مردمی خواهیم کرد. اقتصاد خانواده، شهر و روستا را مبنای  تولید ملی قرار خواهیم داد. با کمک نسل جوان و تجربه نسلهای گذشته به نوسازی اقتصاد ملی خواهیم پرداخت.

اینجانب سالهاست با کمک متخصصین و افراد مجرّب در عرصه اقتصاد، بر روی چگونگی نجات اقتصاد ملی تمرکز نموده و با آمادگی کامل و به دور از سعی و خطاهای گذشته، در طول یک برنامه زمانبندی مشخص، اقتصاد ایران را متحول خواهم ساخت.

6.  ریشه کن کردن فقر و بیکاری و فساد، مهار تورم و گرانی ها، رسیدگی به اقشار آسیب پذیر،  توجه جدی به فرهنگیان و دانشگاهیان به عنوان رکن اصلی تحول و توسعه در کشور، کارگران ، کشاورزان و بازنشستگان، رونق دادن به محیط کسب وکار، تقویت کار آفرینی و حمایت جدی از تولید ملی  از مهم ترین برنامه های دولت آینده است. در برنامه های دولت آینده محیط کسب و کار متحول و کار آفرینی مورد توجه جدی است.
7. سیاست خارجی و از آن مهمتر دیپلماسی و روابط خارجی ما نیازمند یک آسیب شناسی سی ساله است که در آن، از افراط و تفریط جلوگیری و منافع ملی و ارزشهای انقلاب بطور کامل دیده شود.

ما در دولت آینده ضمن آنکه  بسوی ایران بزرگ اسلامی در حوزه تمدنی ایران فرهنگی حرکت می کنیم، در منطقه با تمامی کشورها روابط دوستانه را گسترش داده و اتحادیه مناسبی با شورای امنیت مشترک منطقه ای و با حفظ احترام  و منافع متقابل، تشکیل خواهیم داد. در عرصه روابط بین الملل نیز یک بازیگر موثر،  فعال و نقش آفرین خواهیم بود.

تعامل موثر و سازنده اساس کار ما درسیاست خارجی است. با چنین رویکردی به سوی حل و فصل منطقی و معقول مشکلات موجود در روابط خارجی حرکت نموده و به برخی بی احترامی ها و اهانتها به ایرانیان پایان می بخشیم. موضوع پرونده هسته ای را مهمترین دستور کار دستگاه دیپلماسی می دانیم.

با کمک و مشورت مجرب ترین و متخصص ترین دیپلماتها و کارشناسان کشور، با تدوین یک استراتژی دقیق و در قالب مذاکره موثر با گروه1+5 و با رعایت عزت، حکمت و مصلحت کشور، این پرونده را با اقتدار به نفع منافع ملت ایران مختومه خواهیم ساخت.

8.  امید به آینده روشن با آماده ساختن نسلهای سوم و چهارم انقلاب برای مدیریت کشور ممکن است. باید دردولتهای گذشته به این مهم توجه جدی می شد که نشده است. در دولت آقای هاشمی باید نسل دوم، در دولت آقای خاتمی باید نسل سوم و در دولت آقای احمدی نژاد باید نسل چهارم برای مدیریت و ساختن آینده کشور آماده می شدند که چنین اتفاقی نیفتاده است.

از این رو ده سال از تحقق چنین امر مهمی عقب بوده و در این راستا ده سال دیگر بیشتر فرصت نداریم. برنامه اینجانب در دولت فراگیر آینده، آماده سازی جوانان برای مدیریت کشور و ساختن آینده است که تحرک، نشاط و امیدواری جوانان در ترکیب با تجارب بزرگ نسلهای قبلی، کلید دست یابی به این توفیق مهم است. ما معتقدیم، جامعه امید جامعه ای است که در آن نسل جوان با روحیه، با نشاط و امیدوار به آینده بهتر زندگی می کند. با ملت و جوانان عزیز عهد می بندیم که چنین محیطی را از بعد شغل، سلامت، ورزش، تفریح، عبادت و معنویت برای جوانان ایران فراهم سازیم.

9.  نظام جمهوری اسلامی نظم سیاسی جدیدی را به جای نظم استبدادی و شخصی شاهنشاهی پدید آورد. همه باید بتوانند از این نظم و مواهب آن استفاده کنند. نظام، ارکان و ارزشهای آن ازجمله ولایت فقیه، بر خلاف تص ورعده ای تنگ نظر، درانحصار گروه و سلیقه خاصی نیست. رهبری در جامعه ایران اسلامی، به همه ملت ایران تعلق دارد. نباید به بهانه هایی از دسترسی سلایق و گروههایی از جامعه، به رهبری جلوگیری کرد.
همانگونه که عبور از خطوط قرمز نظام و قانون اساسی جایز نیست، انحصار میراث شهدا و امام در دست افراد وگروههای خاص نیز شایسته نیست.
ما در تحقق چنین رویکردی، بدون ملاحظات قومی، سیاسی و قشری، با محوریت قانون و رهبری، دولتی فراگیر تشکیل خواهیم داد که حس همبستگی، وفاق و همدلی را به سرتاسر جامعه منتقل نماید. به هیچ گروه سیاسی خاصی باج نخواهیم داد  اما زمینه برادری و همکاری تمامی افراد توانمند، با تجربه و وفادار به نظام را برای خدمت صادقانه در دولت فراهم خواهیم ساخت.

لازم به ذکر است کتاب جامع برنامه تحول در اقتصاد، سیاست و مدیریت کشور که حاصل بیش از دو دهه کنکاش و تلاش عالمانه و محققانه جمع کثیری از فرزندان فرهیخته، متخصص، متعهد و مجرب شما برای نخستین بار در تاریخ مدیریت کلان کشور است، تدوین و طراحی گردیده و به عنوان سند راهبردی اداره دولت فراگیر و جامعه امید و برنامه اصلی انتخاباتی اینجانب، تقدیم می گردد و در دسترس عموم ملت فهیم ایران عزیز می باشد.
 یا اباالفضل یا اباالفضل یا اباالفضل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد