سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش برای اولین بار ناگفته‌ای درباره فرار داعش از نزدیکی مرزهای ایران به عمق خاک عراق را مطرح کرد، که در پی دریافت پیام تهدیدآمیز ارتش جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت.

 به گزارش دفاع پرس ،امیر سرتیپ کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در مراسم تحلیف و دانش‌آموختگی دانش‌آموزان امدادگر رزم که پیش از ظهر امروز در مرکز بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش برگزار شد، با اشاره به توانمندی ارتش در حراست از مرزهای کشور اظهار داشت: تروریست‌های داعش هنگامی که با حرکتی طوفنده تا 50 الی 60 کیلومتری مرزهای ما با هدف نفوذ به مرزهایمان پیش آمده بودند، وقتی که پیام ما را در این رابطه شنیدند که "اگر پا را جلوتر بگذارند پایشان را قلم خواهیم کرد" یکی پس از دیگری از شهرهای مرزی عراق گریخته و به عمق خاک عراق متواری شدند.


وی این امر را نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار ارتش ولایتمدار دانست و افزود: امروز در همه مرزهای دریایی، زمینی و هوایی حضوری مقتدارانه داریم و هر تهدیدی را در نطفه خفه خواهیم کرد.

امیر حیدری با بیان اینکه امروز حضور هوشمندانه مرجعیت در عراق احساس می‌شود، افزود: هنگامی که تروریست‌های داعش در حال نفوذ به قلب عراق بودند، این حضور هوشمندانه مرجعیت بود که توانست مردم را علیه آن‌ها به صحنه آورده و جلوی متجاوزان را بگیرد؛ وگرنه اگر حاکمیت عراق این توانمندی را داشت از همان مراحل اولیه، اجازه اشغال موصل و دیالی را به آنان نمی‌داد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز گفت: بنده تحقیقا عرض می‌کنم اقتداری که امروز ایران اسلامی در طول تاریخ کشورمان بی نظیر است.

سرتیپ حیدری با طرح این سوال که شاخص‌های اقتدار ایران اسلامی از کجا نشأت گرفته است، تصریح کرد: امروز پنج کشور قدرت‌مند دنیا سر میز مذاکره با جمهوری اسلامی قرار گرفته‌اند و قصد دارند جلوی قدرتمند شدن بیش از پیش ما را بگیرند؛ اما ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های آنان حرف حق را می‌زند، که این نشان از اقتدار کشورمان در عرصه بین‌المللی دارد.

وی افزود: شاخص دوم که بیانگر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است این است که امروز بیش از 152 رسانه تصویری و صوتی با زبان فارسی علیه موجودیت نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند، تا این کشور را از مسیر رشد و تعالی باز دارند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امریکا می‌خواهد در بُعد نظامی و دفاعی قدم به قدم خود را به توانمندی‌های ما نزدیک کند، گفت: امریکا ناوهای هواپیمابر خود را به منطقه می‌آورد، و کشورهای اطراف ما را به فناوری‌های رزمی روز و سامانه‌های پدافندی مجهز می‌کند، زیرا از موشک‌های ما هراس دارد، و از ایران می‌ترسد.

امیر حیدری ادامه داد: دنیای غرب با راه‌اندازی پروژه ایران‌هراسی می‌خواهد چهره ناخوشایندی را از ایران به جهان نشان کند، این پروژه در پی اقتدار ما کلید زده شده است.

وی تأکید کرد: ما خوشحالیم که امریکایی‌ها به‌عنوان پرچمدار دشمنان ما، امکانات و پایگاه‌های نظامی خود را به ما نزدیک می‌کنند؛ چراکه این حرکت در وهله اول نشان از قدرت ماست و در وهله دوم باعث می‌شود که آن‌ها در تیررس ما قرار گیرند.

جانشین فرمانده نزاجا یادآور شد: اخیرا برخی از استراتژیست‌های غربی گفته‌اند "اگر روزی بخواهیم به ایران حمله کنیم قبل از آن باید چند کار را انجام دهیم؛ کار نخست این است که منافع خود را از تیررس موشکی جمهوری اسلامی خارج کرده و بعد اقدام به حمله کنیم"؛ که این مساله نشان از اقتدار جمهوری اسلامی در برابر دشمنان دارد.

سرتیپ حیدری با بیان اینکه کارشناسان نظامی براین باورند که بافت و شکل جغرافیایی و هارمونی می‌تواند از مؤلفه‌های قدرت یک کشور محسوب شود، اظهار داشت: باید دید که اقتدار امروز جمهوری اسلامی چگونه تولید شده است؛ زیرا پیش از انقلاب و در دوران قاجار نیز ما این شرایط جغرافیایی را داشتیم، اما در آن دوران صاحب این اقتدار نبودیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: اقتدار امروز ما رهین وجود نورانی ولایت است که اگر این هدایت و رهبری الهی نبود، ما امروز شاهد این سطح از اقتدار در کشور نبودیم.





انگلیس‌ها با پیوستن به تروریست‌های داعش، بیش از هر کشور دیگر غربی به این گروهک کمک کرده‌اند.
به گزارش مشرق، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد انگلیسی‌ها بیش از هر کشور دیگری در غرب، به تروریست‌های داعش پیوسته‌اند.

بر اساس اطلاعات رادیوی آزاد اروپا، در میان کشورهای غربی، انگلیس بالاترین آمار را در میان اعضای گروه تروریستی داعش دارد و بعد از عربستان سعودی با رتبه اول و تونس با رتبه دوم در میان تمامی تروریست‌های داعشی رتبه سوم را داراست.

بر اساس این آمار حداقل 500 و تا 2 هزار انگلیسی تا کنون به داعش پیوسته‌اند. این در حالیست که دولت انگلیس، انگلیسی‌های عضو داعش را حداقل 600 تن عنوان کرده بود.

پرشمارترین اتباع غربی در میان داعش +نمودار
این گزارش بعد از پیوستن داعش به ائتلاف آمریکایی علیه داعش تهیه شده است. انگلیس که اصلی‌ترین حامی اروپایی تروریست‌های فعال در سوریه به شمار می‌آید، یکی از اعضای ائتلاف تحت رهبری آمریکا است. مقامات انگلیسی با اشاره به احتمال بازگشت خود از خاورمیانه و انجام اقدامات تروریستی، تمهیدات سختگیرانه‌تری از جمله ابطال گذرنامه و بازداشت افراد در فرودگاه را در دستور کار قرار داده‌اند.منبع: فارس



اردوگاه یرموک محل سکونت شمار زیادی از فلسطینی هاست. این اردوگاه بارها در 4 سال اخیر محل جنگ و درگیری شدید مسلحانه میان ارتش و گروه های حامی و مخالف دولت سوریه بود.
به تازگی تصاویری از وضعیت رنج بار مردم ساکن در اردوگاه یرموک واقع در جنوب دمشق منتشر شده است.

به گزارش عصرایران، اردوگاه یرموک محل سکونت شمار زیادی از فلسطینی هاست. این اردوگاه بارها در 4 سال اخیر محل جنگ و درگیری شدید مسلحانه میان ارتش و گروه های حامی و مخالف دولت سوریه بود.

مردم ساکن این اردوگاه که هم اکنون در محاصره قرار دارد؛ به شدت دچار فقر، گرسنگی، بیماری و آوارگی هستند.

 




رائول بر خلاف برادرش فیدل ، به این نتیجه رسید که اگر اقتصاد کشورش را در دایره محدود داخل کشور نگه دارد و به اقتصاد شتابان جهانی متصل نسازد، باید فروپاشی اقتصاد کشورش را شاهد باشد که پیامد آن، آسیب جدی به ارزش هایی است که سال ها به خاطرشان با "امپریالیسم" مبارزه کرده اند.
عصرایران - 17 دسامبر 2014 ، خبر از سرگیری روابط آمریکا و کوبا تیتر یک رسانه های جهان شد، به ویژه آن که این خبر بسیار غافلگیر کننده بود و بسیاری، بعد از اعلام توافق متوجه شدند که دو کشور از 18 ماه پیش با میانجیگری واتیکان درگیر مذاکره با یکدیگر در کانادا بودند.
در پی این توافق، مردم کوبا به خیابان ها ریختند و پایان نیم قرن قطع رابطه و تحریم را جشن گرفتند.

پیام های توافق کوبا ، برای ایران و آمریکا

با توجه به این که ایران و آمریکا نیز دهه هاست که رابطه دیپلماتیک با یکدیگر ندارند و از این رو، تحریم های فراگیر متوجه کشورمان شده است، توافق کوبا می تواند برای دو کشور ایران و آمریکا، درس آموز باشد:

1 - باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا اذعان کرد که نیم قرن تحریم و منزوی کردن کوبا ، حاصلی نداشته است.
 وی تصریح کرد: تصمیم گرفتیم سیاست قدیمی برای انزوای کوبا را پایان بدهیم سیاستی که نتوانست در کوبا تغییری ایجاد کند.

سخن اوباما، البته مقرون به واقعیت است.در سال 1961 فیدل کاسترو، اموال آمریکا در کوبا را ملی اعلام کرد. در واکنش به این اقدام ، آمریکا کوبا را تحریم کرد؛ تحریمی که بیش از نیم قرن به طول انجامید ولی سودی به حال آمریکا نداشت و حتی نتوانست حکومت را از "کاسترو" ها بگیرد و تغییری در نظام سیاسی کوبا ، آن هم در 177 کیلومتری مرزهای ایالات متحده ایجاد کند.

پیام های توافق کوبا ، برای ایران و آمریکا


تنها نتیجه تحریم ها، تنگدستی مردم کوبا بود که ناچار شدند به مدت نیم قرن در فشار زندگی کنند. اما فقر کوبایی ها چه سودی به حال آمریکا داشت؟ مردم کوبا تحت فشار زندگی کردند ولی از فقر آنها، نصیبی عاید آمریکا نشد.

تحریم نیم قرنی آمریکا علیه کوبا، نه تنها به تضییفات مادی شهروندان کوبایی انجامید، بلکه شرکت های آمریکایی را نیز از بازار همسایه و میلیاردها دلار پول راحت، محروم ساخت.

در این سوی دنیا نیز،سال هاست که آمریکا، ایران را تحریم کرده است. این تحریم هر چند مردم ایران را تحت فشارهای مادی قرار داده ، اما واقعیت این است که نمی تواند تغییری در حکومت ایجاد کند. ایران که سهل است، کره شمالی که هرگز به اندازه ایران ثروتمند و پر نفوذ نیست هم تحت تحریم ها ، همچنان به حیات خود ادامه داد و حتی به سلاح اتمی هم رسید. مردم کره شمالی ، البته فقیر شدند اما فقر آنها تأمین کننده اهداف آمریکا نبود.

بنابراین، همان گونه که اوباما به درستی گفته است، سیاست تحریم و منزوی ساختن کشورها، هرگز اهداف کشورهای تحریم گر را محقق نخواهد کرد. از این رو، درسی که آمریکا باید از توافق خودش با کوبا بگیرد، این است که سیاست تحریم را در قبال ایران نیز کنار بگذارد تا هر دو کشور و ملت، از مزایای سرشار ارتباط همسان، بهره مند شوند. این، نه فقط به سود ایران، که به نفع آمریکا نیز هست.

2 - رائول کاسترو، در شرایطی توافق با آمریکا را پذیرفت که اقتصاد کشورش در آستانه فروپاشی بود. او در سال های اخیر کوشید با اصلاحات اقتصادی، اوضاع را بهبود بخشد. از جمله خرید و فروش خانه را آزاد کرد و خصوصی سازی های محدود مانند داشتن فروشگاه های کوچک را بلامانع دانست. همچنین 6 سال پیش برای اولین بار ، داشتن تلفن همراه را در کشورش آزاد کرد که اتفاق مهمی در کوبا به شمار می رفت.

پیام های توافق کوبا ، برای ایران و آمریکا
با این حال، رائول بر خلاف برادرش فیدل ، به این نتیجه رسید که اگر اقتصاد کشورش را در دایره محدود داخل کشور نگه دارد و به اقتصاد شتابان جهانی متصل نسازد، باید فروپاشی اقتصاد کشورش را شاهد باشد که پیامد آن، آسیب جدی به ارزش هایی است که سال ها به خاطرشان با "امپریالیسم" مبارزه کرده اند.

اقتصاد ایران و سایر مؤلفه های قدرت در آن، به مراتب در سطح بالاتری از کوبای 11 میلیون نفری است. اما واقعیت این است که هر هیچ قدرتی ، هر اندازه هم که توانمند باشد، باز نمی تواند به تنهایی بار حیات در جهان جدید را به دوش بکشد به ویژه آن که دنیا، بسیار بیش از گذشته، درگیر رقابتی است که حتی یک روز هم در آن، اثرگذار است.

تدبیر ایجاب می کند که قبل از آن که وضعیت اقتصادی ایران به وضع کوبا دچار شود، بهبود روابط خارجی ایران به طور جدی تری در دستور کار قرار گیرد. بدیهی است که اگر این روند با در نظر گرفتن "عزت،حکمت و مصلحت" دنبال شود، هر گونه توافقی بزرگی در سیاست خارجی، می تواند از سر عزت امضا شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد