سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

رویترز مدعی شد:

ایران تبدیل بخشی از اورانیوم غنی شده خود را به سوخت غیرنظامی آغاز کرده/ می خواهد با این کار زمان لازم برای مذاکرات مستقیم با آمریکا را بدست آورد!

تبدیل اورانیوم غنی شده به مواد سوخت غیرنظامی از سوی ایران که ذخیره اورانیوم این کشور برای تولید بمب اتمی را کاهش خواهد داد یگانه وسیله برای بیرون رفتن از بحرانی است که انتظار می رود تابستان امسال میان ایران و کشورهای غربی شدت پیدا کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز به نقل از دیپلمات‌های غربی مدعی شد: به نظر میرسد ایران تبدیل بخشی از اورانیوم غنی شده خود را به مواد سوخت غیرنظامی آغاز کرده است. گفته میشود تهران با این اقدام در نظر دارد، زمان لازم برای مذاکرات هسته‌ای مستقیم با آمریکا را بدست آورد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، تبدیل اورانیوم غنی شده به مواد سوخت غیرنظامی از سوی ایران که ذخیره اورانیوم این کشور برای تولید بمب اتمی را کاهش خواهد داد یگانه وسیله برای بیرون رفتن از بحرانی است که انتظار می رود تابستان امسال میان ایران و کشورهای غربی شدت پیدا کند.

به نوشته رویترز، بدون چنین اقدامی ایران از خط قرمزی نیز عبور خواهد کرد که احتمال دارد موجب حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی این کشور گردد.

دیپلمات‌های غربی در وین گفته اند ایران تا کنون «مقدار ناچیزی» از اورانیوم غنی شده خود را به مواد سوخت تبدیل کرده است و انتظار نمی رود قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه ژوئن در این کشور، پیشرفت زیادی در این مورد صورت گیرد.

این در حالیست که اسوشیتدپرس نیز گزارش داد که ایران تا به حال ۱۰۰ کیلوگرم اورانیوم را به سوخت هسته‌‌ای تبدیل کرده است.

رویترز همچنین به نقل از دیپلمات‌ها  نوشته که ایران احتمالا به دنبال آن است که با تبدیل اورانیوم بیست درصد غنی‌شده به سوخت اتمی، از تشدید بحران بر سر پرونده‌ی اتمی خود جلوگیری کند.

قرار است بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه در تهران با مقامات ایرانی درباره پرونده هسته‌ای این کشور گفتگو کنند و در این میان، ارزیابی مقدار اورانیوم غنی شده از سوی ایران یکی از موضوعات داغ پرونده اتمی این کشور بشمار می رود.

آژانس گزارش خود درباره فعالیت های اتمی ایران را در اواخر ماه فوریه منتشر خواهد کرد و یک دیپلمات غربی گفته است، کشورهای غربی بزودی مقدار اورانیوم غنی شده ایران را محاسبه خواهند کرد.

کارشناسان در مورد مقدار اورانیوم غنی شده برای تولید بمب اتمی از سوی ایران اختلاف نظر دارند اما ناظران می گویند به نظر اسرائیل ۲۴۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده تا ۲۰ در صد، به ایران امکان خواهد داد بمب اتمی تولید کند!

شاشنک جاشی، یک کارشناس اسرائیلی، در یک نهاد تحقیقاتی در لندن می گوید: «رقم ۲۴۰ کیلوگرم یک رقم دقیق است و مقامات اسرائیلی پیامدهای آن را بعنوان خط قرمز میدانند. ایران میتواند تا همین مقدار اورانیوم غنی شده تولید کند اما در صورت تولید بیشتر اورانیوم، اسرائیل باید میان حمله نظامی به ایران و یا شرمساری یکی را انتخاب کند.»
رویترز مدعی است که ایران پیشتر از این در سال گذشته، برای جلوگیری از تشدید بحران اتمی میان تهران و کشورهای غربی، نزدیک به صد کیلو گرم اورانیوم ۲۰ در صد غنی شده خود را به مواد سوخت تبدیل کرده بود.به گفته این کارشناسان، ایران با این اقدام تلاش کرده بود مقدار اورانیوم غنی شده خود را کمتر از مقدار مورد نظر اسرائیل نگه دارد بدون آن که از ایده غنی‌سازی اورانیوم صرف نظر کند!
به نوشته رویترز، دیپلمات‌ها معتقدند ذخایر اورانیوم غنی شده ایران ماهانه ۱۴ تا ۱۵ کیلوگرم افزایش می یابد و در صورت ادامه این ریتم، ایران در ماه ژوئن آینده به خط قرمز مورد نظر اسرائیل نزدیک خواهد شد.
 
 
 

ایران اطلاعات پهپاد آمریکا را به روسیه داد

وب سایت WND با اشاره به فردی به نام "ذاکری" که خود را جاسوس غرب در ایران می خواند، گزارش داده است که ایران داده های رمزگشایی شده از بهپاد آمریکایی را به روسیه تحویل داده است.به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ذاکری می گوید که نیروهای نظامی روسیه از سال 2007 در ایران فعالیت دارند که برای کمک به پیشرفت های نظامی و برای یادگیری فن آوری آمریکایی در پایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر شدند.به گفته او، کارشناسان روس توانستند هدایت بهپاد آمریکایی را رهگیری کنند و آن را در خاک ایران بنشانند. ایران پس از رمزگشایی داده های پهپاد آمریکایی، این اطلاعات را به روسیه تحویل داده است. مسکو، به نوبه خود، تمام اطلاعات مربوط به سیستم های موشکی ضد هوایی C-300 را به تهران فرستاد چونکه به دلیل تحریمها مجبور شد تحویل سیستم های خود را لغو کند.لازم به ذکر است که چند وقت پیش وبسایت WND یک بیانیه دیگر از حمید رضا ذاکری در باره انفجار در سایت فوردو منتشر کرده و این اطلاعات صحت نداشت.

ادعای جدید آمریکا:

ایران گروهی شبه نظامی، برای روزهای پس از سقوط اسد تشکیل داد!

واشنگتن پست، امروز طی گزارشی عنوان کرد ایران و حزب الله لبنان با همکاری هم، یک شبکه شبه‌نظامی تأسیس کرده‌اند که وظیفه این شبکه شبه‌نظامی، دفاع از منافع دولت بشار اسد است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مقامات آمریکایی در جدیدترین اتهام به ایران مدعی شدند : ایران و حزب الله لبنان، یک شبکه شبه نظامی با هدف حمایت از بشار اسد و حضور طولانی مدت، پس از سقوط احتمالی دولت وی، تأسیس کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ روزنامه واشنگتن پست، امروز طی گزارشی عنوان کرد ایران و حزب الله لبنان با همکاری هم، یک شبکه شبه‌نظامی تأسیس کرده‌اند که وظیفه این شبکه شبه‌نظامی، دفاع از منافع دولت بشار اسد است.

این روزنامه چاپ آمریکا، به نقل از یک دیپلمات آمریکایی و برخی مقامات کشورهای خاورمیانه، گزارش داد هدف شماره یک این گروه شبه‌نظامی دفاع از ارتش بشار اسد در زمین نبرد علیه شورشی‌های این کشور بخصوص در سطح شهری است.در حالی که نبرد سوریه وارد سومین سال خود میشود، بر اساس نظر این مقامات، هدف دراز مدت تشکیل این شبکه از گروه‌های شبه‌نظامی، حضور قابل اتکا در سوریه، حتی در حالتی است که دولت بشار اسد سقوط کند و یا این دولت مجبور به عقب نشینی از دمشق شود.به گزارش واشنگتن پست، یک مقام عالی رتبه دولت اوباما گفته است: «این برای ایران بسیار پر اهمیت است که یک نیروی قابل اتکا در سوریه داشته باشد؛ نیرویی که بتواند روی آن حساب کند.»این در حالیست که ایران همواره هر گونه حضور نظامی در سوریه را تکذیب کرده است.

خبر غیرمنتظره ای که دنیا را تکان داد؛

استعفای پاپ! / جانشین احتمالی + عکس

یوزف راتسینگر، رهبر کاتولیک‌های جهان، در اقدامی تاریخی و نامنتظره اعلام کرد که در ساعت هشت شب روز ۲۸ فوریه ۲۰۱۳ از مقام خویش کناره می‌گیرد. پاپ ۸۵ سال دارد و به گفته یکی از سخنگویان واتیکان، حتی نزدیک‌ترین دستیارانش نیز از تصمیم او به استعفا اطلاع نداشته‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یوزف راتسینگر، رهبر کاتولیک‌های جهان، در اقدامی تاریخی و نامنتظره اعلام کرد که در ساعت هشت شب روز ۲۸ فوریه ۲۰۱۳ از مقام خویش کناره می‌گیرد
 
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ وی این موضوع را در جریان نطق خود در نشست پیش بینی شده پاپ و کاردینال ها اعلام کرد.
 
پاپ بندیکت شانزدهم، علت این تصمیم را خستگی، سن زیاد و بیماری عنوان کرد.

وی در تاریخ بیست و هشتم فوریه جاری به مأموریت خود پایان می دهد.
 
استعفای یک پاپ در تاریخ کلیسای کاتولیک امری بی سابقه است.

کاردینال آنجلو سادانو به خبرنگاران گفت که این خبر مانند صاعقه بود.

برادر پاپ بندیکت شانزدهم به خبرنگاران گفت که این تصمیم ناشی از وضعیت سلامتی پاپ بوده است. جرج راتسینگر گفته است که پزشکان اخیرا به برادرش توصیه کرده بودند که از انجام سفرهای بین قاره اروپا و امریکا پرهیز کند.

پاپ ۸۵ سال دارد و به گفته یکی از سخنگویان واتیکان، حتی نزدیک‌ترین دستیارانش نیز از تصمیم او به استعفا اطلاع نداشته‌اند.

ماریو مونتی، نخست وزیر ایتالیا گفته که از شنیدن خبر استعفای پاپ شوکه شده است.

سخنگوی دولت آلمان نیز با ابراز شگفتی از این تصمیم غیرمنتظره گفته است: « دولت آلمان مراتب احترام خود را به پدر مقدس به خاطر خدمات و کمک‌هابش به کلیسای کاتولیک ابراز می‌دارد.»

پیش از این خدمتکار مخصوص پاپ به دلیل افشای اطلاعات مربوط به مسائل داخلی واتیکان بازداشت شده بود. رسوایی درز این اطلاعات که به "واتیلیکس" مشهور شد، خشم پاپ را برانگیخته بود.

این مدارک مدعی فساد، سوءمدیریت و بحران‌های داخلی در واتیکان بودند. پاپ بندیکت شانزدهم در دوران رهبری خود بر کلیسای کاتولیک، با بحران سوءاستفاده جنسی کشیشان از کودکان نیز روبرو شد.

یوزف راتسینگر از سال ۲۰۰۵، جانشین پاپ ژان پل دوم شد که در پی بیماری درگذشت.

واتیکان اعلام کرده که پاپ جدید، تا ماه آوریل و پیش از فرا رسیدن عید پاک انتخاب خواهد شد.

جانشین احتمالی

لئوناردو ساندری، سخنگوی خوان پابلوی دوم، یکی از نامزدهای قطعی برای جانشینی بندیکت شانزدهم که امروز تصمیم به استعفای خود را اعلام کرد، خواهد بود.


15 تا 20 روز پس از کناره گیری پاپ، مدرسه "کاردنالیسیو" به صورت محرمانه جانشین پاپ را انتخاب خواهد کرد.ساندری 68 ساله  در سال 2007 توسط پاپ شانزدهم به عنوان کاردینال کلیسای روم انتخاب شد.کارشناسان آرژانتینی احتمال داده اند که به علت جایگاه  خوب پاپ ساندری آرژانتینی، وی به عنوان جانشین پاپ انتخاب شود.
سفر اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به خراسان جنوبی با حاشیه‌هایی همراه بود.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، محسن رضایی در سفری یک روزه به خراسان جنوبی برنامه‌های فشرده‌ای داشت که با حاشیه‌های خواندنی همراه بود.

* رضایی در بدو ورود به بیرجند که در فرودگاه آیت‌الله عبادی مورد استقبال معاون سیاسی استاندار قرار گرفت به مزار شهدا رفت.

وی در فرودگاه بیرجند با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام درصدد تصویب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است که می‌تواند راهنمای خوبی برای همکاری بین دولت و مجلس باشد.

* دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار بود بلافاصله بعد از حضور در گلزار شهدا با امام جمعه بیرجند دیدار کند که به خاطر انتظار برخی از روحانیان استان به آن جلسه رفت.
 
 
 
گزارش ویژه مشرق/
در حالی که مسلمانان آمریکا کمتر از 1 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند؛ دستگاه عریض و طویل اسلام هراسی همیشه از گسترش این دین و به طبع آن آنچه که حرکت های بنیادگرایانه در آمریکا می خواند؛ ابراز نگرانی کرده و به ظاهر در تلاش است جلوی گسترش و نفوذ اسلام در آمریکا را بگیرد.
گروه گزارش ویژه مشرق؛ سال هاست که صحنه گردانان اسلام هراسی به انحاء مختلف سعی در تخریب وجهه دین اسلام و معتقدین به آن در دنیای غرب دارند. در حالی که مسلمانان آمریکا کمتر از 1 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند؛ دستگاه عریض و طویل اسلام هراسی همیشه از گسترش این دین و به طبع آن آنچه که حرکت های بنیادگرایانه در آمریکا می خواند؛ ابراز نگرانی کرده و به ظاهر در تلاش است جلوی گسترش و نفوذ اسلام در آمریکا را بگیرد. اما واقعا هدف چنین چیزی است؟! بدبینی مردم آمریکا و دنیای غرب به اسلام و مومنین به آن به نفع کیست؟ آیا با نفرت پراکنی علیه مسلمانان امنیت ملی آمریکا تامین می شود؟!


طبق نظر سنجی های انجام شده نزدیک به 40 درصد مردم آمریکا دیدگاه خوبی نسبت به اسلام و مسلمین ندارند و اذیت مسلمین در ایالت های مختلف این کشور روز به روز بیشتر می شود و جالب توجه است که دستگاه اسلام هراسی به هیچ وجه اجازه به ثمر نشستن تلاش های انجام گرفته برای زدودن خصومت ها و کج فهمی های احتمالی را نیز نمی دهد و هرگاه تب اسلام ستیزی کاهش می گیرد با طرح و نقشه و برنامه جدیدی وارد میدان شده و از سرد شدن کوره سیاسی اسلام ستیزی جلوگیری می نماید. گروه های اسلامی و مسیحی فراوانی در آمریکا وجود دارند که به مقابله با اسلام هراسی می پردازند اما با تمام تلاش خود در برابر هجم حامیت مالی یهود نمی توانند کاری از پیش ببرند. کوره اسلام ستیزی سال هاست که با دم مسموم صهیونیزم گرم نگه داشته شده و در طی ماه های اخیر پس از عملیات تروریستی کاملا مشکوک و به احتمال قوی خود ساخته، علیه سفیر آمریکا در لیبی ابعاد جدیدی یافته است.


گروه های آمریکایی طرفدار صلح:
 مسیح را چه کسانی آزردند؟!
اسلام دشمن ما نیست!

بعد از اجرای موفقیت آمیز نمایش یازده سپتامبر به کارگردانی مشترک یهود و مسیحیان صهیونیست، اسلام ستیزی در جامعه آمریکا به اوج خود رسید. اما تا سال 2010 از شدت این موج کاسته شد و تعداد حملات علیه مسلمانان فروکش کرد. بر اساس امارهای  FBI در سال 2001  حدود 500 حمله به مسلمانان گزارش شده بود که این تعداد در سال 2009 به 107 حمله کاهش یافت. در سال 2010 این حمله ها به 160 مورد افزایش یافت که همزمان با شدت گرفتن فعالیت های اسلام هراسی بود. هم اکنون نیز صدها پرونده در مورد اذیت مسلمانان در آمریکا در شورای روابط اسلامی آمریکا مفتوح است. در بین مردم دیگر شنیدن و دیدن اعمال خشونت علیه مسلمانان برای آمریکایی ها عادی شده و اتفاقی قابل انتظار است که کسی در مورد آن حساسیتی نشان نمی دهد.


دیوارنویسی های اسلام ستیزانه در ساختمان های مربوط به مسلمانان آمریکا

آمریکایی ها در ایجاد جو هراس از یک ملت یا عقیده تجربیات تاریخی فراوانی دارند. در طی جگ جهانی دوم دولت آمریکا محدودیت بزرگی را علیه ژاپنی ها و ژاپنی تبارهای ساکن آمریکا به کار بست. تا جایی که 100 هزار نفر از آن ها را به زندگی در کمپ هایی مجبور کرد که تحت کنترل شدید نیروهای امنیتی بود. هرچند به ظاهر تبعیض نژادی علیه ژاپنی تبارها پس از جنگ به اتمام رسید؛ اما آن ها با مشکلات فراوانی رو به رو بودند که ناشی از تصویر ذهنی باقی مانده از دوران جنگ در مورد ژاپنی ها بود. در عصر حاضر نظام آمریکا در حال تکرار این تجربه در مورد مسلمانان است با این تفاوت که خشونت علیه مسلمانان در طول بیش از یک دهه به طور سیستماتیک ادامه پیدا کرده است و نقطه پایانی نیز برای آن متصور نیست. اسلام هراسی و مسلمان ستیزی در آمریکا تا جایی پیش رفته است که حتی جان کسانی که دارای لباس و ظاهری شبیه به اعراب مسلمان هستند نیز در امان نیست. در طی سال های گذشته ده ها نفر از سیگ های هندی ساکن آمریکا به دلیل داشتن ریش و چیزی شبیه به عمامه که بر سر می گذارند از طرف افراد تحریک شده از سوی اسلام ستیزان مسلمان فرض شده و در نتیجه کشته شده اند.


در سال های اخیر اسلام ستیزان به برپایی کمپین های مقابله با مسجد سازی در آمریکا می پردازند.

 صهیونیست ها از هر فرصتی برای تشدید جو اسلام هراسی در آمریکا بهره می برند. برای مثال در طی انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 نومحافظه کاران با به راه انداختن شایعه ای در مورد مسلمان بودن اوباما توانستند حاشیه های فراوانی ایجاد کنند. این پروژه تبلیغاتی در حدی با قدرت اجرا شد که کولین پاول در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: «اوباما مسلمان نیست. مسیحی است و همیشه هم یک مسیحی بوده است». برای اسلام ستیزان مسلمان بودن یا مسیحی بودن اوباما مهم نبود. مهم این بود که از رویداد گسترده ای همچون انتخابات ریاست جمهوری که در سطح ملی مطرح بوده و توجه اکثر مردم را به رسانه ها جلب کرده است؛ برای پراکندن بذرهای اسلام هراسی در افکار عمومی استفاده شود و مسلمان بودن یا نبودن کسی در یک سطح ملی مورد بحث قرار گیرد. در واقع پروژه اسلام هراسی در تلاش برای افزودن یک بار معنایی منفی به مسلمان بودن افراد در افکار عمومی آمریکا بوده است.


نزدیک به 40 درصد آمریکایی ها نظر خوبی نسبت به اسلام ندارند.

پنتاگون اسلام هراسی

ریشه های اسلام هراسی در آمریکا را می توان تا گروه کوچک اما بسیار قدرتمند از نظر مالی و ارتباط با ارکان سیاست و سرمایه پیگیری کرد. عده ای از کارشناسان خبره یاوه بافی و شایعه سازی این گروه را تشکیل می دهند که در خدمت لابی اسرائیل در آمریکا بوده و با ایجاد ذهنیت ضد اسلامی در مردم آمریکا اذهان عمومی این کشور را به نفع اسرائیل مدیریت می کنند. بر اساس گزارشی که در سال 2011 از طرف مرکز پیشرفت آمریکایی (Center for American Progress ) منتشر شد؛ شبکه ای از خادمان اسرائیل در آمریکا تامین کننده و تشکیل دهنده اصلی دستگاه غلط انداز و شعبده پرداز اسلام هراسی در دنیای غرب هستند.


استیون امرسون، از مهمترین بازیگران پروژه های اسلام هراسی

فرنک گافنی (Frank Gaffney) عضو مرکز سیاست امینتی؛ دیوید اورشلیمی (David Yerushalmi) عضو اجتماع آمریکائیان برای موجودیت ملی؛ دنیل پایپس (Daniel Pipes) از فوروم خاورمیانه؛ رابرت اسپنسر (Robert Spencer) که مدیر سایت دیدبان جهاد و توقف اسلامی سازی آمریکا است؛ و استیون امرسون (Steven Emerson) که از اعضای سازمان پروژه بازجویی تروریسم است؛ 5 نفری هستند که اضلاع پنتاگون اسلام هراسی را در آمریکا به وجود آورده اند. این پنتاگون مورد حمایت ویژه صهیونیست ها و سرمایه داران یهودی و نیز پادوهای رسانه ای ایشان است. میلیاردر آمریکایی شلدون گری ادلسون (Sheldon Gary Adelson)، کارشناس تروریسم اوان کلمن (Evan Kohlmann)، جنیفر رابین (Jennifer Rubin) رزونامه نگار و راشل آبرامز (Rachel Abrams) از بنیان گذاران کمیته اضطرار اسرائیل و دیوید هورویتز (David Horowitz)  حلقه حمایتی پیرامون پنتاگون اسلام هراسی مذکور را می سازند. در ادامه به معرفی عده ای از این افراد می پردازیم.

رابرت اسپنسر

دیوید هورویتز که یک یهودی محافظه کار شناخته شده است منابع مالی لازم برای رابرت اسپنسر را فراهم می کند تا سایت دیدبان جهاد به کار خود ادامه دهد. دیدبان جهاد یک پایگاه نفرت پراکنی علیه مسلمانان است که در کنار مجله ضد اسلامی فرونت پیج (FrontPage) مورد حمایت مالی هورویتز است. هورویتز با جمهوری خواهان رابطه نزدیکی دارد و از برنامه های آنها نیز حمایت مالی می کند. سایت های تحت مدیریت اسپنسر نقش فراوانی در پیشبرد اسلام هراسی در دنیای غرب داشته است.


رابرت اسپنسر

برای مثال آندرس برویک که طی یک عملیات تروریستی در نروژ 77 نفر را کشت در نوشته های شخصی خود به کرات از نام سایت های مربوط به اسپنسر و نوشته های او تعریف و تمجید کرده است. تلاش های اسپنسر و همکارانش که با حمایت مالی یهود انجام می گیرد موجب تغییر نگاه مردم و سیاست مداران آمریکا به مسلمانان شده و اسلام هراسی را به یک ذهنیت غالب در جامعه آمریکا تبدیل کرده است. سیاست مداران آمریکا نوشته ها و عقاید اسپنسر را طوطی وارانه در غالب صحبت از امنیت ملی تکرار می کنند.

فرنک گافنی

بنیان گذار مرکز سیاست امنیتی است و به خاطر عقایدش در مورد توطئه گری مسلمانان علیه آمریکا معروف است. او مسلمانان را در آمریکا عامل چیزی که آن را «جهاد مخفی» نامیده می داند. گافنی معتقد است اسلام و شریعت برنامه ای مخفی برای نفوذ در نظام و جامعه آمریکا دارد تا ساختار، ارزش ها و آزادی های موجود در آمریکا را منهدم سازد.
گافنی هم مانند دیگر اضلاع پنتاگون اسلام ستیزی به گونه ای نگران موجودیت اسرائیل است و به شدت از احزاب تند روی صهیونیستی همچون حزب لیکود طرفداری می کند. او بارها علیه خوش رفتاری (؟!) و نزدیکی اوباما با مسلمانان سخن گفته است و این که اوباما اجداد مسلمان داشته مورد بهره برداری تبلیغاتی گافنی قرار گرفته است. برای مثال گافنی می گوید اوباما در قبال اسرائیل سیاستی همچون نیاکان خود [اشاره به اجداد مسلمان اوباما] در پیش گرفته است و بعید نیست که حتی یک حمله نظامی احتمالی به اسرائیل را نیز نادیده بگیرد!
او در برنامه های رادیویی و تلویزیونی فراوانی شرکت کرده و به نفرت پراکنی علیه مسلمین می پردازد. گافنی کتابی با نام «شریعت: تهدیدی برای آمریکا» نوشته است که آکنده از یاوه سرایی ها و اسرائیلیات است. مرکز سیاست امنیتی که تحت رهبری او کار می کند بخشی از لابی یهود در آمریکاست که سیاست های تقویت اسرائیل را پیگیری می کند.


فرنک گافنی

 نوشتن در مورد سیاست های امنیت ملی در واشنگتن پست فرصت دیگری برای گافنی فراهم کرده است تا پیش نیازهای اسلام هراسی را در ذهن مخاطب های خود بکارد. گافنی نیز همچون اسپنسر از حمایت مالی فراوان یهود و سازمان های وابسته به آن برخوردار بوده است. استیون امرسون یکی از پشتوانه های مالی گافنی است که فقط در سال 2009 مبلغ 4 میلیون دلار در اختیار او قرار داده بود تا برای تبلیغ و سیاه نمایی علیه مسلمانان هزینه کند.
بنیاد اسکایف طی ده سال 3 میلیون دلار به گافنی کمک کرده است و بنیاد فایربوک نیز از 2002 تا 2009 مبلغ 20 میلیون دلار به گافنی پرداخته است. گافنی یک میلیون دلار دیگر از بنیاد برادلی و 400 هزار دلار نیز از بنیاد بکر برای پروژه های اسلام ستیزی دریافت کرده است.

راشل آبرامز

 همسر وزیر خارجه سابق آمریکا، الیوت ابرامز است. یکی از سه بنیان گذار اصلی کمیته اضطرار اسرائیل است. برنامه های او بر معرفی و تبلیغ سیاست مداران طرفدار اسرائیل در آمریکا به عموم متمرکز است. او در وبلاگش طرفداری فراوان و مقدس مابانه ای از اسرائیل انجام می دهد و به سیاست مداران میانه رو حمله می کند. با تلویزیون ها و روزنامه های مختلف ارتباط نزدیکی دارد و از طریق عوامل و همفکران خود در این رسانه ها علیه هر کسی که از نظر او حمایت کافی از اسرائیل نمی کند؛ اقدام می نماید.


آزردن مسلمانان کار خوبی نیست.

 برای مثال جنیفر روبین از عوامل آبرامز در واشنگتن پست است که نوشته های فراوانی علیه سیاست مداران آمریکایی دارد. روبین در نوشته هایش از گروه های مسیحیان صهیونیست حمایت کرده و همگان را به مبارزه با تروریست های مسلمان دعوت می کند. راشل آبرامز روابط نزدیکی با حزب لیکود آمریکا دارد و با لابی های خود منابع مالی فراوانی برای هسته مرکزی اسلام هراسی فراهم می کند.

دنیل پایپس

پایپس علی رغم دیگر پادوهای پروژه اسلام هراسی در آمریکا باسواد است. او مطالعات دانشگاهی فراوانی در مورد اسلام و جهان عرب دارد. او بنیان گذار فوروم خاورمیانه است. مرکز پیشرفت آمریکایی در گزارش خود پایپس را شخصیت آکادمیکی معرفی می کند که به خدمت پروپاگاندای اسلام ستیزی در آمده است. او تحصیلات خود را در دانشگاه هاروارد به اتمام رسانده و در طی دوران تحقیقش سه سال در مصر بوده است. او زبان عربی و قرآن را در مصر آموخته و خودش اعتراف می کند که قرآن تحسین او را برای دین اسلام برانگیخته است.

روزنامه واشنگتن پست در سال 1983 طی مقاله ای که به معرفی یکی از کتاب های پایپس می پرداخت نوشت؛ هرچند او اسلام را تحسین می کند اما رفتار مغرورانه و اهانت آمیزی با اسلام دارد. او در آثارش از اسلام رادیکالی سخن به میان می آورد که در تلاش برای نفوذ در آمریکاست و باید برای مهار و خفه کردن‌ آن کوشید. او در مورد مسلمانان کنونی بسیار مجادله آمیز برخورد می کند و در مناقشات خاورمیانه همیشه طرفدار اسرائیل است. برخی از همکاران دانشگاهی او معتقدند که پایپس و دیگر یهودیان رادیکال طرفدار صهیونیزم در مسیری شئونیستی گام بر می دارند که حتی از آنچه که ایشان خطر مسلمانان رادیکال می نامند نیز برای آمریکا خطرناک تر و مدهش تر است.


دنیل پایپس
؛
یهودی تندوریی که طراح پشت صحنه کاریکاتورهای توهین آمیز روزنامه های دانمارک بود

 پایپس فوروم خاورمیانه را در 1990 بنا نهاد اما این سازمان بعد از حملات یازده سپتامبر بود که شروع به فعالیت های اسلام ستیزی کرد و هزاران کار تبلیغاتی را بر مبنای چیزی که خطر اسلام و مسلمانان برای آمریکا می خواند انتشار داد. پایپس نگرانی شدیدی از نفوذ قوانین شریعت اسلام در آمریکا ابراز می دارد و معتقد است این بخش از خطر اسلام حتی از عملیات های تروریستی هم گسترده تر و عمیق تر است.
رضایی در این جلسه با برخی کنایه‌ها به دولت ابراز داشت: در انتخابات باید منطق ناظر باشد، موفقیت در انتخابات پایبند نظریات و تشخیص نخبگان کشوری است و دغدغه بزرگ انتخابات این است که کسی بتواند انتخاب شود تا دولت آینده و کشور را اداره کند.

* کاندیدای احتمالی دوره یازدهم ریاست ‌جمهوری در دیدار با طلاب در پاسخ به اینکه به دعوت چه گروهی به بیرجند آمده است، گفت: به دعوت جوانان آمده‌ام.

هرچند رضایی از دعوتش از سوی جوانان خبر داد، اما جمعیت جوانی که همراهی‌اش می‌کردند کمتر از بقیه افراد بود.

البته رضایی را در این دیدارها حامیان 88 احمدی‌نژاد از جمله برخی از اعضای ستاد امتداد مهر همراهی می‌کردند.

* رضایی همچنین دیداری با اهل سنت بیرجند داشت. وی در دیدار با فعالان اقتصادی استان که برخی مدیران صنایع بزرگ هم حضور داشتند از سیاست‌های اقتصادی دولت انتقاد کرد.

در این جلسه برخی صنعت‌گران استان هم از سیاست‌های حمایتی دولتی به شدت انتقاد کردند.

* دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از این جلسه به جمع خبرنگاران آمد و در زمینه سئوالی برای کاندیداتوری‌اش برای انتخابات آتی اذعان داشت: در این زمینه طی روزهای آینده صحبت می‌کنم.

 

نماینده اصولگرای مجلس در گفتگو با عصر ایران:
احمدی نژاد سال 88 در شب های قبل از انتخابات دو کلمه درباره آقای هاشمی و ناطق نوری گفت و 24 میلیون رای به حساب خودش واریز کرد. الان هم علیرغم میل باطنی مجلس علیه آقای لاریجانی حرف زد و روز 22 بهمن سخنرانی آقای لاریجانی در قم به اغتشاش کشیده شد...همین که سخنرانی لاریجانی نیمه کاره ماند ولی احمدی نژاد، با این همه منتقد، به راحتی سخنرانی اش را انجام داد، نشان می دهد که اوضاع به نفع احمدی نژاد تمام شده است.
عصر ایران ؛ هومان دوراندیش - احمد بخشایش اردستانی، جزو حامیان احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی است. او حساسیت اصولگرایان نسبت به شعار "زنده باد بهار" را، که احمدی نژاد در سخنرانی 22 بهمن فریاد کرد، ناشی از "انتخابات چی" بودن اصولگرایان منتقد می داند. وی در گفتگو با عصر ایران، ضمن بی ربط دانستن شعار "زنده باد بهار" به پدیده "مهندسی انتخابات"، احمدی نژاد را برنده دعواهای سیاسی ده روز اخیر می داند.   

***
*شعار "زنده باد بهار" محمود احمدی نژاد با حساسیت ویژه اصولگرایان مواجه شده است. شما دلایل این حساسیت را چه می دانید؟
من فکر می کنم موفقیت احمدی نژاد موجب حساسیت عده ای به این شعار شده است. بالاخره فردی که می گوید من رعیت زاده ام، برای اولین بار در حکومت ایران بر مبنای مردمسالاری دینی به قدرت می رسد.

 فارغ از حب و بغض ها، احمدی نژاد در جامعه ایران طرفداران ویژه ای دارد. روستاییان و و مردم حاشیه شهرهای بزرگ احمدی نژاد را دوست دارند. طبیعتاً او هم علاقه مند است که خط فکری اش را جلو ببرد.

در انتخابات آینده، سه پایه وجود دارد: اصلاح طلبان، طرفداران احمدی نژاد، اصولگرایان. دو گروه اول ، موجب هراس اصولگرایان می شوند. چون انتخابات دوقطبی می شود، اصولگرایان در نهایت ناچارند به یکی از آن دو گروه نخست پناه ببرند. در این شرایط آنها – به قول آقای احمد توکلی – از روی اضطرار به احمدی نژاد پناه می برند. به نظر من، احمدی نژاد به این وضع علاقه مند است و به همین دلیل این شعار انتخاباتی را  مطرح کرد تا مشخص باشد چه خطی را دنبال می کند.

*یعنی اگر احمدی نژاد هر شعار دیگری هم مطرح می کرد، با واکنش اصولگرایان مواجه می شد؟
بله، احمدی نژاد حتی اگر می گفت "درود بر بهار اسلامی" یا "درود بر بیداری اسلامی"، باز هم می گفتند چرا این شعار را دادی و چرا سه بار این جمله را گفتی؟ اصلاً بعضی ها تخصصشان این است که از احمدی نژاد ایراد بگیرند! البته این نظر من است و نظر یگران هم محترم است.  

*منتقدین احمدی نژاد می گویند سخنرانی 22 بهمن جای تبلیغ انتخاباتی نیست.
آنها از ظن خود یار احمدی نژاد شده اند! هدف احمدی نژاد شاید واقعاً تبلیغ انتخاباتی نبوده است ولی چون ما د حال نزدیک شدن به انتخابات هستیم، همه چیز را رصد انتخاباتی می کنیم. احمدی نژاد در جنگ روانی کاربلد است و با حاشیه ها زنده است.

شما سال 88 دیدید که در شب های قبل از انتخابات دو کلمه درباره آقای هاشمی و ناطق نوری گفت و 24 میلیون رای به حساب خودش واریز کرد. الان هم علیرغم میل باطنی مجلس علیه آقای لاریجانی حرف زد و شما دیدید که روز 22 بهمن سخنرانی آقای لاریجانی در قم به اغتشاش کشیده شد.

 البته آقای لاریجانی مردی دانشمند و قابل احترام اند و نباید در قم به او حمله می شد. ولی اگر دیگران این موضوع را کالبدشکافی کنند، شاید حمله به لاریجانی را هم با توجه به نزاع  های انتخاباتی تحلیل کنید؛ ولی مردم عادی که "زنده باد بهار" را به انتخابات ربط نمی دهند. کسانی که "انتخابات چی" هستند این طور تفسیر می کنند.

*بعضی ها گفته اند این شعار در اشاره به "حکومت قریب الوقوع امام زمان" مطرح شد و برخی هم معتقدند که این شعار اشاره ای به "بهار فارسی" بود.  نظر شما چیست؟
این ها دو تفسیر است و من دوست ندارم تفسیر دیگران را تفسیر کنم. روزنامه نگاران یک چیزی را مطرح می کنند تا آن را جا بیندازند و آن را به هژمونی بدل کنند! من فکر می کنم "زنده باد بهار" شعار کاندیدای مورد حمایت احمدی نژاد در انتخابات آینده خواهد بود. تفسیرش هم قشنگ است! امام زمان وقتی بیاید، بهار و شادابی و طراوت می آورد.

*به هر حال شما هم قبول دارید که احمدی نژاد در سخنرانی 22 بهمن، شعار کاندیدای مد نظرش را فریاد زده است.

این تفسیر من و شماست که آن قدر تکرارش می کنیم تا در افکار عمومی جا بیفتد. اگر شما اصرار نکنید، کسی متوجه این حرف احمدی نژاد نمی شود. احمدی نژاد نگران است که عده ای انتخابات را مهندسی کنند. منظور او هم شورای نگهبان است.

او می خواهد جلوی مهندسی انتخابات را بگیرد. آقای هاشمی هم در پایان دوران ریاست جمهوری اش دقیقاً چنین حرفی زد. آقای خاتمی هم در پایان کارش همین دغدغه را داشت. این طور حرف زدن طبیعت قدرت است.

 احمدی نژاد بالاخره رئیس جمهور و شخص دوم مملکت است. همان طور که مقام معظم رهبری درباره انتخابات ملاحظاتی دارند، احمدی نژاد هم به عنوان رئیس جمهور کشور ملاحظاتی درباره انتخابات دارد. او می گوید انتخابات نباید مهندسی شود.

این یک موضع کلی و بیان آن نیز بلااشکال است. شعار "زنده باد بهار" را هم ما داریم این گونه تفسیر می کنیم. معلوم نیست آنچه ما می گوییم مقصود احمدی نژاد هم بوده باشد.   

*حالا اگر کاندیدای مد نظر احمدی نژاد با این شعار وارد میدان انتخابات شود، شما در بهار سال بعد هم سخنرانی 22 بهمن احمدی نژاد را بلااشکال می دانید؟
اگر این طور شود، احمدی نژاد زودتر از موعد به موضوع انتخابات پرداخته و این یک کار غیراخلاقی است ولی این طور نیست که شعار "زنده باد بهار" با توجه به انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده باشد.

*اگر بهار آینده کسی با شعار "زنده باد بهار" نامزد ریاست جمهوری شود، آیا سخنرانی احمدی نژاد در 22 بهمن امسال را باید مصداق مهندسی انتخابات دانست؟

این حرف منتقدین نوعی عوامفریبی است. آنها چیزی برای گفتن ندارند و این حرفها را مطرح می کنند. به نظر شما آقای مشایی به عنوان نامزد مد نظر احمدی نژاد می تواند از فیلتر شورای نگهبان رد شود؟ نمی تواند! وقتی که همه می گویند مشایی تایید صلاحیت نمی شود، پس چطور می توان گفت احمدی نژاد مشغول مهندسی انتخابات است؟

احمدی نژاد می گوید آقایان! مهندسی انتخابات نکنید و اجازه بدهید کاندیدای من هم وارد انتخابات شود. منتقدین سخنرانی اخیر احمدی نژاد نعل وارونه می زنند و خدا را در نظر نمی گیرند.

*اینکه احمدی نژاد می گوید من رعیت زاده" ام، به نظر شما تلویحاً به رقبای سیاسی اش اشاره می کند؟

نه، این کلام پیامبر اسلام است. پیامبر اسلام انسانیت انسان را، با یادآوری خدا به انسان، احیاء کرد. پیامبر احترام فقرا را در برابر ثروتمندان ارتقاء داد. احمدی نژاد می خواهد بگوید انقلاب اسلامی به وقوع پیوست تا رعیت زاده هایی چون من نیز بتوانند به مسند مدیریت کشور برسند. اما این رعیت زاده از چپ و راست و داخل و خارج تحت فشار قرار گرفته است.

 او وقتی از رعیت زاده بودن خودش حرف می زند، به شخص خاصی اشاره نمی کند. اگر منظورش شخص خاصی بود، صریحاً می گفت.

هوشیاری احمدی نژاد را در حاشیه سازی های او می توان دید. اگر قرار بود رعیت زاده بودنش را در اشاره به رعیت زاده نبودن فرد خاصی بیان کند، خودش به خوبی بلد بود حاشیه سازی کند. بالاخره احمدی نژاد کار خودش را با برادران لاریجانی انجام داد! حرفهای او در مجلس و پخش آن نوار و فیلم ضبط شده، که در بی بی سی و "من و تو" و همه جا بازپخش شد، و نیز انتقاد او از دستگیری مرتضوی و بازداشت نشدن فاضل لاریجانی، به هر حال ضربه ای بود که رقیب زده شد. کیهان هم یادداشت خوبی نوشت که چرا فاضل لاریجانی بازداشت نشد و فقط مرتضوی را بازداشت کردید؟

البته قضاوت نهایی درباره ادعاهای احمدی نژاد با مردم است. ما جناب دکتر لاریجانی را شخصیتی فاضل و دانشمند و مورد احترام و حمله به سخنرانی ایشان در قم را عملی قبیح می دانیم. اما نفس این اغتشاش معنادار است.

*به نظر شما، این حرکت خودجوش بود یا سازماندهی شده؟
سازماندهی شده بود. به طور مسلم در قم طلبه هایی هستند که مخالف آقای لاریجانی هستند و از فضای سیاسی پیش آمده استفاده کردند تا مخالفت خودشان را با آقای لاریجانی نشان دهند. ولی این حرکت نمی تواند سازماندهی شده نباشد.

*یعنی اراده دولت پشت این اقدام بود؟

نه، فکر نمی کنم که خود دولت مستقیما چنین کاری کرده باشد ولی احتمالاً گروههایی که در حاشیه دولت هستند و با آقای لاریجانی مشکل دارند، سازماندهی اغتشاش در سخنرانی آقای لاریجانی را انجام داده بودند. به هر حال این کار خطا بود ولی احمدی نژاد موفق شد همان ضربه ای را که به هاشمی و ناطق نوری زده بود، به لاریجانی هم بزند.

*پس شما در مجموع در دعوای احمدی نژاد و لاریجانی، احمدی نژاد را برنده می دانید.
بله، همین که سخنرانی لاریجانی نیمه کاره ماند ولی احمدی نژاد، با این همه منتقد، به راحتی سخنرانی اش را انجام داد، نشان می دهد که اوضاع به نفع احمدی نژاد تمام شده است. شما باید به متن جامعه نگاه کنید. جامعه به سه بخش نخبگان، طبقه متوسط و توده مردم تقسیم می شود. توده مردم با احمدی نژاد خوب است

 

ادعای الزمان:
ایران شماری از هواپیماهای جنگی که در سال 1991 و هنگام حمله نظامی آمریکا و نیروهای ائتلاف به عراق برای بیرون راندن ارتش این کشور از کویت در ایران فرود آمده بودند را به دولت سوریه ارسال کرده است.
روزنامه عراقی الزمان مدعی شد ایران تعدادی از هواپیماهای رژیم سابق عراق را به دولت سوریه هدیه داده است.

به گزارش شفاف، بنابراین گزارش، ایران شماری از هواپیماهای جنگی که در سال 1991 و هنگام حمله نظامی آمریکا و نیروهای ائتلاف به عراق برای بیرون راندن ارتش این کشور از کویت در ایران فرود آمده بودند را به دولت سوریه ارسال کرده است.

در همین چارچوب از اواخر سال 2011 میان ایران و سوریه، هیات های نظامی در رفت و آمد بودند.

منابع آگاه در نیروی هوایی ارتش عراق گفته اند که دولت ایران تصمیم گرفته است این هواپیماهای عراقی را به دولت سوریه بدهد.

تعداد این هواپیماها 32 فروند جنگنده سوخوی22 و تعدادی از هواپیماهای ترابری نظامی است.

این منابع آگاه اضافه کردند:  دولت سوریه بخشی از این جنگنده ها را تحویل گرفته و در برخی از عملیات های نیروی هوایی ارتش سوریه علیه مخالفان مسلح در مناطقی از این کشور نیز از آنها استفاده کرده است.

این گزارش اضافه می کند دولت ایران به سوریه در زمینه برخی از اقدامات تعمیر و نگهداری هواپیماهای سوخوی نیز کمک می کند.  در همین چارچوب شماری از کارشناسان نظامی سوریه به ایران نیز منتقل شدند.

دولت سوریه قصد دارد برخی از این جنگنده های قدیمی عراقی را در عملیات های پروازی استفاده و از قطعات شمار دیگری از این جنگنده ها برای تعمیر و تامین قطعات دیگر هواپیماهای خود استفاده کند.
 
 
" حسن دانایی فر " سفیر ایران در عراق در اظهاراتی در مراسم افتتاحیه مدرسه ایرانی در کربلا حمله خمپاره ای به پایگاه لیبرتی را محکوم کرد و آن را " تلاش برای ایجاد هیاهوی رسانه ای برای متهم کردن ایران" توصیف کرد.
شفاف: سفارت ایران در عراق حمله به پایگاه محل استقرار شماری از اعضای منافقین در حومه بغداد (لیبرتی) را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری العراق نت، " حسن دانایی فر " سفیر ایران در عراق در اظهاراتی در مراسم افتتاحیه مدرسه ایرانی در کربلا حمله خمپاره ای به پایگاه لیبرتی را محکوم کرد و آن را " تلاش برای ایجاد هیاهوی رسانه ای برای متهم کردن ایران" توصیف کرد.

پایگاه لیبرتی محل استقرار حدود 3 هزار نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین ابتدای هفته جاری مورد حمله خمپاره ای قرار گرفت که منجر به کشته شدن4 نفر و زخمی شدن تعدادی دیگر شد. در این حمله تعدادی از نیروهای پلیس عراق نیز زخمی شدند.

عامل این حمله خمپاره ای به پایگاه لیبرتی مشخص نیست.

سازمان ملل متحد و آمریکا هم با محکومیت این حمله به پایگاه لیبرتی خواستار مشخص شدن عامل آن شدند.

این نخستین حمله مسلحانه به پایگاه لیبرتی از زمان استقرار اعضای منافقین در آن تاکنون است.

اعضای منافقین در عراق پیش از این در پادگان اشرف در شمال بغداد مستقر بودند.

گروهک تروریستی منافقین که به تازگی از فهرست سازمان های تروریستی آمریکا خارج شده است در کشتار شمار زیادی از مردم ایران در عملیات های تروریستی گسترده دخالت داشت.

 
قابل توجه مسؤولان تنش آفرین/ هاآرتص:
واشنگتن امیدوار است همزمان با تشدید فشار های تحریمی، بحران سیاسی داخلی در ایران نیز تشدید شود و همزمان یا پس از انتخابات ریاست جمهوری آینده شاهد اعتراض ها و بحران های سیاسی مشابه انتخابات پیشین ریاست جمهوری در ایران باشد.
روزنامه هاآرتص چاپ اسراییل ، در گزارشی تحلیلی درباره دلایل احتمالی عدم حمله یکجانبه اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران طی ماه های آینده، می نویسد: دولت واشنگتن ترجیح می دهد به جای حمله به ایران منتظر تشدید "بحران سیاسی داخلی" همزمان با تشدید تحریم ها و فشارها علیه این کشور بماند.

به گزارش عصر ایران در این تحلیل ، با برشمردن دلایل احتمالی برای عدم حمله یکجانبه اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران با اشاره به اینکه دولت اوباما منتظر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ایران است، می نویسد: واشنگتن امیدوار است همزمان با تشدید فشار های تحریمی ، بحران سیاسی داخلی در ایران نیز تشدید شود و همزمان یا پس از انتخابات ریاست جمهوری آینده شاهد اعتراض ها و بحران های سیاسی مشابه انتخابات پیشین ریاست جمهوری در ایران باشد.

از نظر این روزنامه اسراییلی در سفر ماه آینده اوباما به اسراییل که همزمان با عید نوروز و تنها 3 ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران انجام می شود، موضوع برنامه هسته ای ایران و نحوه مواجهه با آن در صدر گفتگوهای دو طرف قرار دارد.

از نظر این گزارش دلیل دیگری که دولت نتانیاهو احتمالا تا تابستان سال جاری میلادی به ایران حمله یکجانبه نظامی نخواهد کرد، کابینه جدید و سیاست جدید دولت اوباما در قبال ایران است که امیدوار است بتواند با انتخاب گزینه هایی چون کری (وزیر خارجه) و هاگل (وزیر دفاع) به مذاکره با ایران بپردازد.

هاآرتص گزارش های اخیر درباره آغاز فرایند تبدیل ذخائر اورانیوم غنی شده ایران به سوخت هسته ای را نیز در احتمال عدم حمله یکجانبه اسراییل به ایران موثر می داند چون با این کار ایران، حجم ذخائر اورانیوم غنی شده این کشور کاهش می یابد و بهانه برای حمله به ایران از بین می رود؛ چون میزان اورانیوم مورد نیاز برای ساخت بمب هسته ای از نظر اسراییل و آمریکا یکی از شاخص های تهدید زایی برنامه هسته ای ایران است.

جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حق مشروع و قانونی خود در زمینه فعالیت های صلح آمیز هسته ای ، اعلام کرده است  در صورتی که از سوی هر کشور خارجی مورد تجاوز قرار گیرد به شدید ترین شکل ممکن پاسخی پشیمان کننده به متجاوزان خواهد داد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد