سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

مشاور امنیت رئیس جمهوری آمریکا:

تحویل سامانه موشکی «اس-300» به ایران نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد نیست

خبرگزاری فارس: تحویل سامانه موشکی «اس-300» به ایران نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد نیست

معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید با بیان‌ اینکه تحویل سامانه دفاع موشکی به ایران نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد نیست، اذعان داشت که این رویداد موجب تقویت توانایی موشکی ایران می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه «صدای آمریکا» نوشت: «بن رودز» مشاور امنیت رییس جمهوری آمریکا در نشست خبری روز دوشنبه کاخ سفید در پاسخ به سئوالی درباره تحویل سامانه دفاع موشکی «اس-300» ساخت روسیه به ایران گفت، بارها از مسکو درخواست کردیم این موشک‌ها را به ایران تحویل ندهد، چرا که موجب تقویت توانایی موشکی ایران که موجب نگرانی است، خواهد شد.بن رودز با بیان این‌که در هر حال تحویل این سامانه موشکی به ایران نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد نیست، در مورد استقرار آن در تاسیسات اتمی زیرزمینی «فردو» گفت، ایران فعالیت‌های غنی سازی را در این مرکز متوقف کرده و تمرکز ما بر اجرای دقیق برنامه برجام است.«تام کاتن» سناتور جمهوریخواه و عضو کمیته خدمات نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا نیز در زمینه استقرار موشک‌های دفاع هوایی «اس-300» مدعی شد، استقرار این سامانه موشکی در تاسیسات فردو اشاره‌ای آشکار بر میل ایران در حفظ توانایی ساخت جنگ افزار اتمی حتی با بیان پیروی از توافق هسته‌ای دارد.

کاتن در ادامه گفت: «اگر دولت اوباما در دستیابی به یک میراث، عجله‌ای در از بین بردن تحریم‌های بین‌المللی که رویکرد جنگ طلبانه ایران را متوقف می‌کرد، نشان نمی‌داد، این کشور قادر به دستیابی و استقرار چنین جنگ‌افزارهای بی‌ثبات کننده‌ نمی‌شد.»

فرمانده آمریکایی: "اشتباه محاسبه" ممکن است سبب درگیری نظامی با ایران شود

ژنرال جوزف ووتل فرمانده مرکزی نیروهای آمریکا در خاورمیانه و شمال آفریقا (سنتکام) گفت: این اقدامات می تواند به وضعیتی منجر شود که به موقع و پیش از وقوع حادثه نتوانیم اقدام به کاهش تنش کنیم.
یک فرمانده ارشد نظامی آمریکا هشدار داد "اشتباه محاسبه" ممکن است سبب ایجاد یک درگیری نظامی – دریایی با ایران در خلیج فارس شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از واشنگتن پست ژنرال جوزف ووتل فرمانده مرکزی نیروهای آمریکا در خاورمیانه و شمال آفریقا (سنتکام) دیروز با ادعای اینکه نیروهای واحد قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روزها و هفته های گذشته اقدامات تحریک آمیزی علیه ناوهای آمریکایی در خلیج فارس داشته اند، از مانورهای خطرناک این نیروها در اطراف ناوهای آمریکایی در منطقه انتقاد کرد.
ژنرال ووتل با ادعای اینکه 90 درصد از اقدامات روزهای اخیر از سوی قایق های جنگی نیروی قدس سپاه ایران صورت گرفته و نه واحدهای ارتش ، مدعی شد فرماندهان سپاه این اقدامات را به منظور محک زدن نیروی دریایی آمریکا در منطقه انجام می دهند.
این فرمانده آمریکایی مدعی شد :" این نوع رفتار خیلی نگران کننده است و ما امیدواریم شاهد عملکرد حرفه ای تر نیروهای دریایی ایران باشیم."
او گفت این اقدامات می تواند به وضعیتی منجر شود که به موقع و پیش از وقوع حادثه نتوانیم اقدام به کاهش تنش کنیم... به گمان من نگرانی عمده در این وضعیت ها "اشتباه محاسبه" است.گفتنی است مقامات نظامی آمریکا در روزهای گذشته مدعی شده اند قایق های تندرو سپاه در مناطق مختلف خلیج فارس با نزدیکی بیش از حد به ناوهای آمریکایی مانورهای تحریک آمیزی انجام داده اند.تا کنون مسئولان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاسخی به این ادعاهای مقامات نظامی آمریکا نداده اند اما حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی در پاسخی غیر مستقیم به این ادعاهای آمریکا گفته است که نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران به صورت قاطعانه با هر گونه تجاوز و ورود به حریم دریایی ایران مقابله می کنند.
مقامات نظامی آمریکا گفته اند در هفته های اخیر بیش از 20 مورد اقدام غیر ایمن و غیر حرفه ای از سوی واحدهای گشتی ایران در خلیج فارس را ثبت کرده اند.
به ادعای منابع آمریکایی در سال جاری میلادی مواجهه واحدهای گشتی سپاه با ناوهای آمریکایی در خلیج فارس نزدیک به دو برابر افزایش داشته است.
این فرمانده آمریکایی البته درباره لزوم حضور ناوگانی از آن سوی دنیا در خلیج فارس توضیحی نداده است!
صدور مجوز برای ورود 6 بالگرد آمریکایی
براساس نامه شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران با درخواست جمعیت هلال‌احمر برای واردات 6 فروند بالگرد «BELL 412 EP» موافقت شده است.
یکی از وعده‌ها و تاکیدات صورت‌گرفته پس از برجام، نوسازی و تحول در صنعت هوایی کشور بود. گرچه قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مختلفی در این زمینه به امضا رسیده است، اما همچنان سنگ‌اندازی‌ها و کارشکنی‌های طرف غربی، اجازه ورود پرنده‌های جدید را به کشور نمی‌دهد. البته در کنار خرید هواپیماهای نو، موضوع تهیه بالگردهای جدید نیز مورد توجه مسئولان قرار گرفت و وعده‌هایی درباره خرید تعدادی بالگرد برای استفاده در ناوگان امداد و اورژانس کشور مطرح شد که به نظر می‌رسد واردات این نوع بالگردها، آغاز شده است.

به گزارش روزنامه دنیای خودرو، بر اساس آخرین جلسه کمیته ماده یک در مردادماه امسال، مقرر شده است با درخواست جمعیت هلال‌احمر برای واردات 6 فروند بالگرد «BELL 412 EP» موافقت شود که این موضوع براساس نامه شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران بوده است.

در این کمیته که نمایندگان بانک مرکزی، اتاق تعاون، گمرک، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، اتاق بازرگانی ایران، سازمان مدیریت، وزارت جهادکشاورزی و معاون وزیر صنعت (به‌عنوان رئیس کمیته) حضور دارند، مواردی چون واردات ماشین‌آلات مستعمل برای راه‌اندازی خط تولید، ماشین‌آلات خاص که قابلیت ساخت داخلی ندارند و سایر اقلام موردنیاز برای کشور پس از استعلام از عدم امکان ساخت داخل، مجوز ورود به کشور را اخذ می‌کنند.

   معرفی بالگرد آمریکایی

«Bell 412»، یک بالگرد کاربردی دو موتوره از خانواده «Huey»، ساخته شرکت «Bell Helicopter» است. این بالگرد، نسخه ارتقایافته مدل «Bell 212» است که تفاوت اصلی آن با این نسخه، پره‌های روتور کامپوزیتی آن است. توسعه این بالگرد از اواخر دهه 70 میلادی و با تبدیل دو فروند «Bell 212» به نمونه‌های اولیه «Bell 412» آغاز شد. در این عملیات، یک روتور چهارتیغه با قطر کوچک‌تر، جایگزین روتورهای دوتیغه قبلی شد. نسخه اولیه «Bell 412»، برای نخستین بار در ماه اوت 1979 میلادی به پرواز درآمد. مدل اولیه، موفق به کسب گواهینامه‌های لازم در ماه ژانویه سال 1981 و فروش و تحویل در همان تاریخ شد.

مدل «412»، بعدها در نسخه «412SP» با عملکرد خاص، دارای قابلیت‌هایی چون ظرفیت سوخت و حمل وزن بیشتر و همچنین انتخاب چیدمان صندلی به انتخاب مشتری عرضه شد. اما در سال 1991، «412HP» با عملکرد بهتر و سرعت بیشتر جایگزین خط تولید «412SP» شد.

   تنوع مدل‌ها

نسخه تولید فعلی، «412EP» است که به یک سیستم دیجیتال کنترل پرواز خودکار مجهز شده است. در سال 2013، شرکت بالگردسازی «Bell»، نسخه «412EPI» را معرفی کرد که نسبت به نسخه قبلی از مزیت‌هایی چون سیستم کنترل الکترونیکی موتور و همچنین کابین شیشه‌ای شبیه مدل «Bell429» برخوردار بود. همچنین، از یک صفحه نمایش لمسی برای سیستم ناوبری این بالگرد استفاده شده بود. تا امروز، بیش از 700 مدل از این بالگرد ساخته شده است.

  اپراتورهای نظامی و دولتی
«Bell 412» توسط اپراتورهای خصوصی و تجاری استفاده می‌شود. این بالگرد در صنایع نفت، نظامی و همچنین در میان نیروهای امنیتی به‌خصوص پلیس، بسیار محبوب است. از کاربران نظامی این بالگردها می‌توان به نیروی هوایی الجزایر، نیروی هوایی آرژانتین، وزارت دفاع بوتسوانا، نیروی هوایی کامرون، نیروی هوایی کانادا، نیروی هوایی شیلی، نیروی دریایی کلمبیا، نیروی هوایی جمهوری دومینیکن، نیروی هوایی السالوادور، نیروی هوایی اریتره، نیروی هوایی غنا، نیروی هوایی گواتمالا، وزارت دفاع گویان، نیروی هوایی هندوراس، ارتش و نیروی دریایی اندونزی، ارتش ایتالیا، وزارت دفاع جامائیکا، وزارت دفاع لسوتو، نیروی هوایی مکزیک، نیروی هوایی هلند، نیروی هوایی نروژ، ارتش و نیروی هوایی پاکستان، نیروی هوایی و دریایی پرو، نیروی هوایی فیلیپین، نیروی هوایی عربستان سعودی، نیروی هوایی و گارد ساحلی کره‌جنوبی، نیروی هوایی سریلانکا، نیروی هوایی و پلیس تایلند، گارد ساحلی ترکیه، نیروی هوایی امارات متحده عربی، نیروی هوایی بریتانیا، ارتش و نیروی دریایی ونزوئلا و همچنین نیروی هوایی زیمباوه اشاره کرد.
کشورهای استرالیا، برزیل، کانادا، جمهوری چک، فنلاند، ایتالیا، ژاپن، اسلوونی، مقدونیه و ایالات متحده آمریکا نیز از اپراتورهای دولتی این بالگرد به‌شمار می‌روند.

   ویژگی‌های کلی
این بالگرد توانایی حمل یک تا 2 خلبان، 13 مسافر و بار تا حداکثر وزن 3000 کیلوگرم را داراست، طول و ارتفاع آن به ترتیب 17.1 و 4.6 متر قطر روتور این پرنده نیز 14 متر ذکر شده است. وزن این بالگرد در حالت بدون خدمه و بار، 3 هزار و 79 کیلوگرم است. این پرنده از 2 موتور «PT6T-3D» یا «PT6T-3DF» توربوشافت، ساخته شرکت پرات و ویتنی کانادا با توان 671 کیلووات (هرکدام به‌طور مجزا)، قدرت می‌گیرد.

   عملکرد
حداکثر سرعت این بالگرد، 140 گره هوایی، برابر با 259 کیلومتر بر ساعت و سرعت کروز آن نیز 122 گره، معادل 226 کیلومتر بر ساعت است. برد این پرنده 609 مایل، برابر 980 کیلومتر است. نرخ صعود «Bell 412» 6.86 متر در ثانیه به ثبت رسیده است.

   اقبال به بالگردهای غربی
با توجه به اینکه تاکنون عمده بالگردهای امدادی کشور از نوع روسی است و تعدادی از بالگردهای بل هوانیروز نیز به صورت ادواری با بخش‌های امدادی همکاری می‌کردند، به نظر می‌رسد با خرید این بالگردهای جدید، نگاه بخش هوایی هلال‌احمر نیز از روسیه به سمت بالگردهای آمریکایی و غربی تغییر کرده است.

رابطه تهران-مسکو هیچ‌گاه تا این حد نزدیک نبوده/منافع واشنگتن در معرض خطر است

خبرگزاری فارس: رابطه تهران-مسکو هیچ‌گاه تا این حد نزدیک نبوده/منافع واشنگتن در معرض خطر است

نشریه «فارین پالیسی» با بیان اینکه منافع مشترک ایران و روسیه را به میزان بی‌سابقه‌ای به هم نزدیک کرده، نوشته است که این رابطه می‌تواند لطمات بلندمدتی بر منافع آمریکا وارد کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نشریه «فارین پالیسی» در گزارشی به قلم «آنا بورشچوسکایا» نوشته است که وجود منافع و دشمنان مشترک، موجب شده تا روابط ایران و روسیه به نحو بی‌سابقه‌ای نزدیک شود.

نویسنده این گزارش با مرور تاریخ روابط دو کشور و نهایتا مسئله حضور بمب‌افکن‌های روس در ایران، نوشته است: «در تاریخ چند صد ساله روابط دو کشور، این دو هرگز همکاری‌ای تا این حد نزدیک نداشته‌اند. این از بخت بد آمریکاست که مسکو و تهران اکنون دریافته‌اند که منافع آن‌ها در خاورمیانه تا چه حد اشتراک دارد، از جمله در مخالفت با منافع ایالات متحده در این منطقه.»

بورشچوسکایا بالا گرفتن تهدید تروریسم، منافع اقتصادی، وجود بی‌ثباتی در افغانستان و همچنین امکان همکاری در آسیای میانه را از جمله انگیزه‌های دو کشور برای تعمیق همکاری‌های دوجانبه دانسته و نوشته است که سه سال قبل مقامات ایرانی و روسی مذاکره برای پیوستن ایران به «اتحادیه گمرکی» را که برای ایجاد موازنه در برابر اتحادیه اروپا ایجاد شده، آغاز کردند.

بحران سوریه مسئله‌ای است که از دید نویسنده، روابط دو کشور را «به اوج» رسانده، چراکه مسکو حضور در سوریه را نشانه گسترش دایره نفوذ خود می‌داند و تهران هم حمایت روسیه از نظام سوریه را به نفع خود می‌داند.

به ادعای نویسنده، روسیه تلاش می‌کند در روابط خود با کشورهای خاورمیانه، توازن برقرار کند، اما در حال حاضر بیشتر به «محور شیعی» متمایل شده است.در پایان این گزارش با بیان اینکه همکاری ایران و روسیه همچنان ادامه خواهد یافت، عنوان شده است که حتی اگر این همکاری نزدیک چندان هم طولانی‌مدت نشود، باز هم برای منافع آمریکا مضر است.وی نوشته است: «یک اتحاد کوتاه‌مدت هم می‌تواند لطمه‌ای بلندمدت به منافع ایالات متحده وارد کند و همین پیروزی‌های تاکتیکی هم می‌توانند موجب تقویت یک راهبرد شوند. ایالات متحده و مقامات اروپایی نه باید آمال خاورمیانه‌ای (ولادیمیر) پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) را دستکم بگیرند و نه چالش‌هایی را که ائتلاف ضدغربی رو به رشد او در منطقه، می‌تواند ایجاد کند.»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد