سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز خوزستان

 
خوزستان مقام نخست تنوع بیمه محصولات کشاورزی در کشور را به خود اختصاص داد
اقتصادی  23/3/1391  09:20:43
913-11074-5 کد خبر
RSS :: پرینت

مدیر گروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان گفت: هم‌اکنون 107 نوع محصول کشاورزی در استان تحت پوشش بیمه هستند که از لحاظ تنوع خوزستان مقام نخست بیمه محصولات کشاورزی را در کشور به خود اختصاص داد.

جهانپور معماریان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه‌خوزستان، عنوان‌کرد: بیمه یکی از پشتوانه‌های افراد جامعه است که در صورت بروز حوادث و خطرها نقش مهمی در جبران بخشی از خسارات وارده خواهد داشت و همچنین در عرصه کشاورزی مدت‌هاست که با فعالیت صندوق بیمه محصولاتی کشاورزی طرح بیمه محصولات کشاورزی و دامی در این بخش به اجرا درآمده است.

وی افزود: سال‌گذشته 105 هزار بیمه‌گذار داشتیم که 1200 میلیارد ریال غرامت به آن‌ها پرداخت شد و 600 کارگزار بخش خصوصی در قالب 13 شرکت در امر بیمه‌گری در بخش کشاورزی خوزستان فعالیت دارند و در سال زراعی جدید نیز بیش از یک میلیون هکتار از زمین‌های کشاورزی 600 هزار راس دام سبک، هزار هکتار حوضچه آبزیان و 8 میلیون قطعه طیور در استان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.

مدیر گروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان مهمترین رویکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان را افزایش مطلوبیت و رضایت‌مندی کشاورزان برشمرد و خاطرنشان‌کرد: در کنار افزایش کیفیت خدمات بیمه‌ای به کشاورزان در سال جدید به موضوع سرعت، قدت و پاسخگویی بیشتر به کشاورزان نیز توجه ویژه‌ای داریم.

معماریان با اشاره به علت تاخیر در پرداخت غرامت به کشاورزان تصریح‌کرد: در خسارت‌های فراگیر مانند خشکسالی باید افت تولید محاسبه و برای محاسبه افت تولید در زمان برداشت عملیات کیل‌گیری انجام و نتایج آن با بلندمدت مقایسه شود؛ لذا بعضا این موارد منجر به تاخیر در پرداخت می‌شود. امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود کلیه غرامت‌ها در 6 ماه اول سال پرداخت خواهد شد.

وی کمبود منابع را مهمترین مشکلات صندوق بیمه برشمرد و اظهارکرد: متاسفانه کمبود منابع موجب شده از اجرای طرح‌های خوبی مانند طرح نوین بیمه قیمت، بیمه درآمد و همچنین بیمه‌های مبتنی بر شاخص‌های آب و هوایی باز بمانیم و طرح‌های نوین بیمه‌ای قطعا به کلیه انتقادات کشاورزان جواب خواهد داد.

مدیر گرو خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان نقش نظام صنفی در تحقق سیاست‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی را پررنگ ارزیابی‌کرد و یادآورشد: نظام صنفی کشاورزی به عنوان یک تشکل قوی می‌تواند در برنامه‌ریزی‌های کلان صندوق بیمه و رفع مشکلات بیشتر کمک حال ما باشد.

 

 

انتقاد شدید شورای شهر دزفول از استاندار ویژه

در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده . کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.

 

حسین گلستانباغ عضو شورای اسلامی شهر دزفول در مطلبی که نسخه ای از آن هم در اختیار شوشان قرار گرفت نوشت : در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده .کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.

در این مطلب آمده است :

آقای رئیس جمهور ، کار را آن کرد که تمام کرد

برخلاف برخی نویسندگان، منتقدین و یا برخی رسانه ها، همیشه اعتقاد داشته و دارم که بی انصافیست اگر تنها به نیمه خالی لیوان چشم دوخت و از نیمه پر لیوان غافل بود! و لذا در ابتدای مطلب برخود فرض میدانم که از تلاش بی وقفه جنابعالی تشکر و قدردانی نمایم.

همانگونه که مستحضرید کلمه ویژه به معنای خالص، پاک و بی آمیزش میباشد و عنوان فرمانداری ویژه در واقع پاسخی به مطالبات انباشته شده شهرستانهایی است که داعیه استانی شدن را دارند. پس از آنکه دولت های قبلی رسماً اعلام کردند که دیگر استانی به استانهای کشور اضافه نمی شود طراحان ایده ی فرمانداری ویژه به نیت اقناع افکار عمومی این مناطق، عنوان مذکور را به فرهنگ لغات در حوزه تقسیمات کشوری افزودند.

در آن مقطع گفته می شد که مردم شهرستانها از استان شدن، بودجه استان را می خواهند و صرفه جویی در زمان و هزینه رجوع به مراکز استانها ، و فرمانداری ویژه دقیقا همان اختیارات و امتیازات مرکز استان را دارد اما با نامی غیر از استان. و بعدها قرار شد چیزی حد وسط «فرمانداری» و «استانداری» تحت عنوان فرمانداری ویژه باشد طبق این طرح مقرر شد شهرستان هایی که دو شاخص از میان شاخص های سه گانه را داشته باشند به فرماندای ویژه، تبدیل شوند.

۱- جمعیت شهرستان بیش از ۲۵۰ هزار نفر. ۲- جمعیت مرکز استان بیش از ۱۲۵ هزار نفر. ۳- مسافت بین مرکز شهرستان و مرکز استان بیش از ۱۲۵ کیلومتر باشد.

با این وصف طی هشت سال گذشته ۲۰ فرمانداری ویژه در کشور تأسیس شده که به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: آبادان، ایرانشهر، بروجرد، تربت حیدریه، تنکابن، خوی، دزفول، رفسنجان، زابل، ساوه، سبزوار، سیرجان، شاهرود، کاشان، لارستان، مراغه، ملایر، مهاباد، میاندواب و نیشابور.

آقای رئیس جمهور: در حالیکه حدود یکسال به پایان دوره دولت دهم به ریاست جنابعالی باقی مانده اما هنوز حدود اختیارات و امتیازات ویژه این فرمانداری های ویژه در هاله ای از ابهام است.

و گویا مثل همیشه باز هم باید منتظر آینده بود و اینکه آیا تغییر نام فرمانداری ها در حوزه عمل و اختیارات آنها هم تغییر و تأثیری ایجاد خواهد کرد یا خیر!؟

با بررسی به عمل آمده مشخص شده است که ظاهراً واگذاری اختیارات ویژه به فرمانداری های ویژه در اختیار استانداری ها گذاشته شده و اگر چنین باشد صد البته که این روند سلیقه ای و بدون ضابطه خواهد بود ومعمولاً اغلب استانداران و یا مدیران مافوق علاقه ای به تفویض اختیار به زیر مجموعه خود نداشته و ندارند.

آقای رئیس جمهور !

با توجه به شرایط و ویژگی های پایتخت مقاومت ایران اسلامی، دزفول عزیز که پیشینه ای چندین هزارساله داشته و یکی از سه مرکز بزرگ علم و فلسفه ی تاریخ بشریت بوده و به برکت وجود علماء سرشناس و مردم متدین به دارالمومنین شهرت داشته و از لحاظ ساختار فیزیکی به شهر آجری دنیا نیز معروف بوده و اکنون نیز به عنوان یکی از سه پایانه مهم پرورش و صادرات گل ویکی از قطب های کشاورزی ایران محسوب گردیده که در نهایت، میتوان گفت دزفول نقش عظیمی در تاریخ ایران زمین داشته و خواهد داشت و رهبر معظم انقلاب چه به جا فرموده که دزفول سرزمین افتخارات است.

آقای رئیس جمهور !

شهرستان دزفول با وسعت ۴۷۵۰کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر ۴۲۰ هزار نفر که دارای ۸ شهر و ۴ بخش و ۷۴۵ آبادی از مرداد ماه سال ۸۶ فرمانداری دزفول به فرمانداری ویژه تبدیل شده که متأسفانه نه تنها هیچ تأثیر مثبتی در روند کلی و جزئی آن به وجود نیامده بلکه در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده که مردم و مسئولین را به شدت نگران نموده است. و کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.

آقای رئیس جمهو !

اگرچه مردم و مسئولین اغلب بیست شهر یاد شده به دلیل عدم توجه ویژه، معترض بوده و به شکل های مختلفی اعتراض خود را اعلام نموده اند اما این دزفول است که در میان آنها از همه بیشتر مظلوم واقع شده ، چرا که با عنایت به ویژگی هایی که ذکرشان برفت، دزفول از جهات مختلف دارای امتیازات و شرایط برتری بوده که از آن جمله می توان به تعداد جمعیت، تعداد شهرها و تعداد آبادی های آن اشاره نمود که به مراتب از تمام نوزده شهرستانی که فرماندای ویژه هستند در حد و اندازه بالاتری قرار دارد.

آقای رئیس جمهو !

همانگونه که مستحضرید یکی از مزایای فرمانداری ویژه تغییر چارت سازمانی ادارات و ارتقاء آنها به معاونت مدیران کل استان می باشد که متأسفانه پس از گذشت پنج سال تنها سه مورد انجام گرفته و آن هم نه با اختیارات کامل و فقط در حد نام می باشند.

و یکی دیگر از مزایای فرمانداری ویژه موضوع اختصاص و تصویب بودجه مستقل شهرستان بوده که طبق بررسی های بعمل آمده در برخی از بیست شهرستان یاد شده این اقدام صورت پذیرفته لکن با توجه به سیاست تبعیض طلبانه استاندار خوزستان متأسفانه تاکنون دزفول مظلوم نیز از این مزایا بی بهره مانده است! و آیا بازهم انتظار دارید که اگر به شما نمره بیست ندادند، آن را به حساب بی معرفتی بگذارید؟!

آقای رئیس جمهور !

درحالی که رهبر عزیزمان فرموده است مردم دزفول حقا و انصافا یک قهرمانی ماندگار را در تاریخ ثبت کرده و از لحاظ مقاومت و صبر انفلابی در درجه اول قرار دارند… آیا این است رعایت حق مردم دزفول!؟

آقای رئیس جمهور !

لطفاً تا دیر نشده و ظرف ماههای باقیمانده که بر مصدر دولت حضور دارید، کاری را که خود پرونده اش را باز کرده اید به اتمام برسانید و نگذارید بیش از این از متانت و کم حرفی مردم دزفول سوءاستفاده شود و از شما انتظار می رود در خصوص توجه خاص به مطالبه برحق مردم دستورات لازمه را صادر فرمایید، چرا که : کار آن کرد که تمام کرد.

کلنگ زنی بی رمق وزیر سابق در خوزستان

تاریخ این تصویر تیرماه سال 1387 است. در این عکس از سمت راست : فرماندار اهواز ، استاندار خوزستان وزیر کلنگ به دست مسکن در آن زمان و در نهایت رییس مسکن و شهرسازی خوزستان دیده می شوند

 شوشان : تاریخ این تصویر تیرماه سال 1387 است. در این عکس از سمت راست : فرماندار اهواز ، استاندار خوزستان وزیر کلنگ به دست مسکن در آن زمان و در نهایت رییس مسکن و شهرسازی خوزستان دیده می شوند که همگی خنده بر لب در انتظار پایین آمدن کلنگ وزیر بر زمین مانده اند.  هر چند این لبخندها در ابتدا امید را در دل ها زنده کرد اما پس از گذشت تقریبا 5  نه لبخندها به بار نشسته و نه هنوز افتتاحی صورت گرفته است. حالا دیگر نه سعیدکیا وزیر مسکن است و نه درویش علی کریمی مدیرعامل شهر جدید رامین. فرد غایب این تصویر درویش علی کریمی است که در روز کلنگ زنگی به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری می شود

 

بی شک مسکن مهر اهواز در دو شهر رامین و شیرین شهر نسبت به سایر شهرها به دلیل جمعیت این کلانشهر از اهمیت زیادی برخوردار است. نگاهی گذرا بر روند پروژه مسکن مهر در شهر رامین و تاسیس شهر های جدید رامین می تواند تا حدودی چشم انداز اجرای این طرح را در استان مشخص نماید.

سال 1367 : تاسیس شهر جدید رامین

در سال 1367 به منظور جلوگیری از توسعه افقی اهواز و از طرفی سیل مهاجرت و افزایش جمعیت، تاسیس شهر جدید رامین که در فاصله 42 کیلومتری شهر اهواز قرار دارد به عنوان گزینه مناسب پیشنهاد و در سال 1369 محدوده مکانی شهر در زمینی به وسعت 13000 هکتار و محدوده طرح جامع شهر 2400 هکتار برای جمعیتی حدود 240000 نفر به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسید. به دلایل متعدد در سال 1383 محدوده استحفاظی طرح به 1800 هکتار و محدوده قانونی به 600 هکتار برای جمعیتی معادل 63000 نفر تقلیل و در شورای عالی مذکور مصوب شد.

تیر ماه 87 : کلنگ زنی شهر جدید رامین

بعد از تاخیر تقریبا 20 ساله ، پنجم تیرماه 87 کلنگ شهر جدید رامین با حضور سعیدی کیا، حجازی استاندار خوزستان و جمعی از مسئولین بر زمین زده شد. بر زمین زدن کلنگ مصادف شده بود با غیبت درویش علی کریمی ممدیرعامل وقت این شهر. همزمان با کلنگ زنی مدیرعامل این شهر بر اثر عارضه قلبی در بیمارستان به سر می‌برد.

در این مراسم استاندار خوزستان وعده داد تا یک ماه آینده عملیات ساخت و ساز در این منطقه متناسب با الگوی شهرسازی به مرحله اجرا در آید. وی همچنین با اشاره به اعتبارات شهر جدید رامین گفت: در مرحله نخست ساخت شهر رامین، عملیات آماده‌سازی و اجرایی معابر و خیابان‌های اصلی با 40 میلیارد ریال اعتبار شروع می‌شود.

شهریور 87 ، آغاز زیرساخت ها

در شهریور ماه سال 78 یعنی دو ماه پس از کلنگ زنی ، دهقانی رییس سازمان مسکن و شهرسازی خوزستان در مصاحبه ای با اشاره به اعتبارات 17 میلیارد تومانی برای ایجاد تاسیسات زیربنایی در شهرهای جدید اهواز ، بیان می کند که این میزان اعتبار برای احداث پست برق ، خرید تجهیزات شبکه برق ، شبکه آب و فاضلاب و همچنین تکمیل جاده ، میدان ، ورودی شهر ، فضای سبز و .. در نظر گرفته شده است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

آذر 87 : وعده ساخت

فرماندار اهواز  دریازدهم آذرماه 87 در گفتگو با یکی از خبرگزاری های استان از آماده سازی 180 هکتار زمین مورد نیاز مسکن مهر در شهر رامین تا کمتر از یک ماه آینده خبر می دهد و می گوید با آماده سازی این میزان زمین ، عملیات اجرایی ساخت 6 هزار واحد مسکونی آغاز می شود.

دی 87 : وعده واگذاری

مدیرعامل شهر جدید رامین در یازدهم دی ماه 87 در مصاحبه ای با روزنامه کیهان از اجرایی شدن عملیات ساخت 2 هزار واحد مسکونی در شهر رامین خبر می دهد.

وی با اشاره به اینکه در ساخت و ساز شهر جدید رامین از آخرین دستاوردها و تکنولوژی های ساخت استفاده کرده ایم می گوید : در حال حاضر زمین های مربوط به 2 هزار واحد مسکونی آماده شده و واجد شرایط به تعاونی هست.

بهمن 87 : باز هم وعده یک ماهه

از وعده ی یک ماهه استاندار خوزستان تا مصاحبه مطبوعاتی معاون عمرانی اش تقریبا چند ماهی می گذشت که باز هم همان وعده اجرای عملیات زیربنایی مطرح می شود.معاون وقت عمرانی استاندار در جلسه بررسی مشکلات شهرهای جدید ، با گلایه از تاخیر در ساخت و ساز و تملیک اراضی در رامین شهر ، علت تاخیر در ایجاد امکانات لازم برای سکونت مردم در این شهرها را نبود اراده قوی و مطمئن در خوزستان اعلام می کند. وی بعد از گذشت 5 ماه از وعده ی استاندار مبنی بر ساخت و ساز در شهرهای جدید ، بار دیگر همان وعده را تکرار می نماید. طباطبایی خطاب به مدیران عامل شهرهای رامین و شیرین شهر ، از آن ها می خواهد حداکثر ظرف مدت یک ماه برنامه ها و طرح های خود را اجرا نمایند.

12 بهمن 87 : اولتیماتوم به تعاونی ها

در 12 بهمن 87 مردم و تعاونی ها و مدیران اتحادیه ها به خاطر تاخیرها و تعویق ها و ارائه آمارهایی نه چندان صحیح در ساخت مسکن مهر از سوی مسئولین و همچنین به دلیل عدم امکانات و زیرساخت های لازم ، در نامه های متعدد ، نارضایتی خود را برای ساخت و ساز و سرمایه گذاری در شهر جدید رامین اعلام می دارند. در 12 بهمن 87 ، مدیرکل وقت تعاون خوزستان با توجه به این تردیدها و نارضایتی ها ، در مهلتی 3 روزه از آن ها می خواهد که تصمیم خود را مبنی بر ساخت و ساز و یا انصراف اعلام نمایند.

اردیبهشت 88 : انصراف تعاونی ها

اردیبهشت ماه سال 88 تعاونی های مسکن مهر در نامه ای خطاب به امینی مدیرکل وقت تعاون خوزستان ، انصراف خود را از حضور در شهرهای جدید رامین اعلام می دارند.

25 تیرماه 88 : اعتراف به یک واقعیت

طبق گزارش نتشر شده در خبرگزاری ایرنا به نقل از جدول دفتر برنامه ریزی و تلفیق بودجه شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ، بررسی اطلاعات مربوط به جدول استقرار دستگاه های دولتی در شهرهای جدید نشان می دهد از شکل گیری این مناطق و شهرهای جدید تاکنون ، کماکان با مشکل عدم حضور دستگاه های خدماتی مواجه هستند. بر اساس این گزارش ، شهرهای جدید رامین و شیرین شهر در استان خوزستان فاقد جمعیت و امکانات هستند و متقاضیان مسکن مهر رغبتی به سرمایه گذاری و سکونت در این شهرها را ندارند.

از کلنگ زنی تا آخرین دستاوردها !

از کلنگ زنی تا به کارگیری آخرین دستاوردها  در ساخت و ساز شهر جدید رامین بیش از یک سال می گذرد . آنچه در طول این 14 – 15 ماه از پروژه مسکن مهر خوزستان مشاهده شد چیزی فرای آمارهای مسئولین خوزستان و وعده های یک ماهه ی آن هاست. در سال 88 ، در بدو ورود به این منطقه ( شهر رامین ) به جای دیدن 6 هزار واحد مسکونی ، شبکه آب و فاضلاب ، شبکه های برق ، فضای سبز ، میدان ، جاده و ... به جای اینکه جدیدترین تکنولوژی ها و دستاوردها در معماری چشم ها را نوازش دهد ، آنچه مشاهده می شد بیابانی بود 20 هکتاری با تپه ای به ارتفاع 4 متری و جاده ای مالرو که توسط زمین های کشاورزی احاطه شده است.

مرداد1390 : باز هم خلف وعده

در مرداد ماه سال 90 ، مدیرعامل پروژه مسکن مهر شهر جدید رامین گفت که  بیش از 6 هزار واحد مسکونی ویژه طرح مسکن مهر، در این شهر احداث می‌شود. بابک حیدری در این تاریخ وعده داد تا پایان سال‌جاری مراحل ساختمان سازی 2 هزار و 400 واحد مسکونی مهر از 6 هزار واحد به پایان می رسد و برای انجام عملیات زیربنایی آماده می‌شوند.

8 اردیبهشت 91 : وعده افتتاح

ماه گذشته در هشتم اردیبهشت ماه مدیرعامل شهر جدید رامین گفت که تا پایان امسال پنج هزار و 932 واحد مسکن مهر این شهر تکمیل و افتتاح می‌شود که 2 هزار واحد از این تعداد در شهریورماه به متقاضیان تحویل داده خواهد شد. بابک حیدری گفته که در مرحله اول 2 هزار واحد در شهریورماه و باقی‌مانده در اواخر سال به‌بهره‌برداری می‌رسد، اظهارکرد: استقبال مردم برای خرید این واحد‌ها خوب بوده است.

8 اردیبهشت 91 : انتقاد از نداشتن آب

همزمان با انتشار اخباری درخصوص افتتاح مسکن مهر شهر رماین در شهریور ماه امساتل ، خبری بر روی خبرگزاری ها منتشر شد با این مضمون : مدیریت شهر رامین به وظایف اجرایی خود درباره ساختن شهر عمل کرده‌ است اما شهر یا ساختمان ساخته شده بدون آب، برق و گاز فاقد کارایی لازم است و این مسله باعث می‌شود افراد تمایلی برای اسکان در شهر نداشته باشند !

9 اردیبهشت 91 : وعده افتتاح دوباره

با وجودی که شرکت های خدمات رسان مثل آب و برق و گاز و ... عملکرد مطلوبی برای ارائه خدمات به شهر رامین نداشته اند و مدیریت این شهر نیز به آن اذعان داشته ، فرماندار اهواز در مصاحبه ای از بهره برداری سه هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید شیرین شهر طی 9 ماهه اول امسال خبر داد.

به عبارتی بهتر اگر وعده فرماندار اهواز اجرایی شود تا 9 ماه دیگر باید شاهد اسکان اهوازی ها در این شهر باشیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد