سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

دو درخواست مهم رهبر انقلاب از سازمان انرژی اتمی کشور

سخنان دیشب رهبر انقلاب در دیدار رمضانی کارگزاران انقلاب بازتاب زیادی در رسانه های جهان داشته است. سخنان رهبر انقلاب پیرامون موضوعات هسته ای و همچنین خلف وعده امریکایی ها در عمل به تعهدات در کانون این توجه قرار دارد.
به گزارش «تابناک»، در این میان بازخوانی سخنان رهبر انقلاب پیرامون بیانات ایشان پیرامون موضوع هسته ای ضرورت دارد. مسأله برجام و ارزیابی میزان پایبندی طرف‌های مقابل به تعهداتشان، آخرین بخش از سخنان مهم رهبر انقلاب اسلامی در جمع مسئولان و کارگزاران نظام بود که در ادامه بخش های مهم این بیانات را مرور می کنیم.

مبالغه موافقان و مخالفان برجام


* هم افرادی که از برجام تمجید می‌کنند و هم مخالفان و منتقدان آن، در بیان نظریات خود گاهی مبالغه و اغراق می‌کنند، در حالی که برجام هم «نقاط مثبت و محسّنات» دارد و هم «نقاط ضعف و معایب». محسّنات برجام همان مواردی بود که جمهوری اسلامی را به روی آوردن به مذاکرات ترغیب کرد که البته خیلی از آن محسّنات تأمین نشد. معایب مواردی است که ما همیشه از آن بیمناک بودیم و تکرار می‌کردیم که طرف مقابل، طرف بدعهد و بد ذاتی است که دبّه درمی‌آورد و زیر قول خود می‌زند. در برجام خُلل و فُرجهایی وجود دارد که اگر بسته می‌شد، معایب، کمتر یا منتفی می‌شدند.

ایران نقض عهد نمی کند


رهبر انقلاب در ادامه با اشاره به زوایای پر ابهام سند برجام که زمینه سوء‌استفاده طرف های مقابل را فراهم کرده است؛ بیان می کنند: جمهوری اسلامی ابتدائاً برجام را نقض نخواهد کرد، زیرا وفای به عهد، دستور قرآنی است اما اگر تهدید نامزدهای ریاست جمهوری امریکا مبنی بر پاره‌ کردن برجام عملی شود، جمهوری اسلامی برجام را آتش خواهد زد که این کار هم دستوری قرآنی درباره نقض عهد متقابل است.

موارد نقض عهد طرف مقابل


* وظیفه طرف مقابل، برطرف ‌کردن تحریم‌ها بود اما به این وظیفه عمل نکرده یعنی بخشی از تحریم‌ها را به نحوی برداشته‌ اما در عمل تحریم‌ها برداشته نشده است.

*امریکایی‌ها تحریم های اولیه را کامل حفظ کرده‌اند که این مسأله بر تحریم‌های ثانویه نیز که قرار بود برطرف شود اثر می‌گذارد.

* مقامات دولت امریکا در زبان و بخشنامه می‌گویند که مانعی برای معاملات بانکی با ایران وجود ندارد؛ اما در عمل کاری می‌کنند که بانک ها جرأت معامله با ایران را نداشته باشند.

* «بیمه نفتکش‌ها» را در سقف محدودی قبول کرده‌اند اما ساختارهای بزرگ بیمه وارد این موضوع نمی‌شوند زیرا امریکایی‌ها در آن ساختارها عضو هستند و مانع‌تراشی می‌کنند.

* امروز دسترسی به درآمدهای نفتی کشور کاری دشوار و هزینه‌دار است و پول‌هایی هم که در بانک‌های دیگر کشورها داریم، هنوز به جمهوری اسلامی برنگشته است، زیرا این پول‌ها به دلار است و انتقال آنها به دلیل دشمنی و بدعهدی امریکا قفل شده است.

دو درخواست از سازمان انرژی اتمی


1- عدم قبول توقعات طرف مقابل در زمینه «الیاف کربنِ دارای کاربرد در ساخت سانتریفیوژها»

2- عدم قبول توقعات در خصوص «اندازه‌گیری 300 کیلو مواد هسته‌ای»

بیانات رهبر انقلاب درباره درخواست صریح از سازمان انرژی اتمی حاکی از آن است که به احتمال زیاد امریکایی ها در ادامه روند اجرای برجام به رغم برخی خلف وعده ها توقعات جدیدی را مطرح کرده اند که این توقعات با مخالفت صریح رهبر انقلاب مواجه شده است.

بیش از ۵۰۰ مدیردولتی حقوق بالای ۱۷میلیون دارند

معاون معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری سابق گفت: برخی دستگاه‌‌ها برای عمل به قانون فشار می‌آورند و بیش از ۵۰۰ مدیر حقوق بالای ۱۷ میلیون دارند.
به گزارش فارس، سید احمد طباطبایی در مورد علت حقوق‌ چند ده میلیونی برخی مدیران بانک‌های دولتی و شرکت‌های بیمه‌ای و مغایرت آن با کف و سقف حقوق‌ مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، اظهار داشت: قانون تکلیف کف و سقف پرداختی‌ها را تعیین کرده و امکان تخلف و نادیده گرفتن آن وجود ندارد و علاوه بر ذیحسابی ادارات،‌ سازمان‌های نظارتی نیز به باید این موضوع رسیدگی کنند.معاون راهبردی منابع انسانی و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری سابق با تاکید بر اینکه برخی دستگاه‌ها طبق قانون مدیریت خدمات کشوری از شمول این قانون خارج‌اند، تصریح کرد: یکسری پاداش‌ها برای مدیران با مصوبات قانونی در نظر گرفته می‌شود که شکل و ظاهر کار درست است.
این کارشناس به ابعاد موضوع نقش بهره‌وری و کارایی مدیران در دستگاه‌ها پرداخت و افزود:‌ اینکه تا چه میزان مجموعه یک مدیر با بهره‌وری، کارایی و پویایی همراه بوده است، با اینکه صرفاً در چند جلسه حضور داشته و حق حضور و جلسه بگیرد، ملاک عمل باشد متفاوت خواهد بود، اما در هر صورت از نظر محتوایی چنین پرداخت‌هایی به قانون خدشه وارد می‌کند.
طباطبایی با اشاره به اینکه پرداخت‌های خارج از قانون مدیریت خدمات کشوری به چتر و شمولیت این قانون باز می‌گردد، تصریح کرد: با توجه به تنوع دستگاه‌ها و مشاغل که شرایط بسیار سخت بوده و نمی‌توان تمامی مشاغل و دستگاه‌ها و نهادها را با این قانون در همه ابعاد هماهنگ کرد. تجربه دنیا نشان می‌دهد در بخش پرداخت‌ها کف و سقف براساس نسبتی متعادل تعیین شده و البته در قانون خدمات کشوری نیز این موضوع وجود دارد.
وی به مقاومت برخی دستگاه‌ها در برابر اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه به جای اینکه کف و سقف پرداختی‌ها تعیین شود، می‌خواهیم همه سطوح مقررات دستگاه‌ها را با قانون مدیریت خدمات کشوری هماهنگ و یکسان کنیم. سنگ بزرگ علامت نزدن است، بدین‌ترتیب قانون اجرایی نمی‌شود.
به گفته طباطبایی، اگر  سال‌‌های پیش به جای اینکه به دنبال یکسان سازی مقررات شرکت نفت، بیمه‌ها و بانک‌ها و نظایر آن با قانون مدیریت خدمات کشوری بودیم، صرفاً کف و سقف پرداختی را طبق قانون مدیریت خدمات کشوری پیش‌بینی می‌کردیم، 4 سال مشکل و بحران ایجاد نمی‌شد و حتی آنها قبول می‌کردند.
معاون راهبردی منابع انسانی و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری سابق با بیان اینکه باید تفویض اختیارات قانون به مدیران داده شود، عنوان کرد: جلوی بخش‌هایی که احتمال سوء استفاده از آن وجود دارد، باید گرفته شود، زیرا اکنون برای مثال شیوه استخدام‌ها در شرکت نفت براساس طبقه‌بندی مشاغلی بوده که استاندارد بین‌المللی دارد و حتی از کل دولت دقیق‌تر است.
طباطبایی به حقوق اعضای هیأت علمی و قضات طبق قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخت و گفت: سال 93 در گزارشی عنوان شد بالای 300 نفر از مدیران ارشد کشور حقوق بیش از 17 میلیون دریافت می‌کنند و احتمال دارد، این رقم در حال حاضر بیش از 500 نفر را پوشش دهد.
وی به مکانیزم کنترل و نظارت بر پرداختی ها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی اشاره و تاکید کرد: قطعاً این سازمان نمی‌تواند به تنهایی چنین نظارتی داشته باشد و آن را کنترل کند. باید نقاط کلیدی را مانند سقف پرداخت مد نظر قرار داد و بر آن نظارت داشت زیرا با هیچ مبنای علمی، اسلامی و حتی گرایش‌های سیاسی همخوانی ندارد.
این کارشناس به ضعف قانون مدیریت خدمات کشوری در تعیین کف و سقف دریافتی‌ها اشاره کرد و ادامه داد: قانون کف و سقف پرداختی را تعیین کرده البته روح آن صراحت دارد، اما اکنون برخی رندانه و دزدانه مقررات را به نفع خودشان تسهیل کرده که خیلی چیزها از آن در می‌آید و عیب بزرگی این بوده که پرداخت‌ها هیچ منطق عادلانه ندارد.
وی افزود: قانون مدیریت خدمات کشوری ضعف شکلی دارد که می‌توان از آن سوء استفاده کرد.
طباطبایی به راهکار ساده مشکل پرداختی‌های دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: باید درصدهایی برای شرایط سازمانی و موقعیت‌های شغلی خاص اختصاص داده شود، مثلاً اینکه به صورت محدود 20 و حداکثر 40 درصد مازاد سقف پرداختی افزایش یابد که می‌تواند طبیعی باشد، زیرا نمی‌توان شغل یک فردی که روی دکل نفتی و در شرایط آب و هوایی بسیار نامناسب مشغول فعالیت است، را با یک مدیر در پایتخت مقایسه کرد.
وی به ضعف نظام شایسته‌سالاری در دستگاه‌ها و سازمان‌ها اشاره کرد و بیان داشت: فردی که یک روز تجربه کاری ندارد، در مسئولیت اجرایی قرار می‌گیرد، طبیعی است که نمی‌تواند با خلاقیت راهکار مناسب ارائه دهند. رشد و توسعه بدان معناست که به نخبگان میدان داده شود، اما اکنون بسیاری از افراد متخصص نیستند.

چگونه اسد می‌تواند به یک قهرمان بین‌المللی تبدیل شود؟

بازیگران داخلی و خارجی رقیب حاضر در بحران سوریه هر یک با توجه به تحولات میدانی و سیاسی بحران و برای به دست آوردن مطلوب ترین موقعیت ممکن برای خود، استراتژی ها و تاکتیک های خود را بازتعریف می کنند و تغییر می دهند.

به گزارش «تابناک»، در همین زمینه، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در مطلبی در وبسایت خود نوشته است که چندین رویداد اخیر در سوریه نشان می دهد، بشار اسد رئیس جمهور سوریه و متحدان او (ایران و روسیه) در حال تغییر استراتژی خود با تمرکز بر بازپس گیری مناطق تحت اشغال داعش هستند.
بشار اسد با تمرکز بر بازپس گیری مناطق تحت کنترل داعش امیدوار است، بار دیگر مقبولیت بین المللی خود را به دست بیاورد و آمریکا و دیگر کشورهای حامی «مخالفان میانه رو» را در وضعیتی دشوار و آشفته قرار دهد. پشتیبانی مستقیم و غیر مستقیم دولت سوریه در مبارزه با داعش، خواسته ها و فشارها برای کنار رفتن اسد از قدرت و مبارزه با داعش را تضعیف می کند و دولت این کشور را در وضعیتی مناسب در برابر مخالفان خود قرار خواهد داد.
چند رویداد مشخص این تغییر استراتژی را نشان می دهد. دیدبان حقوق بشار سوریه در هفتم ژوئن گزارش داد که نیروهای ارتش سوریه در دوم ژوئن، عملیات خود علیه داعش را از منطقه «الطبقه» برای پس گرفتن رقه و بیرون راندن داعش آغاز کردند. شهر طبقه از اهمیت استراتژیک زیادی برخوردار است، زیرا نقطه اتصال سه استان رقه، حلب و حما است. تصرف طبقه توسط ارتش سوریه می تواند آن ها را به 40 کیلومتری شهر رقه برساند و به نیروهای سوری اجازه می دهد خطوط تدارکاتی و ارتباطی داعش با شمال استان حلب را قطع کنند.
پیش از این، دولت سوریه به جای داعش تمرکز خود را برای مبارزه با گروه های تحت حمایت غرب گذاشته بود، اما سخنرانی اسد در هفتم ژوئن و وعده های او برای پس گرفتن وجب به وجب خاک سوریه، نشان دهنده یک تغییر استراتژی عمده از سوی دولت سوریه و مبارزه همه جانبه علیه داعش است. در نهایت در پی شکست توافقات آتش بس و ازسرگیری حملات هوایی گسترده روسیه علیه معارضان در حلب، ارتش سوریه فراغت بیشتری برای حملات خود علیه داعش پیدا کرده است.
بشار اسد تلاش می کند با وارد شدن گسترده به جبهه مبارزه با داعش و اولویت قرار دادن مبارزه با افراطی گرایی، مقبولیت بین المللی خود را احیا کند. حملات هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا علیه منابع نظامی، خطوط لوله نفتی و جنگجویان داعش نیز به صورت ضمنی یک پشتیبانی ضمنی از دولت سوریه برای مبارزه با داعش است. با حملات نیروهای ائتلاف و کردها به داعش از نقاط دیگر، ارتش سوریه به همراه متحدان خود شرایط بهتری برای شکست داعش به دست می آورند.
تلاش های بین المللی برای ریشه کن کردن داعش همچنان ادامه دارد و اسد می تواند با کمک همه نیروهای موافق و مخالف، وجب به وجب خاک سوریه را بار دیگر در اختیار خود قرار گیرد. رقابت برای پس گرفتن رقه و بیرون راندن داعش در آنجا شروع شده و به نظر می رسد این مسأله یک عامل تعیین کننده در مشروعیت بخشی به طرف پیروز خواهد داشت. اگر دولت سوریه بتواند داعش را از پایتخت خود بیرون براند و رقه را تصرف کند، بشار اسد می تواند به یک قهرمان بین المللی در مبارزه با تروریسم تبدیل شود.
روسیه و ایران نیز به نظر می رسد از این استراتژی پشتیبانی می کنند. روسیه خود را از فرایند مذاکرات صلح بیرون کشیده  و بار دیگر سعی دارد به دولت سوریه در واقعیت های میدانی کمک کند. به دست آوردن قلمروهای از دست رفته، تحکیم موقعیت خود بر قلمرو های تحت اختیار و مبارزه با داعش، موقعیت دولت سوریه را در وضعیتی مناسب و معارضان را در وضعیتی نامناسب و انفعالی قرار داده است. بازگرداندن دوباره قلمروهای از دست رفته به ویژه مناطق نفت خیز و گازی و زمین های حاصلخیز کشاورزی ادعای دولت سوریه برای بازسازی سوریه را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
 از سوی دیگر نیز ایران از مبارزه ارتش سوریه برای بیرون راندن داعش از سوریه حمایت خواهد کرد تا بلکه بتواند بار دیگر با تثبیت موقعیت خود در سوریه، مسیر زمینی ارسال تجهیزات خود به حزب الله را به دست آورد.در مقابل اگر نیروهای تحت حمایت آمریکا بتوانند داعش را در رقه شکست بدهند، دولت سوریه در وضعیت دشواری قرار خواهد گرفت که باعث می شود دولت سوریه به نیروهای تحت حمایت بین المللی به صورت گسترده ای حمله کند.
در نهایت باید گفت، آخرین سخنرانی اسد یک تغییر استراتژی برای در اولویت قرار دادن مبارزه با داعش را نشان می دهد. دیگر معارضان مورد حمایت بین المللی بزرگترین تهدید یا اولویت برای دولت سوریه نیستند. به همراه ایران و روسیه، دولت سوریه احساس می کند که تهدید معارضان مورد حمایت بین المللی خنثی شده و می تواند توجه خود را به مبارزه با داعش و پس گرفتن قلمروهای از دست رفته معطوف کند. هدف نهایی این جنگ و استراتژی، سرکوب معارضان نیست، بلکه به دست آوردن مشروعیت بین المللی است که در نتیجه آن اسد می تواند خواسته های بین المللی برای کناره گیری خود را نادیده بگیرد.بشار اسد تلاش می کند با وارد شدن گسترده به جبهه مبارزه با داعش و اولویت قرار دادن مبارزه با افراطی گرایی، مقبولیت بین المللی خود را احیا کند. حملات هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا علیه منابع نظامی، خطوط لوله نفتی و جنگجویان داعش نیز به صورت ضمنی یک پشتیبانی ضمنی از دولت سوریه برای مبارزه با داعش است.

احمدی‌نژاد به پرونده‌های درجه یک دست یافته بود

فاضل موسوی، عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس هشتم، از حاشیه امن رئیس سابق دولت خبر داد.
او به خبرآنلاین گفته است بسیاری پیگیری پرونده‌های احمدی‌نژاد را به مصلحت نمی‌دانستند: «احمدی‌نژاد برخاسته از اصولگرایی بود و به همین دلیل برخی مصلحت نمی‌دانستند ایشان پاسخ‌گوی منتقدان باشند». او گفته است: «در آن دوره‌ای که احمدی‌نژاد وزیر اطلاعاتش را کنار گذاشت و خودش مسئولیت این وزارتخانه را بر عهده گرفت، توانست به اطلاعات درجه یک وزارت اطلاعات دست پیدا کند. بر همین اساس از بسیاری افراد که نقاط ضعفی داشتند، سوژه‌ای دارد».
آنچه این نماینده اسبق مجلس به آن اشاره کرده مربوط به هفت سال قبل است. درست در روزهای پر‌تنش بعد از انتخابات سال ٨٨ و درحالی‌که حدود یک هفته به روز تنفیذ و تحلیف احمدی‌نژاد برای آغاز‌به‌کار دولت دهم زمان باقی مانده بود، خبر برکنارشدن حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای از وزارت اطلاعات منتشر شد. محمود احمدی‌نژاد روز سوم مرداد، اژه‌ای را از وزارت اطلاعات برکنار کرد و تا اواسط شهریور که رأی اعتماد به کابینه دولت دهم به پایان رسید و مصلحی رسما وزارت اطلاعات را برعهده گرفت، خود احمدی‌نژاد به‌عنوان سرپرست، این وزارتخانه را اداره می‌کرد. نکته تأمل‌برانگیز اینکه وقتی دو سال بعد او خواست بعد از برکناری میرکاظمی، برای سه ماه به‌عنوان سرپرست، وزارت نفت را اداره کند، مجلس این کار را غیرقانونی دانست و اجازه چنین سرپرستی‌ای به او داده نشد؛ اما به‌هرحال احمدی‌نژاد یک بار در فاصله مرداد تا شهریور ٨٨ این نوع سرپرستی را در وزارت اطلاعات تجربه کرده بود.
این تجربه که به گفته سیدفاضل موسوی، برای احمدی‌نژاد غنائمی از جنس «پرونده‌های خاص» نیز به‌همراه داشته، آن‌قدر برای رئیس دولت دهم دلچسب بود که او باز هم سودای تکرار این تجربه را در سر می‌پروراند؛ همین سودا بود که او را به دخالت در تعیین معاونان وزارت اطلاعات و تصمیم به عزل وزیر کشاند و در نهایت مهم‌ترین چالش زندگی سیاسی‌اش را با نام «خانه نشینی ١١‌روزه» در اردیبهشت ٩٠ رقم زد. همان ماجرایی که به عزل وزیر سابق اطلاعات و بازگشت دوباره او به وزارت انجامید.

علاقه احمدی‌نژاد به وزارت اطلاعات


حیدر مصلحی، وزیر وقت اطلاعات، بعدا در گفت‌وگویی با فارس درباره ماجرای عزل خود و نقش مشایی در آن گفت: «روز یکشنبه‌ای که این اتفاق افتاد، نزدیک ظهر [احمدی‌نژاد] با من تماس گرفت و به من گفت «بیا کاری دارم»؛ من هم روز قبل از این تماس، یکی از افراد را جابه‌جا کرده بودم؛ کسی بود که دوستی و رفاقتی با آقای مشایی داشت. بالاخره پیش احمدی‌نژاد رفتم و او گفت «این‌طور نمی‌شود و ما هرچه گفتیم تو گوش نکردی و من تصمیم خود را گرفتم»، من هم گفتم تصمیمی را که گرفته‌‌اید عملی کنید، او به من گفت شما استعفا بده که من به او پاسخ دادم «من استعفا نخواهم داد، اگر شما به این نتیجه رسیده‌اید که من را عزل کنید، مرا برکنار کنید؛ چون اگر من استعفا دهم یعنی خودم پذیرفته‌ام که اشتباه کرده‌ام». این صحبت تمام شد و به دفتر اطلاع دادم که چنین قضیه‌ای بین ما اتفاق افتاده است و بعدازظهر هم جلسه دولت بود که به آن جلسه رفتم، در جلسه دولت یکی از زرنگی‌های احمدی‌نژاد این بود که اگر می‌خواست کاری کند می‌گذاشت برای آخر جلسه تا کسی اقدامی نکند؛ بنابراین آخر جلسه اعلام کرد بنده از این به بعد مشاور اطلاعاتی هستم، همه هاج‌و‌واج ماندند؛ آن زمان ایام فاطمیه بود و ما هم در منزل‌مان روضه داشتیم و من می‌خواستم سریع بروم که به روضه برسم؛ اما وقتی خواستم بروم دیدم از دفتر یک نفر کنار در ریاست‌جمهوری ایستاده و نامه‌ای را از طرف آقا آورده است، این بحث مطرح شده بود که به احمدی‌نژاد گفته بودند نباید این کار را انجام دهد و مرا عزل کند و بعد هم به من پیغام داده شد به سر کار خود برگردید و کار را تعطیل نکنید و بعد آقا مرقومه‌ای را برای من فرستادند که باید در محل کار خود حضور داشته باشید».

علیرضا زاکانی، دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب و نماینده سابق مجلس، در یکی از سرمقاله‌های هفته‌نامه پنجره در آن زمان نوشت: «سوم تا چهاردهم اردیبهشت امسال شاهد رخدادی بودیم که با ویژگی خاصی که داشت در تاریخ انقلاب اسلامی بی‎مانند بود. جناب آقای دکتر احمدی‎نژاد در اقدامی بی‎سابقه در اعتراض به حکم حکومتی مقام معظم رهبری برای ابقای وزیر اطلاعات، به منزل رفت و پس از ١١ روز خانه‎نشینی به محل کار خود بازگشت». زاکانی نوشته بود «تصمیم مصلحی وزیر وقت اطلاعات در برکناری یکی از مدیران خود باعث شد احمدی‌نژاد تصمیم به عزل وزیر خود بگیرد که مخالفت محرمانه کتبی و شفاهی رهبر فرزانه انقلاب، جهت مصلحت کشور با این عزل را در پی داشت و پس از مقاومت آقای احمدی‎نژاد، با دستور و حکم علنی معظم‎له وزیر اطلاعات ابقا شد». همان زمان افراد زیادی به ملاقات احمدی‌نژاد رفتند تا او را از قهر منصرف و به بازگشت ترغیب کنند. زاکانی دراین‌باره نوشته بود: «اخبار ملاقات اشخاص مختلف با ریاست‌جمهوری و سخنان صریح ایشان خطاب به چند نفر از ملاقات‎کنندگان با وی، حساسیت‎‎ها را بیشتر برانگیخت و اظهارات‎شان در داشتن ۳۵‌ میلیون رأی و اهتمام‎شان در مقاومت در برابر انجام این حکم حکومتی به سبب صیانت از جایگاه رئیس‌جمهوری! عمق القائات نادرست و خطرناک را به ظهور رساند...».

در آن دوره‌ای که احمدی‌نژاد وزیر اطلاعاتش را کنار گذاشت و خودش مسئولیت این وزارتخانه را بر عهده گرفت، توانست به اطلاعات درجه یک وزارت اطلاعات دست پیدا کند.

دفاع وزیر خارجه عراق از سردار سلیمانی

وزیر خارجه عراق ضمن تمجید از نقش مثبت فرمانده سپاه قدس ایران، به شدت از هجمه‌‌ها علیه نیروهای مردمی این کشور انتقاد کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از النشره، ابراهیم جعفری، وزیر خارجه عراق، با اشاره به تلاش‌هایی که در چارچوب خدشه دار کردن نیروهای مردمی عراق در جریان است، گفت: برخی چهره‌های منافق به دنبال خدشه وارد کردن به وجهه نیروهای مردمی هستند.
وی افزود: فلسفه حشدالشعبی (نیروهای بسیج مردمی) بر اساس اصول اخلاقی عالی است و آن‌ها آماده جانفشانی و فداکاری برای عراق هستند.
وزیر خارجه عراق تاکید کرد: ما با مشارکت ائتلاف بین المللی موافقت کرده‌ایم به شرط اینکه به مواردی که ما به شورای امنیت ارائه داده‌ایم، پایبند باشد.
جعفری گفت: ما مستشاران آمریکایی و اروپایی و مشاوران ایرانی داریم و از هر نوع همکاری که حاکمیت عراق را مورد توجه قرار دهد استقبال می‌کنیم.
وی افزود: هر کشوری هنگامی که در معرض خطر قرار گیرد از کشورهای دیگر درخواست کمک می‌کنند.
وزیر خارجه عراق درباره نقش سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، نیز بیان کرد: عراق قدردان نقش سردار قاسم سلیمانی است. وی مشاوری است که دیدگاه محترم دارد و آماده جانفشانی است.درباره روابط با سعودی‌ها نیز اعلام کرد: ما به دنبال تیرگی روابط با سعودی‌ها نیستیم، اما در عین حال مخالف این هستیم که احدی حاکمیت ما را خدشه دار کند.

«هما هودفر» عضو شبکه ضد امنیتی «ولوم» بازداشت شد

یکی از فعالان شبکه‌های فمینیستی که دارای تابعیت ایرانی- ایرلندی و کانادایی است، توسط ضابطین قضایی دستگیر شد.
به گزارش مشرق، یک منبع مطلع در گفتگو با خبرنگار مشرق گفت: خانم هما هودفر عضو هیات مدیره و از بنیانگذاران موسسه برانداز «ولوم» که در دفتر مرکزی لندن فعالیت می کند، به اتهام فعالیت‌های ضدامنیتی توسط ضابطین قضایی بازداشت شده است.

«هما هودفر» عضو شبکه ضد امنیتی «ولوم» بازداشت شد

بنیاد ولوم(WLUML) به همراه دیگر بنیاد هلندی «هیفوس» که زیر نظر وزارت خارجه هلند فعالیت می‌کند، در پوشش «همکاری‌های به ظاهر انسان‌دوستانه» و «توانمندسازی» و تحت عناوین بنیادها و سازمان‌هایی نظیر شبکه امیدیار، بنیاد فورد، گروه آتیه‌، دانشگاه سواز لندن و ... برنامه‌های خود را در حوزه‌های زنان، پیش می‌برد.در سیاست های این بنیاد هلندی تاکید شده است که برنامه ها و کمپین های آن باید مبتنی بر قداست‌زدایی از دین و قوانین مذهبی، تأکید بر تسلط و اختیار زنان بر بدن و جنسیت خود برای برگزیدن تجرد، حفظ برابری جنسیتی و تلاش برای تغییر قوانین دینی بر همین مبنا باشد.به گزارش مشرق، ازبنیانگذاران اصلی این بنیاد، «مریم هلی لوکاس» الجزایری وهما هودفر» ایرانی-کانادایی-ایرلندی» هستند. در بین زنان ایرانی همکار ولوم می‌توان از شادی صدر نیز نام برد که با وساطت و معرفی هما هودفر به ولوم پیوست تا کمک‌های مالی بیشتری در راستای برنامه‌های (هتاکی‌ها) خود دریافت کندمریم نمازی هم از دیگر همکاران بنیاد ولوم در هلند و انگلستان است. نمازی کمیته‌ای را به نام «کمیته مسلمانان سابق» در هلند و با حمایت مالی وزارت خارجه هلند تشکیل داده است که البته در سطحی بسیار مستهجن و مبتذل اقدام به فعالیت‌های ضداسلامی می‌کند. یکی از آخرین اقدامات مریم نمازی،‌ برهنه شدن وی در پاریس و در محوطه موزه لوور در اعتراض به نقض حقوق زنان بود!

«هما هودفر» عضو شبکه ضد امنیتی «ولوم» بازداشت شد

همانند شبکه‌سازی صورت گرفته در حوزه رسانه‌ای که با حمایت‌های خارجی (بنیاد هیفوس و وزارت خارجه هلند و شبکه‌هایی نظیر بی‌بی‌سی و روزآنلاین) به همراه برخی سفارتخانه‌ها و رسانه‌های داخلی انجام شده بود، در حوزه زنان نیز همین شبکه‌سازی با همکاری بنیادهای مذکور و ارتباط از طریق چهره‌های علمی-مدنی در داخل کشور نیز اجرا شده است که سرنخ‌های این شبکه را در برخی از سازمان‌ها و دانشگاه‌ها نیز می‌توان مشاهده کرد. سفارتخانه‌های خارجی در این زمینه به همچنان نقشی فعال در حوزه اطلاعاتی و راهبری را بر عهده دارند و شبکه‌ای منسجم از زنان دانشگاهی، سیاسی و حتی وابستگان مسؤولان دولتی را تشکیل داده‌اندبه گزارش مشرق، بنیادهای ولوم و هیفوس به عنوان اصلی‌ترین منبع تغذیه و سازمان‌دهی این شبکه (که تعدادی ازاعضای شاخص آن در داخل با اقدام به موقع دستگاه امنیتی بازداشت شده اند) که مستقیما از طرف وزارت خارجه هلند مأمور اجرای برنامه‌هایشان در جامعه ایران هستند، در نهایت همه یک هدف را دنبال می‌کنندو آن برهم زدن آرامش و نظم حاکم بر جامعه و در ادامه آن بسترسازی برای تغییرات فرهنگی – اجتماعی است که می‌تواند زمینه‌ساز گذار سیاسی شود؛ گذاری که در نهایت آن، همان مدل براندازی نرم خواهد بود که این بار نه از طریق آشوب و لشکرکشی خیابانی، بلکه از راه‌های پیچیده‌تری چون نفوذ در فضای فرهنگی و اجتماعی، استحاله فرهنگی-دینی، کادرسازی و تشکیل جنبش‌های اعتراضی محدودتر در پوشش مطالبه حقوق شهروندی استخبرگزاری فرانسه، دویچه له آلمان و شبکه های بی بی سی، الجزیره و العربیه از جمله رسانه هایی بودند که اخبار و تحلیل های متعددی را درباره علت بازداشت هماهودفر منعکس کردند.

شبکه تلویزیونی بی بی سی در واکنش به این دستگیری گفت: خانم هودفر، ۶۵ ساله، به "همکاری با یک دولت خارجی علیه جمهوری اسلامی ایران" متهم شده است. اتهامات او هنوز رسما اعلام نشده است. استفان دیون وزیر امور خارجه کانادا روز سه شنبه گفته که دولت رسیدگی به وضعیت خانم هودفر را "یک اولویت" می داند.او گفت:‌ "ما سرگرم همکاری نزدیک با متحدان همفکر خود هستیم تا بهترین راه کمک به دکتر هودفر را پیدا کنیم."

بی بی سی افزود: خانواده خانم هودفر در بیانیه خود نوشته که او از اوایل اسفند ماه برای دیدار خانواده و پژوهش درباره حضور زنان در انتخابات مجلس ایران به این کشور سفر کرده بود.براساس این بیانیه ماموران حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران روز ۱۹ اسفند، دو روز قبل از تاریخ بازگشت از ایران، به خانه هودفر رفته و وسایل شخصی از جمله لپ‌تاپ، گذرنامه، مدارک شناسایی، کتاب ها، جزوه‌های پژوهشی و تلفن او را توقیف کردند. همان ماموران به او گفتند که ممنوع الخروج شده است.همچنین وزارت امور خارجۀ کانادا اعلام کرده است که دولت این کشور فعالانه پیگیر مسئلۀ دستگیری خانم هودفر است و به دلیل قطع روابط دیپلماتیکش با ایران می کوشد از طریق نمایندگی های سیاسی کشورهای دوست در تهران از وضعیت و سرنوشت وی اطلاع کسب کند. خود وزیر امور خارجۀ کانادا "استفن دیون" پیش از ملاقات اش با نمایندۀ سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا، فدریکا موگرینی، در "اوتاوا" نسبت به دستگیری خانم هما هودفر "ابراز نگرانی شدید" کرده است.

خبرگزاری فرانسه هم از بازداشت هما هودفر استاد بازنشسته دانشکده مردم‌شناسی دانشگاه کونکوردیای شهر مونترال کانادا در روز ۱۷ خرداد در تهران خبر داد و نوشت: خانواده خانم هودفر می گویندکه او پنج روز پیشتر احضاریه ای برای رفتن به دادسرای اوین در روز ۱۷ خرداد دریافت کرده بود و همانجا بود که دستگیر شد و به اوین انتقال یافت.در این راستا یک منبع آگاه بیان داشت سرشبکه جریان فمینیستی در ایران و محور برنامه های موسسات برانداز در حوزه زنان دستگیر گردید که این هجمه رسانه ای و تاکید بر مظلوم نمایی سناریوی تکراری رسانه های معاند در برخورد با قضایایی مشابه این می باشد.این مقام امنیتی بیان داشت هما هودفر که در پوشش علمی و آکادمیک طی سالهای متمادی به ایران رفت و آمد داشته است، از موسسین اولیه و فعالیت شبکه فمینیستی زنان تحت قوانین مسلمانان می باشد که مجری شبکه سازی فمینیسم در ایران و محور اجرای برنامه های تغییر نرم در حوزه زنان در کشورهای اسلامی به ویژه ایران می باشد.

نازنین زاغری تبعه ایرانی-انگلیسی بازداشت شد +عکس

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان در اطلاعیه ای اعلام کرد: نازنین زاغری طی اقدامات اطلاعاتی گسترده در فضای مجازی و حقیقی یکی از سرشبکه های اصلی وابسته به بیگانگان که ماموریت های مختلفی در راستای تحقق اهداف شوم دشمنان نظام انجام داده بود شناسایی و دستگیر شد.
نازنین زاغری توسط اطلاعات سپاه دستگیر شده استبه گزارش مشرق، روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان در اطلاعیه ای اعلام کرد: « نازنین زاغری در پروژه های براندازی مشارکت داشته است. طی اقدامات اطلاعاتی گسترده در فضای مجازی و حقیقی یکی از سرشبکه های اصلی وابسته به بیگانگان که ماموریت های مختلفی درراستای تحقق اهداف شوم دشمنان نظام انجام داده بود شناسایی و دستگیر شد.

خانم نازنین زاغری تبعه ایرانی- انگلیسی است که در تاریخ 15 فرودین سال جاری توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه کرمان در فرودگاه امام خمینی دستگیر و به کرمان منتقل شد.

ایشان با عضویت در شرکت ها و موسسات بیگانه در طراحی و اجرای پروژه های رسانه ای و سایبری با موضوع براندازی نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی مشارکت داشته است.نامبرده یکی از سرشبکه های اصلی موسسات معاند بوده که تحت هدایت و حمایت سرویس های رسانه ای و جاسوسی دولت های بیگانه فعالیت های مجرمانه خود را طی سالیان گذشته انجام داده است.

بنگاههای خبری دولت های استکباری بویژه رسانه های انگلیس خبیث در ماههای اخیر همه توان خود را برای حمایت از فرد مذکور بکار گرفته اند تا به خیال خام خود با جوسازی گسترده در عزم راسخ پاسداران انقلاب خللی ایجاد نمایند امااین خیال باطل هیچ گاه به واقعیت تبدیل نخواهد شد.

نیروهای امنیتی سپاه پیش از این هم تیم ها و عناصر وابسته به سرویس های بیگانه را شناسایی کرده و زیر ضربه قرار داده بودند که بنا به مورد در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.اما دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی باید بدانند،مامورین اطلاعاتی سپاه اشراف کاملی بر فعالیت های خصمانه آنان در فضای مجازی و حقیقی دارند و بدون اغماض با همه عناصر و شبکه های وابسته به بیگانه قاطعانه برخورد خواهند کرد.

در پایان یادآور میشود،خانم زاغری در طول مدت بازداشت، در یک سوئیت در زندان کرمان نگهداری شده و مرتبا با خانواده خود تماس تلفنی و ملاقات حضوری داشته است.در حال حاضر پرونده ایشان برای انجام مراحل قضایی به تهران ارسال شده و تحقیقات تکمیلی توسط مامورین سازمان اطلاعات سپاه در حال انجام می باشد. »

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد