سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

داعش شادی در نوروز را ممنوع اعلام کرد

گروه تروریستی داعش ابراز شادمانی و تبریک گفتن در مراسم عید نوروز را ممنوع اعلام کرد.

کد خبر: ۵۷۵۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۱ - 20 March 2016
گروه تروریستی داعش ابراز شادمانی و تبریک گفتن در مراسم عید نوروز را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش جام جم، جبار المعموری، از فرماندهان بسیج مردمی عراق روز یکشنبه گفت: داعش جشن گرفتن عید نوروز را در مناطق تحت کنترل خود ممنوع اعلام کرده است.

المعموری به تلویزیون سومریه نیوز تأکید کرد: داعش هرگونه مراسم و جشن های باستانی در مناطق و شهرهای تحت کنترل خود را حرام و ممنوع اعلام کرده و تعداد بسیاری از عناصر خود را برای کنترل مردم در مناطق مختلف مستقر کرده است.

به گفته المعموری، افراد در صورت نقض این دستورات داعش، 20 ضربه شلاق خواهند خورد.

مادام که فساد در قدرت است، مافیای قاچاق نیز هست!

دروازه قاچاق رسمی به کشور گمرکات هستند و این گمرکات چه ایکس ری داشته باشند و چه نداشته باشند فرقی به حال واردات قاچاق نخواهد داشت، زیرا کسانی که مجوز ورود این کالاها را داده اند، چه از زیر دستگاه رد شوند و چه رد نشوند، وارد کشور و اقتصاد کشور خواهند شد.

کد خبر: ۵۷۵۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷ - 20 March 2016
خودروسازی‌ها در حال کوک کردن ساز برای افزایش قیمت‌ها هستند؟هنوز هم وقتی صحبت از کالاهای قاچاق و مواد ممنوعه می شود، ناخودآگاه ذهن انسان به طرف جاده های صعب العبور و حیوانات بارکشی می رود که افراد با تحمل رنج و سختی های راه و به دور از دید مأموران مرزبانی، اقدام به واردات آن می کند.

به گزارش «تابناک»، اما با ورود کشتی‌های باری عظیم الجثه و کانتینر‌ها و تریلرهای پیشرفته، کار قاچاق کالا نیز مدرن شده است. ورود سالانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور از کوره راه‌ها و روی اسب و قاطر با هیچ عقلی سالمی سازگار نیست و گویی دستان پنهانی وجود دارد که عامدانه و آمرانه کار انتقال قاچاق به کشور را آسان کرده است.

با گردش مالی بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق در سال، گویا کشتی ورود کالا‌های قاچاق با پرچم رسمی به کشور وارد می‌شود، که نتیجه‌ای جز نابودی تولید داخلی در کشور ندارد و سالانه بیش از دو میلیون فرصت شغلی را در کشور از بین می‌برد.

علیرضا جمشیدی، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در این باره می‌گوید: هم اکنون حدود ۲۰ تا ۲۳ میلیارد دلار قاچاق در کشور وجود دارد که از این میزان حدود ۹۶ درصد را سازمان تعزیرات حکومتی بررسی می کند.

به گفته وی، نکته در این میان این است که بیش از ۹۸ درصد کالا‌های وارد شده به کشور اساسا کشف نمی‌شوند و ۲ تا ۳ درصد کالا‌های هم که کشف شده می‌شوند، پروند‌ه های بالای ۲۰۰ میلیون تومان دارند که در دادگاه‌ها و مراکز بازرسی مراحل قانونی خود را طی می‌کند.

ارقام گفته شده از سوی این افراد، خود گویای واقعیت تلخی است که حکایت از ورود کالا‌های قاچاچ از منافذ رسمی دارد. اولین خط قرمزی که کالا‌های قاچاق را رسما رد می‌کنند، گمرکات کشور هستند؛ اما این کالا‌ها چگونه و به چه نحوی می‌توانند به دور از چشم مسئولان بازررسی وارد کشور شوند، سؤالی است که همواره مطرح بوده است.

اولین خط قرمزی که کالا‌های قاچاق رسمی از آن رد می‌شود، گمرکات هستند؛ بندر عباس به عنوان بزرگ‌ترین اداره گمرک کشور، ظرفیت واردات بیش از نیمی از کالا‌ها را به خود اختصاص می‌دهد، ولی در این اداره بزرگ، تنها یک دستگاه ایکس ری دارد و باید تمام کانتینر‌های ورودی کشور توسط آن بازررسی شود.

اما همین دستگاه ایکس ری موجود نیز آن گونه که باید کار نمی‌کند و به گفته مسئولان و کارمندان گمرک بندرعباس، روزی دو تاسه ساعت می‌توان از این دستگاه استفاده کرد و در بقیه ساعات روز به دلایل و به بهانه‌های گوناگون از جمله بالا بودن رطوبت هوا دستگاه قابل استفاده نیست.

از میان ۱۳ دستگاه ایکس ری ۱۰ دستگاه محصول نتیجه معامله با چینی‌هاست و نقص عضو‌هایی دارد که ‌گاه خواسته و ناخواسته با قطعی‌های پی در پی در روز مواجه می‌شود و کنترل ورود و خروج کانتینر‌ها را با مشکلاتی روربه رو می‌سازد؛ قطعی‌هایی که البته مسئول تجهیز گمرکات کشور خیلی آن را قبول ندارد، ولی آقای کمرین اعتقاد دارد که اگر از این دستگاه‌ها ۱۵ تا ۲۰ عدد دیگر در کشور بود، امکان قاچاق رسمی به صفر می‌رسید.

با این حال، حدود ۸۰ درصد واردات کشور از ده گمرک انجام می‌شود و با همه اطمینانی که مسئولان کشور از حل مسأله قاچاق با تأمین دستگاه ایکس ری می‌دهند، کار‌شناسان اقتصادی نظر دیگری دارند. به اعتقاد این کار‌شناسان تا زمانی که فساد در قدرت وجود دارد، مافیای قاچاق نیز وجود خواهد داشت.

مؤید حسینی صدر، عضو کمسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در این باره می‌گوید: جلوگیری از ورود قاچاق به کشور با این ابعاد، نیازمند عزم سیاسی است که متأسفانه به نظر می‌رسد، نباشد. قاچاق کالا با این حجم بدون نبودن دست‌های پشت پرده از درون قدرت امکان پذیر نیست.

این نماینده مجلس گفت: دروازه قاچاق رسمی به کشور گمرکات هستند و این گمرکات چه ایکس ری داشته باشند و چه نداشته باشند، فرقی به حال واردات قاچاق نخواهند داشت، زیرا کسانی که مجوز ورود این کالا‌ها را داده‌اند، چه از زیر دستگاه رد شوند و چه نشوند، وارد کشور و اقتصاد کشور خواهند شد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال به تصمیم درباره ناامنی ایران رسمیت داد؟!

پس از اشتباه بزرگ پذیرش ضرب الاجل توسط مسئولان فدراسیون فوتبال، اقدامات بعدی نیز بسیار ناشیانه بوده است. ظاهراً برای تغییر رای از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران لابی جدی نیز صورت نپذیرفته یا اگر لابی صورت پذیرفته نتوانسته اثرگذار باشد. برخی کشورهای دوست ایران نیز در رای گیری نهایی برای سلب میزبانی ایران و صدور حکم برگزاری بازیها در کشور ثالث، به نفع عربستان رای داده‌اند

کد خبر: ۵۷۶۰۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹ - 21 March 2016
کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا در شرایطی رای به سلب میزبانی ایران داده که ظاهراً روند صدور این حکم عادلانه با رفتار غیرقانونی همراه بود اما حضور دبیرکل فدراسیون ایران در این روند، به این تصمیم غیرقانونی رسمیت می‌بخشد.

به گزارش «تابناک»؛ کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از نوروز متکی بر صورت جلسه‌ای که پیش از این در این کمیته تنظیم شده بود، حق میزبانی ایران را در بازی با تیم ملی و با تیم‌های باشگاهی عربستان به اتهام ناامنی ایران سلب کرد و چنین حکم کرد که ایران باید در کشوری ثالث با عربستان بازی کند؛ اقدامی که تاکنون با واکنش تاثیرگذاری از سوی مسئولان ارشد فدراسیون فوتبال همراه نشده است.

این حکم در پی جلسه پیشین کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا صادر شده است؛ جلسه‌ای که برای بررسی امکان میزبانی و شکایت عربستان برای سلب میزبانی ایران برگزار شد و ظاهراً علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال به نمایندگی از ایران در این جلسه حضور داشته است. در این جلسه از سوی مسئولان کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا چنین تعبیری مطرح می‌شود که اگر روابط سیاسی و دیپلماتیک ایران و عربستان تا 25 اسفند 1394 حسنه نشود، کنفدراسیون فوتبال آسیا در زمینه امکان میزبانی ایران تصمیم گیری می‌کند.

شنیده‌های خبرنگار «تابناک» حکایت از آن دارد که در دستورجلسه مذکور، اساساً این موضوع گنجانده نشده بوده و به یک باره خطاب به دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران، چنین طرحی مطرح شده که طبیعتاً گزینه‌ای غیرممکن بوده، چرا که برای هر ناظری با اندک اطلاعات مشخص بود که روابط ایران و عربستان تا 25 اسفند 1395 نیز حسنه نمی‌شود و اساساً طرف سعودی به دنبال تنش آفرینی در منطقه خاورمیانه است و پیش‌نیازهای حداقلی برای بهبود روابط وجود ندارد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال به تصمیم سلب میزبانی از ایران رسمیت داد؟!
کفاشیان و اسدی؛ رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران در سوئیس

منطق حکم می‌کند به محض مطرح شدن این ضرب الاجل، نماینده فدراسیون فوتبال ایران با اشاره به عدم مطرح بودن این موضوع در دستورجلسه، خواستار برگزاری جلسه دیگری با دستور جلسه مورد اشاره می‌شد و زیر بار بررسی این گزینه نیز نمی‌رفت و اگر بررسی این موضوع ادامه می‌یافت، به سرعت جلسه را ترک می‌کند اما متاسفانه دبیرکل فدراسیون فوتبال در این جلسه استمرار حضور داشته که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به منزله رسمیت بخشیدن به این تصمیم است.

همچنین بهبود روابط دیپلماتیک علاوه بر آنکه اقدامی دوجانبه بوده و در ید اختیار ایران نیست، یک موضوع کاملاً سیاسی است و انتظار می‌رفت که مسئولان فدراسیون فوتبال به اعضای کنفدراسیون فوتبال آسیا، شعارهای همیشگی‌شان درباره جدایی سیاست از ورزش را یادآوری می‌کردند؛ شعارهایی که مبتنی بر آن محرومیت‌هایی در سطوح بین‌المللی فوتبال وضع شده است. با این تعابیر اساساً روابط سیاسی دو کشور در حدود اختیارات کنفدراسیون فوتبال آسیا نیست که به عنوان پیش شرط میزبانی ایران مطرح شود.

همچنین اساساً سوابق نشان داده حتی روابط خصمانه سیاسی و امنیتی منجر به ناامنی برای تیم‌های ورزشی کشورهای متخاصم در ایران نشده و مصداق روشن این حقیقت نیز سفر مکرر تیم‌های ورزشی آمریکا در رشته‌های مختلف به ویژه کشتی به ایران و برای شرکت در مسابقات بین‌المللی است که حتی با کوچک‌ترین بی‌احترامی نیز همراه نشده است. بنابراین درباره عربستان نیز روند مشابهی صادق بوده و عربستان در حال سواستفاده از شرایط رقم خوردن با دو هدف ناامن نشان دادن در ایران در سطح بین‌الملل و محروم کردن ایران از تماشاگران پرشور ورزشگاه آزادی تهران است.

پس از اشتباه بزرگ پذیرش ضرب الاجل توسط مسئولان فدراسیون فوتبال، اقدامات بعدی نیز بسیار ناشیانه بوده است. ظاهراً برای تغییر رای از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران لابی جدی نیز صورت نپذیرفته یا اگر لابی صورت پذیرفته نتوانسته اثرگذار باشد. شنیده‌های خبرنگار «تابناک» حکایت از آن دارد که برخی کشورهای دوست ایران نیز در رای گیری نهایی برای سلب میزبانی ایران و صدور حکم برگزاری بازیها در کشور ثالث، به نفع عربستان رای داده‌اند و این تصمیم با رای قاطع در AFC تصویب شده است.

برخلاف تصور افکارعمومی، تنها علی کفاشیان و چند یار نزدیکش توانسته‌اند در کنفدراسیون فوتبال آسیا موقعیت منحصر به فردی داشته باشند و کلیت فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال ایران جبهه قدرتمندی ندارد. در کمیته‌های اصلی نظیر کمیته مسابقات AFC، کشورهای عربی متحد عربستان اکثریت را در اختیار دارند که در شرایط بحرانی نظیر اتفاقات اخیر، به صدور احکام یک‌سویه منجر می‌شود.

انتظار می‌رود مستندات رقم خوردن این فاجعه از جمله دستورجلسه‌ای که منجر به تعیین ضرب الاجل برای ایران شد و همه روند حقوقی طی شده توسط مسئولان فدراسیون فوتبال منتشر شود تا مشخص شود این گروه در مقابل امنیت ایران و مصالح ملی بی‌تفاوت نبوده‌اند و در قبال این مسئله ملی همچون دیگر مسائل کم‌ارزش فوتبال، با خنده و بی‌خیالی برخورد نکرده‌اند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد