سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

روسیه: احتمالاً تبادل اورانیوم با ایران اواخر سال جاری پایان یابد

نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت انتظار می‌رود تبادل اورانیوم با ایران تا آخر سال پایان یابد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری رویترز در خبری فوری اعلام کرد: نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت انتظار می‌رود تبادل اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با اورانیوم غیر غنی شده تا آخر امسال پایان یابد.وی گفت: احتمال می‌رود روز اجرای توافق هسته‌ای با ایران در ژانویه باشد. 

پلیس فتا: تلگرام باید سرورهایش را به ایران بیاورد

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیشترین پرونده‌های ما در خصوص فعالیت گروه‌های تروریستی از جمله داعش فارسی، جرائم اخلاقی و ... در فضای شبکه تلگرام انجام می‌شود و با توجه به این موضوع و قوانین جهانی شرکت تلگرام موظف به انتقال سرورهای خود به داخل کشورمان است.فرمانده پلیس فتای نیروی انتظامی گفت: با توجه به قوانین جهانی بیشترین کاربران شبکه تلگرام در ایران هستند این شرکت باید اقدام به انتقال سرورهای خود به داخل خاک ایران کنند.
به گزارش تسنیم، سردار هادیانفر در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی در خصوص نظر پلیس برای فیلترینگ تلگرام اظهار داشت: در هفته‌های اخیر کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه دو جلسه در خصوص بررسی فعالیت نرم‌افزار موبایلی تلگرام برگزار کرد که در جلسه اول به دلیل عدم حضور اکثریت اعضا، این جلسه تشکیل نشد و در جلسه دوم نیز شرح آن توسط سخنگوی این کمیسیون به اطلاع عموم رسید.
رئیس پلیس فتا افزود: در حال حاضر این سوال جدی وجود دارد که شرکت‌هایی چون تلگرام، لاین، وایبر، واتساپ و نرم‌افزارهایی از این قبیل که خدمات رایگان ارتباطی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند چگونه کسب درآمد می‌کنند. از این رو با توجه به اینکه بیشترین کاربران تلگرام ایرانی هستند چند نکته از سوی وزارت ارتباطات به این شرکت اعلام شده است و این شرکت ملزم به پاسخگویی به این موارد است.
هادیان‌فر ادامه داد: در اولین خواسته ایران از شرکت تلگرام تاکید شده است که با توجه به حجم زیاد کاربران ایرانی این شرکت، تلگرام می‌بایست اطلاعات کاربران ایرانی را کاملا محفوظ نگه دارد. علاوه بر این با توجه به قوانین جهانی بیشترین کاربران شبکه تلگرام در ایران هستند این شرکت باید اقدام به انتقال سرورهای خود به داخل خاک ایران کنند.وی تاکید کرد: در حال حاضر بیشترین پرونده‌های ما در خصوص فعالیت گروه‌های تروریستی از جمله داعش فارسی، جرائم اخلاقی و ... در فضای شبکه تلگرام انجام می‌شود و با توجه به این موضوع و قوانین جهانی شرکت تلگرام موظف به انتقال سرورهای خود به داخل کشورمان است.
رئیس پلیس فتا، گفت: البته مدیر شرکت تلگرام عنوان می‌کند که به واسطه تحریم ایران قادر به انتقال سرورهای خود به داخل خاک کشورمان نیست و این در حالیست که علیرغم این تحریم‌ها، شرکت تلگرام از فضای سایبری ایران برای فعالیت در کشورمان استفاده می‌کند.
هادیان‌فر خاطر نشان کرد: در حال حاضر وزارت ارتباطات و پلیس اینترپل در حال پیگیری درخواست‌های ایران از کمپانی تلگرام هستند و این کمپانی در صورت تمایل برای ادامه فعالیت در ایران ملزم است تا سرورهای خود را به خاک ایران منتقل کند.
وی در پایان تاکید کرد: البته پلیس فتا در حال حاضر نیز دست بسته نبوده و با مجرمین فعال در نرم‌افزارهای موبایلی از جمله تلگرام، وایبر و ... برخوردهای لازم را انجام می‌دهد و نمونه‌هایی از این پیش از این به اطلاع عموم رسیده است.
منبع: تسنیم

 کشته در حمله هوایی آمریکا به ارتش سوریه

وزارت خارجه سوریه هم اعلام کرد: جنگنده های ائتلاف به رهبری آمریکا پایگاه ارتش سوریه را بمباران کردند. در این حادثه 3 نظامی ارتش سوریه کشته شدند.
جنگنده های آمریکایی به ارتش سوریه حمله کردند.به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، رسانه های دولتی سوریه گفته اند: در حمله جنگنده های ائتلاف به رهبری آمریا به پایگاه ارتش سوریه در دیرالزور 3 نفر کشته شدند.وزارت خارجه سوریه هم اعلام کرد: جنگنده های ائتلاف به رهبری آمریکا پایگاه ارتش سوریه را بمباران کردند. در این حادثه  3 نظامی ارتش سوریه کشته شدند.ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا در واکنش به انتشار این خبر اعلام کرد از انجام چنین حمله ای اطلاعی ندارد و دخالت خود را در این حمله تکذیب می کند.
آموزش خلبانان انتحاری توسط داعش لیبی
رسانه‌های آمریکا گزارش دادند، شبه نظامیان گروه تروریستی داعش در لیبی جت‌های کوچک و دستگاه شبیه ساز هواپیما را به دست آورده و می‌توانند از آنها برای آموزش اولیه پرواز برای خلبانان تروریستی بهره ببرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، داعش آموزش خلبانان در پایگاه نیروی هوایی در لیبی را که تحت کنترل دارد، آغاز کرده است.

دست کم یک دستگاه شبیه ساز هواپیما و چندین فروند هواپیمای کوچک پس از سرنگونی معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی به دست شبه نظامیان افتاده است.

اریک بورکهارت، جاسوس سابق سیا در این باره گفت، این یک تهدید است چون شبه نظامیان می‌توانند دست به حملات تروریستی شبیه به آنچه که در 11 سپتامبر 2001 صورت دادند، بزنند.

ژاک نریا، معاون سابق رییس ارزیابی اطلاعات ارتش اسرائیل در این باره گفت، شبه نظامیان برای انجام حملات تروریستی تنها به مهارت‌های اولیه پرواز نیاز دارند.

وی ادامه داد: ما درباره خلبانان پیش و پا افتاده حرف می‌زنیم که می‌توانند هواپیما را از روی باند بلند کنند هواپیما را مثلا در واتیکان به هدف بزنند. این اقدام تنها یک ساعت و نیم به طول می‌انجامد.

اخیرا روزنامه الشرق الاوسط گزارش داد که منابعی در ارتش لیبی اعلام کرده‌اند که یک سازمان تروریستی یک شبیه ساز هواپیما را در اکتبر 2015 از خارج از کشور وارد کرده است. این وسیله دارای یک صفحه رادار و یک وسیله برای برقراری ارتباط با برج مراقبت است.

مناطقی در لیبی خارج از کنترل مقام‌های این کشور است و همین مساله باعث شده تا شبه نظامیان نظیر داعش از این فرصت به نفع خود بهره ببرند.
منبع: ایسنا

ناجا: بازداشت 53 نفر به دلیل حمایت از داعش در ایران

برخی از آنان از روی غفلت یا ناآگاهی اقدام به این کار کرده بودند، با تعهد آزاد شده اما کسانی که در جرم خود اقرار داشتند، دستگیر شدند / عمده این افراد در استان‌های مرزی کشور بودند.
شناسایی 285 سایت و بازداشت 53 حامی تفکر داعش توسط پلیس فتارئیس پلیس فتا کشور با بیان اینکه پلیس صفحات پروفایل‌های گروه‌های تروریستی از جمله داعش و... را رصد می‌کند، اظهار کرد: در هشت ماهه امسال 32 سایت که اقدام به حمایت از گروه‌های تروریستی و داعش کرده بودند، شناسایی و حذف شدند.  
به گزارش عصرایران، سردار سید کمال هادیانفر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود:‌ علاوه بر 175 صفحه منتسب به داعش که از سوی تلگرام حذف شد، پلیس فتا نیز تعدادی از سایت‌ها و پروفایل‌های منتسب به گروه‌های تروریستی و داعش را در کشور شناسایی کرده است.  
به نوشته ایسنا، این مقام ارشد ناجا گفت: در یک سال و هشت ماهه گذشته، پلیس فتا 285 سایت و پروفایل حامی داعش و گروه‌های تروریستی را شناسایی کرده از این تعداد 108 سایت در خارج از کشور بوده و از طریق اینترپل با آن برخورد شده است. رییس پلیس فتای ناجا افزود: 34 صفحه پروفایل غیرفعال بودند.  
رئیس پلیس فتا کشور اضافه کرد: 53 تن نیز از حامیان تفکر داعش که در داخل کشور اقدام به حمایت از این گروه در فضای مجازی کرده بودند، در داخل کشور دستگیر شدند که این افراد به محاکم قضایی معرفی شده و برخی از آنان از روی غفلت یا ناآگاهی اقدام به این کار کرده بودند، با تعهد آزاد شده اما کسانی که در جرم خود اقرار داشتند، دستگیر شدند.  
به گفته هادیان فر، عمده این افراد در استان‌های مرزی کشور بودند.

عذرخواهی رسمی دولت ایران از عراق

کد خبر: ۵۵۲۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶ - 07 December 2015
سفیر ایران در عراق در دیدار با نخست‌وزیر این کشور، به دلیل هرج و مرج ایجاد شده در مرز مهران (زرباطیه) از سوی زائران ایرانی اربعین حسینی (ع)، عذرخواهی کرد.

به گزارش فارس، رسانه‌های عراقی از دیدار روز گذشته «حسن دانایی‌فر» سفیر ایران در عراق با «حیدر العبادی» نخست‌وزیر این کشور خبر دادند و به نقل از بیانیه دفتر نخست‌وزیری عراق نوشتند که در این دیدار، سفیر ایران نامه «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران درباره زیارت اربعین حسینی را تقدیم کرد.

خبرگزاری «النخیل» و پایگاه‌های خبری «خندان» و «المدی پرس» عراق با انتشار این خبر نوشتند: سفیر ایران نیز رسما از هرج و مرج ایجاد شده از سوی برخی زائران ایرانی اربعین حسینی (ع) در برخی گذرگاه‌های مرزی عذرخواهی کرد.

حسن روحانی نیز در این نامه از دولت و ملت عراق برای تامین امنیت و ارائه خدمات به زائران و صبوری آنها در این میزبانی تقدیر کرد.

بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری، عبادی نیز گفت: به رغم جنگ عراق با داعش و شرایط دشوار حاکم بر این کشور، زیارت اربعین امام حسین (ع) با موفقیت انجام شد و به رغم خیل زیاد زائران، آنها امسال از امنیت و خدمات مناسبی برخوردار بودند.

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران نیز در 4 دسامبر از دولت و ملت عراق به دلیل میزبانی بسیار خوب از میلیون‌ها زائر اربعین حسینی (ع)  از جمله ایرانی‌ها تشکر و تقدیر کرده بود.

چند روز پیش از اربعین حسینی (ع) در عراق (پنجشنبه گذشته)، هزاران زائر ایرانی بدون روادید، وارد خاک عراق شدند که در پی آن، هرج و مرج و آشفتگی در مرز مهران (زرباطیه) ایجاد شد و وزارت خارجه عراق نیز به تهران اعتراض کرد.(

تحلیل «نشنال اینترست»؛

زمان اخراج ترکیه از ناتو فرا رسیده است؟

اقدام ترکیه به سرنگونی یک فروند هواپیمای «سوخو 24» روسی، بحرانی را در روابط مسکو و آنکارا به وجود آورده که با گذشت نزدیک به دو هفته، نه تنها فروکش نکرده، بلکه تشدید نیز شده است. در این میان، یک پایگاه تحلیلی آمریکایی به بررسی این موضوع پرداخته که اقدام نسنجیده ترکیه، چه هزینه هایی برای متحدانش دارد و ناتو باید چه کاری در قبال آن انجام دهد؟

کد خبر: ۵۵۲۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۲ - 07 December 2015
زمان اخراج ترکیه از ناتو فرا رسیده است؟اقدام ترکیه به سرنگونی یک فروند هواپیمای «سوخو 24» روسی، بحرانی را در روابط مسکو و آنکارا به وجود آورده که با گذشت نزدیک به دو هفته، نه تنها فروکش نکرده، بلکه تشدید نیز شده است. در این میان، یک پایگاه تحلیلی آمریکایی به بررسی این موضوع پرداخته که اقدام نسنجیده ترکیه، چه هزینه هایی برای متحدانش دارد و ناتو باید چه کاری در قبال آن انجام دهد؟

به گزارش «تابناک»، پایگاه اینترنتی نشریه «نشنال اینترست» در مطلبی با پرداختن به موضوع سرنگونی هواپیمای جنگنده روسیه توسط ترکیه می نویسد، اقدام نسنجیده ترکیه در سرنگون کردن یک فروند جنگنده روسی ـ که گفته می شود فقط 17 ثانیه حریم هوایی این کشور را نقض کرده بود ـ اتفاقی است که باید زنگ هشدار را در کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به صدا درآورد.

تحلیلگر نشنال اینترست اشاره می کند، ترکیه در حالی جنگنده مذکور را سرنگون کرده که خود مکرراً اقداماتی مشابه را در زمینه نقض حریم هوایی دیگر کشورها انجام می دهد؛ به عنوان مثال، جنگنده های ترکیه تاکنون صدها بار حریم هوایی یونان را نقض کرده اند، به گونه ای که مقامات یونانی گفته اند، این کشور باید بخش عمده ای از بودجه دفاعی خود را صرف رهگیری هواپیماهای ترکیه کند. با وجود این، آتن هیچ گاه این ماجرا را تلافی نکرده و به اسکورت هواپیماهای ترکیه تا خارج از مرزهای خود اکتفا کرده است.

به طور کلی، روند اخیر در روابط روسیه و ترکیه ـ که به تقابل دو کشور انجامیده ـ روندی نگران کننده است. هرچند جای خوشبختی است که تاکنون مسکو اقدامی فراتر از تحریم های اقتصادی را در واکنش به واقعه اخیر انجام نداده، در عین حال، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تصریح کرده که تکرار چنین اقداماتی می تواند پیامدهای جدی تری برای ترکیه داشته باشد.

در این میان، نکته مهم آنجاست که بر اساس بند پنجم منشور ناتو، اعضای این سازمان متعهد هستند تا به هر حمله علیه یکی از اعضا، واکنش یکپارچه نشان دهند. به این ترتیب، پیش بینی اینکه در صورت وقوع دوباره چنین اتفاقی در عمل چه خواهد شد و چه پیامدهایی به بار خواهد آمد، دشوار است.

نشنال اینترست در ادامه، ترکیه را یک عضو غیرمسئول در چارچوب ناتو دانسته و اشاره می کند، این کشور، هیچ یک از استانداردها و معیارهای سازمان مذکور را رعایت نمی کند. همان گونه که فرید زکریا، تحلیلگر و روزنامه نگار آمریکایی اشاره می کند، ترکیه در حقیقت یک دموکراسی غیرلیبرال است که مخالفان دولت در آن حاشیه امنیت واقعی ندارند و فرایند سیاسی آن در حمایت از دولت حاکم رقم می خورد. اعمال سرکوب و فشار بر منتقدین و روزنامه نگاران، به رویه ای ثابت در ترکیه تبدیل شده است.

هرچند پیش از این، اقدامات روسیه در گرجستان و اوکراین نیز با واکنش منفی غرب روبرو شده، باید توجه داشت که ترکیه نیز مدت ها پیش، رویکردی تهاجمی در قبال کشور همسایه خود، یعنی قبرس در پیش گرفت و در سال 1974، ترکیه ضمن حمله به قبرس و اشغال بیش از یک سوم خاک این کشور، ساکنان یونانی این مناطق را اخراج کرد. به این ترتیب، جای تعجب دارد که ناتو اقدامات روسیه را محکوم کرده اما در مقابل اقدامات مشابه یکی از اعضای خود، سکوت می کند.

افزون بر این، رویکرد دوگانه و ابهام آمیز ترکیه در قبال گروه تروریستی داعش نیز موضوعی است که می تواند به چالشی برای ناتو تبدیل شود. ترکیه، در کنار عربستان سعودی و قطر، یکی از حامیان اصلی گروه هایی است که اعضای آن ها اکنون به داعش پیوسته اند و بخش مهمی از تسلیحات داعش نیز حاصل حمایت های مالی این سه کشور است.

از سوی دیگر، حتی زمانی که ماهیت جنایتکارانه و تروریستی داعش مشخص شد نیز ترکیه جدیت لازم را در مبارزه با این گروه از خود نشان نداد و به جای تمرکز بر مبارزه با این گروه، بر مقابله با نیروهای کرد در سوریه و عراق متمرکز شده است. ناگوارتر از همه اینکه ترکیه اجازه انتقال نفت داعش را از شمال سوریه به بازارهای جهانی می دهد که همین امر، منبع درآمدی قابل توجه برای تروریست ها فراهم آورده است.

در این میان، مسکو تأکید دارد، یکی از دلایل سرنگونی جنگنده «سوخو 24» توسط ترکیه، این است که عملیات نظامی روسیه در سوریه، سبب مختل شدن جریات انتقال نفت داعش به ترکیه بوده است. حقیقت اینکه شواهدی درباره دست داشتن پسر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در قاچاق نفت از سوریه وجود دارد.

به این ترتیب، حمایت ناتو از یک عضو غیرمسئول خود ـ که ممکن است با اقداماتش، دیگر اعضا را نیز دچار دردسرهای بزرگ کند ـ نگران کننده است؛ اما بدتر آن است که اثبات شود یکی از کشورهای عضو این سازمان، در عمل به گروهی کمک کرده که دیگر اعضا آن را دشمن دانسته و درصدد نابودی آن هستند. بنابراین، به نظر می رسد زمان آن فرا رسیده که اعضای ناتو به بررسی دقیق اقدامات ترکیه پرداخته و حتی اخراج این کشور از ناتو را بررسی و ارزیابی کند.

دولت باکو برای حمایت از وهابی ها، ایران را متهم می کند!

هرچند این یکی از تحولات داخلی در کشور آذربایجان محسوب می گردد، متأسفانه بعد از این اتفاقات، انگشت اتهام به سمت ایران روانه گشت. به نحوی که علیار صفرلی، سفیر سابق جمهوری آذربایجان در ایران در مورد حوادث نارداران اعلام نمود...

کد خبر: ۵۵۲۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰ - 05 December 2015
چند روزی است، تحولاتی تلخ در یکی از روستاهای اطراف پایتخت یکی از کشورهای همسایه ما رخ داده که برخی نگرانی ها را ایجاد کرده است. منطقه «نارداران»، یکی از قدیم ترین روستاهای باکو است، که از لحاظ دینی وضعیت بسیار متفاوتی نسبت به سایر مناطق در کشور آذربایجان دارد. منطقه نارداران به خاطر حرم امامزاده بی بی رحیمه، خواهر گرانقدر امام رضا(ع) و حضرت معصومه (س) از شهرت مذهبی در جمهوری آذربایجان برخوردار است و از مهمترین مراکز تشیع در این کشور محسوب می‌شود.

به گزارش«تابناک»، چند روز قبل عده ای از وهابی ها و سلفی های دولت باکو، به حسینیه ای در نزدیکی مرقد بی بی رحیمه حمله کردند و درگیری بین شیعیان و وهابی ها شکل گرفت. پلیس دولت باکو نیز پس از حضور در محل با جانبداری از وهابی ها اقدام به ضرب و شتم و کشتار شیعیان کرد. پلیس دولت باکو همچنین عده ای از مردم و علمای شیعه این منطقه را دستگیر کرده است؛ مسأله ای که باعث واکنش علمای بلاد اسلامی به این عمل حاکمان باکو شده است.

در پی این حمله خشونت آمیز نیروهای ویژه به مجلس عزاداری اربعین در نارداران ، پنج تن از شیعیان شهید و بیش از ده تن نیز زخمی و بازداشت شدند. این منطقه یک هفته تحت محاصره نیروهای امنیتی قرار داشت. همچنین در درگیری پلیس جمهوری آذربایجان با مردم نارداران از توابع باکو، شش تن کشته و چند تن زخمی شدند. پلیس در این درگیری چند نفر از جمله طالع باقر اف رئیس جنبش اتحاد مسمانان این کشور را بازداشت کرد.

وزارت کشور جمهوری آذربایجان در بیانیه ای اعلام کرد: این عملیات با هدف دستگیری سرکردگان گروه   اتحاد اسلامی» صورت گرفت و در آن چهار فرد افراطی و دو مأمور پلیس کشته شدند.

مردم نارداران در اعتراض به این اقدام پلیس در میدان امام حسین (ع) نارداران، تجمع کردند و با مأموران درگیر و آزادی بازداشت شدگان را خواستار شدند. گروهی از معترضان نیز در مقابل اداره پلیس در منطقه صابونچی تجمع کردند. این در حالی است که چندی پیش، طالع باقر اف رئیس جنبش اتحاد مسمانان جمهوری آذربایجان از زندان آزاد شده بود و مواضع تندی علیه حاکمیت آذربایجان دارد.

هرچند این یکی از تحولات داخلی در کشور آذربایجان به شمار می رود، متأسفانه پس از این اتفاقات انگشت اتهام به سمت ایران روانه گشت. به نحوی که علیار صفرلی سفیر سابق جمهوری آذربایجان در ایران در مورد حوادث نارداران اعلام نمود: «بی شک و تردید، ایران نقشی در حوادث نارداران دارد. چهار سال در ایران به عنوان سفیر کار کردم. زمانی که من در این کشور فعالیت می کردم، شاهد رفت و آمد ناردارانی ها به ایران و نیز افرادی از ایران به نارداران بودم».

این اظهارات باعث شد که سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو طی یک بیانیه رسمی اعلام نماید که ایران هیچ نقشی در این حوادث نداشته است. همچنین سفارت ایران در بخشی از بیانیه خود به انتشار عکس بوسیدن دست یکی از مراجع تقیلد ایران اشاره می کند و بیان می دارد: «برخی رسانه‌های جمهوری آذربایجان با پخش یا انتشار تصاویری از دیدار آیت الله العظمی نوری همدانی با مردم جمهوری آذربایجان و بوسیدن دست ایشان توسط چند نفر، سعی در القای وابستگی آنان به ایران می‌نمایند. لازم به ذکر است که ابراز ارادت به علمای دینی از صدر اسلام مرسوم بوده و حتی مردم جمهوری آذربایجان نیز در دوره های مختلف در دیدار با مجتهدین و علمای بزرگی چون آیات عظام لنکرانی، اردوبادی، بادکوبه ای، گنجوی، قبائی و...به آنان ادای احترام کرده و برخی نیز دست آنان را می بوسیدند».

در واقع در حالی جای پای وهابی ها و ترکیه در این بحران به وضوح دیده می شود، برخی جریانات افراطی در منطقه برای پوشش اقدامات خودشان انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفته اند. در کنار رسوایی های جریان وهابی ـ تکفیری، جریان نورچی های هدایت شده از ترکیه نیز به علت بروز اختلافات داخلی در ترکیه، در جمهوری آذربایجان نیز به میزان زیادی افشا شده بودند و تحرکات این جریان نیز علیه تشیع، ثمره زیادی برای خود این جریان و مؤتلفان آتئیست و صهیونیستش نداشت.

همچنین به نظر می رسد، صهیونیست ها با آگاهی از کاهش مشروعیت دولت پس از انتخابات پارلمانی، خواسته های جدیدی از باکو با محوریت تشدید سرکوب شیعیان مطرح کرده اند، از این روی، حمله به نارداران و آغاز موج جدید سرکوب شیعیان در جمهوری آذربایجان، مطالبه ای صهیونیستی – وهابی است که مشخصا از اسراییل و عربستان سعودی هدایت می شود.

این تحولات نشان می دهد که مثلث وهابیت، ترکیه و صهیونیست ها در این روزها تمام تلاش های خود را برای جلوگیری از شکست منطقه ای می کنند. در همین راستا نیز از هیچ تلاش تفرقه اندازانه برای جلوگیری از شکست سیاست های تفرقه افکنانه خودشان دریغ نمی کنند و متأسفانه از هیچ اتهامی به ایران نیز پروا ندارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد