سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

هکرهای ایرانی: دریافت اطلاعات "محرمانه" مربوط به آژانس بین المللی انرژی اتمی

هکرهایی که به سرور آژانس بین المللی انرژی اتمی حمله و هک کردند اطلاعات "محرمانه ای" را به دست آوردند.به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ رویترز نوشت: یکی از گروه های هکر احتمالا متشکل از ایرانیان این مطلب را گزارش داده است.یک بیانیه ای در وب سایت گروه هکر ها با نام فارسی چند ساعت پس از اظهارات یوکیا آمانو ، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی منتشر شد.

 آمانو گفت که نشت اطلاعات مهمی در مورد برنامه هسته ای ایران رخ نداد. نمایندگان آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد این حادثه هنوز اظهار نظر نکرده اند. حملات به سرور چند ماه پیش صورت گرفت و پس از این سرور بسته شد. اما آژانس از حمله فقط این هفته خبر داد پس از آن که برخی از اطلاعات با مشخصات تماس کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در سایت های هکرها در تاریخ 25 نوامبر منتشر شد . 

 

 

گاردین: ادعای 3 برابری قدرت بمب هسته ای ایران، خنده دار و بچه گانه است/ نمودار منتشر شده چیزی نیست جز گرافیکی رایج و ساده که به راحتی در اینترنت پیدا می شود!

روزنامه گاردین اما طی مطلبی که روز ۲۸ نوامبر، یک روز پس از انتشار گزارش آسوشیتدپرس منتشر شد، این خبر را یک "پروپاگاندای رسانه‌ای" دانست و اطلاعات موجود در این گزارش را خام، ابتدایی و بچه گانه توصیف کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دانشمندان آمریکایی برنامه زمامبندی منتشره در رسانه ها مربوط به ساخت بمب هسته ای ایرانی را "شوخی" نامیدند اشتباهاهات جدی آن را کشف کردند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ گاردین نوشت: دانشمندانی برنامه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند، نتایج مطالعات را در یک در مجله "بولتن دانشمندان اتمی" منتشر کردند. به نظر آنها، این برنامه شامل "اشتباه هایی جدی می باشد که محققان مشغول به کار در سطح دولتی اصلا نمی توانستند مرتکب آن شوند".

خبرگزاری آسوشیتدپرس چند روز پیش گزارشی منتشر کرد که در آن ادعا شده بود کارشناسان ایرانی با کمک یک برنامه کامپیوتری سلاح‌هسته‌ای را شبیه‌سازی کرده‌اند که قدرت انفجاری آن سه برابر بمب به کار برده شده در هیروشیماست.

آسوشیتدپرس نموداری منتشر کرده بود که زیر آن به فارسی نوشته شده بود: «تغییرات توان و انرژی آزادشده بر حسب زمان طی پالس توان». این خبرگزاری مدعی شده بود که این اطلاعات را از یکی از مقام‌های یک کشور منتقد برنامه‌هسته‌ای ایران به دست آورده است.

روزنامه گاردین اما طی مطلبی که روز ۲۸ نوامبر، یک روز پس از انتشار گزارش آسوشیتدپرس منتشر شد، این خبر را یک "پروپاگاندای رسانه‌ای" دانست و اطلاعات موجود در این گزارش را خام، ابتدایی و بچه گانه توصیف کرد.

گاردین همچنین نمودار منتشرشده را یک نمودار ابتدایی دانست که با جستجوی عبارت "احتمال توزیع انرژی انباشته شده" در گوگل می‌توان شبیه آن را در سایتی که مخصوص آموزش استفاده از برنامه اکسل هست، پیدا کرد.

نویسنده گاردین، نمودار منتشرشده در آسوشیتدپرس را "نمایشی مضحک" نامیده که می‌خواهد برنامه اتمی ایران را در بوق و کرنا کند.

وی همچنین به شواهد قابل اطمینان علمی‌ای اشاره کرده که نشان می‌دهند این نمودار ساختگی است.

گاردین از جمله به بولتن دانشمندان اتمی اشاره کرده که در آن از قول یک دانشمند اتمی نوشته شده: «چنین نمودارهایی که یکی از آن‌ها در آسوشیتدپرس منتشر شده، در هر کتاب علمی مربوط به دانش هسته‌ای و نیز در سایت‌های اینترنتی قابل دسترسی هستند».

نویسنده گاردین سپس نتیجه گرفته که نموداری که آسوشیتدپرس به عنوان بخشی از مدارک طبقه‌بندی‌شده و مخصوص آن را معرفی کرده، در حقیقت چیزی نیست به جز گرافیکی رایج و ساده که می‌تواند به راحتی در تمام منابع عمومی قابل دسترسی باشد.

گاردین همچنین از قول یک دانشمند اتمی داده‌های این نمودار را نیز غلط خوانده و تصریح کرده که دو منحنی این نمودار که یکی نشان دهنده انرژی آزاد‌شده در زمان و دیگری توان آزادشده در زمان است با یکدیگر همخوانی ندارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد