سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار وگزارشات سیاسی و اقتصادی و تحلیل

در نامه‌‌ای به علی لاریجانی
دفتر هاشمی خواهان پاسخگویی به اتهامات در صحن علنی مجلس شد 

خبرگزاری فارس: دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ارسال نامه‌ای به علی لاریجانی در واکنش به سخنان یکی از نمایندگان مجلس درباره رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواهان فرصت لازم پاسخگویی در اولین جلسه علنی مجلس شد.به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارسال نامه‌ای به علی لاریجانی ضمن اعتراض به سکوت هیات رئیسه مجلس نسبت به سخنان سراسر توهین‌آمیز و خارج از اخلاق یکی از نمایندگان مجلس درباره رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواهان فرصت لازم پاسخگویی در اولین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی شد.در بخشی از نامه محمد هاشمی به رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است: سخنان سراسر توهین‌آمیز و خارج از عرف و اخلاق یکی از نمایندگان مجلس نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی مورّخ 28/9/91 و پخش مستقیم آن از صدای جمهوری اسلامی تعجب همگان را برانگیخت.رئیس دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در ادامه این نامه ضمن اعلام اعتراض به سکوت هیات رئیسه مجلس نسبت به این تضییع آشکار حق و توهین و تهمت نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تاکید کرد: با استناد به مواد 77 و 78 آیین‌نامه داخلی مجلس و بالاتر از آن حسب دستور مستقیم امام (رحمت‌الله علیه) مقرر فرمایید تا در اولین جلسه علنی زمانی را تعیین نمایند تا پاسخ لازم نیز از همان تریبون پخش شود.

ناوشکن «مارشال شاپوشینکوف» که از کلاس ناوهای سنگین کشور روسیه است / این ناوشکن بخشی از ناوگان "اقیانوس آرام" نیروی دریایی روسیه است ولی هم اکنون برای مقابله با دزدان دریایی سومالی به منطقه خلیج عدن اعزام شده است.
یک فروند کشتی جنگی ارتش روسیه در بندرعباس پهلو گرفت.

به گزارش
عصر ایران ، منطقه یکم نیروی دریایی ارتش ایران در بندرعباس میزبان این ناوشکن روسی است.

روابط عمومی نیروی دریایی ارتش ایران در اطلاعیه ای به نقل از فرمانده منطقه یکم این نیرو اعلام کرد: صبح امروز چهارشنبه یک فروند ناوشکن روسی در اسکله این منطقه پهلوگیری کرد.
دریادار دوم "حسین آزاد" با اعلام این خبر افزود: ناوشکن «مارشال شاپوشینکوف» که از کلاس ناوهای سنگین کشور روسیه است با هدف تحکیم روابط نظامی میان کشورهای ایران و روسیه در اسکله منطقه یکم نیروی دریایی ارتش ایران پهلو گرفت.

ناوشکن "مارشال شاپوشینکوف" نیروی دریایی ارتش روسیه


وی اضافه کرد: در طول مدت حضور این ناوشکن روسی در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش، برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است که متعاقباً اعلام خواهد شد.

منطقه یکم نیروی دریایی ارتش ایران در بندرعباس، مهم ترین مرکز فعالیت این نیرو به شمار می رود.

این ناوشکن بخشی از ناوگان "اقیانوس آرام" نیروی دریایی روسیه است ولی هم اکنون برای مقابله با دزدان دریایی سومالی به منطقه خلیج عدن اعزام شده است.

قبل از این رسانه های روسی از اعزام تعدادی از کشتی های جنگی این کشور به پایگاه های نیروی دریایی ایران در شمال این کشور خبر داده بودند.

روسیه از حضور نظامی جدی در خلیج فارس برخوردار نیست و برخلاف آمریکا، بریتانیا و فرانسه در این منطقه پایگاه یا نیروی نظامی مستقر ندارد.

نیروی دریایی روسیه از 4 ناوگان به نام های دریای شمال، اقیانوس آرام، بالتیک، دریای سیاه و یک ناوگان کوچک به نام "دریای خزر" تشکیل شده است.

ناوگان کوچک دریای خزر در سال 1722 ایجاد شد و مرکز فرماندهی آن در بندر آستاراخان قرار دارد.

ناوشکن "مارشال شاپوشینکوف" نیروی دریایی ارتش روسیه

کشتی جنگی روسیه در بندرعباس پهلو گرفت

این مرد اسرائیل را ترساند ؛ طرفدار مذاکره با حماس، ایران دوست و یهودستیز

سابقه سیاسی چاک هگل در مخالفت با سیاست های رژیم صهیونیستی، نزدیکی به حماس و دمیدن در شیپور حذر از جنگ او را نزد تندروهای آمریکایی بدنام کرده است. با این وجود محافل سیاسی آمریکا وی را فردی مستقل و میانه ور در میان جمهوریخواهان دانسته و می گویند دوستی شخصی وی با رییس جمهور آمریکا نقش اساسی درمعرفی وی به عنوان نامزد این وزارتخانه حساس داشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


در این هفته تعدادی از یهودیان و حامیان اسرائیل در توئیتر و وبلاگ هایشان، از احتمال انتخاب سناتور سابق چاک هگل به عنوان وزیر دفاع ابراز نگرانی کرده و به شدت از این جمهوری خواه اهل نبراسکا انتقاد کردند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، محافل سیاسی آمریکا وی را فردی مستقل و میانه ور در میان جمهوریخواهان دانسته و می گویند دوستی شخصی وی با رییس جمهور آمریکا نقش اساسی درمعرفی وی به عنوان نامزد این وزارتخانه حساس داشته است.

یک مشاور ارشد جمهوری خواه به ویکلی استاندارد می گوید : ما باید به تمام آمریکایی ها بگوییم که وی یک ضد یهود است .هگل به وضوح معتقد است که یک لابی نابکار یهودی به طور مخفیانه سیاست خارجی ایالات متحده را کنترل می کند.این بدترین نوع احساسات ضدیهودی است که وجود دارد.

تایمز اسرائیل گزارش می دهد :نامزدی هگل موجب نگرانی حامیان اسرائیل است.آنها از موضع وی نسبت به دولت( رژیم) یهودی انتقاد دارند. این روزنامه انگلیسی زبان اسرائیلی، به موضع هگل در رابطه با جنگ دوم با لبنان در سال 2006، و توافق اسرائیل با یاسر عرفات،رهبر سابق فلسطینی اشاره می کند.

یکی از حامیان ارشد اسرائیل به دیلی بیست می گوید :جامعه حامیان اسرائیل،نامزدی هیل را به منزله ی یک چراغ منفی می بینند.عملکرد وی در دشمنی با اسرائیل منحصر به فرد است. روز پنجشنبه گزارش شد که هگل، محتمل ترین گزینه برای پنتاگون است.هگل به واسطه اظهاراتی که در گذشته درباره ی ایران و اسرائیل داشته، مورد حملات تعدادی از محافظه کاران و جوامع یهودی قرار گرفته است.

مورتون کلاین رئیس یک سازمان یهودی آمریکایی به روزنامه آلگماینر گفت «هگل یکی از خصمانه ترین منتقدان اسرائیل در سنا تاکنون می باشد.همچنین در یک وبلاگ اسرائیلی خبری با این عنوان نوشته شد :خبر بد برای اسرائیل : اوباما، هگل را برای وزارت دفاع درنظر گرفته است.

به گزارش دیپلماسی ایرانی، در سال 2006، هگل نوشتن نامه به اتحادیه اروپا مبنی بر درخواست از اتحادیه به منظور تروریست شناختن حزب الله را رد کرد.همچنین در سال 2000،هگل یکی از چهار سناتوری بود که از امضا کردن نامه ی سنا مبنی بر حمایت از اسرائیل،خودداری کرد و در سال 2005 از امضای نامه ای به بوش مبنی بر تحت فشار قرار دادن تشکیلات خودگردان فلسطین برای تحریم و جلوگیری از شرکت گروه های تروریستی در انتخابات، سرباز زد.

فیلیپ کلاین محافظه کار از واشینگتن اگزمینر، نظر خودش را در این رابطه توئیت کرده است :هگل یکی از شدیدترین سناتورهای ضدیهودی در تاریخ مدرن می باشد. و برای دولت اوباما بسیار مناسب است. محافظه کاران جنگ طلب عقیده دارند،آنهایی که از هگل حمایت می کنند،رویکردی انتقادی به اسرائیل دارند.

جیمی وینشتاین از دیلی کالر،هگل را در کنار پروفسور استفن والت از هاروارد که نویسنده ی کتاب جنجالی «لابی اسرائیل» و مایکل شوئر و لورت به عنوان ستارگان ضد اسرائیل قرار می دهد. پاملا گلر محافظه کار هم در وبلاگش این عنوان را انتخاب کرد «یک دشمن یهود در وزارت دفاع؟»

هگل همچنین در موضع گیری هایش علیه ایران که برنامه ی هسته ای آن مورد انتقاد اسرائیل و ایالات متحده است نیز چندان دل مخالفان ایران را نبرده است. وی به گزارش سایت محافظه کار واشنگتن فیری بیکن ، عضو هیأت مدیره ی بانکی است که به نقض تحریم های ایالات متحده علیه ایران متهم است.

جکسون دیل مقاله نویس روابط خارجی از واشینگتن پست،تعدادی از نظرات هگل را درباره ی خاورمیانه توئیت کرد که بعضی از آنها مورد توجه محافظه کاران قرار گرفت :هگل در سال های 2004،2007 و 2008 به لایحه ی تحریم ایران رأی منفی داد.در سال 2009، وی به اوباما پیشنهاد داد که با حماس مذاکره مستقیم انجام دهد. هیگل بعد از دیدار با حافظ اسد گفته بود، صلح از طریق توافق با مردم به دست می آید.همچنین وی به لایحه ی موسوم به پاسخگویی سوریه رأی نداد»

پل میرنگوف از پاورلاین،که از کناره گیری رایس راضی بود گفت : از سوی دیگر،اگر هگل به وزارت دفاع برسد،کاخ سفید شخص دیگری را به جای رایس پیدا می کند که در تلویزیون درباره ی بنغازی صحبت کند.

بعضی از محافظه کاران از هگل حمایت می کنند درحالی که وی در سال 2008 از باراک اوباما حمایت کرده بود. جان ویور که یکی از کهنه سربازان جمهوری خواه است و در کمپین جان مک کین هم حضور داشت می گوید :هگل وزیر دفاع موفقی خواهد شد.انتخاب وی مایه خوش شانسی کشور خواهد بود.

دنیل لاریسون، ارزیابی دوگانه ای از هگل داشته ولی به نسبت دیگر محافظه کاران رویکرد مثبتی دارد: مزیت هگل این است که به نسبت دیگر جمهوری خواهان کنگره،تمایل کمتری نسبت به مداخله گرایی در خارج از کشور دارد و به عنوان یک کهنه سرباز هرگز هزینه مداخله نظامی را دست کم نمی گیرد. و عیب وی این است که زمانی که در سنا بود با جنگ های جدید مخالفت نکرده بود.

جاشوا کیتینگ از فارن پالیسی معتقد است که موضع هگل در رابطه با ایران همسو با نظرات دولت اوباما است : هگل در سال های ریاست جمهوری بوش موافق مذاکره مستقیم با ایران بود،همان طور که اوباما با آن موافق بود.هم اکنون وی عقیده دارد که ایران دارای سلاح هسته ای، یک تهدید جدی است ولی برخلاف جمهوری خواهان، از عواقب حمله ی نظامی آگاه است همان طور که اوباما و پانه تا از هزینه های آن آگاه هستند.

کویت به "ناتو" زمین داد: اولین پایگاه نظامی پیمان آتلانتیک شمالی در خلیج فارس

وزیر خارجه کویت از اختصاص قطعه زمینی در این کشور به ناتو برای ایجاد پایگاه نظامی خبر داد.
به گزارش
عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، "صباح خالد الحمد الصباح" وزیر امور خارجه کویت گفت: اختصاص یک قطعه زمین به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در چارچوب طرح سال 2004 با عنوان تعامل شورای همکاری خلیج فارس و ناتو صورت می گیرد.

وزیر خارجه کویت این مطلب را در کنفرانس مطبوعاتی مترک با همتای بلژیکی خود در شهر کویت مطرح کرد.سران کشورهای عضو ناتو در نشستی در سال 2004 با تصویب طرحی با عنوان طرح همکاری استانبول از کشورهای جنوب خلیج فارس دعوت شد وارد همکاری های امنیتی و نظامی با این مجموعه شوند. با ناتو شوند.
تاکنون کشورهای قطر، کویت، بحرین و امارات، دعوت همکاری امنیتی نظامی ناتو را پذیرفته و توافقنامه هایی را در زمینه های متنوع از جمله مبادله اطلاعات نظامی - امنیتی با ناتو امضا کرده اند.دفتر مرکزی ناتو در شهر بروکسل پایتخت بلژیک قرار دارد.
وزیر خارجه کویت در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره واگذاری قطعه زمین در کویت به ناتو گفت: این قطعه زمین برای ایجاد مرکز آموزشی ناتو در کویت اختصاص یافته است. این اقدام در ادامه توجه و اهمیت دولت کویت برای نمایندگی های بین المللی صورت می گیرد به ویژه آنکه کویت نخستین کشوری بود که از طرح ناتو در سال 2004 درباره امنیت و ثبات منطقه، استقبال کرد.وی افزود: تحقق امنیت و ثبات در منطقه برای کویت اهمیت دارد. برای کویت اهمیت دارد که با هر طرفی که از برقراری امنیت و ثبات در منطقه سود می برد، شریک باشد. هر آنچه را که در راستای آسان سازی ارتباط و رایزنی کویت با پیمان ناتو باشد، دارای اهمیت است.

با راه اندازی مرکز آموزشی ناتو در خاک کویت، نخستین پایگاه یا مرکز ناتو در خلیج فارس ایجاد خواهد شد.ناتو یک ائتلاف نظامی با 28 عضو از کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی و ترکیه است. افغانستان یکی از کشورهای محل استقرار نیروهای نظامی ناتو به رهبری آمریکاست.کویت در میان کشورهای ساحلی خلیج فارس میزبان بیشترین تعداد نیروهای نظامی آمریکاست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد