سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار وگزارشات سیاسی و اقتصادی و تحلیل

برنامه الازهر برای مقابله با گسترش شیعه در مصر

دانشگاه الازهر برای نخستین بار برای مقابله با گسترش شیعه در مصر، برای روحانیون جلسات سخنرانی برگزار می کند.به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه الیوم السابع چاپ قاهره، برخی از کارشناسان گفته اند این اقدامات الازهر با فعالیت این مرکز در راستای تقریب میان مذاهب اسلامی، در تضاد است.این اقدامات جدید براساس تصمیم کمیته مقابله با موج شیعه گرایی، انجام می شوند. الازهر پس از ملاقات هایی با سلفی ها، اخوان المسلمین و جریان های صوفی، کمیته ای برای مقابله با گسترش شیعه گرایی در مصر تشکیل داد.الازهر همچنین به تازگی نشست های سخنرانی را برای شماری از روحانیون و مبلغان اسلامی زیرمجموعه وزارت اوقاف مصر برگزار کرده است تا به گفته آنان "عقاید و نقشه سیاسی معاصر شیعه" بیان شود.پس از این مرحله، روحانیون و سخنرانان فعال در این جلسات، به مکان های عمومی و در میان مردم فرستاده می شوند تا با آنها صحبت کنند.در این جلسات سخنرانی علمای ارشد الازهر، سلفی ها و صوفی ها از جمله دکتر علی جمعه مفتی ارشد حکومت مصر، دکتر محمد المختار المهدی رئیس کل مجمع شرعی مصر، دکتر محمد عماره عضو هیئت علمای ارشد، دکتر احمد عمر هاشم عضو شورای عالی طریقت های صوفیانه، دکتر علی السالوس از جریان سلفی ها، دکتر محمد کمال ابوالمجد و دکتر احمد معبد عبدالکریم از علمای اسلامی مصر سخنرانی می کنند.

چرا صادرات طلا از ایران ممنوع شد؟

براساس این تصمیم، صادرات فلزات گرانبها اعم از اینکه به صورت خام (شمش،مسکوک، قراضه و...) یا مصنوعات و زیورآلات باشد، موکول به اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
صادرات فلزات گرانبها اعم از طلا ، نقره و پلاتین در ایران بدون مجوز بانک مرکزی ممنوع اعلام شد. برخی تحلیل‌گران معتقدند هدف از این تصمیم جلوگیری از خروج دارایی‌های مردم به صورت فلزات گرانبها به خارج از کشور است.به گزارش سرویس اقتصادی "انتخاب" ، معاون فنی و امور گمرکی گمرک جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه اعلام کرد که صادرات طلا و فلزات گرانبها، از جمله طلا، نقره و پلاتین بدون مجوز بانک مرکزی ممنوع شد است.محمدرضا نادری در نشست معاونان امور گمرکی ۳۰ گمرک کشور با اشاره به نوسانات نرخ ارز و چالش‌های موجود در عرصه تجارت خارجی دلیل ممنوعیت صادرات برخی از کالاها را "جلوگیری از احتمال کمبود آنها در بازار" خواند.وی افزود: «براساس این تصمیم، صادرات فلزات گرانبها اعم از اینکه به صورت خام (شمش،مسکوک، قراضه و...) یا مصنوعات و زیورآلات باشد، موکول به اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.»نادری ادامه داد: «گمرک همواره تأکید کرده است که صادرات محور توسعه است، اما نوسانات اخیر نرخ ارز این دغدغه را به‌وجود آورده که اگر به ‌منظور کسب سود، همه تولیدات کشور صادر شود، از نظر معیشتی و رفاه مردم، ممکن است با کمبود مواجه شویم.»رویترز با انتشار گزارشی در این باره مدعی شده ، که به دلیل مشکلات موجود در ایران برای تبدیل دارایی‌های مردم به دلار و یورو ، بانک مرکزی می‌خواهد با این تصمیم جلوی انتقال دارایی‌های مردم به شکل فلزات گرانبها به خارج از کشور را بگیرد.معاون فنی و امور گمرکی گمرک جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفته است:بر اساس مصوبه دولت صادرات ۵۲ قلم کالا ممنوع شده و اخیرا نیز صادرات تعداد زیادی از کالاها منوط به دریافت مجوز از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان شده است. دلیل ممنوعیت صادرات این کالاها جلوگیری از کمبود احتمالی آنها در بازار داخل عنوان شده است.

"دلیل ممنوعیت صادرات طلا شرایط فعلی اقتصادی است"
همچنین مهر نوشت: «اگرچه طبق قانون، مسکوکات ساخته‌شده از فلزات گرانبها تاکنون نیاز به مجوز بانک مرکزی نداشته است، اما شرایط فعلی اقتصادی باعث شده است تا مصوبه‌ای مبنی ‌بر لزوم دریافت مجوز بانک مرکزی برای صدور این قبیل کالاها به تصویب برسد.»
تحلیل رویترز

چرا جهان «اوباما» را می‌خواهد؟

اوباما توانست نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کند و بخشی از آنها را نیز از افغانستان بیرون ببرد، او از دخالت مستقیم در سوریه خودداری کرد و هیچ‌گاه مانند رامنی درباره حمله به ایران این چنین بی‌پروا صحبت نکرد و در آن سوی میدان، به عنوان عامل کلیدی در تغییر رژیم در لیبی نقشی ماندگار بازی کرد.

منبع: رویترز
ترجمه: مریم جعفری

عصرایران - بسیاری از مردم جهان از پیروزی "باراک اوباما" رئیس‌جمهوری آمریکا، در برابر "میت رامنی" رقیب جمهوری‌خواه او، حمایت می‌کنند. به راستی چه دلایلی پشت این حمایت وجود دارد؟

اوباما و میت رامنی در داخل مرزهای آمریکا رقابت نفس‌گیری دارند اما در خارج از مرزهای این کشور، این رقابت چندان نفس‌گیر نیست. طبق نظرسنجی منتشر شده در سایت خبری "بی‌بی‌سی"، ساکنان ۲۱ کشور جهان از اوباما حمایت می‌کنند و تقریبا ۵۰ درصد آنان امیدوارند که اوباما در این رقابت پیروز شود، در حالی که این رقم برای میت رامنی تنها ۹ درصد است.

در این میان، فرانسوی‌ها با ۷۲ درصد حمایت از اوباما، از بزرگ‌ترین حامیان رئیس‌جمهوری آمریکا به شمار می‌آیند. اما آنچه این تحقیقات را جالب می‌کند، آن است که تنها پاکستانی‌ها می‌خواهند که رامنی در انتخابات ششم ماه نوامبر پیروز شود. حال باید گفت که چرا خارجی‌ها این چنین پشتیبان اوباما هستند؟ تحلیل‌گران سیاسی سه تئوری را در این زمینه مطرح می‌کنند:

کارآمدبودن سیاست خارجی اوباما

"جفری سیمپسون" تحلیل‌گر مرکز "گلوب ‌اند میل" کانادا، در این‌باره می‌گوید که در خارج مرزهای آمریکا، اوباما رکورد بی‌سابقه‌ای از خود به جای گذاشته است.

اوباما در طول چهار سال گذشته نشان داد توانایی این را دارد که به رغم محدودیت‌های موجود، سیاست‌های قابل انعطافی را طرح و اجرا کند؛ به عنوان مثال، او توانست نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کند و بخشی از آنها را نیز از افغانستان بیرون ببرد ، او از دخالت مستقیم در سوریه خودداری کرد و یا هیچ‌گاه مانند رامنی درباره حمله به ایران این چنین بی‌پروا صحبت نکرد و در آن سوی میدان، به عنوان عامل کلیدی در تغییر رژیم در لیبی نقشی ماندگار بازی کرد.

در همین حال، همین افراد بر این باورند که میت رامنی به شدت "مغرور قدرت" است و به طور کلی مفهوم "اتحاد" را نادیده می‌گیرد. او بدون اینکه به خارج از مرزهای بیاندیشد، از جنگ صحبت می‌کند و برای همه خط و نشان می‌کشد.

رامنی، رفیق جورج بوش

"مکس فیشر" تحلیل‌گر روزنامه آمریکایی "واشنگتن‌پست" درباره رامنی می‌گوید که در اکثر موارد، سیاست‌های نامزد جمهوری‌خواهان، بازتابی از خود او نیستند. به عنوان مثال، پاکستانی‌ها آنقدر که به برنامه هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در نزدیکی مرزهای افغانستان معترض هستند، از سیاست‌ها رامنی دفاع نمی‌کنند.
از طرفی دیگر، نظرسنجی‌ها منتشر شده درباره رامنی در خارج از مرزهای آمریکا، بسیار شبیه آمار و ارقامی هستند که در سال ۲۰۰۸ میلادی درباره "جان مک‌کین" نامزد جمهوری‌خواهان منتشر می‌شد.

این مسئله گواه آن است بسیاری از غیرآمریکایی‌ها بر این باورند که این شباهت‌ها نشان می‌دهد که نامزدهای جمهوری‌خواه برنامه خاصی برای خود ندارند و در حقیقت دنباله‌رو‌‌ همان سیاست‌های هستند که توسط "جورج بوش" رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، مطرح می‌شد؛‌‌ همان سیاست‌های نامحبوبی که دولت جمهوری‌خواه بر اجرای آن تاکید داشت.

حتی برخی بر این باورند که رامنی بسیار شبیه "بوش پدر" است. "تام بروکو" یکی از مدیران سابق شبکه خبری "ان‌بی‌سی"، در این‌باره می‌گوید: هیچ شکی وجود ندارد که مسیر رامنی و بوش پدر یکسان است؛ گذشته‌ آنان، ظاهر و حتی اشتباه‌های آنان در طول مبارزات انتخاباتی مانند هم است.

در ماه دسامبر ۲۰۱۲، جورج بوش در گفت‌و‌گوی با روزنامه "هوستون کرونیکل" گفت: معتقدم که رامنی بهترین گزینه برای جمهوری‌خواهان است و من ثبات، تجربه و اصول رامنی را می‌ستایم.
بوش در این گفت‌و‌گو ادامه داد که رامنی انسان خوبی است و او را فردی بالغ، منطقی نه طغیان‌گر می‌داند که می‌تواند آمریکا را به مسیر اصلی بازگرداند.
همچنین زمانی‌که رامنی در حال رقابت‌های درون حزبی در ایالت "اوهایو" بود و به شدت از "ریک سنتروم" رقیب درون حزبی‌اش، انتقاد کرد، "باربارا" همسر بوش پدر در گفت‌و‌گوی تلفنی از رامنی دفاع کرد. او گفت که ما سال‌های زیادی است که آقای رامنی را می‌شناسیم و معتقدیم که او بهترین گزینه برای اداره کشور است و "آن" همسر او نیز بهترین بانوی اول آمریکا می‌شود.

نابودی ثروتمندان

"متو بالام" تحلیل‌گر "نیوز بوستر" می‌گوید که دلیل اصلی اینکه در بین کشورهای اروپایی، فرانسویان بیشتر از دیگران، حامی اوباما هستند خود موضوع جالبی است.
او ادامه می‌دهد: "این حمایت فقط به دلیل حرف‌ها و وعده‌های اوباما صورت می‌گیرد." فرانسه اکنون یک دولت چپ‌گرای نوزاد است؛ "فرانسوا اولاند" رئیس‌جمهوری سوسیالست این کشور، نیز در تلاش است که ۷۵ درصد درآمد مالیاتی خود را از شهروندانی بگیرد که بیش از یک میلیون یورو در سال درآمد دارند؛ حرکتی که به گفته متخصصان بنیاد هریتج یک "خودکشی اقتصادی" است. اما در حقیقت همین پیشنهاد سکوی پرسش اولاند به سمت ریاست‌جمهوری بود. پس نمی‌توان تعجب کرد که چرا فرانسوی‌ها این چنین از نامزد دموکرات‌ها حمامت می‌کنند ؛ دموکرات های آمریکا نیز مانند رئیس جمهور فرانسه ، طرفدار گرفتن مالیات هی سنگین از ثروتمندان هستند.

ایهود باراک:
وزیر دفاع اسراییل مدعی شد که ایران با خارج کردن یک سوم ذخائر اورانیوم غنی شده خود و تبدیل آن به میله های سوخت برای مصارف صلح آمیز در یک راکتور تحقیقات پزشکی، بین 8 تا 10 ماه زمان رسیدن خود به بمب اتم را طولانی تر کرده است.
ایهود باراک وزیر دفاع اسراییل در مصاحبه با یک روزنامه انگلیسی گفت که ایران در تابستان سال جاری میلادی یک سوم از حجم ذخائر اورانیوم غنی شده خود را تبدیل به میله های سوخت برای مصارف صلح آمیز کرده است و این بدان معنا است که ایران این بخش از ذخائر خود را از چرخه ذخائر مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته ای خارج کرده است.

به گزارش عصر ایران ایهود باراک در مصاحبه با نشریه انگلیسی "دیلی تلگراف" با اذعان به این مساله مدعی شد که ایران با خارج کردن یک سوم ذخائر اورانیوم غنی شده خود و تبدیل آن به میله های سوخت برای مصارف صلح آمیز در یک راکتور تحقیقات پزشکی، بین 8 تا 10 ماه زمان رسیدن خود به بمب اتم را طولانی تر کرده است.

باراک در توجیه این مدعای خود گفت: شاید ایران تهدیدات اسراییل درباره حمله به تاسیسات هسته ای اش را جدی گرفته و یا شاید می خواسته تا زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا صبر کند و یا شاید می خواسته با این اقدام خود بخشی از نگرانی های آژانس بین المللی انرژی هسته ای درباره اهداف برنامه های هسته ای خود را بر طرف کند.

باراک افزود: اقدام ایران برای مصرف یک سوم از ذخائر اورانیوم غنی شده خود در مصارف صلح آمیز در ماه سپتامبر و همزمان با بالا گرفتن بحث ها در اسراییل درباره حمله به تاسیسات هسته ای ایران و نیز پس از انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی هسته ای در ماه آگوست و تاکید این سازمان بر نگرانی از فعالیت های هسته ای ایران صورت گرفته است.

وی این اظهارات را در پاسخ به سوال این روزنامه انگلیسی درباره دلایل نرم تر شدن لحن تل آویو در قبال برنامه هسته ای ایران در یک ماه گذشته و نیز دلایل عدم حمله این رژیم به تاسیسات هسته ای ایران علی رغم تهدیدات و لفاظی ها ، بیان کرد.ایران همواره اعلام کرده که برنامه های هسته ای اش در چارچوب مقررات آژانس بین المللی انرژی هسته ای بوده و هیچ انحرافی در فعالیت های هسته ای این کشور وجود ندارد.تا کنون هیچ سند و مدرکی از سوی نهادهای بین المللی درباره انحراف ایران از فعالیت های صلح آمیز هسته ای ارایه نشده است با این حال آمریکا ، اسراییل و برخی دیگر از کشورهای غربی مدعی اند ایران در تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای است.
بیش از 120 هزار نیروی امنیتی در بخشهای امنیتی در خدمت حجاج بیت الله الحرام بودند، همچنین 10 هزار دستگاه تجهیزات و 25 فروند بالگرد سازمان دفاع شهری، 20 فروند بالگرد سازمان امنیت و 30 هزار دوربین برای کنترل و 100 گشتی امنیتی و 200 مرکز امنیتی، امنیت حجاج را برعهده داشتند. ...
کد خبر: ۲۸۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۰
خالد الفیصل امیر مکه مکرمه و رئیس کمیته مرکزی حج عربستان به حجاج بیت الله الحرام که از تمام مناطق جهان برای ادای فریضه حج به سرزمین وحی مشرف شده اند، برای ادای فریضه حج در کمال سلامت تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، وی با تقدیر از احمد بن عبدالعزیز وزیر کشور و رئیس کمیته عالی حج عربستان و تلاشهای همه دست اندرکاران و کارگزاران حج به ارائه برخی آمار در خصوص حج امسال اشاره کرد و گفت: بیش از 120 هزار نیروی امنیتی در بخشهای امنیتی در خدمت حجاج بیت الله الحرام بودند، همچنین 10 هزار دستگاه تجهیزات و 25 فروند بالگرد سازمان دفاع شهری، 20 فروند بالگرد سازمان امنیت و 30 هزار دوربین برای کنترل و 100 گشتی امنیتی و 200 مرکز امنیتی، امنیت حجاج را برعهده داشتند.
رئیس کمیته مرکزی حج عربستان همچنین اعلام کرد: شهرداری مکه مکرمه در موسم حج امسال از طریق 12 هزار کارگر نظافت در مکه مکرمه و مشاعر مقدسه فعال بود، همچنین 3600 میلیون متر مکعب آب با میانگین 600 هزار متر مکعب در هر روز پمپاژ شد.

رونمایی از جنگنده پیشرفته چین

کد خبر: ۲۸۲۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۳
چین از جنگنده پیشرفته جی-31 رونمایی کرد تا به سرعت روند تکمیل قدرت نظامی خود را بپیماید.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، دومین جنگنده چین که این هفته از آن رو نمایی شد، بخشی از برنامه چین برای تبدیل شدن به قدرت منطقه‌ای به شمار می‌آید.

جنگنده جی-31 روز چهارشنبه پرواز خود را از استان شمال شرقی لیائونینگ آغاز و در مرکز هوایی شنیانگ فرود آمد.

«سام روگوین» کارشناس مسائل امنیتی در موسسه «لاوی» سیدنی گفت: این دومین جنگنده تمام طراحی شده توسط چین طی دو سال گذشته است که نشان دهنده پیشرفت فناوری قابل توجه چینی‌ها است و به طور قطع آنها را در راس تمامی نیروهای منطقه‌ای قرار می‌دهد.

وی افزود: ارتش چین به طور گسترده‌ای عمیق، مقاوم و دارای بودجه خوبی است و نتایج ارتش چین در حال ثمر دادن است.

این کارشناس مسائل امنیتی اضافه کرد: چیزی که هم اکنون شما شاهد آن هستید، ظهور آرام قدرت نظامی منطقه‌ای طراز اول است.

وزارت دفاع چین به درخواست‌ها برای اظهار نظر درباره این جنگنده خودداری کرد.

جنگنده قبلی چینی‌ها که جی-20 نام داشت، جنگنده سنگینی به شمار می‌آمد که قدرت مانور کمتری در مقایسه با جی-31 دارد.

«بای وی» معاون سردبیر سابق هفته نامه حمل‌ونقل جهانی به روزنامه «گلوبال تایمز» گفت همانند جنگنده‌های اف-22 و اف-35، جنگندههای جی-20 و جی-31 مسیر تکاملی خود را در عملیات آتی طی خواهند کرد.

وی افزود: جنگنده جی-31 به طور قطع با هدف توانایی عملیاتی بر روی ناوهای هواپیمابر ساخته شده است که این موضوع را می‌توان از چرخ‌های دوگانه جلوی این جنگنده و همچنین بال‌های عمودی آن فهمید، چون این خصوصیات به حفظ تعادل عمودی جنگنده کمک می‌کند.

این کارشناس افزود: چین برای دفاع از حریم هوایی خود به هر دو جنگنده جی-20 که سنگین بوده و جنگنده چابک جی-31 نیاز دارد.

مجله گلوبال تایمز خبر داد جنگنده اندازه متوسط جی-31، با موتور روسیه کار میکند که بعدها موتور چینی جایگزین آن خواهد شد.

بر اساس گفته کارشناسان، به طور کلی پاشنه آشیل نیروی هوایی چین و به خصوص در دو پروژه ساخت جنگنده این کشور، موتور است. آنها همچنان به طور گسترده به فناوری خارجی وابسته هستند و پیشرفت آنها برای توسعه موتورهای داخلی با کارایی بالا برای جنگنده‌ها، ناامید کننده و آهسته است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد