سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار ورزشی خوزستان

سرمربی خوزستانی تیم‌ملی فوتسال بانوان با بیان این‌که بسیار حیف شد که به دلیل مشکلات روادید و ویزا از حضور در جام‌جهانی محروم شدیم، گفت: تبعیض‌ها نسبت به ورزش بانوان مربوط به حال نیست و از گذشته وجود داشته است و از وقتی که چشم به جهان باز کرده‌ام، وجود داشته است.

فروزان سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهارکرد: متاسفانه به دلیل مشکل روادید و ویزا، اعزام نشدن ما به مسابقات جام جهانی گواتمالا قطعی شد.

وی بیان کرد: حضور در این مسابقات، موقعیت بسیار خوبی بود تا بتوانیم تیم‌مان را محک بزنیم، چرا که این مسابقات، رقابت‌های درجه یک جهان بود و می‌توانست بسیار به تیم‌ملی کمک کند. هر چند که کسی از تیم ما انتظار کسب مقام نداشت.

سرمربی تیم‌ملی فوتسال بانوان افزود: ما در این مسابقات با تیم‌های پرتغال، برزیل و کاستاریکا هم‌گروه بودیم و در گروه سختی قرار داشتیم و نمی‌توانستیم شانس زیادی هم برای صعودمان قائل باشیم اما علی‌رغم این موضوع، بسیار تمایل داشتیم که به این مسابقات اعزام شویم. به هر حال بازی کردن با تیم‌های بزرگ می‌توانست به ما کمک کند تا تیم‌ملی راه پیشرفت خود را ادامه دهد.

وی خاطرنشان‌کرد: بسیار حیف شد که به دلیل مشکلات روادید و ویزا از حضور در این مسابقات محروم شدیم، چرا که اگر می‌خواهیم در مسابقات آسیایی دو سال آینده و جهانی، خودی نشان دهیم، باید از کوچکترین فرصت‌هایی که به دست می‌آید، حتما استفاده کنیم و حیف است که این مسابقات را از دست دادیم. ما سال قبل هم به این مسابقات اعزام نشدیم. حضور در این رقابت‌ها به رشد و پیشرفت فوتسال بانوان ما بسیار کمک می‌کرد.

سلیمانی ادامه داد: ما در آسیا مدعی هستیم و اگر می‌خواهیم در جهان نیز نمایش خوبی از خودمان به جا بگذاریم، باید چندین حضور خوب و موثر داشته باشیم تا پس از آن به رده‌های بالا چشم داشته باشیم و در مسابقات جهانی، رنکی بهتر از رنک فعلی به دست آوریم.

وی بیان کرد: من مطمئن هستم، فدراسیون در راستای اعزام تیم‌ملی به جام جهانی تلاش کرد و همه ما دوست داشتیم که در این مسابقات شرکت کنیم ولی از دست منِ مربی، این موضوع خارج است. من بسیار تمایل داشتم که میزبانی این رقابت‌ها در یکی از کشورهای روسیه، اسپانیا، پرتغال یا ژاپن می‌بود، چرا که این کشورها برای تمام کشورها قابل دسترس‌تر از گواتمالا هستند. 

سرمربی تیم‌ملی فوتسال بانوان گفت: همه ما از این‌که نتوانستیم به این مسابقات اعزام شویم، ناراحت هستیم و البته چاره‌ای هم نداریم و باید این موضوع را بپذیریم. وی در پاسخ به این سوال که آیا عدم اعزام به این مسابقات، بی‌توجهی به ورزش بانوان را نمی‌رساند؟ عنوان کرد: این اختلافات و تبعیض‌ها مربوط به حال نیست و از گذشته وجود داشته است. از وقتی که من چشم به جهان باز کرده‌ام، این تبعیض‌ها در ورزش بانوان بوده است. در کشور ما تیم‌های بانوان آن‌طور که باید و شاید از سوی ارگان‌ها و سازمان‌ها حمایت نمی‌شوند. یادم هست، زمانی که تیم‌ملی فوتبال آقایان به مسابقات جام جهانی رفت، شرکت‌های خودروسازی به ملی‌پوشان پاداش‌‌هایی دادند ولی در بخش بانوان خبری از این حمایت‌ها نیست و جز یکی دو مورد خیلی محدود، چیز دیگری ندیده‌ایم. سلیمانی بیان کرد: تا وقتی که فرهنگ و بستر مناسب در جامعه ما به وجود نیاید و تبعیض بین بخش‌های آقایان و بانوان از بین نرود، وضعیت همین گونه و مطمئنا ادامه‌دار خواهد بود.  

سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان می‌گوید این تیم در تعطیلات اخیر لیگ برنامه خاص اردویی ندارد. علیرضا کاهکش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، در خصوص برنامه این باشگاه در تعطیلات حال حاضر لیگ، اظهار کرد: در حال حاضر اهواز بهترین شرایط آب و هوایی را دارد و برنامه خاص اردویی نداریم و از فردا (یکشنبه) تمرینات‌مان در اهواز آغاز خواهد شد. وی درباره تجمع هواداران فولاد در دفتر سیدشریف حسینی، نماینده مردم اهواز در مجلس، جهت رسیدگی به وضعیت نامناسب تیم فوتبال فولاد، گفت: از این تجمع اطلاعی ندارم. سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان در پاسخ به این سوال که نظرتان درباره این تجمع و اعتراضات هواداران چیست؟ عنوان کرد: در این زمینه اظهار نظر نکنم، بهتر است. وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا مدیریت باشگاه برنامه‌ای برای تغییر شرایط تیم دارد؟ گفت: این موضوع را باید از مدیریت پرسید و باید بگویم اکنون در شرایط واقعا سختی قرار داریم.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: ما سیاست‌مان را بر این گذشته‌ایم که از دو فاکتور اعتبار مالی و زمان، در ورزش استان استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، فرامرز کیانی‌زاده در نشست با روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها که امروز (شنبه) در محل این اداره‌کل برگزار شد، اظهارکرد: وقتی قرار است کار کنیم به دو عامل در ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها نیاز داریم. بعد از این‌که اراده و تفکر انجام کار به وجود آمد که عامل بسیار مهمی محسوب می‌شود، نیاز به دو فاکتور اعتبار مالی و زمان نیز احساس می‌شود.

وی بیان کرد: بسیاری از کارها نیاز به اعتبار مالی دارند و ما در این مقطع زمانی با کمبود اعتبار مواجه هستیم، البته برخی شهرستان‌ها با توجه به منابعی که در شهرستان‌های‌شان وجود دارد، تا حدودی توانسته‌اند اعتبار جذب کنند و در حال فعالیت هستند که کارشان نیز خوب بوده است. فاکتور مورد نیاز دیگر هم زمان است و باید بگویم برای انجام برخی از کارها، فقط نیاز به این فاکتور وجود دارد و اعتبار مالی مورد نیاز نیست.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان ادامه داد: ما در اداره‌کل ورزش و جوانان استان، سیاست‌مان را بر این گذشته‌ایم که از هر دو فاکتور اعتبار مالی و زمان استفاده کنیم. ما می‌خواهیم با استفاده از فاکتور زمان کارهایی را که نفرات قبلی به دلیل مشغله کاری نتوانستند انجام دهند، انجام دهیم.

وی در ادامه درخصوص عدم ثبت برخی اموال مربوط به ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها، گفت: ما 10 سال است که امین اموال نداشته‌ایم و همین باعث شد که اموال ادارات‌مان ثبت نشود و همین موضوع نیز برای ما مشکل‌ساز شده است و می‌خواهم بگویم خیلی از کارها نیاز به پول ندارند و نیاز به پیگیری و زمان دارند. به هر حال با توجه به محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد، انجام خیلی از کارها سخت است و در ورزش و جوانان نیز کارها خیلی دیر پیش می‌رود ولی اگر اراده باشد، می‌توان به انجام کارها سرعت بخشید.

کیانی‌زاده ادامه داد: معتقدم اگر پیگیری وجود داشته باشد، حتی آن کارهایی که زمان‌بر هستند، شدنی‌اند و می‌توان در مدت زمان کمتری، آن‌ها را به سرانجام رساند. نباید کارها را برای تبلیغات و رسانه‌ای شدن آن‌ها انجام داد و باتوجه به مسوولیتی که بر عهده گرفته‌ایم، مسوولیتی نیز بر گردن داریم، پس باید به دنبال کار برویم و تلاش کنیم، دیدگاه‌مان را کمی تغییر دهیم و به صورتی کار کنیم که رییس دیگری که پس از ما به روی کار می‌آید، راحت‌تر کارها را انجام دهد.

وی بیان کرد: ایده‌های بهتری برای آینده کاری خودمان داشته باشیم و اگر تفکر وجود داشته باشد، از زمان نیز می‌توان بهره بهتری برد، پس کارهایی که دیگران نتوانسته‌اند انجام دهند یا فرصت انجام آن را نداشته‌اند، انجام دهید، ضمن این‌که توجه به ورزش و جوانان نیز مدنظر قرار بگیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان خطاب به روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها، گفت: جهت ساماندهی مکان‌های ورزشی، در راستای کدپستی‌دار کردن امکان ورزشی موجود در شهرستان‌های خود اقدام کنید.

وی در پایان با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری جوانان کشور به میزبانی مسجدسلیمان، عنوان‌ کرد: رییس فدراسیون نیز از نزدیک شاهد این مسابقات بود و مسابقات در سطح بالایی برگزار شد. طی یکی دو ماه گذشته در راستای برگزاری این رقابت‌ها و میزبانی آن، تلاش‌های بسیاری شد که جا دارد از آقای حاجی‌پور، رییس اداره ورزش و جوانان مسجدسلیمان قدردانی کنم.

به گزارش ایسنا، در این نشست همچنین ابراهیم نصیری، معاون انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: طی چند ماه اخیر، چهار تغییر در سطح ریاست ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های اهواز، آغاجری، باغملک و لالی داشته‌ایم که جا دارد از افرادی که در گذشته در این سمت مشغول به فعالیت بودند، تشکر و قدردانی کنم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها در زمینه ماده 88 (فعال کردن بخش خصوصی در جهت واگذاری اماکن ورزشی به این بخش)، عنوان کرد: در شش ماهه اول سال تعدادی از شهرستان‌ها در این زمینه کم‌لطف و فعالیت تعدادی نیز قابل تقدیر است. وزارت ورزش و جوانان نیز به ما فشار آورده است که باید اماکن ورزشی به مزایده گذاشته شوند و ما هم به دنبال این کار هستیم.

معاون انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: همچنین 19 شهرستان در بخش اتوماسیون اداری فعالیت خوبی داشته‌اند، سه شهرستان با ما همکاری نداشته‌اند و شش شهرستان نیز بسیار کم‌کار بوده‌اند. وزارت ورزش و جوانان نیز تاکید دارد که باید در همه شهرستان‌ها، سیستم اتوماسیون اداری برقرار باشد.ی گفت:‌ از روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها نیز درخواست دارم بر بهداشت عمومی اماکن، نظارت بیشتری داشته و در حفظ و نگهداری آن‌ها تلاش داشته باشند، چرا که بهداشت عمومی اماکن مورد رضایت نیست.

نصیری با اشاره به بدهی دو میلیارد تومانی این اداره‌کل، عنوان‌ کرد: تعدادی از نیروها در شهرستان‌ها بلاتکلیف هستند که روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستانی باید تکلیف این نیروها را مشخص کنند، چرا که تبعات آن بر عهده خود آن‌ها است.

وی بیان کرد: شرکت تعاونی کارکنان تلاشگر ورزش خوزستان نیز به ثبت رسید و با اساسنامه بسیار قوی و غنی راه‌اندازی شد و امیدوارم از طریق آن خدمات خوبی ارائه شود. معاون انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان خطاب به روسای شهرستانی، عنوان کرد: درخواست دارم نسبت به شناسایی و معرفی خیرین در سطح شهرستان‌ها پیگیری‌های لازم انجام شود، چرا که مجمع خیرین به جدیت دنبال می‌شود و امیدوارم با کارهایی که انجام می‌دهیم، امسال در بخش شاخصه‌های عمومی که از آیتم‌های ارزیابی عملکرد ادارات کل استان‌ها از سوی وزارت است، شاهد تغییر و تحول باشیم. به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از روسای ادارات ورزش و جوانان امیدیه، ماهشهر، بهبهان و دزفول به دلیل عملکرد رضایت بخش‌شان در اجرای ماده 88، در شش ماهه نخست سال جاری، تقدیر و تشکر شد.

مسابقات پاییزه تیراندازی با کمان خوزستان با شناخت برترین‌ها در هر دو بخش آقایان و بانوان به کار خود پایان داد.

بهزاد فولادوند، دبیر هیات تیراندازی با کمان استان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: این مسابقات روز جمعه 15 آبان‌ماه در اهواز و در بخش‌های ریکرو و کامپوند برگزار شد. 

وی با بیان این‌که 27 ورزشکار خانم و آقا در این مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند، گفت: در بخش ریکرو آقایان، حامد شنبدی و قدرت آغاجری هر دو از امیدیه به ترتیب اول و دوم شدند و رضا هموله‌محمدی از مسجدسلیمان در جایگاه سوم قرار گرفت.

دبیر هیات تیراندازی با کمان خوزستان ادامه داد: در بخش کامپوند نیز رامین طحان از دزفول به قهرمانی رسید، امیر گودرزی از اهواز در مکان دوم ایستاد و عنوان سوم به حامد فخری از آبادان رسید. 

وی درباره نفرات برتر بخش ریکرو بانوان عنوان کرد: شفق سیف از اهواز جایگاه اول را به خود اختصاص داد، فاطمه حسینی از آبادان نایب‌قهرمان شد و زهرا داوودی‌نژاد از اهواز در مکان سوم قرار گرفت. در بخش کامپوند بانوان نیز به دلیل کمبود شرکت‌کننده، مسابقات برگزار نشد و همچنین رقابت‌های بخش تیمی به دلیل بارندگی برگزار نشد. فولادوند خاطرنشان‌کرد: به دلیل پیش‌بینی هواشناسی و احتمال بارندگی، استقبال شرکت‌کنندگان کم بود و نبود برخی از ورزشکاران به چشم می‌آمد. امیدوارم با حمایت‌هایی که از ورزشکاران می‌شود، شاهد استقبال بیشتر و مسابقات بهتری باشیم.

چهارمین مرحله لیگ دارت خوزستان در هر دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.

محمد رجبی، مسوول کمیته دارت هیات انجمن‌های ورزشی استان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: این مسابقات 15 آبان ماه با عنوان «یادواره سرداران شهید حرم شهرستان شوشتر»، در این شهرستان برگزار شد.

وی با بیان این‌که 31 ورزشکار آقا و 19 ورزشکار خانم در این مسابقات شرکت داشتند، گفت: در بخش آقایان غلامرضا جمالی از امیدیه به قهرمانی رسید، عباس نویدزاده از ماهشهر دوم شد و مسعود منصورزاده و لطف‌الله محمدی از اهواز و بهبهان به صورت مشترک سوم شدند.

مسوول کمیته دارت هیات انجمن‌های ورزشی استان بیان کرد: همچنین در بخش بانوان سارا خدادادی‌کریموند از امیدیه اول شد، فریبا کیانپور از اهواز نایب‌قهرمان شد و فرزانه باورساد و مهناز نوروزی هر دو از اهواز در جایگاه سوم مشترک قرار گرفتند.

وی بیان کرد: مسابقات از سطح خوبی برخوردار بود و بیشترین‌ نفرات برتر استان حضور داشتند و جا دارد از میزبانی خوب هیات انجمن‌های ورزشی شوشتر نیز قدردانی کنم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد