سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

اوباما: ایران و عربستان باید با هم کنار بیایند

اوباما تاکید کرد مادامی که ایران و عربستان نتوانسته اند با تقسیم منطقه و ایجاد نوعی صلح مسلح به رقابت خود پایان دهند، منطقه گرفتار هرج و مرج و جنگ خواهد بود. اوباما از اینکه کشورهای عربی منشا همه مشکلات منطقه را ایران می دانند، انتقاد کرد.رییس جمهوری آمریکا می گوید ایران و عربستان سعودی به عنوان دو قدرت منطقه ای باید راهی برای کنار آمدن با هم بیابند.اوباما: ایران و عربستان باید با هم کنار بیایند

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز باراک اوباما در مصاحبه ای تفصیلی با مجله آتلانتیک تاکید کرد مادامی که عربستان سعودی و ایران نتوانسته اند به راهکاری همچون یک صلح مسلح دست یابند، هرج و مرج و جنگ در منطقه خاورمیانه تداوم خواهد یافت.
رییس جمهوری آمریکا در این مصاحبه به سیاست های متحدان سنتی واشنگتن در منطقه تاخت و آنها را متهم کرد که تلاش دارند آمریکا را بدون داشتن منافع خاص وارد درگیر یهای منطقه ای خود کنند.
اوباما رقابت بین عربستان سعودی و ایران را سبب ایجاد و تشدید هرج و مرج و جنگ های نیابتی در خاورمیانه در کشورهایی چون سوریه ، عراق و یمن دانست و افزود: "باید به دوستانمان و همچنین به طرف ایرانی بگوییم که آنها باید راه موثری برای تقسیم منطقه و ایجاد نوعی صلح سرد پیدا کنند."
اوباما در ادامه تاکید کرد رویکردی که بخواهد همه حق را به کشورهای عربی منطقه بدهد و ایران را سرمنشا تمامی مشکلات منطقه معرفی کرده و تنها از متحدان سنتی واشنگتن در منطقه حمایت کند، به معنای تداوم اختلافات فرقه ای موجود در خاورمیانه است.
او انتظار برخی کشورهای عربی منطقه برای مداخله نظامی واشنگتن در بحران های منطقه ای به نفع این کشورها را رد کرد و گفت مداخله مستقیم نظامی آمریکا در خاورمیانه نه به نفع آمریکا خواهد بود و نه به نفع منطقه.اوباما همچنین با دفاع از رویکرد سیاست خارجی خود در قبال بحران های منطقه خاورمیانه از جمله در سوریه، تاکید کرد تصمیم او در عدم حمله نظامی به سوریه در سال 2013 و متعاقب بحران استفاده از سلاح های شیمیایی تصمیمی درست بوده است.
او تاکید کرد در آن لحظه تصمیمی درست گرفته است چون او در نهایت باید بین باقی ماندن بخش بزرگی از سلاح های شیمیایی در دست حکومت سوریه و خلع سلاح شیمیایی سوریه یکی را انتخاب می کرد و او راه درست تر را انتخاب کرده است.
بسیاری از متحدان منطقه ای آمریکا در تابستان سال 2013 و هنگامی که دولت بشار اسد را متهم به استفاده از سلاح شیمیایی علیه مخالفان کردند، انتظار داشتند اوباما با توجه به خط قرمزی که پیشتر درباره استفاده از این نوع سلاح از سوی بشار اسد مطرح کرده بود، دست به مداخله نظامی علیه حکومت سوریه بزند، اما دولت اوباما با همکاری روسیه ، راه حل خلع سلاح شیمیایی دولت سوریه را مناسب تر دید.اوباما همچنین درباره روسیه تاکید کرد دیدارهایی بسیار عملی و سازنده با ولادیمیر پوتین داشته است. اوباما گفت پوتین دریافته است که موقعیت کلی کشورش در جهان به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
هیات سعودی در پی موضع قاطع عراق سالن اجلاس اتحادیه عرب را ترک کرد/ ابراهیم الجعفری: کسانی که حزب الله را تروریست می‌خوانند، خود تروریستند
نیروهای داوطلب مردمی و حزب الله حافظ کرامت عربی هستند و کسانی که آنها را به تروریسم متهم می‌کنند خود تروریست هستند.وزیر خارجه عراق با حمایت از حزب الله و الحشد الشعبی گفت که سید حسن نصرالله قهرمانی عربی است که از ارزشها و اصول دفاع می‌کند.
به گزارش تسنیم به نقل از العهد، ابراهیم جعفری وزیر خارجه عراق طی سخنانی در نشست اتحادیه عرب گفت که نیروهای داوطلب مردمی و حزب الله حافظ کرامت عربی هستند و کسانی که آنها را به تروریسم متهم می‌کنند خود تروریست هستند.
وی افزود که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان قهرمانی عربی است که از ارزشها و اصول دفاع می کند.
این در حالی است که هیات عربستان در اتحادیه عرب بعد از سخنان ابراهیم جعفری در حمایت از مواضع حزب الله و سید حسن نصرالله، به نشانه اعتراض محل برگزاری نشست را ترک کرد.
۵ شهروند ایرانی متهم به حمله سایبری در آمریکا
شبکه فاکس نیوز گزارش داده است که کیفرخواست وزارت دادگستری این کشور در ارتباط با حمله سایبری ادعایی به سدی در حومه نیویورک، علیه 5 شهروند ایرانی صادر خواهد شد.
به گزارش فارس، یک روز پس از آنکه یک مقام آمریکایی اعلام کرد واشنگتن ایران را عامل حمله سایبری سال 2013 به سد کوچکی در حومه نیویورک می‌داند و وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد رسما کیفرخواستی علیه ایران صادر کند، شبکه فاکس نیوز گزارش داده است که این کیفرخواست احتمالا علیه تا 5 شهروند ایرانی صادر خواهد شد.
این در حالی است که پیش از این مشخص نبود که قرار است کیفرخواست علیه دولت ایران صادر شود یا افراد مشخصی را هدف قرار می‌دهد.
این شبکه به نقل از یک منبع قضایی نوشته است که انتظار می‌رود کیفرخواست وزارت دادگستری آمریکا طی چند روز آینده اعلام شود. دولت آمریکا مدعی است که این افراد با دولت ایران در ارتباط هستند.
به ادعای واشنگتن، در سال 2013 گروهی از هکرها به سیستم کنترل سد مهار سیلاب «بومن اونیو» نفوذ کرده و آن را مورد بررسی قرار داده‌اند.
آن حمله سایبری نگرانی‌هایی را در مورد آسیب‌پذیری زیرساخت‌های آمریکا در برابر حملات سایبری در این کشور به وجود آورد.
سال گذشته باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا قانونی را امضا کرد که بر اساس آن این کشور می‌تواند علیه کشورهایی که به ادعای واشنگتن دست به حمله سایبری علیه آمریکا زده‌اند، از ابرازهای تنبیهی مانند تحریم استفاده کند. منبع: فارس

قضاوت به سبک یانکی‌ها/ دریافت غرامت ۱۰.۵ میلیارد دلاری از ایران بابت حمله تروریستی آل‌سعود!

خبرگزاری فارس: قضاوت به سبک یانکی‌ها/ دریافت غرامت ۱۰.۵ میلیارد دلاری از ایران بابت حمله تروریستی آل‌سعود!

در حالی که از میان ۱۹ متهم اصلی حملات ۱۱ سپتامبر، ۱۵ نفر سعودی بودند و اسناد فراوانی از ارتباط هیات حاکمه عربستان با تروریست‌ها حکایت می‌کند، قاضی آمریکایی ایران را جمعاً به پرداخت ۱۰.۵ میلیارد دلار غرامت به خانواده‌های قربانیان این حادثه محکوم کرد!

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در شرایطی که از میان 19 نفری که متهم به ترتیب‌دادن حملات مشکوک یازده سپتامبر شدند، 15 نفر ملیت سعودی، 2 نفر ملیت اماراتی، یک نفر ملیت لبنانی و یک نفر ملیت مصری داشتند و حتی یک ایرانی در میان آنها نیست، دادگاهی در ایالت نیویورک آمریکا ایران را به پرداخت 10.5 میلیارد دلار غرامت به خانواده‌های قربانیان حادثه یازده سپتامبر و شرکت‌های بیمه متقبل هزینه‌های آن حادثه محکوم کرده است.

بر اساس حکم «قاضی جورج دانیلز»، ایران باید به خانواده هر یک از قربانیان یا وصی آنها مبلغ 2 میلیون دلار غرامت بپردازد. شرکت‌های بیمه هم باید 3 میلیارد دلار غرامت از ایران دریافت کنند. علت صدور این حکم مضحک هم آن است که ایران نتوانسته در برابر اتهاماتی که در خصوص حوادث یازده سپتامبر به این کشور از سوی دادگاه وارد شده، از خود دفاع کند.

در این که این حکم غیرمعقول و طنزگونه هرگز مورد قبول ایران قرار نخواهد گرفت تردیدی نیست، در این هم تردیدی نیست که حتی مقامات آمریکایی هم ادعای محکمی در خصوص دست داشتن ایران در حوادث یازده سپتامبر مطرح نکرده‌اند. سوال اینجاست که چطور هیچ دادگاهی عربستان سعودی را به پرداخت کمترین غرامتی به بازماندگان یازده سپتامبر محکوم نکرده که هیچ، این کشور متحد آمریکا در منطقه غرب آسیا باقی مانده است اما ایران باید به پرداخت غرامت به بازماندگان آن حوادث مشکوک محکوم شود؟

دانیلز، صادرکننده حکم طنزگونه مزبور، همان کسی است که پیش‌تر عربستان سعودی را از پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان یازده سپتامبر معاف کرده بود. شبکه خبری راشاتودی گزارش داده که وی چند ماه پیش پس از رد ادعاها درباره حمایت مادی عربستان سعودی از هواپیماربایان 11 سپتامبر این کشور را از پرداخت میلیاردها دلار غرامت به قربانیان 11 سپتامبر معاف کرده بود. حالا همین قاضی ایران را محکوم می‌کند که به خانواده‌های قربانیان حادثه مزبور غرامت بدهد!

این حکم در شرایطی صادر می‌شود که همچنان 28 صفحه از گزارش سال 2002 سنای آمریکا در خصوص علل و مسئولین حادثه یازده سپتامبر از چشم افکار عمومی پنهان است. گفته می‌شود این 28 صفحه نشان می‌دهد که سعودی‌ها در تامین مالی هواپیماربایان نقش داشته‌اند.

پنجم ژوئن سال 2015 میلادی، روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف گزارشی را منتشر کرد که ادعا کرده بود باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا برای انتشار آن 28 صفحه تحت فشار است. «رند پاول»، سناتور جمهوری‌خواه ایالت کنتاکی کسی بود که معتقد بود این 28 صفحه باید منتشر شوند. 28 صفحه مزبور، به دستور جورج دابلیو بوش، رئیس‌جمهور وقت آمریکا طبقه‌بندی شده‌اند و هنوز از طبقه‌بندی خارج نگردیده‌اند.

«باب گراهام»، سناتور سابق ایالت فلوریدا که در زمان تهیه این گزارش ریاست کمیته اطلاعات سنای آمریکا را برعهده داشت، گفته است که 28 صفحه طبقه‌بندی شده نشان می‌دهند که عربستان سعودی «تامین‌کننده اصلی مالی» حملات بوده است. اتفاقا، همان خانواده‌های قربانیان حوادث یازده سپتامبر که بر اساس حکم قاضی دانیلز باید از ایران غرامت دریافت کنند، برای مدت‌ها از کمپینی حمایت کرده‌اند که خواستار خروج صفحات فوق‌الذکر از طبقه‌بندی است.

در ژوئن 2015، سناتور پاول در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: «اطلاعاتی که طی سال‌های گذشته منتشر شده، سوالاتی را در خصوص حمایت عربستان سعودی از تروریست‌های القاعده ایجاد کرده است.»

به نوشته روزنامه دیلی‌تلگراف، بسیاری از گروه‌های تشکیل شده توسط خانواده‌های قربانیان یازده سپتامبر معتقدند که دولت‌های بوش و اوباما بر نقش تمام‌عیار عربستان سعودی در وقایع یازده سپتامبر سرپوش گذاشته‌اند. یکی از این گروه‌ها، گروهی با نام «اتحاد برای عدالت علیه تروریسم» است که «تری استرادا» آن را رهبری می‌کند. به گفته آقای استرادا، «تقریبا تمام عناصر مهم منجر به حملات 11 سپتامبر، به عربستان سعودی اشاره دارند. بدون پول، این حملات نمی‌توانستند رخ دهند.»

تئوری دست داشتن عربستان سعودی در حملات یازده سپتامبر با اعترافات «زکریا موساوی» تقویت هم شد. وی که از عوامل سابق القاعده و در آمریکا زندانی است، اوایل سال گذشته میلادی به وکلای خود گفت اعضای خاندان سلطنتی عربستان سعودی از جمله ترکی الفیصل، بندربن سلطان و الولید بن طلال، در دهه 1990 میلیون‌ها دلار در اختیار این گروه تروریستی قرار داده‌اند.

موساوی که پس از حملات 11 سپتامبر و در پی تایید جرائم تروریستی علیه وی در سال 2006 به حبس ابد محکوم شد، تاکید کرد: «شیخ اسامه می‌خواست نام کسانی را که به گروه کمک مالی می‌کنند داشته باشد تا بداند باید به سخنان چه کسی توجه کند یا چه کسانی با جهاد همکاری و در آن مشارکت می‌کنند.» وی را هواپیماربای بیستم خوانده‌اند که پیش از حملات یازده سپتامبر دستگیر شد و در این حملات مشارکت نداشت.

به این ترتیب، تمام اتهامات در خصوص یازده سپتامبر، متوجه سعودی‌هاست. با این حال، این کشور نفت‌خیز همچنان متحد آمریکاست و کسی حاضر نیست آن را به پرداخت غرامت به بازماندگان حملات یازده سپتامبر محکوم کند. در همین شرایط و در شرایط «پسابرجام»، این ایران است که به پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان یازده سپتامبر محکوم می‌شود!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد