سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار انتصابات در استان

 

آیین تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان روز شنبه (17 فروردین) در محل این شرکت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، مدیرعامل این شرکت در این مراسم با اشاره به ویژگی های مسجدسلیمان گفت: این منطقه به عنوان قدیمی ترین بخش و خاستگاه صنعت نفت کشور هنوز هم از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.

مهندس حمید بورد با بیان این که شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان از نظر حوزه جغرافیایی وسیع ترین بخش مناطق نفت خیز جنوب است، افزود: این شرکت با ظرفیت تولید روزانه 145 هزار بشکه در روز نفت خام پس از گذشت بیش از یکصدسال همچنان نقش مهمی در تولید نفت ایفا می کند.

وی با اشاره به قدمت میادین نفتی در گستره عملیاتی شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان گفت: اکثر مخازن این شرکت نیمه عمر خود را سپری کرده اند و تولید از آنها شرایط و ملزومات ویژه ای نیاز دارد.

بورد ادامه داد: برای تولید از مخازن پیچیده شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان از جمله مسجدسلیمان، هفتگل، کارون و لالی نیازمند نگاه فنی و ساختاری جدیدی به این منطقه هستیم که امیدوارم مهندس پیرامون مدیرعامل جدید این شرکت با توجه به دانش و تجربه ای که در این زمینه دارد گام های موثری در این عرصه بردارد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب اضافه کرد: آقای پیرامون از دانش آموختگان مهندسی نفت در مقطع کارشناسی ارشد است و به عنوان یکی از صاحب نظران مهندسی مخازن در مناطق نفت خیز جنوب شناخته می شود.

وی ضمن تشکر از چند دهه تلاش و زحمات مهندس سید کمال موسوی مدیرعامل سابق شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان که به افتخار بازنشستگی رسیده است، از مجموعه مدیران و کارکنان این شرکت خواست با مدیرعامل جدید این شرکت بیش از پیش همکاری کنند.

بورد با قدردانی از حمایت های مسوولان اجرایی شهرستان مسجدسلیمان و دکتر جلیلی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی در جهت پیشبرد اهداف شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان اظهار کرد: صنعت نفت نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد و همه خدمت گزاران به انقلاب در هر منطقه ای متعهد به پیشبرد اهداف و اعتلای این صنعت هستند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: یکی از اولویت های مدیران صنعت نفت توجه به مطالبات مردم ساکن در مناطق نفت خیز بویژه مسجدسلیمان است و باید تمام مدیران تلاش خود را در این زمینه به کار گیرند.

وی در ادامه از تلاش های کارکنان شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان که در شرایط مختلف در عرصه تولید فعالیت می کنند قدردانی و بر افزایش خدمات رفاهی و ارتقای جایگاه سازمانی کارکنان این شرکت و همچنین توسعه ورزش در مسجدسلیمان تاکید کرد.

در این مراسم مدیرعامل جدید شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان گفت: حوزه جغرافیایی وسیع و مخازن متنوع از نظر پتانسیل تولید نفت، سیالات تولیدی و قدمت، مسجدسلیمان را به عنوان یکی از مناطق ویژه و خاص صنعت نفت کشور تبدیل کرده است.

مهندس ابراهیم پیرامون افزود: شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان دارای پتانسیل مطلوبی برای توسعه و تولید نفت است که امیدواریم با حمایت مجموعه مدیران مناطق نفت خیز جنوب شاهد به ثمر رساندن طرح های بزرگ تولیدی در این شرکت باشیم.

وی اظهار کرد: شرایط تولید از مخازن شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان به گونه ای است که می تواند الگویی برای تدوین برنامه های پیش بینی تولید و اجرای طرح های ازدیاد برداشت برای سایر مناطق باشد.

پیرامون ادامه داد: نفت با زندگی مردم مسجدسلیمان عجین شده است که انتظار داریم با همیاری و همکاری تمامی دست اندرکاران و مسوولان شهرستان، بهتر از گذشته گام های موثری در جهت توسعه و آبادانی این منطقه برداریم.

مهندس سیدکمال موسوی مدیرعامل سابق شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز با بیان گوشه ای از خدمات خود در مسوولیت های مختلف در این شرکت ، برای مهندس پیرامون آرزوی موفقیت کرد.

شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان یکی از شرکت های تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که راهبری عملیات تولید از مخازن مسجدسلیمان، نفت سفید، هفتکل، کارون، زیلایی، لب سفید، قلعه نار، کبود، پرسیاه، پلنگان، عنبل و لالی را عهده دار است.

با حضور مسئولان محلی، بخشداری میان آب شمالی در شوشتر رسما کار خود را آغاز کرد.

استقلال بخش میان آب شمالی و ارتقای آن از دهستان به بخش از سال 1387 رسما با پیشنهاد فرماندار وقت این شهرستان به استانداری خوزستان آغاز شد.

این بخش که از نظر فاصله مکانی تقریبا 20 کیلومتر از مرکز شهر شوشتر فاصله دارد منطقه‌ای حاصلخیز و گسترده است که در اقتصاد شهرستان از نظر تولیدات دامی و کشاورزی تاثیر مستقیم دارد.

بر این اساس، این بخش شامل 55 روستا است که قبلا به عنوان دهستان میان آب شناخته می‌شد و در شرایط کنونی و پس از پیگیری‌های فراوان نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان ارتقا و به بخش میان‌آب شمالی ارتقا یافت.

این بخش تازه تاسیس دارای 55 روستاست که از این تعداد 41 روستا دارای دهیاری و 46 روستای دارای شورای روستاست که از این نظر در سطح شهرستان شوشتر خصوصیتی منحصر به فرد است.

بخش میان‌آب شمالی از ابتدایی‌ترین مناطق شهرستان شوشتر از روستای بندقیر آغاز شده و تا شهر شوشتر ادامه دارد و گستردگی این بخش تا حد زیادی بیش از بخش‌های دیگر شهرستان شوشتر است.

مرجع / فـارس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد