سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل های متنوع

پیشنهاد اوباما برای مذاکرات مستقیم با ایران: 5 ماهه باید به نتیجه برسیم  

یک شبکه تلویزیونی اسراییل در گزارشی مدعی شد که باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا به ایران پیشنهاد مذاکرات مستقیم برسر موضوع هسته ای داده است.به گزارش عصر ایران کانال 10 تلویزیون اسراییل سه شنبه شب با پخش گزارشی به نقل از یک مقام آگاه آمریکایی با اشاره به این مساله اعلام کرد، اوباما مقامات اسراییل را از این تصمیم خود بی اطلاع گذاشته و با تل آویو مشورتی در این باره نکرده است.بر اساس این گزارش رییس جمهوری آمریکا چارچوب زمانی 4 تا 5 ماه را برای نتیجه بخش بودن مذاکرات تعیین کرده است و در صورتی که این مذاکرات ناکام بماند ایالات متحده آمریکا به گزینه نظامی متوسل خواهد شد.این گزارش در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل اخیرا با اشاره به اینکه ایران تا دو ماه و نیم با خط قرمز تعیین شده از سوی اسراییل فاصله دارد، افزود که تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا برای  متوقف کردن برنامه هسته ای ایران توفیق چندانی نداشته است.رسانه های آمریکایی در ماه های گذشته اخبار و گزارش های متعددی درباره مذاکره محرمانه بین ایران و آمریکا بر سر برنامه هسته ای ایران منتشر کرده اند اما واشنگتن و تهران ضمن تاکید بر اینکه انجام مذاکرات مستقیم و دوجانبه بین دو طرف می تواند در دستور کار قرار گیرد، انجام هر گونه مذاکره محرمانه را تکذیب کرده اند.
 
21 دسامبر 2012 نزدیک است
برخی آژانس های هواپیمایی اروپایی اعلام کرده اند که بسیاری از درخواست های بلیت برای سفرهای هوایی شب سال نو و تعطیلات کریسمس برای روز 22 دسامبر و بعد از آن رزرو شده است .
باورمندان به پایان جهان در 21 دسامبر 2012 که از تقویم قوم مایا (یکی از اقوام بومی آمریکای لاتین ) گرفته شده است ، در دو روستا در ترکیه و فرانسه تجمع می کنند.به گزارش عصر ایران باورمندان به حادثه بزرگ در 21 دسامبر(9 روز دیگر) معتقدند که یک روستا در ازمیر ترکیه و یک روستا در جنوب فرانسه آسیب کمتری از حادثه بزرگ روز 21 دسامبر خواهند دید.روستای " شیرینجه " در ازمیر ترکیه و دهکده " بوگاراچ" در جنوب فرانسه از نظر باورمندان به پایان جهان امن ترین مکان ها هستند از این رو تقاضای مسافرت های هوایی به منظور اسکان در دهکده جنوب فرانسه 41 درصد و تقاضا برای سفر به ازمیر 30 درصد افزایش داشته است.




روستای شیرینجه در ازمیر ترکیه
نکته جالب این است که اکثر کسانی که به مقصد ازمیر یا بوگاراش فرانسه درخواست تهیه بلیت هواپیما کرده اند دنبال تهیه بلیت هایی یک طرفه (رفت)هستند نه بلیت های رفت و برگشت.بسیاری از آژانس های هواپیمایی اروپایی اعلام کرده اند که بسیاری از درخواست بلیت برای سفرهای هوایی شب سال نو و تعطیلات کریسمس برای روز 22 دسامبر و بعد از آن رزرو شده است .



روستای بوگاراش در جنوب فرانسه

گفته می شود یکی از دلایل این مساله ، شایعه پایان جهان در 21 دسامبر است و به نظر می رسد عده ای از مردم منتظرند ببینند در این روز چه اتفاقی خواهد افتاد! برخی دیگر بر عکس معتقدند دلیل این مساله پرشماری افرادی است که باوری به این شایعات ندارند.برخی آژانس های هوایی اروپا اعلام کرده اند روز 22 دسامبر یکی از پر ترافیک ترین روزهای سفرهای هوایی به مناسبت کریسمس و تعطیلات سال نو خواهد بود.
توتاتیس 4179 که به عنوان یک سیب زمینی بدریخت توصیف شده است از فاصله 6.9 میلیون کیلومتری زمین عبور کرد، این فاصله 18 برابر فاصله زمین و ماه است.

شب گذشته 21 آذر ماه درحالی که زمین درحالت آماده باش قرار داشت، یک خرده سیاره به طول 4.2 کیلومتر از کنار زمین عبور کرد.

به گزارش مهر، دانشمندان تصویری از خورشید و زمین ارائه کرده‌اند که از چشم انداز خرده سیاره 2012 XE54 ارائه شده است. این خرده سیاره در کنار یک سنگ بزرگ که مدتها است با نام توتاتیس مورد مطالعه قرار گرفته از نزدیکی زمین عبور کردند.خوشبختانه هیچ خطر برخوردی زمین را تهدید نمی‌کرد، اما دانشمندان اظهار داشتند که این رخداد منحصر به فرد می‌تواند اطلاعات بسیاری درباره خرده سیاره‌ها به آنها بدهد.

تصاویر انیمیشن از زمین و خورشید از نگاه خرده سیاره 2012 XE54

این خرده سیاره اخیرا کشف شده بود و بدون ایجاد هیچ خطری میان مدار ماه و زمین از فاصله 226 هزار کیلومتری عبور کرد.پاسکال تریساریکو از موسسه علوم سیاره‌ای که این تصاویر انیمیشن تولید کرده، گفت: تحلیل دقیق مسیر این خرده سیاره نشان می‌دهد که این خرده سیاره از کنار سایه زمین گذشته به این معنا که یک کسوف جزئی چند ساعت پیش از آنکه به حداقل فاصله با زمین برسد مشاهده خواهد شد.کسوف این خرده سیاره روی زمین پدیده‌ای بسیار نادر است و نخستین مورد آن با خرده سیاره 2008 TC3 رخ داد که از یک ساعت پیش از نزدیک شدن به اتمسفر زمین بر فراز کشور سودان در سال 2008 کسوف کامل خود را روی زمین انداخته بود.

چهار تصویر رایانه ای از خرده سیاره توتاتیس براساس تصاویر راداری از کاوشگر گلدستون ناسا

سنگ بزرگ فضایی توتاتیس نیز که مورد مطالعه دانشمندان قرار داشت، یکی از دو خرده سیاره‌ای بود که شب گذشته از کنار زمین ما گذشت.توتاتیس 4179 که به عنوان یک سیب زمینی بدریخت توصیف شده است از فاصله 6.9 میلیون کیلومتری زمین عبور کرد، این فاصله 18 برابر فاصله زمین و ماه است.دانشمندان اظهار می‌دارند که این خرده سیاره با طول 4.46 کیلومتری و عرض 2.4 کیلومتری می‌تواند یک خطر بالقوه برای زمین باشد چرا که این خرده سیاره هر چهار سال یک بار عبور از کنار زمین را تکرار می‌کند.در مقام مقایسه، خرده سیاره‌ای که دایناسورها را منقرض کرد تقریبا 10 کیلومتر عرض داشت.

به گزارش مشرق به نقل از ایران آباد، پس از آنکه ترکیه به بهانه تهدید موشکی سوریه و در قالب یک طرح از پیش تعیین شده موشک‌های پاتریوت ناتو را برای استقرار در مرزهای مشترک با سوریه خود آورد و نشان داد که عزمش برای مداخله در سوریه جدی است، با موافقت مسکو و دمشق از یک طرح فوق سری در سوریه تنها برای ساعاتی پرده برداری شد، تا غرب و ترکیه به صورت کامل حساب کار دستشان بیاید.

منابع سوری که به صورت پراکنده در این مورد اطلاع رسانی کرده‌اند، می‌گویند که از ابتدای شروع بحران در سوریه، دمشق، مسکو و تهران بر این باور بودند که غرب، اعراب و ترکیه در نهایت در سوریه دخالت خواهند کرد و از این‌رو استراتژی نظامی به سمتی رفت که مانع از این رویداد شود و هر بار در برابر این طرح غرب، سوریه نوعی مقاومت نظامی از خود نشان دهد.

در این میان روسیه اقدام به ارسال سریع تسلیحاتی کرد که تا پیش از این با سوریه قرارداد آن را امضا کرده بود، هر چند برخی از آنها در متن قرارداد نیامده بودند و در چارچوب قرارداد دفاع مشترک، روسیه ارسال آنها را به سوریه تسهیل کرد.

گفته می‌شود برخی از سلاح‌های راهبردی نقش عمده‌ای در افزایش توان نظامی سوریه داشته و دارند و وجود این سلاح‌ها در سوریه با وجود 21 ماه درگیری، هنوز آن را در صدر قدرت‌های نظامی بزرگ منطقه و جزو چند قدرت برتر نظامی جهان قرار داده است.

روسیه در اولین اقدام خود در حالی که پیش از آن جنگنده‌های رهگیر نسل چهارم میگ 35 را در اختیار سوریه گذاشته بود، اقدام به ارسال جنگنده‌های آموزشی یاک 130 با قابلیت رزمی به این کشور نمود، پس از آن موشک‌های فوق پیشرفته و بی‌همتای ضد کشتی یاخونت 4 با برد 300 کیلومتر را در اختیار سوریه قرار داد.


 
روسیه در ادامه اقدام به تقویت رادارهای سوریه کرد و علاوه بر رادارهای موجود، اقدام به ارسال رادارهای نبو و کاستا به سمت این کشور کرد و در آخرین اقدام خود هم موشک راهبردی و تاکتیکی زمین به زمین اسکندر را در اختیار ارتش سوریه قرار داد.
گفته می‌شود که ژنرال‌های نظامی سوریه با دلگرمی از این پشتیانی‌ها همچنان به ادامه نبرد امیدوارند و مطمئن هستند که چیزی مانع از مقاومت آنها در برابر هر گونه تجاوز خارجی نخواهد شد، به خصوص آنکه که روسیه تسلیحات دانگرید شده فروخته به سوریه را آپگرید کرده و آن را به سطح لیسانس ارتش خود رسانده است.منابع سوری اما تاکید می‌کنند در پی افزایش طرح‌های حمله به این کشور و تهدیدهای مکرر غرب، آنها با هماهنگی مسکو، از یکی از سری‌ترین طرح‌های نظامی خود به مدت یک ساعت پرده‌برداری کردند تا دستکم غرب مطمئن باشد که سوریه چه سلاح راهبردی در اختیار دارد.
در این میان هر چند پیش از این اعلام شده بود تحت فشارهای اسرائیل، مسکو فروش سیستم پدافندی اس 300 به سوریه را به حالت تعلیق در آورده، اما روس‌ها سیستم پیشرفته‌تری در اختیار دمشق گذاشته‌اند و آن نیز سیستم ضدهوایی اس 400 است، هر چند سوریه اس 300 را هم در اختیار دارد.کنار رفتن یک ساعته وسایل استتار این سیستم‌ها، باعث شد تا ماهواره‌های غرب به سرعت تصاویری از آن تهیه کرده و کمتر از یک ساعت بعد روی میز اوباما قرار دهند.
یک منبع آگاه البته به ایران آباد گفت که روس‌ها هنگام حضور پوتین در ترکیه این اقدام را انجام دادند و پیام‌های مشخصی را برای آنکارا فرستادند، چرا که اردوغان از کانال‌های دیپلماتیک پیش از ترک استانبول توسط پوتین، از حضور اس 400 در سوریه آگاه شده بود.حال باید دید در برابر این حجم تسلیحات روسی موجود در سوریه، اروپا و آمریکا چه اقدامی خواهند کرد، چرا که آنها به خوبی از توانایی سیستم‌های موجود در سوریه آگاه هستند.
 
تلاش غرب برای بزرگنمایی سلاح‌های شیمیایی سوریه؛
گروه بین‌الملل مشرق-- چندی است مقامات غربی و آمریکایی با مطرح کردن استفاده ارتش سوریه از سلاح ‌های شیمیایی به دنبال بهانه‌ای هستند تا حمله نظامی همه‌جانبه علیه این کشور ترتیب دهند. از سوی دیگر طی چند روز گذشته نیز ناتو استقرار موشک های پاتریوت در مرزهای ترکیه و سوریه را تصویب کرد.

در این گزارش سعی شده هدف آمریکا و غرب از مطرح کردن این مسائل در برهه‌ای خاص از زمان بررسی شود.

اولین جرقه‌های سلاح شیمیایی در سوریه از آنجا زده شد که برخی رسانه‌های غربی با کلید زدن ترس جهانی از سوریه فضای رسانه‌ای جهان را علیه این کشور کردند.

این رسانه با تیترهایی همچون "هراس جامعه بین المللی از سلاح های کیمیایی سوریه" ، "سلاح‌های بیولوژیکی وحشتناک سوریه" ، "خطری به نام سوریه" و ... دولت سوریه را یک جانی به تمام معنا تعریف کردند.

پس از انتشار این اخبار دولت‌های غربی و دوستان غرب در منطقه و به ویژه ترکیه و اسرائیل درباره امنیت و امکان استفاده از سلاح‌های شیمیایی سوریه ابراز نگرانی کردند، وزارت خارجه سوریه برای نخستین بار پذیرفت که این کشور زرادخانه‌ای از سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیک در اختیار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه سوریه گفت: «تاکنون هرگز از سلاح شیمیایی یا بیولوژیک استفاده نشده است و تحولات داخلی سوریه، به هر سویی برود هم هرگز از سلاح شیمیایی و بیولوژیک طی بحران سوریه استفاده نمی‌شود. همه این گونه سلاح‌ها در انبار و در امنیت و در کنترل مستقیم نیروهای مسلح سوریه هستند و هرگز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، مگر اینکه سوریه هدف حمله خارجی قرار گیرد».

پس از انتشار این خبر مقامات غربی و آمریکایی بیش از پیش به مطرح کردن این موضوع پرداختند تاجایی که برخی از کشورهای ‌غربی به صورت رسمی اعلام کردند آماده حمله نظامی به سوریه هستند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در اجلاس منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی در کالج ملی نظامی واشنگتن گفته بود: استفاده از سلاح شیمیایی به طور کامل غیر قابل پذیرش است. دنیا به سوریه نگاه می‌کند. اگر سوریه چنین اشتباه تراژیکی مرتکب شود قطعا نتایجی خواهد داشت که سوریه در قبال آنها مسوول است.آمریکا و متحدانش در صورت استفاده سوریه از سلاح‌های کشتار جمعی آماده مداخله نظامی در این کشور هستند.


هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا نیز گفته بود اقدام سوریه در زمینه استفاده از تسلیحات شیمیایی یک «خط قرمز» برای دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا محسوب می شود و اقدام آمریکا را در پی خواهد داشت.

ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا هم تاکید کرد که تهدید سوریه به استفاده از سلاح‌های شیمیایی‌اش «غیر قابل قبول» است.

مجلۀ فرانسوی لوپوئن در گزارشی نوشت: فرانسه به طور مخفیانه آمادۀ حمله نظامی به سوریه می شود.

در ادامۀ این گزارش آمده است: این حمله با حضور آمریکا، انگلستان، فرانسه و همچنین سایر کشورهای عضو ناتو از جمله ترکیه صورت خواهد گرفت که به این کشورها باید نام اردن و چند کشور عربی دیگر را افزود. ظاهراً قرار نیست دخالت نظامی به صورت زمینی، هوایی و یا طولانی مدت باشد، بلکه به یکسری عملیات های مشخصی با هلیکوپتر و هواپیما محدود خواهد شد که تنها انبارهای سلاح های شیمیایی را هدف قرار خواهد داد.

تایمز لندن به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: در حالی که ۲۹ دانش آموز سوری بر اثر حمله معارضین بشار اسد کشته شدند؛ دبیرکل سازمان ملل هشدار داد استفاده سوریه از سلاح‌های شیمیایی پیامدهای ناخوشایندی در پی خواهد داشت، ناتو نیز استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی را عبور از خط قرمز ناتو دانسته و تاکید کرده که این اقدام عکس‌العمل بی‌درنگ جامعه جهانی را در پی خواهد داشت.

این مقام آمریکایی افزود: برای این مداخله نیازی به یک حرکت جدی از سوی دولت سوریه همه آماده اقدام هستند. البته هنوز مشخص نیست که این مداخله چه زمانی صورت می‌گیرد. ما هنوز به یک تصمیم واحد دست پیدا نکرده‌ایم. گزینه‌های زیادی وجود دارد اما اقدام نظامی می‌تواند سریعا و ظرف چند روز صورت بگیرد.

به نوشته تایمز در این مداخله نظامی علاوه بر آمریکا، بریتانیا و سایر کشورها هم حضور دارند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به این نکته اشاره کرد که دولت اسد می‌تواند خود را برای استفاده از سلاح شیمیایی آماده کند و بر این نکته تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از نزدیک به اوضاع کنترل دارد.یکی دیگر از مقام‌های آمریکایی نیز گفت که واشنگتن بیم آن دارد که دولت سوریه در حال ترکیب مواد شیمیایی برای تشکیل گاز کشنده سارین باشد.

دبیرکل ناتو در واکنش به شایعات مطرح‌شده مبنی بر احتمال استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه، اعلام کرد در صورتی که این اتفاق رخ دهد، جامعه جهانی واکنش فوری خواهد داشت.

روزنامه آتلانتیک نیز نوشت که رژیم صهیونیستی از اردن در دفعات مختلف خواسته تا اجازه بمباران سایت‌های تسلیحات شیمیایی سوریه را بدهد. این مورد از سوی منابع اطلاعاتی هر دو طرف نقل شده است. اردن تمام این درخواست‌ها را رد کرده و گفته که زمان برای این اقدامات مناسب نیست. چرا که برخی از سایت‌های سلاح شیمیایی سوریه در نزدیکی مرز با اردن قرار دارند.


گفته می شود آمریکا هم اکنون درحال آموزش یک تیم از نیروهای عملیات ویژه خود در اردن برای مقابله با خطر تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی سوریه است.

دراین میان، روزنامه‌هاآرتص در خبری مدعی شد: معاون وزیر امور خارجه سوریه طی روزهای گذشته با سفر به برخی کشورهای آمریکای لاتین نامه‌های سری از رهبران این کشورها برای بشار اسد آورده است.

براین اساس فیصل المقداد، معاون وزیر امور خارجه سوریه طی روزهای گذشته به کوبا، ونزوئلا و اکوادور سفر کرده و نامه‌هایی سری برای شخص بشاراسد، رئیس‌جمهور سوریه از سوی رهبران این کشورها آورده است.

«ولید المعلم»، وزیر خارجه سوریه در مصاحبه با شبکه المیادین در نیویورک تاکید کرد: مطرح شدن قضیه سلاح‌های شیمیایی سوریه توسط آمریکا به این دلیل صورت می‌گیرد که سوریه بسان عراق مورد حمله نظامی آمریکایی‌ها قرار گیرد.

"حسین امیر عبداللهیان" معاون امور عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه ایران با بیان این مطلب، افزود: کشورهایی که مسئول مستقیم کشتار افراد بیگناه در سوریه هستند، هم اینک از استفاده حکومت سوریه از سلاح شیمیایی در مقابله با مخالفان سخن می گویند که این اظهارات، چیزی جز بحرانی تر کردن اوضاع جاری سوریه نیست.


چه کسی برای اولین بار در خاورمیانه از سلاح شیمیایی استفاده کرد

پایگاه خبری ایندیپندنت نوشت: رابرت فیسک تحلیل خود را اینطور آغاز می کند : این دروغ وجود سلاح های شیمیایی در سوریه و اینکه ممکن است بشار اسد از این سلاح ها علیه مردم سوریه استفاده کند است. و اگر وی چنین کاری را آنجام دهد غرب وارد عمل می شود.

فیسک در ادامه می نویسد : ما تمام این چرندیات را در یک سال گذشته شنیده ایم و حکومت سوریه نیز بارها اعلام کرده که "اگر سلاح شیمایی داشته باشد هرگز از آن علیه مردم سوریه استفاده نمی کند."

ولی اکنون نمایش تغییر کرده است. فردی از یک آژانس رادیویی کانادایی با من تماس گرفت تا درباره استفاده حافظ اسد ( رئیس جمور سابق سوریه ) از سلاح های شیمایی در شهر "حماه" در سال 1982 صحیت کنیم. منبع آنها همان UMIS بود .

این در حالی بود که من در فوربه سال 1982 به حماه رفته بودم و شاهد نحوه برخورد ارتش سوریه با مردم حماه بودم. در آن سال ارتش سوریه با تندی با معترضین برخورد می کرد اما من هرگز مشاهده نکردم که ارتش سوریه از بمب شیمایی علیه مردم حماه استفاده کند.
 
 علاوه بر آن من نه سربازی را در حماه دیدم که با خود ماسک شیمایی حمل کند و نه شهروندی از حماه از ماسک شیمایی استفاده می کرد. اما من در دهه 1980 شاهد استفاده بمب شیمایی توسط ارتش عراق علیه نیروهای ایرانی بودم.

این حقیقت تاریخی در حالی است که هم اکنون اغلب مردم جهان فکر می کنند که حافظ اسد در آن سال از سلاح شیمیایی علیه مردم حماه استفاده کرد و اکنون این موضوع مورد اشاره قرار می گیرد که "از آنجائیکه 30 سال قبل حافظ اسد از سلاح شیمیایی استفاده کرد اکنون نیز پسرش از سلاح شیمیایی استفاده خواهد کرد ."

اما حقیقت این است که این صدام نبود که برای نخستین بار در خاورمیانه از سلاح شیمایی استفاده کرد بلکه ژنرال "آلنبی" از ارتش انگلیس در سال 1917 و در صحرای سینا از سلاح های شیمیایی استفاده کرد.  






آلنبی در کنار فیصل بن عبد العزیز

اقدام عملی ترکیه برای آغاز جنگ نظامی و واکنش سوریه

دولت ترکیه که از نظر نظامی توان مقابله با ارتش سوریه را نداشته و ندارد، با جنجال آفرینی در مورد توان موشکی ارتش این کشور، از ناتو خواست تا در برابر تهدیدات سوریه – و در واقع تکمیل سیستم سپر موشکی آمریکا مستقر در ملطیه – موشک‌های پاترویوت را در این کشور مستقر کند.
تنها ساعاتی پس از آنکه اعلام شد ناتو با درخواست ترکیه برای استقرار سیستم ضدهوایی و ضد موشکی پاتریوت در خاک این کشور و در نزدیکی مرزهای سوریه موافقت کرده است، معادله قوا باز هم به نفع سوریه تغییر کرده است.

روسیه که از مخالفان جدی انتشار این موشک‌ها در مرز سوریه بود و آن را اقدامی در راستای افزایش تنش‌ها ارزیابی می‌کرد، برای نشان دادن قاطعیت خود در حمایت از سوریه، اولین محموله از موشک‌های پیشرفته اسکندر را به سوریه تحویل داده است.


ادعاهای الاسعد درباره تحولات سوریه و استفاده از سلاح‌های شیمیایی/ دلیل استقرار سامانه موشکی پاتریوت

«ریاض الاسعد»، فرمانده گروهک تروریستی موسوم به «ارتش آزاد سوریه» مدعی شد، نظام سوریه به سلاح‌های شیمیایی برای سرکوب گروهک‌های مسلح روی خواهد آورد.

وی که در یک گفت‌وگوی مطبوعاتی شرکت کرده بود، در ادامه ادعاهای خود اظهار کرد که گروهک تروریستی ارتش آزاد در آستانه به دست گرفتن کنترل دمشق، پایتخت سوریه و فرودگاه آن است.

الاسعد که پس از رانده شدن از ترکیه تا مدتی در مکانی نامعلوم به سر می‌برد و حتی اخباری مبنی بر کشته شدن وی توسط طرف‌های خودی منتشر شده بود، هم اکنون در قاهره، پایتخت مصر به سر می‌برد و این سخنان را تلفنی با خبرگزاری آلمان در قاهره بیان کرد.

وی در ادامه اظهارات مضحک خود که هر خواننده و شنونده ساده‌لوحی به کذب بودن آنها پی‌ می‌برد، گفت: دلیل اصلی قطع شبکه‌های اینترنتی و ارتباطی در سوریه که چندی پیش در این کشور روی داد، با این هدف صورت گرفت که نظام سوریه محل نگهداری مقادیری از سلاح‌های شیمیایی خود را تغییر دهد و مانع پوشش خبری این امر شود تا به این وسیله زمینه‌ حمله شیمیایی به گروه‌های مسلح را فراهم کند.

وی دلیل استقرار سامانه موشکی پاتریوت را نیز به این امر ارجاع می‌دهد و مدعی است که ناتو از بیم استفاده سوریه از چنین سلاح‌هایی این سامانه را در مرزهای ترکیه نصب کرده و در مقابل احتمال هرگونه دخالت نظامی ترکیه در سوریه را رد کرد.

اما در داخل سوریه نیز الاسعد دارای دیدگاه‌های مخصوص به خویش است و می‌گوید که ارتش آزاد هم اکنون بر بسیاری از پایگاه‌های نظامی و مناطق استراتژیک تسلط پیدا کرده و به تنهایی می‌تواند نبرد نهایی را در سوریه رقم بزند و هم اکنون ارتش آزاد بر سلاح‌های بسیاری از جمله سلاح‌های پدافند هوایی دست یابد.

الاسعد با اذعان به اینکه ارتش آزاد کنترل فرودگاه دمشق را در دست ندارد، گفت: با این حال افراد مسلح در محیط اطراف آن حضور دارند.

وی نظام سوریه را در موضع ضعیف و ارتش آزاد را در موضع قدرتمند توصیف کرد و مدعی شد که در نبرد آینده که نبرد سرنوشت‌ساز دمشق خواهد بود، ارتش آزاد آن را به سود خود رقم خواهد زد.

در حالی‌که رابطه ارتش آزاد سوریه با جماعت «جبهه یاری اهل شام» برهمه اثبات شده و این دو گروهک تروریستی در بسیاری از جنایات به وقوع پیوسته در سوریه مشارکت داشته و دارند، الاسعد وجود هرگونه رابطه با شاخه القاعده در سوریه را منکر شد و در ادعایی مضحک نظام سوریه را به وارد کردن عناصر القاعده در سوریه متهم کرد.

وی هدف نظام سوریه از این اقدام را تحریف وجه و از بین بردن اعتبار ارتش آزاد دانست.

الاسعد به وجود برخی اشتباهات و ارتکاب برخی جرایم توسط عناصر و گروهک‌های تروریستی وابسته به ارتش آزاد اذعان، اما انتشار برخی اخبار مبنی بر کشته شدن «عمر سلیمان»، معاون حسنی مبارک، رئیس جمهوری مصر در انفجاری در سوریه را رد کرد.

این اظهارات الاسعد درحالی مطرح می‌شود که به تازگی با به بن بست رسیدن تمام توطئه‌‌های غربی و عربی برای براندازی نظام سوریه و عدم بروز کوچکترین خلل اقتدار و استواری نظام سوریه موضوع استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط دمشق علیه گروهک‌های مسلح را مطرح کرده‌اند. ادعایی که هیچ پایه و اساسی ندارد.

بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز اخیراً پس از بازدید از اردوگاه پناهجویان سوری در ترکیه گفت: اگرچه اخباری در این خصوص منتشر شده که نظام قصد دارد، از سلاح شیمیایی استفاده کند، اما در واقع هیچ گزارش مؤکد و قابل استنادی در این خصوص وجود ندارد.وی مدعی شد: بی‌تردید استفاده سوریه از این نوع از سلاح‌ها عواقب وخیمی برای منطقه درپی دارد.کی‌مون بار دیگر تأکید کرد که راه حل سیاسی تنها راهکار برای حل بحران سوریه است.
همچنین سخنگوی وزارت خارجه سوریه گفت: سوریه تاکنون هرگز از سلاح شیمیایی یا بیولوژیک استفاده نکرده و تحولات داخلی این کشور به هرسو برود، هرگز از سلاح شیمیایی و بیولوژیک طی بحران سوریه استفاده نخواهد کرد.وی تأکید کرد که همه اینگونه سلاح‌ها در انبار و در امنیت و در کنترل مستقیم نیروهای مسلح سوریه هستند و هرگز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، مگر اینکه سوریه هدف حمله خارجی قرار گیرد.
افرادی با نفوذ به یکی از پایگاه‌های هوایی صهیونستی در مرکز سرزمین‌های اشغالی موتورهای جنگنده‌های اف 16 موجود در آن را سرقت کردند. پیش از این نیز پس از انتشار خبری مشابه، ادعا شد که نیروهای اطلاعاتی ایران، اقدام به سرقت موتور جنگنده‌های ارتش کرده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، پایگاه خبری صهیونیستی «والاه» در خبری از یک سرقت بزرگ و خطرناک امنیتی در یکی از پایگاه‌های نیروی هوایی اسرائیل در مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

بنابر اعلام این پایگاه خبری صهیونیستی، افراد یا طرف‌هایی با نفوذ به یکی از پایگاه‌های هوایی صهیونستی در مرکز سرزمین‌های اشغالی موتورهای جنگنده‌های اف 16 موجود در آن را سرقت کردند.

پیش از این نیز پس از انتشار خبری مشابه، ادعا شد که نیروهای اطلاعاتی ایران، اقدام به سرقت موتور جنگنده‌های ارتش کرده‌اند.

به گفته مسؤولان ارشد نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سارقان کمک‌هایی از نظامیان داخل پایگاه دریافت کرده‌اند و این موضوع طی تحقیقات آشکار گردید، چون تحقیقات صورت گرفته نشان داد که هیچ‌گونه تخریب یا شکافی در دیوارهای اطراف این پایگاه ایجاد نشده است.

این منابع براین اساس تأکید می‌کنند که به احتمال بسیار سارقان کمک‌هایی از داخل پایگاه دریافت کرده‌اند که توانسته‌اند از در اصلی آن وارد شوند، افزون بر اینکه نقل و انتقال این موتورها نیازمند وسایل و تجهیزات بزرگ و پیشرفته است و این موضوع این احتمال را تقویت می‌کند که آنها با پای پیاده داخل و خارج از پایگاه نشده‌اند.مسؤولان ارشد نیروی هوایی اسرائیل با خطرناک‌خواندن این حادثه اعلام کردند که هنوز عامل یا عاملان این سرقت مشخص نشده‌اند و معلوم نیست این سرقت با چه هدفی صورت گرفته است.سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی درباره این حادثه گفت که پرونده تحقیقی در این خصوص گشوده شده و فرمانده پایگاه به محض اطلاع از وقوع این سرقت، پلیس نظامی رژیم صهیونیستی مطلع کرده است.
 
 
وزارت اطلاع‌رسانی سوریه فاش کرد:
باید به برخی رژیم‌های منطقه‌ای از جمله ترکیه و سعودی و قطر اشاره کرد که اقدام به قاچاق تروریست‌های مسلح عرب و بیگانه و تأمین مالی و تسلیحاتی آنها می‌کنند تا آنها را تحت عنوان "جهاد" برای انجام عملیات‌های تروریستی راهی سوریه کنند و شماری از آنها که دارای تابعیت‌های لیبیایی و تونسی بودند، پس از بازداشت توضیح دادند که چگونه از مرزهای ترکیه وارد سوریه شدند و چگونه در پایگاه‌های آموزشی نظامی دوره‌های مختلف نظامی را دیدند.
وزارت اطلاع‌رسانی سوریه با ارسال بیانیه‌ای به گروه بین‌الملل مشرق، از افکار عمومی خواست با هوشیاری تمام، در دام دروغ پراکنی برخی رسانه‌های مشخص قرار نگیرند.

وزارت اطلاع رسانی سوریه در این بیانیه آورده است که وظیفه خود می‌داند درباره تحولات سوریه واقعیت آنچه در این کشور جریان دارد توضیح بدهد نه آنچه رسانه‌هایی مشخص برای انحراف افکار عمومی و تحریف وقایع منتشر می‌کنند تا اهداف شناخته شده خود را محقق کنند و در واقع این ابزارهای رسانه‌ای شریک قانونی و سیاسی در جنایات علیه نظام و شهروندان سوریه هستند.

در ادامه این بیانیه آمده است وزارت اطلاع رسانی سوریه با همکاری سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای آگاه‌سازی رسانه‌ها و افکار عمومی جهان این پیام را خطاب به همه رسانه‌های هوشیار اعلام می‌دارد و فیلم‌های مستندی در این باره که کمیته فعالان در زمینه حقوق بشر و اطلاع‌رسانی گردآوری کرده‌اند به این بیانیه ضمیمه شده است.

وزارت اطلاع‌رسانی سوریه در ادامه بیانیه ارسالی خود به مشرق آورده است: امیدواریم که این پیام را برای همه اصحاب رسانه اعم از خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، تلویزیون و آنهایی که در حوزه سیاسی کار می‌کنند منتشر کنید تا همگی بتوانند برداشت درست و واقعی از حوادث سوریه داشته باشند نه اینکه در دام دروغ پراکنی‌ها و تحریف واقعیت‌ها از سوی برخی رسانه‌ها باشند.

این بیانیه می‌افزاید: با توجه به مسؤولیت قانونی و اخلاقی که در رساندن پیام واقعی و حقیقی به رسانه‌‌ها بر دوش خود احساس می‌کنیم تا رسانه‌ها نیز واقعیت را به دور از یکجانبه‌گرایی برخی گروه‌ها و طرف‌های سیاسی به اطلاع افکار عمومی برسانند و با توجه به اینکه به اهمیت شغل خویش به عنوان دستگاه‌های اطلاع‌رسانی ایمان و باور داریم و سوگند خورده‌ایم که با تبعیت از معیارهای اخلاقی و اخلاق حرفه‌ای قضایا و مسائل قومی و ملی جاری در جهان عرب را آن‌گونه که هست به اطلاع جامعه بین‌المللی برسانیم، به اطلاع شما می‌رسانیم و آشکار می‌کنیم که کشور سوریه از زمان آغاز بحرانی که هم‌اکنون درگیر آن است، با حملات تبلیغاتی و رسانه‌ای گمراه‌کننده بزرگی از سوی رسانه‌های عربی و غربی مواجه است که خود را به عنوان بازوی رسانه‌ای و تبلیغاتی گروه‌های مسلح تروریستی به خدمت آنها درآورده‌اند، تا حملات تروریستی این گروه‌ها علیه ملت سوریه، چه شهروندان نظامی و چه غیرنظامی، را پوشش دهند و با تحریف واقعیات با آنها در کشتارها و قتل عام‌هایی همراه و همگام می‌شوند که علیه شهروندان سوری انجام می‌شود و این جنایات را به گونه‌ای به تصویر می‌کشند که این گونه به بیننده القا کند، این حملات و جنایت‌ها به دست ارتش سوریه و نیروهای امنیتی نظام انجام شده‌اند،‌ بدون اینکه ذره‌ای به بازتاب‌های ارتکاب این کشتارها و قتل عام‌ها و پیشینه‌ها و اهداف آن بیاندیشند و اینکه این جنایات به سود چه طرف و گروهی به پایان خواهد رسید، بلکه آنچه تنها مد نظر آنهاست تخریب وجه سوریه و با هدف زیر سوال بردن و توهین و تعرض به مواضع عربی و منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن صورت می‌گیرد.

این بیانیه می‌افزاید: با اینکه سوریه به تمام تعهدات خود در برابر روند سیاسی جهت پایان دادن به بحران متعهد و همواره حریص بوده تا به راه حلی سیاسی در چارچوب کثرت گرایی سیاسی و اجرای برنامه‌های اصلاحی فراگیر دست یابد که خواسته‌های تمام سوری‌ها از هر طیف و گروه و جناح برآورده سازد و در این راه طرح ارسال ناظران اتحادیه عرب را تا طرح ارسال ناظران بین المللی براساس طرح "کوفی عنان" در 25 مارس را پذیرفته و به آن تن داده است، با این حال گروه‌های مسلح تروریستی همچنان در اقداماتی که نقض آشکار تمام طرح و برنامه‌ها و تلاش‌های سیاسی برای حل این بحران به شمار می‌آید به حملات تروریستی خود و قتل و کشتار مسلحانه شهروندان سوری و نیروهای ارتش این کشور ادامه می‌دهند، به گونه‌ای که براساس اعلام ناظران بین المللی تاکنون بیش از 10600 مورد حمله و تجاوز توسط این گروه‌ها به وقوع پیوسته که رهاورد آن قربانی شدن صدها نفر از شهروندان غیرنظامی و نظامی بوده و این صرف نظر از عملیات‌های تخریبی است که ساختارهای زیربنایی کشور سوریه از جمله تاسیسات آب و نفت و گاز و برق و بیمارستان‌ها و مدارس این کشور را هدف گرفته است، به گونه‌ای که تاکنون مدرسه‌ای در سوریه از حملات تروریست‌هایی در امان نمانده است که با درآمدهای نفتی رژیم‌های عربی و تسلیحات نظامی ترکیه‌ای تامین می‌شده‌اند و آمارهای موجود نشان می‌دهد که تاکنون به بیش از 1700 دستگاه واحد آموزشی به ارزش نیم میلیارد لیره سوری آسیب رسیده است و این صرف نظر از آسیب دیدن کادرهای آموزشی این واحدهای آموزشی بوده که تاکنون بالغ بر 40 نفر از نیروهای خود را به دست تروریست‌ها از دست داده است.
 
در این بین بخش بهداشت و درمان سوریه نیز که خدمات بهداشتی و درمانی و پزشکی رایگانی را به شهروندان سوری ارائه می‌دهد، از این حملات در امان نمانده‌اند و در این مدت بسیاری از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در معرض حملات غارت و چپاول و تخریب و آتش سوزی و تجاوز به کادرهای پزشکی و بیمارستانی قرار گرفته‌اند و بر اساس آمارها تاکنون 38 بیمارستان و 132 مرکز بهداشتی در معرض حملات تروریستی قرار گرفته‌اند که 25 بیمارستان دوباره راه‌اندازی شده است تا مجموع خسارات وارده به این بخش 3.5 میلیارد لیره سوری برآورد شود.

همچنین است وضعیت بخش برق و نفت و گاز سوریه که در معرض این حملات قرار گرفته و موجب شده تا بازتاب‌های منفی خود را بر وضعیت معیشتی مردم بگذارد.

به ویژه آنکه سوق پیدا کردن این حملات تروریستی به سمت بخش‌های خدمات و ساختارهای زیربنایی در کنار مجازات‌ها و تحریم‌های اقتصادی اعمال شده توسط کشورهای غربی و برخی رژیم‌های عربی بر بخش‌های اقتصادی که تامین کننده نیازهای اساسی معیشتی شهروندان سوری در حوزه سوخت و انرژی و داروهای پزشکی و دیگر نیازهای اساسی هستند، بسیار نگران کننده به نظر می‌رسد و موجب می‌شود تا تاثیری منفی بر زندگی شهروندان سوری و توانایی آنها جهت تامین نیازهای معیشتی‌اشان بگذارد و به این ترتیب زمینه‌ها و موجبات نارضایتی عمومی علیه نظام را در میان شهروندان سوری فراهم کند و نظام را به عدم توانایی در برآوردن نیازهای مردم و جبران خسارات وارده به بخش‌های آسیب دیده متهم کند.

با کمال تاسف هیچ‌گاه این میزان و حجم قابل توجه و چشمگیر اقدامات تروریستی و تخریبی که روزانه علیه سوریه و شهروندان این کشور به اجرا گذاشته می‌شود، مورد توجه رسانه‌های عربی و غربی قرار نگرفته و اگر به آن پرداخته شده با هدف تبیین نزدیک شدن به فروپاشی و سرنگونی نظام و نه از بعد اقدامات تروریستی جنایتکارانه و تخریبی تعامل شده است تا به این ترتیب بیش از پیش تشویق کننده اقدامات خرابکارانه و تروریستی در این کشور باشد.

برای کسانی که اوضاع جاری در سوریه را دنبال می‌‌کنند، به راحتی می‌توانند،‌ دوگانگی معیاری در تعامل با حوادث جاری در این کشور و دست داشتن رسانه‌های عربی و غربی در سرپوش گذاشتن بر جنایات گروه‌های مسلح تروریستی و مشارکت آنها در ریخته شدن خون مردم سوریه را دریابند، به گونه‌ای که اگر اندکی به گذشته بازگردیم، ملاحظه خواهیم کرد که تمام کشتارهای صورت گرفته در سوریه پیش یا با نشست‌های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد و شورای حقوق بشر این سازمان درباره سوریه همزمان یا بوده پیش از آن صورت گرفته است تا جامعه بین المللی را علیه سوریه بسیج کند و از این محافل بین المللی همسو با مواضع و اهداف خود بهره‌برداری سیاسی کند و این محافل را وادار به تصویب قطعنامه‌هایی علیه سوریه کند.

موضوعی که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد، سرعت عمل محافل عربی و غربی و به ویژه رژیم‌های حامی تروریست‌ها در محکومیت سوریه است، به‌گونه‌ای که به ذهن اینگونه تداعی می‌کند که این قطعنامه‌ها پیشاپیش برای متهم کردن سوریه آماده و مهیا بوده‌اند و هماهنگی‌های لازم برای تحرکت سریع جهت محکوم کردن سوریه و درخواست قرار دادن آن تحت بند هفتم سازمان ملل متحد و فراهم کردن زمینه دخالت فوری نظامی در امور داخلی آن صورت گرفته است، در حالی‌که تمام این طرف‌‌ها چشم خود را بر روی بمبگذاری‌های تروریستی صورت گرفته توسط این تروریست‌ها علیه شهروندان سوری و ساختارهای زیربنایی و خدماتی آن می‌بندند که تامین کننده نیازهای اساسی مردم سوریه هستند و همین موجب می‌شود تا سوالاتی درباره ارتباط واقعی این کشورها و رسانه‌هایشان با آنچه در سوریه از تروریسم و تخریب می‌گذرد به ذهن خطور کند.

آنچه در روستای "التریمسة" در استان حماه در 12/7/2012 رخ داد و بی‌توجهی که رسانه‌ها به این احداث داشتند، نمونه‌ای از تعامل و برخورد دوگانه این رژیم‌ها و رسانه‌های آنهاست تا زمینه را برای محکومیت نظام سوریه فراهم کنند، بی‌آنکه در این ارتباط خواهان انجام تحقیقاتی واقعی شوند. در این حادثه خونبار برخی از شبکه‌های مغرض رژیم‌های عربی از بکاربردن سلاح‌های سنگین و توپ و تانک و بالگرد برای کشتن 250 غیرنظامی سخن گفتند و در سخنان خود به مقاطع و تکه فیلم‌هایی چند ثانیه‌ای استناد جستند که گروه‌های تروریستی آن را پخش کردند و هیچ‌گاه نمی‌شد در ماهیت واقعی و درستی یا نادرستی آنها تحقیق کرد، اما محافل سیاسی بین المللی بدون هیچ تحقیقی آن را با جان و دل پذیرفته و تایید کردند، درحالی که سوریه تاکید کرد که در این حادثه جز سلاح‌های سبک و آرپی‌جی آن هم برای تحت پیگرد قرار دادن تروریست‌ها و هدف قرار دادن مراکز تجمع آنها استفاده نشده است که کشته شدن 37 تروریست و دو غیرنظامی را به دنبال داشت و ارتش سوریه موفق شد، مقادیر زیادی تسلیحات نظامی از مراکز تجمع تروریست‌ها و خانه‌های تیمی آنها به دست آورد، همچنین هیئت ناظران بین المللی از نزدیک از روستای التریمسه دیدن کردند تا از نزدیک مکان درگیری‌ نیروهای دولتی و تروریستی را مشاهده و ملاحظه کنند که اصلا کشتاری توسط ارتش سوریه حادث نشده است.

سؤالی که در اینجا بسیار مهم می‌نماید این است که چرا رسانه‌ها تا این اندازه در سخن گفتن و خبرپردازی درباره این کشتار آن هم همزمان با نشست شورای امنیت تسریع کردند که قرار بود درباره تمدید مدت حضور ناظران بین المللی تصمیم گیری کند. آیا نباید گفت که هدف از تمام این اقدامات تحت فشار قرار دادن شورای امنیت و به ویژه کشورهایی بود که دخالت خارجی در سوریه را رد می‌کردند؟ واقعا دولت سوریه چه سودی از قتل‌عام‌ها و کشتارها در برابر ناظران بین المللی می‌برد، آن هم در زمانی که شورای امنیت درصدد برگزاری نشست و تصمیم‌گیری درباره مهلت حضور ناظران بین‌المللی در سوریه بود؟ تمام اینها سؤالاتی است که برای یافتن پاسخ قانع‌کننده به آنها نیاز به تحقیق و تفحص چندان نیست.

کشتار "الحولة" در استان حمص در 25 می 2012 که ده‌ها کودک و زن با سلاح سرد در آن قربانی شدند نیز پیش از سفر کوفی عنان، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه به دمشق در 29 می 2012 صورت گرفت و طی آن نیز بار دیگر رسانه‌های مغرض و معارضان خارجی ارتش سوریه را متهم به دست داشتن در این جنایت کردند و مدعی شدند که ارتش سوریه با سلاح‌های سنگین این منطقه را بمباران کرده است،‌ اما پس از اینکه مشخص شد، اکثر قربانیان این جنایت از مسافت نزدیک هدف قرار گرفته‌اند، شروع به سخن گفتن از شبیخون و مشابه‌ها آنها کردند که به هیچ وجه با منطق مطابقت نداشت تا مشخص نشود که این حادثه در واقع کشتاری تدارک دیده شده توسط تروریست‌های مسلح علیه سه تا چهار خانواده حامی نظام بود که همکاری با تروریست‌ها را رد کرده و برخی از آنها از خاندان "مشلب"، نماینده پارلمان سوریه یعنی "عبد المعطی مشلب" بودند.

حال ما این سؤال را مطرح می‌کنیم که واقعا چه طرفی از این کشتار سود می‌برد؟ بی‌تردید یکی از مهمترین هدف‌های این کشتار تحریف روند مذاکرات عنان با دولت سوریه و هدف واقعی این سوریه به گونه‌ای بود که به برنامه‌ها و توطئه‌های مد نظر دشمنان سوریه کمک کند.

درباره کشتار "القبیر" در استان حماه که 6/6/2012 واقع شد و قربانیان آن کودکان و زنان بودند، نیز باید گفت که برنامه این کشتار به نحوی توسط گروه‌های تروریستی و حامیان بین المللی و منطقه‌ای آنها تدارک دیده شده بود که پیش از نشست شورای امنیت درباره اوضاع خاورمیانه در 7/6 /2012 انجام شود و از این حیث از خون سوری‌ها برای اهداف مورد نظر غرب بهره‌برداری شود.

تمرکز رسانه‌های غربی و محافل سیاسی غرب براین کشتارها در برابر نادیده گرفتن تمام کشتارهای و بمبگذاری‌های تروریستی صورت گرفته توسط تروریست‌ها علیه مردم سوریه و هدف قرار دادن ساختارهای زیربنایی و به آتش کشیدن آنها در واقع مشارکت در جنایات تروریست‌ها و تشویق آنها به ادامه اقدامات‌شان برای تحقق اهداف مورد نظر کشورهای عربی و منطقه‌ای و غربی است.

در اینجا لازم است به دست داشتن برخی رژیم‌های منطقه‌ای در این اقدامات از جمله ترکیه و عربستان و قطر اشاره کرد که اقدام به قاچاق تروریست‌های مسلح عرب و بیگانه و تأمین مالی و تسلیحاتی آنها می‌کردند تا آنها را تحت عنوان "جهاد" برای انجام عملیات‌های تروریستی راهی سوریه کنند و شماری از آنها که دارای تابعیت‌های لیبیایی و تونسی بودند، پس از بازداشت توضیح دادند که چگونه از مرزهای ترکیه وارد سوریه شدند و چگونه در پایگاه‌های آموزشی نظامی دوره‌های مختلف نظامی را دیدند.

این حقایق تأکید می‌کند که برخی از کشورهای همجوار سوریه در تررویسمی که سوریه در معرض آن قرار گرفته با حمایت و پناه دادن به تروریست‌های مسلح و تامین مراکز آموزش نظامی و حمایت مالی و تسلیحاتی از انها تحت عنوان پذیرش پناهندگان سوری دست دارند، به گونه‌ای که نیروهای مرزی سوریه روزانه با ده‌ها تلاش برای نفوذ نیروهای مسلح و قاچاق سلاح به سوریه از مرزهای ترکیه مقابله می‌کنند و روند این نفوذها به گونه‌ای صورت می‌گیرد که به راحتی می‌توان به هماهنگی‌های صورت گرفته بین این تروریست‌ها و آن دولت‌ مزبور پی‌برد، باضافه بسیاری تلاش ها برای قاچاق سلاح از طریق لبنان و اردن، چون در این راستا هیچ‌گونه مخالفت و تعرضی با بسیاری از اقدامات نفوذ این تروریست‌ها در مرزها از سوی نیروهای مرزی اردنی ، ترکیه‌ای یا لبنانی مشاهده نمی‌شود که نقض آشکار قوانین بین المللی و قوانین مبارزه با تروریسم جهانی به شمار می‌آید.

 کدام کشور می‌تواند بپذیرد که کشورهای همجوارش به مراکز آموزش نیروهای مسلح تروریستی تبدیل شده است که با سازمان‌های جهادی تکفیری در ارتباط بوده و ایده و خط مشی سازمان القاعده به عنوان خط مشی و سیاست خود می‌پذیرد، مانند جبهه یاری شام که مسئولیت چندین انفجار تروریستی صورت گرفته در دمشق و حلب را برعهده گرفت.

جبهه یاری شام مسؤولیت دو انفجار "القزاز" دمشق در 11 می 2012 را برعهده گرفت که طی آن 55 نفر شهید و 300 نفر مجروح شدند، همچنین  دو انفجار القصاع و میدان الجمارک دمشق در 17 مارس 2012 که براثر آن 27 نفجر به شهادت رسیدند یا انفجار منطقه المیدان دمشق 27 آوریل که 9 شهید از خود برجا گذاشت و دو انفجار تروریستی حلب در دهم فوریه 2012  که شهادت 28 شهروند را به دنبال داشت و بمب‌گذاری در ساختمان شبکه خبری الإخباریة سوریة در نزدیکی دمشق در 27 ژوئن 2012 همه اینها عملیات‌های تروریستی است که این جبهه مسئولیت آنها را برعهده گرفته است.

آیا این اقدامات این کشورهای همجوار در کمک مالی و تسلیحاتی به تروریست‌ها مشارکت و همراهی آنها با این سازمان‌ها به شمار نمی‌آید که زمانی ادعا داشتند با آنها در عراق و افغانستان به جنگ پرداخته‌اند و به این بهانه این دو کشور را به اشغال خود درآوردند.

اما این تمام آنچه در سوریه می‌گذرد نیست، بلکه امروزه مشاهده می‌کنیم که چگونه رژیم‌های عربی چون عربستان سعودی و قطر و ترکیه مورد حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا از هیچ اقدامی جهت مشروعیت بخشیدن به تروریسمی که سوریه در معرض آن است، در محافل بین المللی از جمله سازمان ملل متحد و نهادهای آن مانند مجمع عمومی و شورای امنیت فروگذاری نمی‌کنند و در همین راستا بود که عربستان سعودی در سوم می 2012 تحت بند 34 میثاق مجمع عمومی درباره جلوگیری از بروز و وقوع درگیری‌های مسلحانه و در اقدامی کاملا مغایر با اهداف واقعی این رژیم و همپیمانانش در دامن زدن به بحران سوریه و تبدیل آن به درگیری و جنگ داخلی مسلحانه با حمایت از تروریست‌های مسلح پیش‌نویس قطعنامه‌ای را علیه سوریه آماده و به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه داد و با کمال تاسف مشاهده می‌کنیم که این رژیم‌ها موفق شدند، از طریق گمراه‌سازی‌ها و دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای خویش قطعنامه‌ای را در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب برسانند که نقض آشکار حاکمیت و استقلال کشورها به شمار می‌آید و نشان می‌دهد، سازمانی که کشورها آن را برای حمایت از خود تشکیل داده‌اند، هم اکنون تحت فشار سیاسی و مالی و تبلغاتی برخی کشورها به دادتی برای تحقق اهداف مورد نظر آنها و انتشار فرهنگ تروریسم در جهان و تضعیف و تزلزل امنیت و ثبات کشورها تبدیل شده است.

آنچه که هم اکنون شهر حلب در معرض آن قرار گرفته و توطئه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای که برای ریخته شده بیانگر نیات واقعی کسانی است که ادعا حمایت از مردم سوریه و حمایت از حق و حقوق‌اشان را دارند و امروز شهر حلب به این دلیل مجازات می‌شود، چون در مقابل نظام بپانخاسته و به همین منظور هزاران مسلح تروریست و جهادی تکفیری مزدور از کشورهای مختلف جهان از مرزهای ترکیه و مجهز به سلاح‌های سنگین و پیشرفته راهی این شهر شده‌اند و این موضوعی است که " سوسن غوشه"، سخنگوی هیئت ناظران بین المللی نیز به آن اشاره و اعتراف می‌کند که معارضان مسلح مجهز به سلاح‌های سنگینی در حلب هستند تا به دولت حمله کنند و زمینه دخالت خارجی در این شهر را فراهم کنند، پس از اینکه تمام دستاویزها برای دخالت در سوریه به شکست انجامید و کشورهای خارجی از تمام ادات خویش برای ازپا درآوردن مردم سوریه استفاده کردند و در تمام آنها با شکست و ناکامی مواجه شدند.

با وجود برملا شدن دروغ‌ها و کذب بسیاری از گزارش‌های خبری درباره انجام عملیات‌های بمباران و کشتار و قتل عام شهروندان توسط ارتش سوریه انجام شده است، با این حال شبکه‌های خبری وابسته به رژیم‌های عربی به گمراه‌سازی‌های تبلیغاتی خود علیه ارتش سوریه و دامن زدن به جنگ‌های طایفه‌ای در این کشور و  دعوت به قتل و کشتار مردم سوریه و این بار به شکلی ویژه در میان اصحاب رسانه و خبرنگاران سوری که حقایق امور را برملا می‌کنند،‌ ادامه می‌دهند.

در این راستا همه داستان "زینب الحصنی" زن جوان سوری را به یاد می‌آورند که برای مدتی به سوژه تبلیغاتی رسانه‌های مغرض تبدیل شده بود و این رسانه‌ها وی را به نماد آزادی در سوریه تبدیل کرده بودند تا اینکه بعدها و با دلیل و مدرک آشکار شود که زینب اصلاً نمرده و در قید حیات و اگر از سوریه فرار کرده، از ترس برادرانش و تعصب کورکورانه آنها بوده است. همچنین داستان " ساری سعود" کودک سوری که فایل ویدئویی معروف آن نشان می‌داد که مادرش او را در حال جان دادن در آغوش گرفته است، در حالی‌که ارتش سوریه با دو گلوله او را هدف قرار داده است، در حالی‌که بعدها مادر ساری اعتراف کرد که این ارتش سوریه نبوده که کودکش را هدف گرفته بود، بلکه این تروریست‌های مسلح بودند که وی را کشتند و سپس اقدام به فیلمبرداری از وی و کودکش کردند و با مونتاژ فیلم آن را علیه ارتش سوریه بکار بردند. هیچ‌ یک از اینها داستان‌پردازی نیست بلکه واقعیت‌هایی است که در جهان تبلیغاتی و رسانه‌ای حامی تروریسم و فتنه‌انگیزی می‌گذارد.

همچنین اگر نگاهی به ماجرای کشته شدن "جیل ژاکیه" خبرنگار فرانسوی و از کارمندان شبکه دو تلویزیون فرانسه بیندازیم خواهیم دید که وی به دلیل اصابت توپ یکی از گروه‌های تروریستی به گروه‌های رسانه‌ای و تلویزیونی که در حال بازدید میدانی از شهر حمص در 11 ژانویه 2012 میلادی بودند کشته شد اما رسانه‌های عربی و غربی با حمایت سیاستمداران فرانسوی به سرعت دولت و ارتش سوریه به قتل وی متهم کردند، با اینکه دمشق اعلام کرد که در این ارتباط گروه تحقیقی با مشارکت نماینده شبکه دو تلویزیون فرانسه تشکیل می‌دهد، اما نه شبکه دو فرانسه و نه دولت فرانسه نماینده خود را به سوریه اعزام کردند که مدعی شده بودند، خواهان کشف حقیقت امر هستند و نه "نیکولا سارکوزی" رئیس‌جمهوری وقت فرانسه اقدامی برای فهم واقعیت امر انجام داد بلکه برای همه آنها آنچه مهم می‌نمود‌ بهره‌برداری و سوء استفاده از این جنایت برای تشدید فشار بین المللی بر سوریه بود و گزارش ناظران اتحادیه عرب بود که تأکید کرد، ژاکیه به دست تروریست‌های مسلح به قتل رسیده است تا پس از آن نیز روزنامه فیگارو در شماره روز 18/7/2012 مورد تأکید قرار دهد که براساس اطلاعات در اختیار سازمان اطلاعات فرانسه و از بررسی نحوه کشته‌شدن ژاکیه آشکار شد که وی توسط تروریست‌های معارض کشته شده است.

بی‌تردید هدف قرار دادن مغزها و شایستگی‌های اصحاب رسانه و اساتید دانشگاه‌ها و پزشکان و روحانیون و روشنفکران ویژگی و خصوصیت گروه‌های تروریستی مسلح است و توسط این گروه‌ها بود که ده‌ها پزشک و روشنفکر و اندیشمند و روحانی سوری به شهادت رسیدند.

در این رتباط دروغ‌پراکنی و گمراه سازی تبلیغاتی برای هدف قرار دادن سوریه کافی به نظر نمی‌رسید، به همین دلیل دشمنان سوریه روی به ساکت کردن صداهای سوری کردند تا توطئه‌ها و ماهیت واقعی و اهداف حقیقی آنها در سوریه را برملا نکند و به همین منظور بود که در نشست اتحادیه عرب در دوحه در 2/6/2012 از ماهواره‌های نایل ست و عرب ست خواسته شد تا پخش برنامه‌های شبکه‌های سوری را متوقف کند و در این راستا پخش برنامه‌های شبکه تلویزیونی "دنیا" سوریه از ماهواره‌های عرب ست و نایل‌ست متوقف شد.

این تصمیم و دیگر تصمیم‌های غربی اتخاذ شده علیه رسانه‌های سوریه به مانند عملیات تروریستی بود که این بار رسانه‌های سوریه و اصحاب رسانه این کشور را هدف قرار می‌دهد و نمونه به عینه این اقدام را در حمله به شبکه سوری الاخباریه در 27/6/2012 و تخریب مقر این شبکه مشاهده کردیم که شهادت 3 خبرنگار و 4 نگهبان این شبکه را به دنبال داشت.

همچنین شماری از روزنامه‌نگاران شاغل در مطبوعات مختلف سوریه هدف این گروه‌های مسلح قرار گرفتند که برای نمونه می‌توان به "احسان البنی"، عکاس روزنامه الثوره در 12 ژوئیه 2012 اشاره کرد که هنگام مراجعت از محل کار به منزل در منطقه داریا هدف گروه‌های تروریستی قرار گرفت یا گروه الاخباریه سوریه که در منطقه الحفه در استان لاذقیه در 11 ژوئن 2012 هدف تروریست‌های مسلح قرار گرفت و منجر به مجروح شدن خبرنگار این شبکه "مازن محمد بیده" و عکاس آن "فادی یعقوب" شد.
تمام این اقدامات و تجاوزها و تعدی‌ها علیه رسانه‌های ملی در کنار همکاری آشکار با تروریسم تناقضی عیان با اصول و مبادی آزادی مطبوعات و رسانه‌ها دارد، در حالی‌که سند تهیه شده توسط وزرای اطلاع رسانی کشورهای عربی در سال 2008 درباره پخش ماهواره‌ای برنامه‌های ماهواره‌ای بر ضرورت احترام به آزادی پخش برنامه‌ها و پخش مجدد برنامه‌ها تاکید دارد، از سوی رسانه‌های عربی تاکید دارد و براین اساس تعامل رسانه‌های عربی و غربی با آنچه در سوریه می‌گذرد، نقض آشکار اصول و مبادی فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی به شمار می‌آید.

ادعای برخی شبکه‌ها مبنی براینکه فیلم‌هایی را مورد استفاده قرار می‌دهد که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و در این ارتباط به دستاویزهایی چون عدم وجود مجوز ورود به سوریه امری مردود و غیرقابل قبول است، به ویژه آنکه وزارت اطلاع رسانی سوریه اجازه ورود گروه‌های خبری و مطبوعاتی بسیاری را از آغاز حوادث جاری در سوریه تاکنون به آنها داده است، به عنوان مثال از مارس 2011 تاکنون بیش از 600 گروه خبری و مطبوعاتی از رسانه‌های مختلف عربی و غربی و وابسته به بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی و خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها و رادیوها وارد سوریه شده‌اند و اقدام به پوشش روزانه حوادث جاری در این کشور می‌کنند.

جمهوری عربی سوریه همواره بر التزام و تعهد خود به اجرای طرح ناظران و فرستادگان سازمان ملل از جمله کوفی عنان و همانگونه که از طرح جانشینش اخضر ابراهیمی نیز با آغوش باز استقبال کرد و بدین وسیله یافتن راه حلی مسالمت‌آمیز برای خروج از بحران سوریه را تأکید کرده است، اما به شرط اینکه طرح خواسته‌های تمام قشرها و گروه‌های سوری را برآورده سازد و در این ارتباط از رسانه‌های عربی و غربی می‌خواهیم به مسؤولیت‌های اخلاقی و حرفه‌ای خود و همچنین میثاق‌های بین المللی متعهد باشند و از یک جانبه گرایی در پوشش حوادث سوریه پرهیز کنند.

همچنین از مسؤولان و ارباب رسانه‌های می‌خواهیم که به مسؤولیت‌های و تعهدات قانونی و اخلاقی خود درباره مبادله اخبار و ارائه اطلاعات درست، واقعی و مستند بنابر آنچه در معاهدات بین‌المللی ذکر آن رفته عمل کنند و از فتنه‌انگیزی میان کشورهای و داخل طوایف مختلف یک کشور اجتناب کنند که تنها خدمت به اهداف دشمنان است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد