سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز خوزستان

مدیران خوزستانی که بازداشت شدند

موضوع اختلاس سه هزار میلیاردی شرکت امیر منصور آریا از بانک صادرات ایران چند ماهی می شود که به موضوع اول کشور، رسانه ها و مردم تبدیل شده است.

شوشان : موضوع اختلاس سه هزار میلیاردی شرکت امیر منصور آریا از بانک صادرات ایران چند ماهی می شود که به موضوع اول کشور، رسانه ها و مردم تبدیل شده است.

این اختلاس بزرگ و تاریخی گرچه طی چهار سال گذشته انجام شده بود اما وقتی صدای آن در آمد که اختلاس کنندگان بعد از خرید شرکت های بزرگ صنعتی کشور به فکر تاسیس بانک خصوصی افتادند و حتی تا پذیره نویسی سهام آن هم پیش رفتند و به ناگاه همه ی بی قانونی های آن ها رو شد اما باز هم خبرش خیلی خفیف در رسانه ها منتشر شد.

آنچه که از این اختلاس مربوط به خوزستان می شود ارتباط مستقیم چهار مسئول خوزستانی است با گروه آریا. از غیر مستقیم ها که بگذریم مدیرعامل گروه ملی فولاد ، سرپررست بانک صادرات شعبه خوزستان، مدیرعامل سازمان ایمیدرو و به نوعی مدیرعامل منطقه آزاد اروند در جریان این اختلاس و اختلاس های دیگر بازداشت شدند.

تودیع خاموش

تقریبا تیر ماه امسال بود که سایت ها و نشریات استانی و کشوری خبر از دستگیری مدیرعامل منطقه آزاد اروند دادند و نوشتند : علی‌اصغر پرهیزکار مدیرعامل منطقه آزاد اروند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. او از نزدیکان حمید بقایی می باشد.

در بررسی‌های اولیه فساد مالی مدیر عامل منطقه آزاد اروند، وی از ابتدای مرداد سال گذشته تا پایان سال 89 بالغ بر 136میلیارد ریال تحت عنوان کمک به مناطق همجوار به برخی افراد، سازمان‌ها و ادارات بدون هیچ‌گونه حدو حسابی پرداخت کرده است. علی اصغر پرهیزکار با وجود داشتن حداقل تحصیلات (پایان دوره متوسطه) در دوران حضور در سازمان میراث فرهنگی به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران مشهور به سمگا  فعالیت می‌کرده که این شرکت با استفاده رانت، توانسته قراردادهایی را به شکل غیرقانونی برای کسب امتیاز ساخت و بهره‌برداری از هتل‌های بین‌المللی فرودگاه امام خمینی (ره)، واگذاری زمین‌های لویزان و ... منعقد کند. تاسیس شرکت تعاونی توسعه آفتاب اروند در منطقه آزاد اروند توسط پرهیزکار به عنوان اولین اقدام وی بعد از تصدی مدیر عاملی این سازمان بود. خط و مشی این تعاونی که به ظاهر کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند سهام‌دار آن هستند دقیقاً به همان سبک و سیاق شرکت سرمایه‌گذاری سمگا در میراث فرهنگی بوده است. پس از دستگیری پرهیزگار ، حسینی فر مدیرکل سرمایه گذاری استانداری خوزستان به عنوان مدیرعامل منطقه آزاد اروند معارفه شد و پرهیزگار نیز در بازداشت تودیع .

تودیع در بازداشت

در جریان اختلاس میلیاردی اولین شخصی که خبر از دستگیری یک مسئول خوزستانی داد رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود. وی در آن زمان گفت : در جریان این پرونده جرم‌های متعددی اتفاق افتاده است که برای اعمال مجازات‌های کیفری و قضایی تمام سوءاستفاده‏کنندگان دولتی و خصوصی این جریان، به نظر کارشناسان و قضات نیاز است.  پورمحمدی افزود: در جریان این پرونده تاکنون افرادی مانند سرپرست بانک صادرات خوزستان دستگیر شده‌اند. سرپرست سابق شعبه 6 بانک صادرات خوزستان و یکی از متهمان پرونده فساد بزرگ مالی در جلسه محاکمه متهمان این پرونده چنین ادعا کرد که از گشایش اعتبارات اسنادی غیرقانونی مطلع نبودم زیرا جرات دانستن آن را ندارم.

وی گفت که مدیرعامل گروه ملی به من گفت که  مبلغ  17 میلیون و 500 هزار تومان به عنوان پاداش در اختیارم قرار دارد و چون از عملکرد شعبه راضی هستم، آن را به تو می دهم !

اعترافات مدیرعامل

آبان ماه سال گذشته یکی از خبرگزاری های دولتی از بازداشت مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران خبر داد. این خبرگزاری نوشت : مدیرعامل این گروه صنعتی در ارتباط با پرونده اختلاس بزرگ اخیر با حکم مراجع قضایی دستگیر شده است. چند روز پس از این بازداشت ، جلسه معارفه مهندس شهرباف به‌عنوان مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران با حضور تورک، معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، برگزار شد. علی‌محمد شهرباف معاون فنی و بهره‌برداری گروه ملی فولاد ایران بود. از جمله اعترافات مدیرعامل سابق در دادگاه چنین است : مدیریت ها همگی از تهران انجام می شد. نیازهای مالی ما هم توسط آقای خسروی و آقای "ش" برطرف می شد. وقتی فهمیدم اسناد سوری است به مدیر شعبه بانک صادرات شعبه بانک صادرات اهوازگفتم چرا اینقدر گشایش شده؟ آنها گفتند آقای خسروی گفته است همه را تسویه می کنم. آقای خسروی به من گفت من فکر کردم که شما می دانید،بعد از طرف آقای خسروی آمدند تا من را توجیه کنند.من فهمیدم این توضیحات فرمالیته است و تنها آنهایی که در دفتر آریا بودند در مورد صوری بودن یا نبودن معاملات می دانستند.

یک معاون خوزستانی

شهریور ماه سال 90 ، معاون خوزستانی وزیر صنعت و معدن و تجارت  بازداشت شد. وی رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است.این معاون پس از حاشیه های فراوان به ریاست ایمیدرو منصوب شده بود و همان زمان اخبار رسانه ها حاکی از آن بود که با کشمکش های فراوان غضنفری راضی به انتصاب وی شده است.  در همان زمان وی دارای پرونده ای در سازمان بازرسی کل کشور بود که هم چنان در دست رسیدگی قرار داشت. وی از حلقه دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت است و در اوایل دولت نهم هم از سوی احمدی نژاد به عنوان معاون وزیر رفاه معرفی شده بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد