سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

مرکز بررسی های زمین شناسی امریکا:

برخورد قاره ها باعث زلزله مرگبار در بوشهر شد/ تکرار فاجعه ی بم در روستاهای بوشهر

زلزله بوشهر زلزله ای بود که در آن زمین در یک طرف گسل به سمت عمودی بالا و به سمت طرف دیگر حرکت کرد و در نتیجه مسیر بین دو طرف کوتاه شد. ...ساخت و ساز بی کیفیت و ضعیف به معنای آن است که زلزله شش ریشتری می تواند بسیار ویرانگر باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ان بی سی نیوز نوشت: تصادم قاره ای موجب زلزله مرگبار در بوشهر ایران شده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir، بیل بارن هارت متخصص ژئوفیزیک در مرکز بررسی های زمین شناسی امریکا گفت: زلزله ی 6.3 ریشتری در جنوب رشته کوه های زاگرس، مقیاسی حیرانگیز بود که نشان دهنده مرز بین صفحات تکتونیکی عربستان و اوراسیا است.

صفحه ی عربستان سالانه حدود 0.4 اینچ به سمت شمال حرکت می کند، و شبه جزیره ی عربستان را که به شکل پوتین می باشد را به سمت صفحه ی اوراسیا فشار می دهد.

به گفته ی بارن هارت، درست به مانند رشته کوه های هیمالیا که ارتفاع بلندش و تکتونیک های پیچیده اش نشان دهنده ی تصادم بین صفحات ارواسیایی و هندی است، رشته کوه های زاگرس ها دارای گسل های مختلفی است.

این پژوهشگر آمریکایی اضافه کرد: زلزله بوشهر زلزله ای بود که در آن زمین در یک طرف گسل به سمت عمودی بالا و به سمت طرف دیگر حرکت کرد و در نتیجه مسیر بین دو طرف کوتاه شد.

در رشته کوهای زاگرس ایران، لایه های نمکینی وجود دارد که درست به مانند یخچال های طبیعی در حرکتند.

بارن هارت تاکید کرد که به لطف سابقه طولانی این منطقه در وقوع زمین لرزه، زلزله 6.3 ریشتری برای جنوب غربی ایران غیرعادی نبود.

وی تصریح کرد: درجه ی زلزله در امتداد مرز صفحات به طور معمول بین 5.5. تا 6.3 ریشتر است و وقوع زلزله های کوچک تر، از 4 تا 5 ریشتر در این منطقه بسیار عادی است.

این پژوهشگر مرکز زمین شناسی آمریکا گفت: ساخت و ساز بی کیفیت و ضعیف به معنای آن است که زلزله شش ریشتری می تواند بسیار ویرانگر باشد.

وی اظهار داشت: زمانی که زلزله ای نیمه سنگین در نزدیکی شهرهایی که استحکام ساختمان ها در آن ضعیف است، اتفاق می افتد، میزان لرزش، افراد را به حیرت وامی دارد. برای همین است که زلزله بم بسیار تخریب گر و مرگبار همینطور بود.

گفتنی است، رشته کوه های زاگرس حاصل یک فعالیت تکتونیکی یعنی برخورد دو صفحه تکتونیکی اوراسیا و عربستان هستند. این چین خوردگی متوقف نشده و دگرگونی زمین در غرب ایران و منطقه زاگرس همچنان ادامه دارد. چین خوردگی های متعدد و وجود گنبدهای نمکی فراوان، زاگرس را به منطقه ای نفت خیز تبدیل کرده است.
 
 
 
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اسرائیل گفت: واقعیت این است که ایران سلاح هسته ای را کسب می کند. هماهنگونه که برای کره شمالی اتفاق افتاد.
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اسرائیل گفت که مذاکرات اخیر در آلماتی قزاقستان نشان دهنده موافقت غرب با هسته ای شدن ایران بود.

به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه خبری النشره لبنان، افیگیدور لیبرمن افزود: تولید بمب اتمی توسط ایران، برای منطقه و جهان خطرناک است.

وی که در ملاقات با جان برد وزیر امور خارجه کانادا صحبت می کرد افزود: آخرین مذاکرات میان گروه 1+5 و ایران در آلماتی قزاقستان نشان دهنده این موضوع است که قدرت های غربی با واقعیت کسب سلاح هسته ای توسط ایران موافقت کرده اند یعنی همان اتفاقی که در برابر کره شمالی روی داد.

لیبرمن که قبل از این سمت وزیر خارجه را برعهده داشت؛ ادامه داد: واقعیت این است که ایران سلاح هسته ای را کسب می کند. هماهنگونه که برای کره شمالی اتفاق افتاد. همانگونه که اشغال چکسلواکی توسط آلمان هیتلر پذیرفته شد.

وی افزود: تا پایان سال جاری میلادی، ایران می تواند بمب اتمی بسازد. این موضوع برای صلح در منطقه و جهان، خطرساز است.

او قبل از این هم درباره مذاکرات ایران و گروه 1+5 در آلماتی قزاقستان گفته بود: این مذاکرات قبل از آغاز محکوم به شکست بود.

کابینه اسرائیل پیش از این نیز با انتقاد از مذاکرات کشورهای غربی با تهران بر سر مسئله هسته ای اش، خواستار تعیین خط قرمز برای ایران شدند.

سناریوی ایجاد منطقه حائل در مرز سوریه؛
النسور با گفته‌های خود تمامی محافل را غافلگیر و اعلام کرده است که در پی واردشدن سوریه به بحرانی منطقه‌ای و جهانی، اردن پیش‌بینی خواهد کرد که دو ملیون از چهار ملیون آواره سوری وارد این کشور خواهند شد.
گروه بین‌الملل مشرق -  دغدغه‌ها و نگرانی‌های شدید عبدالله النسور، نخست‌وزیر اردن که اوضاع سوریه را اسفبار معرفی می‌کند برداشتی است از جنس سناریوهایی که به‌سرعت و تحت عنوان رابطه متزلزل اردن با همسایه خود، سوریه به‌ویژه بعد از تلاش‌های مهم عبد الله دوم در سطح منطقه و جهان  شکل می‌گیرد.

روزنامه فرامنطقه‌ای القدس‌العربی در این باره نوشت: النسور با گفته‌های خود تمامی محافل را غافلگیر و اعلام کرده است که در پی واردشدن سوریه به بحرانی منطقه‌ای و جهانی، اردن پیش‌بینی خواهد کرد که دو ملیون از چهار ملیون آواره سوری وارد این کشور خواهند شد.  وی تأکید می‌نماید که این جمعیت زیاد اوضاع داخلی اردن را نابسامان خواهد کرد.

این گفته کاملاً کارشناسانه است، بخصوص آنکه از زبان بازیگری در سطح النسور و در موضع کسی که نخست‌وزیر است، بیان شده باشد. بنا به گفته دکتر سبایله، از کارشناسان برجسته مسائل سوریه در شرایطی که  بین مسئولان قصر "رغدان" اردن و قصر ریاست جمهوری سوریه اختلاف به وجود آمده است، این مرحله می‌تواند مرحله بسیار دشوار باشد.

حال این سؤال مطرح است که چرا نسور از این آمارها و داده‌ها پرده برمی‌دارد؟
پاسخ روشن است، چرا که دستگاه امنیتی اردن با در اختیار داشتن اطلاعاتی مهم در صدد است با آمادگی تمام اوضاع امنیتی اردوگاه زعتری که آوارگان سوری را در خود جای داده است، را به دست گیرد. مشکلات این اردوگاه در حال انتقال به محیط بیرون از آن است و از آنجا که ممکن است ناامن گردد نیازمند توجه امنیتی بیشتری است.

"عبدالله النسور" نخست‌وزیر اردن

در طی دو روز گذشته دستگاه امنیتی اردن با آمادگی تمام حوادث اردوگاه "عین الحلوة" لبنان را رصد نموده است. این در حالی است که برخی خبرهای غیر رسمی حاکی از آن است که آوارگان با در دست‌داشتن 50 برگ هویت جعلی سوریه وارد اردوگاه الزعتری شده‌اند، حال آنکه اساساً برخی از آنها سوری نبوده‌اند.

اردنی‌ها نگران این هستند که عناصر نفوذی وابسته به سوریه در بین آوارگان باشند.

نهادهای دولتی اردن همچنین نگران هستند که مبادا عناصر وابسته به جبهة النصرة در سایه حمایت شدید عقیدتی و لجستیک جریان سلفی اردن وارد این کشور شوند؛ جریانی که علناً در عمان و در بین محافل اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی دارای پایگاه است. مبارزان اردنی به منظور ارج نهادن به مقام اردنی‌هایی که در سوریه کشته شده‌اند و "محمد حدید" از آنها به ساقط کنندگان نظام علوی سوریه یاد می‌کند، نام "دامادهای شهید" را برای آن انتخاب کرده‌اند.

القدس العربی فاش می‌سازد که سناریویی ترسناک‌تر که دولت اردن به شدت آن را دنبال می‌کند، احتمال شبکه‌سازی بین فعالان جریان سلفی و محافل اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در اردن است. گروه دوم به همراه مبارزان برخی مناطق جنوب اردن که تعداد آنها بیش از 250 نفر است گروه قدرتمندی را تشکیل می‌دهد. بنا به گفته "ابو سیاف" از فرماندهان جریان سلفی این افراد با بشار اسد در حال نبرد هستند.

از همین رو عمان توجه خود را به مسائل اردوگاه عین‌الحلوة معطوف داشته است. دکتر سبایله معتقد است به منظور بررسی گزینه‌های پیش روی اردن در چارچوب پیش‌بینی هزینه تلاش منطقه‌ای و بین‌المللی این کشور برای پشتیبانی از سناریوی "تسویه حساب بزرگ سیاسی" در سوریه باید حوادث این اردوگاه به‌خوبی مورد ارزیابی قرار گیرد.

سبایله به این نیز اشاره می‌کند که سفر عبد الله دوم به مسکو و کشورهای حوزه خلیج فارس و موسکو خوشایند همه طرف‌ها نخواهد بود، اما با این حال زمینه تحمل هزینه عکس‌العمل طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و حتی سوریه که اقدامات اردن را در تضاد با منافع خود می‌داند، فراهم است.

یک سیاستمدار باسابقه وزارت خارجه اردن در گفت‌وگو با القدس‌العربی ضمن بیان اینکه عده‌ای نسبت به اقدامات اردن خشمگین و عده‌ای نیز ترسان هستند، می‌افزاید: فرانسه گله‌مند است که چرا فعالیت‌های ما بدون اطلاع آن صورت گرفته است؛ سفارت انگلیس از ما پاسخ می‌خواهد؛ جبهه النصره تلاش اردن را به ضرر خود می‌داند و قطر و ترکیه هم معتقدند رویکرد اردن در قبال سوریه آن دو را آزرده می‌سازد.

در خصوص جبهة النُصرة، ابو سیاف (محمد چلبی) بعید می‌داند که اوضاع بهتر شود. وی در گفتگو با القدس‌العربی بیان می‌دارد از آنجا که قواعد بازی توسط مقامات محلی هنوز تغییر نیافته، بعید است که با جبهة النصرة مقابله شود. وی تأکید می‌کند که تاکنون هیچ تغییری در این زمینه حادث نشده است.

در مسئله سوریه این تنها جبهة النصرة نیست که اردنی‌ها را نگران ساخته است، بلکه باید پروازهای خط هوایی پادشاهی را نیز به آن افزود. قبلاً پروازهای عمان به مقصد بیروت از آسمان دمشق عبور می‌کرد اما در حال حاضر این مسیر تغییر یافته است. به این معنا که پروازهای عمان به مقصد بیروت از مسیر مصر و سواحل فلسطین انجام می‌گیرد. این اقدام نشان دهنده نگرانی اردنی‌ها از نبود امنیت و همان چیزی است که اخیراً النسور آشکارا از آن سخن گفته است.

مطبوعات کرواسی، انگلیس، آلمان وفرانسه هم به‌تازگی از نقش اردن در مسلح‌کردن و آموزش نیروهای مخالف نظام سوریه خبر داده‌اند. سبایله این اقدام را در راستای همان اصلی تعریف می‌کند که قبلاً از آن سخن گفته شد و آن اینکه: اقدام اردن خوشایند برخی طرف‌ها نخواهد بود.

از این منظر برخی تحلیلگران بر این باورند که وضعیت اسفباری که النسور از آن به ورود دو ملیون آواره به اردن، ناامن شدن این کشور و ناتوانی در بستن مرزها و فاجعه آینده در سوریه یاد می‌کند، ژستی تاکتیکی برای دستیابی به برخی اهداف است. هدفی که در این میان بیش از همه توسط عده‌ای در خفا و در قالب یک نظریه سیاسی جامع دنبال می‌شود، احتمال روی آوردن به سناریوی ایجاد منطقه حائل در شمال اردن و جنوب سوریه و حمله اردن به سوریه به بهانه مسائل امنیتی و انسانی با حمایت برخی کشورهای اروپایی و توافق ضمنی با روسیه است.

به طور قطع می‌توان گفت که النسور در پی فراهم‌آوردن زمینه برای ایجاد این تحول بزرگ است چرا که بافت اجتماعی و قبائلی و جغرافیایی یکسان در محیطی یکپارچه به نام "سهل حوران" (وادی الیابس) در مرز سوریه با اردن برای این کار مناسب به نظر می‌رسد.
 
 
 
کد خبر: ۳۱۲۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
محسن رضایی با اشاره به اینکه معتقد به ائتلاف فراگیری هستم که از همه نخبگان کشور استفاده شود، گفت: رفتن بنده در هر ائتلاف و گروهی که معنای خاصی را بدهد جلوی تشکیل یک دولت فراگیر را خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم یادبود علیرضا بهاری از مداحان اهل بیت که امروز چهارشنبه در خانه مداحان تهران برگزار شد، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر احتمال پیوستن وی به ائتلاف های موجود گفت: معتقد به ائتلاف فراگیری هستم که از دل نخبگان کشور بیرون بیاید و ائتلاف های متفرقه می تواند مبنای یک تفرقه و گروه بندی جدید باشد.

وی با تاکید بر اینکه کشور تحمل منازعات و گروه بندی ها را دیگر ندارد، افزود: باید یک ائتلاف فراگیر بوجود بیاید که البته می تواند بعد از انتخابات هم شکل بگیرد.

رضایی ادامه داد: اگر من رئیس جمهور شوم از اکثر کاندیداهای موجود در شان و شئونات خودشان در دولتم استفاده خواهم کرد.

رضایی با تاکید بر اینکه به هیچ وجه به هیچ یک از ائتلاف های موجود نمی پیوندد، گفت: با توجه به اینکه تصمیم دارم از همه نیروهای کشور استفاده کنم  به مصلحت خود نمی دانم در ائتلافی عضو بشوم

این کاندیدای ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نمی خواهد منتسب به گروه خاصی شود، گفت: رفتن بنده در هر ائتلاف خاصی که معنای خاصی بدهد جلوی تشکیل یک دولت فراگیر را خواهد گرفت. البته اگر ائتلاف عمومی شکل بگیرد قبول دارم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به لزوم شرکت اصلاح طلبان در انتخابات آتی، گفت: بالاخره هر جناحی در طول دوران فعالیت خودش یک اشتباهاتی داشته است و بهتر است این اشتباهات را جناح های سیاسی اصلاح کنند و به طول جدی در صحنه سیاسی کشور مشارکت داشته باشند.
 

آمارها درباره فیسبوک و شبکه‌های اجتماعی چه می‌گویند؟
گزارش‌ مرکز تحقیقاتی "پیو" نشان می‌دهد حدود 67 درصد از کاربران اینترنت در آمریکا عضو فیسبوک هستند. اما تحقیقات این مرکز از کاهش تمایل کاربران فیسبوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی حکایت دارد.
گروه بین‌الملل مشرق - موسسه تحقیقاتی "پیو" (Pew) با انتشار آماری، از کاهش گرایش کاربران اینترنت به فیسبوک و افزایش بسته شدن حساب‌های کاربری در این شبکه اجتماعی به دلایل مختلف خبر داده است.

به گزارش مشرق، دو سوم بزرگسالان آمریکایی که کاربر اینترنت هستند (حدود ٪67) کاربر فیسبوک نیز هستند. از این روی، سایت فیسبوک شبکه اجتماعی غالب در این کشور به شمار می‌رود. یافته‌های تازه از پروژه اینترنت و زندگی آمریکاییِ مرکز پژوهشی "پیو حاکی از آن است که جمعیت کاربران فیسبوک دستخوش نوسانات قابل توجهی شده است:

  •  ٪61 از کاربران کنونی فیسبوک ادعا می‌کنند که هر از گاهی در گذشته به مدت چند هفته یا بیشتر به خواست خود از فیسبوک کناره‌گیری کرده‌اند.
  • ٪20 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند می‌گویند که زمانی از این سایت استفاده می‌کردند، اما دیگر استفاده نمی‌کنند.
  • ٪8 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند تمایل دارند در آینده دوباره به کاربران فیسبوک بپیوندند.

از ٪61 درصد از کاربرانی که مدتی از فیسبوک کناره‌گیری کردند خواستیم با واژگان خود علت این کناره‌گیری را شرح دهند، و آن‌ها دلایل متعددی را عنوان کردند. بیشتر این افراد (٪21) گفتند که "کناره‌گیری‌شان از فیسبوک" به دلیل مشغله زیادشان یا نداشتن زمان کافی برای اختصاص دادن به این سایت بوده است. عده‌ای نیز دلیل این اقدام را بی‌علاقگی خود به سایت (٪10)، عدم جذابیت محتوای سایت (٪10)، شایعه‌پراکنی‌های بیش از حد دوستانشان (٪9)، یا نگرانی از اتلاف وقت و نیاز به مدتی استراحت (٪8) عنوان کردند.

از هر پنج بزرگسال آنلاین یک نفر (٪20) ادعا می‌کنند که قبلاً از فیسبوک استفاده می‌کردند اما دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. ما از این گروه نیز خواستیم با واژگان خودش دلیل کناره‌گیریشان را شرح دهند. بیشتر توجیه این افراد شکسته شدن حریم خصوصی آن‌ها، اتلاف وقت، دلزدگی از ارتباطات مجازی گسترده و عدم علاقه به دانستن مسائل شخصی دیگران که معمولا در این شبکه‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود، بوده است.

به گفته این کاربران، اینکه برخی از افراد حتی غذایی را که خورده‌اند را نیز به اشتراک می‌گذارند و دیگران نیز شروع به کامنت گذاشتن می‌کنند، بسیار احمقانه و تصنعی به نظر می‌رسد. همچنین اعضای این شبکه از مشکلاتی که در زندگی شخصی و عاطفی خود بدلیل ارتباطات مجازی پیش آمده بود، بسیار نگران و ناراحت هستند.

با این که بسیاری از کاربران فیسبوک زمان‌ اختصاص‌داده خود به این سایت را به دلایل ذکرشده در بالا تنظیم می‌کنند، بخش اعظمی از کاربران شبکه اجتماعی- بنا بر تازه‌ترین یافته‌ها، ٪92 از آن‌ها- پروفایل فیسبوک خود را نگه می‌دارند. یافته‌های دیگر این مطالعه حاکی از اهمیت متداوم شبکه‌های اجتماعی در زندگی آنلاین است:

  • در ماه سپتامبر 2009، ٪47 از بزرگسالان آنلاین از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند. امروزه نیز ٪69 درصد از بزرگسالان آنلاین- بیش از نیمی از کل جمعیت بزرگسالان در آمریکا- از نوعی شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. در یک روز معمولی، نزدیک به نیمی از کاربران بزرگسال اینترنت به یک شبکه اجتماعی دسترسی می‌یابند.
  •  کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به گذشته با بسامد بیشتری به این سایت‌ها دسترسی می‌یابند. در مطالعه جداگانه‌ای در نوامبر 2012، حدود ٪41 از کاربران شبکه‌های اجتماعی ادعا کردند که روزی چند بار به این سایت‌ها وارد می‌شوند- این رقم در آگوست 2011 ٪33 بوده است.


نمودار ضریب نفوذ اینترنت در خاورمیانه

* چند میلیون ایرانی عضو فیسبوک هستند؟

فیسبوک در ایران نیز اعضای بسیاری دارد. براساس یکی از آمارهای موجود، بیش از دو میلیون نفر در ایران کاربر فیسبوک هستند که یک میلیون نفر از آنان شهروندان تهرانی هستند. با توجه به جمعیت ایران در مقایسه با کشورهای پرجمعیتی نظیر چین، ایرانیان همچنان نسبت بسیار بالایی از ضریب نفوذ فیسبوک در کاربران اینترنت را به خود اختصاص داده‌اند.

اما بنا بر آمار دیگری که پایگاه World Internet Stats منتشر کرده، جمعیت کاربران فیسبوک در خاورمیانه در حدود 23 میلیون نفر اعلام شده است که کاربران ایرانی 46 درصد آن را تشکیل می‌دهند. بنابراین آمار کاربران ایرانی رقمی در حدود 11 میلیون نفر می‌شود.

بدلیل فیلتر بودن فیسبوک در ایران و اقدام متقابل فیسبوک در حذف نام ایران از لیست کشورهایی که به آن‌ها خدمات می‌دهد، امکان یافتن آمار دقیق کاربران ایرانی این شبکه اجتماعی امکان‌پذیر نیست، اما آمارهای غیر رسمی از 2 میلیون کاربر فعال و حرفه‌ای، و 12 تا 17 میلیون کاربر دیگر حکایت دارد.


جدول تفکیکی کاربران اینترنت و فیسبوک در کشورهای خاورمیانه - منبع: Internet World Stats

* کاربران فیسبوک چقدر وقت صرف آن می‌کنند؟

بخش اعظمی از کاربرانی که از آن‌ها درمورد مدت زمانی که به فیسبوک اختصاص می‌دهند و ارزش فیسبوک در زندگیشان پرسش شد، گفتند که اهمیت این سایت برایشان همان اندازه است که سال گذشته بوده و حدود نیمی از آن‌ها نیز ادعا کردند مدت زمانی که اکنون به این سایت اختصاص می‌دهند نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است. با این حال، آمار و ارقام قابل توجهی وجود دارد که از کاهش ارزش این سایت و استفاده از ان طی سال گذشته حکایت می‌کند.

  • ٪59 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است. و ٪53 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند مدت زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند نیز به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است.
  • ٪28 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته کمتر شده است. و ٪34 از کاربران کنونی نیز ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است.
  • ٪12 از کاربران فیسبوک می‌گویند اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است. و ٪13 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته افزایش یافته است.

افزایش اهمیت این سایت و زمان اختصاص به آن در زنان به نسبت مردان بیشتر گزارش شده است. حدود ٪16 از کاربران زن (و ٪7 از کاربران مرد) ادعا می‌کنند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است، و ٪16 از کاربران زن (و ٪9 از کاربران مرد) می‌گویند که اکنون زمان بیشتری را به نسبت سال گذشته به این سایت اختصاص می‌دهند.

از سوی دیگر، حدود ٪42 از کاربران 18 تا 29 ساله و ٪34 از کاربران 30 تا 40 ساله فیسبوک می‌گویند مدت زمانی که به طور روزانه به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است- این دو آمار به طور چشمگیری به نسبت ٪23 از کاربران 50 سال به بالا که کاهش استفاده از این سایت را طی مدت زمان مشابه گزارش کرده‌اند بیشتر است.


* برنامه‌های آینده برای استفاده از فیسبوک

بیشتر کاربرانی که از آن‌ها درباره برنامه‌شان در سال آینده پرسش شد گفتند که پیش‌بینی‌ می‌کنند میزان استفاده‌شان تغییری نکند. اما حدود یک نفر از هر چهار نفر تصمیم گرفته‌اند استفاده‌شان را از فیسبوک در سال 2013 کاهش دهند:

  •  ٪3 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان بیشتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪27 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان کمتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪69 از کاربران فیسبوک می‌گویند تصمیم دارند مدت زمان استفاده‌شان از این سایت را در سال آینده تغییری ندهند.

بیشترین احتمال کاهش استفاده در بزرگسالان جوان دیده می‌شود. حدود ٪38 از کاربران 18 تا 29 ساله فیسبوک پیش‌بینی می‌کنند که زمان کمتری را در سال 2013 به این سایت اختصاص دهند، اما اکثر کاربران در تمامی گروه‌های سنی پیش‌بینی می‌کنند این مدت زمان را در سال آینده تغییری ندهند.

شبکه اجتماعی فیس‌بوک در فوریه 2004 وارد دنیای مجازی شد و در آن زمان رقابت با شبکه های قدیمی‌تر چون اورکات، یاهو 360 و بسیاری از شبکه های دوستیابی و اجتماعی دیگر را آغاز کرد و در عین ناباوری در اندک زمانی به پرطرفدارترین شبکه اجتماعی تبدیل شد.

فیس‌بوک هم اکنون در حدود یک میلیارد کاربر دارد و بسیاری فیس‌بوک را پس از چین و هند، سومین کشور پرجمعیت جهان نام گذارده اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد