سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

ایران آزادسازی فلوجه را به دولت و ملت عراق تبریک گفت

خبرگزاری فارس: ایران آزادسازی فلوجه را به دولت و ملت عراق تبریک گفت

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیروزی ارتش و نیروهای مردمی و عشایری عراق در نبرد علیه تروریست‌های تکفیری در شهر راهبردی فلوجه را به دولت و آحاد ملت عراق تبریک گفت.به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین جابری‌انصاری سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیروزی ارتش و نیروهای مردمی و عشایری عراق در نبرد علیه تروریست‌های تکفیری در شهر استراتژیک فلوجه را به دولت و آحاد ملت عراق تبریک گفت.جابری‌انصاری ابراز امیدواری کرد دولت عراق به پشتوانه اتحاد ملی و همبستگی گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و اجتماعی این کشور، به پیروزی‌های بیشتری در رویارویی همه جانبه با تروریسم و افراط گرایی دست یابد.

آمریکایی‌ها با ادعای تهدید بودن ایران هسته‌ای ما را فریب دادند

خبرگزاری فارس: آمریکایی‌ها با ادعای تهدید بودن ایران هسته‌ای ما را فریب دادند

رئیس‌جمهوری روسیه گفت: آمریکا با ادعای تهدید بودن ایران هسته‌ای ما را در موضوع ساخت سامانه دفاع موشکی واشنگتن برای مقابله با تهران فریب داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در میز گردی که بامداد شنبه، بعد از دو روز دیدار با مقام‌های ارشد اروپایی برگزار شد گفت که کشورش آماده همکاری با رئیس‌جمهور بعدی آمریکا برای بهبود روابط دو جانبه است. 

پوتین روز پنجشنبه و جمعه در سن‌پترزبورگ میزبان رئیس کمیسیون اروپا، نخست‌وزیر ایتالیا و مدیران عامل بزرگترین شرکت‌های دنیا بود. وی گفت: «ما درباره رئیس‌جمهور جدید آمریکا بر اساس اقدامات قضاوت خواهیم کرد و نه بر اساس کلمات و به دنبال راه‌هایی برای عادی‌سازی روابط و پیشبرد همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و امنیت بین‌الملل خواهیم بود.»رئیس‌جمهور روسیه، علی‌رغم این اظهارات آشتی‌جویانه بار دیگر از سپر موشکی مستقر شده آمریکا در رومانی انتقاد کرد. وی با متهم کردن ناتو و آمریکا به نادیده گرفتن منافع مشروع روسیه گفت که این برنامه‌های موشکی، روسیه را تهدید می‌کنند. وی همچنین ادعاهای واشنگتن مبنی بر اینکه گسترش این سامانه برای مقابله با «تهدید ایران» - به زعم آمریکا- است را رد کرد.   

به گزارش ایتارتاس وی گفت: «هیچ تهدیدی (از جانب ایران) وجود ندارد، اما با وجود این، این سامانه دفاع موشکی کماکان در حال ساخته شدن است. بنابراین، وقتی ما می‌گفتیم که آنها دارند ما را فریب می‌دهند و صحبت‌هایشان درباره تهدید هسته‌ای ادعایی ایران در حین ساخت سامانه دفاع موشکی از سر صداقت نیست، حرفمان صحیح بود.»  پوتین تأکید کرد: «در واقع، آنها سعی کردند یک بار دیگر ما را فریب بدهند. ما تقریباً می‌دانیم که آمریکایی‌ها چه سالی به موشکی جدید با برد بیش از 500 کیلومتر دست پیدا خواهند کرد، و از آن لحظه به بعد آنها شروع به تهدید پتانسیل هسته‌ای ما خواهند کرد. ما می‌دانیم که در طول این سال‌ها چه اتفاقاتی رخ خواهد داد؛ آنها هم می‌دانند که ما این چیزها را می‌دانیم.»رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت از اینکه درگیری نظامی بین روسیه و آمریکا جهان را وارد «ورطه‌ای جدید» بکند، نگران است. وی گفت: «مردم، خطری احساس نمی‌کنند، اما این برای من هشدار است. آیا ما می‌توانیم ببینیم که داریم دنیا را وارد ورطه‌ای کاملاً جدید می‌کنیم؟ مسئله این است.»

اندیشکده «رند» مطرح کرد:
نیروی قدس سپاه پس از حمله آمریکا به عراق، با اقدامات اقتصادی، سیاسی، مذهبی، و دیپلماتیک که به خوبی در راستای طرح عملیاتی قرار می‌گرفت، توانست آمریکا را در عراق زمین‌گیر کند.

گروه جنگ نرم مشرق- اندیشکده «رند» در یکی از جدیدترین گزارشات خود با عنوان «فرسایشی ساختن و بهره‌برداری از آستانه تحمل (آمریکا) در زمینه جنگ‌های سطح بالا» به تشریح این موضوع می‌پردازد که روسیه، چین و ایران چگونه از اقدامات کوتاه جنگی (measures short of war) استفاده کرده‌اند تا آستانه‌های استراتژیک آمریکا را گسترش داده و از آنها برای نزاع هسته‌ای یا مرسومِ درجه بالا در شرق اروپا، شرق آسیا و غرب آسیا (خاورمیانه) بهره ببرند. اقدامات کوتاه جنگی شامل هر گونه عمل و ابزارِ در دسترس یک دولت‌‌ـ‌ملت است که ممکن است بدون عبور از آستانه و بدون ورود به جنگِ بین دولتیِ با درجه بالا و اغلب غیرقابل مدیریت، منافع آن دولت را پیش ببرد. طیف این اقدامات مشتمل بر مذاکره جهت انجام ترور تا استفاده از نیروهای عملیات‌های ویژه نظامی می‌شود.

اندیشکده «رند» در این گزارش، با اشاره به وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه داشتن برنامه هسته‌ای، بابت این‌که آمریکا هیچ اقدام آشکاری برای تنبیه ایران به خاطر اقدامات پنهان نیروی قدس در عراق از زمان حمله آمریکا به این کشور در سال 2003 انجام نداده، ابراز ناراحتی می‌کند: «به همین دلیل (تنبیه نکردن) ایران توانسته بدون هیچ پیامدِ استراتژیکِ مهمی، کمپین نظامی آمریکا را تحلیل ببرد. از اوایل 2015، به نظر می‌رسد که ایران نسبت به هر کشور دیگری دارای تاثیر بیشتری بر دولت عراق است. ایران در حمایت از نیروهای زمینی عراق آشکارا گردان‌های نیروی قدس را در شمال شرقی این کشور مستقر کرده و دست به حملات هوایی در قلمروی عراق زده است. مهم‌تر از همه این‌که، در نتیجه موفقیت ایران در استفاده از اقدامات کوتاه جنگی، عراق می‌تواند تبدیل به یک دولت نیابتی برای ایران شود، و آمریکا درصد زیادی از تاثیرگذاری خود بر یکی از هم‌پیمانان خاورمیانه‌ای مهم را از دست داده است».

در قسمت مربوط به ایران در این گزارش، ابتدا به سقوط محمدرضا شاه پهلوی در سال 1979 اشاره می‌کند که ایران به رقیبی مستقیم برای آمریکا تبدیل شده است. نویسندگان این گزارش معتقدند که از سال 1979 تا حداقل اواخر 2011، سیاست‌مداران، افسران اطلاعاتی و نایبان ایرانی از اقدامات کوتاه جنگی به خوبی استفاده کردند تا سیاست آمریکا را تحلیل برده و به نیروهای آمریکایی در غرب آسیا (خاورمیانه) آسیب بزنند: «ایران همچنین از جنگ 2011‌ـ‌2003 در عراق به عنوان فرصتی برای مقابله با استراتژی آمریکا در غرب آسیا (خاورمیانه) استفاده کرد و منافع خود را به پیش برد».

این اندیشکده آمریکایی با بیان این‌که منافع ایران در عراق بلندمدت است، می‌نویسد: «از زمان شروع جنگ ایران و عراق در سال 1980،‌ یعنی درست یکسال پس از سقوط شاه پهلوی، نظام تئوکراتیک شیعه در حال رقابت با آمریکا در عراق بوده است. آمریکا حمایت‌های اطلاعاتی حیاتی‌ای برای نظام سنی صدام حسین از سال 1982 تا زمان پایان جنگ ایران و عراق فراهم کرده است، که به عراق کمک می‌کرد تا به‌طور موقت کنترل راه آبی استراتژیک شط العرب (اروند رود) را بدست آورد». 

نیروی قدس سپاه چگونه عراق را از دست آمریکا درآورد /// آماده
اندیشکده «رند»: در طول حمله آمریکا به عراق، نیروی قدس سپاه پاسداران دست به اجرای یک برنامه چندشاخه‌ای عملیاتی و پنهان در عراق زد

اندیشکده «رند» با اشاره به آسیب رساندن ایران به آمریکایی‌ها، معتقد است که مشخص نگردیده که تمامی این اقدامات ایران در واکنش به حمایت آمریکا از صدام حسین بوده است یا خیر، اما به تحکیم الگوی اقدامات کوتاه جنگی بین ایران و آمریکا کمک کرده است.

این گزارش سپس به حمله ائتلاف تحت رهبری آمریکا در سال 2003 به عراق می‌پردازد که اکثریت شیعه عراق ــ با حمایت زیاد آمریکا ــ به پیش آمدند، و در این رابطه ادعاهایی را علیه ایران مطرح می‌کند: «رهبران ایران نیز از این فرصت استفاده کردند تا به‌طور هم‌‌زمان دولت سنی عراق را از بین برده، منافع جامعه مسلمان شیعی را به پیش برده، و آمریکا را تحلیل ببرند. در طول حمله آمریکا به عراق، ایران دست به اجرای یک برنامه چندشاخه‌ای عملیاتی و پنهان در عراق زد که هدف آن رسیدن به تمامی این اهداف بود».

این اندیشکده آمریکایی در ادامه ادعاهای خود، نیروی قدس سپاه پاسداران را مسئول این برنامه پنهان عنوان می‌کند که این عملیات پنهان در گذشته نیز جهت تحلیل نظام صدام حسین به کار رفته است: «حمله آمریکا به عراق، و هرج و مرج پس از آن و استقرار یک دولت قویِ تحت رهبری شیعه، به نیروی قدس اجازه داد تا تلاش‌های خود را تسریع بخشد. در سال 2008، سفیر وقت آمریکا ریان کراکر اظهار داشت که ایران در حال جنگ نیابتی با آمریکا در عراق است. در طول جنگ، ایران صدها وسیله انفجاری، آر‌پی‌جی 29، راکت‌های 107 و 240 میلی‌متری و دیگر وسایل را فراهم کرد».

اندیشکده «رند» سپس با اشاره به گزارش "جوزف فلتر" و "بریان فیشرمن" پیرامون استراتژی ایران در عراق، از عدم توانایی آمریکا در توقف برنامه‌های ایران در عراق می‌نویسد: «ایران به‌شدت از اقدامات اقتصادی، سیاسی، مذهبی، و دیپلماتیکی استفاده کرده است که به خوبی در راستای طرح عملیاتی و پنهانی نیروی قدس بوده است. از سال 2003 الی 2011، ایران اقدامات کوتاه مدت جنگی با درجه بالایِ زیادی را انجام داده است،‌ از جمله سرمایه‌گذاری احتمالا صدها میلیون دلار در زیرساخت عراق، کمک‌های انسان‌دوستانه مستقیم و غیرمستقیم، و اجبارهای سیاسی و مذهبی. گرچه برخی تلاش‌های ایران پوشیده نبود، اما بسیاری از آنها احتمالا مورد توجه قرار نگرفته‌اند، ‌و آمریکا هیچ‌گاه قادر به توقف ایران از اجرای طرح‌های خود نبوده است». این گزارش استراتژی ایران در عراق را از سال 2003 الی 2011 جدای از این‌که به‌دقت طراحی شده بود یا خیر را مانند استراتژی چین در دریاهای چین شرقی و جنوبی، و یا همانند استراتژی روسیه در اوکراین در سال‌های 2014 و 2015، موفق ارزیابی می‌کند و معتقد به "موفقیت قابل توجه" ایران است.

این اندیشکده آمریکایی در پایان این بخش از گزارش با بیان این‌که در طی نخستین 23 سال از زمان آغاز جنگ ایران و عراق در 1980، ایران مقابله کمی با دولت عراق داشته است، می‌نویسد: «پس از حمله آمریکا در سال 2003، ایران به‌شدت فعالیت‌های خود را تسریع بخشیده و شروع به درو کردن پاداش‌های بسیار بزرگ‌تری کرده است. ایران موفق شد تا در عراق از تمهیدات کوتاه جنگی استفاده کند. گرچه افسران نظامی و سیاست‌مداران آمریکا از مداخله ایران در عراق (و آسیب به آمریکایی‌ها) شکایت دارند، اما پیامدهای اندکی برای اقدامات ایران وجود داشته است».

آزادی فلوجه و تأثیر آن بر امنیت بغداد، کربلا و سامرا

علیرغم فشار آمریکا و تلاش آل سعود برای نا امن سازی بغداد، دولت عراق عملیات نظامی برای آزادسازی فلوجه را آغاز کرد. عملیات فلوجه تأثیر راهبردی بر محیط امنیتی عراق دارد.
به گزارش مشرق، دکتر رضا سراج در تحلیلی بر اعلام آزادسازی فلوجه نوشت:
علیرغم فشار آمریکا و تلاش آل سعود برای نا امن سازی بغداد، دولت عراق عملیات نظامی برای آزادسازی فلوجه را آغاز کرد. عملیات فلوجه تأثیر راهبردی بر محیط امنیتی عراق دارد.

آزادی فلوجه و تأثیر بر امنیت بغداد، کربلا و سامرا
اهمیت جغرافیایی و راهبردی فلوجه :

فلوجه در استان پهناور الانبار در 69 کیلومتری بغداد واقع شده و از شرق به بغداد، از شمال به سامرا، ازجنوب به کربلا و از غرب به الرمادی متصل می باشد. این شهر از 40 سال پیش، کانون تجمع هواداران بعثی صدام بوده است. فلوجه پایگاه اولیه القاعده (ابو مصعب الزرقاوی) عراق و خواستگاه اصلی نظامی، اعتقادی و میدانی تروریست های بعثی-تکفیری است. فلوجه کمربند راهبردی در محیط امنیتی عراق می باشد.

مراحل عملیات فلوجه :
عملیات ارتش و بسیج مردمی عراق در فلوجه با محاصره این شهر آغاز شد. در مرحله دوم، مناطق حاشیه و پیرامونی آزاد گردید. گشودن دروازه های خروج و تخلیه مردم از فلوجه، مرحله سوم عملیات است. عملیات آزادسازی شهر به صورت قطعه به قطعه در مرحله چهارم، در دست اقدام است. پاکسازی شهر و خنثی سازی تله های انفجاری مرحله پنجم عملیات خواهد بود.

دستاوردهای عملیات آزادی فلوجه :
- تامین امنیت بیشتر بغداد (کاظمین)
- ارتقاء امنیت ناحیه شمالی کربلا
- تثبیت امنیت در الرمادی و استان الانبار
- ارتقاء امنیت در سامرا و استان صلاح الدین
- انسداد مسیر ارتباطی داعش با سعودی و اردن

نتیجه :
فلوجه کمربند محیط امنیتی عراق است و آزادسازی آن، باعث تقلیل توان عملیاتی و اضمحلال روانی تروریست ها در عراق خواهد شد. آزادی این شهر، راهبرد مقاومت را در عراق نهادینه می کند. ضمن آنکه آزادسازی فلوجه، بخشی از روند قدرت نمایی ایران در منطقه نیز خواهد بود.
ظریف از آمادگی ایران برای نرمش در قبال سوریه خبر داده است
یک پایگاه خبری - تحلیلی آمریکایی مدعی شده وزیر خارجه ایران اظهاراتی دال بر تغییر سیاست ایران در قبال سوریه مطرح کرده است.

به گزارش مشرق، یک رسانه آمریکایی به نقل از برخی منابع مدعی شده ایران سیاستش در قبال سوریه را تغییر داده است. 

پایگاه خبری - تحلیلی المانیتور، از قول برخی منابع که هفته جاری با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در اوسلو، بلژیک دیدار کرده‌اند گزارش داد که دیپلمات ارشد ایرانی اظهاراتی دال بر اختیارات بیشترش نسبته به گذشته در مسئله سوریه و آمادگی ایران برای انعطاف‌پذیری بیشتر نشان داده است.

به نوشته المانیتور، فشارهای داخلی هم در تهران و هم در واشنگتن برای تغییر رویه در قبال سوریه و سرعت بخشیدن به فرایند راه حل سیاسی در شرایطی اتفاق افتاده که جان کری، وزیر خارجه آمریکا و ظریف در اوسلو برای رایزنی درباره اجرای برجام و سوریه دیدار کردند. یک منبع غیردولتی که در حاشیه نشست اوسلو با ظریف دیدار کرده بود به شرط عدم افشای نام گفت: «چیزی که ظریف ظاهراً بیان می‌کرد این بود که او در قبال سوریه اختیار بیشتری نسبت به آنچه تا به حال داشته، دارا است. به نظر می‌رسید نکته‌ای که او پیشنهاد می‌کرد این بود که ایران آماده نشان دادن انعطاف‌پذیری بیشتر درباره نحوه پرداختن به مسئله (بشار اسد) است.»منبع: فارس

تل‌آویو: داعش نباید در سوریه شکست بخورد!

همزمان با پیشروی‌های ارتش سوریه و نیروهای مقاومت و آشکار شدن ضعف در جبهه تروریست‌ها، تحرکات رژیم صهیونیستی و آمریکا برای نجات «داعش» «علنی‌تر» شده است.
تل‌آویو: داعش نباید در سوریه شکست بخورد!به گزارش مشرق،در حالی که ارتش سوریه و نیروهای مقاومت به مرزهای ترکیه در استان «حلب» و به شهر «رقه» به عنوان لانه اصلی تروریست‌های داعش نزدیک‌تر می‌شوند، جبهه حامیان تکفیری‌ها هم آشکارتر در مورد حمایت از داعش حرف می‌زنند؛ به گزارش تسنیم، «هرتسی هلوی» رئیس دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی به طور علنی و شفاف گفت که اسرائیل نمی‌خواهد اوضاع سوریه به شکست داعش ختم شود.
وی گفت، «سه ماه اخیر سخت‌ترین دوران داعش از زمان تأسیس آن تاکنون بوده است.»
این مقام صهیونیست که در کنفرانس «هرتزلیا» سخن می‌گفت، افزود: «خروج قدرت‌های بزرگ از منطقه و تنها ماندن ما در مقابل حزب‌الله و ایران که توانایی‌های خوبی دارند، برای ما ایجاد مشکل می‌کند. بنابراین ما نباید بگذاریم که اوضاع به اینجا ختم شود.» وی این را هم اضافه کرد که«درست است که حزب‌الله تلفات جانی زیادی در جنگ سوریه داده است اما تجارب و موفقیت‌ هایی نیز کسب کرده است.»
همزمان، در آمریکا نیز 51 افسر و مقام وزارت خارجه آمریکا که در امر سیاستگذاری در قبال سوریه ایفای نقش می‌کنند، ضمن انتقاد شدید از سیاست‌های دولت «باراک اوباما» (که باعث پیروزی مقاومت در سوریه شده است) خواستار حمله نظامی ارتش آمریکا به سوریه و عملیات مستقیم نظامی علیه ارتش این کشور شدند. نویسندگان این بیانیه به شیوه مألوف آمریکا و اسرائیل، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه را عامل برهم زننده آتش‌بس و علت اصلی بحران جاری در سوریه دانستند! «جان کری» وزیر خارجه آمریکا، این بیانیه را مهم ارزیابی کرد و گفت: زمانی که به واشنگتن برگردم، درباره این مسئله مذاکره و گفت‌وگو خواهم کرد.
مسئله دیگری که آمریکایی‌ها این روزها مطرح می‌کنند، ایجاد منطقه پرواز ممنوع در شمال سوریه است و اگر این توطئه کثیف به نتیجه برسد، هم تروریست‌های تکفیری از حملات هوایی روسیه و سوریه در امان خواهند بود و هم قضیه تجزیه منطقه شمالی و کردنشین سوریه پررنگ‌تر می‌شود.
در ارتباط با ایجاد منطقه پرواز ممنوع، «دیوید گلدفین» معاون ستاد مشترک نیروی هوایی آمریکا گفت: «واشنگتن آماده ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه است اما این امر هدف قرار دادن جنگنده‌های روسی و سوری را می‌طلبد». وی مدعی شد علت ایجاد منطقه پرواز ممنوع حمایت از غیرنظامیان است! تکفیری‌های تروریست نیز خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع هستند!
در این میان، نقش ترکیه هم در حمایت از داعش آشکارتر از قبل شده است؛ دکتر «حمزه آغسا» رئیس انجمن پزشکان شهر مرزی «غازی آنتب» گفت، بسیاری از تروریست‌های «داعش» و یا «ارتش آزاد» نه با آمبولانس، بلکه با خودروهای «پیکاپ» به مرز آورده می‌شوند و بسیاری از آنها بیهوش و درحال خونریزی هستند. مشخص است که آنها از میدان‌های جنگ آورده می‌شوند و دکترها مجبورند با مسایلی مثل نارنجک‌های داخل جیب آنها کنار بیایند. طبق گفته شاهدان، پزشکان زیادی مأمور مداوای تروریست‌ها هستند و برخی از آنها (تروریست‌ها) هنگام انتقال به بیمارستان، جلیقه‌های انتحاری برتن داشتند!
در اروپا نیز «نیکلا سارکوزی» رئیس‌جمهور سابق فرانسه گفته: «در نهایت استفاده از نیروی زمینی که متشکل از نظامیان کشورهای عربی خواهد بود، برای حل بحران سوریه ضروری است.»واضح است که همه این تحرکات و اظهارات، به خاطر این است که ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در موضع قوی قرار دارند و تروریست‌های تکفیری و غیرتکفیری به سمت نابودی کامل پیش می‌روند؛ در همین رابطه «جان برنان» رئیس سازمان جاسوسی «سیا» در گزارش خود به کنگره آمریکا گفت: «نظام سوریه در نتیجه حمایت روسیه، در وضعیت قویتری نسبت به سال گذشته قرار دارد.»
البته برنان این را نیز گفت که «قدرت داعش برای ضربه زدن به غرب، بیشتر شده است.» وی درعین حال شاخه داعش در لیبی را «خطرناک‌ترین» شاخه این گروه تروریستی برای غرب دانست.

پیشروی ارتش سوریهبه گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ارتش سوریه اما با پاکسازی چند روستای دیگر در شمال استان «لاذقیه»، به مرزهای ترکیه نزدیک‌تر شد. در این عملیات خسارت‌های مالی و تلفات جانی زیادی به تروریست‌های «جبهه النصره» وارد شد. ارتش سوریه در این استان همچنین، برج استراتژیک «الحیات» را آزاد کرد.
در استان حلب هم پیشروی تروریست‌ها برای اشغال شهرک‌های همجوار «خان طومان» ناکام ماند و داعش با برجای گذاشتن 85 کشته مقابل ارتش سوریه و مقاومت، عقب‌ نشست. همچنین از منطقه «غوطه شرقی» دمشق خبر رسیده، 30 تروریست در این منطقه توسط ارتش سوریه به هلاکت رسیدند.
در استان «حماه» هم رزمندگان مقاومت و ارتش سوریه موفق به پیشروی در محور شمالی این استان شدند و عملیات پاکسازی شهر «عقیریات» را آغاز کردند. این شهر اگر آزاد شود، پایان کار داعش در منطقه (حماه) خواهد بود.
جنگنده‌های ارتش روسیه هم پنجشنبه نیروهای مورد حمایت آمریکا را در جنوب سوریه بمباران کردند. واشنگتن در واکنش به این حمله، از مسکو خواست در این زمینه توضیح دهد. منبع: کیهان
تروریست های داعش چند نفرند؟
رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» تعداد تروریست های داعش در عراق و سوریه را بالغ بر ۲۲ هزار نفر اعلام کرد.
به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، «جان برنان» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» اعلام کرد که شمار تروریست های داعش در سوریه و عراق بالغ بر ۱۸ تا ۲۲ هزار نفر است.
وی با بیان این مطلب افزود: این تعداد در مقایسه با سال گذشته که بالغ بر ۳۳ هزار نفر بود کمتر شده است.
برنان در ادامه گفت: ۵ تا ۸ هزار داعشی در لیبی و حدود ۷ هزار داعشی(بوکوحرام) در نیجریه وجود دارد. شمار اعضای داعش در مصر، یمن، افغانستان و پاکستان هر کدام بالغ بر صدها نفر است.
رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا همچنین گفت: گروه جبهه النصره در سوریه نیز دارای هزاران فرد مسلح است که برخی از آنها با دولت سوریه می جنگند و برخی دیگر برای حملات تروریستی در کشورهای دیگر برنامه ریزی می کنند.منبع: مهر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد