سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

یک هشدار امنیتی

 
 

 

سیتنا – هر تلفن همراهی دارای یک میکروفون  بسیار حساس است که همواره قابلیت فعال شدن را داراست. فعال کردن این میکروفون نیازی به برقراری تماس با گوشی مزبور و فعال شدن سیم کارت گوشی و یا حتی روشن بودن تلفن همراه ندارد.امروزه یکی از تجارت های پرسود برای شرکت های سازنده تلفن های همراه ، فروش دستگاه های فعال کننده میکروفون های تلفن های همراه و امکانات شنود این میکروفون های فعال شده می‌باشد.

این دستگاه ها قابلیت هایی به خریداران آنها می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانند به راحتی ، تلفن همراه شخص مورد نظر خود را به میکروفون مخفی خود تبدیل نموده و همه مکالمات وی در محل کار ، منزل و یا حتی در جمع دوستان را  به راحتی شنود نمایند.

البته این دستگاه های شنود تنها توسط شرکت های سازنده تلفن های همراه ، تولید نمی‌شود و سایر شرکت های تولید کننده نرم افزار های موبایل نیز می‌توانند در صورت داشتن کد های نفوذ به دستگاه های تلفن های همراه شرکتی خاص نرم افزار مناسب شنود این نوع تلفن های همراه را تولید نمایند.

البته فعال کردن این نوع سیستم ، عموماً نیاز به نصب نرم افزار مربوطه بر روی تلفن همراه افراد قربانی دارد که این عمل ممکن است از طریق ارسال پیامک ، بلوتوث و … انجام گیرد.در صورتی که فرد مهاجم بخواهد از شیوه ارسال پیامک برای نصب این نرم افزار مخفی استفاده نماید، پیامکی عمومی‌ مانند تبریک سال نو به طیف وسیعی از مشترکان یک شهر ارسال می‌کند و مشترکان تلفن های همراه نیز پس از خواندن این پیامک، فرد مهاجم را در جایگذاری این جاسوس کوچک یاری می‌رسانند.

با استفاده از این تکنولوژی، هر تلفن همراه می‎تواند یک جاسوس بالقوه باشد که حتی در صورت خاموش بودن دستگاه تلفن همراه نیز می‌تواند بسته به حساسیت میکروفون خود، امواج صوتی را از شعاعی از محیط ، جذب و ارسال نماید.لازم به ذکر است  که این سیستم جاسوسی ، تنها محدود به شنود مکالمات محیطی نمی‌شود بلکه این دستگاه ها قادر به دسترسی به تمامی‌بخش های تلفن همراه از قبیل یادداشت های شخصی ، پیام‌های کوتاه ، لیست تماس ها و … می‌باشند.

روش‎های مقابله

۱٫ در صورتی که این سیستم جاسوسی توسط یکی از شرکت های سازنده تلفن همراه به فرد مهاجم فروخته شود، عملاً هیچ کاری نمی‌توان انجام داد جز اینکه به هنگام حضور در جلسات کاری و خصوصی که اطلاعات با ارزشی (مانند اطلاعات مالی) ردوبدل می‌شود باتری موبایل خود را خارج کرده و فضای کاری را عاری از دستگاه تلفن همراه شرکت مورد نظر نمایید.

۲٫ حتی الامکان شماره هایی که پیامک های گروهی ارسال می‌نماید را Ban نمایید.

۳٫ پیامک هایی که از افراد ناشناس می‌رسد و دارای حجمی‌ بیش از یک اس ام اس است را باز نکنید.

۴٫ Bluetooth دستگاه موبایل خود را در مواقع غیر ضروری ، در حالت Off قرار دهید.

۵٫ اطلاعات شخصی و حساس مانند رمز عبور سامانه بانکی ، شماره حساب و … را در دستگاه تلفن همراه خود ذخیره ننمایید.

۶٫ در بازه‎های زمانی کوتاه ، دستگاه تلفن همراه خود را Format نمایید.

۷٫ به یاد داشته باشیم که دستگاه های تلفن های همراه نسل قدیم به دلیل قدرت پردازش و فضای حافظه اندک از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به تلفن های نسل جدید برخوردار هستند.

در پایان یادآور می‎شود که نوکیا از متهمان شنود گوشی‎های تلفن‎های همراه در دنیاست!

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم آذر 1391ساعت 8:2  توسط امیر رحمانی  |  نظر بدهید

اخبار برگزیده

* سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: کشورش به ایران درباره مکان و زمان برگزاری دور دیگر مذاکرات (1+5 با تهران) پیشنهادی ارائه کرده است. به گزارش "آسوشیتدپرس" ویکتوریا نولاند افزود: اما ما منتظر جواب آنها هستیم، به تماس‌های خود با ایرانی‌ها ادامه می‌دهیم و اگر آنها خواهان بازگشت به میز مذاکره باشند، ما نیز آماده هستیم.
* هزاران نفر از بنگلادشی‌هائی که به لیبی مهاجرت کرده بودند، به دلیل شرایط نامساعد لیبی درحال بازگشت به کشور خود می‌باشند. سازمان بین‌المللی مهاجرت در اطلاعیه‌ای به مناسبت 28 آذر، روز بین‌المللی مهاجرت، اعلام کرد شرایط موجود در لیبی و آسیب پذیری آشکار در این کشور کمک‌های حامیان مالی در سطح بین‌المللی را می‌طلبد که به آژانس‌هایی مانند سازمان بین‌المللی مهاجرت و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در افزایش چشمگیر طرح‌های عملیاتی باز گردانی کمک نمایند. این گزارش می‌افزاید: حامیان مالی شامل بانک جهانی بوده که به میزان 10 میلیون دلار از هزینه‌های حمل و نقل هوایی سازمان بین الملل مهاجرت برای انتقال 35 هزار مهاجر به بنگلادش را تأمین مالی نموده است.
* سید محمد جوزی در اعتراض به وضعیت فعلی سینما، با بیان خاطرات خود در بازرسی از یکی از مراکز فیلمسازی گفت: در سال‌های مدیریت علی لاریجانی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو نوبت به عنوان ناظر به مرکز تولید فیلم اسلامی در خیابان ولیعصر رفتیم بار دوم که به صورت سرزده بود، دیدیم در یکی از اتاق‌ها یک فیلم مستهجن به نمایش گذاشته‌اند. دختر و پسر به اسم کلاس درس در آن اتاق حضور داشتند. فیلم را از مسئول پخش گرفتیم و زمانی که آن را به وزیر نشان دادیم، وی پس از دیدن تصویر اول، حاضر نشد ادامه فیلم را ببیند. متأسفانه مدیر آن دستگاه هنوز هم در مسئولیت‌های فرهنگی کشور حضور دارد و همان‌ها که در آن کلاس حضور داشتند هنرمندان سینمای امروز ما هستند؛ با این اوضاع نمی‌توان توقعی از این گونه سینما داشت. جوزی اضافه کرد: اوضاع آنقدر خراب است که محمدعلی کشاورز گفته اگر دخترم هنرپیشه می‌شد، سرش را می‌بریدم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد