یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین
خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله 2 ساعت پس از افطار میل شود.
کد خبر:
۵۱۴۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر
۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵ -
03 July
2015
یک
کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است
شام با فاصله 2 ساعت پس از افطار میل شود.
مریم صالحی در گفتوگو با ایسنا،
با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما
یا کشمش روزه خود را باز کنید، گفت: در وعده افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و
تا حد امکان استفاده از مغزها مثل گردو و پسته نیز مناسب است.
وی اضافه کرد:
شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از غذاهای پیشنهادی در این وعده
است.
صالحی گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با
فاصله 2 ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
این
کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک
سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد غذاهایی است
که برای صرف شام در ماه رمضان مناسبتر است.
صالحی تاکید کرد: بلافاصله بعد
از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را کاهش میدهد و بهتر است به عنوان
دسر بعد از شام از میوهها به خصوص مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند
استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن در بدن را افزایش میدهد و در متابولیسم طبیعی بدن و
تولید برخی از هورمونها نقش ویژهای دارد.
وی گفت: تا پایان شب و هنگام
خواب از میوهها، چای کمرنگ و سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.