سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

 

رویترز نوشت: ناظران سازمان ملل متحد مدعی شده اند شبکه های مرتبط با ایران یکی از منابع تامین اسلحه افراط گرایان اسلامگرا در سومالی هستند.

به گزارش عصر ایران ، شماری از دیپلمات های غربی به رویترز گفته اند ناظران سازمان ملل متحد گزارش داده اند افراط گرایان اسلامی در سومالی اسلحه مورد نیاز خود را از شبکه های توزیع مرتبط با یمن و ایران دریافت می کنند.

به تازگی یمن نیز مدعی شده بود کشتی حامل سلاح از مبداء ایران را توقیف کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد هم در نشستی به درخواست یمن برای بررسی این موضوع جلسه برگزار کرده بود.وزارت خارجه یمن هم به تازگی با احضار سفیر ایران در صنعا خواستار پاسخگویی دولت ایران درباره کشف سلاح هایی از مبداء ایران در آب های منطقه ای یمن شده بود.
شماری از دیپلمات ها در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک که خواستند نام آنها اعلام نشود از وجود زنجیره انتقال سلاح از یمن به سومالی خبر داده اند.قرار بود بازرسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعضای شورای امنیت را در روز جمعه گذشته در این باره آگاه سازند اما طوفان زمستانی در آمریکا مانع از این موضوع شد.
این ناظران پیشنهاد کرده اند که تحریم های اسلحه علیه سومالی به مرور لغو شود اما آمریکا و دولت سومالی برخلاف این نظر خواهان لغو یکباره تحریم های صادرات اسلحه به سومالی هستند.

در گزارش ناظران سازمان ملل متحد آمده است: ثابت شده است که مسلح کردن مخالفان و گروه های افراط گرای اسلامی در سومالی برای یمن، دارای اهمیت محوری است زیرا کشور سومالی به میدان منافع ایران تبدیل شده است.گزارشگران و ناظران در کمیته نظارت بر اجرای تحریم های ضد ایرانی در سازمان ملل متحد هم موضوع انتقال غیرقانونی سلاح از ایران به یمن و محموله های سلاح ایران در مسیر افریقا را بررسی می کنند.
این ناظران به تازگی تسلیحات ساخت ایران و کره شمالی را در سومالی کشف کرده اند که از طریق خاک لیبی وارد سومالی شده بودند. این تسلیحات توسط نیروهای نظامی اتحادیه آفریقا مستقر در سومالی کشف شده و سؤوالات زیادی را درباره مسیر حرکت این محموله های تسلیحاتی ایجاد شده است.سازمان ملل متحد از 21 سال قبل تحریم ممنوعیت صادرات سلاح به سومالی را آغاز کرد.در این گزارش نشان داده شده است که یمن دارای نقش محوری در انتقال سلاح به افراط گرایان اسلامی در سومالی است.سومالی که در شاخ آفریقا قرار دارد از 21 سال پیش تاکنون با بی ثباتی و ناامنی گسترده ای روبه رو است. این کشور هم اکنون دولت مرکزی قدرتمندی ندارد و این دولت حتی قادر به تامین امنیت پایتخت و اعمال حاکمیت بر این شهر هم نیست. 
 
 
 
سفیر ایران در ارمنستان درباره اظهارات یکی از فعالان سیاسی ایران درباره وعده پس گرفتن خاک جمهوری آذربایجان و ارمنستان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آ پ آ جمهوری آذربایجان، سفیر ایران در ارمنستان گفت دولت ایران یکپارچگی سرزمینی جمهوری آذربایجان و ارمنستان و تاجیکستان را تایید و مورد احترام قرار می دهد.

مطبوعات ارمنستان نوشته اند: سفیر ایران در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات آیت الله محمد باقر خرازی درباره پیوستن کشورهای تاجیکستان، ارمنستان و جمهوری آذربایجان به ایران گفت: همانگونه که می دانید، خرازی ، یک روحانی است و هیچ سمت حکومتی در ایران ندارد. ایران کشور آزادی است و هر کسی می تواند درباره آنچه که فکر می کند و در ذهن دارد سخن بگوید.

وی افزود: موضع رسمی ایران در برابر مسائل سیاست خارجی تنها از طریق رهبری، رئیس جمهور، وزیر خارجه بیان می شود و دیگر اظهارات معتبر نیستند.

آیت‌الله سیدمحمدباقر خرازی دبیرکل تشکیلاتی به نام "حزب‌الله ایران" به تازگی در مراسمی در بندرعباس ضمن اعلام کاندیداتوری خود در انتخابات آینده ریاست جمهوری وعده داده بود: در روابط قانونی با غرب به معامله خواهیم پرداخت و آن‌ها را واردار خواهیم کرد همان‌گونه که پس از 99سال گسست هنگ کنگ به چین را پذیرفتند، باید با عمل به قرارداد ترکمانچای که 99سال از آن گذشته، سرزمین‌های شمالی را شرعا به ایران بازگردانیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد