سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

 

فاز جدید جنگ سایبری آمریکا علیه ایران
زمانی که مطمئن شدیم این سیستم به میزان مکفی ایمن است، پیاده‌سازی آن را در یک منطقه خطرناک جهان مانند تهران مد نظر قرار خواهیم داد.

به گزارش مشرق ، دولت آمریکا در اقدامی که آشکارا دخالت در امور داخلی کشورها محسوب می‌شود درصدد راه‌اندازی نسل جدیدی از شبکه اینترنت است که نیاز به عبور از دروازه مخابراتی کشورها ندارد.

مجله فارن پالسی در این زمینه نوشت: چه زمانی شورشی‌ها، مخالفین و فعالین قادر خواهند بود در مقابل دولتی مجهز به تکنولوژی غربی جاسوسی بر تمام انواع ارتباطات الکترونیکی، صدای مخالف خود را با ایمنی پخش نموده و فعالیت‌های آنلاین خود را هماهنگ سازند؟

ساشا مینراث (Sascha Meinrath)، عضو "مؤسسه تکنولوژی باز" (Open Technology Institute) در "بنیاد آمریکای جدید" (New America Foundation) و فردی که رهبری پیاده‌سازی میدانی "اینترنتی چمدانی" را بر عهده دارد، می‌گوید این امر شاید تنها در حدود یک سال به طول انجامد.

اینترنت در چمدان یک برنامه نرم‌افزاری است که مردم ساکن در مناطق بحرانی یا فاجعه‌زده را قادر می‌سازد که یک شبکه بی‌سیم مستقل و ایمن را از طریق رایانه‌ها یا تلفن‌های همراه خود برقرار نمایند.

اگرچه این سیستم (که علی‌رغم نامش نه دارای سخت‌افزار است و نه چمدان) در حال آزمایش بوده و هم‌اکنون قابل استفاده است، اما مینراث و گروه توسعه وی در اقصی‌نقاط دنیا ارائه این ابزار به گروه‌هایی چون شورشیان سوریه را به تعویق انداخته‌اند تا در مورد مقاومت آن در برابر فعالیت‌های هکری گسترده دولت مطمئن گردند.

مینراث گفت: "هم‌اکنون در حوزه پیاده‌سازی درست و بدون مشکل این سیستم در عرصه بین‌المللی فعالیت می‌نماییم البته نه در نقاط بحرانی جهان بلکه در مناطقی که مناقشات در آنها فروکش نموده است به مانند لیبی یا مصر یا جاهای دیگری که در آنها منافع کسب شده بسیار زیاد بوده اما در صورتی که برای مثال یکی از سیستم‌های بررسی هویت یا بخشی از مکانیسم‌های امنیتی از کار افتادند، خطر پدید آمده چندان جدی نیستند.

این امر اجازه می‌دهد که سیستم در فضای میدانی مورد آزمایش قرار گرفته و هر نوع ضعف بالقوه، بدون اینکه کاربران در معرض خشم نهادهای حکومتی قرار بگیرند، شناسایی گردد.

به گفته مینراث، "زمانی که مطمئن شدیم این سیستم به میزان مکفی ایمن است، در آن هنگام پیاده‌سازی آن را در یک منطقه خطرناک جهان مد نظر قرار خواهیم داد؛ برای مثال سوریه یا کره شمالی یا چین و یا تهران. احتمالا هنوز یک سال تا انجام این کار باقی مانده است. ما در ابتدا و قبل از هر چیز دیگری بر جلوگیری از وارد آمدن آسیب متمرکز گشته‌ایم."

این امر بدین معنی است که شورشی‌ها، گروه‌های مخالف و حتی مددکاران فعال مناطق فاجعه‌زده قادر خواهند بود از شبکه بی‌سیم ایمن که برای مقاومت در برابر استراق سمع حکومت طراحی شده است، استفاده نمایند.

اینترنت چمدانی در اوایل سالی جاری توجه زیادی را مطوف به خود نمود یعنی زمانی که دولت آمریکا اعلام نمود این ابزار یکی از چندین پروژه دولت آمریکا برای ارائه شبکه ارتباطات بی‌سیم در مناطق مناقشه‌آمیز یا مکان‌هایی است که مبتلا به کنترل دولتی بر اینترنت هستند.

وی افزود، "این ابزار مجموعه‌ای از بسته‌های نرم‌افزاری است که می‌توانند در دستگاه‌هایی به مانند لپ‌تاپ‌ها یا تلفن‌های همراه یا سایر دستگاه‌های موجود در منطقه – روتر‌های وای‌فای – نصب گشته و آنها را قادر سازند تا به صورت مستقیم و ایمن ارتباط برقرار نمایند. به جای استفاده از زیرساخت‌های کنونی که ممکن است بر اثر یک فاجعه نابود شده یا تحت نظارت حکومت قرار داشته باشند، می‌توانید یک زیرساخت جایگزین ایجاد نمایید."

شورشی‌ها و فعالین می‌توانند با دانلود نرم‌افزار این پروژه و از طریق تراشه‌های وای‌فای تلفن‌های همراه یا لپ‌تاپ‌های خود با دستگاه‌های سایر کاربران ارتباط مستقیم برقرار نمایند. به گفته مینراث، از آنجایی که این شبکه‌های وای‌فای دارای یک سیستم کنترل یا مدیریت مرکزی نیستند بنابراین نظارت بر آنها بسیار سخت‌تر است.

"این شبکه کاملا منحصر بفرد است، هیچ دستگاهی به دستگاهی دیگر وابستگی ندارد و همین امر وجود یک نقطه مرکزی برای تجسس و نظارت فرماندهی و کنترل را حذف می‌نماید. بین هر نقطه در شبکه سیستم تشخیص اصالت هویت و نیز بین این نقاط فرآیند رمز‌گذاری تعبیه شده است."

اساسا، داده‌هایی که منتقل می‌گردند قبل از اینکه به مقصد برسند، از بین تعدادی دستگاه مختلف در شبکه عبور می‌کنند. هر دستگاه از داده‌ها می خواهد اطلاعاتی مبنی بر قابل اعتماد بودنشان ارائه نمایند. هر بار که داده‌ها حرکت می‌کنند، در چندین سطح رمزگذاری می‌کنند تا از خود در برابر کسی که سعی دارد امواج هوایی حامل داده‌ها را استراق سمع نماید، محافظت نماید. این نوع رمزگذاری دارای اهمیت است زیرا "فرض ما بر این است که یک قدرت بدخواه قادر خواهد بود [به دستگاه یا شبکه] نفوذ کرده یا دستگاه خود را در داخل این شبکه جای دهند."

این اینترنت‌های کوچک می‌توانند میزبان طیفی از کاربردهای محلی باشند که کارهایی از قبیل اشتراک فایل‌های ویدئویی و صوتی و یا شناسایی محل استقرار افراد و وسایل حمل و نقل را انجام دهند.

به گفته مینراث، "در داخل این شبکه، رویدادها به طرز شگفت‌آوری سریع هستند، اغلب بسیار سریع‌تر از ارتباطات اینترنتی بسیاری از افراد، و تأخیر زمانی نیز بسیار پایین است، بنابراین شما می‌توانید بسیاری از خدمات و کاربردهای جالب نیازمند پهنای باند وسیع را در صورتی که به صورت محلی بر روی رایانه‌ها، تلفن‌های هوشمند یا حتی قطعات یو‌اس‌بی اعضا میزبانی می‌شوند، به انجام رسانید.

از طرف دیگر، تمام این ارتباطات هستند زیرا از هر نوع ارائه کنننده اینترنتی یا تلفنی مستقل هستند.

به گفته مینراث، "برترین کاربری این سیستم که در مورد آن با افراد زیادی صحبت کرده‌ام عبارت از این است که پس از دانلود نرم‌افزاری که اجازه می‌دهد به شبکه وای‌فای بپیوندید دیگر برای تماس‌های تلفنی محلی نیازی به پرداخت پول نیست زیرا در یک شبکه محلی از یک دستگاه به دستگاهی دیگر پیام می‌فرستید."

اینترنت چمدانی چیست؟

این نوع اینترنت که به اینترنت سایه یا اینترنت جایگزین یا اینترنت چمدانی مشهور شده قرار است در آینده‌ای نه چندان دور در دسترس برخی کشورها قرار گیرد. بدون شک این پروژه، فاز دیگری از جنگ نرم سایبری آمریکا علیه کشورهای مخالف به شمار می‌رود.

روزنامه نیویورک تایمز نخستین روزنامه‌ای بود که از طرح آمریکا موسوم به اینترنت چمدانی پرده برداشت. طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، دولت اوباما در حال هدایت تلاش‌های جهانی برای ایجاد یک اینترنت و شبکه تلفن همراه «در سایه» است تا مخالفین در کشورهای مختلف، بتوانند از آن استفاده کنند.

این تلاش‌ها شامل پروژه‌های محرمانه‌ای است که در برگیرنده ایجاد شبکه تلفن در داخل یک کشور و همچنین عملیات شبه جاسوسی است که در یکی از خیابان‌های واشنگتن، توسط گروهی جوان بازسازی می‌شود. اینها که بیشتر شبیه یک گروه موسیقی هستند، درحال کارگذاشتن وسایلی در یک چمدان هستند که نمونه‌ای از یک اینترنت چمدانی است.

با بودجه‌ای معادل 2 میلیون دلار که توسط وزارت خارجه آمریکا اختصاص داده شده است، چمدان مزبور می‌تواند از هر مرزی عبور کرده و در اسرع وقت تبدیل به شبکه بی‌سیمی با پوشش منطقه‌ای نسبتا وسیعی شود که به شبکه اینترنت وصل می‌شود.این تلاش‌های آمریکا از خلال مصاحبه‌ها، اسناد طبقه‌بندی‌شده و مدارکی که به دست نیویورک تایمز رسیده بر ملا شده است.وزارت خارجه به‌عنوان مثال در حال تأمین بودجه شبکه‌های بی‌سیم غیرقابل رد‌گیری است که به فعالین اجازه می‌دهد تا درخارج از قلمرو کنترل شده توسط دولت، در کشورهایی نظیر ایران، با خارج تماس بگیرند.

مقامات آمریکایی گفته‌اند در یکی از این تلاش‌ها، وزارت خارجه و پنتاگون با صرف هزینه‌ای معادل حداقل 50میلیون دلار یک شبکه تلفن همراه مستقل را در افغانستان، با کمک برج‌هایی که در پادگان‌ها نصب شده است، ایجاد کرده‌اند. هدف از این کار مقابله با توانایی طالبان در قطع ارتباطات رسمی دولت افغانستان است.تلاش‌های تازه سعی دارد شبکه‌ای کاملا مستقل از ارتباطات رسمی برقرار سازد. تا پایان سال 2011 وزارت خارجه حدود 70 میلیون دلار صرف اینگونه فناوری‌ها خواهد کرد.هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا گفته است: ما هر روز شاهد تعداد روزافزونی از افرادی هستیم که از اینترنت، تلفن همراه و سایر فنون استفاده می‌کنند تا صدای خود را به گوش همه برسانند.

این یک فرصت تاریخی برای تغییرات است؛ تغییراتی با حمایت آمریکا. به همین دلیل است که سعی می‌کنیم به آنها کمک کنیم تا با یکدیگر و با جامعه و دولت خود و نیز با دنیا ارتباط بر قرار کنند.ساشا مینرات که به‌عنوان مدیر برنامه فناوری باز، مسئول طرح اینترنت چمدانی است گفت: ما نوعی زیرساخت مستقل را بنا خواهیم کرد که تقریبا غیرقابل قطع، کنترل یا نظارت است.در این چمدان یک آنتن بی‌سیم که می‌تواند میدان ارتباطی را گسترش دهد، یک لپ‌تاپ برای مدیریت شبکه و حافظه و سی‌دی‌هایی جاسازی می‌شوند که این برنامه ، امکان پیاده کردن نرم‌افزار مربوطه را برای مشترکان به این شبکه نامرئی فراهم می‌سازد.نشریه بوستن چاپ آمریکا نیز نوشت: دولت اوباما پروژه ساخت وسایل ارتباط جمعی موازی یا سایه را دنبال می‌کند تا در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

این تلاش‌ها شامل ایجاد سامانه‌های تلفن همراه مستقل برای نصب در کشورهای خارجی است و نیز استفاده از دستگاهی که یک شرکت کم‌سابقه مستقل در طبقه پنجم ساختمانی تجاری در خیابان ال-L- شهر نیویورک ساخته‏اند که از طریق آن، سخت‌افزاری به ظاهر عادی را می‏توان مبدل به یک شبکه بی‏سیم اینترنتی کرد. این سامانه به‌دلیل همین مشخصه نام اینترنت چمدانی را به‌خود گرفته است.

دن بائر، دستیار معاون وزارت خارجه نیز به شبکه خبری بلومبرگ گفت که این برنامه به تولید نرم‌افزارهایی کمک خواهد کرد که در ایران و سوریه کاربرد گسترده دارند و هدف آن کمک به فعالان سیاسی برای پرهیز از شناسایی‌شدن است.

شبکه العربیه نیز نوشت: آمریکایی‌ها در حال ساخت دستگاه‌های الکترونیکی ارتباطی کوچکی هستند که به راحتی در چمدان مسافران عادی جا می‌گیرند و می‌توانند با نصب آسان، ارتباط موبایلی و اینترنتی را در منطقه نسبتاً وسیعی تأمین کنند. آلن ایر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز به دویچه وله آلمان گفت: طرح اینترنت چمدانی تنها بخشی از طرح بزرگ‌تری است که الان روی آن کار می‌شود.

در همین حال رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، در واکنش به این طرح آمریکایی گفت: «آمریکایی‌ها با وارد شدن به فضای سایبری، جریان بسیار قوی را علیه خودشان به راه می‌اندازند.»

واکنش وزارت اطلاعات

«حیدر مصلحی» وزیر اطلاعات نیز سال گذشته در واکنش به پروژه اینترنت نامرئی و چمدانی آمریکا و امضای فرمان حمله سایبری به کشورهای مستقل توسط رئیس جمهوری این کشور از طراحی ‌‌راههای مقابله با این پروژه خبرداده و پروژه اینترنت چمدانی را پروژه ‌ای تعریف کرده که شخص اوباما به عنوان حرکتی جدید در حوزه سایبری و بیشتر با هدف مقابله اینترنتی با جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده است.

وی اظهار داشت:‌ «این اقدام حرکت تازه و جدیدی نیست و از سال 88 آمریکایی‌ها و در واقع سرویس‌های جاسوسی کشورهای همراه با آمریکا و حتی بعضا کشورهای منطقه در فضای سایبری سرمایه‌گذاری سنگینی کرده‌اند. در همین حال اوباما چندین بار در کنگره آمریکا و در جاهای مختلف اذعان کرده جنگ سایبری با جمهوری اسلامی به موفقیت نرسیده و اقرار به شکست کرده و ما مجموعه این اقدامات و به عنوان نمونه اینترنت چمدانی را از قبل پیش‌بینی و رصد و راه های مقابله با آنها را طراحی کرده‌ایم.»در هر صورت آن طور که از اظهارات مقامات آمریکایی برمی‌آید طرح اینترنت چمدانی احتمالا یک طرح با محدوده برد کوتاه و محلی خواهد بود که در چشم‌انداز کوتاه مدت نمی‌تواند تأثیر‌گذاری چندانی در معادلات سیاسی کشورها داشته باشد. با این حال صرف چنین بودجه‌هایی در قالب برنامه‌های جنگ نرم آمریکا علیه کشورها و به‌ویژه علیه ایران نشان‌دهنده اهداف بلندپروازانه دولت آمریکا در مقابله با کشورهای مستقل و اسلامی در منطقه و جهان است. این در حالی است که هم‌اکنون نیز بسیاری از وب‌سایت‌های اجتماعی نقش شبکه‌های جاسوسی را برای پنتاگون، سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا ایفا می‌کنند.

طبق اطلاعات رسمی منتشر شده از سوی شرکت‌های بزرگ اینترنتی دنیا، محرمانه‌ترین اطلاعات و تعامل‌های کاربران اینترنت در دنیا در اختیار دستگاه‌های حاکمه آمریکا قرار می‌گیرد. آمریکا در فاز جدید جنگ نرم سایبری علیه کشورهایی همچون ایران سعی دارد با استفاده از فناوری‌های جدید به تضعیف این کشورها پرداخته و زمینه براندازی نرم را در این کشورها فراهم کند. بدیهی است مقابله با این اقدامات، هوشیاری بیشتر دستگاه‌های متولی ذی ربط در ایران را می‌طلبد.

 
به گزارش مشرق، کیهان در ویژه های خود نوشت:


نوشابه هایی که سایت ها برای ولی نعمت های خود باز می کنند


پایگاه اینترنتی آقای هاشمی نوشت «هاشمی در انتخابات نمی آید مگر به اجماع؛ به اجماع مردم و سران نظام و تشخیص نظام»!
نویسنده این پایگاه اینترنتی که مدتی است بعضاً مطالبی مبالغه آمیز منتشر می کند با اشاره به یکی از ملاقات های هاشمی در تاریخ 12 دی می نویسد: من در فکر دیدن چهره امروز ایشانم، چهره ای که با آزادی مشروط فرزندشان باید خوشحال باشد، منتظر دیدنشان می مانم. آیت الله به رسم همیشه وارد می شوند. خیلی معمول و بی تشریفات.

 به صورت آیت الله نگاه می کنم، اثری از خوشحالی ندارد. انگار نه انگار که مهدی به خانه بازگشته. غم صورتشان حتی بیش از روزهای دیگر است. شاید مغموم دیدن تصاویر نوگلان سوخته در «شین آباد»ند یا شاید مغموم غم مردمی که اخبار مشکلاتشان امروز بیش از همیشه است. اخبار صدا و سیما هم که نگوید. مردم در ملاقات ها به آیت الله می گویند(!)

نویسنده در ادامه با ادبیاتی قابل تأمل می نویسد: شاید هیچ شخصیتی معادل ایشان نداشته باشیم که به دفعات و مکرر خود را به معرض رأی مردم گذاشته باشد. شیرینی رأی مردم بر آیت الله حکم حلاوت احکام امام را دارد. شکست و پیروزی هم ندارد. در پیروزی می شود یار مردم. در شکست می شود غمخوار مردم(!)

در ادامه این مطلب با طرح این ادعای عجیب که «آیت الله به هیچ انتخاباتی پای نگذاشته مگر به تکلیف نظام و مأموریت»، می افزاید: مأموریت های دشوار معمولاً به او رسیده است...» مأموریت حضور در انتخابات مجلس ششم، برای تعدیل افراطی گری ها. مأموریت حضور در انتخابات 84، برای ناکام نماندن توسعه کشور... او پای هیچ انتخاباتی نیامده مگر به ضرورت. به ضرورت تشخیص نظام. بالاترین مصلحت آیت الله.

مصلحت نظام است. مصلحت آبرو، خانواده، مال و جان جملگی به کنارند. نگاه آیت الله به انتخابات آتی نیز چنین است. قطار عمر سیاسی آیت الله توقف و خستگی ندارد. ترس از آبرو دادن ندارد. شکست و پیروزی هم ندارد. قطار عمر سیاسی آیت الله معیار دارد. معیاری به نام مصلحت. باید دید مصلحت نظام در انتخابات 92 چیست؟

نویسنده مجهول الهویه در ادامه این نوشته آورده است: جلسه که تمام می شود، خوش و بش ها هم به پایان می رسد. در محل خروج از راهروهای مجمع دوستی به همکارش می گوید آقای هاشمی نمی آیند مگر به اجماع. به اجماع مردم عادی و سران نظام. آقای هاشمی نمی آید مگر به تشخیص نظام. به تکلیف نظام. دشواری مأموریتش مهم نیست. مهم تشخیص یکپارچه مردم و نظام است.

نکته قابل تأمل در این میان اقدام مشابهی است که اخیراً سایت شبکه ایران انجام داده و از قول یکی از مشاوران مشایی نوشته بود مهندس مطالبه گر قدرت با عرضه کننده خود نیست بلکه باید شما حامیان سراغ او بروید و از او تقاضا کنید تا حجت تمام شود و او بیاید! او مدعی شده بود «مبنای فکری مهندس اصلاً مطالبه قدرت نیست. اگر روزی تکلیف شود، از اجابت ابایی ندارند. من می گویم هرگز از دهان او نخواهید شنید که من می آیم. مبنای او پرهیز است و در عین حال احترام به خواست مردم»(!)

سلطنت سعودی با آینده ای پرچالش مواجه است

آینده پادشاهی سعودی با چالش های جدی روبرو شده است.
پایگاه آمریکایی المانیتور این تحلیل را از قول کاریل مورفی نویسنده کتاب «آینده یک سلطنت: عربستان سعودی» نوشت: عربستان با داشتن بیش از 64 درصد جوان جویای کار و عدالت اقتصادی راهی ناهموار و پرچالش را پیش رو دارد.

المانیتور با بیان اینکه عربستان دوران قبل از طوفان را می گذراند، نوشت: حکومت عربستان بعد از این با فشارهای اجتماعی برای تفاسیر جدید و متفاوت از اسلام وهابی در کنار مطالبه عدالت اقتصادی روبرو خواهد شد.

مورفی گفت، چالش اقتصادی و اجتماعی، بزرگترین چالش پیش روی عربستان است و این کشور باید تا سال 2015 برای 3 میلیون و تا سال 2030برای 6 میلیون جوان سعودی ایجاد اشتغال کند. با وجود فشار دولت بر شرکت ها برای جذب نیروی کار داخلی، 90درصد کارمندان بخش خصوصی در این کشور در سال 2009، خارجی بودند. نرخ بیکاری در این کشور بالاست و حدود 40درصد افراد جویای کار در عربستان سعودی 20 تا 24 ساله و 27درصد آنان زیر 30سال هستند.
 
اسرائیل: دالایی لاما که انتخاب نمی شود امیدی به انتخابات ایران نداریم

یک مقام صهیونیستی گفت، امیدی به نتیجه انتخابات ایران برای تغییر مسیر سیاست خارجی و تسلیم در برابر فشارهای غرب نیست.

مجله تایم به نقل از یووال استینیتز وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به آمریکا رفته بود، نوشت: زمان دادن اولتیماتوم به ایران رسیده است. باید تدبیری فراتر از تحریم ها و بیانیه های صادره از سوی اوباما علیه ایران اندیشید. آنها این تهدیدها و بیانیه ها را جدی نمی گیرند.

استینیتز طبق معمول اظهارات گزافه مقامات صهیونیستی در چند سال اخیر گفت، صبر تل آویو لبریز شده و اضافه کرد: البته، ما یک راه حل دیپلماتیک را ترجیح می دهیم اما، به نظر می رسد تحریم ها و مذاکرات کارآمد نبوده است. ایرانی ها به فکر صرف نظر کردن از برنامه هسته ای شان نیستند و تاکنون، از مذاکرات برای خریدن زمان بهره برداری کرده اند.

وزیر دارایی اسرائیل در پاسخ به این سوال خبرنگاران که با توجه به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ایران، آیا امیدی به حل مسئله دیده می شود، گفت، «قرار نیست که دالایی لاما نامزد انتخابات شود. برنامه هسته ای ایران قبل از ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد هم وجود داشت. مهم نیست که چه کسی رئیس جمهوری می شود بلکه این عزم و تعهد سران حاکمیت و [آیت الله] خامنه ای رهبر عالی ایران است که اهمیت دارد.
 
شکار ریگی فقط یکی از هنرهای قوی ترین سرویس اطلاعاتی منطقه بود

شناسایی و دستگیری عبدالمالک ریگی یکی از مأموریت های قدرتمندترین سرویس اطلاعاتی خاورمیانه بود.این مطلب را رابرت بکوزن تحلیلگر مجله آمریکایی وایرد ضمن ارزیابی گزارش تحقیقاتی اخیر پنتاگون عنوان کرد.

پنتاگون ضمن گزارشی تصریح کرده که سرویس اطلاعاتی ایران، قدرتمندترین سرویس اطلاعاتی خاورمیانه است و بالغ بر 30هزار نفر از جمله اتباع انگلیس و اسرائیل در استخدام آن هستند.

 وایرد در گزارش خود با عنوان «شکار مخالفان با 000/30 جاسوس» می نویسد: در فوریه سال 2009 (بهمن 1388) نیروهای اطلاعاتی ایران سوژه تحت تعقیب را زیر نظر داشتند. عبدالمالک ریگی، از سران گروه های مسلح، متهم به انجام یک سری حملات تروریستی در مرز پاکستان بود. بعد از اینکه ریگی با پروازی از دوبی به مقصد قرقیزستان از مرز هوایی ایران گذر کرد، ماموران اطلاعات ایران ظاهر شده و به هواپیما دستور فرود دادند و ریگی را دستگیر کردند. او چندی بعد اعدام شد.

ماهنامه آمریکایی نوشت: این تنها یک نمونه از ماموریت هایی است که طی چند سال اخیر توسط وزارت حفاظت طلاعات ایران به انجام رسیده است. پنتاگون از وجود ارتش قدرتمند 30 هزار نفری اطلاعاتی، یعنی قوی ترین عامل اطلاعاتی و جاسوسی در خاورمیانه، خبر می دهد.

این گزارش می افزاید: گروه های اپوزیسیون از جمله سازمان مجاهدین [منافقین] تحت رصد و اشراف سرویس اطلاعاتی ایران قرار دارند. این گروه دارای هوادار کمی در داخل است.یادآور می شود ریگی و گروهک متبوع وی در جریان فتنه سال 88 مکررا از آشوبگران به طور علنی حمایت کردند.

در همین حال سایت اینترنتی اپوزیسیون با اشاره به گزارش پنتاگون نوشت: هفته گذشته گزارشی از سوی وزارت دفاع آمریکا منتشر شد که طی آن به فعالیت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در درون و بیرون از ایران پرداخته و نکات مهمی در رابطه با عملکرد امنیتی این وزارت را برملا ساخته است. حتی بدون انتشار این گزارش، آنهایی که به هر حال، با رویدادهای ایران رو در رو بوده اند به سادگی می توانسته اند، و می توانند حضور پررنگ جمهوری اسلامی را در متن اپوزیسیون ملاحظه و مشاهده کنند.

خودنویس از قول شهرام همایون (از مدیران شبکه های ماهواره ای اپوزیسیون) نوشت: برای روشن شدن نشانه های این حضور لازم به کنکاش بسیار و تحقیق گسترده ای هم نیست حتی در سطح نیز این حضور چنان پررنگ است که تلألو نور آن کافی است تا چشم انسان را از تماشای سیاهی پیرامون، آنچنان از کار بیاندازند که جز نوری آزاردهنده، هیچ نبیند.

برای مثال جریان ها یا اشخاص را که در تقابل با جمهوری اسلامی هستند در نظر بگیرید. این گروه ها، یا افراد بیش از آن که از سوی جمهوری اسلامی تحت فشار قرار بگیرند، از سوی سایر نیروهای مخالف جمهوری اسلامی به ستیز کشانده می شوند. در حقیقت تز وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی را می توان در این جمله خلاصه کرد: «سرکوب نیروهای مخالف جمهوری اسلامی به دست مخالفین جمهوری اسلامی»! این که جمهوری اسلامی چگونه توانسته به این موفقیت دست یابد در گزارش پنتاگون به خوبی پاسخ داده شده است. «وزارت اطلاعات بیش از 30هزار پرسنل دارد که بسیاری از آنها در عملیات مخفی شرکت دارند که در جای جای جهان انجام می گیرد».

داریوش همایون می افزاید: پنتاگون در گزارش خود می گوید که از حساسیت اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی نگران است. چرا؟ گزارش پنتاگون می گوید «وزارت اطلاعات ایران مأموران مخفی بسیاری دارد و در حیطه جاسوسی به شدت فعال است و این کار را از راه نفوذ سازمان دهی شده به مجامع مخالفان ساکن خارج از کشور انجام می دهد، همچنین از طریق ایجاد نهادهایی که مدعی کمک به پناهندگان ایرانی تبار است!»

همایون حمله کنندگان به رضا ربع پهلوی و سازمان منافقین را از جمله نفوذی های وزارت اطلاعات معرفی کرد.
شبکه بالاترین نیز در گزارش مشابهی ضمن نام بردن از برخی افراد فعال اپوزیسیون به عنوان نفوذی وزارت اطلاعات نوشت: به گزارش مشترک پنتاگون و چند آژانس دیگر دولت آمریکا، وزارت اطلاعات یکی از بزرگترین و فعال ترین سرویس های اطلاعاتی جهان معرفی شده و ضمن بررسی فعالیت های برون مرزی این وزارتخانه، شیوه های یارگیری و نفوذ در میان اپوزیسیون و جاسوسی در میان آنها نیز مورد بررسی قرار گرفته است. این گزارش 64 صفحه ای در نشریات انگلیسی و فارسی انعکاس وسیعی یافته است.

مردم ایران جریمه خودکفایی و آزادی را می پردازند

«قدرت ایران در خاورمیانه همچنان رو به افزایش است. مردم ایران خشم پدر خوانده های آمریکایی را درآورده اند. آنها در تحریم ها جریمه خودکفایی ملی و آزادی را می پردازند.»

این مطلب را بن شرینر تحلیلگر آمریکایی در پایگاه پژوهشی گلوبال ریسرچ عنوان کرد. او با بیان اینکه «تحریم های آمریکا برای به زانو درآوردن مردم ایران است»، نوشت: سیاست های تحریم برای حمله سیستماتیک به ستون های اصلی مالی ایران است. آمریکا و حامیانش تجارت بین المللی ایران را هدف گرفته اند. این در واقع یک جنگ است نه آن گونه که بعضی ها می گویند راهی برای نرفتن به سوی جنگ.

تحلیلگر گلوبال ریسریچ با بیان اینکه برخلاف ادعای غرب مبنی بر هوشمند بودن تحریم ها، در واقع مردم و زندگی و سلامت آنان مورد هدف قرار گرفته، نوشت: مارک کیرک، سناتور آمریکایی که از تحریم های اخیر آمریکا حمایت می کند یک بار گفته بود «اشکالی ندارد اگر غذا را از دهان ایرانیان بی گناه بیرون بکشیم.» کیرک همه تلاشش را می کند تا راه مادلین آلبرایت را برود که چند سال پیش گفته بود «من فکر می کنم این یک انتخاب دشوار است اما ارزشش را دارد.» این مثال ها نمونه افکار نخبگان آمریکایی است که شاهدی است بر آنچه نوام چامسکی آنها را «اصول مافیایی» سیاست خارجی آمریکا می نامد.

گلوبال ریسرچ خاطرنشان کرد: گناه اصلی مردم ایران این است که شاه را که عروسک خیمه شب بازی مورد علاقه آمریکا بود، سرنگون کردند. قدرت ایران در خاورمیانه همچنان رو به افزایش است و خشم پدرخوانده مافیا [آمریکا] هم به همان نسبت بیشتر می شود. هیچ راهی مطمئن تر از تحریم اقتصادی برای پدرخوانده وجود ندارد که گریبان مردم عادی ایران را می گیرد. این تنبیهی است برای جنایت مردم ایران که همان خودکفایی ملی است. من به عنوان یک آمریکایی دوست دارم بگویم که آزادی به رایگان بدست نمی آید؛ بخصوص برای غیرآمریکایی ها.

نگرانی ناتو از اطلاعات دقیق ایران در باره مراکز نظامی منطقه

پایگاه اینترنتی «المنار» فلسطین از هشدار جمهوری اسلامی ایران به کشورهای عربستان، قطر، کویت و ترکیه خبر داد.
پایگاه «المنار» به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت، اخیرا یک مقام امنیتی ایران در سفر به کشورهای یاد شده، نسبت به استقرار موشک های «پاتریوت» در ترکیه هشدار داده است.

 منابع دیپلماتیک به «المنار» گفته اند، اطلاعات دقیق مقام امنیتی ایران از محل استقرار موشک های پاتریوت در ترکیه و برخی از جزئیات مربوط به تماس ها و رفت و آمدهای کارشناسان نظامی آمریکا و اسرائیل به این پایگاه ها تعجب همراه با نگرانی عمیق مسئولان «ناتو» را در پی داشته است. مقام امنیتی ایران با اشاره به محل دقیق استقرار موشک های پاتریوت در اطراف چند پایگاه راداری متعلق به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) در ترکیه که در پروازهای هواپیماهای جنگی ناتو و اسرائیل بر فراز منطقه مورد استفاده قرار می گیرد، به مقامات ارشد کشورهای ترکیه، عربستان، قطر و کویت هشدار داده است که این تحرکات از نگاه ایران پنهان نیست و اقدامی خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران تلقی می شود.

منابع دیپلماتیک که نخواسته اند نامشان فاش شود به نقل از شرکت کنندگان در دیدارهای مقام امنیتی ایران با مقامات ارشد کشورهای مورد اشاره گفته اند، ایران با اشاره به اطلاعات دقیقی که از تحرکات انجام گرفته در پایگاه های نظامی آمریکا در این کشورها داشته است نسبت به عواقب این اقدامات به آنان هشداری شدیداللحن داده است.
مقامات ارشد ترکیه اعلام کرده اند که با ایران روابط دوستانه عمیق و استراتژیک دارند و استقرار موشک های پاتریوت در خاک ترکیه، بخشی از همکاری یک عضو ناتو با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد