سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

هشدار بهداشتی

دارندگان گروه خونی O بیش از همه در خطرند!

استرس بسیار، عصبانیت، تکانشی بودن، بیش فعالی، رژیم غذایی نامناسب و بی‌تحرکی آنان را مستعد ابتلا به بیماری می‌کند.
دارندگان گروه خونی O بیش از همه در خطرند!

افراد با گروه خونی O دارای برخی مشکلات سلامتی بوده و مستعد ابتلا به زخم معده، تیروئید، سطح پایین ترشح هورمون و کمبود ید هستند.

محققان ژاپنی اظهار کردند: افراد با این گروه خونی نقش مهمی در جامعه دارند.آنان رهبران پرانرژی و دارای خصوصیات منحصر به فردی هستند.

استرس بسیار، عصبانیت، تکانشی بودن، بیش فعالی، رژیم غذایی نامناسب و بی‌تحرکی آنان را مستعد ابتلا به بیماری می‌کند.

در ژاپن بر روی این گروه خونی خاص تاکید می‌شود و حتی در مصاحبه‌های شغلی گروه خونی به دلیل مسئول، متعهد و منضبط بودن این افراد سوال می‌شود.

این افراد قادرند به تمامی گروه‌های خونی خون اهدا کنند.

توصیه می‌شود این افراد رژیم غذایی خود را مدیریت کنند تا کمتر به بیماری مبتلا شوند. منبع: ایسنا

تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید!

سطح گلوکز خون این افراد پس از مصرف غذای حاوی کربوهیدرات رو به افزایش گذاشت. با توجه به تاثیر بالا رفتن دفعی سطح گلوکز خون بر تخریب سلول های بدن، عموما بهتر است این افزایش نسبتا جزیی باشد.
تا گرسنه نشده اید، غذا نخوریدتازه ترین مطالعات محققان غربی موید این دستورالعمل اسلامی است که تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید.  
به گزارش مدیکال اکسپرس، با توجه به تنوع خوراکی هایی همچون چیپس های سیب زمینی با طعم های مختلف ، انواع شکلات و چیزبرگرهای دوبل که در زندگی مدرن و با تبلیغات گسترده برای ایجاد حداکثر لذت مهندسی شده اند، مصرف کننده ها هر روز با تحریک به خوردن بمباران می شوند.
به عبارت دیگر، برخلاف جوامع سنتی، هدف مردم از خوردن اغلب رفع گرسنگی نیست، بلکه خوردن به خاطر در دسترس بودن خوراکی های لذیذ در تمامی ساعات شبانه روز است.
پژوهش جدیدی که در Journal of the Association for Consumer Research منتشر شد، نشان می دهد که گرایش مصرف کنندگان امروزی به خوردن در اوقاتی که گرسنه نیستند به سلامتی آنها آسیب می رساند.
در جریان این پژوهش، از 45 دانشجوی داوطلب خواسته شد که پس از تعیین سطح گرسنگی خود، یک غذای سرشار از کربوهیدرات بخورند. برای اندازه گیری میزان اثرگذاری غذا بر سلامت افراد مورد مطالعه، سطح گلوکز خون آنها در فواصل منظم پس از غذا خوردن اندازه گرفته شد.
سطح گلوکز خون این افراد پس از مصرف غذای حاوی کربوهیدرات رو به افزایش گذاشت. با توجه به تاثیر بالا رفتن دفعی سطح گلوکز خون بر تخریب سلول های بدن، عموما بهتر است این افزایش نسبتا جزیی باشد.
براساس یافته های این تحقیق، افرادی که با میزان متوسط گرسنگی شروع به خوردن غذا می کنند، در قیاس با کسانی که گرسنه نیستند و لب به غذا باز می کنند، سطح گلوکز پایین تری دارند و در نتیجه در شرایط سالم تری قرار دارند.
منبع: ایرنا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد