سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

بنیامین نتانیاهو قرار است در سفر خود به روسیه با ولادیمیر پوتین رییس‌جمهوری این کشور دیدار و گفت‌وگو کند. این چهارمین سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه ظرفف یک سال اخیر است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وی خِفِتس سفیر اسرائیل در مسکو گفت: مناسبات روسیه با ایران بر روابط دوجانبه و دوستانه روسیه با ما بی‌اثر است.
به گزارش «انتخاب»، سفیر اسرائیل در مصاحبه با روزنامه روسی کومرسانت گفت: اسرائیل «درک می‌کند» که روسیه «منافع مشروعی» در قبال ایران دارد.
وی افزود: با این حال تل آویو «حق خود می‌داند» تا نگرانی‌هایش را از فروش جنگ‌افزارهای خاص به ایران، با روسها در میان بگذارد.
این دیپلمات اسرائیلی اضافه کرد: «هدف» ایران «محو اسرائیل از نقشه جغرافیا است» و باید این نیت ایران را«جدی گرفت».
روسیه پیشتر درخواست‌های موکد چند ساله اسرائیل را برای خودداری از تحویل سامانه دفاع موشکی اس ۳۰۰ به ایران رد کرد.
بنیامین نتانیاهو قرار است در سفر خود به روسیه با ولادیمیر پوتین رییس‌جمهوری این کشور دیدار و گفت‌وگو کند. این چهارمین سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه ظرفف یک سال اخیر است.

سناتور بن کاردین، ارشد‌ترین دمکرات در کمیته روابط خارجی سنا، روز سه شنبه گفته است که خواهان تصویب طرحی برای تمدید قانون تحریم‌های ایران است، اما دیگر اعضای سنا بر سر این موضوع اتفاق نظر ندارند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سناتور بن کاردین، ارشد‌ترین دمکرات در کمیته روابط خارجی سنا، روز سه شنبه گفته است که خواهان تصویب طرحی برای تمدید قانون تحریم‌های ایران است، اما دیگر اعضای سنا بر سر این موضوع اتفاق نظر ندارند.
به گزارش «انتخاب» به نقل از رویترز «قانون تحریم‌های ایران» که شامل تحریم‌های هسته‌ای، موشکی، و اتهام‌های مربوط به «تروریسم دولتی» است آخر سال ۲۰۱۶ منقضی خواهد شد،‌ این درحالی است که دمکرات‌ها و جمهوریخواهان خواهان تمدید این قانون هستند.
سناتور بن کاردین اذعان کرده که اعضای کنگره دارای دیدگاه واحدی برای ارائه طرحی تازه در این خصوص نیستند که بتواند آرا لازم را کسب کند.
این سناتور دمکرات گفته است: «اعضا دیدگاه‌های متفاوتی (دراین خصوص) دارند.»
دولت باراک اوباما پیشتر به اعضای کنگره هشدار داده بود که هرگونه تحریم تازه‌ای که با توافق هسته‌ای با ایران مغایر باشد را وتو خواهد کرد. به گزارش رویترز، این رویکرد دولت اوباما در قبال هرگونه تحریم تازه علیه ایران باعث شده تا اعضای کنگره نتوانند بر سر تمدید قانون تحریم‌های ایران به توافق برسند.

دولت فرانسه که نگران از دست رفتن فرصت صادرات برای شرکت هایش است گفتگوهای بسیاری با مسئولان خزانه داری آمریکا داشته. وزیر خارجه آمریکا جان کری در ملاقات بانکداران اروپایی گفت، معاملات قانونی که بر اساس شرح معامله روشن است، برای همه بانک ها آزاد است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس بین الملل «انتخاب»؛ بلومبرگ نوشت: تلاش های روسای اتحادیه اروپا برای حفاظت از بانک ها و شرکت هایی که با ایران معامله می کنند در برابر تهدید تحریم های مالی در گفتگو با مسئولان آمریکایی با شکست روبرو شده است.

به گزارش «انتخاب»، وزرای دارایی اتحادیه اروپا در گفتگوها در بروکسل در اواخر می از مسئولان آمریکایی خواستند راهنمایی شفاف تری درباره رژیم تحریم های دولت خود بدهند، که به گفته دو فرد نزدیک به این گفتگوها با موفقیت همراه نبود. سخنگوی خزانه داری آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا از اظهارنظر درباره گفتگوها خودداری کردند.

پس از برداشته شدن تحریم های اقتصادی مرتبط با برنامه هسته ای ایران در ژانویه حالا حدود 24 میلیارد دلار تجارت بیشتر اتحادیه اروپا با ایران در طول دوسال آینده همچنان با خطر مواجه است. محدودیت های معاملات بر پایه دلار از جمله تحریم هایی بود که باقی مانده، و گسترش معاملات اتحادیه اروپا با ایران را محدود کرده است.

آرنولد والراف، رئیس دفتر دولت آلمان در امور اقتصادی و کنترل صادرات، در مصاحبه ای گفت: « روشن است که بانک ها خطر نقض تحریم های آمریکا را خیلی بالا می بینند. اقدامات بیشتر برای محدود کردن این خطرات می تواند مفید باشد. سیاستمداران باید در این باره اقدام کنند».

در حالیکه اکثر معاملات نفت و هوانوردی به دلار و با شرکت بانک هایی انجام می شود که در مخاطرات معامله شریک هستند، تحریم معاملات بر پایه دلار مانع مهمی برای توافق هایی همچون خرید 118 هواپیمای ایرباس به ارزش 27 میلیون دلار از ایران شده است که در زمان کوتاهی پس از برداشته شدن تحریم ها در ژانویه اعلام شد.

به گفته افرادی که خواستند به دلیل خصوصی بودن این گفتگوها نامی از آن ها برده نشود، وزرای دارایی و مسئولان اتحادیه اروپا با اصرار از آمریکا می خواستند به بانک ها درباره استفاده و کاربرد تحریم های باقی مانده و شامل نشدن در آن اطمینان دهند. به گفته این افراد آمریکا از اعلام موضعی فراتر از آنچه به طور عمومی اعلام شد خودداری کرد.

فشار وزرای اروپایی نشان دهنده فشار از سوی بانک ها است که با انجام توافق هسته ای نسبت به بازگشت ایران به نظام مالی جهانی خوش بین بودند. به گزارش شرکت حقوقی بین المللی کلاید و شرکا، بیش از نیمی از شرکت های بین المللی علاقه مند به معامله با ایران از ترس نقض تحریم های دیگر علیه ایران همچنان عقب نشسته اند.

بنا به گفته وزارت امورخارجه انگلیس، پیش بینی می شود تجارت ایران و اتحادیه اروپا در دوسال آینده از میزان 8 میلیارد دلار به چهار برابر افزایش پیدا کند. با این حال سیاست ها در آمریکا می تواند فرصت تجارت بیشتر با ایران را محدود کند، چنان که نامزد جمهوری خواهان برای ریاست جمهوری گفته توافق ایران را که برای آمریکا "شرمساری" آورده را پاره می کند.

با برداشته شدن تحریم ها در ماه ژانویه تحریم های هسته ای از جمله منع استفاده از سوئیفت برای معاملات مالی بین المللی از ایران برداشته شد. تحریم های دیگر مرتبط با تروریسم و توسعه موشک های بالستیک و همچنین منع معامله دلار آمریکا با ایران همچنان به قوت خود باقی است.

تحریم های گذشته، از جمله جریمه 9 میلیارد دلاری بانک پاریباس در سال 2014 که بخشی از آن به دلیل معامله با ایران بود همچنان باعث نگرانی بانک های اروپایی است.

دولت فرانسه که نگران از دست رفتن فرصت صادرات برای شرکت هایش است گفتگوهای بسیاری با مسئولان خزانه داری آمریکا داشته. وزیر خارجه آمریکا جان کری در ملاقات بانکداران اروپایی گفت، معاملات قانونی که بر اساس شرح معامله روشن است، برای همه بانک ها آزاد است.

این بانکداران اروپایی را راضی نمی کند. بسیاری از آن ها از اتحادیه اروپا خواسته اند موارد آن ها را برای خزانه داری ارسال کند تا مطمئن شوند قبل از معامله با ایران اجازه آن را دارند.

فرانک پروست، یکی از اعضای فرانسوی پارلمان اروپایی در یکی از جلسات آن در ماه می گفت: « نبود شفافیت از سوی آمریکا باعث نبود اطمینان در شرکت هایی همچون ایرباس شده. در حال حاضر هیچ بانکی حاضر به حمایت از سرمایه گذاری نیست».

نیروهای ارتش سوریه با پشتیبانی هوایی جنگنده - بمب افکن های این کشور و روسیه به فرودگاه نظامی الطبقه در استان رقه نزدیک شدند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نیروهای موسوم به 'صقور الصحرا' ارتش سوریه با پشتیبانی تیپ اباالفضل العباس (ع) به فرماندهی ابو عجیب با یک پیشروی 60 کیلومتری خود را به فرودگاه الطبقه نزدیک کردند.
به گزارش انتخاب، این نیروها در مدت چهار روز درگیری مداوم با تروریست های داعشی توانستند 60 کیلومتر در عمق و 25 کیلومتر در عرض وارد مرزهای اداری استان رقه شوند.
تجهیزات و نیروهای گسترده ارتش سوریه برای ادامه این پیشروی همچنان به منطقه درگیری اعزام می شود.
روز سه شنبه(دیروز) به دلیل ناساعد بودن شرایط آب و هوایی، پیشروی ارتش سوریه به سمت فرودگاه الطبقه با یک وقفه روبرو شد ولی فرماندهان و نیروهای ارتش سوریه بر ادامه پیشروی تا فرودگاه طبقه اصرار دارند.درصورتی که نیروهای ارتش سوریه بتوانند خود را به فرودگاه الطبقه و سد الثوره برسانند، فاصله آن ها تا شهر رقه پایتخت گروه تروریستی داعش فقط 40 کیلومتر خواهد بود.منبع: ایرنا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نویسندگان دهمین گزارش سالانه شاخص صلح جهانی معتقدند، جهان در حال بدل شدن به مکانی ترسناک‌تر است و اکنون تنها 10 کشور هستند که می‌توان آنها را کاملا عاری از درگیری دانست.
 
به گزارش انتخاب، به نقل از نشریه ایندیپندنت، تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه، فقدان وجود راه حل برای بحران پناهجویان و افزایش میزان مرگ ناشی از حملات تروریستی را در سال 2016 نسبت به سال 2015 به مکانی نه چندان صلح آمیز تبدیل کرده است.   
در حال حاضر براساس دهمین گزارش سالانه شاخص صلح جهانی کشورهای کمتری هستند که صراحتا می‌توان گفت در وضعیت صلح آمیز به سر می‌برند. به بیان دیگر تعداد کشورهایی که به لحاظ داخلی و از منظر خارجی درگیری ندارند، کاهش یافته است.  
براساس مطالعات موسسه صلح و اقتصاد (IEP) اندیشکده‌ای که طی 10 سال اخیر شاخص‌های مختلفی از جمله صلح را می‌سنجد تنها بوتسوانا، شیلی، کاستاریکا، ژاپن، موریس، پاناما، قطر، سوئیس، اوروگوئه و ویتنام عاری از جنگ و درگیری هستند.  
بنیانگذار این موسسه درباره خروج برخی از کشورها از رده بندی کشورهای عاری از درگیری می‌گوید: برزیل یکی از این کشورها بود که از این لیست خارج شد و اکنون با وجود نزدیکی المپیک ریو هر روز شرایط بدتری را تجربه می‌کند.  
به گفته وی اما برجسته‌ترین نتیجه شاخص صلح امسال تاثیر شرایط صلح خاورمیانه بر تمام جهان است: اگر در یک نگاه کلی جهان را بررسی کنیم می‌توانیم بگوییم که جهان در 12 ماه اخیر به مکانی تبدیل شده که صلح کمتری را تجربه می‌کند. اما اگر خاورمیانه را از شاخص‌های نه تنها سال گذشته بلکه 10 سال اخیر حذف کنیم، می‌بینیم که جهان به مکانی صلح آمیزتر تبدیل می‌شود. این مساله به خوبی تاثیر خاورمیانه بر جهان را نشان می‌دهد.  
این مطالعه نشان می‌دهد 81 کشور طی بک سال گذشته صلح بیشتری را تجربه کرده‌اند در حالی که 79 کشور دیگر شاهد تشدید بحران‌ها بوه‌اند.  
در این گزارش از پدیده "نابرابری صلح" نیز یاد شده است که براساس آن در حالی که کشورهای صلح آمیز و آرام در مقایسه با سال‌های گذشته از آرامش بیشتری برخوردار بوده‌اند شرایط در برخی کشورهای دیگر به شدت رو به زوال رفته است.  
به اعتقاد بنیانگذار IEP عامل کلیدی در تشدید وضعیت‌های بحرانی ناتوانی در حل درگیری‌های موجود است درگیری‌ها در افغانستان و عراق بیش از یک دهه است که ادامه یافته است و سپس در سال 2011 به سوریه، یمن و لیبی نیز سرایت کرد. 
این مطالعات همچنین نشان می‌دهد، بی‌ثباتی سیاسی طی 12 ماه گذشته در 39 کشور تشدید شده است.
در این میان ایسلند یک بار دیگر به عنوان صلح آمیزترین کشور جهان معرفی شد پس از آن دانمارک، اتریش، نیوزلند و پرتغال در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. سوریه نیز یک بار دیگر به عنوان ناآرام‌ترین کشور جهان تعیین شد. 
در نهایت هم این شاخص باز هم اروپا را به عنوان صلح آمیزترین منطقه در جهان و خانه 10 کشور برتر در شاخص صلح معرفی کرد.
منبع: ایسنا

چرا اعتبار ششمین قدرت سایبری دنیا باید قربانی هکرهای سعودی شود؟

طی هفته های گذشته، بروز چندین حمله هکری به وب سایت های دولتی در ایران از سوی چند تیم مختلف هکری ـ که مهمترین آنها یک گروه هکری سعودی بودند ـ منجر به آن شد که یکباره و برای اولین بار یک شوک سایبری به کشور وارد شود؛ شوکی که البته دیر یا زود باید وارد می شد و چه بسا خیلی هم دیر وارد شد تا پرسش های اساسی پیش روی افکار عمومی و مسئولان قرار بگیرد از جمله آنکه چرا ششمین قدرت سایبری دنیا باید به سادگی قربانی هکرهای سعودی شود؟

کد خبر: ۵۹۵۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۱ - 07 June 2016
طی هفته های گذشته، بروز چندین حمله هکری به وب سایت های دولتی در ایران از سوی چند تیم مختلف هکری ـ که مهمترین آنها یک گروه هکری سعودی بودند ـ منجر به آن شد که یکباره و برای اولین بار یک شوک سایبری به کشور وارد شود؛ شوکی که البته دیر یا زود باید وارد می شد و چه بسا خیلی هم دیر وارد شد تا پرسش های اساسی پیش روی افکار عمومی و مسئولان قرار بگیرد از جمله آنکه چرا ششمین قدرت سایبری دنیا باید به سادگی قربانی هکرهای سعودی شود؟

به گزارش «تابناک» سلسله حملات سایبری که با حمله به وب سایت مرکز آمار کشور شروع شد و تا هک وب سایت های وابسته به وزارت خارجه نیز ادامه پیدا کرد، به رغم آنکه شاید تبعات امنیتی حساسی را نیز به دنبال نداشت ـ از جمله سرقت اطلاعات حساس ـ اما در نوع خود جالب توجه بود و منجر به آن شد که نیاز به بازبینی ساختارهای دفاع سایبری کشور از نو و به شکلی اساسی مطرح شود.

چرا اعتبار ششمین قدرت سایبری دنیا باید قربانی هکرهای سعودی شود؟

این روزها البته هک شدن وب سایت ها و دامنه ها و سرقت اطلاعات، تقریبا به موضوعی عادی و روزانه تبدیل شده است و هیچ نهادی و هیچ کشوری در دنیا از شر آسیب هکرها و حملات سایبری در امان نیست. در جایی که شبکه های بزرگ اجتماعی نظیر لینکدین مورد حمله سایبری واقع و حتی مدیر عامل فیسبوک یعنی مارک زاکربرگ، شخصا قربانی حمله سایبری و سرقت اطلاعات توسط هکرها می شود، نمی توان موضوع هک شدن وب سایت های ایرانی را موضوع حیثیتی به شمار آورد.

اما موضوع هک شدن وب سایت های ایرانی از یک جهت بسیار حائز اهمیت است. در حال حاضر ایران، یکی از قدرتمندترین کشورها در حوزه سایبری شناخته می شود و قدرت هکرهای ایرانی به قدری بالاست که زیرساخت های بسیاری از کشورها حتی ایالات متحده نیز بنا به گزارش ها در مواردی تحت کنترل نیروهای سایبری ایران درآمده است.

زمانی که روزنامه فایننشیال تایمز ایران را ششمین قدرت بزرگ سایبری در دنیا قلمداد می کند و مثال های فراوانی از قدرت نمایی ایران هم در بحث دفاع و هم در بحث تهاجم سایبری شاهد می آورد، در این زمان است که موضوع هک شدن وب سایت های حاکمیتی در ایران، تبدیل به یک موضوع حیثیتی می شود.

طی یک هفته گذشته، تفاسیر و تعابیر زیادی در مورد این اتفاقات به دست داده شده. عده ای از رسانه ها سعی کردند تا با به رخ کشیدن قدرت سایبری ایران، سعودی ها و مقامات این کشور را با تهدیدهای در لفافه مواجه کنند و عده ای دیگر هم با بردن مسأله به حاشیه وزارت ارتباطات و به ویژه مرکز ماهر را به عنوان چشم سایبری این وزارت خانه شماتت کرده و از این فرصت برای حمله ای دیگر به دولت استفاده کردند.

در عین حال مقامات مختلف ذیربط نیز در این مورد واکنش نشان داده و از پلیس فتا تا سازمان پدافند غیر عامل کشور رویکردهای متفاوتی را در این زمینه اتخاذ کردند؛ اما واقعیت این است که هک شدن وب سایت های دولتی و حاکمیتی در ایران از یک موضوع ریشه ای نشأت گرفته که عمیقا در فرهنگ اینترنتی و تکنولوژیک همه ما – اعم از کاربران به شکل انفرادی تا نهادهای بزرگ – ریشه دارد.

پرسش اساسی این است، در جایی که قدرت سایبری و اشراف اطلاعاتی ما به حدی است که ما را در رده ششم قدرت های برتر دنیا در حوزه سایبری قرار می دهند، چگونه است که وب سایت های حاکمیتی ما هنوز از ابتدائیات امنیت و محافظت به قدری دور هستند که به راحتی با هک از نوع Defacement مواجه می شوند؟ چگونه است که هنوز هم در بسیاری از نهادهای مهم کشور از سیستم عامل های منسوخ و بدون پشتیبانی نظیر ویندوز XP استفاده می شود؟ چگونه است که با وجود چندین و چند سازمان و نهاد موازی که هر کدام خود را متولی بحث امنیت سایبری در کشور می دانند و بودجه های کلان نیزدارند، باید وب سایت های دولتی نه یکبار بلکه یکی پس از دیگری در یک هفته مورد حمله قرار بگیرند و هیچ نهادی هم توضیح مشخصی در مورد آن نداشته باشد.

بدون شک، بی توجهی به موضوع ابتدایی ترین اقدامات حفاظتی و امنیتی در وب سایت های مورد حمله واقع شده، از اصلی ترین دلایل این اتفاقات ناخوشایند بوده است؛ موضوعی که مرکز ماهر در اطلاعیه اخیر خود به روشنی از آن یاد کرده است.

اطلاعیه ای که مرکز ماهر منتشر کرده به این شرح است:


با توجه به حملات چند روز اخیر به بعضی از وب سایت های عمومی که بیشتر آنها از نسخه های بروز نشده و آسیب پذیر سامانه های مدیریت محتوا استفاده کرده اند، اعمال بعضی از رویه های اولیه و پایه امنیتی می توانست از حوادث رخ داده جلوگیری کند.

مرکز ماهر به عنوان یک نهاد تخصصی و مرجع در کشور، به دور از اطلاع رسانی های شتابزده، ضمن تماس با مراکز و سایت های مورد حمله واقع شده و اعلام آمادگی برای ارائه مشورت های فنی، هماهنگی های لازم را در سطح ملی و حوزه بین المللی بخصوص مراکز CERT کشورهای عربی که محتمل است منابع آنها مورد سوء استفاده هکرها واقع شده باشد، به عمل آورده و همچنان در حال پیگیری موضوع در ابعاد مختلف است.

از این روی با توجه به تحلیل ها و جمع بندی های صورت گرفته، مرکز ماهر اعلام کرد:


۱- کلیه سازمان ها و شرکت های متصل به سامانه تعاملی امن مرکز ماهر، برای دریافت بسته اجرایی فوری برای امن سازی پایه که بنا بر تجربیات و تحلیل های حملات صورت گرفته، تهیه شده است، به سامانه تعاملی مراجعه کنند.

۲- در این زمینه، کلیه مراکز و سازمان ها که به رغم اطلاع رسانی های قبلی، هنوز به سامانه تعاملی متصل نشده اند، باید هرچه سریع تر نسبت به عضویت اقدام کنند.

۳- به زودی گزارشی از نحوه همکاری دستگاه ها با مرکز ماهر در زمینه استفاده از راهنمایی ها و هشدارهای ارائه شده و میزان تعامل آنها در هنگام حوادث و رخدادهای امنیتی، به نهادهای مرجع ارائه خواهد شد.

نهادینگی فرهنگ بیخیالی امنیتی در کشور


به خوبی از متن اطلاعیه مرکز ماهر مشخص است که وب سایت های هک شده از سامانه های بروز نشده استفاده کرده اند که جای سؤال دارد که چرا؟ چرا سامانه هایی به اهمیت مرکز آمار و سازمان ثبت اسناد و وب سایت های وزارت خارجه باید تا این حد بی اهمیت باشند که حتی در مورد به روزرسانی آنها نیز سهل انگاری صورت بگیرد. چه کسی یا چه کسانی مسئول این سهل انگاری هستند؟

باز هم این همه نکته نیست. خوب که نگاه کنیم، می بینیم که این نوع از بی خیالی در فرهنگ سایبری ما نهادینه است. تجربه ثابت کرده است که کاربران ایرانی به هیچ وجه موضوع امنیت اطالاعات در فضای سایبری را جدی نمی گیرند. تا جایی که گویا حتی سرقت اطلاعات پست الکترونیک آنها – معمولا با این توجیه که: مگر ما چه اطلاعاتی در ایمیل خود داریم؟! – برای ایشان اهمیتی ندارد!

این نوع نگاه زمانی که در رده های نهادی و سازمانی بالاتر دنبال شود، نتیجه آن بیشمار وب سایت های آسیب پذیر حاکمیتی و به راحتی قابل هک، میلیاردها ریال هزینه برای عملی کردن پروژه هایی نظیر شبکه ملی بدون نتیجه مقبول و منطقی، تلاش های نافرجام برای توسل به ابزارهایی نظیر فیلترینگ بدون توجه به الزامات ریشه یابی مسأله محتوا در اینترنت و مانند آن است. ما دچار بیخیالی امنیتی در فرهنگ اینترنتی خود هستیم و رویکردهای بزن و برو ما در این حوزه به خوبی نشان می دهد که این بی خیالی نهادینه شده است.
چرا اعتبار ششمین قدرت سایبری دنیا باید قربانی هکرهای سعودی شود؟

واقعیت آن است که هک شدن وبسایت های دولتی در ایران، به هیچ وجه نشان از قدرت هکرهای سعودی ندارد. واقعیت آن است که شواهد  نشان می دهد که شرایط امنیتی اکثریت قریب به اتفاق سایت های حاکمیتی به گونه ای است که مبتدی ترین هکرها نیز قادر به بازی و سرگرمی با آنها هستند. واقعیت آن است که ششمین قدرت بزرگ سایبری در دنیا، هنوز از ابتدایی ترین ابتدائیات دفاع سایبری فاصله ای بزرگ دارد و این واقعیات به خوبی نشان می دهد که چرا باید وب سایت های ما به راحتی یکی پس از دیگری سقوط کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد