پیشنهاد ترکیه: استفاده جنگنده روسی از پایگاه اینجرلیک ترکیه
ترکیه برای اعطای مجوز استفاده از پایگاه اینجرلینک ترکیه به جنگنده های روسی اعلام آمادگی کرد.
به گزازش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها، پایگاه اینجرلیک یکی از مهمترین پایگاه های هوایی ترکیه است که در حال حاضر مورد استفاده جنگنده های آمریکایی ، غربی و عربی در حملات علیه مراکز داعش در سوریه و عراق است.
روسیه از این اعلام آمادگی ترکیه، استقبال کرد.
روسیه آماده تحویل بخش دوم سامانه اس300 به تهران
روسیه اولین محموله از سامانه دفاعی موشکی اس 300 را به ایران تحویل داده است.خبرگزاری رویترز به نقل از رسانههای روس از آمادگی مسکو برای تحویل بخش دوم سامانه دفاعی اس 300 به ایران خبر داد.به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، الکساندر فومین، رییس خدمات فدرال برای همکاریهای نظامی روسیه گفته که این کشور آماده است تا دومین بخش از سامانه دفاعی موشکی اس 300 را بهزودی به ایران تحویل دهد.تهران و مسکو اولینبار در سال 2007 قرارداد خرید سامانه دفاعی موشکی اس 300 را امضاء کردند اما رییسجمهور وقت روسیه به دلیل فشارهای غرب و رژیم صهیونیستی به این بهانه که این قرارداد قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران را نقض میکند، اجرای این قرارداد را به حالت تعلیق درآورد.ولادیمیر پوتین، رییسجمهور روسیه سال گذشته ممنوعیت تحویل این سامانه دفاعی به ایران را لغو کرد از این رو تهران و مسکو رایزنیها برای انعقاد قرارداد جدید را آغاز کردند. روسیه اولین محموله از سامانه دفاعی موشکی اس 300 را به ایران تحویل داده است.
انفجار خودروی بمبگذاری شده مقابل کنسولگری آمریکا در جده
وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرده از این حادثه مطلع شده و در حال بررسی این موضوع و دریافت اطلاعات بیشتر از مقامات سعودی است.
بامداد امروز یک خودروی بمبگذاری شده در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در شهر جده عربستان منفجر شد.
به گزارش
عصر ایران به نقل از وب سایت روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا در این انفجار فرد بمبگذار کشته و دو مامور امنیتی زخمی شده است.
این خودروی بمبگذاری شده در محوطه مسجدی در مقابل ساختمان کنسولگری آمریکا و هنگامی که فرد بمبگذار درون آن بوده، منفجر شده است.بنا به اعلام وزارت کشور عربستان این اتفاق در ساعت 2:15 بامداد (به وقت محلی) روی داده است. زمانی که ماموران امنیتی به این خودرو مظنون شده و خواستار بازرسی از آن شده بودند راننده خودرو کمربند انتحاری خود را منفجر کرده است.وزارت کشور عربستان اعلام کرده در حال تحقیق روی این حادثه است و هنوز انگیزه اصلی فرد بمبگذار معلوم نیست.وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرده از این حادثه مطلع شده و در حال بررسی این موضوع و دریافت اطلاعات بیشتر از این حادثه با همکاری مقامات سعودی است. در این حادثه هیچ آسیبی به کنسولگری آمریکا وارد نشده است.این حمله تروریستی که به نظر می رسد ناکام بوده است همزمان با دویست و چهلمین سالگرد استقلال آمریکا (چهارم جولای) که در آمریکا تعطیل رسمی است و جشن گرفته می شود، صورت گرفته است.ساختمان کنسولگری آمریکا در منطقه ای شلوغ در شهر جده به نام " الحمرا " واقع شده است. این کنسولگری در سال 1952 افتتاح شده است.در سال 2004 و در اثر حمله عوامل القاعده به این ساختمان 9 نفر از جمله 5 مامور حفاظت کنسولگری کشته شدند.
هشدار به اماراتی ها: در خارج، لباس سنتی نپوشید
وزارت امور خارجه امارات در پیامی در توییتر به شهروندان این کشور که قصد سفر به کشورهای اروپایی و آمریکا را دارند، هشدار داده "برای تأمین امنیت خود در خارج از کشور از پوشیدن لباس های سنتی به ویژه در مکان های عمومی خودداری کنید."
به گزارش عصرایران به نقل از بی بی سی، این هشدار پس از آن صادر شده که یک تاجر اماراتی که لباس سنتی عربی به تن داشت در ایالت اوهایو آمریکا بازداشت شد. این حادثه پس از آن اتفاق افتاد که یکی از کارکنان هتلی به ظن آن که این تاجر اماراتی با تروریست ها مرتبط است، با پلیس تماس گرفته بود.
وزارت امور خارجه امارات همچنین بدون اشاره به این حادثه در پیامی به زنان اماراتی در مورد پوشاندن صورت خود در کشورهای اروپایی هشدار داده است و از زنان اماراتی خواسته شده که به قوانین کشورهایی که به آن سفر می کنند، احترام بگذارنند.
چه کسانی احمد متوسلیان را ربودند؟/ نگاهی به آلبوم عکسهای شبهنظامیان فالانژ (+عکس)
34سال قبل در چنین روزی احمد متوسلیان به همراه دوتن از اعضای سفارت ایران و عکاس خبرگزاری ایرنا در یک پست بازرسی توسط شبهنظامیان مسیحی "فالانژ" ربوده شده و سرنوشت آنها به معمایی بزرگ تبدیل شد.
فرادید نوشت: «14 تیر سال 1361 خودروی سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران که در حمایت پلیس دیپلماتیک لبنان از شهر بندری طرابلس به بیروت باز میگشت، در منطقه "برباره" توسط شبهنظامیان مسیحیِ"فالانژ" متوقف شد و احمد متوسلیان، فرستاده نظامی، سیدمحسن موسوی، کاردار، تقی رستگارمقدم، کارمند، و کاظم اخوان، عکاس و خبرنگار ایرنا، دستگیر و به مکانی نامعلوم منتقل شدند.معمای این ربایش و سرنوشت این چهار تن همچنان پس از 34سال لاینحل مانده و اخیرا با اظهارنظر برخی مقامات و شخصیتها و نیز ساخت فیلمی درباره احمد متوسلیان ابعاد تازهای پیدا کرده است. اظهارات و اخبار ضد و نقیض، از شهادت تا اسارت این چهار تن در زندانهای اسرائیل را شامل میشود.گفته میشود برای نخستین بار «سمیر جعجع»، یکی از رهبران فالانژها پس از آزادی از زندان اعتراف کرد که گروگانهای ایرانی به نیروهای وی تحویل داده شده و سپس توسط آنان به شهادت رسیدهاند. این سخنان اما به تازگی با اظهارنظر مقامات ایرانی رد شده است. سردار حسین دهقان، وزیر دفاع، یکی از مقامات ارشد نظامی ایران است که به تازگی بار دیگر از زنده بودن این چهار تن و اسارتشان در زندانهای اسرائیل خبر داد.این اظهارات در حالی از 34سال اسارت 4 ایرانی در زندانهای رژیم صهیونیستی خبر میدهد که در همه روایتها فالانژهای مارونی متهمان اصلی ربایش و تحویل آنها به اسرائیل عنوان میشوند.«حزب کتائب» یا همان «حزب فالانژ لبنان»، حزبی دست راستی و تندرو به شمار میرفت که پس از تاسیس در سال 1926 به دست «پیر جمیل» برای به قدرت رسیدن مسیحیان مارونی در لبنان تلاش میکرد. این جریان بعدها با همراهی اسرائیل دست به اقدام مسلحانه علیه سازمان آزادیبخش فلسطین و نهضت ملی زد که منجر به جنگ داخلی لبنان بین سالهای 1975 تا 1990 شد.در زیر نگاهی میاندازیم به عکسهای بر جا مانده از جنگ داخلی لبنان که جبهه مارونیهای فالانژیست را به تصویر میکشد. عکاسان این عکسها «کریس استیل پارکینز»و «ریموند دپاردون» هستند.
"پیر جمیل"، بنیانگذار حزب فالانژ لبنان در سالروز تأسیس حزب در سال 1971 میلادی در بیروت
اجساد قربانیان حملات فالانژها به اردوگاه فلسطینیان در صبرا و شتیلا در سپتامبر 1982. در آن سال «بشیر جمیل» 9 روز پس از تحویل گرفتن مقام ریاستجمهوری لبنان و قبل از ادای سوگند رسمی به همراه ۲۵ تن از همراهانش در مقر حزب در منطقه اشرفیه به وسیله انفجار بمب به قتل رسید. نیروهای فالانژ نیز در مقابل به دو اردوگاه صبرا و شتیلا در جنوب لبنان حمله کردند و بین 700 تا 3500 تن از فلسطینیان را قتلعام کردند.
اجساد قربانیان حملات فالانژها به اردوگاه صبرا و شتیلا در سپتامبر 1982
«کمیل شمعون» رئیسجمهور لبنان بین سالهای 1952 تا 1958 و رهبر یکی از تندروترین احزاب مارونی به نام ملیگرایان آزاد در جریان جنگ داخلی لبنان در سال 1978
فالانژیستها در خیابانهای بیروت. سال 1978
یکی از سنگرهای شبهنظامیان فالانژ در خیابانهای بیروت. سال 1985
تکتیرانداز فالانژ در خیابانهای شرق بیروت در حال دویدن. سال 1978
سخنرانی «بشیر جمیل»، رهبر فالانژیستهای مارونی در مقر حزب درسال 1982. او 9 روز پس از تحویل گرفتن مقام ریاستجمهوری لبنان به همراه 25تن از همراهانش هدف بمبگذاری قرار گرفت و کشته شد.