سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

در همین حال شاهدان تاکید کردند که رکن آبادی را دیده اند که به سختی بین اجساد کشته شدگان راه می رفته است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الدیار نوشت غضنفر رکن آبادی به مشکلی بین عربستان و ایران تبدیل خواهد شد.
به گزارش «انتخاب»، روزنامه الدیار چاپ لبنان با اشاره به مشخص نشدن وضع غضنفر رکن آبادی سفیر پیشین ایران در لبنان که در حادثه منا مفقود شد نوشت ایران اصرار دارد که رکن آبادی زنده است و هیچکدام از آزمایشهای دی ان ای، وجود جسد او را بین کشته شدگان نشان نداده است. با این حال عربستان زنده بودن رکن آبادی را رد و اعلام کرده است که وی جزو اولین گروه از اجسادی بوده که دفن شده اند.
در همین حال شاهدان تاکید کردند که رکن آبادی را دیده اند که به سختی بین اجساد کشته شدگان راه می رفته است.
ایران اجسادی را که تحویل گرفته است، مورد آزمایش قرار داده و رکن آبادی را در میان آنان نیافته است و هم اکنون اصرار دارد که محل دفت اجساد را در عربستان بررسی کند تا مشخص شود رکن آبادی فوت کرده یا زنده است.
با این حال عربستان با این درخواست ایران مخالفت کرده است زیرا بیش از هزار قبر وجود دارد و مشخص نیست ایرانیها کجا دفن شده اند. هم اکنون سوال بی پاسخ این است که آیا رکن آبادی زنده است یا در میان هزاران نفری است که کشته شدند و اجساد آنها دفن شده است؟

اینترپرتر:

ایران چه منفعتی از حضور رسمی روس ها در سوریه می برد؟

جهان دیگر نمی تواند ایران را از راه حل بحران سوریه خارج نگاه دارد و در عین حال وارد کردن ایران به مذاکرات هم بعید است، سیاست های این کشور را در قبال سوریه تغییردهد. ایران همیشه نفوذ زیادی در سوریه داشته است و اکنون مداخله روسیه و اعتراف کشورهای منطقه به منافع ایران در سوریه این موضع را تقویت کرده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایران چه منفعتی از حضور رسمی روس ها در سوریه می برد؟
اینترپرتر در تحلیلی به قلم راجر شاناهان به بررسی پیامدهای مثبتی که مداخله نظامی روسیه در سوریه برای ایران داشته پرداخته است.
به گزارش «انتخاب»، این پایگاه خبری نوشت: یکی از دستاوردهای مهم مداخلات نظامی روسیه در سوریه را پذیرش لزوم حضور ایران در مذاکرات صلح سوریه از جانب آمریکا و متحدان منطقه ای اش ازجمله عربستان سعودی و قطر اعلام کرد.
آمریکا و متحدانش سرانجام اواخر ماه گذشته این نکته را که از ابتدای جنگ داخلی سوریه بدیهی بود، دریافتند که تلاش ها برای پایان دادن به این بحران بدون حضور ایران در پای میز مذاکرات بی نتیجه خواهد بود.
به اعتقاد نویسنده پیش از آن سعودی ها، ترک ها و قطری ها به حدی یک دنده بودند و به حدی اطمینان داشتند، می توانند ائتلاف کارآمدی با جهادی ها تشکیل دهند که از قبول لزوم حضور ایران در کنفرانس های قبلی خودداری می کردند.
با توجه به این که کنفرانس وین به جز یک بیانیه، در مورد اهدافش و یک قول مبنی بر برگزاری یک نشست دیگر ظرف چند هفته آینده دستاورد ملموس دیگری نداشت، می توان گفت چشمگیرترین نکته آن فهرست شرکت کنندگان بود.
این نشریه اضافه کرد: مبارزه هوایی روسیه در حمایت از دولت اسد و گروه های شبه نظامی تحت حمایت ایران یک هدف راهبردی نسبتا محدود دارد و آن هموار کردن راه رسیدن به صلح برای دمشق است. متحدان سوریه می دانند دمشق نمی تواند برای بازپس گرفتن تمام کشور نیروی لازم را بسیج کند و مسکو و تهران هم تمایلی ندارند این کار را برای آنها انجام دهند. روسیه تنها نیروی زمینی کافی برای محافظت از پایگاه هوایی اصلی خود و تعداد اندکی پایگاه های عملیاتی و احتمالا ارائه برخی کمک ها به نیروهای زمینی متحدان به سوریه اعزام کرده است. اگر گزارش ها مبنی بر این که تعداد نفرات گروه های تحت حمایت ایران حدود 2 هزار نفر می شوند نیز صحیح باشد، می توان گفت این رقم کمتر از آن است که تغییری در اوضاع ایجاد کند.
با آگاهی از این نکته که تنها راه حل برای پایان دادن به بحران سوریه از طریق مذاکره حاصل می شود، بدیهی است که مداخله روسیه و ایران تنها به منظور تقویت موضع اسد انجام شده است و این مسئله مستلزم آن است که امنیت مناطق تحت کنترل دولت سوریه تامین شود، خطوط تدارکاتی جهادی ها تحت فشار قرار گیرد و از توان گروه های شبه نظامی مختلف کاسته شود. به همین دلیل است که روسیه خیلی اهمیت نمی دهد کدام گروه مخالف را هدف حمله قرار می دهد. تضعیف هرکدام از آنها به منزله تقویت موضع حامیان حکومت اسد در مذاکرات است.
این بدین معنی نیست که روسیه از هدف قرار دادن دولت اسلامی [گروه تکفیری صهیونیستی داعش] یا جبهه النصره منفعتی نمی برد، بلکه آنها هدف اصلی روسیه نیستند.نویسنده در ادامه با بیان این که به دنبال افزایش حضور نیروهای مدافع حرم ایران در سوریه، تلفات نیروهای ایرانی در این کشور افزایش یافته است، افزود: این مسئله نشان دهنده آن است که ایران تا چه حد بر روی نتیجه مذاکرات سوریه در راستای تامین منافع راهبردی خود حساب کرده است.
ایران قصد دارد سوریه را در مدار منطقه ای خود نگاه دارد و برای این کار سرمایه گذاری مالی و جانی سنگینی انجام داده است. از این رو بود که ایران هیچگاه نتیجه ای را که در آن حضور نداشت، نمی پذیرفت و مذاکرات وین مبین همین مسئله است.
نویسنده در انتها تاکید کرده است که جهان دیگر نمی تواند ایران را از راه حل بحران سوریه خارج نگاه دارد و در عین حال وارد کردن ایران به مذاکرات هم بعید است، سیاست های این کشور را در قبال سوریه تغییردهد. ایران همیشه نفوذ زیادی در سوریه داشته است و اکنون مداخله روسیه و اعتراف کشورهای منطقه به منافع ایران در سوریه این موضع را تقویت کرده است.
رئیس جمهور آمریکا به اختلافات خود با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر سر توافق هسته ای ایران اذعان کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور آمریکا به اختلافات خود با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر سر توافق هسته ای ایران اذعان کرد.
به گزارش «انتخاب»، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید گفت: بار دیگر حضور نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در دفتر رئیس جمهور آمریکا را خوشامد می گویم. من با هیچ یک از سران (کشورهای) خارجی به اندازه نتانیاهو دیدار نکرده ام و این گواهی بر پیوند فوق العاده بین آمریکا و اسرائیل است. پیش از اینکه گفتگو را آغاز کنم می خواهم سخنان کوتاهی را درباره حمله در اردن بگویم. پیش از این مطلع شدیم که فردی با یونیوفورم نظامی در پایگاه آموزش (نظامی) به حمله ای مبادرت ورزیده است که ظاهراً دو یا سه شهروند آمریکایی نیز در این حادثه کشته و شماری افراد دیگر زخمی شده اند. بدیهی است که تحقیقات کامل در این زمینه آغاز شده است. ما این موضوع را بسیار جدی می گیریم و از نزدیک با اردنی ها همکاری خواهیم داشت تا مشخص شود چه رخ داده است. اما فعلاً می خواهم همه بدانند که ما به این مسئله توجه داریم و زمانیکه به خانواده (قربانیان) اطلاع داده شود، ما صمیمانه به آنها تسلیت می گوییم.
وی گفت: بر کسی پوشیده نیست که اوضاع امنیتی خاورمیانه در بسیاری حوزه ها وخیم تر شده است. همان طور که بارها گفته ام امنیت اسرائیل، یکی از مهم ترین اولویت های سیاست خارجی من است و این خود را نه تنها در سخنان، بلکه عملاً نشان داده است: ما بیشتر از هر دو دولت دیگر در تاریخ دنیا، همکاری نزدیک نظامی و اطلاعاتی داریم. ما همچنین کمک های نظامی را که (برای اسرائیل) فراهم می کنیم، نه تنها بخش مهمی از مسئولیت خود در قبال امنیت اسرائیل، بلکه بخش مهم از زیرساخت امنیتی آمریکا در منطقه می دانیم؛ زیرا اطمینان می یابیم که یکی از متحدان نزدیک ما نه تنها قابلیت دفاع از خودش را دارد، بلکه می تواند در زمینه بازدارندگی تروریسم و دیگر تهدیدهای امنیتی با ما همکاری کند. نظر به اوضاع نابسامان کنونی در سوریه، این فرصتی برای ما است تا درباره رخدادهای این کشور گفتگو کنیم. همچنین فرصت داریم درباره آن گفتگو کنیم که چگونه می توانیم فعالیت های داعش، حزب الله و دیگر سازمان های منطقه را که حملات تروریستی به راه می اندازند، خنثی کنیم. بخش زیادی از زمان برای یادداشت تفاهم صرف خواهد شد که بالقوه می توانیم درباره آن مذاکره کنیم. این (توافق برای کمک نظامی به اسرائیل) تا چند سال دیگر منقضی خواهد شد، اما می خواهیم پیشاپیش اقدام کنیم تا مطمئن شویم آمریکا و اسرائیل بتوانند به شکل مؤثر برای نیازهای دفاعی خود در مسیر حرکت به جلو، برنامه ریزی کنند.
اوباما افزود: ما همچنین فرصت داریم درباره آن گفتگو کنیم که اجرای توافق هسته ای ایران چگونه پیش می رود. بر کسی پوشیده نیست که من و نخست وزیر اسرائیل درباره این مسئله کوچک، شدیداً اختلاف داریم؛ اما ما درباره لزوم اطمینان یافتن از نرسیدن ایران به سلاح هسته ای اختلاف نداریم. همچنین درباره اهمیت این موضوع اختلاف نداریم که باید فعالیت های برهم زننده ثبات را که ممکن است (از جانب) ایران رخ دهد، خنثی کنیم. بنابراین قصد داریم اطمینان یابیم که در این زمینه به نقاط مشترک برسیم.
وی اضافه کرد: ما همچنین درباره برخی نگرانی های مشترک درباره خشونت در سرزمین های فلسطینیان گفتگو خواهیم کرد. می خواهیم صراحتاً قید کنم که ما قویاً خشونت فلسطینیان علیه شهروندان بی گناه اسرائیل را محکوم می کنیم. بار دیگر یادآور می شود اعتقاد راسخ من این است که این نه تنها حق، بلکه وظیفه اسرائیل است که از خودش دفاع کند. من، نظر نخست وزیر اسرائیل را درباره این جویا خواهم شد که چگونه می توانیم زمینه فروکش تنش ها بین اسرائیل و فلسطینیان را فراهم کنیم، دوباره به مسیر صلح بازگردیم و اطمینان یابیم که آرمان های مشروع فلسطینیان از راه فرآیند سیاسی محقق شود و ضمناً اسرائیل نیز بتواند امنیت خود را تأمین کند. بنابراین، کارهای بسیاری پیش رو داریم و زمان ما بسیار محدود است. به همین علت، سخنانم را دیگر ادامه نمی دهم و فقط دوباره به نتانیاهو خوشامد می گویم.

جریان نفوذ بسیار پیچیده‌تر و هوشمندانه‌تر از جاسوسی 

   

در تغییرات نرم عرصه رسانه‌ای کشور به صورتی کم‌سابقه و البته محسوس، جریان نفوذ با تمرکز بر بستری نرم درپی اجرای مأموریت و ایجاد شرایط مورد نظر است.
به گزارش مشرق، در یادداشت روز، روزنامه جام جم با عنوان "این شواهد قابل انکار است؟" به قلم سپهر خلجی است آمده است:

بررسی تغییرات پدید آمده در آرایش رسانه‌ای کشور در دو سال گذشته و همچنین ارزیابی خروجی برخی رسانه‌ها در شرایط فعلی به‌ویژه رسانه‌های مکتوب نشان می‌دهد که «آرایش» و «جریان» رسانه‌ای و همچنین یارگیری‌های میدانی در این عرصه دچار تغییرات اساسی شده و با گذشت زمان، زاویه تغییرات نمود بیشتری یافته است.

آنچه در دو سال گذشته در هشدارهای بزرگان نظام نیز در مناسبت‌های مختلف، ابراز شده ناشی از همین تغییرات نرم صورت گرفته در عرصه رسانه‌ای کشور بوده است که به صورتی کم‌سابقه و البته محسوس، جریان نفوذ با تمرکز بر بستری نرم درپی اجرای مأموریت و ایجاد شرایط موردنظر بوده است.

متاسفانه آنچه در ارتباط با بحث نفوذ این روزها در رسانه محل مناقشه بوده و عده‌ای در تلاشند با ادله به ظاهر منطقی آن را تخفیف و تنزل دهند مترادف کردن واژه «نفوذ» با «جاسوس» و نهایتا بی‌معنا دانستن و انکار وجود چنین جریانی در رسانه‌های کشور است.

لازم است دقت شود که اگرچه در ادبیات معمول واژه جاسوس معنای خاص خود را دارد، اما در حوزه رسانه این جریان نه در پی انتقال اطلاعاتی محرمانه به دشمن که در واقع در پی اجرای طراحی دشمن در داخل برای تغییر باورها، تحلیل‌ها و برداشت‌ها نسبت به آرمان‌ها، داشته‌ها و پدیده‌های پیرامونی یک ملت است. این جریان در عرف رسانه جریان نفوذی تلقی می‌شوند که یقینا خروجی رفتار آنها بسیار پیچیده‌تر و هوشمندانه‌تر از جاسوس به معنای مصطلح آن است.

نگاهی گذرا به محتوا و خروجی برخی رسانه‌های داخلی در دو سال گذشته به روشنی گویای این واقعیت است که در یک هماهنگی آشکار و تقسیم نقش با جریان رسانه‌ای دشمن تمرکز عجیبی بر موارد زیر صورت گرفته است: القای راهبرد «تسلیم مقابل دشمن (آمریکا)» به عنوان راه‌حل مشکلات عمومی و اقتصادی کشور و همچنین راه‌حل مساله هسته‌ای، ایجاد خوشبینی و اعتمادسازی نسبت به دشمن و بزک چهره خشن و جنایتکار و استکباری دولت آمریکا، القای «وابسته‌گرایی» و «نفی استقلال» به‌عنوان تنها راه پیشرفت کشور، گره‌زدن آینده و اقتصاد کشور به مذاکرات هسته‌ای، طرح مطالبات ساختارشکنانه و غیرقانونی، چهره‌سازی و ترویج و بازنمایی نظرات و شخصیت «محکومان» و «عناصر و جریان‌های سیاسی موثر» در فتنه 88، برجسته‌سازی «نگاه به بیرون»، عادی‌سازی عبور از خطوط قرمز و اصول اساسی انقلاب اسلامی، القای نتیجه بخش نبودن مقاومت و معرفی ضرورت کنار آمدن با آمریکا به‌عنوان راه‌حل مشکل، تلاش برای انحراف بحث مذاکرات هسته‌ای به ضرورت مذاکره و ارتباط مستقیم با آمریکا، کمرنگ کردن اخبار تحریم‌های جدید اعمال شده علیه ایران و در مقابل انتشار اخبار غیرواقعی درباره لغو تحریم‌ها، سیاه‌نمایی از شرایط کشور، برچسب «افراط» و «تندروی» زدن به جهتگیری‌های اصولی و انقلابی، دوقطبی‌سازی درون حاکمیت و بزرگنمایی اختلافات میان قوا، متهم کردن نهادهای حاکمیتی به تقابل با دولت و ایجاد بی‌اعتمادی و بی‌اعتباری نسبت به آنها در افکار عمومی، برجسته‌سازی آثار تحریم‌ها، پیگیری رفع ممنوعیت دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و معرفی مخالفان به‌عنوان مخالفان آزادی‌های عمومی و...

عناوین فوق به قدری به ذهن نزدیک است که یقینا همه خوانندگان این یادداشت ده‌ها شاهد مثال دیگر آن را در این دو سال در تیتر و محتوای برخی روزنامه‌های داخلی به صورت روزانه مشاهده کرده و به حقیقت آن اذعان دارند. تبیین این حقیقت نه یک «تسویه‌حساب سیاسی» است و نه برای کشف آن نیاز به «پلیس مخفی» است. این همان مأموریتی است که برخی پادوهای داخلی با هماهنگی و همکاری اجنبی مسئولیت انجام آن را به‌عهده گرفته‌اند و شاهد عینی آن نیز خیل عناصر رسانه‌ای است که در سال‌های گذشته در مقاطع حساس همین مأموریت را داشته‌اند و با افشا شدن آن از کشور گریختند و امروز در بی.بی.سی، صدای آمریکا و رادیو فردا و... ادامه مأموریت خائنانه و خیانتکارانه خود را دنبال می‌کنند. آیا این شواهد قابل انکار است؟

گذشته پیش‌روی ماست و تاریخ در حال تکرار شدن. هوشمندی عناصر دلبسته به انقلاب اسلامی در آن است که اجازه ندهند همان وقایع تلخ مجددا تکرار شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد