سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار برگزیده

رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند « مشایی وعده بهاری داد»، «دومین بیانیه هسته‌ای دانشگاه امام حسین»، «ارتش سوریه دیگر عملا وجود ندارد»، «ماجرای نفوذی امام در دربار شاه» و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.

کد خبر: ۵۰۵۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳ - 02 June 2015

تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند.

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.


ادعای صادق خرازی درباره حقوقدانی روحانی

صادق خرازی سفیر اسبق ایران در فرانسه در مصاحبه‌ای با مجله عصر اندیشه به بیان دیدگاه‌های متفاوتی درباره پرونده هسته‌ای ایران، مذاکره با غرب و استراتژی امریکا در مذاکره با ایران پرداخته و از جمله گفته است: آقای روحانی به همراه آقای میرحسین موسوی در کمیسیون محرمانه هسته‌ای حضور داشتند و حتی در استفاده از اصطلاحات هم دچار ضعف بودند. من آن زمان سفیر بودم، در کاخ الیزه مشاور امنیت ملی رئیس جمهور فرانسه به من گفت «آن قدر این اصطلاح فلان هسته‌ای را به کار نبرید، این واژه مبنای حقوقی ‌اش بمب هسته‌ای است و همین اشتباه از لحاظ حقوقی پای شما را گیر می‌اندازد، وقتی شما می‌گویید می‌خواهیم دانش هسته‌ای صلح آمیز داشته باشیم نباید این اصطلاح را به کار ببرید».


این نوشته رییس فرهنگستان هنر است؟!

محمدعلی معلم‌دامغانی، رییس فرهنگستان هنر نقدی بر اظهارات بهرام مشیری درباره شاهنامه فردوسی در شبکه فارسی زبان VOA نوشته که در ان امده:

بسم الله الرحمن الرحیم

در نفی و سُخره برنامه سیاسی و نه حتی دیپلماسی شبکه VOA درباره شاهنامه فردوسی و فکاهه بهرام مشیری ........ تو بمیری!

یاهو:

به نام خداوند جان و خرد، چو حق تلخ است با شیرین زبانی حکایت سر کنم آن‌سان که دانی! مرگ بر VOA ، شبکه دَری وَری صدا و سیمای آمریکا . اما چرا؟ محض اِرا نه برا، یعنی برای عدم درایه ( که به فارسی مبین می‌شود) نبودن درایت در بیان و روایت اعنی نقص در محاکات و کذب در حکایات، آن هم قصص ناموسی. چون قصه‌های قرآن و داستانهای فردوسی طوسی نه انگلیسی و نه روسی. سیَّما ( خصوصاً) سوء استفاده سیاسی، فاقد دیپلماسی. مثل است که حامله گل! میخورد لیک نه از سر هوس و نه به آرزوی دل میخورد. آخر هر کار را ادبی و آدابی است تأملی و شتابی است. مقصدی و مآبی است. باری ای رم خورده بی وطن که اگر گرین کارت داری دوزیستی و اگر نه به حقیقت نیستی (نه در غربت دلت شاد و نه رویی در وطن داری) غربتی قورباغه‌ای بی‌ریش بی‌ساقه‌ای نه خاکی‌ای نه آبی‌ای نه آدم حسابی‌ای به کام غیری تا خود را بیازاری، بنام غیری به بام غیری خودی نداری. فاحشه‌ای وجهی با این گاهی و با آن گهی! خهی‌ای نشمه خر گهی، زهی تو نه ز کی تو؟! که اولاد شکی تو نه فردوسی نه سعدی ولش بابای بعدی! ببم پور فلاحت. گذشت از حد ملاحت.

چه کار داری به مردم به نرخ آرد و گندم . تو و مادام حشیری با بهرام مشیری خودت بهتر میدونی

باهاس عرعر بخونی ( گل بهرام ببین چه وقته؟ که بلبل مست و شیدای درخته!)

جدایی خیلی سخته دلاتون لخت لخته . آخر مرد شلخته چقدر شلنگ و تخته. برگرد بیا به ایرون همین میهن ویرون. اگر که اهل دردی چرا بر نمی‌گردی؟ کس و کیشی نداری پس و پیشی نداری؟ مو چیزی؟ مرد فلاح. نه آگاهی یا آگاه؟ موسلمانم تو چیزی؟ ذلیلی یا عزیزی؟ مشیری (موشیری) مثل موشه میگه یک سر دوگوشه ولی بی عقل و هوشه . چرا اینقدر میجوشه بپرس ازش چی توشه؟ موشیری یا موشیرم موسلمانم تو موشی رم و شاهد میگیرم خمش کن تخم یارو به فردوسیت چه کارو؟! به مرد دین و ناموس حکیم خطه طوس . به پیر کیش مهری فصیح لفظ فهری توفه از قه ندانی مشی زین‌ها چه خوانی؟

پیمبر بود سلمان علی گفتا موسلمان قران مهر و مه شد موسلمان روز به شد

تو از ماترا و میترا ندانی چرم و چیترا پسر شهنامه با شاه مکرر بوده همراه

نه زین کوته سخن شد نه شهنامه کهن شد تو را گر یاد یاد است زمان ایلیاد است

تو این تاریخ بگذار الخ تا بیخ بگذار از این طفل نوآموز الف با تا بیاموز

تو بولهولی به غارت به بولقاسم چه کارت جمالت را اشیرم تو شیری یا مو شیرم

تو سلاخی مو سلمان بر بی دین و ایمان تو را خر کرده برهان چه میفهمی ز قرآن

قصص قول خبیره اساطیر قول پیره حدیث قوم مرده است که چون آتش فسرده است

گر اسطوره پرستی خر خاکستر استی تو هستی میت مرده است ببین چون یخ فسرده است

تو گر بهرام گوری مه به رام گوری مشیر زر و زوری تویی بهرام پیزوری گرفتم زخم داغه خمش کن قورباغه.


سفر هیئت اسرائیلی به اروپا در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران

یک هیئت اسرائیلی برای رایزنی پیرامون برنامه اتمی ایران به اروپا سفر کرده است. هدف این هیئت در سفر به اروپا نزدیک کردن بندهای توافق (احتمالی) هسته‌ای با ایران با شروط دولت اسرائیل است.

هیئت اسرائیلی به ریاست "یوسی کوهن" مشاور امنیت ملی نخست وزیر اسرائیل، عازم لندن و پاریس شده است تا با وزرای خارجه این دو کشور دیدار کند. هیئت اسرائیلی با مقامات ارشد نهادهای امنیتی و اطلاعاتی فرانسه و انگلیس نیز دیدار و گفت وگو خواهند کرد.


ماجرای عجیب در پالایشگاه پرحادثه

پس از وقوع سه حادثه پیاپی در هنگام تعمیرات اساسی پالایشگاه شازند که به کشته شدن 4 کارگر انجامید، یک کارگر این پالایشگاه از وقوع حادثه دیگری برای خود در روز پنجم اردیبهشت و پیش از حوادث مرگ‌بار بعدی خبر داد. او معتقد است اگر حادثه‌ای که برایش اتفاق افتاد علت‌یابی و با مقصرانش برخورد می‌شد، همکارانش اینک زنده بودند.

آقای خسروی در گفتگو با ایلنا فاش کرد روز ۵ اردیبهشت ماه امسال، دقایقی پس از ورود به راکتور مستقر در واحد ۱۸ پالایشگاه امام خمینی شازند به دلیل استنشاق گاز سولفید هیدروژن بیهوش شده است. آنطور که بعدها برایش روایت کردند همکارش که در دریچه راکتور ایستاده بوده با داد و فریاد از سایر کارگران کمک خواسته است و پس از آنکه او را از راکتور خارج کردند، هر دو را به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل کردند.

این کارگر پیمانی پالایشگاه شازند در بخشی از این گفتگو درباره نحوه استخدامش در این پالایشگاه افزود «من بومی این منطقه هستم، ساکن روستای خط سفلی در نزدیکی پالایشگاه شازند. امسال اولین باری بود که برای دوره ۴۵ روزه اورهال استخدام شدم. ۸ روز کار کرده بودم که دچار این حادثه شدم. مرا به عنوان کارگر ساده استخدام کرده بودند، اما می‌خواستند وارد راکتور شوم. نه راهنمایی‌ام می‌کردند، نه آموزش دیده بودم و نه تخصص این کار را داشتم.»


ارتش سوریه دیگر عملا وجود ندارد!

ژنرال یائیر گولان، معاون ستاد کل ارتش اسرائیلدر یک نشست امنیتی در تل آویو مدعی شده است که: «ارتش سوریه دیگر عملا وجود ندارد».

به نوشته هاآرتص، بنا بر ارزیابی ارتش اسرائیل، دولت سوریه در هفته‌های اخیر در مقابله با حملات شورشی‌ها به‌شدت تضعیف شده و کنترل بخش های مهمی از کشور را از دست داده است. ارزیابی رژیم اسرائیل پس از آن تقویت شد که ارتش سوریه در روزهای گذشته کنترل مناطقی در شمال شرق سوریه را که اهمیت راهبردی دارد و برای بخش علوی‌نشین در طول ساحل دریای مدیترانه خطرات جدی ایجاد می کند از دست داد.


نفع تحریم‌های ایران و روسیه برای داعش!

نخست‌وزیر عراق که در نشست راه‌های مقابله با داعش در پاریس گفته که دلیل پیشروی‌های داعش در عراق، ناکامی جامعه جهانی در حمایت از این کشور است. جامعه جهانی در عمل حمایت چندانی از عراق در مبارزه‌ با داعش نکرده و تحریم‌های وضع شده علیه ایران و روسیه، کار عراق را برای خریدن سلاح دشوار کرده است.

حیدر عبادی افزوده: "پول ما در بانک است، اما نمی‌توانیم سلاح بخریم. ما خواهان دریافت سلاح نیستیم تنها به ما اجازه دهند که به راحتی سلاح بخریم."


دومین بیانیه هسته‌ای دانشگاه امام حسین در پنج روز

دانشگاه جامع امام حسین (ع) با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد رحلت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی به بازخوانی بخشی از آخرین پیام امام خمینی (ره) به مناسبت نیمه شعبان در تعیین رویکردهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی پرداخته است.

دو فراز پایانی این بیانیه به قرار زیر است:

- دانشگاهیان دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، به مثابه دانشگاه سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود را موظف به پاسداری از معیارهای ارزشی اندیشه امام خمینی سلام الله علیه که همان مکتب اسلام ناب محمدی بی‌کم و کاست است می‌دانند. اساتید و دانشجویان به کسانی که این خطوط راهبردی اداره جمهوری اسلامی را با شبهات نظری و یا عملی مواجه کنند، هشدار می‌دهند. برخی از دوستان انقلاب و مسئولین جمهوری اسلامی متأسفانه با تحلیل های سست‌بنیاد و از سر اشتباه محاسباتی از سویی و از سوی دیگر مغرضین عنود و لجوج در نشریات و مداخل علمی و مناصب سیاسی-اجتماعی در یک مسیر قدم بر می‌دارند که نتیجه اقدامات هر دوی آنها یکی است و امام خمینی سلام الله علیه این انحراف بزرگ را «خطری بزرگ و خیانتی سهمگین» برشمردند.

- ساده اندیشان در هر کسوت و سمتی هستند باید تا دیر نشده به خط واقعی مردم که همان خط اصیل اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله است بازگردند و دنیا و آخرت خود را تباه نسازند و اما کسانی که منافقانه، ادبیات لیبرالی را در پوستهٔ کلمات و جملات انقلابی مطرح می‌سازند از چشم بیدار پاسداران انقلاب اسلامی دور نیستند. مبارزه و مقابله با شبهات نظری، بدواً با پاسخ‌های کارشناسانه و فنی نظری و مبنایی مواجه خواهد شد، اما اگر شبهه‌افکنی عنودانه و لجوجانه منجر به خدشه و تهمت بر صورت نیکوی جمهوری اسلامی و قامت رشید ملت ایران شود، برخورد ملت ایران با چنین افراد انقلابی خواهد بود، همان گونه که در نهم دی ماه ۱۳۸۸ توفان ملت تمامی شبهات نظری و عملی را با برهان قاطع پاسخ داد.


ازدواج به شرط امتحان در همدان

آیت‌ا... غیاث‌الدین طه محمدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفته: کتاب دانستنی‌های زندگی بزودی چاپ و مطالعه آن برای زوجین همدانی اجباری می‌شود.

به گفته وی در این کتاب سبک زندگی، چگونگی رفتار زوجین در قبال یکدیگر و حفط حریم همسران تعریف شده است که زوجین با مطالعه آن می‌توانند تا حدود زیادی از این مسائل آگاه شوند. این کتاب در اختیار زوجین در آستانه عقد قرار می‌گیرد تا افراد پس از مطالعه این کتاب در آزمون مربوط به آن شرکت کنند و در صورت کسب نمره قبولی خطبه عقد این افراد جاری شود. زیرا امروزه نخستین عامل بروز طلاق در بین زوجین جوان آشنا نبودن به مسائل اولیه زندگی و چگونگی رفتار این افراد با یکدیگر است.


محموله پارچه چگونه در گمرک به بنز تبدیل شد

سید عبدالمجید اجتهادی مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی گفته: گمرک باید با استفاده از تجهیزات مدرن امکانی را فراهم سازد تا بدون اینکه کانتینر باز شود محتویات درون آن رصد شود که هنوز به این مرحله نرسیدیم. پرونده ای داشتیم که محتویات درون کانتینر در اظهار نامه پارچه ذکر شده بود ولی در بازرسی، خودروی بنز درون کانتینر کشف شد.

به گفته اجتهادی، در بهترین حالت فقط 15 درصد از قاچاق دخانیات در کشور کشف می شود و 85 درصد باقیمانده امکان کشف ندارد و وارد بازار می شود بنابر این باید اقدامات موثری در زمینه پیشگیری از تقاضا انجام داد.


ممنوعیت واریز پول به حساب‌های 22درصدی

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه واریز منابع جدید به حساب‌های ۲۲ درصدی برای دریافت سود بیشتر ممنوع است، خواستار همراهی مردم در برخورد با موسسات مالی غیرمجاز شد و از اخطار به ۴ بانک خبرداد.


پرواز همای پشیمان شد، مجوز کنسرت گرفت

حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت ارشاد در خصوص مجوز وزارت ارشاد برای برگزاری کنسرت پرواز همای که قرار است در تالار وزارت کشور برگزار شود گفته: این خواننده حدود 3 سال است که در داخل کشور حضور دارد و خودش هم از گذشته ای که داشته است ابزار ندامت کرده و همچنین پذیرفته که برای کشور و مردمش بخواند. البته ممکن است که پروازی همای برای بعضی از برنامه هایش به خارج از کشور رفته باشد ولی چند سالی است که در ایران حضور دارد؛ به هر حال مجوزی هم که وزارت ارشاد برای کنسرت پرواز همای صادر کرده است به تایید مقام های امنیتی و اطلاعاتی هم رسیده است.


آرزوی دیدن لگن شکسته کری!

پس از انتشار خبر زمین خوردن و شکستن لگن وزیر خارجه امریکا، یکی از رسانه‌های داخلی در تفسیری عجیب از این ماجرا نوشته: یکماه به ضرب الاجل اعلامی برای رسیدن به توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران باقی مانده و خبر سانحه دوچرخه سواری وزیر خارجه آمریکا بدون انتشار هیچگونه عکس یا فیلمی در این باره سوالاتی را در ذهن مخاطبان مطرح کرده است. بیماری دیپلماتیک" (Diplomatic Illness) در فضای مجازی اینگونه تعریف شده: اقدامی که از دیپلمات‌ها و مقامات دولتی سر می‌زند برای تظاهر به بیماری یا دیگر شرایط ناتوانی جسمی تا از تعامل دیپلماتیک یا دیگر تعاملات اجتماعی خودداری کنند.


روایت رسانه پایداری‌ها از گزینه جانشینی وزیر کشور

برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که رحمانی فضلی، وزیر کشور، تا قبل از انتخابات جای خود را به فرد دیگری خواهد داد. خیبرآنلاین با طرح این ادعا به نقل از منبعی که ان را موثق نامیده، نوشته: رییس حزب تازه تاسیس اصلاح طلبان در جلسه اعضای این حزب اعلام کرده که تا قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی، رحمانی فضلی با وزارت کشور خداحافظی کرده و معاون وی جانشین او خواهد شد.


احتکار خرمای ایران توسط تجار افغانی

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: تجار افغانی اقدام به خرید خرما در اواخر هر سال و عرضه آن با قیمت‌های بیشتر در ماه رمضان می‌کنند.علیرضا ارزانی ممقانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این که مشکلات فراوانی در زمینه عرضه خرما در کشور وجود دارد، بیان کرد: ایران با تولید سالیانه یک میلیون و 200 هزار تن خرما اولین تولیدکننده این محصول است، اما در توزیع آن حتی در داخل کشور با مشکل مواجه است.وی با بیان اینکه همه ما می‌دانیم تقاضا برای خرما در ماه رمضان افزایش می‌یابد، گفت: برای جلوگیری از افزایش قیمت این محصول دولت باید به صورت تضمینی خرما را خریداری و انبار کرده و در ماه رمضان با قیمت مطلوب و مصوبی عرضه کنیم.رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: اما متاسفانه شاهد آن هستیم که تاجرهای افغانی در اواخر هر سال اقدام به خرید خرما و انبار خرما می‌کنند و سپس در ماه رمضان با دو برابر قیمت، خرما را در بازار داخلی عرضه و قسمتی از آن را صادر می‌کنند.


ماجرای نفوذی امام در دربار شاه
آیت‌الله علی اکبر مسعودی خمینی 5 سال ملازم شخصی امام (ره) و سال‌ها با ایشان زندگی کرد و رابط بین امام و آیت‌الله بهجت بود و در کوران نهضت انقلاب اسلامی آن هم قبل از سال 42 تا 20 سال تولیت آستانه حضرت معصومه (س) را برعهده داشت. وی در گفت و گویی وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چند وقتی ست که باب شده عده‌ای خاطراتی از امام خمینی نقل می‌کنند که نه در تاریخ آمده و نه شاهدی دارند و نه گواهی، برای راستی آزمایی این خاطرات باید چه کار کرد، اظهار کرد: به قدری ایشان زیرک بود که در تماس سال‌های مبارزه به مدت حدود 16 سال و بعد در ایران با یک نفر خصوصی ملاقات نکردند. هر وقت خواستند با ایشان ملاقات کنند می‌گفتند باید عده‌ای بیایند و پیش ایشان بنشینند.عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ به این پرسش که یعنی امام با آقای هاشمی هم جلسه خصوصی صورت نمی‌داد، گفت: حتی آقای بازرگان که آن موقع نخست وزیر بودند. حتی آقای طالقانی. یادم هست وقتی برای ملاقات با ایشان در قم آمدند فرمودند که عده‌ای دیگری بیایند برای ملاقات. پاکروان رئیس ساواک هم آمد و گفتند که می‌خواهیم ملاقات خصوصی داشته باشیم. ایشان گفتند ما ملاقات خصوصی با کسی نداریم و حرف خصوصی با کسی نداریم. عده‌ای بیایند و بنشینند؟وی با طرح این پرسش که چرا امام(ره) یکبار هم دیدار خصوصی نداشتند، تصریح کرد: برای اینکه بعدها سوء استفاده نشود. ما بعدها فهمیدیم که چرا ایشان با هیچ کس ملاقات خصوصی نداشتند. حتی آقای طالقانی که امام در جواب گفتند ما با کسی حرف خصوصی نداریم. با آقای بازرگان هم حرف پنهانی نداریم. این موارد از خصوصیات سیاسی ایشان بود. ایشان راه که می‌رفتند با تمام قوا به اطرافشان شناخت داشتند و راه بلد بودند.

 آیت‌الله علی اکبر مسعودی خمینی به خبرگزاری فارس گفته: «یک روز امام در منزل بودن و بنده که در زدند. من رفتم در را باز کردم و دیدم که یک پلیسی از شهربانی آمده و گفت که با آقا کار دارم.  به ایشان گفتم یک پلیسی آمده است از شهربانی و می گوید که من با آقا کار دارم. امام فرمودند برو ببین آقای فلانی هست؟ اگر هست بگو بیاید. رفتم و گفتم که اسم‌تان چیست؟ گفت آقای فلانی. گفتم بفرمائید داخل. حدودا ده دقیقه با امام صحبت داشتند و برگشتند. من خیلی ترسیده بودم و آخر به امام گفتم که چرا ایشان را قبول کردید؟ گفتند که ایشان از خودمان است. اخبار سیاسی را از داخل دربار به امام می‌آوردند.»


تجمع خیابانی در موضوع هسته ای به نفع کشور نیست

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور تجمع های خیابانی در موضوع هسته ای را به مصلحت و نفع کشور ندانست و گفت: ساز و کار موضوع هسته ای که مبحثی ملی و مورد وفاق است، مشخص است و نباید منجر به سوءاستفاده برخی از افراد شود.حسین ذوالفقاری در نشست خبری روز سه شنبه با خبرنگاران افزود: تجمع مشهد صرفا تحت عنوان اعتراض به زیاده خواهی گروه 1+5 از ایران شکل گرفته است. این تجمع به هیچ عنوان در مخالفت با روند مذاکرات و مذاکره کنندگان نبوده است.وی همچنین تاکید کرد: این تجمع با فرماندار مشهد تحت همین عنوان هماهنگ شده بوده است اما در خلال این برنامه از شعارها و جملاتی استفاده شد که این طور تلقی گردید که در مخالفت با تیم مذاکره کننده، اتفاق افتاده است.معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور همچنین تشریح کرد: به جز این یک مورد تجمع طی روزهای گذشته هیچ تجمع دیگری با مجوز انجام نشده است.ذوالفقاری تاکید کرد: البته نشست هایی درباره موضوع هسته ای در برخی از دانشگاه ها برگزار شده اما عنوان این نشست ها در تضعیف تیم مذاکره کننده و یا مخالفت با آن ها نبوده است.


مقام بسیج: دست سید حسن خمینی درد نکند

حجت الاسلام جلیل محبی رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور  در صفحه شخصی خود در گوگل پلاس نوشت:

امروز با چند صد نفری از قضات بسیجی بسیج حقوقدانان به حرم امام رفتیم برای تجیدی عهد با ولایت...سخنران هم سردار علی فضلی بود....صحن اصلی بسته بود. میگفتند چهارده خرداد باز میشود. به سالن فرعی رفتیم در زیر زمین. سردار فضلی قبل از مراسم در اتاقی که منتظر ورود نشسته بودیم میگفت دیروز صحن اصلی حرم را بازدید کردم. جای زیبایی شده است...دیگر بحث نکردیم که این کار درست است یا نه. به فکر فرو رفتم...

قبلاً گفته بودم حداقل اشتباه این تجمل در حرم امام و مقایسه اشتباه تر آن با حرم معصومین، آن است که حرم معصومین با پول مردم ساخته میشود و این با بیت المال. مضافاً اینکه حتماً خود امام اگر بودند راضی به این کار نبودند...

فکر کردم:
آیا حضرت امام برایمان ارزش آن را ندارد که برای حرمش مایه بگذاریم؟
اگر برای حرم امام رضا از بیت المال خرج میشد ایراد می‌گرفتیم؟
اگر این خرج ها را حجت الاسلام حسن خمینی نکرده بود و توسط گروه های سیاسی همسوتر خودمان انجام شده بود باز هم ایراد میگرفتیم؟ با همین میزان تورم رگ گردن؟
اگر خودمان تولیت حرم عزیزی مثل امام را به عهده داشتیم همینگونه عمل نمیکردیم؟

من هنوز حرم را ندیده ام. ولی اگر حرم امام دست من بود احتمالاً با درصدی کم و زیاد همین قدر برایش مایه می‌گذاشتم.
دست سید حسن خمینی درد نکند که حرم امامم را زیبا ساخته است.

حال اگر خیلی زیبا شده، ایرادی به خاطر زیبایی به او نمیگیرم...



روایت یونسی از «ملاک حال فعلی افراد است»


علی یونسی به «راه دانا» می گوید: به امام(ره) ظلم‌های زیادی شد، که یکی از ظلم‌ها، تحریف نظر ایشان است. امام(ره) که فرمودند ملاک حال فعلی افراد است، یعنی چنانچه در زمان شاه، افرادی راه و روش دیگری داشتند، مثلاً به اقتضای شرایط مجبور می‌شدند در ادارات دولتی باشند یا در احزاب فعالیت می‌کردند، اما اگر با انقلاب، برگشتند – چنانچه دیدیم بسیاری از این افراد انقلابی شدند یا حتی در جبهه‌ها شهید هم شدند – حتی اگر در زمان انقلاب شرایط دیگری داشته بودند، در دیدگاه امام(ره)، ما در قضاوت خود نسبت به این افراد، نباید در گذشته نبش قبر کنیم، بلکه باید ببینیم الان چه می‌گوید و چگونه رفتار می‌کند.

در اسلام قاعده‌ای به نام قاعده«جب» هست، مبنی بر اینکه اسلام، همه گذشته‌ها را پاک می‌کند. در تاریخ اسلام می‌بینیم کسانی که با مسلمانان جنگیدند و حتی فرمانده جنگ بودند، اما وقتی اسلام آوردند، اسلام و پیامبر با آنان رفتار محبت‌آمیز کرده و همه آنان را پذیرفت. بالاتر از این، منافقین در مدینه مدام توطئه می‌کردند. پیغمبر(ص) حتی یک بار یکی از اینها را بازداشت یا توقیف نکرد، هرچند اجازه نداد که مسجد ضرار درست کنند، اما آنان در مسجدالنبی بین مردم بودند و تحمل می‌شدند. براساس این قاعده، اگر در گذشته، کسانی با جمهوری اسلامی مخالفت و ضدیت کردند، اما اکنون آماده همکاری هستند، باید این‌ها را بپذیریم. از آن بالاتر، وظیفه داریم آنان را بپذیریم، نه فقط خودی‌ها را، ‌بلکه کسانی که دست به اسلحه بردند، اگر اعلام کنند، ‌باید آنان را بپذیریم. حتی به نظر من، اگر کسی می‌گوید من جمهوری اسلامی را قبول ندارم، خدا را قبول ندارم، اما اجازه بدهید در جمهوری اسلامی زندگی کنم تا اسلام را بررسی و مطالعه کنم، ما وظیفه داریم و دستور قرآن است که امنیت او را حفظ کنیم تا بیاید مطالعه کند.

خاطره اینستاگرامی ضرغامی از سفر به ترکیه

عزت‌الله ضرغامی رئیس سابق رسانه ملی پست جدیدی را در صفحه شخصی اش در اینستاگرام منتشر کرد.وی با انتشار تصویر زیر نوشت: این عکس مربوط به صرف شام در استانبول ترکیه است. رستوران هایی شبیه فست فود ولی با غذاهای سالم محلی و در عین حال چندین برابر ارزان تر از رستوران های رسمی! نمی دانم چرا در ایران با این همه تنوع غذایی کمتر مشابه آن پیدا می شود.صاحب رستوران به احترام ما ایرانی ها، نان تازه و داغ خود را با نام ایران تزئئین کرد و گفت که ایرانی ها را خیلی دوست دارد. وی همچنین نوشت: مردم ترکیه به شدت به مردم ایران علاقمندند و در هر فرصتی این دوستی و قرابت را ابراز می کنند. ولی به نظر می رسد مسؤولان سیاسی این کشور زاویه زیادی با نگاه مردم خود پیدا کرده اند. مدتی است ترکیه دچار اشتباهات راهبردی شده و عملاً مسؤولیت تدارک، تقویت و پشتیبانی خطرناک ترین تروریست های منطقه را به عهده گرفته است.جمهوری اسلامی ایران برخورد متین و مدبرانه ای را با ترکیه در پیش گرفته است.امروز شکل گیری امپراطورى به سبک گذشته (عثمانی) امکان پذیر نیست. بلکه اسلام به مانند دوره اولیه خود از قلب ها وارد می شود و نه با جنگ و خونریزی و کشورگشایی!حسنین هیکل گفته بود ایران دو بار تا دریای مدیترانه پیش رفته است. بار اول در دوهزار سال قبل توسط خشایارشا با نیروی نظامی و دریایی فراوان و بار دیگر پس از انقلاب اسلامی و با نظریه "ولایت فقیه" امام خمینی (ره)! رحمت واسعه خداوند بر روح بلندش باد.

بسته خبری سه شنبه


پاسخ لابی من مجلس به عصاره بودن نمایندگان ملت

باهنر در پاسخ به این‌که توصیه امام(ره) در مورد این‌که مجلس در راس امور است چقدر محقق شده است؟ گفته: از نظر قانون اساسی و با توجه به اختیارات مجلس، مجلس از نظر حقوقی در راس امور است. وقتی قانون تصویب شود و ابلاغ شود لازم‌الاجراست البته ما در محتوا قانون خوب و بد داریم اما قانونی نداریم که بشود اجرا کرد یا نشود اجرا کرد؛ بنابراین مجری قانون نمی‌تواند بگوید من قانون را اجرا نمی‌کنم. هم امام(ره) و هم رهبری نیز در اختلاف‌ها توصیه به مراجعه به قانون کردند؛ چراکه شاخص و شاقول قانون است.

وی با بیان این‌که «نظارت بر حسن اجرای قوانین به عهده مجلس است»، تصریح کرد: البته مجلس مصوباتش را در چارچوب قانون اساسی و شرع به تصویب می‌رساند اما نهایتا آن‌چه حاکم خواهد بود قانون است. ممکن است کسانی باشند که بگویند قانون را اجرا نمی‌کنیم اما این موضوع مقطعی است و این افراد می‌آیند و می‌روند. خوشبختانه در حال حاضر در بین دولتمردان و کارگزاران فرد مشهوری را نمی‌شناسیم که حاضر باشد بگوید قانون را قبول ندارم و آن را اجرا نمی‌کنم. اگرچه ممکن است کسی باشد که یواشکی قانون را اجرا نکند.وی افزود: البته قانونگذار باید توجه داشته باشد که مجری قانون قوه مجریه است که در میدان کار است و نباید حکمی به قوه مجریه داد که قابل اجرا نباشد. گاهی ممکن است ما قانونی را تصویب کنیم که در آن غفلت شود و مثلا بودجه مربوط به اجرای آن قانون پیش‌بینی نشود.باهنر درباره این‌که آیا نمایندگان مجلس عصاره فضایل ملت هستند؟ پاسخ این سوال را موکول به قضاوت مردم و افکار عمومی دانست.


دلیل عجیب برای لغو یک کنسرت

کنسرت موسیقی بنیامین بهادری که قرار بود در شهرستان تربت جام برگزار شود، با اعتراض جمعی از مردم بومی این شهرستان لغو شد! بنیامین در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «کنسرت تربت جام کنسل شد. به علت دوری مسیر تعداد مخالفان حدود ده برابر موافقان بود. دوستان برگزار کننده در حال تلاش هستند برای برگزاری این کنسرت طی یکی دو هفته آینده در جایی خیلی نزدیک‌تر به قلب خراسان اگر چه در حیطه اختیارات و مسئولیت ما نبود ولی از طرف گروه بنیامین موزیک به برگزار کنندگان محترم تأکید کردیم بلیط‌ها به همون آسونی که خریداری شده، پس داده شود و رضایت همه عزیزانم تأمین».


برخی اظهارات مقامات 5+1 از روی «بد مستی» است

منصور حقیقت‌پور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، به اظهارات اخیر «فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه واکنش نشان داد.وی افزود: اگر هر یک از طرف‌های 5+1 به هر دلیلی توافق نهایی را امضا نکند، ما هم کار خودمان را از سر می‌گیریم، غنی‌سازی 20 درصد را از سر گرفته و فردو و اراک را فعال می‌کنیم. نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: برخی اظهارات مقامات 5+1 را جدی نگیرید، آنها بعضی مواقع عرق خوری می‌کنند و دُز مصرف مشروبات الکی‌شان بالا می‌رود و هذیان می‌گویند.حقیقت‌پور در پایان گفت: برخی اظهارات مقامات 5+1 از روی «بد مستی» است.فابیوس پیش از این اعلام کرده بود فرانسه توافقی را که اجازه دسترسی به تاسیسات نظامی ایران را ندهد، امضا نخواهد کرد.


آغاز پرداخت ده میلیارد دلار به روسیه از پایان امسال!

رئیس دفتر اجرایی شرکت دولتی انرژی هسته ای روسیه "روس اتم" اعلام کرد : ساخت نیروگاه اتمی بوشهر -۲ پاییز ۲۰۱۵ آغاز می شود.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایتارتاس ؛ سرگئی کرینکو گفت : کارها در این خصوص در جریان است و فعالیت های ساخت و ساز کامل نیروگاه اتمی بوشهر -2 پاییز آغاز خواهد شد.ایران و روسیه بسته توافقی را برای احداث هشت واحد نیروگاه هسته ای در ایران امضا کردند که عملیات ساخت و ساز مرحله دوم نیروگاه هسته ای بوشهر را شامل می شود.هزینه احداث دو واحد جدید نیروگاه اتمی بوشهر مجموعا 10 میلیارد دلار خواهد بود.


حمله جدید مصباح به هاشمی

آیت‌الله مصباح یزدی، وی در جمع تعدادی از فعالان سیاسی، با اشاره به این که نگاه واقع‌بینانه به جامعه بعد از انقلاب، نشان می‌دهد فعالان اجتماعی هرگز صد در صد همفکر نبوده‌اند و همیشه اختلاف سلیقه‌ها و اختلاف‌نظرهایی بین آن‌ها وجود داشته است، گفت: مردم، جریانات سیاسی و فعالیت‌هایی که قبل از نهضت امام انجام شده بود، زمینه‌های انقلاب را فراهم کردند و کمک کردند تا انقلاب و نهضت اسلامی تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) به پیروزی برسد. رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با بیان این که اصولگرا بودن به معنای مصون بودن از اشتباه و نداشتن هوی و هوس نیست، خاطرنشان کرد: اصول‌گرایی به این معناست که برای اصول‌گرایان، دین بر دنیا مقدم است؛ لذا باید این افراد را شناسایی کنیم و با یک‌دیگر هم‌فکری کنیم؛ نه این که نقشه‌ای بکشیم و دیگران را در مقابل کار انجام شده قرار دهیم، تا نظر خود را بر آن‌ها تحمیل کنیم.

مصباح یزدی ادامه داد: گروهی که دنیا برایشان اصالت دارد، بر حسب تغییر موقعیت‌ها، مواضعشان نیز ممکن است فرق کند؛ یک روز طرفدار انقلاب‌اند، و روز دیگری رو در روی انقلاب؛ یک روز طرفدار رهبری فردی هستند، و روز دیگر از لزوم رهبری شورایی دم می‌زنند؛ این عده در عمل هم به فکر فریب‌دادن یک‌دیگر هستند.


مشایی وعده بهاری داد!

در آستانه روز نیمه شعبان طرفداران رحیم مشایی نوشته‌ای از او را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته‌اند که از ارادت او به امام زمان روایت می‌کند. با این حال گاف املایی این نامه و اشتباه گرفتن اکثیر و اکسیر سبب پدید آمدن بحث‌های زیاد در رسانه‌های مجازی شده است.


بسته خبری سه شنبه

«به اضافه تابناک»، شنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی رأس ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان ‌روی خروجی «تابناک»‌ قرار می‌گیرد؛ بسته‌ای که روایتی از متن و حاشیه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ورزش با رویکردی متفاوت است...

کد خبر: ۵۰۵۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰ - 02 June 2015
دو برابر اختلاس سه هزار میلیاردی ریخت و پاش می‌شود! / شاخ و شانه کشیدن یک جزیره عقب افتاده برای ایران با تکیه بر نیروی اجاره‌ای! / معنای دبه کردن غربی‌ها در مذاکرات از زبان ولایتی / تفاوت فوتبال ایران و برزیل روی سکوی تماشاگران / همسان گزینی اعلامیه‌ای بعد از مدرن کردن شیوه‌‌های سنتی! / ماه به نیمه رسید و ماه نیامد«به اضافه تابناک»، بسته ویدئویی «تابناک» است که برای بیست‌ و‌ چهارمین روز منتشر می‎‌شود؛ بسته‌ای که روایتی از متن و حاشیه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ورزش با لحنی متفاوت است و سوژه‌های مختلف با تکیه بر فیلم، صوت و تصاویری که دیده‌ و ندیده‌اید، در قالبی تازه و بدیع در «تابناک» عرضه می‌شود.

«به اضافه تابناک»، شنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی رأس ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان روی خروجی «تابناک»‌ قرار می‌گیرد؛ بسته‌ای که با همراهی شما و نظریات سازنده‌تان و تصاویر و ویدیوهای جذابی که ارسال می‌کنید، برای عموم مخاطبان جذاب‌تر خواهد شد.

در بیست و چهارمین «به اضافه تابناک»، به گفته‌های تازه سخنگوی دولت می‌پردازیم که فاش کرد در همین سیستم اداری کشور سالیانه شش هزار میلیارد تومان یعنی دو برابر اختلاس سه هزار میلیاردی ریخت و پاش قابل حذف می‌شود که دولت از امسال قصد دارد مقابلش بایستد؛ به شاخ و شانه کشیدن یک جزیره عقب افتاده برای ایران با تکیه بر نیروهای اجاره‌ای پرداخته‌ایم و در این باره یک توصیه به مسئولان سیاست خارجی کشورمان کردیم؛ سراغ لفظ دبه کردن که این روزها خیلی پرکاربرد شده رفتیم و از میان صحبت های تازه ولایتی سراغ پاسخ دادن به این پرسش رفتیم که غربی‌ها در مذاکرات چه دبه آورده بودند که صالحی به آن اشاره کرد؛ تفاوت فوتبال ایران و برزیل روی سکوی تماشاگران را مقایسه کردیم و یک تذکر به تماشاگرهایی دادیم که هر موقع می‌خواهیم انکارشان کنیم، از پسوند «نما» برایشان استفاده می‌کنیم؛ به سراغ شیوه‌‌های تازه یافتن همسر رفتیم که با لفظ همسان گزینی توسط دولت اجرا می‌شود و نیم نگاهی به اعلامیه‌هایی داشتیم که این روزها در این باره به در و دیوار چسبیده می‌شود!؛ و در آخر در ماهی که به نیمه رسید و ماه حقیقی نیامد، شعرخوانی متفاوت استاد شهریار را برای امام زمان که اتفاقاً نسبتی عجیب با رحلت امام خمینی (ره) دارد را تقدیم‌تان می‌کنیم.
ضمن تشکر از مخاطبان بسته ویدئویی تابناک که با نظریاتشان در «به اضافه تابناک»‌، ما را در بهبود همراهی کردند، برای ارسال اخبار، ویدیوها، صوت‌ها و تصاویر ویژه این مجموعه ویدئویی، می‌توانید با ایمیل plus@tabnak.ir در تماس باشید.

ویدئوی «به اضافه تابناک»، با کیفیت متوسط برای پخش قرار داده می‌شود اما می‌توانید نسخه با کیفیت و حجم پایین‌تر و یا نسخه با کیفیت و حجم بالاتر را دانلود و تماشا کنید.

با توجه به آنکه برخی مخاطبان تابناک تاکید کرده‌اند که توان تماشای ویدئو با کیفیت پایین را ندارند، متن محاوره‌ای ویدئوی هر روز تا آنجا که امکان دارد، تقدیم می‌شود و البته بخش‌هایی که (...) مشخص شده، ویدیوهایی است که قابل توضیح نبوده و باید تماشا کنید.


دو برابر اختلاس سه هزار میلیاردی ریخت و پاش می‌شود!

بعد از ماجرای اختلاس سه هزار میلیاردی که منجر به عروج ناگهانی امیرخسروی شد و بعد از ماجرای 2.8 میلیارد دلاری بابک خان زنجانی، دیگه رقم های زیر چندهزار میلیارد به چشم نمیاد. حالا سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه یک رقم چند هزار میلیاردی جدید رو کرده که خوشبختانه ربطی به اختلاس و فساد مالی نداره اما یک جورایی بی ارتباط هم نیست. آقای نوبخت وعده توقف ریخت و پاش در سال جدید رو داده و سخنان جالبی رو مطرح کرده که می‌شنوید... این یعنی اگه یک کم ولخرجی و ریخت و پاش در سیستم اداری کشور کمتر می شد، سالی شیش هزار میلیارد تومن کمتر از جیب مردم بر باد می رفت و البته چه خوب که بالاخره یک جایی جلوی این ریخت و پاش گرفته شد. حداقل فعلاً حرفش زد شد تا ببینیم در عمل چه اتفاقی می افته.


شاخ و شانه کشیدن یک جزیره عقب افتاده برای ایران با تکیه بر نیروی اجاره‌ای!
جیبوتی مستعمره سابق فرانسه یک کشوره که ابعادش از استان گیلان هم کوچیک تره و جمعیت از بعضی مناطق تهران کمتره و از قضا همون جایی که کمک های ایران به یمن رفت و بعد، به یمن منتقل شد. اینها رو گفتیم تا اگه اسمش رو تازه شنیدید، بدونید درباره چی حرف می زنیم. بعد از اینکه بعضی کشورهای عربی منطقه به دنبال نیروی نظامی اجاره ای (...) رفتند و تلاش کردند پشت آمریکا پنهان  بشن و برای قدرت اول خاورمیانه خط و نشون بکشند، حالا جیبوتی هم که ابزار دست آمریکا و عربستانه زبون درآورده.

رئیس جمهور جیبوتی که اختیاراتش با سپردن کامل جزیره شون  به آمریکا برای ساخت پایگاه هوایی از روئسای شورایاری محلات تهران هم کمتره، به ایران حمله کرده و کشورمون رو «شر» خونده و گفته اجازه تاسیس سفارت به ایران نداده. رئیس جمهور این جزیره یک جوک جالب هم تعریف کرده و گفته تا وقتی پایگاه های آمریکا در جیبوتیه، ایران کاری نمیتونه بکنه و با عربستان هم پیمان امنیتی می بندیم.

با خوندن این حرف ها آدم نمیدونه گریه کنه یا بخنده. آخه آدم حسابی، اصلاً این جزیره عقب افتاده چه اهمیتی داره که ایران بخواد بهش فکر کنه، چه برسه اینکه تهدیدش کنه. همین جا از مسئولان وزارت خارجه درخواست می کنیم اساساً جواب اینها رو هم ندن و اساساً جزو آمار حسابشون نکنند. واقعاً فقط مونده بود اینا برای ما شوخ و شونه بکشند.


معنای دبه کردن غربی‌ها در مذاکرات از زبان ولایتی

بعد از اینکه علی اکبر صالحی گفت: (...) خیلی ها از این لفظ دبه استفاده کردند و البته دقت نشد که دبه کردن یعنی چی؟ طبق آنچه لغتنامه دهخدا میگه و نظر صالحی هم در همین راستا است، دبه آوردن یا دبه کردن به معنای اینه که پس از قبول معامله ای بار دیگر افزونی خواستن.

حالا غربی ها چه افزون خواستند؟ اینو هیچ کس نمیدونست تا اینکه ولایتی گفت: (...) البته ظاهراً فعلاً مذاکرات به خوبی و خوشی پیش میره و باز هم امیدواریم(...).


تفاوت فوتبال ایران و برزیل روی سکوی تماشاگران


(...) این تصاویر رو که می‌بینید بازی استقلال خوزستان و مس کرمانه. مس بر دو صفر می بازه و تماشاچی‌ها، این جوری ورزشگاه رو نابود می‌کنند. وضعیت انقدر شوکه کننده است که بازی برای نیم ساعت تعطیل میشه. حالا این بازی رو ببینید (...) آلمان گل هفتم رو به برزیل می زنه. اون هم در ورزشگاهی که مملو از تماشاگرهای زردپوشه. اما واکنش تماشاگرای بزریلی چیه؟ (...)

بله دوستان اون چیزی که فوتبال برزیل رو با فوتبال ایران متفاوت میکنه، فقط توی مستطیل سبز خلاصه نمیشه، بلکه اتفاقاً از روی سکوها شروع میشه. ای کاش کمی روی سکو هم برزیلی بازی در بیاریم.


همسان گزینیِ اعلامیه‌ای بعد از مدرن کردن شیوه‌‌های سنتی!


ماجرای همسریابی یا اون طور که اخیراً مد شده، همسان گزینی از طریق اینترنت، اتفاق تازه‌ای نیست و بیش از یک دهه عمر داره و حواشی فراوانی هم داشته. 

حالا سایت هایی اومده که ظاهراً کارش متفاوته و مثل قدیم که بعضی خانم های مسن مامور یافت شوهر و زن خوب می شدند، این واسطه گری رو درست انجام میده و به جای معرفی به زوج های جوون، به خانواده ها کیس مورد نظر خانواده ها رو معرفی میکنه که کار بدی هم نیست.

(...) البته در این دوران مدرن شدن شیوه های سنتی، یک همسان گزینی جالب هم در سطح استان اصفهان راه افتاده و اون هم اینکه آگهی به در و دیوار می زنند و سفارش داماد با مشخصات خاص میدن که در نوع خودش ابتکار جالبیه و نشون میده داماد خوب چقدر کم شده!


ماه به نیمه رسید و ماه نیامد

(...) باز هم ماه به نیمه رسید و ماه نیامد. مهدی جان این جمعه نیز منتظرات در فراغت می گریند و ظهور منجی عالم بشریت را از خداوند متعال طلب می کنند. ای کاش، این جمعه، جمعه آخر دوری باشد. (...)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد